Airs/Denso

Liberec

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 45 ocen.

Airs/Denso
3 45 6 1

Opinie o Airs/Denso

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

?????<>

Ktos jedzie 24.09. do Liberca Denso ??

Morgana

Jeśli chodzi o agencje pracy Edymax to totalna tragedia . Wypłaty przychodzą na konto po terminie ,dodzwonić się do Nich graniczy z cudem . Od roku pod nimi pracuje i takiej klęski w życiu nie widziałam .

Pedro

Idealnych firm nie ma ale jak ktoś chce pracować i dobrze to robi to jestem przekonany, że będzie zadowolony.

Jacek

Słyszałem, o firmie dobre opinie ale mam pytanie jak organizują pobyt oraz pracę za granicą?

666
@Jacek 06.08.2018 09:13

ponoć w kołchozach, nie są polecane te hostele.

anonymous
@Jacek 06.08.2018 09:13

Mam pytanie jak wyglądają przejazdy pracownicze ze Zgorzelca do firmy Denso proszę o rozjaśnienie tematu

czubek
@anonymous 27.08.2018 20:58

Rozjaśniam, że kaban jedzie tam ponad 2h. rozjasnilem? koszt 10 zyla

Darek

Proszę o informacje dotyczące pracowniczych przejazdów ze Zgorzelca do firmy AirDenso i czy wo gule są takie przejazdy i z jakiej ulicy odjeżdża

czubek
@Darek 27.08.2018 21:01

najlepiej rowerem! autoban jedzie 2h, tam i w 2 str 4h masz w dooopie!

Andres

Co tu taka cisza? Tak wam dobrze w tym Denso??? Dajcie jakies opinie, tylko realne!

Julia

@Wakacjnapraca czy udało Ci się wziąć udział w rekrutacji? Może możesz opowiedzieć dokładniej, jak ona wyglądała? @do Julia moje pytania dotyczą kwestii, które są najistotniejsze z punktu widzenia osoby poszukującej pracy. Wielość opinii i punktów widzenia stanowi dodatkową wartość, bo pozwala najbardziej realistycznie zarysować sylwetkę pracodawcy.

Julia

@Irys, Twoja irytacja jest dla mnie niejasna. Każdy ma prawo do wypowiadania się na forum, jeśli posty są zgodne z regulaminem. Ja, jako moderator tego wątku, staram się pomóc innym użytkownikom. Może jesteś w stanie rzeczowo wypowiedzieć się o pracy w firmie, tak, by Twój komentarz był przydatny dla zainteresowanych podjęciem pracy w Airs?

do Julia
@Julia 22.06.2018 10:00

Jako moderatorke tego wontku, informuje cie, że rozmawiasz sama ze soba. Każdy zlewa te twoje wypowiedzi. Ciągle pytasz o to samo, bla bla bla. nara

Wakacjnapraca

Czy ktoś z okolic Bogatyni jedzie w ten piątek na 9 na rozmowę?

Julia

@borubar, wysokość wynagrodzenia zależy pewnie od wielu czynników, takich jak staż pracy czy wcześniejsze doświadczenie, a także stanowisko, dlatego też nie powinieneś się sugerować opiniami. Czy zdecydowałeś się aplikować do firmy? A może już zacząłeś pracę? Opowiedz proszę więcej o procesie rekrutacji i swoich pierwszych wrażeniach.

Irys
@Julia 13.06.2018 00:41

Julia, nie spamuj tymi debilnymi komentami! robi sie juz od nich niedobrze!

Zainteresowany

Może ktoś z pracowników napisze kila wskazówek o pracy?

borubar
@Zainteresowany 04.06.2018 19:57

napiszcie ile tam się zarabia!

