Brown Forman

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 18 ocen.

Opinie o Brown Forman

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brown Forman

Karolina
użytkownik zarejestrowany

@Piotreczek widzę, że jesteś zadowolony z pracy w tej firmie. Czy powiesz jak długo pracujesz w firmie Brown Forman? Czy w firmie można liczyć na jakieś benefity? Jak często są organizowane szkolenia? Dzieląc się tymi informacjami pomagacie osobom, zastanawiającym się nad aplikowaniem do Brown Forman.

Poco

Karolina jak bym wiedział jakie warunki to bym nie pytał sie o auto. Klania sie czytanie ze zrozumieniem .

Marco

A i jeszcze jedno i chyba najważniejsze jakie są pieniądze , czyn2800 jest realne na rękę plus premia?

Adam
@Marco 12.09.2017, 21:35
A i jeszcze jedno i chyba najważniejsze jakie są pieniądze , czyn2800 jest realne na rękę plus premia?...

Kasa jest realna. Będziesz pracował na nią po 12 godzin dziennie. Nie licz, że wyrobisz się w krótszym czasie. Jedno z pytań na rekrutacji brzmi tak:"Musisz wykonać 15 wizyt dziennie. Jest 17, masz 10 wizyt. Co robisz ?" Pracę dostaniesz tylko, jeśli jesteś potulny, bezgranicznie posłuszny i zdolny do pracy w wymiarze półtora etatu, za którą zapłacą jak za jeden etat. Jeśli jesteś frajerem, zdolnym do ciężkiej pracy dzień po dniu. Tylko takich szuka ta firma. Jeśli masz własne zdanie, jesteś kreatywny i przedsiębiorczy, masz charyzmę - nawet tu nie aplikuj.

Piotreczek
@Adam 17.09.2017, 16:54
Kasa jest realna. Będziesz pracował na nią po 12 godzin dziennie. Nie licz, że wyrobisz się w krótszym czasie. Jedno z pytań na...

Adam ale dlaczego tak ludzi zniechęcasz dlaczego nie piszesz o plusach typu telefon , tablet , darmowy samochód z darmowym paliwem , alkohol i szkolenia kilkudniowe na których wiadomo o co chodzi. Ty wszystko negujesz a są także plusy , dzięki tej firmie poczułem , że żyję mogłem się wyrwać od rodziny i dzieci. Stary przybastuj.

Marco

Pojawiło sie ogłoszenie na Słupsk i Koszalin , mam zamiar startować . Doświadczenie kilkuletnie w branży fmcg . Moje pytanie czy plany są strikte sprzedażowe czy inne typu wystawki merch . Jak wyglada rekrutacja czy faktycznie jest tak jak wyżej czyli kilku etapowa . Z góry dzięki za info .

Poco

A jakie konkretnie jest to auto ???

Bf
@Poco 12.09.2017, 18:17
A jakie konkretnie jest to auto ???

Focus kombi

True

Tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pensja 2500 z premia co dwa miesiące a alkohol na święta czego ściemniajcie ludzie myślisz ze dlaczego na siedlcach jest miejsce

Nowy

Czy może ktoś powiedzieć jak wygląda praca Przedstawiciela Handlowego na terenie Siedlec i okolic, jakie zarobki, jaki samochód ile wizyt dziennie, jaka premia i czy plany są do zrobienia. Z góry dzięki za info

Piter
@Nowy 06.09.2017, 11:00
Czy może ktoś powiedzieć jak wygląda praca Przedstawiciela Handlowego na terenie Siedlec i okolic, jakie zarobki, jaki samochód...

Praca spokojna lajcikowa , generalnnie polecam ja pracuje koło twojego regionu. Dostajesz telefon , idpadaa i samamochód . Pensk ookej pozatym wóddka i jeszcze raz wódka tyle będziesz miał że nie wypijesz. Samochód używasz jak swój niee musisz tankować

Paul

Ja też wole darmowego ipada , samochód , telefon , wódkę , imprezy , rozumiem że przedmówca na szkoleniach śpi i nie pije ciekawe bo nie widziałem takich.

nie polecam

jeśli ktoś chce pracować za 2500tys to jego ambicje są niskie śmieszne firma rekrutuje od czerwca bo szuka łosi nie ludzi :) i te ciągłe ponowienia ogłoszeń ;) powodzenia heheheh NIE POLECAM!!!

