CCIG Group

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o CCIG Group Sp. z o.o.

Opinie o CCIG Group Wrocław Rzeźnicza 32 lok. 33

WebsiteIconCCIG Group Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o CCIG Group Sp. z o.o.!

31.07.2025 10:33

Cześć! Super, że wpadłeś!

W CCIG od ponad 20 lat wierzymy, że rozmowa ma moc, a ludzie i atmosfera to nasz absolutny fundament. Jesteśmy jak dobrze zgrana ekipa – międzynarodowy zespół specjalistów, którzy każdego dnia rozmawiają z tysiącami klientów, wspierając, doradzając i rozwiązując ich realne problemy przez telefon, czat i maila. Nie jesteśmy tylko call center – jesteśmy miejscem, gdzie każdy głos jest słyszany, a wspólna energia, wsparcie i otwartość sprawiają, że czujemy się tu dobrze.

Nasza firma dynamicznie się rozwija, a mnogość projektów otwiera przed Tobą szerokie i realne ścieżki kariery. Myślisz o rozwoju? My też! Większość naszych liderów zaczynała jak Ty. Zastanawiasz się, jak może wyglądać Twoja przyszłość w CCIG? Zajrzyj do zakładki "Ścieżki Kariery" – tam dokładnie zobaczysz, jak możesz rozwinąć swoje skrzydła razem z nami! Niezależnie od tego, czy chcesz specjalizować się w obsłudze klienta, zarządzaniu zespołem, czy w innych dziedzinach, u nas znajdziesz przestrzeń do rozwoju, jasne ścieżki awansu i systematyczne wsparcie. Możesz rozwijać swoje mocne strony i budować karierę w swoim stylu, a wiele osób awansuje od środka, przechodzi między działami i realizuje swoje zawodowe cele.

Dbamy o pozytywną atmosferę, bo wiemy, że w miejscu, gdzie spędzasz znaczną część dnia, chcesz czuć się sobą. Organizujemy różnorodne szkolenia (zewnętrzne i wewnętrzne), które nie tylko podnoszą kwalifikacje, ale też integrują zespół i pomagają lepiej się poznawać. Chcemy, żeby CCIG było miejscem pełnym zaufania i wzajemnego dialogu, bo tylko wtedy, gdy działamy razem, możemy osiągać najlepsze rezultaty i tworzyć prawdziwie wyjątkową kulturę.

Zapraszamy Cię do wspólnego budowania tej atmosfery i korzystania ze wszystkich możliwości, jakie daje praca w CCIG. Rozwijaj się z nami, zdobywaj doświadczenia i realizuj swoje zawodowe marzenia w miejscu, gdzie razem tworzymy atmosferę, którą naprawdę słychać!

Chcesz lepiej nas poznać? Zajrzyj do naszych zakładek! W „Poznaj nas” zobaczysz, co naprawdę nas napędza i kim jesteśmy na co dzień. Stresujesz się rozmową? Niepotrzebnie – w zakładce „Rekrutacja” znajdziesz całą ścieżkę krok po kroku, która rozwieje Twoje wątpliwości. Z kolei w „Okiem pracownika” zajrzysz za kulisy naszej codzienności – z perspektywy osób, które już są z nami. Ciekawi Cię, z kim współpracujemy? W „Nasi klienci” pokażemy Ci, w jakich branżach działamy i jakie marki nam zaufały. A jeśli zastanawiasz się, gdzie możesz nas spotkać – zajrzyj do „Tu jesteśmy” i sprawdź, które z naszych biur jest najbliżej Ciebie.
    News image
    Długoletnia Pracownica

18.09.2024 14:51

Firma oferuje dużo możliwości rozwoju, i współpracy z naprawdę światowej klasy brand'ami. Wynagrodzenie zawsze na czas, fajni ludzie, dobra atmosfera.
    Artur Gdańsk

