Sotech Sp. z o.o.

Adres: Willowa 5, 58-260 Bielawa

NIP: 8840011139 KRS: 0000199709

Sotech Sp. z o.o.
3 20 19 5 1

Opinie o Sotech Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Wróbel
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

(usunięte przez administratora)Jak wybieracie się tam do pracy to mówcie , że wszystko umiecie, tam i tak nikt nie sprawdzi waszych kwalifikacji. Tak jak np można zostać kierownikiem i nie wiedzieć nic o tym czym się kieruje. To właśnie jest firma Sotech.

Pomocna?
Tak4Nie1
skdjksjdk
 Opinia

Ja mam tylko takie pytanie jak można być tak głupim i w tak głupi sposób tracić takich fachowców?!?!? I tylko gratuluję firmie która pozyska pana przez wielkie"J" i Wielkie "Tokarz" bo to znakomity fachowiec. Najgorsze jest to że poza ekipą która z nim współpracowała tam nikt normalny nie pracuje...ach szkoda gadać .

Pomocna?
Tak15Nie
skdjksjdk
 Opinia
@skdjksjdk 11.01.2019 23:05

Jedyną osobą kompetentną w tym zakładzie jest kierownik Produkcji "Broen"Robert F .Na szczęście nie był werbowany z Sotechu. Gość pierwsza klasa,fantastyczny ale potrafi zaskoczyć zna się na robocie,technolog .Teraz pytanie kto to taki jak Technolog dla prezesa ?Władek z pod śmietnika na telefon? .Poracha jednym słowem!!! .

Pomocna?
Tak9Nie
skdjksjdk
 Opinia
@skdjksjdk 11.01.2019 23:49

Ta firma czegoś takiego jak kontroler jakości i technolog nie widziała, aaa ...konstruktor :))))Buachachacha

Pomocna?
Tak7Nie
Mariusz123
 Opinia

Niskie płacę i pomysły księgowej i prezesa.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pawel
 Opinia

Bieda z nędzą.Prezes tępy zapatrzony w siebie inwestuje w złom nie w ludzi .Fachowcy już odeszli .Pracują tam ludzie z małą wiedzą...to szok że ta firma istnieje Moje sugestie dla Sotech Sp. z o.o.: Czas zmienić księgową

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
2men
 Opinia

Cześć, jakie są stawki w tym zakładzie dla operatorów CNC? jak oceniacie warunki? Warto tam pracować?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lolo
 Opinia
@2men 25.09.2018 19:27

Stawki są że nazwę głodowe.Zalecam omijać szerokim łukiem.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
skdjksjdk
 Opinia
@Lolo 31.10.2018 14:53

Ta firma to bieda ..z tym prezesem śmieciarzem i księgową aaa z jej mężem ...w/g kto to jest ??? Panie to nie ta branża !

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Czy jesteście zadowoleni ze współpracy z firmą SOTECH Sp. z o.o.? Co wpływa na Twoje postrzeganie tego przedsiębiorstwa?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lelum
 Opinia

Ścisz to radio!!!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lok
 Opinia

Robią pyszne pierogi.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xxx
 Opinia

Czyli jak ktoś jest niepalący, a reszta pali to on ma się zwolnić z pracy, bo mu dym przeszkadza? Czyli ma zrezygnować z utrzymania i iść po zasiłek. Zrezygnować z pieniędzy za które żyje, bo WY chcecie w pracy słuchać głośno radia, a ona WAM przeszkadza. Dobrze zrozumiałem? Szczerze, to nie chcę mi się wierzyć, że jest tylko jedna osoba której przeszkadza głośne radio. Może reszta po prostu boi się odezwać.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jurek
 Opinia

Super firma

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
admin
 Opinia

Znasz opinie z pierwszej ręki na temat firmy SOTECH Sp. z o.o. ? Czekamy na nowe informacje od pracowników.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xxx
 Opinia
@admin 30.07.2015 21:55

Praca (tak słyszałem) nie jest zła. Ale płacą raczej kiepsko (mniej niż minimalna krajowa dla zatrudnianych na umowę-zlecenie). Praca dwu zmianowa. Weekendy wolne (zdarzają się nadgodziny w soboty. Niestety głośno (maszyny),ale też radio napier.... cały czas i to podobno dużo głośniej niż maszyny. Jak to komuś nie przeszkadza? To tylko składać CV.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
LOL
 Opinia
@xxx 08.09.2016 14:51

Zmień informatora lub informatorkę i poradź by poszła szybko do lekarza bo od tego radia na głowę coś jej jebło:))))

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xxx
 Opinia
@LOL 05.10.2016 15:51

widzę że odezwali się ci co urządzają radiowy terror - to jest czysty mobbing. Jeszcze was ludzie do sadu podadzą i przez rok co najmniej włóczyć się po nich będziecie. p.s. Informatora mam widać dobrego skoro taka chamska odpowiedz padła.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Janek
 Opinia
@xxx 20.10.2016 21:47

Tak się składa że pracuje w tej firmie jeden ewenement której radio przeszkadza.Nie wiem jak ją nazwać bo jak kobieta raczej się niezachowuje.Ja zalecam zaciągnięcie rady u specjalisty lub raczej rezygnację z pracy a możesz mi wierzyć wszyscy odetchna z ulgą:)

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Sotech Sp. z o.o. - Bielawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej