POL-ELEKTRA

Łochowice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 69 ocen.

Opinie o POL-ELEKTRA

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POL-ELEKTRA

Ciekawski

No jak tam, pensje poszły w górę w tym bumie gospodarczym czy nadal minimum? Taka firma to powinna dobrze płacić - przecież to najlepsza firma w okolicy - podobno!!!. Zbliża się wigilia - zapewne będą paczki dla dzieci pracowników :-).

Jarek

Aneta w firmie jestem ok to coś ludzie tu piszą to bzdury. Dobre pieniądze i na czas wiele benefitow. Jakby się komuś coś nie podobało to za zieloną brama są chętni dołączyć do wykwalifikowanego zespołu firmy.

Aneta

@jarek, ja też dopytywałam @Gosię o różne rzeczy dotyczące jej wypowiedzi, mimo, że to co napisała jest negatywne w stosunku do POL-ELEKTRA to jednak zostało uzasadnione. Czy Ty też mógłbyś wyjaśnić dokładniej o co Ci chodzi?

Jarek

@Gosia Bzdury piszesz w pol-elektrze jest fajnie.

Aneta

@Gosia czyli jak rozumiem - ta sytuacja nie była zgłaszana do nikogo wyżej? Jeżeli takie zachowanie jest na porządku dziennym, to może warto podjąć rozmowy na ten temat z szefostwem POL-ELEKTRA? Daj znać, czy może już ktoś próbował to raportować?

Gosia

Nie polecam mistrz h4 otwarcie porównuje pracowników do swojego psa. Wprowadza zasadę 2 x do toalety. Potem w gacie , jego pies wytrzymuje 12 godzin. ;) Gdzie Animals :D Na zebraniach skłania pracowników do odejścia , że na nasze miejsce ma innych , że możemy się dogadać w sprawie wypowiedzenia jak nam się nie podoba. Pracownicy są zastraszani przez p.J.S. Gdzie władze ? Help

Aneta

@Bunia na stronie internetowej firmy znajdziesz formularz kontaktowy. Jeśli dostaniesz się, daj znać! Chętnie dowiemy się jakie będą Twoje wrażenia z pracy w POL-ELEKTRA.

Bunia

Jestem hentna co mosze zrobic?

Qwert
@Bunia 15.06.2017 22:03
Jestem hentna co mosze zrobic?

Po pierwsze naucz sie polskiego Bunia

Bunia

Czy pol-elektra poszukuje pracownikuw?

ktoś
@Bunia 02.06.2017 21:22
Czy pol-elektra poszukuje pracownikuw?

Tak, poszukują pracowników produkcji.

HR Manager

Kolejne benefity: Prywatny telefon do celów służbowych - bez limitu połączeń. Prywatny samochód do celów służbowych - bez limitu kilometrów. Szkolenia specjalistyczne - nawet do 3 dziennie po reklamacji. Możliwość zatrudnienia członków rodziny, znajomych, znajomych znajomych. Nauka europejskich języków - w tym francuski! W przypadku ukończenia szkolenia odpowiednim certyfikatem następuję szybkie otwarcie drogi do awansu poziomego lub pionowego! Możliwość wykupienia po atrakcyjnej cenie przekąsek i napojów wysokokalorycznych o niskiej temperaturze własnej.

HR Manager

System akordowy to żadna ściema! Działa doskonale i w dodatku sam się koryguje do tego stopnia, że pracownicy praktycznie przestali chodzić na śniadanie żeby w pocie czoła wyrobić normę na 8 h - chwała im za to! Nasz niemiecki właściciel jest z faktu bardzo zadowolony, że tak dużo dało się wycisnąć z pracowników, praktycznie robią więcej a zarabiają tyle samo.

HR Manager

Tak są wakacje na RODOS

Rybak
@HR Manager 18.05.2017 21:43
Tak są wakacje na RODOS

Moze kasa sie znajdzie bo Niemcy polelektre odwiedziły...

