PPHU Mleks

Wyszków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 147 ocen.

PPHU Mleks
2 147

Opinie o PPHU Mleks

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU Mleks

Zuza

Jeśli nawet firma nie jest idealna to nic nowego bo takich nie ma!!!

Laborantka B

Maro" Pracownik" ci napisal dokladnie ile mozesz na boku dorobić. Ps.a Mleks bez nas by nie istniał....

530
@LABORKA 16.06.2018 23:03

Dobre nie tylko rolnik bo spotyka też zjawy na biało ubrane hehr

Agata

Czy ktoś z Was rozpoczął w ostatnim czasie pracę w firmie PPHU Mleks? Czy od czasu Waszych ostatnich wpisów na forum, w firmie się coś zmieniło? Jak oceniacie aktualną atmosferę w firmie? Z każdej pracy można wynieść cenne doświadczenia. Wszystko zależy od perspektywy i przyszłych wyzwań zawodowych.

Misiek

Drogą Pani Agato bardziej wulgarne opinie nie zostały usunięte widocznie Kobyłka bardzo jest wrażliwa no cóż prawda boli.Praca w PPHO Mleks to jak wizyta u uzdrowiciela stawia na nogi wszystkich.....Polecam Gorąco!!!!!

Agata

@Misiek, proszę zapoznać się z regulaminem forum GoWork.pl. Obrażanie innych osób na forum nie będzie tolerowane. Jaka jest Twoja opinia o firmie PPHU Mleks? Czy jesteś zadowolony z warunków pracy w firmie? Jak oceniasz atmosferę i czy praca w tej firmie daje Ci satysfakcję? Takie informacje są zawsze poszukiwane przez potencjalnych pracowników.

Kobyłka

Też tak słyszałam, tylko, że to ma być męski dom publiczny...............tylu łogierów w mleksie pracuje no nie Misiek....

Siema

Czy ktoś wie co będzie w budynku przy Dworcowej

Lowelas
@Siema 05.05.2018 16:48

Słyszałem że legalny dom publiczny podobno będziemy dostawać talony ale nie na wołowe tylko na................ WIEPRZOWE!!!!!!!!!!!!!!

Misiek

DO ONA jesteś żałosna pracując w tym haremie nie wiesz kto rządzi hehehe

Misiek
@ONA 25.04.2018 14:35

Moze szukajaca moze juz znalezli ONA nie udawaj glupszej niz jestes

tabaluga

Witam jak wyglada praca kierowcy w firmie mleks ? jest oferta pracy i chcialbym dowiedziec sie czy warto

007
@ONA 10.04.2018 12:49

Rządzą dzi..ki tj.l.........ki

ODPOWIEDŹ

A co tak Cię interesuje tak praca jako laborantka, nie na produkcji czy masarni tam przynajmniej masz dach nad głową, a pieniądze takie same.

007
@ODPOWIEDŹ 20.11.2015 14:47

Może chce się bzykac codziennie z innym

PRACOWNIK

PRACA W TEJ FIRMIE TO NAJGORSZE CO MOŻE W ZYCIU CZŁOWIEKA SPOTKAĆ . BRAK SZACUNKU , NAJNIŻSZA KRAJOWA , I PANI KADROWA WIECZNIE ZNUDZONA ŻYCIEM !

Wielbiciel Mleksu
@PRACOWNIK 03.03.2017 09:17

A prawdziwe opinie na temat 'pracowników,są usuwane ciekawe czemu

Zainteresowana

A jak wygląda praca na sklepach?

Wielbiciel Mleksu
@Zainteresowana 23.10.2017 22:16

Te k.......y już pracują gratuluje

Laborantka D.

Mleks to taki śmietnik wszystko porozwalane gdzie popadnie. Prezes wyszkowski śmieciarz kawał chama bez żadnego wychowania, taki chłopek któremu kasa uderzyła do głowy.

Wielbiciel Mleksu
@Laborantka D. 04.11.2015 00:01

I zatrudnia same śmieci uczciwi i porządni gardzą tym smietnikiem

Wtajemniczona

Mleks to jeden wielki pierd....k romansów...

