Pegas Engineering

• Pekin
  • Ostrowy
  • Podlesie

3. Opinie o pracodawcach Dąbrowa Górnicza
  5. Opinie o Pegas Engineering Sp. z o.o.

Opinie o Pegas Engineering Dąbrowa Górnicza Budowlanych 6 A

WebsiteIconPegas Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o Pegas Engineering Sp. z o.o.!

Rybka

02.07.2026 12:35

Hej, jakie opinie o firmie? Stanowisko operator CNC, jak atmosfera na hali? Ofertę na portalu jest atrakcyjna.
    #OperatorCnc

MD. DELOWAR HOSSAIN

23.02.2026 17:24

I am applying for a CNC operator. I have experience working on CNC milling machines and programming milling machines using HASS, Fanuc, Doosan software. I also have excellent knowledge of technical drawing. I've also been working on CNC Lathe machines (operating and programming) for several years. I am working since 2018 to still now.

Kandy

14.07.2025 18:27

Witam, Pojawiło się ogłoszenie dotyczące operatora CNC. Posiadam doświadczenie w pracy na frezarkach CNC, programowaniu frezarek na oprogramowaniu Fanuc również. Bardzo dobra znajomość rysunku technicznego. Natomiast od paru dobrych lat pracuje na szlifierkach CNC(obsługa i programowanie szlifierek) moje pytanie odnosi się do wdrożenia na stanowisko operatora/programisty. Jak wygląda takie wdrożenie? Czy przez pierwszy okres można liczyć na wsparcie bardziej doświadczonych pracowników?

14.07.2025 18:34

Dziękujemy za pytanie! Proces wdrożenia w naszej firmie jest dobrze przemyślany i dostosowany do indywidualnych potrzeb nowego pracownika. Przez pierwsze tygodnie każda nowa osoba pracuje pod opieką doświadczonego pracownika, który krok po kroku wprowadza ją w obowiązki i realia, oraz specyfikę naszej produkcji. W razie potrzeby zapewniamy również szkolenia techniczne, w tym z zakresu programowania CAM, aby jak najszybciej osiągnąć samodzielność i komfort w realizacji zadań. Tempo wdrożenia zależy od dotychczasowego doświadczenia i umiejętności danej osoby. Cały proces nadzoruje Kierownik Produkcji, który nie tylko dba o plan szkolenia, ale też regularnie monitoruje postępy, udziela informacji zwrotnych i wspiera w dalszym rozwoju. Zapraszamy do aplikowania!

Oferty pracy - Pegas Engineering Sp. z o.o.

Operator/Operatorka obrabiarek sterowanych numerycznie - Frezer CNC - Tokarz CNC

Dąbrowa Górnicza

WalletIcon

6000 - 9000 PLN / m

Asystent/ka konstruktora konstruktor/ka

Dąbrowa Górnicza

WalletIcon

4806 - 7000 PLN / m

29.03.2023 15:37

Cześć. Poszukują operatora cnc czy kto może napisać jak mniej więcej wyglądają zarobki oraz jak atmosfera ?

15.10.2024 18:33

W zależności od umiejętności i doświadczenia, aktualnie widełki na stanowisku operatora cnc wynoszą od 6000 do 9000 brutto. Zapraszamy do aplikowania.

15.10.2024 18:19

Pegas Engineering działa na rynku od ponad 40 lat, realizując ambitne i innowacyjne projekty dla wielu branż, w tym automotive, lotnictwa, przemysłu spożywczego, odlewniczego, farmaceutycznego oraz rozlewniczego.

Ostatnie lata w naszej firmie to okres intensywnych zmian i dynamicznego rozwoju, który pozwolił nam nie tylko stać się jeszcze lepszym partnerem dla naszych klientów, ale również stworzyć doskonałe warunki pracy dla naszych pracowników.

Udoskonaliliśmy zarówno procesy produkcyjne jak i zarządzanie oraz komunikację wewnątrz firmy, wszystko po to aby zapewnić jak najbardziej efektywną i przyjazną atmosferę pracy.

Nasi pracownicy mogą liczyć na konkurencyjne wynagrodzenie, dostosowane do umiejętności i doświadczenia, ścieżkę rozwoju, system premiowy, a także bogaty pakiet benefitów, w tym prywatną opiekę medyczną, ubezpieczenie na życie, kartę lunch pass oraz wsparcie z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych.

Jeśli szukasz stabilnego i dynamicznie rozwijającego się miejsca pracy, oraz ciekawych projektów – dołącz do nas!
    News image
    oLo

23.01.2022 22:42

To zapraszam do nas na obróbkę tarcz w Brembo, jest z 10 inżynierów, 5 kierowników, kilku techników, elektryków do tego mistrzowie zmian i utrzymanie ruchu a każdy mądrzejszy od drugiego ale nie narzekam. Aktualnie na start operatorzy dostają z tego co wiem 3200 na rękę a po okresie próbnym jak dochodzą weekendy lub nocki to spokojnie można mieć 3600zł.
    Tom

01.12.2022 20:54

To wyjaśnia czemu szukają ciągle od około 10 lat bo chyba wtedy gdzieś byłem na rozmowie tam

Kontakt - Pegas Engineering Sp. z o.o.

Budowlanych 6 A 41-303 Dąbrowa Górnicza

Pegas Sp. z o.o.
    Branża główna: Konstrukcje metalowe

asad

12.09.2021 13:56

ktoś cos napisze o tej firmie dla czego szukają praktycznie non stop od kilku lat a firma jest dość mała
    Mustafa

28.10.2021 22:28

Szukaja ludzi bo przychodzisz do firmy obiecuja zarobki mowiac "scal don't have limit" ale nie powiedza ile tak naprawde dostaniesz a w Twoich obowiazkach bedzie wszystko poczawszy od sprawdzania rysunkow bo 15 technologow nie daje rady pozniej zrobienie programu dobranie narzedzi ustawienie maszyny i przezbrajanie maszyny nawet kilka razy dziennie nie wspomne juz o obsludze kilku maszyn naraz a do tego brak jakiejkolwiek organizacji pracy i komunikacji a na jakiekolwiek dodatki czy nagrody nie ma co liczyc natomiast atmosfera miedzy pracownikami super
    Asdaf

04.01.2022 20:35

To chyba nie jest aż tak źle. A to przezbrajanie to wszędzie często trzeba cos zmieniać. Najgorzej mają i tak ci pracujący na maszynach bez magazynu, tam to się nalatasz dopiero... Liczę na więcej opinii ze strony pracowników...
    Kamil

20.03.2018 21:33

Ktoś może coś napisać o tej firmie ? Jakie zarobki i jaki klimat panuje ?

Zostaw merytoryczną opinię o Pegas Engineering Sp. z o.o.