P.B Inter-Baupol

Bolesławiec

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 56 ocen.

Opinie o P.B Inter-Baupol

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.B Inter-Baupol

Józek

Możecie podpowiedzieć jak się z nimi pracuje za granicą? Jakie mieszkania dają pracownikom?

GROSZEK :)

To ta firma jeszcze istnieje !!!!To co napisane to szczera prawda ,ja zacząłem pracę w 2000 roku,przy umowie podkładali puste kartki do podpisania przez prawie miesiąc mieszkaliśmy w trzynastu w mieszkaniu (mały pokoik ,salon z kuchnią i łazienka) spałem w salonie pod stołem żeby mnie nikt nie rozdeptał,plusem było to że dostaliśmy później mieszkanie ze sprzątaczką niestety tylko do końca budowy w Damstad która z resztą zapisała się w historii firmy przez wypadek gdzie kolega wyleciał z rusztowania z tego co pamiętam to był chyba 8 piętro i przeżył.W zimie zarabiało się na przeżycie więcej siedziało się na mieszkaniu niż pracowało,zaliczki pijaństwo i rozpusta.Dałem nabrać się na kierowcę bo jako jedyny nie piłem w robocie tak w robocie !!!!!! Byłem młody, kawaler miałem wszystko gdzieś i nie pozwoliłem sobie w kasze dmuchać za to miałem przekichane ,przeżyłem dwuletni kontrakt.Po paru latach spróbowałem jeszcze raz bo podobno warunki się poprawiły,ekipa była zgrana po miesiącu przy wypłacie złożyliśmy wypowiedzenie został na budowie sam majster :) Poszliśmy do konkurencji warunki te same mieszkanie w bloku na jedno piętro jakieś 60 chłopa przypadała kuchnia z kuchenką czteropalnikową, łazienka dwa WC i prysznic podwójny mogłeś koledze myć plecy co weekend policja ,wyleczyłem się z pracy w poskich firmach za granicą :) JEŚLI ZNACIE SIĘ NA SZKOLE PRZETRWANIA TO POLECAM nowe doświadczenia nie zaszkodzą :)

narek

Myślę, że pracowników im nie będzie brakować, szczególnie dlatego, że to branża budowlana i sporo monterów się znajdzie

Janti

Oczywiscie wszystko co napisałaś to prawda.Tylko firma dba o swoje interesy a pracownikow ma gdzieś.Ludzie uciekają z tej firmy na potęgę.

Janti

Wymądrzać się na odległość to każdy potrafi.Faktem jest że wykorzystują na każdym kroku.Nie polecam pracy w tej firmie.Mozna by było coś zmienić gdyby wszyscy jak jeden mąż postawili się.Ludzie się boją.

elo320

Nigdy więcej do tej firmy! Ta firma to złodziejstwo i chamstwo. Skurwysyny za 3 dni urlopu płatnego naliczyli mi 153 zł . W dokumentach w razie kontroli piszą, że pracujesz 8h a w piątki 6h a soboty i niedziele wolne !!Jebiesz dzień w dzień 10 h a w sobote 6h!! Majstry się wymądrzają a tak naprawdę 90% z nich to przydupsay kierowników i konfidenci!!! Jak zapierdalasz szybko to kierownik ci każe jeszcze szybciej!!! A na godzine dostajesz około 4,30 euro!! Tyle to w Polsce zarobisz i jesteś co dzień w domu!! A tam pracujesz z pijakami i skurwielami nie polecam choć nie wszyscy są tacy!

goral

to są wyzyskiwacze ludzi zachęcanie dużymi pieniędzmi a tak na prawde to trzeb robić za jedzenie 4-5euro za godzinę pracy. przy podpisywaniu umowy trzeba ją dobrze przeczytać żeby sie nie wtrzepać w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i robić na nich i jeszcze udawają głupich i wielce zdziwionych jak przyjdzie co do czego. tkie firmy nie powinny istnieć wyzyskują ludzi.

