Euroglass

Niewiadów

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 1579 ocen.

Opinie o Euroglass

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euroglass

Arkadiusz Stanislaw Kot

no to z innej beczki - ot tak nic osobistego tylko ku przestrodze - jest tam taki pracownik PIOTR KUBRYN cdn na stronie https://www.facebook.com/blogstoposzustom/posts/1484102078298355

Jacol

a coś o pracy w laboratorium???

Weronika

@rekrutatnt w sumie odnosisz się też do mojego pytania oraz pytania @gela24. Piszesz, że nie rozmowa nie była adekwatna do zajmowanego stanowiska, to o co w takim razie były zadawane pytania, tak konkretnie?

Rekrutant

Jak wygląda rekrutacja na stanowisko elektryk / automatyk? To ja wam powiem, bo w sumie bylem tam na rozmowie 3 razy. Wchodzisz i widzisz komisję składającą się z kierownika technicznego, mistrzunia od automatykow, mistrzunia od elektryków, Panią z kadr. Miny mają skazujace jak sędziowie na ławie przysięgłych w amerykańskim sądzie. I się zaczyna : zadają pytania jak na egzaminie maturalnym, kompletnie odbiegające od rzeczywistości w praktyce. Rozmowa trwa 1 godzinę, gdzie na egzaminie maturalnym jest to krótszy czas. Osobiście miałem wrażenie podczas każdej z moich rozmów że owa komisja ma przed sobą dzienniki lekcyjne i rekrutantom stawia oceny 1,2,3,4,5,6. Zabawa jak w technikum, szukanie dziury w całym. Nie polecam.

ffff
@Rekrutant 29.09.2017 09:08
Jak wygląda rekrutacja na stanowisko elektryk / automatyk? To ja wam powiem, bo w sumie bylem tam na rozmowie 3 razy. Wchod...

hehe. jak byłeś trzy razy, to już wiadomo, jaką wiedzą się popisałeś... wygląda na to, że kolejną maturę oblałeś...

Rekrutant
@ffff 08.10.2017 10:41
hehe. jak byłeś trzy razy, to już wiadomo, jaką wiedzą się popisałeś... wygląda na to, że kolejną maturę oblałeś......

Tak, 1,5 roku wszędzie ogloszenie, że szukają automatykow i elektryków bo firma się niby się rozwija, jednak prawda jest taka jak napisał rekrutant

Weronika

@Gela24 a o jakie konkretnie stanowisko pytasz? Zazwyczaj wysokość wynagrodzenia jest dość mocno zależna od zajmowanego w firmie stanowiska. Czy w Euroglass prowadzona jest teraz rekrutacja i stąd wybrzmiało to pytanie?

Gela24
@Weronika 14.09.2017 07:37
@Gela24 a o jakie konkretnie stanowisko pytasz? Zazwyczaj wysokość wynagrodzenia jest dość mocno zależna od zajmowanego w firmi...

Weronika chodzi mi o zarobki na produkcji, magazynie a czy jest rekrutacja tego nie wiem pytam bo słyszałem że nieźle tam płacą

Gela24

Może ktoś powie o zarobkach w tej firmie

masaro

czy euroglass posiada piece do hartowania szkła

Weronika

Sprawdź, kogo obecnie Euroglass poszukuje do swojego zespołu. Wszystkie aktualne oferty pracy możecie znaleźć na stronie internetowej firmy: http://www.euroglas.com/pl/praca-i-kariera/kadra.html Które stanowisko szczególnie Was interesuje?

Teresa
@Weronika 17.05.2017 13:56
Sprawdź, kogo obecnie Euroglass poszukuje do swojego zespołu. Wszystkie aktualne oferty pracy możecie znaleźć na stronie intern...

czytałam te oferty i zastanawia mnie dlaczego tak częsta fluktuacja kadr?

Ghana zielona izolacja

Witam. Opinia skierowana w odpowiedzi do osoby o nicku "cycu". W dzisiejszych czasach wszędzie znajdziesz lepszą ja znalazłem a pracowałem w DUR.. A błędami w pisowni zdradzasz się z kim mamy doczynienia tylko jeden "kierownik" w ten sposób piszę i się wypowiada.

bolo

klika i bandyci na kierowniczych stanowiskach

Antek
@bolo 26.01.2017 15:21
klika i bandyci na kierowniczych stanowiskach

Naprawdę???

