Airs/Denso

Liberec

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 44 ocen.

Airs/Denso
3 44

Opinie o Airs/Denso

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Airs/Denso

Julia

@borubar, wysokość wynagrodzenia zależy pewnie od wielu czynników, takich jak staż pracy czy wcześniejsze doświadczenie, a także stanowisko, dlatego też nie powinieneś się sugerować opiniami. Czy zdecydowałeś się aplikować do firmy? A może już zacząłeś pracę? Opowiedz proszę więcej o procesie rekrutacji i swoich pierwszych wrażeniach.

   
Zainteresowany

Może ktoś z pracowników napisze kila wskazówek o pracy?

   
borubar
@Zainteresowany 04.06.2018 19:57

napiszcie ile tam się zarabia!

   
Paulina

Dzień dobry wszystkim, długo tu nie zaglądałam otóż, obecnie zaczęłam prace w firmie Knorr-Bremse w Libercu, krótko zwięźle i na temat, firma ta wyrabia hamulce do autobusów i tych ogromnych trakow dostawczych, jak dla mnie wydaje się że jest o wiele spokojniejsza, nie ma aż tyle ludzi zatrudnionych około 700. 25.000 tys w grubym na start, i to jest zatrudnienie BEZPOŚREDNIE POD FIRMĘ, owszem można się tam dostać przez np. Grafton recruitment których agencja znajduje się w mieście w Libercu, ale wystarczy w google wyszukać sobie nazwy firmy są tam kontakty do konkretnych osób i wysłać CV, bądź bezpośrednio wstawić się w firmie, mam kontakt do osoby zatrudniające gdyby ktos coś. Jak na moje oko jest to tego warte nikt nic nie nakazuje zabrania neguje zapowiada się całkiem zacnie. Obecnie wykonuje się 8h pracy 6-2, 2-10, 10-6 prawdopodobnie po Nowym Roku będą to 12h zmiany krótki długi tydzień tzn 3dni robisz 2 dni wolne i tak dalej, tak i miałam zacząć na 12stki ale się okazało ze sa to 8godzinowe zmiany w dodatku dla par starają się dawać pary na te same zmiany ;) To wszystko ode mnie na ta chwilę powodzenia. Paulina.

   
Arek
@Paulina 07.12.2017 09:47

czy są tam aktualnie przyjęcia dla par???

   
Julia

@dddd, o co Ci chodzi i dlaczego mnie atakujesz? Co możecie powiedzieć o pracy w Airs/Denso oraz warunkach oferowanych przez tego pracodawcę? Polecacie aplikować do pracy w tym miejscu? Zachęcam do dodawania swoich opinii! Każda z nich jest bardzo ważna.

   
Julia

@przyszlypracownik, widziałam, że byłeś zainteresowany pracą w Airs/Denso. Zdecydowałeś się aplikować do pracy w tym miejscu? A może już pracujesz w Airs/Denso? @Basia, może @Kasia pracuje w innym dziale. Myślę jednak, że w każdym dziale firmy mogą być różne szkolenia. To znacząco podnosi kompetencje pracowników.

   
Kasia

Witam. Szukam kogoś kto jedzie w najbliższym czasie na szkolenie . Jestem z Lubania, chętnie podzielę się kosztami dojazdu bądź możemy się dogadać żeby jeździć pół na pół . Mój nr 575 592 752

   
Basia
@Kasia 14.04.2018 20:28

Szkolenie? Ciekawe z czego, przeciez to produkcja! Liczy sie twoje tempo, akord!

   
przyszlypracownik

Czy może mi ktoś potwierdzić zarobki w Denso?Czy to prawda, że za etat płacą 4tys netto? czy jest to kłamstwo?!!! Proszę Was o odpowiedz bo rozważaqm zagtrudnienie! Pilne!!!!

   
Julia

@Sylwia, czy możesz podpytać męża, czy chwali sobie pracę w Airs/Denso? Czy łatwo jest tam awansować, czy firma stwarza realne możliwości rozwoju dla swoich pracowników? @Nowy, a osoba, o której piszesz, pracuje już w Airs/Denso? Jak ocenia warunki proponowane przez tego pracodawcę? Na Facebooku widziałam, że firma organizuje różne imprezy i wydarzenia - czy są to imprezy firmowe, rodzinne? Jak często są organizowane?

