Colours Factory Sp. z o.o.

Piła

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 139 ocen.

Opinie o Colours Factory Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Colours Factory Sp. z o.o.

Paulina

@nowy, napisałeś, że sytuacja w Colours Factory Sp. z o.o. nie jest dobra. Mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź i wyjaśnić jak to wygląda z perspektywy osób zatrudnionych w tej firmie? Jak na ten moment przedstawiają się warunki zatrudnienia i atmosfera w tym miejscu pracy?

Koleżka

Tu piszą tylko maruderzy, którym nie wyszło z pracą w firmie.

CMYKowy
@igus 16.09.2017 11:54
I tu się mylisz Koleżko. Wyszło nam niektórym super, ale już padamy na twarz ze zmęczenia. Ileż można dla dobra firmy wypracowa...

Chyba za darmo ich nie robisz, ale później nadgodzinki fajnie się dostaje i wydaje nie ? najlepiej marudzić i narzekać... weźcie się w garść... za darmo tego nie robicie.

nowy
@Koleżka 10.09.2017 19:34
Tu piszą tylko maruderzy, którym nie wyszło z pracą w firmie.

tutaj pisza nie tylko maruderzy ale przedewszystkim osoby ktore chca zwrocic uwagę na ten zakład w ktorym dzieje sie nienajlepiej zreszta jak w wiekszosci w pile...

anonim

(usunięte przez administratora)

men

racja

sds

men - jaka racja ? o co chodzi i dlaczzego wyp[owiedz wyzej jest usunieta?? czyzby wypowiedzi tutaj byly kierowane przez kogos? a gdzie wolnosc slowa !!!

Paulina

Forum, na którym pozostawiacie swoje wpisy, służy wyłącznie do wymiany merytorycznych uwag o firmach jako pracodawcach, które będą służyły jako źródło rzetelnych informacji potencjalnie przyszłym pracownikom. Bardzo proszę o to, aby Wasza aktywność w tym miejscu miała taki charakter.

igus

czasami odnosze wrazenie ze niektore pozytywne opinie to trolizm z biura

igus

zapraszam do pracy. zapraszam do pracy. powtarzam się? piszę do Polaków.

Kuba

Szukając pracy robiłem mały wywiad i nie zgadzam się z niektórymi wpisami. Słyszałem sporo dobrego o firmie, pewnie że nie są idealni jak wszystkie firmy ale Colours Factory to dobra firma. Nawet aplikowałem już.

Igus
@Kuba 14.10.2017 17:42
Szukając pracy robiłem mały wywiad i nie zgadzam się z niektórymi wpisami. Słyszałem sporo dobrego o firmie, pewnie że nie są i...

A ja słyszałem ze Korea Północna to dobry kraj. Nigdy nie byłem ale tak, niezły kraj. Słyszałem.

Bercik

Fajna firma , mają dużo pracy ale i można zarobić!!!

igus
@Bercik 02.10.2017 11:19
Fajna firma , mają dużo pracy ale i można zarobić!!!

jasne że można zarobić. ale za co i ile? sprecyzuj. zbierając puszki aluminiowe też można zarobić.

Karol

Czy tylko narzekać potraficie.? Ludzie jeśli komuś praca nie odpowiada to zawsze możecie ją zmienić.

Dj
@Karol 11.08.2017 11:56
Czy tylko narzekać potraficie.? Ludzie jeśli komuś praca nie odpowiada to zawsze możecie ją zmienić.

Czy w tym temacie chociaż raz ktoś napomknął że praca mu się nie podoba? Nie mieszaj pojęć.

Detektyw

@aldona Szkoda, że rozminęłaś się z prawdą. Piszesz 21.07 , że 23.07 nie dostałaś kasy! Dalej to też Twoje narzekania, to nie jest w porządku.! Jak ktoś ma konkretne zarzuty to idzie do kierownictwa i wyjaśnia.

Aldona
@Detektyw 31.07.2017 12:34
@aldona Szkoda, że rozminęłaś się z prawdą. Piszesz 21.07 , że 23.07 nie dostałaś kasy! Dalej to też Twoje narzekania, to nie j...

Nie zauważyłeś może że 23 to była niedziela? Mam to rozwinąć czy to wystarczy?

igus
@Detektyw 31.07.2017 12:34
@aldona Szkoda, że rozminęłaś się z prawdą. Piszesz 21.07 , że 23.07 nie dostałaś kasy! Dalej to też Twoje narzekania, to nie j...

Hej Detektyw! Zbliża się 23.10. obstawiamy? Będzie awaria w banku? Spodobała mi się ta kwestia:)

Gregor

Czy jesteście pewni, że nie można napisać o firmie coś pozytywnego? Wszędzie mogą zdarzyć się wpadki!

