3.6/5

• Zapomnianowo

3. Opinie o pracodawcach Lubanie
  5. Opinie o ekoryniec s.c. Marzena, Dariusz Ryniec

Opinie o ekoryniec s.c. Marzena, Dariusz Ryniec Lubanie

Nie przegap nowości o ekoryniec s.c. Marzena, Dariusz Ryniec!

20.01.2020 13:56

Witamy serdecznie wszystkich użytkowników serwisu GoWork.pl

Dziękujemy bardzo za zainteresowanie spółką ekoryniec oraz pozostawione opinie.

Jesteśmy firmą rodzinną, która specjalizuje się w sprzedaży urządzeń proekologicznych i prozdrowotnych. Cechuje nas niesamowita energia, zapał do pracy oraz poszukiwanie optymalnych rozwiązań dlatego współpracujemy z tak wieloma Partnerami. Mając na uwadze coraz wyższe i coraz bardziej wyszukane wymagania oraz potrzeby Klientów, regularnie poszerzamy naszą ofertę, podnosząc jednocześnie jakość obsługi. Mamy świadomość, że istnieją obszary, które można ulepszyć dlatego dążymy do tego, aby wciąż się doskonalić. Kwestia rozwoju jest dla nas niezwykle istotna, wobec czego cenimy konstruktywną krytykę oraz wszelkie sugestie, z których możemy wyciągnąć cenne wnioski.

Na platformie GoWork.pl  postaramy się nakreślić Państwu aktualny obraz naszej firmy, uwzględniając przy tym warunki zatrudnienia, jakie oferujemy.

Zapraszamy do zapoznania się z profilem ekoryniec oraz obiektywnej dyskusji na forum. Zależy nam na merytorycznym dialogu, prosimy więc nie zapominać o kulturze wypowiedzi i przestrzeganiu regulaminu. W przypadku szczegółowych pytań, spraw wymagających wyjaśnienia bądź spostrzeżeń dotyczących działania naszej firmy prosimy o bezpośredni kontakt [email protected]

Zachęcamy także do odwiedzenia naszej strony internetowej w tym celu prosimy o kliknięcie dowolnego elementu poniższej grafiki:

Pozdrawiamy,

Zespół ekoryniec
    News image
    Cezary K.

19.07.2024 21:51

Ekoryniec to był strzał w dziesiątkę. Pan Dariusz błyskawicznie zareagował na moje zapytanie i dotrzymał ustalonych terminów. Od projektu po montaż, wszystko przebiegło sprawnie i profesjonalnie. Polecam!
    Marek Klient

22.07.2024 10:44

Również miałem przyjemność trafić na Pana Darka, widać że togo człowieka trudno zaskoczyć, odpowie nawet na najtrudniejsze zagadnienia i najbardziej wymagającemu klientowi. polecam

22.07.2024 11:11

oj, chciałbym. nie wszystko wiem ale...wiem gdzie szukać i co najważniejsze, to nie tylko ja się tu liczę. mamy jako firma fantastyczny zespół, profesjonalnych projektantów, instalatorów i serwisantów. nad wszystkim czuwają nie mniej profesjonalnie przygotowana kadra koordynująca prace wszystkich ekip... każdy dokłada swoją małą cegiełkę i mówiąc moja firma, śmiało mogę powiedzieć NASZA firma -odnosi sukces. Panie Marku, dziękuję za ciepłe słowa pod naszym adresem, pozdrawiam -Dariusz Ryniec
    Piotr Marek Kaszubski