p

Ja tom hute budowałem. Zbiorniki na stłuczke, sud,kwarc. Robiłem to z mostosalem zabrze odzdiał częstochowa. Po wkopaniu kamienia węgielnego jeden z operatorów spychu zniszczył ten punkt i został zwolniony dobrze tego miejsca nie wspominam. A te dobre zarobki są śmieszne trzykrotnie więcej zarobiłem w miesiącu jak wasz majster. Zaśmiał bym mu się w twarz. Jeden z pracodawców z firmy sąsiedniej zaproponował mi 16 zł za RBG. Wyśmiałem go wele w domu siedzieć w zime. Pozdrawiam. Haaaaa

mariusz

pracownik' wiec ile możn netto zarobic w miesiacy samej podstawy

Łotr

To przez kradzież cyny

Pan Marian

Witam.Chciałbym sie dowiedziec o co chodzi z transportem szkla z huty.Cały parking ciezarowek stoi w oczekiwaniu na ladunek klienci sie prosza o szlo wszedzie sa braki a auta stoja.Cos tu nie halo!!Moze ktos madry (ze szklanego budynku) odpowie

mariusz

Skala..."fajne zarobki" oznacza 2600złbrutto... netto... tj około 1800zł/miesiąc. ...brak przedstawiciela związków zawodowych...rady zakładowej...brak kasy zapomogowo-pożyczkowej...brak zorganizowanego transportu do pracy...brak zorganizowanej stołówki...brak funduszu wczasów pracowniczych...

pracownik
@mariusz 13.01.2016 19:43
Skala..."fajne zarobki" oznacza 2600złbrutto... netto... tj około 1800zł/miesiąc. ...brak przedstawiciela związków z...

skąd wziąłeś taką zanizoną stawke?2600 to jest netto w tej firmie a dochodza i inne benefity.nie masz pojecia to nie pisz bzdur

anonim

(usunięte przez administratora)

Kamil10

Okres próbny 3 miesiące, potem umowa na czas nieokreślony. Fajne zarobki, świetna atmosfera,opieka medyczna, benefity- firma jest rajską wyspą. Nie tylko dla biura, ale i większości pracowników. Niektórym oczywiście zawsze jest mało i zawsze będą niezadowoleni, to jasne. Ja osobiście modlę się, żeby przepracować tu aż do emerytury.

Aicha
@Kamil10 10.01.2016 12:08
Okres próbny 3 miesiące, potem umowa na czas nieokreślony. Fajne zarobki, świetna atmosfera,opieka medyczna, benefity- firma je...

Kamil, do którego boga modlisz się??? to też może mieć dziś znaczenie na czasookres twojego zatrudnienia w firmie.

agata

Proszę Państwa, pytania i odpowiedzi powinny być merytoryczne, nie używajcie kolokwializmów, w naszej Firmie liczy się głównie to co w głowie!!!

Tamara

Ja nie chaciu "średnią krajową" u mienia mozebyt 1000zł/miesiacz i eta budiet charaszo- wsio w pariadkie.

tadek

Jeśli mieszkałaś na Ukrainie to zarobki Euroglas mogą Tobie imponować. Lecz nikomu kto już zarabiał wcześniej średnią krajową. Jeśli już zatrudniają to bardzo młodych z małym doświadczeniem zawodowym, "Takimi" łatwiej manipulować a potrzeby młodego to nabyć wymarzony 10 letni samochód z zachodu. Na więcej nie możesz liczyć no chyba że pochwałę za którą nic nie kupisz.

Romek
@tadek 30.12.2015 19:14
Jeśli mieszkałaś na Ukrainie to zarobki Euroglas mogą Tobie imponować. Lecz nikomu kto już zarabiał wcześniej średnią krajową....

...a co z tą budową Chińskiej huty szkła ?

Gryżli
@Romek 07.03.2017 18:56
...a co z tą budową Chińskiej huty szkła ?

Czy budowę już rozpoczeli bo ja tam nic niewidzę

b

To ładnych bzdur ci nagadał. Chyba że pracuje w szklany budynku. Z resztą przyjdź a sam się przekonasz.

ffff

To prawda. Zarobki są dobre. Praca stabilna. Zespoły zgrane. Żadna firma nie jest idealna. Ta i tak jest ok.

anonim

(usunięte przez administratora)

BezNicku

Zespół jest zgrany, nie trzeba się niczego uczyć poza może jednym- mile widziane jest przyznawanie się uczciwe do własnych błędów, szczerość ceniona. Krętactwo, kombinowanie- NIE.

były

nie jestem zainteresowany pluszaczku

bbb

Każdego człowieka szkoda.

czad

bo był walnięty !

pandora

Czy ktoś wie dlaczego zwolnili tego walniętego szefa ochrony ?

asior10
@pandora 09.03.2015 21:53
Czy ktoś wie dlaczego zwolnili tego walniętego szefa ochrony ?

Dlaczego walniętego?

aaa

Misiek ;-)

były

pozdrowienia z Pabianic

asior10
@były 03.01.2015 19:06
pozdrowienia z Pabianic

Nie ma żadnych zatrudnien

E

Witam. Wiem że mój post nie tyczy się tematu, ale poszukuję pewnego Pana (wiek po 30, znak szczególny kolczyk w uchu), który dnia 21.08.2014 r. był w biurze turystycznym KTM w Tomaszowie Mazowieckim. Pracuje w Euroglasie w Ujeździe i jest teraz na urlopie. Proszę o pilny kontakt e-mail: p.gacek@interia.pl

dziadek

witam nie miałem okazji się pozegnac z kolegami i dyrekcja to stało się tak szybko rano do pracy ochrona i do widzenia to przez moja chorobę która nie chciałem dzisiaj ja jutro może to spotkać każdego milej pracy dla wszystkich pozdrawiam

