LSI Software S.A.

Łódź

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 221 ocen.

Opinie o LSI Software S.A.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LSI Software S.A.

Piotr
użytkownik zarejestrowany

Trudno mi jest ocenić jaka to firma ponieważ po lekturze wpisów mam bardzo mieszane odczucia. LSI Software jak sądzę nie jest idealną firma ale mam świadomość , że takich raczej nie ma. Zdania są bardzo różne!!

Milo

Na podstawie rozmowy ustnej z przesympatyczna Pania z Hr, zlozylam wypowiedzenie z pracy (deklaracja przyjecia mnie do pracy i ze poczekaja w najgorszym przypadku 3 msce.wypowiedzenia w mojej dotychczasowej fimie). No niestety, kilka dni pozniej dostalam telefon, ze jednak Pan dyrektor/kierownik/prezes stwierdzil ze 3 mies.nie poczekaja. Nie dostalam zawalu i nie zrobilam awantury tylko dlatego, ze mialam juz inna oferte pracy. Ze "starej"pracy wypuszczono mnie juz po 3 tygodniach wiec mialam gdzie zaczac swoja nowa przygode. Tak wiec zalecam uzyskanie umowy przedwstepnej pisemnej, bo o ile starania przesympatycznej Pani z HR rozumiem (naobiecujemy, a i owszem) o tyle z HR jest taki problem, ze decyzje i tak podejmuje szef, wiec ustalenia z HR mozna czasem sobie w buty wlozyc. Sama rozmowa typowa, sprawna i sympatyczna. Nie bylo problemow z terminowoscia kolejnych etapow rekrutacji. Warunki finansowe wyzsze niz sie tu podawalo, a zaden ze mnie programista.

Asia

Pracowałam w firmie LSI na stanowisku: specjalista ds sprzedaży ( dział gastro) Z miłą chęcią podzielę się swoją opinią na temat tego pracodawcy. Największy plus tej firmy to Ludzie. Poniżej lista plusów i minusów + bardzo pozytywne przyjęcie zarówno w dziale handlowym w Łodzi jak i w Katowicach + wsparcie współpracowników, pomocni i cierpliwi :) + sprawiedliwy, motywujący do działania i analityczny kierownik Grzegorz Jaszkiewicz + za wypłatę w terminie, opiekę medyczną, kartę ok system. + firma pretenduje do bycia korpo, aczkolwiek zachowuje w sobie czynnik ludzki którego brakuje wielu przedsiębiorstwom - niestety zarobki nienajlepsze, tak jak pisał ktoś wyżej na rozmowie zapomniano mi wspomnieć, że na umowie kiepskie wynagrodzenie netto + premia uznaniowa, przymknęłam na to oko bo mam duże zaufanie i wiarę w to że jak ktoś się stara to będzie mu to wynagrodzone :) - słaba współpraca z działami wspomagającymi - duży próg prowizyjny - do osiągnięcia, ale raczej nie w pierwszym roku pracy :(

Asia

Pracowałam w firmie LSI na stanowisku: specjalista ds sprzedaży ( dział gastro) Z miłą chęcią podzielę się swoją opinią na temat tego pracodawcy. Największy plus tej firmy to Ludzie. Poniżej lista plusów i minusów + bardzo pozytywne przyjęcie zarówno w dziale handlowym w Łodzi jak i w Katowicach + wsparcie współpracowników, pomocni i cierpliwi :) + sprawiedliwy, motywujący do działania i analityczny kierownik Grzegorz Jaszkiewicz + za wypłatę w terminie, opiekę medyczną, kartę ok system. + firma pretenduje do bycia korpo, aczkolwiek zachowuje w sobie czynnik ludzki którego brakuje wielu przedsiębiorstwom - niestety zarobki nienajlepsze, tak jak pisał ktoś wyżej na rozmowie zapomniano mi wspomnieć, że na umowie kiepskie wynagrodzenie netto + premia uznaniowa, przymknęłam na to oko bo mam duże zaufanie i wiarę w to że jak ktoś się stara to będzie mu to wynagrodzone :) - słaba współpraca z działami wspomagającymi - duży próg prowizyjny - do osiągnięcia, ale raczej nie w pierwszym roku pracy :(

Pańcia
użytkownik zarejestrowany

Zawsze trzeba dopilnować zgodności dokumentów a później sie skarżyć!!