18.04.2023 15:37

Tylko jedno słowo określa Firmę Ekoryniec ; ,, EXCELLENT " !!!! . Polecono mi ją ,skorzystałem ,dzisiaj jestem jej szczęśliwym klientem i myślę o zleceniu im kolejnej pracy .To prawdziwa przyjemność ,obsługa klienta rewelacyjna, przedstawiciele terenowi bardzo mili ,ale przede wszystkim profesjonalni . Potrafią przedstawić ,wytłumaczyć i przekonać .Potrafią też wysłuchać .Zawsze punktualni zarówno podczas wizyt jak i podczas wykonawstwa .Ich wielki atut to ponad 22 -letnie doświadczenie na rynku .To nie nowicjusze powstali podczas BUMU na ekologię i zieloną energię.. Polecają , sprzedają i montują jedynie to co od lat najlepsze i niezawodne. Polityka Firmy przez duże ,, F " to doradzić , sprzedać i nigdy nie mieć więcej problemu z gwarancją i naprawą .Jedyne co łączy klienta z nimi po kontrakcie to zadowolenie obustronne i wdzięczność . Moja pompa ciepła od nich to .NIBE F2120-16 Monoblok ,niezawodnie działa u mnie od 3 lat .Komfort ,spokój i pełne zadowolenie ,Niezawodnie obsługuje dom dla 3 osób o pow. ogrzewanej ok .200 m2 do temp. 19-24 C. Opinię moją kończę wielkim Dziękuję dla EKORYNIEC ,a wszystkim innym serdecznie polecam tego Super Specjalistę od Pomp Ciepła i Fotowoltaiki który już ponad 22 lata dobrze służy rozsądnym i wymagającym klientom . Brawo !!!! . Piotr Marek Kaszubski szczęśliwy klient od 3 lat .

19.04.2023 10:06

Szanowny Panie, dziękuję za wystawienie nam opinii obrazującej całą naszą relację. Rzeczywiście staramy się w każdym przypadku wyjść na przeciw oczekiwaniom naszych klientów i do tego będziemy nadal dążyć. Nie boimy się trudnych inwestycji ani trudnych wyzwań. Szczególnie gdy możemy realizować je wraz z inwestorem, spełniając jego życzenia. Stąd też pojawiają się następni nasi klienci...dzięki temu już ponad 20 lat jesteśmy obecni w branży... rekomendują nas właśnie nasi klienci i na taką współpracę także liczymy w najbliższej i dalszej przyszłości z Pana strony. Jeszcze raz dziękuję, z wyrazami szacunku Dariusz Ryniec
    Marek K.

12.04.2017 08:44

Nie mam jakichkolwiek zastrzeżeń. Wzorowa firma Polecam! Błyskawiczna reakcja na zapytanie ofertowe, świetny kontakt, profesjonalne podejście do klienta – polecam!
    Zadowolony

20.03.2017 08:31

obserwuję firmę Ekoryniec od wielu lat ponieważ robili pompy ciepła u kilku naszych znajomych, którzy wzajemnie polecali ich usługi, jako firmy profesjonalnej. Z tego co wiem wszyscy są zadowoleni i polecają ich dalej. My również. Pompy działają bezawaryjnie, podłogówki grzeją tak jak zostały zaprojektowane. Nie żałujemy wyboru tej firmy. Wiedzą co robią i o to nam chodziło.

Program czyste

22.12.2024 16:08

Witam, czy firma Ekoryniec, podłącza również kotły na pellet lub zgazowane drewno ?

Dagmara W.

14.10.2024 14:26

Na firmę Ekoryniec trafiłam przypadkiem przeglądając TikToka. Byliśmy akurat w trakcie budowy i zainteresował nas temat ekologicznego domu. Pan Dariusz potrafi wytłumaczyć skomplikowane rzeczy w prosty sposób nawet największemu laikowi. Jego wiedza i pasja do tematu są widoczne w filmikach, które często zawierają praktyczne porady oraz informacje o nowinkach w branży. Sam proces projektu i realizacji był sprawny i przejrzysty. Obsługa klienta jest tu na najwyższym poziomie – zespół zawsze chętny do pomocy i gotowy odpowiedzieć na wszelkie pytania. Produkty, które oferuje Ekoryniec, wyróżniają się dobrą jakością i przystępnymi cenami. Ogromny plus za nowoczesne rozwiązanie jakim jest firmowe konto na TikToku. Świetne odświeżenie dla firmy, która jest na rynku od ponad dwudziestu lat. Rodzinna firma idąca z duchem czasu! :) Dziękuję całemu zespołowi firmy Ekoryniec za wzorową obsługę!