Ciekawski

Hej HR Manager a gruszki z socjalu na wypoczynek wakacyjny już nie ma? Firma zatrudnia multum pracowników to na wypoczynek powinna być gruba kasa.

Rybka

Lepszych nieznajdziesz nigdzie

HR Manager

Hola Hola! W zakładzie jest wiele Benefitów oto najpopularniejsze: - Komfort dojazdu - Miejsca parkingowe. - Zajęcia relaksujące - Ośmiogodzinne ćwiczenia rąk i wzroku. - Zajęcia umysłowe - Nawet 20% czasu pracy na rozwijanie wspólnych pomysłów pod nadzorem technologów i mistrzów. - Przyjazne miejsce pracy - miła i przyjazna atmosfera. - Stabilność zatrudnienia - Możliwość zawarcia umowy o pracę na czas określony a potem na czas określony a potem... - Biznesowy czas pracy - Możliwość pracy w sobotę, niedzielę etc. lub 24/24 jak kto woli. - Komfort dojazdu - Możliwość dojazdu do pracy autobusem po bardzo atrakcyjnej cenie. Autokary są wyposażone w sprzęt Audio wysokiej klasy, w którym rozbrzmiewa muzyka od tranetecho do bisiady weselnej atmosferę taką zapewnia kierowca. Dynamiczna jazda sprawia, że do pracy jedzie się 15 minut a z pracy 30 minut mimo, że droga ta sama. Autokary mają przegląd techniczny i siedzenia, czasami tylko od nadmiaru koni mechanicznych i dynamicznej jazy występuję "pocenie się" silników olejem co skutkuje licznymi plamami na super posadzce parkingowej firmy PEL. Pan Kierowca potrafi podgrzać atmosferę palącymi się zablokowanymi hamulcami lub ogrzewaniem postojowym. Bez względu na usterki i warunki pogodowe zawsze dojedziesz na czas do pracy! - Posiłek - 15 minutowa przerwa na śniadanie niewliczana do akordu i dwie pięciominutowe na papierosa tyle wystarcza w zupełności aby wrócić z chęcią na stanowisko pracy. - Spa - Możliwość skorzystania w czasie pracy z toalety o wysokim standardzie. - Spa - Nieograniczona ilość papieru toaletowego i mydła w płynie do umycia rąk.(wysokiej klasy) - Zajęcia relaksujące - Możliwość słuchania radia z własnych odbiorników radiowych przy wykorzystaniu słuchawek po opłaceniu indywidualnie abonamentu RTV. - Zajęcia relaksujące - Możliwość przeglądnięcia FB i 4 Like/osoba/zmiana. - Posiłek - Napoje chłodzące latem za darmo w ilości 3x1,5l / tydzień. - Komfort pracy - Klimatyzowane hale produkcyjne wiatrakami przenośnymi. Samopoczucie latem jak na wakacjach w Egipcie temperatura w dzień jak i w nocy nie spada poniżej 35 w niektórych obszarach wysokostandardowych hal. - Opieka medyczna - Apteczki znajdujące się na każdej z hal w razie potrzeby. - Wypoczynek - Możliwość skorzystania z urlopu wypoczynkowego nawet 2 tyg! - Stabilność - Wynagrodzenie na czas. - Ochrona - Ubranie ochronnie w miejscu wykonywania pracy. - Ekwiwalent/zwrot kosztów - Dodatek w wysokości 3 zł za pranie/mc ww. ubrań. Jeszcze jakieś?

Technolog z Bydgoszczy
@HR Manager 16.05.2017 21:08
Hola Hola! W zakładzie jest wiele Benefitów oto najpopularniejsze: - Komfort dojazdu - Miejsca parkingowe. - Zajęcia relaksuj...