Paulina

Dzień dobry wszystkim, długo tu nie zaglądałam otóż, obecnie zaczęłam prace w firmie Knorr-Bremse w Libercu, krótko zwięźle i na temat, firma ta wyrabia hamulce do autobusów i tych ogromnych trakow dostawczych, jak dla mnie wydaje się że jest o wiele spokojniejsza, nie ma aż tyle ludzi zatrudnionych około 700. 25.000 tys w grubym na start, i to jest zatrudnienie BEZPOŚREDNIE POD FIRMĘ, owszem można się tam dostać przez np. Grafton recruitment których agencja znajduje się w mieście w Libercu, ale wystarczy w google wyszukać sobie nazwy firmy są tam kontakty do konkretnych osób i wysłać CV, bądź bezpośrednio wstawić się w firmie, mam kontakt do osoby zatrudniające gdyby ktos coś. Jak na moje oko jest to tego warte nikt nic nie nakazuje zabrania neguje zapowiada się całkiem zacnie. Obecnie wykonuje się 8h pracy 6-2, 2-10, 10-6 prawdopodobnie po Nowym Roku będą to 12h zmiany krótki długi tydzień tzn 3dni robisz 2 dni wolne i tak dalej, tak i miałam zacząć na 12stki ale się okazało ze sa to 8godzinowe zmiany w dodatku dla par starają się dawać pary na te same zmiany ;) To wszystko ode mnie na ta chwilę powodzenia. Paulina.

Dariusz80
@Paulina 07.12.2017 09:47

Witam. Jeśli chcesz nocować w Czechach to dopłacają do Ubytowni. Na dojazdy lepszy Work Serwis gdyż dokłada do paliwa tym co jeżdżą z Polski .

Paulina
@Dariusz80 08.12.2017 08:42

Wiem na ten temat wszystko, dziekuje. Mieszkam juz w Czechach od 3 miesiecy. Ubytowni stanowczo z gory dziekuje.

Adam
@Paulina 07.12.2017 09:47

Witam Paulina.Mozesz podać kontakt do tej osoby zatrudniającej w tej firmie co opisujesz?

Krzysztof
@Paulina 07.12.2017 09:47

Witaj Paulina. Czy po 2 m-cach nadal podtrzymujesz Swoją pozytywną opinię o pracy w Knorr-Bremse (po przejściu z Denso) ?

anonymous
@Paulina 07.12.2017 09:47

Cześć Paulina możesz mi podać namiary do tej firmy co pracujesz ?

Arek
@Paulina 07.12.2017 09:47

czy są tam aktualnie przyjęcia dla par???

Julia

@dddd, o co Ci chodzi i dlaczego mnie atakujesz? Co możecie powiedzieć o pracy w Airs/Denso oraz warunkach oferowanych przez tego pracodawcę? Polecacie aplikować do pracy w tym miejscu? Zachęcam do dodawania swoich opinii! Każda z nich jest bardzo ważna.

Julia

@przyszlypracownik, widziałam, że byłeś zainteresowany pracą w Airs/Denso. Zdecydowałeś się aplikować do pracy w tym miejscu? A może już pracujesz w Airs/Denso? @Basia, może @Kasia pracuje w innym dziale. Myślę jednak, że w każdym dziale firmy mogą być różne szkolenia. To znacząco podnosi kompetencje pracowników.

Kasia

Witam. Szukam kogoś kto jedzie w najbliższym czasie na szkolenie . Jestem z Lubania, chętnie podzielę się kosztami dojazdu bądź możemy się dogadać żeby jeździć pół na pół . Mój nr 575 592 752

Basia
@Kasia 14.04.2018 20:28

Szkolenie? Ciekawe z czego, przeciez to produkcja! Liczy sie twoje tempo, akord!

przyszlypracownik

Czy może mi ktoś potwierdzić zarobki w Denso?Czy to prawda, że za etat płacą 4tys netto? czy jest to kłamstwo?!!! Proszę Was o odpowiedz bo rozważaqm zagtrudnienie! Pilne!!!!