   
@Nowy
@Julia 23.03.2018 11:01

Tak pracuje miesiac i jak narazie nie narzeka wrecz chwali

   
Bartek

Jest ktoś z Mirska lub okolic co pracuje w Denso?

   
Nowy
@Bartek 15.11.2017 15:32

Dzien dobry moj facet szuka kogos z kim moglby dojezdzac do denzo jest z okolic mirska czy pan dojezdza sam czy z kims

   
Mayday

Możecie coś powiedzieć o pracy, warunkach, ubycie itp

   
kolo
@Mayday 21.02.2018 23:57

Czy to prawda, że Denso to (usunięte przez administratora)?

   
Witold

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Dobremu pracownikowi z całą pewnością będzie dobrze!!!!

   
marcinw76
@Witold 04.02.2018 09:55

Witam proszę o namiary do tej pracy i czy ubytownia jest darmowa i w miarę możliwa

   
Radek

Chcialbym sie dowiedzieć jakie tam sa zmiany. Standardowo 3 zmianowa pon-pt czy cos innego

   
Radek
@Aga 29.01.2018 15:19

Czyli w teorii sobota niedziela jest wolna a w praktyce to jest właściwie półtorej dnia. A te dwunastki... Prosiłbym o podanie jakiegoś przykładu czy to są 2 dni pacy dwa dni wolnego czy jakoś inaczej? I czy jest do wyboru czy cche sie isc na 12 czy 3 zmianowke czy to jest nazucane przez kordynatora

   
Nowy

Kto jezdzi z pobiednej badz z e swiecia do pracy do denzo potrzebuje z kims dojeżdżać

   
Sylwia
@Nowy 16.01.2018 20:57

Mój mąż jeździ z mirska

   
Kayak

Wiem że niektóre wpisy są stare ale rozrzut płacowy jest ogromny i nikt nie podaje netto po opodatkowaniu czy brutto przed opodatkowaniem? niektórzy piszą że przez pośrednika 15000Kč = 2400PLN a niektórzy piszą że bezpośrednio 25000 = 4000PLN Da się za te pieniądze godnie wyżyć w Czechach i coś odłożyć np. 1000PLN?

   
adler,,,

Witam poszukuję konkretnej pracy w mieście Liberec dla pary , Oprócz Denso i tenecco Najlepiej w samym Libercu , kontakt [email protected]

   
Przemek oca

Witam firma edymax w Pilźnie jakieś opinie?

   
Iza

Dzień dobry, jadę 02.11.2017 do Liberec praca w Denso czy jest szansa na informację o warunkach pracy dl kobiet panujących tam.

   
Krzysztof
@nie jestem robotem... 10.11.2017 14:48

W umowie w j.czeskim nie ma przedstawionych żadnych norm pracy dla wykonania określonych czynności produkcyjnych/montażowych - chyba z tego powodu, że te są różne dla poszczególnych stanowisk, natomiast informacja o normie zostaje przedstawiona przed przystąpieniem do pracy.

   
Kolo

Napiszcie może więcej konkretów. Jakie stawki, jakie zmiany, po ile godzin. Napiszcie czy edymax jest warta polecenia. Amen!

   
Krzysztof
@Kamilll 30.10.2017 23:16

Witaj. Odpisałem Ci przed chwilą - sorki za tak długi czas oczekiwania na moją odpowiedź (brak czasu z powodu przeprowadzki). Pozdrawiam. Krzysztof

   
zaw

witam zeby pracowac w denso to przez jaka firme trzeba sie zatrudnic czy mozna bezposrednio u nich ? ma ktos jakis telefon do kadr denso

   
Krzysztof
@Kamilll 30.10.2017 23:19

Witaj. Odpisałem Ci przed chwilą - sorki za tak długi czas oczekiwania na moją odpowiedź (brak czasu z powodu przeprowadzki). Pozdrawiam. Krzysztof

   
nie jestem robotem

pytanie, czy Krzysztof z poniższych wątków dotyczących bezpośredniego zatrudnienia w Denso odpowiedział komukolwiek prywatnie na maila?