Mine- Chun

w tej firmie interbaupol chociaż są fachowcy to nie zwracają na nich wogóle uwagi bo przyjmuja ciastkarzy piekarzy Zeby oszukac kazdego innego

Chin-Chen

gratulacje żeby się dostać do interbaupol, świetna firma do oszukiwania ludzi, robisz jak tyran nie zarobisz wiecej jak 1000euro Stoi nad tobą ( usunięte przez administratora ) obserwuje nie wiadomo czy się uczy. Gnoją cię na każdym kroku , nie spodziewaj się dużej pensji. pracowalem juz tam 2 lata i mam dosc .

era123

W Inter Baupol ok niema kokosów ale to co piszą tutaj to też paranoja. Np. Siwy7676 pisze ze gościu zmarł w pokoju z przepracowania a on najzwyczajniej w świecie zapił się na śmierć wiem bo widziałem w jakim stanie wrucił z pracy i co potem działo się na hotelu bo też tam mieszkałem ale na szczęście w innym pokoju. Trzeba wziąść poprawkę na te komentarze bo przeważnie wpisują się sami ludzie,co albo do niczego się nie nadawali albo wylecieli za picie. Ja pracowałem dwa lata i jakoś przwżyłem bo jak ktoś ma rodzinę to trzeba zasuwać a nie myśleć jakby coś wypić albo się w pracy poopieprzać.

Pepaa

Słuchaj wieprzu !!!! jeszcze trochę a sam będziesz wchodził na to rusztowanie prosiaku!! obiecujesz na początku miesiąca że na budowie są grube pieniądze a pod koniec miesiąca pieniędzy nie widać ! warunki mieszkalne są beznadziejne nie masz szacunku do ludi. Do Walskiego !!!!

marian856
@Pepaa 06.01.2015 12:35
Słuchaj wieprzu !!!! jeszcze trochę a sam będziesz wchodził na to rusztowanie prosiaku!! obiecujesz na początku miesiąca że n...

Witam kolege aby jechac do pracy w tej powalonej firmie to trzeba najpierw czytac na forum komentarze a nie wierzyć na słowo jakiemuś palantowi znam ta firmę dokładnie bo nie jedno z nimi przeszlem.

marian856

Witam navacho270 oco sie sadzisz z tą firmą jeśli mogę wiedzieć bo ja o sądziłem się o uznanie wypadku i o odszkodowanie podaję swojego emajla możesz mi napisać marian856@o2.pl pozdrawiam

navacho270
@marian856 30.12.2014 22:14
Witam navacho270 oco sie sadzisz z tą firmą jeśli mogę wiedzieć bo ja o sądziłem się o uznanie wypadku i o odszkodowanie podaję...

witam ,sprawa jest o bezpodstawne zwolnienie z pracy gdy byłem na zwolnieniu lekarskim, że niby sam się zwolniłem. Oczywiście nie wypłacili mi wszystkiego. Zobaczymy ,nie podaruje im tego.

marian856

Witam:) Jak pamiętacie z wcześniejszych moich wpisów o tej pożal się boże firmie nadal sa chętni do pracy. Ja uległem tam wypadkowi a firma zostawiła mnie na lodzie wiec złożyłem sprawę do sądu pracy w Bolesławcu i ją wygrałem więc jestem zadowolony że niedałem się wyrolować jak to mnie probowali zrobić teraz sie leczę i czeka mnie jeszcze długa droga do powrotu do zdrowia o ile wrucę do zdrowia co jest wątpiące. Pozdrawiam i Zyczę wam wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku:)

wolny

Hejka, wskoczyłem tutaj z czystej ciekawości, co po latach słychać w tej firmie, pracowałem w niej od 2004-2006, z tego co czytam nic się nadal nie zmieniło, zarobki nadal żenujące a praca 12h dziennie - soboty 8h za 850 euro miesięcznie, wieczne obietnice, że na kolejnej budowie będzie lepiej.....haha dzisiaj się z tego śmieję i odradzam wszystkim!

navaho270

witam pracowałem w tej firmie i to co czytam na ich temat to jakieś żarty,mieszkania z pluskwami i karaluchami jak ktoś lubi to proszę,zarobki 4,5-5,5 euro na godzinę za 240 godzin miesięcznie minus mieszkanie,ubezpieczenie i inne dziwne rzeczy wychodzi 1300 max przy dobrych wiatrach i humorze kierownika który jest bogiem od wynagrodzeń,przed wyjazdem na urlop bezpłatny podpisujesz wypowiedzenie z pracy z datą w przód,ja na razie jestem z nimi na drodze prawnej i nie zamierzam odpuścić przestrzegam wszystkich którzy zamierzają podjąć pracę w tej firmie nie warto

