PPHU Mleks

Wyszków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 143 ocen.

Opinie o PPHU Mleks

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU Mleks

Bezrobotny

Czy to prawda ,że firmę przejmuje mlekovita? I podanie o pracę trzeba składać w siedzibie mlekovity?

Agata
użytkownik zarejestrowany

@DO aGATKI PRACOWNIK dziękuję za odpowiedź. Piszesz, że jako pracownik nie czujesz się doceniony oraz brakuje Ci motywacji do pracy. Co jest tego powodem? Piszesz też o braku premii, czy jednak oprócz tego pracodawca oferuje dodatkowe benefity, czy też pakiet socjalny?

Do Agaty
@Agata 2 tygodnie temu
@DO aGATKI PRACOWNIK dziękuję za odpowiedź. Piszesz, że jako pracownik nie czujesz się doceniony oraz brakuje Ci motywacji do p...

Czasami są talony na mięso wołowe. Ale najgorsze , że nie ma szacunku dla pracowników!!!!!

Agata
użytkownik zarejestrowany

@prawdomównarozumiem, że nie oceniasz dobrze pracodawcy. Możesz jednak powiedzieć jakie konkretnie masz uwagi do PPHU Mleks jako pracodawcy? Przypominam też o regulaminie portalu, który obowiązuje wszystkich użytkowników. Bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi.

DO aGATKI PRACOWNIK
@Agata 13.09.2017, 13:56
@prawdomównarozumiem, że nie oceniasz dobrze pracodawcy. Możesz jednak powiedzieć jakie konkretnie masz uwagi do PPHU Mleks ja...

Agata myślę ,że jak na pracę jaką się wykonuje zarobki są kiepskie bo większość w firmie zarabia najniższą krajową . Kiedyś były jeszcze premie, teraz nie ma. Poza tym jak się starasz, to nie jest docenione, lepiej wszystko olewać. Pan Prezes ma różne humory, które trzeba znosić. Nie ma motywacji do pracy!!!Dobre pieniądze płaci tylko swoim dzieciom!!!!

prawdomówna

ty agatka nie pchaj się w gnój tylko podlizusy będą pisać dobre opinie uwierz mi na słowo początki są dobre potem zostaniesz nierobem lub złodziejem daj na luz

Agata
użytkownik zarejestrowany

@olaczyli rozumiem, że nie masz zastrzeżeń do PPHU Mleks jako pracodawcy. Mogłabyś powiedzieć coś więcej o swoim typowym dniu pracy?

ola

Praca jak praca tylko ludzie wredni interesują się wszystkim nawet sprawami prywatnymi!!!!

Agata
użytkownik zarejestrowany

@Tru tuczyli dużo jednak zależy od działu, w którym się pracuje. Możesz powiedzieć coś więcej o tym jak wygląda praca oraz jej warunki w dziale, w którym Ty pracujesz? Takie informacje będą cenne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy właśnie w PPHU Mleks.

Tru tu

Taka tam praca zależy w jakim dziale ale ogólnie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Art

Firma badziewie zapisują na torty których nie mają jak jest dzień odbioru zamówienia porazka

PRACOWNIK

PRACA W TEJ FIRMIE TO NAJGORSZE CO MOŻE W ZYCIU CZŁOWIEKA SPOTKAĆ . BRAK SZACUNKU , NAJNIŻSZA KRAJOWA , I PANI KADROWA WIECZNIE ZNUDZONA ŻYCIEM !

KSIĘGOWA

Do tej firmy szukają do księgowości na główną księgową czy pomoc? No i jakie są zarobki, ktoś może mi podpowiedzieć?

Tego tamtego

W mleksie może i nie byłoby źle, gdyby niektóre osoby były normalniejsze i szanowali innych ludzi!! Umowa np. O dzieło a siedzisz w biurze, a na papierku masz np. Zmywanie podlogi-żal. Ale jak się chce popracować żeby przetrwać to i to się zniesie. Jest sporo fajnych osób, jak i sporo wrednych, jak w każdej pracy. Pozdrawiam Panią kadrowa o ile to ta sama.

Mała
@Tego tamtego 13.02.2017, 12:19
W mleksie może i nie byłoby źle, gdyby niektóre osoby były normalniejsze i szanowali innych ludzi!! Umowa np. O dzieło a siedzi...

