Euroglass

Niewiadów

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 1590 ocen.

Euroglass
1 1590 6 1

Opinie o Euroglass

Tomasz

Czy firma potrzebuje pracowników? Warto aplikować?

Weronika

@Pracownik zachęcam jednak do przytoczeniach jakiś sytuacji, zdarzeń potwierdzających Twoją opinię. Jeżeli zarzucacie coś pracodawcy to warto jest to dobrze uargumentować, na forum publicznym można zamieszczać tylko prawdziwe informacje. Wpis bez argumentacji może być dla innych niewiarygodną insynuacją.

Lukas
@Weronika 08.06.2018 11:48

Witam, Obserwuję Euroglas od dłuższego czasu. Interesuję się pracą w DUR - automatyk. Czy ktoś może powiedzieć jakie są zarobki na w/w stanowisku na wejście, ewentualnie na umowę na czas nieokreślony. Mój staż pracy - 5lat. Dzięki z góry

Andrzej

Jeśli ktoś nie miał nadgodzin to i nie dostał zapłaty!!

Magazynier
@Andrzej 03.06.2018 18:11

Nie bądź śmieszny! Popracuj na magazynie to się przekonasz.Firma szczyci się że jest nowoczesna i jakich to plusów nie ma . Nie stać jej na normalną zapłatę za godziny. Kpina z pracowników. Magazynierzy czują sie Jak śmiecie. Życzę Ci Andrzeju wielu płatnych nadgodzin.

Pracownik

Pracuję w w Euroglasie od 2010r Powiem wprost. Nie płacą za nadgodziny tak jak to powinno wyglądać. Jeśli ktoś ma naprawdę kiepską robotę to może próbować się dostać. Ogólnie nie polecam magazynu. Arystokracja zarządza ale w taki sposób że nie możemy uwierzyć że goście biorą pieniądze za nic. Szkoda gadać,za dużo by opowiadać o ignorantach,bufonach i paniskach.

Administrator

Ktoś z Was obecnie pracuje w Euroglass? Na jakie warunki pracy można liczyć? Co możecie doradzić osobom zainteresowanym pracą w tej firmie?

Waldi

Czy możecie podpowiedzieć coś o ofertach pracy? Słyszałem dobre opinie o firmie.

Jacol

a coś o pracy w laboratorium???

Weronika

@rekrutatnt w sumie odnosisz się też do mojego pytania oraz pytania @gela24. Piszesz, że nie rozmowa nie była adekwatna do zajmowanego stanowiska, to o co w takim razie były zadawane pytania, tak konkretnie?

Rekrutant

Jak wygląda rekrutacja na stanowisko elektryk / automatyk? To ja wam powiem, bo w sumie bylem tam na rozmowie 3 razy. Wchodzisz i widzisz komisję składającą się z kierownika technicznego, mistrzunia od automatykow, mistrzunia od elektryków, Panią z kadr. Miny mają skazujace jak sędziowie na ławie przysięgłych w amerykańskim sądzie. I się zaczyna : zadają pytania jak na egzaminie maturalnym, kompletnie odbiegające od rzeczywistości w praktyce. Rozmowa trwa 1 godzinę, gdzie na egzaminie maturalnym jest to krótszy czas. Osobiście miałem wrażenie podczas każdej z moich rozmów że owa komisja ma przed sobą dzienniki lekcyjne i rekrutantom stawia oceny 1,2,3,4,5,6. Zabawa jak w technikum, szukanie dziury w całym. Nie polecam.

ffff
@Rekrutant 29.09.2017 09:08

hehe. jak byłeś trzy razy, to już wiadomo, jaką wiedzą się popisałeś... wygląda na to, że kolejną maturę oblałeś...

Rekrutant
@ffff 08.10.2017 10:41

Tak, 1,5 roku wszędzie ogloszenie, że szukają automatykow i elektryków bo firma się niby się rozwija, jednak prawda jest taka jak napisał rekrutant

Weronika

@Gela24 a o jakie konkretnie stanowisko pytasz? Zazwyczaj wysokość wynagrodzenia jest dość mocno zależna od zajmowanego w firmie stanowiska. Czy w Euroglass prowadzona jest teraz rekrutacja i stąd wybrzmiało to pytanie?

Gela24
@Weronika 14.09.2017 07:37

Weronika chodzi mi o zarobki na produkcji, magazynie a czy jest rekrutacja tego nie wiem pytam bo słyszałem że nieźle tam płacą

Gela24

Może ktoś powie o zarobkach w tej firmie

masaro

czy euroglass posiada piece do hartowania szkła

Weronika

Sprawdź, kogo obecnie Euroglass poszukuje do swojego zespołu. Wszystkie aktualne oferty pracy możecie znaleźć na stronie internetowej firmy: http://www.euroglas.com/pl/praca-i-kariera/kadra.html Które stanowisko szczególnie Was interesuje?