billy

4,70 euro na godzine problemy z wyjazdem do domu opieka medyczna tylko dorazna leczenie w polsce mieszkanie bajzel jak cela w wiezieniu przed wyjazdem do domu podpisujesz zwolnienie z pracy bez daty 250 godzin pracy 1080 euro turcy rumuni zarabiaja wiecej za 8 godzin banda zlodzieji

toom1809

Witam.Miałem namiar na ta firmę ,dzwonili z 5 razy ale po przeczytaniu tej opini dałem sobie spokój.Jeźeli ktoś z was miał by namiar na jakąś niemiecką firmę budowlaną,na zasadzie niemieckiej umowy to prosił bym o namiary.Z góry dzieki wielkie .mój mail toom1809@amorki.pl

TY

LUDZIE PROSZE NIEJEDZCIE DO NIEMIEC TAM JEST SZOKACZ KTURY PRACUJE W DACE TOJEST PRZYDUPAS STAREGO KARZDEGO PODPIERDALA SAM SIEDZI W DOMU NA CHOROBOWYM I ROBI OGRODZENIE W DOMU NAZYWA SIE SONDAJ

sytuacjaaa

Ludzie trzymajcie sie jak najdalej od tej firmy!. Pracowałem tam 2 mc i nikomu nie polecam pracy za granica w IB. Zarobki w tej firmie za granica nie różnią sie dużo od zarobków w PL, wiec po co wyjezdzac. Kierownik goni Cie do pracy jak śmiecia. Dodatkowo po budowach gdzie nie ma kierownictwa władzę sprawują palanty bez zielonego pojecia do jakiej kolejek pracy potocznie mówi sie na takiego osobnika MAJSTER ale tak naprawde do miana majstra sporo mu brakuje. Warunki mieszkalne katastrofalne, w pokoju 4 na 3 metry mieszkają 4 osoby. W pokojach składowane są również elektronarzędzia których używa sie na budowie. Wszystko co napisane powyżej to prawda. Pozdrawiam.

romek

a mi sie wydaje panowie ze po prostu trzeba pracowac jak wszedzie,tylko niektorzy by chcieli lezec i za darmo pieniadze brac,najlepiej jakby piwo codziennie dawali to by kazdy byl zadowolony,bo kazdy kto jest zwolniony to przewaznie przez alkohol

obcy
@romek 11.07.2014 11:49
a mi sie wydaje panowie ze po prostu trzeba pracowac jak wszedzie,tylko niektorzy by chcieli lezec i za darmo pieniadze brac,na...

Ja tam pracowałem i nie zwolnili mnie za alkochol sam odszedlem pracaca za 4 500 PLN MIESIECZNIE. W Polsce mam 3 500 na budowie na miejscu i mniej godzin pracy a tam od rana do wieczora rypiesz mieszkasz w runsztoku bo inaczej tego nie nazwę polscy kierownicy którzy udają Niemców dra pape na ludzi bez powodu na miejscu zamieszkania sama patologia kryminałco weekend walki krew sie leje noze lataja strach się BAC nie polecam chyba ze ktoś lubi extremalne wyzwania

siwy7676
@obcy 25.02.2015 10:01
Ja tam pracowałem i nie zwolnili mnie za alkochol sam odszedlem pracaca za 4 500 PLN MIESIECZNIE. W Polsce mam 3 500 na budowie...

Święta PRAWDA W INTER BAUPOLU GÓSCIU W POKOJU ZMARŁ Z PRZEPRACOWANIA TO NAWET RODZINA ZAPŁACIĆ ŻEBY ŚCIĄGNĆ ZWŁOKI DO POLSKI TAKA FIRMA :(

marian856

Pisze bo pracowalem wtej firmie a tobie kolego zalezy na prowizji za kumpli czy pracy ?

nie ważne
@marian856 10.07.2014 13:21
Pisze bo pracowalem wtej firmie a tobie kolego zalezy na prowizji za kumpli czy pracy ?