17.01.2022 13:16

Moja opinia dotyczyć będzie gdańskiego oddziału CCIG. W firmie pracuję już ponad 2 lata i ciężko mi się do czegoś przyczepić. Wypłaty i premie zawsze o czasie, nie ma problemów z ich wypłacaniem. Atmosfera pracy na moim projekcie jest dobra, czasem denerwują ścinki godzin, ale jest to do przeżycia. Nie ma problemów z kontaktem z TM, jeśli nie jeden to drugi jest w stanie szybko pomóc. Co jakiś czas organizowane są szkolenia z kontrahentem, które są miłym urozmaiceniem dla codziennej pracy na słuchawce. System motywacyjny na moim projekcie jest bardzo korzystny, mamy sporą prowizję od sprzedaży dzięki której ciężko byłoby znaleźć pracę o podobnych wymaganiach z podobnymi zarobkami. Wiadomo, jak każda praca ta też ma swoje wady albo gorsze okresy, ale ogólnie współpracę oceniam bardzo dobrze.

04.05.2022 10:13

na jakim projekcie jesteś, że masz szkolenia z kontrahentem?
    ...

08.10.2020 14:58

Pracuję w tej firmie już długi czas, w tym na projekcie (usunięte przez administratora) od samego początku i czytając tą opinię robo się zwyczajnie... przykro. Od zawsze managerowie są dla mnie wsparciem i angażują się całym sobą. (usunięte przez administratora) jest projektem wymagającym i to nie jest żadna nowość. Zmieniają się przepisy i wytyczne od (usunięte przez administratora)czy innych instytucji i za tymi zmianami trzeba podążać. Jak w każdej innej pracy, nie widzę w tym nic dziwnego. Stawka jest jaka jest i każdy pracownik był o tym na początku informowany, o systemie premiowym również. Z racji tego, że jest to umowa zlecenie, nikt nie narzuca ilości godzin jakie trzeba pracować. Nie chcesz odbierać telefonów po 10h dziennie? Nie składaj tak grafiku. Z chęcią zobaczę też maila z upomnieniem, że ktoś jest na niegotowym przez 10 minut. Otworzenie stron z aktualnościami i przeczytanie tego co tam się pojawia średnio dziennie zajmuje 2-3 minuty (pominę fakt, że te aktualności pojawiają się raz na kilka dni). Nie usłyszałam nigdy wyrzutów, że czegoś nie wiem (nawet jak to wyjdzie w trakcie rozmowy z (usunięte przez administratora) to przecież wyciszasz się i sprawdzasz). Może jestem robotem ale ogarniam wszystko to co jest ode mnie wymagane. Nawet jeśli w pamięci czegoś nie mam to wiem gdzie to znaleźć. I z umiejętnością szukania i minimalną wiedzą testy wiedzy to też nie problem(dla zainteresowanych, może przyszłych pracowników test jest jeden w miesiącu na 5 max 10 minut).Managerowie są niekompetentni? Zapraszam na AC (aktualnie prowadzona jest rekrutacja), można się wykazać swoimi umiejętnościami i kompetencją. Przykre, że muszę pracować z tak bezczelnymi i zawistnymi ludźmi na jednym projekcie.

ReviewModeratorIcon
    Michał

09.10.2025 10:41

Pracę na infolinii dla studentów polecacie? Oferta dość spoko. Najważniejszy jest elastyczny czas pracy i to akurat gwarantują w ogłoszeniu

13.10.2025 13:59

Cześć! Tak, to fajna opcja dla studentów. Grafik jest elastyczny, więc bez problemu można dopasować pracę do zajęć 🙂

12.08.2025 09:03

Poznaj Start Lead Generator

Poznaj Start Lead Generator – nasze autorskie, zintegrowane narzędzie do generowania leadów, które realnie wspiera sprzedaż.
    Codziennie wspieramy naszych Partnerów w pozyskiwaniu Klientów – skutecznie i wielokanałowo.
    Telefon, e-mail, wiadomości, livechat czy social media – działamy tam, gdzie są odbiorcy.