Julia

@Sylwia, czy możesz podpytać męża, czy chwali sobie pracę w Airs/Denso? Czy łatwo jest tam awansować, czy firma stwarza realne możliwości rozwoju dla swoich pracowników? @Nowy, a osoba, o której piszesz, pracuje już w Airs/Denso? Jak ocenia warunki proponowane przez tego pracodawcę? Na Facebooku widziałam, że firma organizuje różne imprezy i wydarzenia - czy są to imprezy firmowe, rodzinne? Jak często są organizowane?

@Nowy
@Julia 23.03.2018 11:01

Tak pracuje miesiac i jak narazie nie narzeka wrecz chwali

Bartek

Jest ktoś z Mirska lub okolic co pracuje w Denso?

Krzysztof
@Bartek 15.11.2017 15:32

Witaj Bartek. Jestem z okolic Mirska i pracuję w Denso. Co Cię interesuje ?

tomasz
@Krzysztof 26.11.2017 06:05

szukam lepszej pracy u sasiadow, i tez jestem z mirska , otwarty na dojazdy nie jest tak daleko jak godziwe wynagrodzenie ")ile tam mozna zarobic?

Sylwia
@Bartek 15.11.2017 15:32

Tak mój mąż dojeżdża z Mirska

Nowy
@Bartek 15.11.2017 15:32

Dzien dobry moj facet szuka kogos z kim moglby dojezdzac do denzo jest z okolic mirska czy pan dojezdza sam czy z kims

Mayday

Możecie coś powiedzieć o pracy, warunkach, ubycie itp

kolo
@Mayday 21.02.2018 23:57

Czy to prawda, że Denso to (usunięte przez administratora)?

Witold

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Dobremu pracownikowi z całą pewnością będzie dobrze!!!!

marcinw76
@Witold 04.02.2018 09:55

Witam proszę o namiary do tej pracy i czy ubytownia jest darmowa i w miarę możliwa

Radek

Chcialbym sie dowiedzieć jakie tam sa zmiany. Standardowo 3 zmianowa pon-pt czy cos innego

Aga
@Radek 28.01.2018 10:47

Dniówki i popołudniówki zaczynają się od poniedziałku, nocki natomiast od niedzieli. Są też zmiany dwunastogodzinne, ale te wypadają bardzo różnie.

Radek
@Aga 29.01.2018 15:19

Czyli w teorii sobota niedziela jest wolna a w praktyce to jest właściwie półtorej dnia. A te dwunastki... Prosiłbym o podanie jakiegoś przykładu czy to są 2 dni pacy dwa dni wolnego czy jakoś inaczej? I czy jest do wyboru czy cche sie isc na 12 czy 3 zmianowke czy to jest nazucane przez kordynatora

Nowy

Kto jezdzi z pobiednej badz z e swiecia do pracy do denzo potrzebuje z kims dojeżdżać

Sylwia
@Nowy 16.01.2018 20:57

Mój mąż jeździ z mirska

Kayak

Wiem że niektóre wpisy są stare ale rozrzut płacowy jest ogromny i nikt nie podaje netto po opodatkowaniu czy brutto przed opodatkowaniem? niektórzy piszą że przez pośrednika 15000Kč = 2400PLN a niektórzy piszą że bezpośrednio 25000 = 4000PLN Da się za te pieniądze godnie wyżyć w Czechach i coś odłożyć np. 1000PLN?

adler,,,

Witam poszukuję konkretnej pracy w mieście Liberec dla pary , Oprócz Denso i tenecco Najlepiej w samym Libercu , kontakt adlerolx@gmail.com

Przemek oca

Witam firma edymax w Pilźnie jakieś opinie?

Iza

Dzień dobry, jadę 02.11.2017 do Liberec praca w Denso czy jest szansa na informację o warunkach pracy dl kobiet panujących tam.

Pawson
@Iza 27.10.2017 09:44

Iza, ponoć jest spoko, tylko hotele, ta ubytownia to masakra! Dlatego pasuje z tym ogłoszeniem.