Ludzie nie ma co pytać jest (usunięte przez administratora)w hotelach które oferuje firma do mieszkania płaca gówno nie pieniądze 1000 euro za miesiąc tyrania i kierownika który przypier...a się o byle gówno śmieszne byłem miesiąc i zjechalem a ci co tam pracują po parę lat to SA nienormalni za te pieniądze (usunięte przez administratora)

marian856

Kolego czy ty piszesz napewno o inter-baupolu? Pracowalem tam troche i o wiele za dlugo zadnej prowizji niema czytaj uwaznie opinie a dowiesz sie gorzkiej prawdy otej firmie niepolecam tej firmy. Pozdrawiam

marian856

Witam pracuje tam jeden chlopak z jaroslawia ale zalezy gdzie cie dadza na hotel

adam17

Witam czy pracuje tam ktos z podkarpacia prosze i czy wiybiera sie ktos z tych okoli do tej pracy z tej firmy ?

mira

czy naprawde jest az tak zle??? moj mąz wyjezdza wkrotce do tej firmy i az sie boje po tym co tu czytam

marian856

Witam. Kolego Kam to jest firma która płaci tak jak jej pasuje nie od umiejetnosci tylko od tego jak wchodzisz w tyłek kierownictwu czytaj uwaznie wypowiedzi pracownikow. Pozdrawiam

IRA

najgorsza firma po 7 latach 800 euro jako majster kierowca

goliat

cala ta firma to jedna wielka pomyłka nikomu jej nie polecam

estem Fidzi

Pracowalem od 2013.r do 2014.r do konca kwietnia, po swietach terazniejszych co byly pracowalem tydzien czasu, w Niedziele sobie wypilem, a w Poniedzialek mnie zwolnili bo w Niedziele byl szef na kontroli w Hotelu zobaczyl mnie wypitego i mnie wywalil. A co do zarobków to jest szczera prawda [usunięte przez moderatora] kierownictwo nie potrafi sie odezwac do pracowników normalnymi slowami. W mojim przypadku stawka godzinowa to 5,50 euro, Nie polecam tej firmy bo to Zakłamani [usunięte przez moderatora] i pracownik niema nic do prowadzenia. A co zjazdów do domu odwiedzic rodzine po 4 mies. pracy jest problem , a jak sie uprzesz zeby jechac do domu to ci mówia zebys sie pakowal i jechal i nie wracal, bo na twoje miejsce dwa busy ludzi niby czeka. I jeszcze jedno slowo powiedzialem kierwonikowi ze potrzebuje zaswiaczenie gdzie jestem ubezpieczony to mi odpowiedzial, w zusie i sie odwrucil i poszedl. Jeszcze raz Niepolecam Tej FIRMY Czymajcie sie od niej z Daleka. Pozdrawiam ;)

marian856

Witam. Ja założyłem sprawę w sądzie rejonowym w Bolesławcu o uznanie wypadku który miał miejsce w pracy w Niemczech na terenie budowy i o przywrócenie do pracy. Jak zakończy się ta sprawa to opiszę więcej. Pozdrawiam wszystkich

marian856

Panowie jeśli ktoś z was pracował w tej firmie i jest przekonany że ma rację to niech się skontaktuje zemną lub odda sprawę do państwowej inspekcji pracy ja jak na razie oddałem sprawę do pipu i tam wygrałem a teraz toczy się sprawa w sądzie rejonowym w Bolesławcu przeciw firmie inter-baupol którą założyłem za radą pip-u w Katowicach. Pozdrawiam

prawda
@marian856 18.03.2014 12:49
Panowie jeśli ktoś z was pracował w tej firmie i jest przekonany że ma rację to niech się skontaktuje zemną lub odda sprawę do...

Panie Marianie ja zrezygnowałem z Sądem,też już miałem sprawę podaną do Sądu ale wyjechałem do Szwecji. Sprawa podobna do Pana. Odradzam pracy w tej Firmie, nie powiem co o niej myślę.Powodzenia w sprawie.

ktoś

wazelinka co boisz się nie martw się odwiedzimy cię w Belgi

dino

NIKOMU NIE POLECAM PRACY (usunięte przez administratora)TO CO W OFERCIE JEST NAPISANE TO JEST JEDNA WIELKA BAJKA, SA INNE FIRMY O WIELE LEPSZE,FIRMY TEJ NIE POLECAM!!! CHYBA ZE KTOŚ LUBI PRACOWAC W (usunięte przez administratora).

