PPHU Mleks
2 150 6 1

Opinie o PPHU Mleks

Agata

Przypominam, że wątek dotyczy pracy w firmie Mleks. Forum GoWork.pl nie jest miejscem do prywatnych rozmów czy rozpowszechniania firmowych plotek. Ważne są tu merytoryczne komentarze dotyczące warunków pracy, zatrudnienia czy warunków finansowych w Mleksie. Jeśli chcecie przekazać nam coś istotnego na temat pracy w firmie - czekamy na Waszą odpowiedź.

Pracownik
@Agata 16.10.2018 10:40

W firmie pracuje się dobrze , i zarobki są coraz lepsze.

Agata
@Pracownik 17.10.2018 17:25

Czy możesz powiedzieć nam coś więcej? Co oprócz zarobków poprawiło się w firmie w ostatnim czasie? Może zaszły w niej jakieś istotne zmiany na korzyść pracowników? Jeśli wiesz coś na ten temat, koniecznie podziel się z nami swoimi spostrzeżeniami.

anonim

(usunięte przez administratora)

mamuśka

chętnie widziane doświadczenie wieczorowe spod kandelabra - awans gwarantowany. (usunięte przez administratora)z papierami

Wolna

Raczej nie sądzę, bo przecież gdyby nie Ukraińcy to firma by padła ????

Pracownik
@Wolna 22.09.2018 08:12

Teraz ich prawie nie ma a firma nadal działa..... Szok!!!!!

Wolna
@Pracownik 22.09.2018 14:14

No właśnie szok..... może ponoć nowa pani dyrektor od produkcji taka obrotna,

Pracownik

To musisz szefa zapytać, bo nadal nie widzi problemu z pracownikami.......jak komuś nie pasuje to w.....n!

Pracownik
@Wolna 22.09.2018 17:09

No potwierdzam obrotna ta dyrektor z produkcji????????????

fikołek
@Wolna 22.09.2018 17:09

nieżle starego capa przekręciła ha,ha,

Wielbiciel Mleksu
@Pracownik 22.09.2018 14:14

Szok!!!! PRACOWNIK może działa dzięki takim jak Ty pracujesz bo masz z tego korzyści strat nie liczmy!!!!

Pracownik

Anonim co cię tak wkurzyło , że usunęli to co miałeś do powiedzenia?

Wolna
@fikołek 01.10.2018 16:42

No co Ty fiołek przecież ona go kocha

Pracownik
@Wolna 04.10.2018 20:29

Lubię zapach fiołków, a może fijoł w głowie u ciebie fijołku?

Anonimek

Ludzie zwalniają się z tej firmy jeden za drugim,brakuje rąk do pracy to chyba o czymś świadczy....

Agrikola
@Anonimek 20.09.2018 19:00

Świadczy , świadczy ale nie każdy to rozumie. A i tak wszyscy to nieroby i (usunięte przez administratora)

Siema

Czy ktoś wie co będzie w budynku przy Dworcowej

fikołek
@Siema 05.05.2018 16:48

Goł-goł

Tego tamtego

W mleksie może i nie byłoby źle, gdyby niektóre osoby były normalniejsze i szanowali innych ludzi!! Umowa np. O dzieło a siedzisz w biurze, a na papierku masz np. Zmywanie podlogi-żal. Ale jak się chce popracować żeby przetrwać to i to się zniesie. Jest sporo fajnych osób, jak i sporo wrednych, jak w każdej pracy. Pozdrawiam Panią kadrowa o ile to ta sama.

Mała
@Tego tamtego 13.02.2017 12:19

Tego tamtego ,a które to te wredne to będę uważać?

Mlody
@Mała 26.02.2017 15:42

Wszystkie wredne a zwłaszcza rude

Dupa
@Mała 26.02.2017 15:42

Wredna kadrowa ania

Dupcynka
@Dupa 31.08.2018 22:35

O o masz ?!