Iza
@Pawson 30.10.2017 18:58

Dziękuję za informację.

Paweł
@Iza 01.11.2017 05:19

A ty pojechałaś tam Iza?

Paulina
@Iza 27.10.2017 09:44

Pani Izo niech sie Pani dobrze zastanowi ! Jezeli pracuje Pani pbezposrednio przez Firme Denso to chyba nie bedzie tak zle. ba! o wiele lepiej niz przez te dojace ludzi z kasy Edymaxy, Workservice i inne agencje. Pracowalam tam z chlopakiem cale 5 dni dopoki nie dostalismy umowy wlasnie od Edymaxu do reki, oczywiscie podpisalismy bo o 13.55 juz mielismy byc na lini produkcyjnej, po powrocie do domu i przeczytaniu wyrazne umowy rece nam opadly, to jak praca byla reklamowana na stronach typu jobs.cz itp nie mialo to ani cienia prawy jak to naprawde wygladalo w umowie, ich bonusy zaleza od tego jak czlowiek zapier... i tak i tak nie ma tej pewnosci ze dostanie ''ladna'' wyplate zaraz na nastepny dzien podziekowalismy za wspolprace, jak cos to bezposrednio pod firme, a ludzi potrzebuja i przyjmowac beda bo jest od groma roboty w tej firmie. wrecz ''majster'' mojego chlopaka chcial go ugadac zeby zostal bo on postara sie go wcisnac pod firme a nie pod agencje, ale i tak i tak nie bylo na to szans.

Paw
@Paulina 09.11.2017 18:58

Dlaczego niebylo szans? A sama praca ?

Bula
@Paulina 09.11.2017 18:58

Jak można pracować, nie mając wcześniej podpisanej umowy?Jeśli tak było to podlega to pod sąd pracy.

Paulina
@Paw 10.11.2017 08:57

Otóż mój chłopak był na kompletnie niej lince niż ja, i to że jego "majster" Próbował go zatrzymać na miejscu pracy to nie znaczy że mój majster był do tego ochotny, i tak też było po tym jak mój chłopak oznajmil swojemu majstrowi że z dniem jutrzejszym kończy to majstrowi się ziemia pod nogami zapadła i próbował zrobić lub powiedzieć wszystko żeby go zatrzymać, otóż jak poszliśmy za moim majstrem to ten tylko powiedział że możecie iść do kadr i z kadrami porozmawiac czy byłaby szansa przyjąć się pod firmę zamiast być zatrudnionym przez Edymax. Czyli jeden mówi jedno drugi powie co innego. Osobiście robiłam na lini Ford i Porsche, praca wyglądała następująco, 4h na lince Ford i 4h na lini Porsche gdzie na lini Porsche musiałam ogarniać 2pozycje ze względu na to że nie było ludzi bo akurat poodchodzili no i ktoś Musiał normy nadganiac a kto inny jak nie nowa która ledwo zdąży, miałam sytuacje ze "sotrovą" Dzień przed tym jak dwójka ludzi odeszła akurat ta dwójka która robiła na tych pozycjach które ja robiłam na następny dzień sama na raz. Otóż pokazali mi jak robi się jedna pozycję i robiłam ja caly wieczór ale miałam tam te osoby które mi pomagały i pokazywały co się z czym je. Już znałam ta pozycję na drugi dzień po odejściu Tych osób majster mi oznajmia że no dzisiaj robi pani dwie pozycję po czym zawołał sotrova która mi pokazała jeszcze raz to pierwsza pozycję która robiłam dzień przed i po tym pokazała mi druga pozycję której nie miałam szansy robić, na to wpadła druga sotrova i między sobą zaczęły dyskutować "ja ją wczoraj widziałam jak zasuwa na tych pozycjach dlaczego ty jej pomagasz" Stojąc do mnie plecami i myśląc że ja ich nie rozumie bo oczywiście głupia polka języków nie zna a taka niespodzianka że mówię płynnie po Słowacku, puknelam ja w ramię i mówię "stoję za wami jak chcesz coś wyjaśnić to mów do mnie a nie za moimi plecami" No i dyskusja się przedłużyła gdzie wyszło że według sotrovej ja po drugim dniu w pracy mam chyba sobie utrwalić w głowie co robiłam dzień wcześniej i mam (usunięte przez administratora) jak mrówka, otóż była w błędzie bo nie jestem osobą która da sobie skakać po głowie i odrazu jej dosadnie wytłumaczyłam że jak ide do domu to nie myślę o tym jak mam naklejki izolację na pieprz... Część i że po drugim dniu w pracy nie będę zasuwa na 150% i to że pani jest tu od tego żeby mi pomóc i pokazać jak to się robi, poczym odwróciła się na pięcie i zrozumiała że nie będzie mi po głowie skakać dyskusja się zakończyła i każdy robił swoje, pomijając fakt ze już miałam pięść zaciśnięta a nerwy mnie trzepaly do końca zmiany :)