14.10.2024 14:44

Pani Dagmaro...dziękuję za uznanie i pozytywną opinię. do spraw technicznych oraz merytorycznych, pozwoli Pani, że nie będę się odnosił -wiem jak są ważne dlatego nawet minimum kompromisu na jakości nie uznajemy. albo jest coś dobre albo tego nie ma. dwa słowa jednak o...TikToku. otóż, gdy dwa lata temu wrzuciłem pierwszy film, traktowałem to jako swego rodzaju eksperyment. TU-branża poważna, a TT-jeszcze był w modzie taniec i podskoki ;) ... usłyszałem wtedy wiele słów krytyki, że za mało profesjonalnego słownictwa, za prosto o trudnych sprawach technicznych itp... to od kolegów z branży. jednocześnie jednak od bardzo wielu klientów i osób postronnych dostałem potwierdzenie pozytywnego odbioru -PROSTE słowa, PROSTO tłumaczone, ŻYCIOWE podejście, BEZ spiny nadęcia i bufonady... co ciekawe, zaowocowało to nowymi umowami, zarówno na fotowoltaikę jak i na najtrudniejszy dział naszej pracy -gruntowe pompy ciepła. jak widać można! cieszę się zatem niezmiennie że i Pani to dostrzegła. wiem, że sporo pracy jeszcze przed nami, bo ani ja aktor, a i zakres naszej pracy mało szołmedialny -na pewno wiemy, że idziemy dobrą drogą ...jeszcze raz dziękuję -w imieniu całego zespołu -bo to praca wielu osób. pozdrawiam Dariusz Ryniec
    oby tak dalej

10.10.2024 13:05

Jestem bardzo zadowolony z przebiegu tej współpracy. Dostałem od pana Darka kilka ofert do wyboru, każda z nich była dopracowana i bardzo szczegółowo omówiona na spotkaniu. Czuje się zaopiekowany i wiem, że zostawiam swoją budowę w dobrych rękach. Będę polecać firmę, oby tak dalej! Pozdrawiam

10.10.2024 13:32

dziękuję za pozytywną ocenę pracy całego zespołu -faktycznie nad kazda ofertą pochyla się oprócz doradcy technicznego także dział projektowy. na pewno w kolejnych etapach realizacji będzie to także zauważalne. pozdrawiam -Dariusz Ryniec
    Super!

30.09.2024 11:47

Rzetelna, uczciwa firma, która działa na rynku od wielu lat. Cieszę się, że zdecydowałem się na ich ofertę. Przedstawiciel z którym rozmawiałem odpowiedział na wszystkie pytania, odwiedziłem też siedzibę i mogłem zobaczyć w użyciu część rozwiązań, jakie firma proponuje. Miałem poczucie, że oddaję swoją budowę w dobre ręce. Polecam!

30.09.2024 11:58

dziękujemy za pozytywną opinię. od lat staramy się trzymać taki poziom, wychodząc na przeciw nawet najbardziej wyszukanym oczekiwaniom naszych klientów. zapraszając ich do naszej siedziby także pokazujemy to co ma być u nich w domach zainstalowane w użyciu naszym. pozdrawiam -Dariusz Ryniec
    Hej

18.09.2024 11:13

Witam, czy są jakieś oferty pracy w firmie Ekoryniec ?

18.09.2024 18:59

Na tą chwilę nic nie ogłaszaliśmy ale zapraszamy osoby zainteresowane do kontaktu bezpośredniego 792 159 177
    Tomasz M.

27.08.2024 12:15

Podczas budowy domu głównie kładłem nacisk na korzyści ekologiczne wynikające z użytkowania pompy ciepła. Przekonało mnie też jej bezobsługowe i bezemisyjne działanie. Zapoznałem się z wieloma ofertami i ostatecznie zdecydowałem się na firmę ekoryniec, nie żałuję, będę polecać znajomym i rodzinie.
    Marta

21.08.2024 14:20

Całość przebiegła sprawnie, instalacja działa bez zarzutu. Polecam firmę!

21.08.2024 14:37

Pani Marto...dziękuję za opinię...krótko, zwięźle i na temat. proszę nas polecać :) Dariusz Ryniec
    Katarzyna K.

08.08.2024 12:08

Na firmę trafiłam z polecenia moich znajomych, którzy już kilka lat temu skorzystali z jej usług. Muszę przyznać, że poziom komunikacji i słowność pana Dariusza są na najwyższym poziomie. Bardzo dobry produkt, szybka instalacja bez żadnych opóźnień. Gorąco polecam wszystkim zainteresowanym!
    Zenon

07.08.2024 10:35

Niby wszystko ok ale jednak nie do końca, realizacja 4 dni po ustalonym terminie o czym nie zostałem wcześniej poinformowany.
    Zenon

07.08.2024 12:35

Umowę podpisywałem z Wami a nie z dostawcą, to wasza odpowiedzialność żeby wszystko było na czas. Może trzeba zmienić dostawcę.