Agata

@Angel, sytuacje o których piszesz nie powinny mieć miejsca w żadnym miejscu pracy. Czy próbowałaś podejmować rozmowy z kierownictwem na temat warunków pracy i atmosfery w tym miejscu? Czy takie rozmowy przyniosły rezultaty w postaci poprawy sytuacji? @SUM, co dokładnie masz na myśli? @Olga, możesz doprecyzować swoją opinię?

Angel
@Agata 10.07.2018 09:46

Tak właśnie traktuje ludzi Pan kierownik...

Pracownik
@Agata 10.07.2018 09:46

A o jakim dziale piszesz Angeles?produkcja, transport,skup?

Agata

@Samanta, niestety, nie jestem żadną osobą decyzyjną ani pracownikiem firmy, która mogłaby pomóc w inny sposób niż wspierając mentalnie. Czy za jakiś czas planujesz aplikować ponownie do firmy gdy Twoja dyspozycyjność będzie bardziej elastyczna? Jak rozumiem nie odpowiadała Ci ilość obowiązków na konkretnym stanowisku? Czy wspomniana ilość obowiązków była proporcjonalna do oferowanego wynagrodzenia? Życzę powodzenia w dalszej karierze zawodowej.

Agata

@Angel, to znaczy co dokładnie masz na myśli? Jak rozumiem jesteś w dalszym ciągu pracownikiem firmy? Czy możesz powiedzieć nam coś na temat warunków pracy w firmie? Jaka atmosfera panuje w tym miejscu pracy? @Oooooo, predyspozycje do zarządzania to pożądana cecha szczególnie u przedsiębiorców. Co jednak poza tym stwierdzeniem chciałeś nam przekazać za pośrednictwem swojej opinii? Czy dotyczy ona kogoś konkretnego?

Samanta
@Agata 12.08.2018 21:48

To może dobrze że Pani nie załatwi mi tej pracy bo jak sie dowiedziałam co musza robić te laborantki to ja aż taka dyspozycyjna nie jestem pozdrowienia dla wszystkich pracujących i tych co chcą i tych co muszą

Oooooo

Każdy by chciał rządzić tylko nie kazdy robi to dobrze

Agata

@Samanta, niestety, nie jestem pracownikiem firmy Mleks. Jestem jedynie moderatorem bieżącego wątku na forum GoWork.pl. Moim zadaniem jest dyskutowanie z użytkownikami na temat warunków pracy, atmosfery czy benefitów pozapłacowych w firmie. Nie mam możliwości ani realnego wpływu na to, kto zostanie zatrudniony w Mleksie. Sytuacja dotycząca aktualnych wakatów w firmie nie jest mi znana. Próbowałam znaleźć w Internecie informacje dotyczące aktualnych oferty pracy, niestety bezskutecznie.

Agata

Czy ktoś z Was rozpoczął w ostatnim czasie pracę w firmie PPHU Mleks? Czy od czasu Waszych ostatnich wpisów na forum, w firmie się coś zmieniło? Jak oceniacie aktualną atmosferę w firmie? Z każdej pracy można wynieść cenne doświadczenia. Wszystko zależy od perspektywy i przyszłych wyzwań zawodowych.

Pracownik
@Agata 27.05.2018 11:16

No cóż widać ,że Misiek to bardzo zakompleksiony gość ale Agata postawiła go do pionu. Dziękuję . W firmie pracuje się dobrze jak ktoś chce pracować, ale rotacja pracowników bardzo duża.

SUM
@Pracownik 27.06.2018 15:26

Zakompleksiona to jesteś ty bo Misiek nie biega do AGATY aby usuwała opinie na jego temat praca w firmie została oceniona w większości opini więc co tu jeszcze dodac

Olga
@SUM 30.06.2018 21:32

Sumie żal !!!!!