W swoim sprawozdaniu wspominasz o systemie akordowym. Czy ten system jest w pol-elektrze również na wtryskarkach? Jeśli tak to napisz proszę jak to działa. Co to naprawdę za system i czy to nie jest czasami jakaś ściema?

Aneta

A co muszę zrobić jerzeli nie jestem spokrewniona? Jestem skłonna do poświenceń rzeby zdobyć pracę tam podobno to super firma i super ludzie i płacą na czas to mi wystarczy. Jak tam się aplikuje słyszałam, że czeba wypełnić jakś ankietę podobno na cv nie patrzą. Czy jeżeli jestem osobom paląncom to muszę się do tego pżyznawać w ankiecie, słyszałam że można ich oszukać i tego nie wpisywać a potem wychodzi sie na jakieś lewe fajki. Pomurzcie mi podpowiedzieć co mam zrobić jeszcze raz jak mam zrobić żeby sie tam dostać!

Hania

Aneta jak bedziesz z pokrewiona z mistrzem z hali nr.2 to bedziesz miec super benefity.......

Aneta

Pracujesz w POL-ELEKTRA? Chętnie dowiemy się na jakie warunki zatrudnienia mogą obecnie liczyć pracownicy. Jakie benefity zapewnia pracodawca?

Adolf

@clik a co chcesz wiedzieć ?

rysiek

Ale to @realista tak mało płacą dlatego uważasz to za nierealne czy o co chodzi? Nie wiem czy jest to związane z rodzajem pracy może tak więc napisze, że szukają też technologa i elektrotechnika może tutaj płace i świadczenia są w pewien sposób większe?

clik
@rysiek 09.10.2016 17:56
Ale to @realista tak mało płacą dlatego uważasz to za nierealne czy o co chodzi? Nie wiem czy jest to związane z rodzajem pracy...

Powiedzcie o jakiej kwocie wynagrodzenia mówicie bo myślę o pracy tutaj (mam nadzieję że nie najniższa krajowa,dają jakieś premie napiszcie konkrety )

Realista

Widzę że Pol- Elektra szuka pracowników po szkole podstawowej do montażu. Uważam że po wprowadzeniu przez rząd 500+ to takich pracowników nie znajdziecie - to jest szukanie igły w stogu siana. Proponuję pisać w ogłoszeniach wymagane wykształcenie min. średnie - w tym przedziale chyba są większe szanse pozyskania pracownika.

Dance
@Realista 08.10.2016 08:24
Widzę że Pol- Elektra szuka pracowników po szkole podstawowej do montażu. Uważam że po wprowadzeniu przez rząd 500+ to takich p...

A co ty myslisz ze po szkole podstawowej to jakies osły są?? Jeszcze lepiej sobie radzą niz te co mają wykształcenie wyższe!!

Pbfree

Widzę, że powyższe wpisy to jakaś cwana zagrywka "PR" w celu przykrycia negatywnych wpisów. Niestety rzeczywistość jest zupełnie inna nie dajcie się nabrać!

Ciekawski

O widzę że rozglądacie się za nową pracą. Co czujecie brak kasy?

kghrk

w pol-elektrze zle sie nie pracowało...robiłam to co do mnie nalezało a reszte miałam gdzies....nie bawiłam sie w jakies "grupy plotkarskie" żal mi było tych którzy obrabiali komus [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a za chwile do tej osoby z wielkim usmiechem jak to "cie lubie" . Plotki tam byly zawsze i to chyba nigdy sie nie zmieni. co do brygadzistow i pomocnikow to leniwcy jak cholera... (no nie do konca wszyscy jakas 1/4 z nich wypełnia swoje obowiazki heheh)...pracowałam tam prawie dwa lata jestem na urlopie wychowawczym i nie sadze ze wroce spowrotem....bo widze po opiniach ze z roku na rok coraz gorzej. Ploty, flirty i walenie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w jednym ....no coż to ludzie do tego doprowadzaja.