Paulina
@Bula 10.11.2017 09:56

no widzisz jednak można pipa z edymaxu miała nam dostarczyć umowę w poniedziałek jak zaczęlismy prace bo w piątek mieliśmy szkolenie, poniedziałek minął umowy nie ma wtorek przyszedł poszłam do officu żeby mi buty zmienili bo okrutnie mnie uciskaly że Tych 8godzin za cholerę bym nie wystawa w jednym miejscu, oczywiście mi oznajmiła że takie buty kosztują w cholere kasy co ja sobie myślę ona że swoich nie wyłoży, na co ja usiadła zarzuciła nogę na nogę i powiedziałam jej że sram na te buty i w nich robić nie będę niech sobie robi co chce ale odmawiam robić w tych butach, wyjścia nie miała i Musiała dać mi papier żebym mogła je wymienić w składzie, padło pytanie czy mamy już umowę podpisana, no skąd mamy mieć jak mieliście nam ja dać już w poniedziałek, nagle się okazało ze mamy sobie po nią przyjść jutro sama już wogle zgłupiałam , oczywiście dyskusja wokół tych butów toczyła się dalej, już nie wytrzymałam i wykrzycAlam że trening w tych butach jest chu* w porównaniu z praca na lince gdzie przez 8 h tuptasz z jednej nogi na drugą obracajac się max 180stopni żeby z jednej strony wziąć plastik i go przysrubowac a z drugiej strony wziąść plastik i go namaścic wazelina, takze umowa trafiła do moich rak na dzień 3 od rozpoczęcia pracy

nie jestem robotem...
@Paulina 10.11.2017 10:26

czy w umowie w j.czeskim były przedstawione normy pracy dla wykonania określonej czynności produkcyjnej/montażowej? wątpię, więc nie mogą narzucać ilości, a informacja o normie powinna zostać przedstawiona przed przystąpieniem do pracy... Paulina - bardzo dobrze postąpiłaś, trzymać krótko za ryj tych klakierów na najniższych szczeblach kierowniczych! w końcu kto tu jest dla kogo...

Paulina
@nie jestem robotem... 10.11.2017 14:48

Normy określone niestety tylko napisane było operator generalny także mogę nawet tam robić jako maskotka firmy, za to masz 30sekund na to aby z twojej pozycji wyszedł produkt Dziękuję, chyba nikt nie da sobą pomiatać owszem są wyjątki gdzie człowiek spuści głowę i zasuwa jak robot, ale to nie jedyna firma w liberum i nie jedyna oferta pracy, szukamy dalej! :)

GP74/23
@Paulina 11.11.2017 12:47

za kilka dni, konkretnie we czwartek jadę do Faurecja Pisek na rekonesans - obiecuję, iż opiszę ze szczegółami zarówno kluczowe kwestie w umowie; w poniedziałek, jeszcze przed wyjazdem, na moją prośbę otrzymam ją drogą mailową od koordynatora, więc już wstępnie coś naskrobię! pozdrawiam...