   
Krzysztof
@nie jestem robotem 10.11.2017 14:52

Witaj. Tak odpisałem obu pytającym - lecz dopiero przed chwilą (z powodu przeprowadzki nie miałem praktycznie wcześniej czasu ani sił usiąść do kompa).

   
Roman

Jadę 21. 11. pierwszy dzien. Mają być testy. Może ktoś napisać coś więcej na ten temat? Co to za testy i gdzie dokładnie się udać? Pozdrawiam

   
G.

ZAŁĄCZNIK nr 1 Pisemne polecenie pracodawcy w sprawie tymczasowego przydzielenia pracownika do wykonywania pracy u Pracodawcy Użytkownika w myśl § 309 ustęp 2 kodeksu pracy Pracodawca: EDYMAX SE, REGON: 01570757 z siedzibą: V Jámě 699/1, 110 00 Praha Wpisany do Rejestru Handlowego Sądu Miejskiego w Pradze, Wydział H, pod numerem: 1113 reprezentowany przez PhDr. Erika Maxina, MBA (zwany dalej „Pracodawcą“) i Pracownik: zamieszkały Niniejszym Pracodawca zgodnie z umową o pracę zawartą dnia 24.07.2014 tymczasowo przydziela Pracownika do wykonywania pracy u Pracodawcy Użytkownika w oparciu o następujące warunki: a) firma handlowa i siedziba Pracodawcy Użytkownika: DENSO MANUFACTURING CZECH s.r.o.; b) dzień rozpoczęcia tymczasowego przydzielenia Pracownika: 24.07.2014; c) okres tymczasowego przydzielenia Pracownika: do zakończenia pracy u Pracodawcy Użytkownika w zależności od zamówień Pracodawcy Użytkownika, maksymalnie jednak na okres jednego (1) roku, przedłużenie tymczasowego przydzielenia Pracownika u Pracodawcy Użytkownika jest możliwe zgodnie z § 309 ustęp 6 kodeksu pracy; d) rodzaj pracy wykonywanej u Pracodawcy Użytkownika: Operator Produkcji; e) miejsce wykonywania pracy u Pracodawcy Użytkownika: Heyrovského 476, 462 07 Liberec; f) warunki płacowe: obowiązują postanowienia artykułu 5 niniejszej umowy; g) warunki jednostronnego zakończenia wykonywania pracy: (zgodnie z § 308 ustęp 1 litera g) KP); kierownik u Pracodawcy Użytkownika, który jest uprawniony do przydzielania pracy Pracownikowi oraz jej kontrolowania: Soňa Jasanská; h) warunki pracy oraz warunki płacowe porównywalnego pracownika Pracodawcy Użytkownika: 15000,00,- Kć za przepracowany miesiąc; i) dalsze informacje. W Pradze dnia 24.07.2014 Odebrał dnia 24.07.2014 Pracodawca: Pracownik: _________________________ _________________________ imię i nazwisko imię i nazwisko

   
G.
@G. 10.11.2017 09:52

ZAŁĄCZNIK nr 3 Opis stanowiska pracy Pracodawca: EDYMAX SE, REGON: 01570757 z siedzibą: V Jámě 699/1, 110 00 Praha Wpisany do Rejestru Handlowego Sądu Miejskiego w Pradze, Wydział H, pod numerem: 1113 reprezentowany przez PhDr. Erika Maxina, MBA (zwany dalej „Pracodawcą“) i Pracownik: zamieszkały Nazwa stanowiska pracy: Operator Produkcji Opis stanowiska pracy: Zakres obowiązków i procedur roboczych: Zakres obowiązków (główny): 1 Wypełnianie wymagań jakościowych i ilościowych w procesie produkcji produktu. 2 Przestrzeganie instrukcji roboczych. 3 Przeprowadzanie prac konserwacyjnych i 5S. 4 Bezzwłoczne zgłaszanie nieprawidłowości i oczekiwanie na swoim stanowisku pracy na nadejście T/L. 5 Obsługa Kaizenu. 6 Przekazywanie i odbiór określonego miejsca pracy w ramach linii produkcyjnej z uwzględnieniem porządku, czystości i gotowości części oraz stanowiska roboczego przy zmianie zmian. 7 Przestrzeganie wszystkich zasad i wymogów bezpieczeństwa i higieny pracy (BHP), ochrony przeciwpożarowej (OPP) oraz ochrony środowiska. 8 Bezzwłoczne informowanie przełożonego w przypadku powstania incydentu, usterki lub wad na stanowisku pracy. Zakres obowiązków (dodatkowy): 1 Pomoc przy wymianie narzędzi, wymianie cewek materiałowych oraz przy ustawianiu maszyny. 2 Uczestnictwo w szkoleniach związanych z konkretnym stanowiskiem pracy. 3 Jest wyznaczony do wykonywania czynności roboczych w zależności od odbytych szkoleń wskazanych w punkcie "Obowiązkowe szkolenia".