Marta
użytkownik zarejestrowany

Obecnie firma poszukuje między innymi kandydatów na stanowisko Programista .NET do pracy w Łodzi oraz w Warszawie. Ktoś z Was wie coś więcej o tym dziale firmy? Takie dodatkowe informacje będą bardzo pomocne dla osób, które zastanawiają się nad aplikacją. Co powinny wiedzieć o tym pracodawcy? Czym wyróżnia się na tle innych z branży?

Poeta
użytkownik zarejestrowany

Nie uważam żebyś miał rację, iż wpisy pozytywne robią pracownicy HR, a negatywne zwolnieni z pracy?

Moralniak
użytkownik zarejestrowany

Może warto jednak spróbować kontaktu z działem HR? Tam są tylko ludzie i może ktoś zawalił pracę? Chodź tak być nie powinno ale życie weryfikuje wiele kwestii i trzeba podejmować nietypowe decyzje. Jeśli komuś zależy to nie powinien odpuszczać, to może być strata!

Tolek

Nie dalej jak w lipcu brałem udział w rekrutacji na specjalistę ds sprzedaży. Pierwsze spotkanie z panią z HR i bardzo miłe wrażenie. Przyjemna atmosfera spotkania, serdeczna osoba. kolejne spotkanie z panią kierownik i ponownie bardzo sympatyczna, konkretna osoba a tym samym moje pozytywne wrażenie na temat firmy rosło. Nawet odniosłem wrażenie że doszliśmy do porozumienia odnośnie zatrudnienia. pozostała kosmetyczna dosłownie kwestia do uzgodnienia. Dostałem polecenie aby kontaktować się. Odpowiedź miała być w przeciągu tygodnia. Kontaktowałem się zgodnie z zaleceniem i za każdym razem ta sama odpowiedź "jeszcze nie ma odpowiedzi" (oczywiście przeprosiny o polecenie kolejnego kontaktu). Po trzech tygodniach uznałem że firma traktuje kandydata niepoważnie. Oczywiście obiecanej odpowiedzi nie uzyskałem. W sumie po miesiącu oczekiwania otrzymałem standardowy e-mail z podziękowaniem ze strony HR. "Potraktowali z buta" liczyłem na bardziej biznesowe podejście przyznam

Lelek
@Tolek 05.09.2017, 15:34
Nie dalej jak w lipcu brałem udział w rekrutacji na specjalistę ds sprzedaży. Pierwsze spotkanie z panią z HR i bardzo miłe wra...

Tolku, ciekawe bo może braliśmy udział w tej samej rekrutacji :) chyba się trochę przeliczyłeś, licząc że spotkanie z panią kierownik już oznacza, że wszystko jest dogadane, bo z tego co ja rozumiem to każdy ma ten etap rekrutacji. Ja pracę dostałem więc chyba jesteś rozgoryczony. Kilkukrotnie dostawałem informacje, że jest okres urlopowy i czas odpowiedzi może się wydłużyć. a jak cchesz więcej informacji zwrotnych niż mail z podziękowaniem (zaznaczam, że wiele firm w których brałeś udział w rekrutacji tego nie robi) to zadzwoń, zapytaj a nie piszesz trzy takie same komentarze :)

Tolek

Nie dalej jak w lipcu brałem udział w rekrutacji na specjalistę ds sprzedaży. Pierwsze spotkanie z panią z HR i bardzo miłe wrażenie. Przyjemna atmosfera spotkania, serdeczna osoba. kolejne spotkanie z panią kierownik i ponownie bardzo sympatyczna, konkretna osoba a tym samym moje pozytywne wrażenie na temat firmy rosło. Nawet odniosłem wrażenie że doszliśmy do porozumienia odnośnie zatrudnienia. pozostała kosmetyczna dosłownie kwestia do uzgodnienia. Dostałem polecenie aby kontaktować się. Odpowiedź miała być w przeciągu tygodnia. Kontaktowałem się zgodnie z zaleceniem i za każdym razem ta sama odpowiedź "jeszcze nie ma odpowiedzi" (oczywiście przeprosiny o polecenie kolejnego kontaktu). (usunięte przez administratora)

Niki
użytkownik zarejestrowany

Jak ktoś nie chce pracować to będzie szukał wymówki żeby nic nie robić, to takie proste. Prawdę piszę!