bunia

To po jaką cholere tam robisz zwolnij się i będziesz mieć spokój proste!

pracownik

To jak chcesz się później leczyć psychicznie to idź, a najlepiej jeszcze na pewną halę gdzie rządzą brygadziści a nie mistrz, który jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wołowa nie ma swojego zdania, tylko najlepiej by podnosił normy, i zajmował się plotkami, bo na tym się zna najlepiej, a niestety kobiety tam dają się poniżać,nikt nie ma odwagi im się przeciwstawić, tylko ciekawe czy dyrektor o tym wie a udaje,że nic nie widzi, Mo.... trzeba tak to nazwać, no cóż jeśli masz ochotę to składaj tam papiery

Stary

Ja tam do do pracy chodzę żeby zarobić, a nie na kawę. Prawda taka że tam nie da się zarobić nawet nadgodzin nie można zbyt wiele mieć jeśli w ogóle. Bazyl jedna rzecz proponuję zejść na hale porobić miesiąc i czekam na ponowną opinie tutaj.

gość

Kołchoz i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za psie grosze. Mają człowieka za nic. W akcie desperacji można tam pracować.

Mario

Składałem do Polelektry papiery kilka razy będąc bezrobotnym do strażnika na wartowni. Nie chciał wpuścić do kadr CV kazał wrzucić w skrzynkę. Pewnie CVkami palą w piecu co? Na szczęście znalazłem lepszą pracę bo jak czytam wasze wypowiedzi to widzę tutaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Dziwi mnie jedno dlaczego nawet nie zaproponowali mi rozmowy, przyszedłbym nawet za małe pieniądze pracować, ale skoro inżynierów mają w poważaniu to im też dziękuje bardzo.

anonim

(usunięte przez administratora)

polpol

firma zła nie jest brakuje tylko ludzi już nie super specjalistów ale ludzi z jajami takich z "doświadczeniem" których trzeba poprowadzić za rączkę i paluszkiem pokazać mamy aż za nadto przynajmniej na H gdzie jestem

anonim

(usunięte przez administratora)

polpol

a w jakiej branży masz 3 lata doświadczenia, latałeś z paleciakiem?

a co poza plotkami?

na razie przeczytalem same plotki, szkoda. A poza tym w Elektra widac jakies plusy? napiszcie coś. dzieki.

Nauczycielka

Czytam opinie i widzę, że poziom ortografii niektórych wypowiadających się jest porażający! Radzę również po napisaniu przeczytać to co naskrobaliście bo niektóre zdania w Waszych wypowiedziach są nielogicznie i całość wypowiedzi jest pozbawiona sensu!

Taka Sobie
@Nauczycielka 19.03.2014 12:36
Czytam opinie i widzę, że poziom ortografii niektórych wypowiadających się jest porażający! Radzę również po napisaniu przeczyt...

Kobieto ty na innym portalu powinnaś uczyć ortografi nie tu gdzie ludzie pod wpływem emocji piszą to co czują lub co myślą

SARA

Witam od jakiegoś czasu obserwóje wpisy bo zastanawiam się czy zanieść CV.Mam koleżanki na h2 i h4.Bardzo dużo słysze opowiadań o niby romansach jakie tam niby istnieją lub nie.Jestem mężatką i gdyby mój dowiedział się no to szok.Dlatego takich ludzi powinni odrazu zwalniać,i niebyłoby gadania za plecami tylko praca tak kierownictwo zrobiło w byłym moim zakładzie i spokuj,niema pierdolenia,może też by się przydało wprowadzić poco jakaś rodzina ma cierpieć lub się rozpaść.Czy są osoby które mogą coś na ten temat powiedzieć bo niemam zamiaru pracować ze śliniącymi sie brygadzistami lub kierownikami.PROSZE O ODPOWIEDŻ

pol-elektranka
@SARA 17.03.2014 23:08
Witam od jakiegoś czasu obserwóje wpisy bo zastanawiam się czy zanieść CV.Mam koleżanki na h2 i h4.Bardzo dużo słysze opowiadań...