Roman
@Gregor 25.07.2017 22:25
Czy jesteście pewni, że nie można napisać o firmie coś pozytywnego? Wszędzie mogą zdarzyć się wpadki!

wpadka za wpadką? co kwartał? co kwartał awaria?

anonymous
@Gregor 25.07.2017 22:25
Czy jesteście pewni, że nie można napisać o firmie coś pozytywnego? Wszędzie mogą zdarzyć się wpadki!

yesss!!! było na czas. ale jaja!!!

Andzia

Ależ jesteście niezrozumiałi. Raz na kwartał jest awaria w banku i trzeba z tym żyć i tyle. Po niedzieli wyśle się mechaników i naprawią. O co ten szum?

Kolos

W ich najnowszej ofercie pracy widziałem pracę dla specjalisty ds. zakupów. Czy może mi ktoś dodać kilka informacji o firmie? Jak sie aktualnie pracuje? Jaką umowę podpisuje sie na początku? Będę wdzięczny.

Kalka

Jestem introligatorem i mam pytanie czy firma potrzebuje aktualnie takiego pracownika. Wolę zapytać na forum bo może dowiem się przy okazji jak się tu pracuje? Czy poza pensją są w firmie jakieś dodatki typu socjalnego? Słyszałem o nich dobre opinie.

Paulina

Aktualne oferty pracy Colours Factory Sp. z o.o. możecie znaleźć przy wątku opiniowym tej firmy - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,43178,0,0,oferty_pracy3 Jak oceniacie Colours Factory Sp. z o.o. jako pracodawcę?

Bono

Czy ma ktoś wiedzę na temat oferty pracy dla "Specjalista ds. Prepress" ? Może jeszcze dowiem się jak atmosfera?

Magda

Czy ktoś może napisać czy w Czarnkowie ta firma przyjmuje kobiety do pracy bo ponoć ma mały oddział

Gregor

Czy mógłby ktoś podzielić się nowinami z firmy, o rozbudowie? Pracownicy będą mieli super nowe warunki. Mam sentyment do firmy gdyż kiedyś tu pracowałem. Colours Factory rozwija się i daje dobre perspektywy dla pracowników.

Paulina

@Afk, dobrze to słyszeć. To prawda, dobra atmosfera w pracy to istotny aspekt dla większości pracowników.

Afk

Praca w biurze: bardzo miła atmosfera i świetni ludzie, którzy sprawiają, że codziennie nie wstaję się z myślą "o nie, znowu do tej roboty...". Brakuje lepszego zaplecza socjalnego dla pracowników, ale zmiany w toku... ;) Możliwość awansu i podwyżek.

Paulina

@kali, masz jakieś doświadczenie z tym stanowiskiem?

Paulina

Firma niedawno zamieściła wiele ofert pracy, w tym dużo na stanowisko - Wyklejacz billboardów. Ciekawa praca?

kali
@Paulina 28.02.2017 11:09
Firma niedawno zamieściła wiele ofert pracy, w tym dużo na stanowisko - Wyklejacz billboardów. Ciekawa praca?...

Super praca! Pojedziesz kleić plakaty. Jak napisano. Ale Ty nie pojedziesz. Kombinuj dalej:}

Kola

Słyszałem, że to jest fajna firma ale nie widziałem żadnych ofert

Lolik

Pracuję tu dość długo i wiem , że to dobra firma, polecam.

pawel

a jakie zarobki pochwalcie się

Kolos

Słyszałam że to dobra firma a ponieważ mam aplikować na montażystę reklam to moze ktos wie ile da się zarobić i czy jest jakiś socjal.

zero

Czy zna ktoś firme która odbiera odpady z colours faktory?

kamil

A ja trochę nie rozumiem tego stanowiska naklejacza bilbordów bo piszą w ogłoszeniu, że kasa w oparciu o kontrakt a później gotowość do założenia własnej działalności, o co chodzi?

tyleoile
@kamil 17.10.2016 08:03
A ja trochę nie rozumiem tego stanowiska naklejacza bilbordów bo piszą w ogłoszeniu, że kasa w oparciu o kontrakt a później got...

Podpisujesz kontrakt (na określony termin), który gwarantuje Ci ciągłość zleceń (czytaj zarobki). Działalność potrzebna do rozliczania się np. na podstawie faktury vat.

tyleoile
@kamil 17.10.2016 08:03
A ja trochę nie rozumiem tego stanowiska naklejacza bilbordów bo piszą w ogłoszeniu, że kasa w oparciu o kontrakt a później got...

Podpisujesz kontrakt (na określony termin), który gwarantuje Ci ciągłość zleceń (czytaj zarobki). Działalność potrzebna do rozliczania się np. na podstawie faktury vat.

iloap

czesc a ja bym chcial w sumie sprobowac sie zatrudnic jako przedstawiciel handlowy w Bydgoszczy do zadan nalezy miedzy innymi aktywne pozyskiwanie nowych Klientów,prezentowanie oferty handlowej Klientom czy tez przedłużanie umów z obecnymi Klientami..