07.08.2024 13:10

braliśmy to także pod uwagę, jednak nie sam problem jest tak bolący co satysfakcjonujące jego rozwiązanie i tu, jak pamiętam, dostawca wywiązał się, mam nadzieję z nawiązką, wychodząc do Pana z propozycją ciekawych korzyści dodatkowych -wychodząc z trudnej sytuacji w miarę obronną ręką -ku zadowoleniu i Pana i nas jako wykonawcy zadania. -Dariusz Ryniec
    Leon Wiśniewski Radom

07.08.2024 12:33

Fachowy dobór urządzeń, szybka realizacja, pomoc w dofinansowaniach. Czego więcej chcieć? Polecam

07.08.2024 13:04

dziękuję za opinię... Panie Leonie -tak właśnie działamy! -pozdrawiam -Dariusz Ryniec
    Józef P.

07.08.2024 11:46

Polecam, szybki kontakt i szybka realizacja. Instalacje i pompa ciepła działają bez zarzutu.

07.08.2024 12:00

cieszymy się razem z Panem...do takiego standardu nieustająco właśnie dążymy. :) pozdrawiam -Dariusz Ryniec
    Daria

06.08.2024 21:21

Dziękuję za bezproblemową i szybką obsługę, pomimo małych potknięć po drodze, wszystko ostatecznie spełniło moje oczekiwania.
    Daria

06.08.2024 21:23

Zwłaszcza Panu Darkowi który w problematycznej sytuacji szybko zareagował i rozstrzygnął sprawę na moją korzyść.

07.08.2024 10:08

Szanowna Panie Dario...potknięcia nie zdarzają się na pewno gdy nic się nie robi. :) dziękuję za wyrozumiałość. najważniejsze że zamierzony cel osiągnięty i zakończyliśmy sukcesem pozdrawiam Dariusz Ryniec
    T. A.

02.08.2024 13:52

Już od lat jestem związany z firmą ekoryniec i współpraca przebiegała zawsze bez zarzutu. Duża wiedza, profesjonalizm, wieloletnia obecność na rynku to zdecydowane plusy i punkty, na które polecałbym zwrócić uwagę podczas wyboru usług.

02.08.2024 15:45

tak, to prawda, wielu klientów dzisiaj szczególnie zwraca uwagę na to, by dostawca tak poważnego działu jak pompy ciepła, rekuperacja czy fotowoltaika mógł pochwalić się zarówno samą historią czyli obecnością na rynku ale także doświadczeniem, wiedzą i elastycznością podejścia do zadań. i my to wszystko mamy. zatem cieszę się że te zalety zostały przez Pana dostrzeżone i są polecane. dziękuję za tę opinię z wyrazami szacunku - Dariusz Ryniec
    Zainteresowany

05.08.2024 09:01

W jakim charakterze współpracujesz? Jako klient czy jako pracownik?
    Marcin

31.07.2024 14:53

Polecam, sprawdzona rzetelna firma

31.07.2024 16:21

opinia skromna ale b konkretna i rzeczowa :) -dziękuję w imieniu całego zespołu ekoryniec -pozdr Dariusz Ryniec
    Klient Krk

30.07.2024 10:05

Miałem kilka ofert i ostatecznie zdecydowałem się na ekoryniec. Przekonał mnie znajomy, który korzystał wcześniej z ich usług, ale też to, że działają na rynku już tyle lat. Pełen profesjonalizm, polecam z czystym sumieniem!

30.07.2024 10:34

Szanowny Kliencie KRK... dziękuję za zaufanie, którym nas obdarzyłeś. wybierając naszą firmę do realizacji Twojej inwestycji jestem pewien, że to była bardzo dobra decyzja. cieszy to tym bardziej, że każde zadanie jest oceniane i wyceniane przez nas indywidualnie, wobec czego staje się nieporównywalne do innych ofert zbieranych z rynku, co świadczy, że wybór nas, jako wykonawców, nie padł jedynie poprzez pryzmat samej ceny. z naszej strony zapewnimy zatem największą uwagę by realizacja przebiegła profesjonalnie i bezstresowo. z wyrazami szacunku -Dariusz Ryniec
    Michał

21.07.2024 19:08

Bardzo dobrze wspominam moją pracę w tej firmie. Cały zespół zawsze bardzo pomocny, miły i wyrozumiały. Podejście szefostwa do pracownika pierwsza klasa. Lodowe czwartki zdecydowanie lepsze od owocowych.