Tego tamtego ,a które to te wredne to będę uważać?

Mlody
@Mała 26.02.2017, 15:42
Tego tamtego ,a które to te wredne to będę uważać?

Wszystkie wredne a zwłaszcza rude

tabaluga

Witam jak wyglada praca kierowcy w firmie mleks ? jest oferta pracy i chcialbym dowiedziec sie czy warto

Mlody
@tabaluga 17.01.2017, 17:04
Witam jak wyglada praca kierowcy w firmie mleks ? jest oferta pracy i chcialbym dowiedziec sie czy warto...

Praca polega na Bzykaniu laborantek Ruda daje wszystkim podobno

tabaluga

Witam jak wyglada praca kierowcy w firmie mleks ? jest oferta pracy i chcialbym dowiedziec sie czy warto

lowja
użytkownik zarejestrowany

Ja to bym się chętnie załapał, skoro dbają o stabilne zatrudnienie to rzeczywiście warto się załapać @trtrrt, ale wiesz może czy w najbliższym czasie pojawią się u nich jakieś oferty pracy? Pozdrawiam

Pracownik

Jaki tu spokój ..... Nic się nie dzieje .... A szkoda bo by się pośmiał ....

tak tam co juz nie pracuje ;)

Załosne jest to co piszecie :)

Aaaaaa
@tak tam co juz nie pracuje ;) 20.07.2016, 13:03
Załosne jest to co piszecie :)

Zalosni to jesteście Wy wszyscy co tam pracujecie

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Lili

A czym się zajmujesz w tej firmie?

Rysio

Mleks wozi mleko do Mlekovity tymi cieknącymi i śmierdzącymi cysternami, którymi odbiera mleko od rolników to ja dziękuję za takie mleko. Czy mlekovita nie kontroluje dostawców czym oni wożą mleko? Niedługo, mleko będą wozić szambiarkami.

Anonim

Dla Was [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tak starczy i tak już co nie którzy się dorobili na Mleksie wystarczy spojrzeć na parking

pracownik

Mleko tanieje Księżak będzie stękał, że za mało kasy będzie na "rozrywki".

Grzesiek

Mam pytanie,czy będąc dostawcą mleka można zatrudnić się też jako kierowca?

Ktos

Nie oto mi chodziło to czy laborantka daje kierowcy czy nie to mnie nie interesuje sprawa prywatna.do nikt,i z góry uprzedzam nigdy nie byłam laborantka

kotek

Wsadzić ten cały mleks zwłaszcza kierowców i laborantki w rakietę i wysłać na księżyc

Nikt nikt

Ha ha śmieszne najlepiej wrzucić wszystkie do jednego worka akurat pracowałam i nie byłam dla nikogo gratis to była odpowiedź do kogoś

Pracuś

W Mleksie liczy się tylko mleko, bo z tego są pieniądze, reszta to fanaberia starego nic nie warta. Wiadomo, że kierowcy dorabiają na lewo, bo stary chciałby, żeby jeździli najlepiej za darmo. Może i tyle ludzi ma pracę za najniższą płacę, ale na pewno w Mleksie nie pracuję się przyjemnie ze względu na psychola prezesa. To jest typowe Polskie podejście byle praca była, nie ważne za ile i za jakie traktowanie, więc jak może się coś zmienić w tym kraju.

DO KOTKA

Kotek idź na myszy to może Ci przejdzie, bo tyle jadu w Tobie. A w "mleksie" są też inne działy, nie tylko kierowcy i laborantki. Laboratorium, masarnia, handel, produkcja i biuro. Tyle ludzi ma pracę, pracują i nie narzekają, dobrze że jest praca.

kotek

Kto by pracowal za najnizsza krajowa i wstawal o trzeciej rano wracal wieczorem kradna dorabiaja sobie ile sie da jeden wielki syf

Ktos

Tak nazekacie że mlex to syf,a wypłaty bierzecie napewno najniższa krajowa +to co chłop w kieszeń wsadzi to wcale nie tak najgorzej na koniec miesiąca wychodzi.zastanowienia się co po niektórzy co piszecie bo znam ludzi którzy za najniższa rodzinę muszą utrzymac

Nikt niki

Słuchaj przyjmij się popracuje to zobaczysz czy kradną czy nie głupie pytanie jakbyś miała braki to ciekawe czy byś tak pisała jak rolnicy chcą bo mają przedstawione zbiorniki lub lewe listwy i jest zawsze problem bo nie na ich korzyść im wypada jak licznik dobrze pkazuje