staszek111

a czy firma Przedsiębiorstwo Baupo Sp z o.o.to ta sama może firma tylko ze zmienioną nazwą?Ponieważ są teraz ogłoszenia na cieślę szalunkowego do Niemiec ale nie ma opinii o tej firmie,a ponoć jest z Poznania.Czy ktoś coś wie?

czeslaw

przepraszam zartowalem ja wam wieze ze tak jest i tak sie dzieje we firmach i tu trzie zachzeba wiezyc tym co w tej firmie pracowali nie pracodawcy bo zawsze pracodawca bedzie zachecal ludzi a wzeczywistosci jest inaczej trzeba z nim zrobic pozadek

czeslaw

powiem krotko jest firma ktora ma opinie dobra i wlasnie bede sie staral aby sie do tej firmy dostac

gość

Nie polecam .Wszystko co napisane wyżej to prawda.Zrobisz 1500m cz 3000m zarobek ten sam 1300 euro to max przy pracy od 7 do 18.Wiem bo wróciłem przed świętami i zrezygnowałem.Nie słuchajcie opowiadań że jak ktoś zna się na robocie to zarabia więcej!!!!a o zacieraniu struktury zapomnijcie od tego jest DAKA wy macie nakładać i nie dyskutować.Widzę znów są ogłoszenia o przyjęciach :) jak ktoś myśli że opinie tutaj są wymyślone to proszę jechać życzę powodzenia.I jeszcze jedno zero tv(chyba że trafisz do pokoju kto ma) internet mobilny w O2 45euro modem jak kupisz kartę za 25 euro to z biedą na miesiąc wystarczy.Hotel można wytrzymać tylko dwa karaluchy .4 osobowe pokoje (Mannheim)nie wiem jak we Frankfurcie .Oczywiście są ludzie którzy pracują po kilka a nawet kilkanaście lat ,nie wiem jak tam wytrzymali ?może ja się nie nadaję do takiej pracy gdzie pracownika traktuje się jak parobka.Pracowałeś w Polsce 20 lat przy dociepleniach to zapomnij tam jesteś laikiem i nic nie umiesz.Mi wyszło za pracę około 4,90-5 euro na godzinę.Zjazdy do Polski na własny koszt oczywiście urlop bezpłatny.Decyzja należy do was jak ktoś pojedzie i wróci prosimy o opinie i wrażenia,Pozdrawiam

ex-pracownik

Ja pracowalem z tej firmy w holandii. Tak jak koledzy pisza,tyrasz od rana do wieczora i wszystkie soboty za max 1500 euro a jak podpadniesz kierownikowi to zarobisz duzo mniej a w polsce dowala ci podatek tak ja mi.

gość

Interbaupol zapieprza na firmę DAKA (właściciel ten sam obu firm , przynajmniej w rzeczywistości, bo na papierze może być inaczej, żeby lepiej wyglądało). DAKA jest dla właścicieli , a Interbaupol dla ( usunięte przez administratora ) !!! Dlaczego w DAKA zwykły Turek ma więcej za 8 godzin podczas których się obija niż rzetelnie pracujący Polak w Inerbaupolu? Odpowiedź jest prosta bo to jedna wielka produkcja kasy dla cwanych właścicieli na skórze taniej siły roboczej z Polski.około 250 godzin miesięcznie? Kto je widział w listach obecności? Za 250 godzin 1200 Euro ? Ciekawe kto w niemieckiej firmie DAKA pracowałby za te pieniądze ?

Były pracownik

Ja bym im tylko na miejscu Arbeitsamu trzepał dwa razy w miesiacu listy obecności i poszli by z torbami !!!

czarek

wszędzie dobrze gdzie nas nie ma hehe

marian856

Witam ta firma to kupa (usunięte przez administratora) a personel to pozalsie boze kreca i kombinuja aby wyplacic jak najmniej niedaj bog wypadku to jestes pozostawiony sam sobie niespisza zadnego protokolu a tymbardziej pomocy nieuzyskasz zadnej. Pani prokurent z Boleslawca potrzebne jest wyksztalcenie na temat kultury osobistej nieumie rozmawiac z petentami odzywki typu mdli jak ciebie slysze i tp. Ta firmaaz prosi sie o kontrole pip lub innej instytucji pantwowej albo niech przyjma nauczyciela aby nauczyl ich jak maja sie zachowywac i traktowac LUDZI. Pozdrawiam wszystkich i pilnujcie sie przed ta firma