Paulina
@GP74/23 11.11.2017 13:56

Jasne z chęcią zobaczę co oni mają do zaoferowania, chociaż Pisek to już kawał drogi od Liberca. To jest bezposrednio pod firmę czy też agencja? Miłej niedzieli

GP74/23
@Paulina 12.11.2017 12:21

tak, oferta przez agencję konkretnie DP Work s.r.o., odnoszę takie wrażenie, iż różnica pomiędzy rzeczoną agencją a Edymaxem zasadza się choćby na rzeczowości opisu oferty jaką otrzymałem od rzeczonych podmiotów...; niestety to może być koniec różnic, ale póki co "gdybam", niepokojąco duża rotacja w Libercu jest sygnałem ostrzegawczym, ale to chyba charakterystyczne dla tego typu zakładów..., generalnie, serdeczne dzięki dla Ciebie za relację z Liberca, można rzec lektura obowiązkowa, a szkoda iż ludzie rzadko dzielą się na forach takimi smaczkami jakie opisałaś, w końcu to nie porażka, wręcz przeciwnie godne aplauzu! zainteresowanym mogę przesłać opis oferty wstępnej jaką serwuje DP work, dla lokalizacji Faurecja Pisek - zaznaczam iż nie jest to umowa, piszcie na poniższy wykreowany na szybko adres gp74-23@yandex.ru , prześlę każdemu zainteresowanemu...

GP74/23
@Paulina 12.11.2017 12:21

wiem już wszystko w temacie, różnice zasadzają się w nazwie manufaktury, pośrednika i lokalizacji, ale morale zapewne opadłoby równie szybko jak gdzie indziej, już po pierwszej wypłacie... pensja netto w przeliczeniu na zł po kursie 0,16 zł/1 ĆK to jakieś 2300 zł, dodatki jak u innych operatorów, brak dodatku za wydajność, tym samym życzę powodzenia wszystkim zdeterminowanym...

Paulina
@GP74/23 13.11.2017 15:55

Oj tam odrazu aplauz doskonale wiemy że na niektóre wyższe pozycję dostają się osoby które na dobra sprawę powinny dostać te ciężkie buciorami i zapier... Równo z całą reszta, bo zarzadzac ludźmi to oni nie potrafią tym bardziej jak traktują cię z góry, choć nie mają pojęcia o twoim pochodzeniu zdolnościach bądź umiejętnościach, i chyba każdy się tu że mną zgodzi. No tak w takich firmach są rotacje ogromne a agencje nie koniecznie dadzą człowiekowi zarobić dobre pieniądze, zwłaszcza że niektóre płace nie są adekwatne do wykonywanej pracy. Dziękuję za powyższe informacje, pozdrawiam.

Krzysztof
@GP74/23 13.11.2017 15:55

Jak w każdej Agencji....

Krzysztof
@Paw 10.11.2017 08:57

Nie ma raczej możliwości przejścia bezpośrednio pod tę samą firmę w której się pracowało - (czyt.: do której było się oddelegowanym do pracy przez wspomnianą przez Paulinę agencję) przez okres sześciu m-cy (licząc od zakończenia współpracy z tą - pożal się Boże - agencją... ) w przypadku gdy umowę zerwie/wypowie Pracownik tej agencji. Dobra wola majstra na nic się tu nie zda...

Krzysztof
@Bula 10.11.2017 09:56

Taka jest metoda działania tej - pożal się Boże - agencji...

Krzysztof
@nie jestem robotem... 10.11.2017 14:48

W umowie w j.czeskim nie ma przedstawionych żadnych norm pracy dla wykonania określonych czynności produkcyjnych/montażowych - chyba z tego powodu, że te są różne dla poszczególnych stanowisk, natomiast informacja o normie zostaje przedstawiona przed przystąpieniem do pracy.