Art

Witam Czy może ktoś napisać jakie sa warunki zaczynając pracę jako wyklejacz billboardów??

zelazonie.....
@Art 09.10.2016 16:03
Witam Czy może ktoś napisać jakie sa warunki zaczynając pracę jako wyklejacz billboardów??

Z klejenia billboardów idzie żyć, wpływ na zarobki ma miejsce zamieszkania i zagęszczenie tablic.

Sunny

Czy ktoś ma telefon do biura we Wrocławiu? Nigdzie nie ma, a sprawa ważna!

dygidong

Napiszcie coś proszę o pracy w biurze we Wrocławiu. Ile osób, jakie działy, jakie obowiązki i atmosfera. Jaka jest relacja pomiędzy oddziałem a siedzibą główną? Często tam trzeba jeździć?

anonim

(usunięte przez administratora)

kali

Dobrze kombinujesz. Jeśli masz zamiar podjąć pracę w celach zarobkowych, to nie tutaj.

Bob

W firmie nie ma żadnych benefitów czy multisportów, jest jakiś projekt aby to wdrożyć co na pewno potrwa. Zgłaszajcie swoim przełożonym to możne temat przyśpieszy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Wojtek W.

We Wrocławiu są naprawdę spoko ludzie w biurze, pracuje się bardzo dobrze, ze wszystkimi można pogadać, każdy pomoże. Polecam!

Maciej K.

Z pracą w poligrafii jest tak, że dobry Drukarz znajdzie szybko pracę. Kilkakrotnie rozmawiałem już z Rekruterem który szuka pracy dla Drukarzy i kilka razy podesłał mi ciekawe ogłoszenie - raz zmieniłem z jego pomocą pracę. Także, jeżeli ktoś ma głowę na karku to sobie poradzi. Wystarczy tylko się rozejrzeć.

operator

jakie multisporty?nie ma tu rzadnych dodatków!

anonim

(usunięte przez administratora)

aemzetix

Powtarzasz się jak obecny tu "operator".

umowa

praca super jak chce się pracować zarobki-unowy śmieciowe atmosfera między pracownikami daje dużo do życzenia kierownictwo szanuje pracownika

operator

kurcza.sszokowany jestem. jedyna osoba,która mogła coś zmienić odeszła.żal. a już wszyscy mieli nadzieje na to że bedzie lepiej. szkoda,ale ręcę mi opadły jak się dowiedziałem.i kto niby teraz poprawi nam warunki jak nie dyrektor? ciekawe jaki powud?

aemzetix
@operator 20.01.2016 18:44
kurcza.sszokowany jestem. jedyna osoba,która mogła coś zmienić odeszła.żal. a już wszyscy mieli nadzieje na to że bedzie lepiej...

Nie widzisz jak piszesz, więc i nie wiesz co piszesz. Mam nadzieję. To by jakoś mogło wytłumaczyć taki analfabetyczny bełkot-lament.

operator

kurcza.sszokowany jestem. jedyna osoba,która mogła coś zmienić odeszła.żal. a już wszyscy mieli nadzieje na to że bedzie lepiej. szkoda,ale ręcę mi opadły jak się dowiedziałem.i kto niby teraz poprawi nam warunki jak nie dyrektor? ciekawe jaki powud?

ona

wlasnie czy ktos byl na rozmowie na stanowisko recepcjonistki ?

Lola

Jakie jest wynagrodzenie?

k.r.z.

Pracuję w Fabryce ponad rok czasu. Wymagania są spore (taki okres Polska przechodzi, jesteśmy kilka 10 lat za czołówką), ale złego słowa nie powiem. Ludzie bardzo fajni, zarobki dobre. Jedna rzecz jaka jest wymagana (moim zadaniem): uczciwie pracuj.

ola

pracowałam w tej firmie pół roku stwierdzam jednoznacznie liderzy ok pracownicy ok(usunięte przez administratora)

momawin

czy mozecie cos wiecej napisać na temat tego asystenta co i jak jakie podejrzenia

anonim

(usunięte przez administratora)

raster

astystent czytaj podnóżek :)

monika12345

hej Bartus!Jestes moze z Czarnkowa,albo macie namiary na kogos kto jezdzi z Czarnkowa doCOLOURS FACTORY

monika12345

hej mam zaczac prace w colours factory Czy znacie jakoms ekipe z Czarnkowa co ma miejsce w samochodzie Namiary by sie przydaly he he

goglee

a jak wygląda praca w biurze? jakie jest podejście przełożonych do załogi?

Zostaw opinię o Colours Factory Sp. z o.o. - Piła

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Colours Factory Sp. z o.o.