SUM
@Olga 07.07.2018 13:06

Oj źal!!!!!!!!! OLGA

Angel
@Agata 27.05.2018 11:16

Brak szacunku dla współpracowników, wyzwanie (za plecami) od chu...ów, przygłupów, (usunięte przez administratora) itp.,jak ktoś czegoś nie zrobi, nie powie, nie przekaże, to zwala na innych (a zwłaszcza na nowych),itd., itp....

Samanta
@Agata 27.05.2018 11:16

Pani Agato czy są przyjęcia do firmy na laborantke bo widzę że Pani jest kimś ważnym i moze coś pomoźe bardzo chciałabym podjąć pracę dyspozycyjna z góry dziękuję

Agata

@Zuza, oczywiście, że nie ma idealnych firm. Czasami pracownicy po prostu nie szanują swojej własnej pracy. Szkoda, przecież zarówno pracownikom jak i przełożonym powinno zależeć na dobrej atmosferze w pracy i porządku organizacyjnym. Kto z Was w ostatnim czasie zatrudnił się w firmie PPHU Mleks? Może jest ktoś, kto zrezygnował z pracy dla tej firmy? Czy nie żałujecie podjętej decyzji?

Zuza

Jeśli nawet firma nie jest idealna to nic nowego bo takich nie ma!!!

Laborantka B

Maro" Pracownik" ci napisal dokladnie ile mozesz na boku dorobić. Ps.a Mleks bez nas by nie istniał....

Wielbiciel Mleksu
@Laborantka B 11.11.2015 18:10

Jasne bo nie byloby kierowcow sa tam dzieki wam

Zaintersowana

Kierowca czy to prawda ,że szukają do pracy na kadrową?

Kierowca
@Zaintersowana 25.04.2018 14:38

Hehehe

LABORKA

jak andrze przez las jedzie wtedy rolnik z kasą bedzie

530
@LABORKA 16.06.2018 23:03

Dobre nie tylko rolnik bo spotyka też zjawy na biało ubrane hehr

Misiek

Drogą Pani Agato bardziej wulgarne opinie nie zostały usunięte widocznie Kobyłka bardzo jest wrażliwa no cóż prawda boli.Praca w PPHO Mleks to jak wizyta u uzdrowiciela stawia na nogi wszystkich.....Polecam Gorąco!!!!!

Agata

@Misiek, proszę zapoznać się z regulaminem forum GoWork.pl. Obrażanie innych osób na forum nie będzie tolerowane. Jaka jest Twoja opinia o firmie PPHU Mleks? Czy jesteś zadowolony z warunków pracy w firmie? Jak oceniasz atmosferę i czy praca w tej firmie daje Ci satysfakcję? Takie informacje są zawsze poszukiwane przez potencjalnych pracowników.

Kobyłka

Też tak słyszałam, tylko, że to ma być męski dom publiczny...............tylu łogierów w mleksie pracuje no nie Misiek....

anonim

(usunięte przez administratora)

ONA

A Ty Misiek taki zorientowany to może podpowiesz

tabaluga

Witam jak wyglada praca kierowcy w firmie mleks ? jest oferta pracy i chcialbym dowiedziec sie czy warto

007

Nie tylko ruda

Wielbiciel Mleksu
@tabaluga 17.01.2017 17:04

To zależy na czym Ci zależy czy na rodzinie czy na pracy no chyba ze jesteś facet z jajami i zasadami bo Ci co tam pracują to w większości nie mają zasad i po trupach osiągają swój cel zastanów się czy warto

ONA
@Wielbiciel Mleksu 04.04.2018 21:01

A kto teraz rządzi w firmie? Bo podobno córka już nie pracuje?

zara
@Wielbiciel Mleksu 04.04.2018 21:01

Ale w tej firmie to całe rodziny pracują:matki ,córki, kochanki, ojcowie, zieciowie ...itd

Wielbiciel Mleksu
@ONA 10.04.2018 12:49

Dobre pisać pierdoly żeby ukryć treść inne cenne informacje na temat pracy ibpracownikow