22.07.2024 09:15

:) nic dodać -pozdrawiamy serdecznie -Dariusz Ryniec
    Polecam!

19.07.2024 13:02

Jestem bardzo zadowolona z wybrania tej firmy. Potrzebowałam profesjonalnej, kompleksowej usługi i taką dostałam. Kontakt z przedstawicielem handlowym rewelacyjny, Pan Darek posiada ogromną wiedzę na temat branży, w której działa i nawet jeśli miałam jakieś wątpliwości, szybko były one rozwiewane, a odpowiedzi na moje pytania były szczegółowe i fachowe.

19.07.2024 13:23

w naszej pracy z klientem stawiamy duży nacisk na ...edukację. stad wynika świadome podejmowanie decyzji w zakresie wyboru zarówno technologii grzewczych, wentylacyjnych ale także samych urządzeń typu pompa ciepła, rekuperator, zmiękczacz, odkurzacz centralny czy inwerter, magazyn energii i panele PV... i zawsze gdy klienci znajdą czas na taką dyskusję mają z tego korzyści. ...nawet jeśli czasami pójdą finalnie do konkurencji... i wcale nie rzadkim są przypadki, że po takim spotkaniu z naszym doradą technicznym niestety nie decydują się na zamówienie u nas, jednak mija czas...czasami 5, czasami 8 lub nawet więcej lat i polecają włąśnie NAS swoim znajomym i bliskim a nie tych co im montowali PC lub PV czy wykonywali instalacje hudrauliczne. jak widać ta edukacja nie poszła na marne! obiecujemy zatem niezmienność w tym zakresie. :) dziękuję za opinię i pozostaję z szacunkiem -w imieniu całego zespołu - Dariusz Ryniec
    AsiaB

19.07.2024 13:08

Przesympatyczni ludzie, miła atmosfera pracy. Bardzo dobrze wspominam czas spędzony w firmie. Duże możliwości rozwoju. Polecam pracodawcę!

19.07.2024 13:14

ASIAB... dziękujemy b :) Dariusz Ryniec

18.07.2024 14:46

Pracuję w Firmie od ponad półtora roku i pewnie zostanę na stałe. Jak wszędzie są lepsze i gorsze momenty ale bilans wychodzi mocno na plus. Mamy świetny zespół ( pozdrawiam), konkretną i wypasioną siedzibę, mocne zaplecze merytoryczne, 23 lata doświadczeń. Rozmawiając z klientem nie musze się zastanawiać nad tym co nas wyróżnia i dlaczego klient miałby się zdecydować na nas. Jeśli czytasz to rozważając aplikowanie do pracy, warto się postarać aby dołączyć do zespołu.
    Paulina

18.07.2024 14:26

Pracuję w firmie od niedawna i jestem bardzo zadowolona. W biurze panuje bardzo przyjazna atmosfera, a szefostwo jest wyrozumiałe - ludzkie podejście do pracownika. Po mojej poprzedniej przygodzie z pracą w korpo jest to zmiana na ogromny plus! Czuję, że mogę się tutaj wiele nauczyć.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ekoryniec s.c. Marzena, Dariusz Ryniec?

Kontakt - ekoryniec s.c. Marzena, Dariusz Ryniec

Siutkówek 7 87-732 Lubanie

NIP:8882015426

Branża główna: Instalacje budowlane

FacebookIconLinkedinIcon
    Roman

18.07.2024 13:14

Korzystałem z usług ekorynca ponad 10 lat temu i do dzisiaj wszystko działa jak trzeba. Dlatego też z chęcią dodaje pozytywną opinię kiedy mnie o nią zapytano. Pozdrawiam
    Paweł

17.07.2024 13:51

Podczas wyboru firmy zwróciłem uwagę na staż firmy - ponad dwadzieścia lat na rynku pracy - imponujące! Jestem bardzo zadowolony z tej współpracy, z poziomu komunikacji, szczegółowego odpowiadania na moje pytania i rozwiewania wszelkich wątpliwości. Polecam, sam pewnie prędzej czy później wrócę po fotowoltaikę!