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
G.
@G. 10.11.2017 09:48

11. Postanowienia końcowe 11.1 Niniejsza umowa wchodzi w życie w dniu jej podpisania przez obie strony umowy. 11.2 Wszelkie zmiany do niniejszej umowy można wprowadzać wyłącznie na podstawie pisemnego porozumienia stron umowy w formie ponumerowanych w kolejności rosnącej aneksów do niniejszej umowy. 11.3 Inne kwestie nieuregulowane w niniejszej umowie podlegają właściwym przepisom kodeksu pracy w obowiązującym brzmieniu. 11.4 Umowa zostaje sporządzona w języku czeskim, w dwóch (2) jednobrzmiących egzemplarzach po jednym (1) dla każdej ze stron, które to strony umowy otrzymają po ich podpisaniu. 11.5 Strony umowy oświadczają, że zapoznały się z treścią umowy, rozumieją jej postanowienia i stanowi ona wyraz ich wolnej woli na wyraz czego składają swoje podpisy. Załącznik nr 1: Polecenie; Załącznik nr 2: Wymiar wynagrodzenia Załącznik nr 3: Zakres obowiązków W Pradze dnia 24.07.2014 W imieniu Pracodawcy: Pracownik: _________________________ _________________________ imię i nazwisko imię i nazwisko

   
pit

witam jade do liberca w pon tzn wyjezdzam z polski ale do pragi jak moge sie dostac do liberca najporosciej jade ecolines prosze o wskazowki

   
M.
@pit 23.06.2017 16:39

My wyjeżdżamy jako delegacja z Polskiej siedziby prawdopodobnie w środę to może uda nam się spotkać :)

   
Zbyniu

Jak w denso liberec wygląda praca na wózkach widłowych? Jakie zarobki i jakie obowiązki?

   
EDEK

Witam jestem byłym pracownikiem Denso. pracowałem tam przez agenturę i ostrzegam są 3 agencje i każda kantuje i obstają za sobą. umowy podpisywane w dwóch językach czeskim i polskim są całkiem inne np w polskiej pisze zakwaterowanie za darmo a w czeskiej jest ze człowiek sobie opłaca. Mało tego na firmie wiedza ze agencje kłamią wiec zaczęliśmy walczyć o swoje to powiedziano nam ze jesteśmy chytrzy i powinniśmy się cieszyć za to co nam płaca i tak to co wam mówią ze zarobicie od 2 do nawet 4tys to to jest kłamstwo pracowałem tam długi okres i najlepsza wypłata to 15000czk z dodatkami i premia za cały miesiąc. nie dajcie się oszukiwać i nie czytajcie tych bredni ze dobrze płaca bo tam w ciągu tygodnia przyjeżdża 20 osób a po przepracowaniu miesiąca jada z płaczem bo im co inne obiecywali. pozdrawiam i przestrzegam a każdy ma swój rozum. ja tam byłem i żałuje bo to strata czasu. jesli ktoś chce wiecej informacji to pytajcie bo duzo ludzi tak było i wie jak jest tylko zła opinia zaraz znika lub pisza ze tak nie jest. pozdrawiam

   
WIADOMO KTO?