TOLEK

W lipcu brałem udział w rekrutacji na spec ds sprzed. Pani z HR bardzo sympatyczna, rozmowa przebiegała w miłej atmosferze. Potem rozmowa z panią Kierownik i tutaj również jak najbardziej pozytywne odczucia. Bardzo sympatyczna atmosfera i fajna osoba. Odniosłem wrażenie że zostałem zaakceptowany, pozostała kosmetyczna kwestia do "obgadania" odnośnie warunków współpracy. Odpowiedź miała nadejść w przeciągu tygodnia. Zostałem poproszony o kontakt. Kilkakrotnie kontaktowałem się w tej sprawie wraz z przeciągającym się terminem odpowiedzi. Po ponad trzech tygodniach otrzymałem standardowy e-mail z podziękowaniem w rekrutacji (praktycznie bez info zwrotnego na które czekałem). Niestety prysł czar wcześniejszego pozytywnego wrażenia zwłaszcza że gdy rozmowy są zaawansowane kandydat oczekuje konkretnego feedback zamiast potraktowania "z buta"

czytacz

Ostatnio złożyłem aplikację o pracę do LSI. Pani HR przesympatyczna. Rozmowa typowa. Pytanie podobnie - o doświadczenie zawodowe, motywacja zmianę zatrudnienia, oczekiwania finansowe. Na koniec test kompetencji, wykonałem "na czas" (usunięte przez administratora) Czekam na wyniki, ale jak znam swoje szczęście, to raczej tutaj kończy się moja przygoda z LSI :)

Marta
użytkownik zarejestrowany

W zakładce kariera można przeczytać, że pracownicy LSI Software S.A. mają możliwość rozwoju zawodowego i osobistego. Ktoś z Was może opowiedzieć co umożliwiła praca właśnie w tej firmie? Na jakie możliwości rozwoju można liczyć? Czy są to dodatkowe szkolenia i kursy podnoszące kwalifikacje? Dodatkowe merytoryczne informacje będą bardzo pomocne dla osób, które zastanawiają się nad przesłaniem swojego CV.

Pracownik
użytkownik zarejestrowany

Po opiniach na tym forum widać , że trafiają się w firmie takie osoby roszczeniowe i tylko pretensje do wszystkich o wszystko mają. Ludzie mają świadomość tego ale to jest wkurzające. Jest tyle firm szukających pracowników przecież można zmienić i po problemie.

Pajacyk
użytkownik zarejestrowany

LSI Software to fajna firma tylko niestety są osoby , które mają problem w pracy muszą widocznie oczerniać firmę.

Paula
użytkownik zarejestrowany

Bardzo chciałam dostać sie do pracy w firmie ale trochę się niepokoję niektórymi wpisami na tym forum .

Marta
użytkownik zarejestrowany

@Paulopraca na jakim stanowisku w LSI Software S.A. Cię interesuje? Firma obecnie prowadzi wiele procesów rekrutacyjnych. Więcej informacji znajdziesz też na jej stronie internetowej. To dobry moment na przesłanie swojego CV.

Paulo
użytkownik zarejestrowany

Czasami nie chce się wierzyć w niektóre informacje na tym wątku. Słyszałem o nich dobre zdanie i dziwie się co mogłoby sie stać? Chciałbym tu pracować i tak dociekam.

Paula
użytkownik zarejestrowany

Nie zgadzam się z niektórymi opiniami. Rotacja w firmach jest w dzisiejszych czasach normalna. Ludzie z rożnych powodów zmieniają pracę nie tylko z finansowych. Dla mnie ważne jest również dobrze czuć się w firmie.

Stella
użytkownik zarejestrowany

LSI Software może niektórym nie odpowiadać ale zawsze można pracować w innym miejscu. Ja jestem zadowolona z pracy tutaj.

ZenekŚliwa
@qwerty 23.06.2017, 18:10
Zgadza się. Dlatego rotacja pracowników jest jaka jest i ogrom ludzi poszło pracować "w innym miejscu"....

To czemu nie zrobisz tego samego skoro tak Ci tam źle? Bo nie jestem w stanie tegk zrozumieć...

ZenekŚliwa
@qwerty 23.06.2017, 18:10
Zgadza się. Dlatego rotacja pracowników jest jaka jest i ogrom ludzi poszło pracować "w innym miejscu"....

To czemu nie zrobisz tego samego skoro tak Ci tam źle? Bo nie jestem w stanie tegk zrozumieć...