Zdradzona
@Wtajemniczona 31.01.2016 21:38

Frajdę z czyjejś krzywdy

Krzak

Firma krzak

Bezrobotny

Czy to prawda ,że firmę przejmuje mlekovita? I podanie o pracę trzeba składać w siedzibie mlekovity?

Agata

@DO aGATKI PRACOWNIK dziękuję za odpowiedź. Piszesz, że jako pracownik nie czujesz się doceniony oraz brakuje Ci motywacji do pracy. Co jest tego powodem? Piszesz też o braku premii, czy jednak oprócz tego pracodawca oferuje dodatkowe benefity, czy też pakiet socjalny?

Do Agaty
@Agata 04.10.2017 12:48

Czasami są talony na mięso wołowe. Ale najgorsze , że nie ma szacunku dla pracowników!!!!!

Agata

@prawdomównarozumiem, że nie oceniasz dobrze pracodawcy. Możesz jednak powiedzieć jakie konkretnie masz uwagi do PPHU Mleks jako pracodawcy? Przypominam też o regulaminie portalu, który obowiązuje wszystkich użytkowników. Bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi.

DO aGATKI PRACOWNIK
@Agata 13.09.2017 13:56

Agata myślę ,że jak na pracę jaką się wykonuje zarobki są kiepskie bo większość w firmie zarabia najniższą krajową . Kiedyś były jeszcze premie, teraz nie ma. Poza tym jak się starasz, to nie jest docenione, lepiej wszystko olewać. Pan Prezes ma różne humory, które trzeba znosić. Nie ma motywacji do pracy!!!Dobre pieniądze płaci tylko swoim dzieciom!!!!

prawdomówna

ty agatka nie pchaj się w gnój tylko podlizusy będą pisać dobre opinie uwierz mi na słowo początki są dobre potem zostaniesz nierobem lub złodziejem daj na luz

Agata

@olaczyli rozumiem, że nie masz zastrzeżeń do PPHU Mleks jako pracodawcy. Mogłabyś powiedzieć coś więcej o swoim typowym dniu pracy?

ola

Praca jak praca tylko ludzie wredni interesują się wszystkim nawet sprawami prywatnymi!!!!

Agata

@Tru tuczyli dużo jednak zależy od działu, w którym się pracuje. Możesz powiedzieć coś więcej o tym jak wygląda praca oraz jej warunki w dziale, w którym Ty pracujesz? Takie informacje będą cenne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy właśnie w PPHU Mleks.

Tru tu

Taka tam praca zależy w jakim dziale ale ogólnie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Art

Firma badziewie zapisują na torty których nie mają jak jest dzień odbioru zamówienia porazka

KSIĘGOWA

Do tej firmy szukają do księgowości na główną księgową czy pomoc? No i jakie są zarobki, ktoś może mi podpowiedzieć?

Tego tamtego

W mleksie może i nie byłoby źle, gdyby niektóre osoby były normalniejsze i szanowali innych ludzi!! Umowa np. O dzieło a siedzisz w biurze, a na papierku masz np. Zmywanie podlogi-żal. Ale jak się chce popracować żeby przetrwać to i to się zniesie. Jest sporo fajnych osób, jak i sporo wrednych, jak w każdej pracy. Pozdrawiam Panią kadrowa o ile to ta sama.

Mlody
@Mała 26.02.2017 15:42

Wszystkie wredne a zwłaszcza rude

tabaluga

Witam jak wyglada praca kierowcy w firmie mleks ? jest oferta pracy i chcialbym dowiedziec sie czy warto

lowja

Ja to bym się chętnie załapał, skoro dbają o stabilne zatrudnienie to rzeczywiście warto się załapać @trtrrt, ale wiesz może czy w najbliższym czasie pojawią się u nich jakieś oferty pracy? Pozdrawiam

Pracownik

Jaki tu spokój ..... Nic się nie dzieje .... A szkoda bo by się pośmiał ....

tak tam co juz nie pracuje ;)

Załosne jest to co piszecie :)

Aaaaaa
@tak tam co juz nie pracuje ;) 20.07.2016 13:03

Zalosni to jesteście Wy wszyscy co tam pracujecie

Zostaw opinię o PPHU Mleks - Wyszków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU Mleks