17.07.2024 14:00

dziękujemy za opinię i zapraszamy po PV -na pewno poziom naszej obsługi będzie na nie gorszym poziomie - Dariusz Ryniec
    Agnieszka N

16.07.2024 23:27

Jako klient, który skorzystał z ich usług, mogę śmiało powiedzieć, że doświadczenie było absolutnie rewelacyjne. Zdecydowaliśmy się na instalację o mocy 7,5 kWp, i od chwili pierwszego kontaktu aż do finalnego zakończenia projektu, firma Ekoryniec wykazała się profesjonalizmem, zaangażowaniem i pełnym zrozumieniem naszych potrzeb.

17.07.2024 00:16

dziękuję za pozytywną ocenę naszej pracy. ze swej strony dodam, iż staramy się taki standard utrzymywać w każdej realizacji, zarówno przy modernizacji węzła, prostej fotowoltaice, jak i przy montażu stacji uzdatniania wody czy wykonaniu szerokiego zakresu usług, ktory to trwać może nawet kilka miesięcy. efekt w postaci zadowolenia klienta to praca i zaangażowanie wielu osób: projektantów, iinstalatorów, serwisantów a także doradców technicznych czy pracowników biura zajmujących się rozliczeniami czy dotacjami... proszę polecać nas swoim znajomym :) z wyrazami szacunku -Dariusz Ryniec
    Zadowolony

16.07.2024 22:30

Dziękuję za sprawną i fachową realizację.

17.07.2024 00:10

cieszymy się i my... z resztą każdą realizację indywidualnie dopasowujemy do możliwości inwestora. dziękujemy i my za owocną współpracę :) Dariusz Ryniec

15.07.2024 22:21

profesjonalna i co najważniejsze w tych czasach stabilna firma. Polecam

16.07.2024 06:34

Jak miło żę to jest dostrzegane jako wartość... dziękuję i pozdrawiam Dariusz Ryniec

16.07.2024 08:34

????

10.10.2023 01:34

Właśnie widzę taką informację niżej, że rzadko zwalnia się ktoś. I w sumie czy to jest powód, że nie mogę żadnej oferty znależć aktualnej, poza jakimiś sprzed 8 lat? Jak ta na doradcę techniczno-handlowego, która by mnie interesowała w sumie. Ciekawe czy po tylu latach weszła opcja pracy zdalnej? Pasowałaby mi.

25.10.2023 10:57

Pisząc "na tyle na ile to możliwe w pracy doradcy technichno handlowego" miałem na myśli to że trzeba też jeździć do klientów i nie jest to taki typowy home office. W biurze nie trzeba się pojawiać, wszystko jesteśmy w stanie ogarnąć zdalnie. Nie mniej nie przewidujemy też współpracy typu widmo. Miałem kiedyś przypadek doradcy który zatrudnił się w 5 firmach na raz na home office i tak po trochu ściemniał w każdej, jak go zwalniali to zatrudniał się w kolejnej itd. Tak więc po podjęciu współpracy przewiduje okres wdrożeniowo szkoleniowy i w tym okresie dobrze jest się jednak widzieć na żywo chociaż raz w tygodniu, z pozostałych dni doradca zdaje sprawozdanie i omawia jak mu idą postępy. Czasami ja jadę do niego i wspólnie działamy na jego terenie.

25.10.2023 10:59

Co do współpracy to jest to kontrakt B2B

07.10.2023 10:31

Z jakich powodów pracownicy kończą współpracę z ekoryniec s.c. Marzena, Dariusz Ryniec? Czy sami rezygnują ze współpracy, czy są zwalniani?

09.10.2023 13:42

Na takie pytanie bardzo trudno odpowiedzieć z dwóch względów. Po pierwsze nie zwalniamy wielu osób więc ciężko tu o jakąś statystykę zwłaszcza że trzeba by się cofnąć z rozważaniami o parę lat przynajmniej. Po drugie myślę że każdy przypadek będzie indywidualny. Z całą pewnością znalazłyby się i przypadki zwolnień przez pracodawcę ( z różnych przyczyn) jak i chęć zmiany ze strony Pracownika.