Pomyślny
użytkownik zarejestrowany

LSI Software to bardzo dobra firma dla ludzi z ambicjami i pracowitych. Warto tu pracować ponieważ człowiek się ciągle czego uczy. Fajna atmosfera w firmie.

qwerty
@Pomyślny 19.06.2017, 10:51
LSI Software to bardzo dobra firma dla ludzi z ambicjami i pracowitych. Warto tu pracować ponieważ człowiek się ciągle czego uc...

Gdybym tam nie pracował to może i bym uwierzył...

Piotrek

Witam, czy możecie coś powiedzieć na temat pracy na stanowisku Specjalista ds. Sprzedaży.? Chodzi mi i ogólną opinie. Wiem, że finanse negocjowane są indywidualnie. Jakie auta służbowe?I jaka ogólna atmosfera w firmie? Dziękuję za odpowidzi

Pici
użytkownik zarejestrowany

Słyszałam o LSI Software , że to świetna firma. Podzielcie się trochę informacjami jak się pracuje, czy kasa też jest dobra? Szukam dobrej pracy i może tu sie uda?

Solt

A możecie coś powiedzieć o warunkach pracy na stanowisku testera oprogramowania?

Panek
użytkownik zarejestrowany

To jest fajna firma, osoby pracujące tu nie szukają innej pracy a to o czymś świadczy. Wiadomo, że trzeba pracować uczciwie.

Lolek

Praca jak każda inna, raz łatwiej raz trudniej, ale spacerek też to nie jest. Każdy na pewno się się czegoś nowego nauczy. Zarobki, jak sobie nie wywalczysz, to nie będziesz zarabiał. Sami z siebie nie dają dużo, (usunięte przez administratora) Stawki na start w zależności od grupy która podlega rekrutacji. (usunięte przez administratora) po okresie próbnym, na rewolucję w pensji bym nie liczył, a jedynie drobna korekta w wysokości migawki na MPK ... Dalsze podwyżki/awanse to raczej śmiech. Jak nie podstawi się ich pod ścianą to nic nie dadzą sami z siebie. Nie ma żadnych standardów jeśli chodzi o pracę HelpDesk, narzędzi do pracy też nie zawiele, jest jeden wielki szum każdy robi co chce, ale mimo tego wszystko jeszcze jakoś działa, o dziwo. Jeśli chcecie tu pracować, to szanujcie się i znajcie swoją wartość (wartość finansową). Stali pracownicy obsługi klienta odchodzą do innych firm, bo po 2-4 lat LSI nie było wstanie ich docenić, (usunięte przez administratora)

Gary
@Lolek 04.05.2017, 20:06
Praca jak każda inna, raz łatwiej raz trudniej, ale spacerek też to nie jest. Każdy na pewno się się czegoś nowego nauczy. Za...

Oj Lolek, Lolek. Piszesz tak, że świadczy to tylko, że nie pracujesz w tej firmie tylko szerzysz jakieś ploty. A znasz jakąś firmie na świecie, że dostaniesz inną pensję niż sobie wywalczysz czy lepiej nazwać wynegocjujesz ? Co sami dają z dobroci serca ? No nie. Okres próbny to najczęściej 3 m-ce. I co ? Już po 3 miesiącach jesteś super specjalistą i należą Ci się super podwyżki ? To Ty jesteś super talent. Po takim krótkim czasie to możesz tylko przekonać że masz potencjał, a nie wiedzę. Informatyka to branża gdzie trzeba rok, aby zacząć samodzielnie, ale tak naprawdę samodzielnie pracować. I wtedy żądaj kasy. Szum, każdy robi co chce, brak narzędzi, o czym Ty piszesz ? Nawet nie chce mi się rozpisywać nad tą nie prawdą. Praca na HelpDesku z natury jest nie standardowa, bo są niestandardowe zgłoszenia. Jakby by były standardowe, to by był automat zamiast ludzi. Standardów jest tyle ile potrzeba. Nie mniej i nie więcej. Zresztą nadmiarowość byłaby utrudnieniem dla pracowników serwisu. A że odchodzą po 2-4 latach ? A może nie byli tacy super i przeceniali swoją wartość. Pracują też tacy co mają staż jakieś 7 lat. Znaczy zostali docenieni bo pracują, a taki warunek według Ciebie jest by pracowali. Firma jak firma. A prawdę znają tylko Ci co w niej pracują. Reszta to tylko ploty.

Krogulec
@Lolek 04.05.2017, 20:06
Praca jak każda inna, raz łatwiej raz trudniej, ale spacerek też to nie jest. Każdy na pewno się się czegoś nowego nauczy. Za...