Narzędzie zostało stworzone z myślą o firmach, które chcą uporządkować procesy sprzedażowe, usprawnić obsługę Klienta, a szczególnie zmaksymalizować wyniki. Dzięki jego wdrożeniu nasi Kontrahenci odnotowali nawet 44% wzrost generowanych leadów!
    To rozwiązanie dopasowujemy do różnych branż – poprzez możliwość konfiguracji Start Lead Generator świetnie wpisuje się w już istniejące strategie sprzedażowe. Obsługa leadów na wszystkich kanałach komunikacji staje się prostsza, szybsza i bardziej efektywna.
    Za projektem stoi zespół naszych specjalistów, którzy połączyli sprawdzone strategie i wieloletnie doświadczenie w jedno narzędzie, które naprawdę działa.
    W CCIG tworzymy różne rozwiązania, które po prostu ułatwiają codzienną pracę. Start Lead Generator to jedno z nich. Jeśli chcesz zobaczyć, czym jeszcze się zajmujemy – sprawdź tutaj: ccig.pl/uslugi/uslugi-telemarketingowe

12.08.2025 09:02

">Halo Tarnów - poznaj nasze biuro!

Ale najpierw poznaj Piotra – Piotrek jest w CCIG od 10 lat  i doskonale zna to miejsce. Zaczynał jako Telefoniczny Doradca Klienta, a dziś jest HR Business Partnerem. To on wita nowych pracowników i pomaga im odnaleźć się w zespole.
    Biuro w Tarnowie to świetne miejsce na zawodowy start – szczególnie chętnie pracują tu osoby, które łączą naukę z pracą – dzięki elastycznemu podejściu łatwo dopasować grafik do zajęć na uczelni czy w szkole.
    Realizujemy tu projekty z branży energetycznej i ubezpieczeniowej – zarówno sprzedażowe, obsługowe jak i back office. Działamy wyłącznie w języku polskim, dlatego nie musisz znać języków żeby… z nami pracować!
    A co poza pracą? W przerwie możesz zagrać w piłkarzyki, rzucić kilka celnych rzutów do tarczy albo odpalić konsolę i na chwilę oderwać się od codziennych obowiązków. Dobra atmosfera to podstawa!

Nasze biuro w Tarnowie znajduje się przy ul. Jana Kochanowskiego 32, na 1. piętrze budynku. Po wejściu wystarczy kierować się schodami do góry – tam czeka na Ciebie recepcja, która wskaże właściwy kierunek!

14.08.2024 20:01

CCIG Group

21.08.2024 10:48

Aby móc odnieść się do opisanej sytuacji prosimy o kontakt na adres [email protected] wraz z linkiem do ogłoszenia, o którym wspominasz.

15.09.2023 11:00

Wiecie, czy CCIG Sp. z o.o. udostępnia laptop i telefon do pracy zdalnej?
    Odpowiedź

14.03.2024 16:42

Jeśli chodzi o konsultantów - komputer tak. Laptop zależnie od tego czy nie masz możliwości (usunięte przez administratora) na komputerze stacjonarnym, bo np. dużo podróżujesz. Telefony nie są dostępne, połączenia się odbiera na komputerze i rozmawia przez zestaw słuchawkowy. Jeśli chodzi o wyższe stanowiska to i wydawane są i laptop i telefon

25.12.2023 10:14

Czy CCIG Sp. z o.o. zatrudnia studentów?
    Odpowiedź

14.03.2024 16:40

Praktycznie wyłącznie studentów. Są tylko wyjątkowe projekty, które wymagają wysokich umiejętności, wtedy są też zatrudniani inni.
    Zapytanie

28.01.2020 20:29

Jak wygląda obecnie praca w CCIG/CCP? Jestem po rozmowie kwalifikacyjnej, która trwała zaledwie 6 minut i już mieli przygotowane zaproszenie na szkolenie podobno wieńczone certyfikatem po egzaminie i po tym następuje podpisanie umowy. Czy ktoś wie co w przypadku, gdyby egzamin nie został zdany lub w trakcie szkolenia musiałabym zrezygnować bo otrzymałabym lepszą ofertę pracy?
    Zapytanie