Piotr
@nie polecam 01.08.2017, 13:13
jeśli ktoś chce pracować za 2500tys to jego ambicje są niskie śmieszne firma rekrutuje od czerwca bo szuka łosi nie ludzi :) i...

Ty widzisz 2500zł , ja widzę darmowy alkohol , owe kontakty , imprezy i szkolenia z dobrą wyżerką i zabawą.

Ici
@Piotr 10.08.2017, 00:40
Ty widzisz 2500zł , ja widzę darmowy alkohol , owe kontakty , imprezy i szkolenia z dobrą wyżerką i zabawą....

Jeśli pracujesz dla darmowego Alko i imprez to lepiej idź pod sklep monopolowy

Inco

Zatrudnili kogoś

Rick

Młodszy promotor jakie warunki proszę o informację bo nie wiadomo czy warto jechać z końca Polski na rekrutację do Wa-wy?

Tomaszek

wywalili mnie z roboty wzieli młodszego !

Cholefka

Ponoć nie przedłużają już umów co jest grane? Skąd będe miał darmową wódę?

Śpiąca Królewicz

Po opisie ...widzę że bardzo profesjonalna firma/rekrutacja...jeśli podczas trwania castingu wyciekają info, kto został przyjęty:)

Ja

Info dla potomnych. Na AC dwa zadania grupowe i rozmowa indywidualna. Pierwsze grupowe: prowadzący wymyślili sobie nowe miary odległości i czasu, każdemu z kandydatów udzielili szczątkowych danych, zespół musi to poskładać do kupy i przeliczyć na kilometry/godziny. Drugie: jesteście piratami i musicie podzielić się skarbem, ale każdy z Was ma jakieś mankamenty i trzeba się dogadać. Takie bajki dla dzieci. Rozmowa trwa ok. 40 minut, prowadzący mówią do kandydatów per "Ty". Umowa o pracę, 3000 brutto + do 25 procent premii, po okresie próbnym podwyżka podstawy. Preferują ludzi z branży (dostał się chłopak ze stock). Na kilka regionów nikt się nie spodobał i szukają dalej. Próbujcie !

Duzy

To nie czystka tylko nowe etaty.. cześć przedstawicieli pracowała dotychczas przez agencje, a teraz rozszerzają zatrudnienie własne.. pewnie nie wszystkich agencyjnych chcą ,wiec szukają na zewnątrz.. swoją droga ciekawe ze kiedy ktoś boi się aplikować to zawsze wymówkę znajdzie;))

Tomasz

Co to za czystka nastąpiła w firmie, że szukają przedstawicieli handlowych na 16 województw ? We wtorek assesment centre w Warszawie - wiadomo, czego się spodziewać ? Czy też szczęśliwi nowi pracownicy są już wybrani z góry, a reszta to plankton dla picu i nie warto się starać?

Tomeczek

A ja polecam akwizycje szczególnie szkolenia wiadomo o co chodzi szczególnie jak bachor drze ryja można sobie odksoczyć od baby na szkoleniu . Bardzo polecam nawet za 1000zł mógłbym tyrać od rana do świtu. Najważniejsze są szkolenia i spuchniete jaja, tylko to się liczy.