marian856

Niestety jest to prawda ze pracujesz od siudmej rano do osiemnastej godzina przerwy to daje dziesiec godzin pracy razy piec dni plus karzda sobota pracujaca po szesc godzin to daje 56 godzin tygodniwo a placone masz za 40 h reszte pokrywasz hotel i dojazd do pracy maksymalna wyplata jak dobrze policza to 1300 euro hotel dzielisz z karaluchami i pluskwami pomocy lekarskiej zero tyle tylko ze atmosfera w pracy jest okej bo robic trzeba wszedzie jak ktos ma ochote to lepiej dobrze sie dowiedziec i zastanowic bo mozna sie wkopac aha jedzenie na wlasny koszt bo zaliczka jest placona dopiero po miesiacu przepracowanym okolo pietnastego trzysta euro pozdrawiam wszystkich

niebieski ludek

Kupa ludzi bez honoru poniżają współpracowników by ich trzymali w firmie oszukują na dietach wliczają do zarobku z dietą jak zarobisz 1200 to będzie sukces nie daj boże jechać na urlop do domu oczywiście bezpłatny bo innych niema to puszczą cię bez pieniędzy żebyś nie chciał jeździć bo kto będzie na nich robił za soboty nie płacą bo to dniówka dla właściciela ale jak nie pójdziesz to ci potrąca dniówkę kierownicy to łajzy bez honoru jakby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w oczy pluł to deszcz pada może z jednym wyjątkiem nie polecam jeśli masz za grosz honoru i byś mógł spojrzeć żonie i dzieciom w oczy nie kłamie POZDRAWIAM ale nie te łajzy

znajomy
@niebieski ludek 29.03.2013 21:22
Kupa ludzi bez honoru poniżają współpracowników by ich trzymali w firmie oszukują na dietach wliczają do zarobku z dietą jak za...

calkowicie sie zgadzam ludzie pracuja po dziesiec godzin aplacone maja za 8 dotego maja 5euro za godzine ale w razie kontroli maja mowic ze maja 12,30 euro nie dostaja diet bosa czasowo meldowani w niemcach czyste oszustwo

jciuksza@wp.pl

Ja jadę z woj. łodzkiego i nie wiem co myśleć o tym wszystkim , ale zaryzykuję mój [usunięte przez moderatora]

Wojtek

Mam pytanie, czy ktoś pracuje w tej firmie z województwa lubelskiego bądź ma propozycje wyjazdu 2 kwietnia 2013? Jeśli tak to czym tam sie dostanie?

mądry po szkodzie

obiecuja zlote gory przez telefon,a prawda jest inna,placa we dlu uznania z czego pol firmy to rodzinka i oni maja najwiecej,jezdza na polowania to za co,tobie urywaja mowia ze nie bylo z czego rozliczyc,i nie wazne czy zrobisz 1000metrow czy 2000metrow ocieplenia i tak masz to samo,czyli 4,80euro na godzine,i soboty dla firmy pracujesz,nie polecam,zachorujesz nawet do lekarza nie ma gdzie kto zawiesc a niby jestes tu obiety opieką lekarska,to wysylaja do polski.oszusci!!!!!

dzony

tak w belgi to tak jest bo chlopaki gadali,ale bylo madralo pracowac w niemczech u nich,ciekawe czy bylbys dalej tak zadowolony,a mowisz ze cos umiec,chyba dobrze kablowac,to i dobrze zarobic,jak tu nawet grabazy biora,wszystkich jak leci,byle rece zdrowe

prawda

tak samo zrobili ze mną,taka sama sytuacja.

prawda

Mój mąż był na tynkach a praca miała by ogólnobudowlana. Właściciel to cwaniak z podwójnym obywatelstwem zarejestrowana firma w Polsce.Umowy o pracę podpisywana w Polsce lecz jesteście oddelegowani do pracy w Niemczech,zasuwacie do wieczora w akordzie dla [usunięte przez moderatora] a zarobki jak [usunięte przez moderatora].Będziesz traktowany jak śmieć. Więcej wydasz na utrzymanie jak zarobisz.Niemiec by się tak w konia nie dał zrobić.

Zostaw opinię o P.B Inter-Baupol - Bolesławiec

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.B Inter-Baupol