27.02.2020 07:52

Nie było żadnego weryfikowania wiedzy. Nawet nie patrzyli w moje CV w trakcie rozmowy (nie mieli, ode mnie też nie chcieli przyjąć). Krótkie, szablonowe pytania odnośnie radzenia sobie ze stresem, ile godzin mogę przepracować i tyle. Czego bym nie powiedziała, to i tak daliby mi "zaproszenie" na szkolenie.
    pepe

11.10.2023 15:47

A to zależy. Jeśli się dogadaliście, że zapłacą wam za szkolenie tak jakbyś normalnie pracował, to dostaniesz wypłatę. Jeśli nie, to masz coś w stylu premii za to że odbyłeś szkolenie, która wynosi może z 600zł... No i musisz zdać to szkolenie i przepracować u nich konkretną liczbę godzin, aby dostać ten hajs
    konsultanci

24.01.2023 11:51

(usunięte przez administratora) Regularne wszczynanie kłótni z managerami przy konsultantach było na porządku dziennym i wszyscy byli ich świadkami. Morta regularnie podważała kompetencje innych managerów oraz zaburzała system wartości, traktowała konsultantów jako powierników swoich osobistych problemów, jednocześnie plotkując z nimi o innych konsultantach. Chcemy zacząć od jednego z niepokojących sygnałów, które miało miejsce na portalu gowork.pl, gdzie jedna z osób pozwoliła sobie napisać opinię, która w znacznym stopniu odzwierciedlała sytuację na projekcie Biedronka. Morta zaangażowała jedną z osób, aby opinia została usunięta poprzez portal „zgłaszając nadużycie” poprzez ten komentarz. Jej ówcześni przełożeni nie wyciągnęli konsekwencji, które jakkolwiek mogłyby dać do zrozumienia, że w CCIG nie ma miejsca i przyzwolenia na zastraszanie i (usunięte przez administratora) konsultantów. Wszyscy konsultanci mieli świadomość, że taka opinia jest na tym portalu i czekali na reakcje. Niestety dziwnym trafem oczywiście opinia z portalu zniknęła, natomiast udało się zrobić zrzut ekranu wiadomości jak poniżej. Kolejna kwestia, to faworyzacja konsultantów i grożenie im. Poniżej załączamy jedną z rozmów, w której zagroziła zrzuceniem konsultanta ze schodów. Sytuacje dotyczące grożenia, manipulowanie w związku z godzinami w grafiku oraz ticketami było na porządku dziennym i każdy zdawał sobie sprawę, że chcąc mieć święty spokój lub po prostu normalne funkcjonowanie w pracy musiał utrzymywać dobre i przyjazne relacje z Mortą. Następna rzecz to rotacja kadry managerskiej na projekcie Biedronka. Wykończyła każdego managera, który dołączał i pracował kilka miesięcy. Żadna osoba nie wytrzymała zbyt długo, bo wszyscy odeszli, nie wytrzymywali jej traktowania. Czy to nie zdziwiło żadnego z przełożonych? Jakby tego było mało pozwolono na to, aby została zatrudniona u kontrahenta. Efektem czego, po dziś dzień ma realny wpływ na działanie projektu, dyryguje jedną z managerek i koordynuje jej pracą. Czy to jest zadanie Koordynatora CC? Wiadomość nie jest podpisana imionami i nazwiskami, ponieważ obawiamy się straty pracy. To jest jedynie część argumentów, jedna z wielu, która ma do czynienia z wyżej wymieniona osobą. Jeśli byłaby chęć uzyskania większej ilości informacji o zaistniałych sytuacje to możemy kontynuować i podawać kolejne przykłady. Dodamy w odniesieniu do sytuacji z groźbami zrzucenia ze schodów konsultanta, są zrzuty ekranu obrazujące sytuację. Straumatyzowani współpracownicy
    były pracownik Biedronki

24.01.2023 13:56

zgadzam się w 100%, zwolniłem się aby nie Mieć z ta osoba nic wspólnego, przełożeni tej osoby nie zrobili nic w tym kierunku wiedząc o sytuacji

24.01.2023 21:20

Niestety prawda w 100% Ani mądra ani bystra, dlatego bojąc się konkurencji najzwyczajniej ją niszczy, na nic więcej jej nie stać ... (Powinni też sprawdzać na koniec dnia czy nikogo nie brakuje, bo jest tak gruba, że kilku konsultantów i managerów zjadla na 100%)

29.04.2022 11:37

Czym w CCIG Sp. z o.o. zachęcają przyszłych pracowników? Jakie mają dodatki?