26.04.2023 12:53

Pracuję w firmie ekoryniec od niedawna. Od samego początku zostałem przyjęty bardzo ciepło przez szefostwo i załogę. Okazali mi bardzo dużo zaufania i wsparcia za co serdecznie dziękuję. Od drzwi czuć ducha rodzinnej firmy i wieloletnich tradycji. Mam nadzieję że znalazłem swoje miejsce na długie lata.

29.06.2023 10:24

Nie do końca rozumiem co masz na myśli pytając na jakie stanowiska uważać? Szefostwo jest bardzo w porządku w stosunku do wszystkich i jestem przekonany że da się dogadać w każdej kwestii, jak np awaryjny dzień wolny. Osobiście uważam że we wszystkim trzeba zachować równowagę. Jeśli pracownik np. nie wywiązuje się ze swoich obowiązków i co chwilę brałby awaryjny dzień wolny to należy się sytuacji przyjrzeć, a jeśli się angażuje i stara ale akurat coś mu wypadło i potrzebuje pomocy to na pewno ją otrzyma.

06.10.2023 10:34

Na tym etapie nie jest to sprecyzowane ale dużo się u nas dzieje i będzie się działo w kwestii rozwoju firmy a w takiej sytuacji tworzą się możliwości do rozwoju indywidualnego. Moim skromnym zdaniem to od człowieka indywidualnie zależy jego ścieżka rozwoju a nie od firmy, jeśli chcesz tego rozwoju i do niego dążysz to w każdym miejscu znajdziesz sposób aby go osiągnąć.

02.06.2023 13:11

W najbliższy weekend 3-4 czerwca będzie można nas spotkać na targach w Zarzeczewie koło Włocławka
    a w kolejną sobotę 10 czerwca, na festynie rodzinnym w Odolionie
    serdecznie zapraszamy do odwiedzania naszych stanowisk.
    Angela

23.05.2023 06:06

Witam,jestem w posiadaniu pompy ciepła założonej przez firmę @Pracodawca Pompa działa bez zarzutu. Montaż pompy wykonana profesjonalnie. Miła obsługa. Do tej Firmy na pewno wrócę niebawem, zakładając fotowoltaikę. Polecam wszystkim tę firmę,bo jest sumienna i rzetelna.

23.05.2023 13:42

dziękuję bardzo za wystawienie opinii. takie działania są dla nas standardem, szczególnie nam miło gdy inwestor chce współpracować z nami w zakresie doboru urządzeń jak i samej realizacji. zapraszam zatem do kolejnego etapu -fotowoltaiki. tu również dołożymy wszelkich starań byście PP byli zadowoleni> Dariusz Ryniec

19.05.2023 12:59

Zastanawiam się skąd niska ocena w gwiazdkach skoro opisy są raczej pochlebne, wygląda jakby się ktoś uwziął. Sam jestem klientem i z całym przekonaniem polecam firmę ekoryniec.
    Jarosław

09.05.2023 23:14

Profesjonalne podejście do klienta, punktualne godziny spotkań, szybka realizacja zlecenia montażu fotowoltaiki oraz klimatyzacji. Polecam

10.05.2023 00:07

dziękujemy za pozytywną opinię. w realizację każdej inwestycji, by uzyskać taki właśnie efekt, angażujemy się całą niezbędną kadrą specjalistów. taką politykę staramy się prowadzić od zawsze. szczególnie nam miło gdy jest to doceniane przez klientów. pozdrawiam serdecznie Dariusz Ryniec
    Marcin

09.05.2023 20:37

Zdecydowanie polecam. Korzystałem już drugi raz z usług ekoryniec.