Oj Lolku Mam wrażenie, że chciałeś dalej tam pracować, ale Ci podziękowali :-) Może nie mogli dać tej wymarzonej i zasłużonej podwyżki, po prostu. Albo nauczyłeś się wiele i mogłeś gdzie indziej wykorzystać zdobytą w LSI wiedzę. A podziękowałeś im za to? Nie, bo po co? A skoro jesteś taki mądry to weź pod uwagę: Firma ma określoną strukturę dostosowaną do realiów, w których działa - chcesz, żeby wszyscy po 4 latach zostali kierownikami, dyrektorami? A może od razu zrobią 50 osobowy zarząd - no jaki to problem? :-) Niektórzy awansuję, niektórzy nie - widocznie nie byłeś na tyle dobry. Zacznij osąd od siebie. Każda firma płaci tyle ile może, a właściwie tyle, ile płacą jej Klienci. Jeśli będziesz pracował dla bankowości to będziesz zarabiała więcej - tam się czesze Klienta. W LSI główne koszty to wynagrodzenia - domyślam się, że jeśli podniosą wszystkim o 20% to firma jest na zero, jeśli o 30% to jest pod wodą. Jeśli masz wyższe oczekiwania - nie ma problemu. Zawsze znajdzie się firma, która zapłaci więcej. Wiesz, takim kretyńskim gadaniem obrażasz bardzo wielu pracowników, którzy pracują tutaj od wielu, wielu lat. Są zadowoleni, zarabiają przyzwoitą kasę, lubią tę pracę. Tobie się nie udało, trudni. Nie wylewaj żółci, to Ci nie pomoże. Ja ze swojej strony powiem Ci tyle... Mnie pasuje atmosfera, wyzwania, etc. Takie firmy jak LSI to nieliczne już polskie firmy, które na końcu dnia coś budują - coś naszego. W zagranicznych jesteś murzynem w białym kołnierzyku, który nawet czasem nie wie dla kogo naprawdę pracuje. Byłem w korpo - tak właściwie to nie wiem, czy było tam coś lepszego - poza nazwą. Trzymaj się I pracuj nad sobą - masz chyba potencjał :-)

Poldek
użytkownik zarejestrowany

Mam pytanie i może ktoś mógłby mi podpowiedzieć. Czy ta oferta pracy dla specjalisty ds. wsparcia IT jest jeszcze aktualna? Słyszałem sporo dobrych opinii o LSI Software i chciałbym dostać się do pracy a mam spore doświadczenie. Może ktoś wie jakie mają warunki wstępne?

Lolek
@Poldek 02.05.2017, 14:06
Mam pytanie i może ktoś mógłby mi podpowiedzieć. Czy ta oferta pracy dla specjalisty ds. wsparcia IT jest jeszcze aktualna? Sły...

Aplikować zawsze można, ale nie ważne jakiego byś nie miał doświadczenia, na kokosy bym nie liczył. Zarobki od 2000 w górę na start - w zależności czy trafi się ktoś tańszy/droższy. Jeśli masz doświadczenie to poradzisz sobie bez problemu.

Paulo
użytkownik zarejestrowany

LSI Software S.A. to z całą pewnością firma o której można powiedzieć dobre zdanie. Fajne miejsce do pracy w dodatku za dobre pieniądze. Miło się czyta jak ludzie piszą prawdziwe opinie i są zadowoleni z pracy. Myślę, że firma czasami kontroluje forum i może to doceni.

kkn

Ale przecież nikt nie mówi o spędzaniu dnia w internecie. Chodzi np. o wyszukanie czegoś w danej chwili potrzebnego do pracy i nie kombinowanie z proxy czy VPN-ami, które przecież spowalniają pracę. A swój cel i tak da się osiągnąć - niestety kosztem czasu. Czy dalej jest blokada na normalnego internetu?

Hejka
@kkn 21.04.2017, 22:47
Ale przecież nikt nie mówi o spędzaniu dnia w internecie. Chodzi np. o wyszukanie czegoś w danej chwili potrzebnego do pracy i...

Od kiedy ja tu pracuję (ponad 2 lata) to dostęp do internetu jest bez problemu

kkn

A internet dalej w LSI jest zablokowany?

Alleluja
@kkn 19.04.2017, 21:12
A internet dalej w LSI jest zablokowany?

