Lodziarnia Lodomania

Bielsko-Biała

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 39 ocen.

Lodziarnia Lodomania
3 39 6 1

Opinie o Lodziarnia Lodomania

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Zuzanna

@Martyna, jesteś zainteresowana tą pracą? Użytkownik @ala napisała kilka słów na temat warunków pracy w tej lodziarni. Jeśli zostaniesz przyjęta napisz koniecznie jak wyglądała rozmowa o pracę i czy Twoje oczekiwania zostały spełnione? Czy studenci i osoby uczące się mogą w sezonie zdobyć umiejętności jeśli chodzi o sprzedaż i kontakt z klientem? Czekam na Twoją opinię.

Martyna

Lodziarnia Lodomania ma opinię dobrego pracodawcy. Jak nastroje w sezonie?

Zuzanna

Witam, interesuje mnie informacja na temat pracodawcy Lodziarnia Lodomania. Czy w okresie letnim sezonowym są przyjmowani do pracy studenci lub uczniowie? Jakie są warunki pracy, i czy wynagrodzenie jest adekwatne do wykonywanej pracy? Czy nadgodziny są płatne? Może wypowie się jakiś uczestnik forum, który pracował w tej firmie.

ala
@Zuzanna 30.05.2018 13:38

Praca 8 godzin dziennie, także w weekendy, ale grafik można ustawić indywidualnie, płaca taka sobie, można zarobić za nadgodziny jak jest sezon.

Emil

Prawda jest taka że ruch w sferze jesy bardzo duży i nie ma czasu na plotki itd jeśli ktoś chce iść do pracy i stać to niech nawet nie próbuje tam pracować niestety,a jest tak ze ktoś tam podejmuje pracę często pierwszy raz w życiu i odrazu jest zucany na ciężką pracę a potem tylko narzeka, jeśli ktoś się decyduje tam pracować zna warunki że np nie pracuje się po 8 godz i weekendy to niestety tak jest więc nie ma też powodu do narzekania.idzcie na taśmę do fabryki gdzie z linii nie można zejść przez 8 godz prócz przerwy to pogadamy też będzie narzekanie, co do kierowniczki to uwierzcie że ma dużo do ogarnięcia bo klienci są często marudni bo długo czeka bo to bo tamto trzeba ludzi niestety czasem pogonic do pracy to praca a nie wakacje oczywiście jak nie pasuje to zawsze można zmienić to niestety specyficzna praca i warunki pozdr

Aga
@Emil 04.05.2018 10:06

Jakas bzdura pani kierownik czuje sie jak ryba w wodzie lata jak potrzepana dyskryminując przy tym inne pracownice jakas masakra.

anonim

(usunięte przez administratora)

Ania

Ja też niestety trafiłam na tą panią jakies dwa mies temu kupowałam gofra który został podgrzany na moich oczach a gdy poprosiłam panią eweline o swieżego uzyskałam odpowiedz ze gofr był pieczony 10min temu i ze nie upiecze nowego bo nie ma czasu jakas masakra brak kultury osobistej a dziewczyny z baru widac strach w oczach

Marysia

Ilu pracownikow tyle opini , ka przepracowałam na barze w lodomani 7 lat i nie uważam ze ludzi złe traktują... ponadto zawsze jak się na coś umówiłam z kierowniczka to tak było ! Polecam

Tati
@Marysia 21.12.2017 04:57

Co z tego że było jak prosiłaś jak zaraz za plecami zostałas obgadana

anonim

(usunięte przez administratora)

Miśka

Niestety taka.prawda ale jeszcze troche i stracą każdego pracownika który nie jest doceniony mam nadzieje że szef otworzy oczy(usunięte przez administratora)

Jac

Niestety brak wykształcenia managerów daje takie efekty.

Administrator

Firmy coraz częściej dostrzegają pozytywny wpływ dobrej atmosfery na efektywność pracowników. Czy podobnie jest w Lodziarnia Lodomania? Dajcie znać, co o tym sądzicie. W ten sposób możecie ułatwić innym podjęcie decyzji związanej z pracą w przedsiębiorstwie.

Zuzanna

@Jac, @ktos a możecie powiedzieć jakieś sytuacje zachowań pracodawcy wobec pracowników, o których mówicie? Wtedy każdy mógłby sobie to zweryfikować według własnych odczuć.

Edek
@Zuzanna 20.09.2017 10:18

Ty Zuzanna , od kwietnia zadajesz pytania jak się pracuje w lodomani , zastanawiające ... zamiast ciagle pytać dobrze by było ruszyć się z miejsca i trochę popracować ;) chyba ze twoja praca to zbieranie opini.

nika

Nie zgadzam się z powyższymi opiniami, pracowałam w sferze i bardzo miło wspominam ten czas i współpracę. Jak się komuś nie chce pracować to zawsze będzie niezadowolony. Polecam pracę w Lodomani.

anonymous
@nika 03.09.2015 13:51

Pewnie znalazła prace w której człowieka szanują i docenia.Ja również nie polecam.

ktos

Human tu nie chodzi o to by pozwalać pracownikowi na wszystko i mu za to płacić lecz o to aby traktować go z szacunkiem a tu się traktuje jak śmiecia i tyle w temacie. Jest wielu inncyh pracodawców dla których przyjemniej się pracuje.