10.05.2023 00:00

Panie Marcinie, produkty które oferujemy z reguły nie zużywają się i są użytkowane przez wiele lat (najstarsi nasi klienci z OZE to ponad 20 lat!), jednak sytuacje że klienci powracają po drugi produkt np mając pompę ciepła- dokładają fotowoltaikę albo uzdatnianie wody na dom powtarzają się u nas regularnie. Bardzo często także zdarza się że wykonując instalację dla rodziców, po latach montujemy podobny zestaw ich dzieciom. ...zadowolony klient wraca :) cieszę się że i u Pana taka sytuacja miała miejsce. dziękuję za dobrą opinię i proszę nas dalej polecać swoim znajomym Dariusz Ryniec
    Zaborówek

20.03.2023 17:29

Solidna firma zarówno jeśli idzie o montaż jak i serwis pogwarancyjny/ eksploatacyjny. Opinia uzasadniona blisko15-letnią współpracą. Jerzy Milczarek . Zaborówek , woj.mazowieckie

21.03.2023 11:51

dzień dobry Panie Jerzy... dziękuję w imieniu całego zespołu za tyle lat owocnej współpracy. na pewno nie obniżymy lotów :) do zobaczenia na kolejnym corocznym przeglądzie pompy ciepła pozdrawiam Dariusz Ryniec
    Wojciech Błachowicz

07.03.2023 11:41

Bardzo rzetelna firma dbająca o komfort użytkowy klienta, posiadająca sprzęt najwyższej jakości. Obsługa posprzedażowa na najwyższym poziomie. Polecam z czystym sumieniem.

08.03.2023 15:27

Dziękuję bardzo za tak wysoką ocenę. Pomimo różnych trudności wynikających z różnorodności każdego montażu staramy się by każdy klient który do nas trafia był z obsługi zadowolony. Tak pracujemy od ponad 20lat poprawiając standardy obsługi ale i zaawansowania technicznego zgodnie z zapotrzebowaniem rynku i oczekiwań naszych klientów. Dariusz Ryniec
    Karolina

08.03.2023 11:52

Może ktoś ma informację o tej umowie b2b z ogłoszenia na posadę Doradca techniczno-handlowy? Teraz trwa rekrutacja w sieci. Interesuje mnie bardzo, czy jest jakaś możliwość, aby po czasie przejść na umowę o pracę? I czy na b2b jest jakaś dowolność/elastyczność tutaj wybierania zleceń albo czasu wypełniania tych prac?

08.03.2023 15:22

Pani Karolino...najlepszym źródłem wiedzy i za razem najbardziej kompetentnym w tym temacie będzie ...biuro firmy ekoryniec. Proszę o kontakt bezpośredni Dariusz Ryniec
    Beata

01.03.2023 08:37

Widziałam ofertę na Doradcę techniczno-handlowego do firmy na kontrakt B2B i jestem ciekawa jakie zarobki firma oferuje przy takiej formie zatrudnienia? Poza tym czy sa jakieś premie za wyniki? Dajcie znac bo nie wiem czy aplikować

01.03.2023 13:00

Szanowna Pani Beato, zapraszamy do kontaktu chociażby telefonicznego. Pozwoli to na omówienie wynagrodzenia i zasad współpracy. Dariusz Ryniec
    Szymon

05.01.2023 21:09

Profesjonalna opieka od podpisania umowy do realizacj, miła obsługa, pomoc w dofinansowaniu . Polecam
    Krystian P

19.12.2022 13:05

Właśnie skończyłem drugą instalacje pompy ciepła, wcześniejszą wykonywałem w 2020 roku. Bardzo dobre podejście do klienta, wszystko sprawnie załatwione. dobry sprzęt, opieka serwisowa również . Polecam firmę.

21.07.2022 10:52

Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w ekoryniec s.c. Marzena, Dariusz Ryniec?
    Dariusz Ryniec

21.07.2022 11:48

jesteśmy firmą rodzinną z ponad 20-letnią historią. od początku zarządzaniem i organizacją działalności zajmują się Marzena i Dariusz Ryniec w odpowiednim podziale funkcji. wraz z ponad 20 osobową kadrą projektantów, doradców techn-handlowych, instalatorów, automatyków, serwisantów obsługujemy teren całego kraju świadcząc usługi doradcze, instalacyjne i serwisowe. kadra ekoryniec regularnie podnosi i uzupełnia poziom swoich kwalifikacji, natomiast nowi pracownicy są wdrażani w systemie szkoleń tak, by swoim profesjonalizmem mogli stanowić grupę fachowców. zależy nam na profesjonalnej obsłudze klientów wobec tego dbamy by każdy z pracowników taki poziom prezentował. zapewniamy stabilną pracę w dobrym towarzystwie

Zostaw merytoryczną opinię o ekoryniec s.c. Marzena, Dariusz Ryniec