Do kotka

To jak pracowałeś i brałeś kasę to buło dobrze, a teraz się mądrzysz!!!

kotek

Jak rolnik da 50zl w kieszen kierowcy to i mleko bedzie sie zgadzac wiem bo pracowalem w tej firmie

Niunia

A to ciekawe że u jednego kierowcy się zgadza,a u drugiego już brak.ale to NAPEWNO wina rolnikow

DO NIUNI

Kierowcy nie kradną mleka rolnikom, tylko spisują litry z liczników, które są legalizowane. Tylko rolnicy mają bardzo często nie wypoziomowane zbiorniki albo jakieś dziwne dorabiane listwy i jak litry są na korzyść rolnika to jest dobrze bo się udało i kilka litrów więcej, a jak jest prawidłowy odczyt z licznika to wtedy kierowca "kradnie".

Niunia

Sluchajcie po co kierowcy kradną mleko rolnikom,

kotek

Kierowcy są tacy sami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i prostaki

DO KOTEK

Firma "Mleks" to nie tylko laborantki i kierowcy , a w każdej firmie znajdzie się ktoś taki

kotek

Mleks to nawet nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo w burdelu trzeba płacić a tu co druga laborantka daje za darmo

DO KOTKA I WTAJEMICZONEJ

Pani Wtajemniczona Wioletto tyle goryczy w Pani , a NA SIŁĘ NIC SIĘ NIE DA

Wtajemniczona

To prawda kotek takich ku..w nie ma nigdzie indziej ...

Wtajemniczona

Mleks to jeden wielki pierd....k romansów...

kotek
@Wtajemniczona 31.01.2016, 21:38
Mleks to jeden wielki pierd....k romansów...

Mleks to same zlodzieje i k...y

Laborantka B

Pelagia ja pracuje i jestem zadowolona bo wszystko wraca znowu do normy.

do nikt niki

Chyba Twoja żona albo mąż w tej firmie pracuje i Cię zdradza, bo sam się nie podpisałeś/aś i tyle agresji w Tobie.

Nikt niki

Wy jesteście wszyscy tu na tym forum poerdolnieci a i ten mądry niech uważa żeby jego żona czy dziewczyna nie była gratis dla innych skoro jest taki wszechwiedzacy i widzacy spotkajcie się wszyscy w oczy i pierdolcie sobie głupoty do usrania oszolomy

Do Ojca Racingera

Safronka nie jest osobą tylko miejscowością ale widzę ,że nie masz bladego pojęcia o czym piszesz, takich bzdur o piekarni to jeszcze nie słyszałam i myślę, że nie powinieneś się wypowiadać w tej kwestii!!!Żałosny jesteś!!

Ojciec Racinger

Nie wiem kim jest safronka ale słyszałem że w piekarni są fatalne warunki pracy: deszcz pada na głowę, niezabezpieczone przewody elektryczne grożące porażeniem, podłogi z ubitej gliny. Powinni przysłać tam inspekcję pracy aby ukrócić to dziadostwo.

Zdzichu

Pytanie do pracowników, słyszałem o jakiejś Safronce o co to chodzi?

ODPOWIEDŹ

A co tak Cię interesuje tak praca jako laborantka, nie na produkcji czy masarni tam przynajmniej masz dach nad głową, a pieniądze takie same.

Miszczunio
@ODPOWIEDŹ 20.11.2015, 14:47
A co tak Cię interesuje tak praca jako laborantka, nie na produkcji czy masarni tam przynajmniej masz dach nad głową, a pieniąd...

Przynajmniej jako laborantka troche pojeździ z kierowcami, nie będzie siedzieć i robić to dziadostwo na masarni czy produkcji. A za braki na mleku jak i kwasowość stary osioł obciąży kierowce.

Bezrobotna

Orientuje sie ktoś czy w Mleksie są przyjęcia do pracy jako laborantka???

PYTANIE

A kto tam jest kierownikiem córka szefa?

Księgowa
@PYTANIE 17.11.2015, 13:17
A kto tam jest kierownikiem córka szefa?

Dokładnie tak.

Zostaw opinię o PPHU Mleks - Wyszków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU Mleks