Benek
użytkownik zarejestrowany

No wiesz co, są szkolenia, oczywiście że są @hek więc nie martw się o nic, jesli ktoś czegoś nie wie,, a ma prawo nie wiedziec, to ma ze 2-3 dni przysposobienia takiego, no fajna sytuacja miała miejsce, przyszła taka Basia to ona dopiero nie wiedziała, ale teraz jest najlepsza

Polka

Co oznacza wg Was pojęcie akwizycja.....? Plany do wyrobienia czy wyssan z palca? Ide na rozmowę ale nie mam za dużego doświadczenia jako ph

Paweł

No cóż co by tu napisać zacznę od tego że to typowa akwizytorka dla lemingów. Dostajesz saochód telefon ipada i tyrasz , klegom i znajomym szpanujesz nowym sprzetem i zabawkami a prawa jest taka że za 2200 na rekę to dzisiaj se mozna ot co. Nie masz ambicji pracujesz masz zwalniasz się i szukasz pracy a nie akwizycji b i tak cię zwolnią jak tylko dotrzesz do troszkę powyżej 40. Na początku wciskają kit że niby na kierwonika pójdziesz na kierwonika to biorą ale swich a zostać swoim się nnie da chociaż stwarzają pozory i nadzieje. Akwizyjca jakich wiele.

kandydat

@67ui chyba sobie żartujesz. Jedna flaszka whisky kosztuje w okolicach stówki,teraz będą mieli najlepszy czas przed świętami-oblicz jaka sprzadaż a jaki Twój zarobek..Warunki jakie oferują są śmieszne-zero multissportu,prywatnej opieki medycznej,premia co dwa miesiące?Zatrudnienie przez agencję zewnętrzną od razu sugeruje oszczędności a co za tym idzie kiepskie warunki dla pracownika. Jak dla handlowca z jakimkolwiek doświadczeniemn te warunki są śmieszne.

kandydat

Byłem dziś na rozmowie,ph detal w Krakowie minimum 15 sklepów dziennie. Proponują 2300brutto(!) na okres próbny 3miesiące,potem 2500brutto. Premia to 1900brutto co dwa miesiące. Umowa podpisywana z pmi,nie bezpośrdednio z brown.Jak dla mnie to stawka dobra dla studentów.

Daria_K

Jak pracuje się przez PMI Combera ?

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Łukasz

Dzięki za odpowiedź. Szkoda że nie mają jakiegoś elektronicznego biura kariery.

Łukasz

Hej, gdzie można znaleźć oferty pracy do BF? Trochę już szukam jakiś czas i nie mogę nigdzie ich znaleźć. Będę wdzięczny za jakąś podpowiedź. Pzdr

oleksy
użytkownik zarejestrowany

tak, każdy koneser powienien wiedziec, ze ich firmie zawierają się takie marki alkoholi jak Finlandia, Jack Daniels itd, ale to raczej nie jest promowana firma. w sumie też nie muszą specjalnie się promowac, moim zdaniem osoągneli już mistrzostwo, ciezko jest promowac wysokoprocentowe alkohole tak naprawde, wiec tym bardziej popisali się.

kaka
@oleksy 24.02.2015, 14:56
tak, każdy koneser powienien wiedziec, ze ich firmie zawierają się takie marki alkoholi jak Finlandia, Jack Daniels itd, ale to...

jak nie będą promować marek to ich konkurencja zje. Nie wiesz o czym piszesz więc się nie wypowiadaj.

Mr Stuttgart

Jeżeli ktoś z was czekał na nowe nabory w firmie Brown Forman to polecam nowe ogłoszenie które wrzucili. Jest praca do wzięcia. W imieniu swoim i innych szukających pracy, obecnych pracowników prosimy o skomentowanie i poradę. Ambasador marki Jack Daniels - praca dla mężczyzn Miejsce pracy: WarszawaBędzie odpowiedzialny za prezentowanie ... http://www.gowork.pl/praca_podglad,5721980?keywords=&region=

klemens
@Mr Stuttgart 01.12.2014, 20:30
Jeżeli ktoś z was czekał na nowe nabory w firmie Brown Forman to polecam nowe ogłoszenie które wrzucili. Jest praca do wzięcia....