04.05.2022 10:12

niczym, poza stawką 19,70/h + premią w zależności od projektu nic nie ma

22.06.2022 20:10

nie wiadomo w sumie, ale jakoś pod koniec zeszłych wakacji zrezygnowali, chwile po wycieku. Na dzień dzisiejszy liczą leady tylko za woz i prąd, a ef i mt robisz charytatywnieXD

16.09.2021 10:55

Czy urlop w CCIG Sp. z o.o. jest płatny 100%?

22.09.2021 09:10

Praca tylko na Umowach Zlecenie, o żadnym urlopie nie ma mowy.
    Paw

17.10.2021 19:24

Nie jest w ogóle płatny, bo zatrudniają tylko na śmieciówkach i za minimalną stawkę, a i o bezpłatne wolne trzeba się prosić i tłumaczyć.
    Potencjalny pracowink

07.05.2021 16:14

Czy każdy pracownik dostaje auto służbowe do użytku prywatnego??
    Tamara

25.10.2020 11:58

@ererer A wystarczy po prostu mieć chęci do pracy i nic nie byłoby problemem. Fajna firm dobry pracodawca więc polecam!
    Aleksandra Cz

25.10.2020 12:36

chęci do pracy mi nie brakowało. Dlatego znalazłam prawnika żeby uzyskać powrót do pracy lub odszkodowanie za straty moralne
    Ten wysoki

08.10.2020 22:33

Pracowałem na tym projekcie przez rok (czyli praktycznie od początku) i nigdy nie żałowałem mojej decyzji aby podjąć tam pracę. Poznałem super ludzi, dzięki elastycznemu grafikowi mogłem pogodzić pracę ze studiowaniem dziennym i zdobyłem też moim zdaniem nie małe doświadczenie w rozmowie z trudnymi klientami. Czy uważam, że płacą za mało? Nie, płacą tyle ile mogą aby im się opłacało (pamiętajcie że to rządowy projekt). Czy dużo informacji trzeba sobie przyswoić? Oczywiście, bo na tym ten projekt polega. Czy to uczciwe, że obsługuje się kilka infolinii na raz? To już jest subiektywne ale wierzę, że lepszego rozwiązania po prostu na tą chwilę nie ma. Ja osobiście na menago mogłem liczyć w każdej chwili. Nie rozumiem również tych toksycznych komentarzy, jeśli jest wam naprawdę tak źle to nikt was nie zatrzymuje. Nie zmuszajcie się to robienia czegoś czego nie chcecie. Jesteście młodzi, świat stoi przed wami otworem. Szczerze mówiąc też nie wiem czego się spodziewaliście po projekcie nfz. Przecież można się domyślić że będzie to specyficzna praca, która wymaga trochę więcej zaangażowania a w zamian nie daje wiele więcej niż ponad podstawę (licząc z premiami). Pozdrawiam cały team NFZ

Kontakt - CCIG Group Sp. z o.o.

Rzeźnicza 32 lok. 33 50-130 Wrocław

Anonim XD

07.10.2020 17:24

Bez zbędnego pisania - DRAMAT. Na NFZ kompetencje do objęcia stanowiska menagera stwierdzono chyba na podstawie im straszy tym lepszy. Mamy gościa, który wyglada jakby dopiero co skonczyl pic browara na ławce a jego menagerem ( manager managerów ) jest typ który chodzi kopie w stanowiska, lub uderza głowa w plexe wydając dziwne dźwięku - ogólnie praca na lokacji przypomina satyrę świata według kiepskich.

24.06.2019 15:16

Każą założyć konto w banku z którym zapewne mają podpisaną umowę prowizyjną. Zarobki śmieszne.