Polka

Dlaczego zwolnili 2 osoby z ochrony?

wzburzony

To co sie teraz wyprawia to szok firma prorodzinna a juz druga osoba dostala zwolniona z pieknego szklanego budynku w ostatnich dwóch tygodniach.brawo przelozeni super jestescie pamietajcie tylko ze i na was przyjdzie pora porzegnac sie z firma euroglas

manu

czy może w ostatnim czasie było jakieś szkolenie pracowników w niemczech ? proszę o datę ...

pracownik

cycu - 2013-05-21 08:54:51 Chyba juz niektorym pracowniko sie troszke pomieszalo w glowach wskascie zaklad w promieniu 30 km gdzie sa takie zarobki socjal i pelna rejstracjaPamiętaj że za pieniądze nie kupisz atmosfery w pracy.No chyba że jesteś [usunięte przez moderatora] i atmosfera w pracy to dla ciebie coś niepotrzebnego.Motywując ludzi osiąga się cel a w Euroglasie to sukcesywnie wygaszają.

cycu

Do twardziela mi duzo brakuje ale nie mozna mierzyc wszystkich przelozonych jedna miara

c

Brawo !. Rzeczowy argument twardzielu.

cycu

Jezeli ktos jest uparty i ma zawsze tylko swoja racje nie umie sie podpozadkowac to nie dziwie sie ze siada komus psychika

c

To są dwie opcje: albo kłamiesz w rozmowie z kolegami bo ja tak cudownej oponii nie słyszałem od conajmniej dwóch lat ani nie znam nikogo kto by takową słyszał ,albo kłamiesz że nie jesteś ze szklanego budynku bądz jego częstym gościem. A co do pracy w cegielni to jasne że praca tam jest dużo cięższa ale mało kto tu pisze że ma ciężką pracę a praktycznie wszyscy piszą jak są w niej traktowani a zmęczenie psychiczne jest czasami sto razy gorsze od fizycznego.

cycu

Nie jestem z szklanego budynku i cos niecos wiem na temt pracy jak tak narzekacie proponuje prace w cegielni albo kopalni

PPP

Witam Kolega się myli , takiej dobrej PRACY i tak płatnej to w obrębie 60 km Nie znajdziecie Pozdrawiam

c

Piszesz pewnie o sobie i swoich kolegach i koleżankach z pięknego szklanego budynku. Proponuję spędzić kilka dni na produkcji ,magazynie lub w [usunięte przez moderatora]. to ci się wyjaśni o czym są wcześniejsze posty zadowolony człowieku.

cycu

Chyba juz niektorym pracowniko sie troszke pomieszalo w glowach wskascie zaklad w promieniu 30 km gdzie sa takie zarobki socjal i pelna rejstracja

Ghana zielona izolacja
@cycu 21.05.2013 08:54
Chyba juz niektorym pracowniko sie troszke pomieszalo w glowach wskascie zaklad w promieniu 30 km gdzie sa takie zarobki socjal...

W dzisiejszych czasach wszędzie... A błędami w pisowni zdradzasz się z kim mamy doczynienia tylko jeden "kierownik" w ten sposób piszę i się wypowiada.

pracownik

ja znam przykład z magazynu gdzie kierownik zmiany mowi wprost że trzeba zwolnić jedną osobę dla przykładu po to aby inni bali się chodzic na zwolnienia lekarskie.Gość za to kiedyś moim zdaniem beknie.To dopiero chamstwo.

bubu

Ta firma to klasyczny przykład jak polak na stanowisku może zgnoić drugiego polaka. W zeszłym roku byliśmy złodziejami a w tym dla odmiany pijakami. Brawo !.

m

Tak chyba ten z DKJ.

Edek

dlaczego tak ważna jest w Euroglas znajomość jęz. niemieckiego? słyszałem że rozmowę kwalifikacyjną prowadzi Niemiec?

anonim

nawet w miare tam płacą ale z tego co wiem zabierają ludziom mozliwość zarobienia w nadgodzinach no a oczywiscie sami CHAPIĄ Flotę śmiejąc sie za plecami.Zawsze gdy do rządzenia biorą sie "Polaczki"patrzą tylko jak tu zabłysnąć w oszczędzaniu gdy Niemcy mają sie w najlepsze bo tam raczej płaci się uczciwie.No ale co tu gadać tam sie poprostu szanuja.A więc niema to jak pracować pod komendą wyksztalconych i pełnych pomysłów Rodaków.

anonim

kochana stanowiska dawno obsadzone i przez najbliższe lata sie tam nikt z zewnatrz nie dostanie.

szukajaca

Witam, czy sa jakies przyjecia do euroglasu do biura? A moze ma ktos adres gdzie moge wyslac CV? Z gory dziekuje za odpowiedz

gość2

popieram.Brak szacunku.Polak [usunięte przez moderatora] w swoim Kraju(a to przez naszych wspaniałych Rodaków-niby kierowników itp.[usunięte przez moderatora]) Atmosfery BRAK

Zostaw opinię o Euroglass - Niewiadów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euroglass