Kolo

Napiszcie może więcej konkretów. Jakie stawki, jakie zmiany, po ile godzin. Napiszcie czy edymax jest warta polecenia. Amen!

Krzysztof
@Kolo 06.10.2017 12:40

Kolo : Odpowiem najpierw na Twoje drugie pytanie. Edymax ? Jeśli nie lubisz czytać tego co podpisujesz, lubisz być traktowany jak idiota lub - (z całym szacunkiem dla Osób, które los pokarał chorobą psychiczną) osoba ubezwłasnowolniona, albo co najmniej niezdolna do logicznego myślenia, a przy tym włożenia odrobiny wysiłku w samodzielne i dokładne przetłumaczenie tego, co podpisujesz - wal do nich jak w dym. W każdym innym przypadku omijaj ich szerokim łukiem. Amen. Jesli chodzi natomiast o Twoje pierwsze pytanie - mogę Ci przekazać konkrety, ale nie tutaj (nie publicznie). Jeśli poważnie jesteś zainteresowany pracą w Denso Liberec - (bezpośrednio pod firmą) odezwij się.

kolo
@Krzysztof 18.10.2017 22:38

Hej Oczywiście, że jestem. Jak można się skontaktować z Panem? pabloo80@o2.pl proszę się odezwać.

kAMILL
@Krzysztof 18.10.2017 22:38

Praca dla Pary w Denso Kamilwajda@wp.pl

Kamilll
@kolo 27.10.2017 21:32

Witam praca dla Pary ? Kamilwajda91@wp.pl

Krzysztof
@kolo 27.10.2017 21:32

Witaj. Odpisałem Ci przed chwilą - sorki za tak długi czas oczekiwania na moją odpowiedź (brak czasu z powodu przeprowadzki). Pozdrawiam. Krzysztof

Krzysztof
@Kamilll 30.10.2017 23:16

Witaj. Odpisałem Ci przed chwilą - sorki za tak długi czas oczekiwania na moją odpowiedź (brak czasu z powodu przeprowadzki). Pozdrawiam. Krzysztof

zaw

witam zeby pracowac w denso to przez jaka firme trzeba sie zatrudnic czy mozna bezposrednio u nich ? ma ktos jakis telefon do kadr denso

Krzysztof
@zaw 06.09.2017 15:49

Witam. Zaw : Czy nadal jesteś zainteresowany pracą w Denso Liberec - bezpośrednio pod firmą - tzn. z pominięciem wszystkich wydymaxów, zwłok-serwisów czy innych expressów do dojenia kasy z potrzebujacych pracy ?

Kamilll
@Krzysztof 18.10.2017 22:20

Praca dla Pary ? Prosze o kontakt . Kamilwajda91@wp.pl

Krzysztof
@Kamilll 30.10.2017 23:19

Witaj. Odpisałem Ci przed chwilą - sorki za tak długi czas oczekiwania na moją odpowiedź (brak czasu z powodu przeprowadzki). Pozdrawiam. Krzysztof

nie jestem robotem

pytanie, czy Krzysztof z poniższych wątków dotyczących bezpośredniego zatrudnienia w Denso odpowiedział komukolwiek prywatnie na maila?

Krzysztof
@nie jestem robotem 10.11.2017 14:52

Witaj. Tak odpisałem obu pytającym - lecz dopiero przed chwilą (z powodu przeprowadzki nie miałem praktycznie wcześniej czasu ani sił usiąść do kompa).

Roman

Jadę 21. 11. pierwszy dzien. Mają być testy. Może ktoś napisać coś więcej na ten temat? Co to za testy i gdzie dokładnie się udać? Pozdrawiam

Zostaw opinię o Airs/Denso - Liberec

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Airs/Denso