21.05.2018 09:44

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz większą rolę. Czy tak samo jest w CCIG Sp. z o.o.? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

31.08.2018 12:50

Dużo obiecują , ale jak przechodzi do konkretów to niestety nie jest już tak kolorowo. Elastyczny grafik - tylko w snach !!! , Luźna atmosfera - BU HA HA HA Tleniona blondynka REKRUTER , dużo mówi a jak doszło do szczegółowych pytań to gubiła się jak dziecko . Ogólnie nie polecam samej rozmowy , A zarobki na poziomie 10 zł netto na godzinę to też istna kpina .
    MaCa

27.07.2018 23:07

Jedyną zaletą tej pracy byli ludzie, którzy tam pracują (inni konsultanci) tworzyliśmy dobry team. Poza tym żenujące zarobki, słabe szanse rozwoju, umowa na zlecenie...
    lolita

08.02.2018 13:46

Współpraca z CCIG okazała się najgorszą częścią mojej kariery zawodowej. Zaczynając od tego, że na każdym stanowisku jest tylko umowa zlecenie, bez żadnych składek. Firma stawia na oszczędności maksymalnie wyciskając ile się da, bez żadnego fokusu na pracownika. Niestety prezes nie rozumie, że każdą firmę stanowią ludzie. Każdy jeden przełożony wymusza jak najwyższe wyniki, bez wsparcia i pomocy, starając się zrzucić jak najwięcej obowiązków na podwładnych. Najniższe stawki, kiepskie premie, brak stabilnej umowy. Była nawet sytuacja, że sekretarka musiała zliczać ile kawy piją kierownicy działów, bo nawet kadra specjalistyczna nie mogła pić biurowej kawy, co jest szczytem ignorancji i januszostwa. Niestety, w CCIG można pracować góra kilka miesięcy i to w sytuacji, kiedy na prawdę nie masz lepszego wyboru. Nawet "rozmowy kwalifikacyjne" są pseudo rozmowami - jedynym warunkiem do przyjęcia jest wiek i poziom języka. Generalnie nie polecam firmy, no chyba, że nie zależy Ci na fajnym teamie, stabilnych warunkach czy dobrych pieniądzach. Dodatkowo, pomimo tego, że dział HR podkreśla, że to nie jest typowo korporacyjna firma, "trenerzy" (w cudzysłowie, bo jako trenera rozumiem osobę, która pomaga się rozwijać i wyciągnąć to co najlepsze, a ci panowie oczekują, że przyszli pracownicy wszystko będą już sami potrafić) są bardzo korpo - gierki, kopanie dziur pod kolegami, donoszenie i pseudo koleżeństwo. Trzymajcie się jak najdalej od CCIG.
    wpwp

13.02.2018 09:31

www.wp.pl
    Sara

14.05.2017 22:27

Niestety podwyższenie stawki godzinowej wiązało się z obcięciami premii, wypłata co prawda zawsze na czas jak w umowie ale korpo armosfera straszna. Z projektu BO najgorzej wspominam ciągłe maile z formatkami z grafikiem, o kazdym wolnym musieliśmy informować 2 tygodnie wcześniej, za spóźnienia kara, za przekroczenie przerwy w jednym tygodniu w kolejnym 3% na cały tydzień inaczej kara... Brak bazy to do domu i nigdy nie wiadomo było kiedy wpadną rekordy. Tragedia ja szybko stąd uciekłam. Jeśli chodzi o managerów to starali się pomagać, ale Shift managerowie zupelnie zupełnie oderwani od projektów, szczególnie Asia z którą nikt nie lubi współpracować... Podsumowując na wakacje da się przeżyć ale na dłużej lepiej szukać czegoś innego :)
    martynka

14.05.2017 21:36

Kurcze, pracowałam tam jeszcze w tamtym roku do sierpnia (haha skończyłam 26 lat) i już wtedy nie było bazy i nam ucinali straaaasznie grafiki :( a mimo wszystko ciagle przyjmowali nowe osoby

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w CCIG Group?

