Akademia Zdrowia
3 11 7 5 1
Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 138 dni.
 Pytanie

Jakie jest podejście do liderów z zewnątrz w firmie Akademia Zdrowia?

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
ania11 Nowy wpis

polecam w 100%

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
Grażynka Nowy wpis

Brak premii , dyrekcja nic nie robi z uwagami nauczycieli na temat uczniów i ich zachowań. Zarobki wysokie , niestety bez dodatków.

Pomocna?
Tak2Nie
Zgłoś
Administrator Nowy wpis

Odpowiadając na pytania użytkowników na forum powinniście mieć świadomość, że pomagacie komuś w znalezieniu nowego miejsca zatrudnienia

Pomocna?
TakNie1
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Listopadzie 2019r.

Ranking Użytkownicy
(real users)
  1. GoWork.pl 3 115 175
  2. olx.pl 2 736 098
  3. pracuj.pl 2 718 511
  4. linkedin.com 2 689 259
anonim

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
tisko

jesli chodzi o premie to z tego co mi wiadomo w tym roku ich raczej nie będzie na święta. Zresztą to nic nadzwyczajnego. Zazwyczaj prezenty daje się na koniec roku ... masazystom również

Pomocna?
TakNie
Zgłoś
http://massagethai.info kursy masaz tajski warszaw

Serdecznie zapraszamy na kolejne, cykliczne warsztaty masaży z Azji południowo-wschodniej, prowadzone przez Kanya Krongboon z Bangkoku: Kampinos k Warszawy (wlacza zakwaterowanie i sniadania): - 25-28.08 masaz tajski 1000zl - 31.10-3.11 masaz indonezyjski 1000zl - 4-5.11 tajski masaz stop 530zl - 6-7.11 tajski masaz stemplami ziolowymi 530zl - 8-11.11 masaz tajski 1000zl Gdansk - 17-20.9 tajski 800zl - 21-22.9 tajski masaz stop 400zl Krakow - 25-27.09 tajski 800zl - 21.11 tajski masaz stop 480zl - 22.11 tajski masaz stemplami ziolowymi 550zl Koszalin - 10-11.10 tajski masaz stop 450zl Gorlice - 23-26.11 tajski zaawansowany 800zl - 27-28.11 tajski masaz stop 400zl Wroclaw - 20-23.03.2010 tajski 900zl Prowadząca : Kanya Krongboon - nauczycielka Tajskiego Masażu. Skończyła w Bangkoku uznane kursy dla masażystów i nauczycieli, a następnie pracowała przez 10 lat ucząc tajników tradycyjnego masażu tajskiego. http://massagethai.info Kursy są tańsze od innych kursów organizowanych do tej pory w Warszawie czy innych miejscach - i bardziej dostępne dla uczniów/studentów masazu i fizjoterapii. Jakkolwiek, kursy są otwarte również dla amatorów masażu, a nawet dzieci/młodzieży z opiekunem. Zajęcia: pierwszy dzien 11:00 do 20:00, kolejne dni 9:00 do 18:00, ostatni dzien 9:00 - 16:00. Czekam na depozyt 100zł/kursant i 50zł/dziecko/osoba towarzysząca. Mam również plakat A4 do wydruku i powieszeniu na tablicy ogłoszeń, wysyłki listowej, faksowej, mailowej itd. Treść tego plakatu można łatwo zmieniać, wstawiając tam np swoje dane kontaktowe - możesz w ten sposób znaleźć inne osoby zainteresowane kursem ze swego najbliższego środowiska. ============ Masaż tajski jest jedną z czterech gałęzi tradycyjnej medycyny Tajów. Reprezentuje jedyny w swoim rodzaju styl terapii orientalnej opartej na zasadach współczucia. Twórcą masażu jest Jivak Kumarbhaccha. Jego podstawy zostały stworzone 2500 lat temu w Indiach, na bazie Ayurwedy oraz technik Jogi. Przez lata rozwijał się i był praktykowany przez mnichów w tajlandzkich w świątyniach. W masażu tym dokonuje się synteza wielu technik naciskania ciałem, refleksologii, pracy z kanałami energetycznymi i z krwiobiegiem, rozciągania oraz jogi i medytacji w związku z czym praktykujący go terapeuci wykorzystują więcej elementów własnego ciała niż w jakimkolwiek innym stylu leczniczej manipulacji. Jest to zabieg suchy (bez oliwy) wykonywany przez cienkie luźne ubranie na macie rozłożonej na podłodze, z dostateczną ilością miejsca wokół niej co umożliwia terapeucie swobodne przenoszenie środka ciężkości własnego ciała w różne położenia wokół pacjenta i nad nim. Łączy on w sobie bardzo powolne i rytmiczne uciskanie mięśni w celu ich rozluźnienia, a następnie ich rozciąganie w celu zwiększenia zakresu ruchów. Masażysta masuje nie tylko dłońmi, ale również przedramionami, łokciami, stopami i kolanami, układając ciało osoby masowanej w wybranej pozycji Hatha Jogi dlatego zwany jest czasami Jogą dla Leniwych. Osoba poddawana zabiegowi przyjmuje przy tym wiele różnych pozycji wywodzących się z pięciu zasadniczych postaw - leżenia tyłem, przodem i na boku oraz postaw odwróconej i siedzącej. Dzięki temu niezwykłemu połączeniu, masaż w sposób holistyczny poprawia kondycje fizyczną, duchową i intelektualną, przynosi fizyczne i psychiczne zrelaksowanie, wzrost sił witalnych oraz odczucie równowagi duchowej. Jednocześnie dzięki bardzo powolnemu medytatywnemu wykonywaniu jest bardzo głęboko relaksujący, rozciąga ciało, rozluźnia i uwalnia napięcia. Masaż Tajski cieszy się ogromną popularnością na całym świecie, w Polsce jest nową ciekawą propozycją. Stanowi alternatywę dla osób które nie mogą wykonywać ćwiczeń jogi. Na Zachodzie wielu nauczycieli jogi uczy się tajskiego masażu, ponieważ jego techniki pozwalają im na wzbogacenie swojego warsztatu, szczególnie w pracy z indywidualnymi klientami. ====== Kanya Krongboon, nauczycielka masazu tajskiego w Poslce, o sobie: Jestem terapeutką i nauczycielką jogicznego masażu tajskiego, indonezyjskiego, tajskiego masażu stóp i tajskiego masażu ziołowego z kilkunastoletnim doświadczeniem. Wykonałam grubo ponad dziesięć tysięcy zabiegów, każdy trwający co najmniej godzine i wyszkoliłam w

Pomocna?
TakNie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim

Czy kursy w akademi zdrowia są dobre, czy łatwiej po nich znalezc pracę, czy jest kompetentnie? jakie kursy polecacie? Gdzie indziej mozna zrobic kurs opiekuna osob starszych lub masazu ale tak zeby dyplom się liczył i było kompetentnie.

Pomocna?
TakNie
Zgłoś

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Akademia Zdrowia - Łódź

Chcę opublikować:

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

Joanna Koczaj-DyrdaJoanna Koczaj-Dyrda
Ofiara mobbingu -Radca prawny
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie

Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda: zgloszenie@gowork.pl

Akademia Zdrowia