007
@ONA 10.04.2018 12:49

Rządzą dzi..ki tj.l.........ki

PRACOWNIK

PRACA W TEJ FIRMIE TO NAJGORSZE CO MOŻE W ZYCIU CZŁOWIEKA SPOTKAĆ . BRAK SZACUNKU , NAJNIŻSZA KRAJOWA , I PANI KADROWA WIECZNIE ZNUDZONA ŻYCIEM !

kkkk
@PRACOWNIK 03.03.2017 09:17

Prawda. I jeszcze z wielkiej łaski odpowie o co pytasz.... Porażka

Wielbiciel Mleksu
@PRACOWNIK 03.03.2017 09:17

A prawdziwe opinie na temat 'pracowników,są usuwane ciekawe czemu

anonim

(usunięte przez administratora)

nick

na produkcji też bałagan. Nie ma nawet stałej pani do sprzątania. SYF i jeszcze raz SYF. Na placu śmieci nawet nie ma komu tego posprzątać. A o atmoswerze naet nie będe pisac za samo dzieńdobry to by Cie powiesili jak by mogli. Pracowałam i nigdy tam bym nie wróciła.

Kierowca

Powinien też zrobić porządek wśród pracowników i pozwalniac te wszystkie k.....i bo są tam do niczego nie potrzebne woza (usunięte przez administratora) i oczywiście wiedzą do czego one sluza

Wielbiciel Mleksu

I zatrudnia same śmieci uczciwi i porządni gardzą tym smietnikiem

anonim

(usunięte przez administratora)

Zdradzona

Macie rację ze to same kurest...o pracuje ja bym tym laborantkom dała robotę by tymi (usunięte przez administratora) nie miały siły ruszać rozbijają rodziny i mają zatego grajde

Zdradzona

Frajdę z czyjejś krzywdy

Zainteresowana

A jak wygląda praca na sklepach?

Krzak

Firma krzak

Bezrobotny

Czy to prawda ,że firmę przejmuje mlekovita? I podanie o pracę trzeba składać w siedzibie mlekovity?

Agata

@DO aGATKI PRACOWNIK dziękuję za odpowiedź. Piszesz, że jako pracownik nie czujesz się doceniony oraz brakuje Ci motywacji do pracy. Co jest tego powodem? Piszesz też o braku premii, czy jednak oprócz tego pracodawca oferuje dodatkowe benefity, czy też pakiet socjalny?

Do Agaty
@Agata 04.10.2017 12:48

Czasami są talony na mięso wołowe. Ale najgorsze , że nie ma szacunku dla pracowników!!!!!

Agata

@prawdomównarozumiem, że nie oceniasz dobrze pracodawcy. Możesz jednak powiedzieć jakie konkretnie masz uwagi do PPHU Mleks jako pracodawcy? Przypominam też o regulaminie portalu, który obowiązuje wszystkich użytkowników. Bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi.

DO aGATKI PRACOWNIK
@Agata 13.09.2017 13:56

Agata myślę ,że jak na pracę jaką się wykonuje zarobki są kiepskie bo większość w firmie zarabia najniższą krajową . Kiedyś były jeszcze premie, teraz nie ma. Poza tym jak się starasz, to nie jest docenione, lepiej wszystko olewać. Pan Prezes ma różne humory, które trzeba znosić. Nie ma motywacji do pracy!!!Dobre pieniądze płaci tylko swoim dzieciom!!!!

prawdomówna

ty agatka nie pchaj się w gnój tylko podlizusy będą pisać dobre opinie uwierz mi na słowo początki są dobre potem zostaniesz nierobem lub złodziejem daj na luz

Agata

@olaczyli rozumiem, że nie masz zastrzeżeń do PPHU Mleks jako pracodawcy. Mogłabyś powiedzieć coś więcej o swoim typowym dniu pracy?

ola

Praca jak praca tylko ludzie wredni interesują się wszystkim nawet sprawami prywatnymi!!!!

Zostaw opinię o PPHU Mleks - Wyszków

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU Mleks