Nie jest zablokowany, ale na pewno nie możesz spędzić przy grzebaniu w internecie całego dnia. Tzn technicznie możesz, ale nie wiem czy długo tu popracujesz :-)

ZenekŚliwa

Dział serwisu i wdrożeń - sama praca w firmie nie jest zła. Wkurza czasem - fakt, ale nie ma przeciez pracy, która by Nas nie denerwowała. Warunki finansowe mogłyby być lepsze ale też tragedii nie ma. Ludzie odchodzą - wiadomo, ale nie jest to częste. W moim zespole większość pracuje od kilku lat, a jak już to odchodzą to osoby z doświadczeniem, które sobie znalazły lepsze posady. W tej firmie trzeba też polegać na sobie, bo jest to branża dosyć specjalistyczna i osoby "średnio kumate" nie dadzą sobie rady. Sami ludzie w zespole w porządku, kierownicy - jak to kierownicy (kochać ich nie musimy), dyrektor w moim dziale za to porządny człowiek. Przerwy robisz kiedy chcesz, nikt Ci nie stoi nad głową ze stoperem, masz pakiet medyczny i sportowy a umowa o prace jest na taką kwotę jaką zarabiasz. Podsumowując - praca na czwórkę.

jk

Tak sobie z ciekawości zajrzałem na profil firmy w której pracuję i szczerze to jestem pewien, że niektóre opinie np. Garryego to chyba osób, które zwyczajnie sobie nie poradziły :) bo to oczywiste, że nigdzie nie jest idealnie i zawsze można się przyczepić, ale bądźmy szczerzy, kasa jest, umowa o pracę jest, samochód jest, imprezy są, dodatki sportowe i medyczne są, ludzie w większości spoko. I bać się nie ma czego :p jasne, że może z decyzyjnością nie zawsze jest różowo, ale to też trochę zależy od samego zainteresowanego jak przypilnuje żeby decyzję uzyskać. Ogólnie to jest na prawdę spoko ;)

Natalia
użytkownik zarejestrowany

Czy dowiem się coś więcej na temat pracy dla specjalisty ds. sprzedaży? Zależy mi na pracy dla LSI Software.

LSI Software S.A.
pracodawca

A już za chwilę będziemy prezentować nasz system POSitive Cinema na największych na świecie targach przemysłu kinowego na świecie w Las Vegas! 

Poznaj produkt: 

Chcesz brać udział w takich projektach? Napisz do nas: praca@lsisoftware.pl

LSI Software S.A.
pracodawca

Jesteś dynamicznym i kreatywnym handlowcem? Chcesz pracować w firmie, która jest liderem w swojej branży? A może lubisz to uczucie, że Twoja ulubiona restauracja pracuje na promowanym przez Ciebie oprogramowaniu? 

Jeśli tak, to aplikuj do nas! Obecnie szukamy Specjalistów ds. sprzedaży w Warszawie, Katowicach i Poznaniu. 

1. https://www.pracuj.pl/praca/specjalista-ds-sprzedazy-warszawa,oferta,5154622

2. 

Napisz do nas: praca@lsisoftware.pl

Do zobaczenia na rozmowie rekrutacyjnej! 

Marta
użytkownik zarejestrowany

Garry, może po prostu trafiłeś na niezbyt zorganizowanego przełożonego?

Garry

Brak jednej osoby decyzyjnej, ciągłe zwalanie wszystkiego na wszystkich, byleby nie delegować jednej osoby do konkretnych działań. Nikt nic nie wie, później pretensje, że coś niewykonane. Jak pytasz o szczegóły to nie mają czasu rozmawiać, a później pretensje "czemu to jeszcze nie zrobione?". Odradzam, ludzie niesłowni... Oczywiście jak wszędzie - zdarzają się normalne jednostki, ale firma jako firma to jakaś pomyłka.

rks
@Garry 07.03.2017, 13:54
Brak jednej osoby decyzyjnej, ciągłe zwalanie wszystkiego na wszystkich, byleby nie delegować jednej osoby do konkretnych dział...

Czyli od X lat nic się nie zmieniło. A miało być tak pięknie... Jak dobrze, że już mnie tam nie ma :)

Marta
użytkownik zarejestrowany

Dziki czy mógłbyś powiedzieć coś więcej? Nie polecasz tylko ze względu na ciągłe rekrutacje?

Darek
użytkownik zarejestrowany

Potwierdzam, że firma jest rozwojowa i z perspektywami.