JESTEM BYŁYM PRACOWNIKIEM I NIE SPODOBAŁO MI SIE TRAKTOWANIE PRZEZ MAJSTRA MICHALCZUKA DANIELA PRACA TEN CZŁOWIEK ZNIECHĘCA DO PRACY BOJAC SIE O WŁASNA R EPUTACJĘ W FIRMIE JEST TO CZŁOWIEK MŁODY I NIE POWINIEN PRACOWAC JAKO MAJSTER ALE NIE O TO CHODZI OPOWIEM WAM JAK TO SIĘ STAŁO ŻE NIE PRACUJE OBECNIE TAM POPROSTU BYŁAM MOBINGOWANA PRZEZ MAJSTRA I PRZODAKA PRACOWAŁAM NA DZIALE AUDI NA GINTARCE TAK TA MASZYNA SIE NAZYWA PO POLSKU A PO CZESKU OCHYBACZKA TO POCZĄTEK LINKI NA AUDI 12 GODZIN PRACY NORMA PONOC OKOLO 400 SZTUK TYLKO ŻE MAJSTER NIE BYŁ W STANIE MI TE NORMY POKAZAĆ GDZIE SĄ ZAPISANE BO SAM NIE WIEDZIAL TYLKO KAZAL MI SZYBKO,SZYBKO PRACOWAĆ I DUŻO ,ALE KAŻDY ROBI SWOIM TEMPEM I NIE BLOKUJE LINKI CZASAMI MNIEJ CZASAMI WIECEJ TAK TO JUZ JEST W PRACY OK ! NA CZYM MOBING POLEGAL BYLAM WYSMIEWANA W KANTYNIE ZE SIE TAK DAJE I POPROSTU CZLOWIEKOWI ZALEZY NA PRACY A NIE NA OPINI I WYSMIEWANIU INNYCH ALE COŚ WEMNIE PĘKLO I MÓWIŁAM O TYM GŁOŚNO O MOBINKU I SMIANIU SIE WYTYKANIU PALUCHAMITO MAŁO BYŁO INTELIGĘTNE MÓJ WIEK TO JUZ 50 LAT MAJSTER MA 27 I CHCIAŁ ODEMNIE SZACUNKU JAK SAM MNIE NIE SZANOWAŁ MÓWIŁ MI PO IMIENIU A NAWET GO NIE ZOBLIGOWAŁAM DO TEGO, JAK TAKIEGO CZŁOWIEKA MA SIE SZANOWAC? NIE DOBRZE MI SIE ROBI JAK POMYŚLĘ O TYCH LUDZIACH I O TYM CO SIĘ TAM WYPRAWIA JEDNO POWIEM JAPOŃCZYCYB JAKO PRACODAWCY SĄ SPOKO LECZ CZESI I POLACY KTÓRZY UNICH PRACUJĄ CAŁY CZAS PORTAKMI TELEPIĄ POZDRAWIAM SERDECZNIE I JAK BY CHCIAŁ SIĘ KTÓŚ WIĘCEJ DOWIEDZIEĆ O DENSO AIR SYSTEM W LIBERCU ZAPRASZAM NA MOJEGO [email protected]

   
dajsobiespokoj

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tyle mam do powiedzenia.

   
Som

Nigdy wiecej. Tam sie mozna dostac przez work service. Niby niby mieszkanie maja za darmo ale tak nie jest.gorzej jest z chorobowym. Jak powiesz ze chorujesz. To masz przechlapane.moga cie zwolnic w kazdej chwili bo musisz robic jak robot i ich to nie obchodzi wcale. Jednym slowem japonskie standardy szybkosci. Masz na wsystko sekundy.jak nie zrobisz czegos wg normy .to to zaczyna piszczec i wszyscy wiedza kto im linke zatrzymal. Jak ktos nie na swoich uczuc i jest jak robot to praca wsam raz. W deutsche jedna troche lepiej z traktowaniem polakow.

   
fridayok

Jadę tam do pracy. Może ktoś napisać coś wiecej o warunkach.Bardzo proszę.

   
cristano ronaldo
@fridayok 21.10.2016 14:41

warunki bardzo dobre

   

Zostaw opinię o Airs/Denso - Liberec

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Airs/Denso