Teresa
@Weronika 17.05.2017 13:56

czytałam te oferty i zastanawia mnie dlaczego tak częsta fluktuacja kadr?

Ghana zielona izolacja

Witam. Opinia skierowana w odpowiedzi do osoby o nicku "cycu". W dzisiejszych czasach wszędzie znajdziesz lepszą ja znalazłem a pracowałem w DUR.. A błędami w pisowni zdradzasz się z kim mamy doczynienia tylko jeden "kierownik" w ten sposób piszę i się wypowiada.

bolo

klika i bandyci na kierowniczych stanowiskach

Antek
@bolo 26.01.2017 15:21

Naprawdę???

p

Ja tom hute budowałem. Zbiorniki na stłuczke, sud,kwarc. Robiłem to z mostosalem zabrze odzdiał częstochowa. Po wkopaniu kamienia węgielnego jeden z operatorów spychu zniszczył ten punkt i został zwolniony dobrze tego miejsca nie wspominam. A te dobre zarobki są śmieszne trzykrotnie więcej zarobiłem w miesiącu jak wasz majster. Zaśmiał bym mu się w twarz. Jeden z pracodawców z firmy sąsiedniej zaproponował mi 16 zł za RBG. Wyśmiałem go wele w domu siedzieć w zime. Pozdrawiam. Haaaaa

mariusz

pracownik' wiec ile możn netto zarobic w miesiacy samej podstawy

Łotr

To przez kradzież cyny

Pan Marian

Witam.Chciałbym sie dowiedziec o co chodzi z transportem szkla z huty.Cały parking ciezarowek stoi w oczekiwaniu na ladunek klienci sie prosza o szlo wszedzie sa braki a auta stoja.Cos tu nie halo!!Moze ktos madry (ze szklanego budynku) odpowie

mariusz

Skala..."fajne zarobki" oznacza 2600złbrutto... netto... tj około 1800zł/miesiąc. ...brak przedstawiciela związków zawodowych...rady zakładowej...brak kasy zapomogowo-pożyczkowej...brak zorganizowanego transportu do pracy...brak zorganizowanej stołówki...brak funduszu wczasów pracowniczych...

pracownik
@mariusz 13.01.2016 19:43

skąd wziąłeś taką zanizoną stawke?2600 to jest netto w tej firmie a dochodza i inne benefity.nie masz pojecia to nie pisz bzdur

anonim

(usunięte przez administratora)

Kamil10

Okres próbny 3 miesiące, potem umowa na czas nieokreślony. Fajne zarobki, świetna atmosfera,opieka medyczna, benefity- firma jest rajską wyspą. Nie tylko dla biura, ale i większości pracowników. Niektórym oczywiście zawsze jest mało i zawsze będą niezadowoleni, to jasne. Ja osobiście modlę się, żeby przepracować tu aż do emerytury.

Aicha
@Kamil10 10.01.2016 12:08

Kamil, do którego boga modlisz się??? to też może mieć dziś znaczenie na czasookres twojego zatrudnienia w firmie.

agata

Proszę Państwa, pytania i odpowiedzi powinny być merytoryczne, nie używajcie kolokwializmów, w naszej Firmie liczy się głównie to co w głowie!!!

Tamara

Ja nie chaciu "średnią krajową" u mienia mozebyt 1000zł/miesiacz i eta budiet charaszo- wsio w pariadkie.

tadek

Jeśli mieszkałaś na Ukrainie to zarobki Euroglas mogą Tobie imponować. Lecz nikomu kto już zarabiał wcześniej średnią krajową. Jeśli już zatrudniają to bardzo młodych z małym doświadczeniem zawodowym, "Takimi" łatwiej manipulować a potrzeby młodego to nabyć wymarzony 10 letni samochód z zachodu. Na więcej nie możesz liczyć no chyba że pochwałę za którą nic nie kupisz.

Romek
@tadek 30.12.2015 19:14

...a co z tą budową Chińskiej huty szkła ?

Gryżli
@Romek 07.03.2017 18:56

Czy budowę już rozpoczeli bo ja tam nic niewidzę

b

To ładnych bzdur ci nagadał. Chyba że pracuje w szklany budynku. Z resztą przyjdź a sam się przekonasz.

ffff

To prawda. Zarobki są dobre. Praca stabilna. Zespoły zgrane. Żadna firma nie jest idealna. Ta i tak jest ok.

anonim

(usunięte przez administratora)

BezNicku

Zespół jest zgrany, nie trzeba się niczego uczyć poza może jednym- mile widziane jest przyznawanie się uczciwe do własnych błędów, szczerość ceniona. Krętactwo, kombinowanie- NIE.

były

nie jestem zainteresowany pluszaczku

bbb

Każdego człowieka szkoda.

czad

bo był walnięty !

Zostaw opinię o Euroglass - Niewiadów

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euroglass