Paczków
użytkownik zarejestrowany

Wiem , że firma jest dobra i właśnie złożyłem swoje cv. Pracownicy mają dobre wynagrodzenie, atmosfera jest również ok. Nie rozumiem tych wpisów tak różnych.

Dziki

Nie polecam, Firma ta ciągle prowadzi rekrutacje.

Garry
@Agnieszka 14.02.2017, 08:59
Zwiększona ilość rekrutacji świadczy o ich baaaardzo szybkim rozwoju. Mają nowe produkty, otwierają nowe oddziały, powiększają...

Albo o dużej rotacji pracowników, co jest dosyć negatywnym zjawiskiem.

Witek
@Dziki 07.02.2017, 20:32
Nie polecam, Firma ta ciągle prowadzi rekrutacje.

A ja nie polecam Media Markt - bo tam z kolei ludzie wciąż kupują :-) Gratuluję logiki - to już chyba zrozumiałe, dlaczego Cię nie przyjęli :-) :-) :-)

Pici
użytkownik zarejestrowany

Z zasady w dobrych firmach trudno znaleźć pracę, chyba że się jest wybitnym specjalistą. Ja mam zamiar złożyć swoje cv ale czy jest szansa? Może ktoś wie i mógłby coś podpowiedzieć? Chciałbym się jeszcze zorientować w przyblizonych zarobkach bo pewnie i tak jest to kwestia umowy.

Nati
@Pici 12.01.2017, 19:02
Z zasady w dobrych firmach trudno znaleźć pracę, chyba że się jest wybitnym specjalistą. Ja mam zamiar złożyć swoje cv ale czy...

Jeśli jesteś informatykiem, programistą to będzie Ci łatwo znaleźć pracę :) zarobki zależą od stanowiska.

Stażysta

Czy ktoś mi powie jak wygląda praca stażysty ds badania opinii klienta ? Czy to jest płatny staż? Polecacie tam pójść?

Darek

najgorszy software na rynku. Po sprzedaży nikt się Tobą nie interesuje. Obsługa nie odbiera telefonów.

Specjalista ds. HR
@Darek 22.10.2016, 18:14
najgorszy software na rynku. Po sprzedaży nikt się Tobą nie interesuje. Obsługa nie odbiera telefonów....

Witam Darku, Czy mógłbyś bardziej szczegółowo opisać tą sytuację, chcielibyśmy się z nią zapoznać i naprawić nasze ewentualne niedopatrzenia. Pozdrawiam.

xxxx

Chce wiedzieć jaka jest podstawa i premia od czego jest zależna (przybliżona kwota)

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Cyśka

Nie ma najmniejszego problemu aby dostać umowę o pracę. Większa część pracowników pracuje w oparciu o umowę o pracę. Jeśli chodzi o doświadczenie to jest to bardzo indywidualna kwestia. Najlepiej nie rozpisywać się na goworku i gdybać tylko po prostu aplikować i przekonać się samemu :)

xxxx

Witam widziałem ofertę pracy na stanowisko Specjalista ds. sprzedaży. ktoś wie jakie warunki itp. oferują ?? Tylko nie piszcie że umowa i fajna atmosfera :)

luiza
@Cyśka 09.09.2016, 13:37
Cześć, Jeśli chodzi o warunki jakie oferują to umowa o pracę, stabilne zatrudnienie a i atmosfera jest świetna :) Dodatkowo w...

hahahahah pakiet jest jak sobie dopłacisz (usunięte przez administratora) medyczna opieka to podstawowi lekarze (pakiet mega podstawowy) jak chcesz coś lepszego to musisz dopłacić... więc pakiety są ale za Twoje pieniądze drogi czytelniku.

Ziem
@luiza 27.07.2017, 18:09
hahahahah pakiet jest jak sobie dopłacisz (usunięte przez administratora) medyczna opieka to podstawowi lekarze (pakiet mega p...

To działa tak, że firma dopłaca do pakietów sportowych czy medycznych cześć i Ty część. To chyba normalne :) A tu naprawdę są niezłe warunki pozapłacowe.

PL

Orientuję się ktoś jakie warunki oferują na stanowisko specjalisty ds. sprzedaży: jaka podstawa? Premia? Auto?

PL

Orientuję się ktoś jakie warunki oferują na stanowisko specjalisty ds. sprzedaży: jaka podstawa? Premia? Auto?

Zostaw opinię o LSI Software S.A. - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LSI Software S.A.