Dory tekst z tym ambasadorem ,a nie ma przyjęć na konsula albo generała marki bo bym chętnie się zapisał. Pozdro all spoko robota polecam wszystkich akwizytorów ambasadorów .

maniek
użytkownik zarejestrowany

no pewnie, że tak, przecież ile oni oferują i szkoleń związanych ze sprzedaż, a można też znaleźć jakieś szkolenia bezpłatne tak naprawdę, więc nie wiem czy praca handlowca jest taka trudna dla kogoś kto lubi rozmawiac z ludzmi i lubi taką pracę, tak naprawde tylko trzeba mieć do tego odpowiednie predyspozycje.

jd
@maniek 26.11.2014, 16:55
no pewnie, że tak, przecież ile oni oferują i szkoleń związanych ze sprzedaż, a można też znaleźć jakieś szkolenia bezpłatne ta...

mam pytanie, gzie aplikować z CV do Brown Forman jeśli chodzi o ph lub marketing? na maila jakiegoś, stronie bf.com czy gdzieś indziej? pozdrawiam serdecznie i dziękuje za odpowiedz;-)

Roman

Witam, jak pracuje się obecnie na stanowisku promotora sprzedaży ? Wiem, że obsługa hurtu i sieci, 16 wizyt dziennie. Na jakie wynagrodzenie można liczyć ? Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam

baba
@Roman 27.09.2014, 20:42
Witam, jak pracuje się obecnie na stanowisku promotora sprzedaży ? Wiem, że obsługa hurtu i sieci, 16 wizyt dziennie. Na jakie...

Pracuje się ciężko bo handel jest coraz gorszy. A jeśli chodzi o zarobki to jakies 2,7 netto po okresie próbnym + premia. +/- 1 tys.

12121

ok

hujaks

anonim - 2011-05-17 16:00:35 A ja pracowalam 2 lata. Praca jako przedstawiciel w tej firmie jest o niebo lepsza niz w wielu innych. Wsparcie sprzedazy to nie akwizycja. Cos ci sie w glowce poprzewracalo....Takei teksty zachowaj dla siebie to jest akwizycja tak samo jak menager to po polsu kierownik

anonimka

Ja jestem bardzo zadowolona z pracy, ale pracuje w biurze a nie jako przedstawiciel w terenie. Z tego co słyszałam to rzeczywiście w terenie nie za duzo płacą i są często nabory, bo ludzie odchodzą. Ale w biurze jest co innego, dobrze placą, piękne biuro, dobry socjal, kuchnia bardzo dobrze wyposarzona (w jedzenie tez-nawet musztarda czy dżem) co chwila obiady na koszt firmy, jakieś imprezy, wyjścia na kolacje. Fakt czasami trzeba posiedzieć - w zależności w jakim dziale pracujesz, ale ja ogólnie polecam. A jeszcze jedno, ostatnio na asystenckie stanowiska rzeczywiście też przyjmują przez doradztwo na zlecenia, ale jak dłuzej popracujesz to moze zrobią etea dla ciebie, albo przeniosą do innego działu na etat.

przestrzegam

Dziwne warunki zatrudnienia przez firmy zewnętrzne, bardzo niskie wynagrodzenie za pracę od rana do zmroku, nieprofesjonalne rekrutacje.Szukają jeleni-akwizytorów a nie przedstawicieli handlowych. Nie polecam!

anonim

A ja pracowalam 2 lata. Praca jako przedstawiciel w tej firmie jest o niebo lepsza niz w wielu innych. Wsparcie sprzedazy to nie akwizycja. Cos ci sie w glowce poprzewracalo....

hciwdu
@anonim 17.05.2011, 16:00
A ja pracowalam 2 lata. Praca jako przedstawiciel w tej firmie jest o niebo lepsza niz w wielu innych. Wsparcie sprzedazy to n...

To jest akwizycja a nie wsparcie sprzedaży widać że ci wode z musgu zrobili, tak samo jak menager to kierownik. Tylko tak mówią żeby było miło. Zwykła akwizycja sklepowa jak każda inna. Tylko ty sobie wmawaisz że jest inaczej żeby duma nie bolała akwizytorze.

anonim

totalna porażka. Właśnie tydzień temu się zwolniłem. Co innego obiecują co innego w realu. Praca dla typowych akwizytorów bez ambicji. Rekrutacje co chwila, jedni wychodzą drudzy przychodzą. Przestrzegam .

Zostaw opinię o Brown Forman - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brown Forman