Tak to prawda że w tej firmie pod względem plotek dzieje się żle ponieważ są panie co specjalnie sieją ploty by być na fali.Znam panią z h2 i jej męża z Potulic co niby pani i pan kierownik od Oktawi mają ku sobie,lecz mało było komuś i polewał oliwą aż małżeństwo się rozpada.Takimi i innymi plotkami powinna zająć się Dyrekcja bo kogoś można wpędzić w kompleksy.Panie co gadają na inne osoby poprostu chcą być na fali w zakładzie,żal tylko tych rodzin,a praca jest ok tylko z zarobkami jest troche kiepsko(małe) ale jak niemasz zazdrosnego chłopa i jesteś silna psychicznie to składaj CV.Pozdrawiam

bunia
@pol-elektranka 19.03.2014 21:46
Tak to prawda że w tej firmie pod względem plotek dzieje się żle ponieważ są panie co specjalnie sieją ploty by być na fali.Zna...

Ta pani z Potulic to już od dawna prowadza się z innym co dowodzi że w każdej plotce jest ziarenko prawdy!

Graform

Witam Czy możecie powiedzieć coś o panu L[usunięte przez moderatora]?? został kierownikiem w Graformie w kruszynie i większej tragedii ta firma nie widziała, co on u was robił ??

iwona

Witam wszystkich pracuje tu już 5 lat i sa dni lepsze i gorsze lecz niepodoba mi się zachowanie niekturych pań chodzi o plotki czyli o romanse niekturych pań z mistrzami i brygadzistami sama słyszałam na swuj temat i omało co niestraciłam rodziny znam kilka pań co mają czy miały teraz też chodzą plotki o 2 paniach pani (usunięte przez administratora)z nakła i pani (usunięte przez administratora) z potulic jak niemacie konkretów to nieplotkować a zająć sie pracą bo zniszczyc komuś rodzine i opinie jest łatwo więc mniej plotkowania a wiecej pracowania Iwona

pracownik

Nikomu nie życzę pracy [usunięte przez administratora]. Nawet największemu wrogowi. To co się tam dzieje przekracza ludzkie pojęcie. Zmienić dyrektora i wicedyrektora to może coś się zmieni. [usunięte przez administratora]

uuuuuuuu

To prawda, że można dostać wypowiedzenie lub rozwiązanie umowy bez podania przyczyny. Kręci się wtedy, że za dużo chorowałeś lub coś tam.... (tym czasem twoje chorobowe wyniosło 10 dni na cały rok!) A i nikt nie wspomniał o tym, że zatrudniają ludzi, których kiedyś zwolnili dyscyplinarnie hahaha. Śmiechu warte. A tym czasem jak uczciwy pracownik (zwolniony pod pretekstem kryzysu) chciał wrócić po kryzysie do pracy to go mylą z kimś innym albo słuchają złych podszeptów, (kręcą coś przez telefon bo wprost nie powiedzą, że cię nie chcą) i tylko dlatego porządna i zdyscyplinowana osoba nie mogła wrócić do pracy choć bardzo jej potrzebowała. Na szczęście na tym "zakładzie" świat się nie kończy!

po co komu

Nie narzekajcie tak na tą prace bo nie jest aż tak źle. Fakt płace są małe bo są bardzo wysokie normy. tylko zadajcie sobie pytanie dlaczego?? bo jak ktoś jest wstanie zrobić na pond 12 godz. to nie dziwcie się ze norma jest podniesiona i nie idzie zarobić a wiadomo każdy chce zarobić bo po to idzie do pracy tylko trzeba to robić z głową. ponieważ są takie stanowiska pracy gdzie panie robią na 10 godz. i nie narzekają. Organizacji pracy to dosłownie brak!! ponieważ np. popołudniówka wyrobi rannej zmianie i ranna zmiana nie ma co robić albo odwrotnie. brygadzistów lub pomocników brygadzisty trzeba nieraz bardzo długo wołać i jeszcze nie ustawi jej jak powinien i to są bardzo kompetentni pracownicy. a na hali to ba być cisza spokój i się nikt do siebie nie odzywać o radiu żeby grało to można zapomnieć jedynie w słuchawkach a na każdej hali jest tak samo.

