Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w Intercontinental Hotel Warszawa?
Niedawno skończyła się rekrutacja na stanowisko Pracownik Obsługi prowadzona przez firmę Intercontinental Hotel Warszawa. Ktoś wie, czy w najbliższym czasie będą ponownie potrzebować pracowników?
Czego obsługi? Kompostownika czy parowozy albo Łodzi podwodnej? Za najniższą krajową oczywiście, a właściciele ferarami jeżdżą za naszą krfawice
Piszę już kolejny post w tej samej sprawie. Dlaczego posty z największą liczbą lajków nie są na początku wątku!? Na dole link dotyczący konkretnej sprawy : https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,24679088(usunięte przez administratora)
Rok temu ktoś pisał o zarobkach rzędu najniższej krajowej. Chodzi o kwotę odnośnie podstawy? A co z premiami czy też napiwkami? Na razie wstępnie się orientuję, mam już doświadczenie w kelnerstwie. Czy ktoś napisze mi jak wygląda praca w restauracji? Jaka atmosfera występuje i czy jest możliwość na uzbieranie jakichkolwiek napiwków?
Muszę napisać,że to bardzo dziwne miejsce.Około rok temu złożyłam C.V. i po kilku dniach zadzwonił do mnie szef cukierni. Umówiliśmy się na rozmowę kwalifikacyjną, które miła odbyć się za 3 dni. Niestety dzień przez zaplanowaną rozmową otrzymałam telefon od Pana (usunięte przez moderatora)(szefa kuchni),który powiedział,żebym nie przychodziła na rozmowę ponieważ moje kwalifikacje są zbyt wysokie.W dniu, w którym miała się odbyć odwołana wcześniej rozmowa,ponownie zadzwonił do mnie szef cukierni z pytaniem czemu nie zjawiłam się na rozmowie. DOM WARIATÓW!