Jac
@ktos 12.09.2017 08:07

Potwierdzam. Płacą najniższą krajową a człowieka tak traktują że odechciewa się wszystkiego.

Zuzanna

@human to znaczy, ze Lodziarnia Lodomania stawia na jakość. Jednak z perspektywy klienta nie ma co oceniać pracowników, bo nie wiemy co się tam dzieje. Dlatego może jakiś pracownik opowie o atmosferze pracy? Powie czy poleca tego pracodawcę i dlaczego. Dużo osób poszukuje pracy, więc takie informacje są dla nich przydatne.

human

Jestem klientem Lodomanii i szacunek dla właściciela firmy! Dobry kierunek rozwoju,pyszne lody i desery. Co do złych recenzji byłych pracowników to uważam że w Polsce jest normą.Każdy jest zły,bo każe pracować.Najlepszy byłby taki, który pozwala plotkować godzinami,wysyłać sms-y godzinami,firma sprzątająca powinna przyjechać i za nich posprzątać a właściciel POWINIEN co tydzień wypłacać premie za ciężka pracę.

Zuzanna

@Kasia to ważne, że w firmie można liczyć na stałe wynagrodzenie. @Pracownik wspominasz o elastycznym grafiku. Jak duży ma się na niego wpływ? Czy można pracować na niepełny etat?

Kasia

Byłam Kelnerką, ludzie różni to fakt, ale nie miałam żadnego problemu z wolnym i wypłatą

Były pracownik

Praca całkiem przyjemna, pieniądze są przyzwoite a i ludzie całkiem ok. Nie rozumiem tych negatywnych komentarzy. Warto samemu się przekonać. Polecam!

Rozczarowana

Solidna stawka? Minimum krajowe to jest solidna stawka?? przy 300 godzinach dopiero człowiek odczuje że coś zarobił co do firmy to nie będę nic pisała bo szkoda nerwów jak by nie ludzie to już dawno by nic z tego nie zostało.

Zuzanna

A na jakie warunki zatrudnienia mogą obecnie liczyć pracownicy firmy? Jakie benefity zapewnia pracodawca?

Pracownik
@Zuzanna 05.04.2017 14:02

Umowa o pracę, solidna stawka godzinowa plus premia oraz elastyczny grafik.

była

Pracowałam tam i tyle o ile nawet z menagerem dalo sie dogadać o ile ma dobry humor a z tym różnie to bywało (brak umiejętności rozdzielania punktów odwiedzanych w danym dniu np: jak sie zdenerwuje w opolu to się wyżyję w tychach itp) to już gorzej z "kierowniczkami" pani dredowa to fałszywa i obłudna 2 oblicza w zależności od tego z kim rozmawia i co ktoś w danym momencie chce usłyszeć-taka idealna pracownica dla szefów -wchodzi tam gdzie inni by bez wazeliny nie dali rady nie szanując przy tym ludzi ( Was pracodawcó tez nie szanuje ale dobrze gra) Nie wiem czy góa tego nie widzi czy nie chce bo tak wygodniej. Czemu taka rotacja na punktach ? jakby dobrze było to by ludzie nie uciekali. Przerw w pracy brak, krzesełka brak , jak sie oprzesz o blat to tez kamera patrzy a tel już dzwoni. Jest to praca zazwyczaj na okres studiów i pracodawca powinien tez miec swiadomosc tego ze mlodych ludzi nalezy szanowac a nie od razu zrazic do pracy.

Ala
@była 14.02.2017 15:55

Potwierdzam. Dokładnie tak jest jak pisze koleżanka.

Mini

Ja pracowałam tam bardzo długo. Z wszystkimi mogłam się dogadać nawet z managerem. Wszystko było ma czas i w razie kryzysowych sytuacji mogłam liczyć na wolne. Pracę polecam. Fajna atmosfera. Gdyby nie praca w moim zawodzie to pewnie dalej bym tam była.

haha

Nie polecam traktują czlowieka jak smiecia. Wyzysk na czlowieku a atmosfera że szkoda gadac wszyscy obgaduja kazdego. Ja pracowałam i nie polecam.

KA

Wyzysk na całego. Nie polecam

Pracownik

(Lodomania w Gemini) Praca jak wszystkie. Pieniążki się zgadzają, ludzie mili, wyrozumiałe kierowniczki. Polecam.

Zosiula

Polecam. Praca w miłej atmosferze. Bardzo elastyczny grafik. Pieniądze zawsze na czas.Nie rozumiem tych negatywnych opinii. Pozdrawiam

Ala

Polecam

Nik

Praca super może nie lekka ale też nie ciężka. Polecam

On

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma:) ja nie narzekam a opini nie ma co czytac tylko iść i próbować swoich sił:)

zawiedziona

co rok to gorzej firma sie rozwija a pracownikowi wszystko sie zabiera :(((

amen

@k ale czy możesz w jakikolwiek sposób uzasadnić dlaczego niby taka super jest ta praca? proszę poda jakieś merytoryczne argumenty - chcę do was iść na kelnerkę ale zastanawiam się jak to na serio jest z tymi premiami co obiecują i elastycznym grafikiem, napiszcie szczerze

Zostaw opinię o Lodziarnia Lodomania - Bielsko-Biała

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lodziarnia Lodomania