mistrz

taka sobie - 2011-12-20 10:16:53 Swiete słowa!Dodam jeszcze że jest brak organizacji pracy na pewnej hali.Pracuje tam pewien matoł ,ktory oprocz rzucania skrzynkami i paletami nie potrafi nic!Do maszyny dośiada sie po kilka razy a i tak nie umie jej naprawic.Brak kompetencji i fachu z jego strony jest porażająco rażący.A teraz sie zapytam za co zgarnia te cyfry na kwitku??Mistrz hali nie ma pojecia jakiego ma pracownika,ale skarzyc nie ma co na tego błazna bo bedzie zemsta typu \"wpis\"na tyle go stac.Pozatym chodzi jakby miał buty na spreżynach..Jak mnie [usunięte przez administratora]to pojade jego śmiesznym nazwiskiem!śmieszne nazwisko? chyba Twoje [usunięte przez administratora] wiem kim jestes i mozesz juz zaczac sie pakowac.

dads

a jak tam z dzialem jakosci?

pola

az boje sie cv zanies czy ktos by mogł na pisac jak jest na prawde

gal anonim

czytając niektóre opinie mam wrażenie jakbyśmy mówili o innej firmie...jak można wychwalać ten okropny zakład?! atmosfera jest straszna na halach tylko pierdoły, ploty, obgadywania i nic więcej najlepiej rozmawiać tylko o pogodzie bo jak czasem powie się dwa słowa za dużo to zaraz cała hala o tym huczy!!!mistrzowie hal to nie wiem po co są skoro i tak nie mają kompletnie nic do powiedzenia."Góra" robi co chce,zwalnia kogo chce i najlepsze jest to jak traktuję się pracowników a mianowicie zwalnia się osoby z paroletnim stażem pracy, [usunięte przez administratora]traktują ludzi jak śmieci! ale wiem dlaczego..."starzy" pracownicy są im widocznie za bardzo wydajni i za dużo zarabiają więc lepiej taką osobę zwolnić a na jej miejsce przyjąć kogoś mniej obrotnego kto ledwie zrobi normę i dostanie najniższą krajową hehe przecież to jest śmiechu warte! no ale cóż tam tak było jest i zawsze już będzie nikt się nie odezwie bo każdy gaciami trzęsie o swoją posadę tak jest prawda! nie polecam nikomu pracy [usunięte przez administratora]

wujek sam

Fajnie że jest ta stronka. Przynajmniej można się pośmiać :D Próżnymi żalami na innych się swojej pensji i tak nie podniesie. Jeśli masz jakąś stawkę to przez wpis tutaj i tak jej nie podniesiesz, ani nie sprawisz, że dana osoba nie dostanie mniejszą. Czy jest więc sens wypisywania głupot i oczerniania kolegów i koleżanek z własnej firmy? Ktoś kto wchodzi wyciąga odpowiednie wnioski zarówno o Panach jak i Paniach pracujących w firmie.