Luiza

05.05.2017 20:31

Pracowałam na BO w CCIG, fajni ludzie ale kadra managerska to porazka. Najgorsza chyba jest Joanna K. Shift manager, ktorej wszytko przeszkadza, radio, otwarte okno, jesli zadasz jej pytanie a nie zna odpowiedzi to Cie wysmieje że powinieneś to wiedzieć. Każdy się jej boi, tworzy strasznie nerwowa atmosferę a tak naprawde niewiele wie o projekcie. Najlepsi managerowie czyli Agnieszka i Adam jedyne osoby które cokolwiek wiedzą o projekcie BackOffice. Wypłata zawsze na czas ale często obcinają grafiki i ciężko zrobić więcej godzin bo nie ma bazy.
    Kasia z Zespołu HR

04.11.2016 09:40

Drodzy, czytamy powyższe z niepokojem i zapewniamy, że każde alarmujące nas informacje traktujemy bardzo poważnie. Nie ma zgody dla zachowań, które nie są spójne z wartościami, jakie reprezentujemy. To właśnie dlatego na pewno zweryfikujemy opisane sytuacje, aby poznać wersje zdarzeń każdej ze stron. Ważne jest, bez względu na miejsce realizacji zadań, aby zdarzenia, które mogą być potraktowane jako nadużycia czy zachowania nie fair zgłaszać do właściwych osób - managerów kierujących pracą oddziału lub HR. Bardzo wnikliwie obserwujemy i dbamy o wysoką jakość pracy w oddziałach, natomiast jeśli niezależnie od tego zdarzy się coś, co wykracza poza przyjęte normy, nie możemy reagować, jeśli informacja nie zostanie nam przekazana. W razie potrzeby zapraszamy też do kontaktu osobistego: [email protected]. Pozdrawiamy!
    es

16.10.2016 14:38

a na ile może liczyc zwykły pracownik call center zatrudniony na stanowisku konsultanta? mowie juz o osbie ktroa ma dosiwadczenie, czy każdemu tyle samo płacą?

21.09.2016 15:30

Niestety firma nie zawsze wypłaca należności. Starają się, żeby zachowywać fair, ale tak nie jest. Wewnętrznie mają niezły bajzel. Fajne są wypłaty w piątki, karty zniżkowe itd. Praca, żeby sobie dorobić, ale nie wiem jak obsługują klientów, jeśli gubią pracowników, sprzęt i nie ogarniają, co się dzieje.
    halina1984

13.10.2015 16:40

Witam,pracowałam w ccig pare mcy jako konsultant telefoniczny. z byle powodu zwolnili kierowniczke z projektu play, gdzie baza klientów była wyjątkowo trudna jak i sam produkt. potem przydzielili mnie na infolinie,gdzie miała mnie wyszkolić jakaś pracownica która zrobiła jedno wielkie "G" anie profesjonalne szklenie. po kilku dniach zawołała mnie kierowniczka Magda, notabene ppo polonistyce i nie pracująca nawet w swoim zawodzie...usłyszałam pusty śmiech i parę przykrych słów-nie polecam, to firma gdzie nie szanuje sie ludzi,z byle powodu sie ich zwalnia no i zarabiasz grosze bo oni nigdy nie potrzebuja na pełny etap więc grosze zarobisz. nie polecam atmosfera w firmie do bani. kierowniczka to kawał chamówy bez elementarnych odstaw kultury osobistej, nie wiem skąd oni wytrzasnęli tę wieśniare i buca z polonistyki-jednym słowem strach się jej bać i nie polecam!
    ogarnijsie

11.03.2016 09:07

W CCIG nie istnieje projekt Play od ponad 3 lat, więc albo Cię wzięło na przemyślenia po takim czasie, albo coś Ci się bardzo pomyliło.
    admin

31.07.2015 10:19

Chcesz dowiedzieć się więcej o firmie CCIG Sp. z o.o.? Komentuj na naszym forum i uzyskaj odpowiedź od innych użytkowników.

Zostaw merytoryczną opinię o CCIG Group Sp. z o.o.