Zafira

hala nr 4 przyjmuje.A wczesniej hala nr 1.pozdrawiam

julia

wolan - 2012-02-09 08:44:51 tej hmmmm za te stare purchawice mozesz dostac sprawke w sadzie.Nie obrażaj nikogo takimi tekstami!Pozatym jak wiadomo trzeba drzeć ryja bo nie mozna opuscic swojego stanowiska tak jest w przepisach.Prawda jest taka ze brygadzisci leca sobie w [usunięte przez administratora]Stoi przy tobie wolasz go 3 razy a on nie reaguje.Tak to wyglada.Jakby tak chłopakom poobcinali pensje do najnizszej to może wtedy zaczeli by sie starać.Poza tym zdajmy sobie sprawe ,ze wiekszość panów jest tutaj nie potrzebna.Nie jedna kobieta jest na tyle obrotna i bystra, ze sama ustawi sobie maszyne.Panowie powinny być tylko do noszenia palet....pozdrawiam Wolanwitajcie mam pytanie czy firma pol elektra potrzebuje na dzień dzisiejszy pracownikow produkcji

wolan

tej hmmmm za te stare purchawice mozesz dostac sprawke w sadzie.Nie obrażaj nikogo takimi tekstami!Pozatym jak wiadomo trzeba drzeć ryja bo nie mozna opuscic swojego stanowiska tak jest w przepisach.Prawda jest taka ze brygadzisci leca sobie w [usunięte przez administratora]Stoi przy tobie wolasz go 3 razy a on nie reaguje.Tak to wyglada.Jakby tak chłopakom poobcinali pensje do najnizszej to może wtedy zaczeli by sie starać.Poza tym zdajmy sobie sprawe ,ze wiekszość panów jest tutaj nie potrzebna.Nie jedna kobieta jest na tyle obrotna i bystra, ze sama ustawi sobie maszyne.Panowie powinny być tylko do noszenia palet....pozdrawiam Wolan

hhhmmm

Fakt praca nie jest zła, mogli by lepiej płacić i dział utrzymania ruchu szybciej reagować na usterki w końcu za coś kasę dostają. Panie które tu pracują dzielą się na rożne grupy, te które faktycznie chcą zarobić na utrzymanie rodzin i nic poza tym ich nie obchodzi i na te które chcą zarobić opierdalając się i kuźwa żyją każda historia puszczana na zakładzie, każde gówno je obchodzi na 4 ktoś pierdnie to zaraz muszą [usunięte przez administratora]która to i czemu to zrobiła typowe wieśniary plotkujące:D A najlepiej to się kuźwa czepiać brygadzistów bo znacznie ich jest mniej. I od razu chce się przynieść podzespoły takiej pani co normalnie poprosi wiedząc ze mamy dużo pracy jak i za równo one ale można to pogodzić i sie chce taka pana wysłuchać. A nie taka co kuźwa ryja drze za każdym razem i wola co chwile. Stare Purchawice.

bunia
@hhhmmm 05.02.2012 15:38
Fakt praca nie jest zła, mogli by lepiej płacić i dział utrzymania ruchu szybciej reagować na usterki w końcu za coś kasę dosta...

Brygadzista się tam nigdy nie napracuje,wiem co mówie.Potrafią tylko robić wpisy w kartach albo pisząc notatki służbowe na te niby purchawice.

taka sobie

Wyjedź na majorke i tam sobie wsadź sluchawczki w uszy.Ty masz byc na każde moje pierdniecie.Jesteś od przynieś ,podaj,napraw.Nie podoba sie?przeciez nikt Cię na siłe nie trzyma;-D

pracownik

czytając komentarze żal się robi, zasada "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma", a na kuroniu najlepiej. fakt panie mogłyby troszkę więcej zarabiać no ale co zrobić, nikt nikogo przecież na siłę nie trzyma. co do nazwisk, każdy ma jakie ma twoje panienko taka sobie pewnie też jest takie sobie, co do umiejętności to są tylko maszyny czasami nie do ogarnięcia, każdy z ustawiaczy momentami wolałby wsadzić słuchaweczki w uszy i mieć wszystko gdzieś, co jakiś czas wołać o byle bzdurę, zakazy hmm, sami na nie pracujemy. ogólnie dobry zakład, dobrze się pracuję.

Zostaw opinię o POL-ELEKTRA - Łochowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POL-ELEKTRA