1.7/5

• Bielkowo

3. Opinie o pracodawcach Jankowo Gdańskie
  5. Opinie o Zakłady Mięsne NOWAK

Opinie o Zakłady Mięsne NOWAK Jankowo Gdańskie

Nie przegap nowości o Zakłady Mięsne NOWAK!

07.02.2019 13:11

Szanowni Państwo,

Wnikliwie zapoznaliśmy się z opiniami pozostawionymi w serwisie GoWork.pl Dziękujemy za wszystkie pozytywne opinie, jak i za konstruktywne słowa krytyki. Wierzymy, że dzięki Państwa spostrzeżeniom możemy usprawniać funkcjonowanie naszego przedsiębiorstwa.

Nie możemy jednak pozostać obojętni na wszelkie pomówienia uderzające w dobre imię naszej firmy. Bardzo prosimy byłych i obecnych pracowników o zachowanie kultury wypowiedzi i powoływanie się wyłącznie na potwierdzone informację. Wszystkie komentarze zawierające nieprawdę, wulgaryzmy i obraźliwe zdania są niezgodne z prawem i będą archiwizowane przez administratora.

Istotna jest dla nas satysfakcja i poczucie bezpieczeństwa naszych pracowników. By, móc lepiej sprostać Państwa oczekiwaniom oraz na bieżąco reagować na wszelkie niepokojące sytuację, wpływające na atmosferę współpracy, zapraszamy do kontaktu bezpośredniego na adres e-mail: [email protected]

Serdecznie pozdrawiamy,

Zakłady Mięsne NOWAK.

03.10.2022 21:53

Sklep na Jana Pawła 16 w Gdańsku Zaspie jest bardzo ładny towar świeży oraz jest duży wybór w mięsie i wędlinach personel sklepu zawsze pomocny i bardzo miły
    WedlinaPro

19.05.2015 20:38

Bardzo fajna firma; ogromny potencjał i co najważniejsze Zarząd (usunięte przez administratora) wysoce innowacyjny i nowoczesny. Firma chce się rozwijać, stawia na mądre, uczciwe i rzetelnie pracujące osoby....niestety w Polsce to jeszcze rzadkość, jak i niewielu Polaków tak pracuje. Polecam przekonać się osobiście.
    SS

09.03.2020 17:04

Tak, polecam przekonać sie osobiście jakie to średniowiecze produkcyjne. Pracownicy dalej nie myją rąk zanim wyjdą z wc?
    Obserwator

14.02.2021 18:03

Co za wąchodup zamieścił tą opinię. No żeby tak publiczne robić laskę zarządowi... Żenada!
    Danka

25.03.2019 10:42

@Alinka, ja pracowałam w sklepie w Gdańsku, kierowniczka i koordynatorka były ok. Dostałam od razu umowę o prace, wiec w sumie nie pracowało mi się zle. Zwolniłam się, bo wyjechałam z Trojmiasta, gdybym wróciła, pewnie bym się do nich odezwała.

kandydatka

14.04.2026 11:23

cześć, widze ogłoszenie na specjalistę ds logistyki w jankowie, jakieś opinie jak tam wygląda praca? kiedyś już widziałam ogłoszenie na to stanowisko, jest spora rotacja tam? będe wdzięczna za info :)

Pati1

24.03.2026 00:01

Witam , Mogę prosić o opinie na temat pracy jako przedstawiciel byłych i aktualnych PH z tej firmy ? Pozdrawiam serdecznie 🥰
    #PrzedstawicielHandlowy

Bob

19.02.2026 16:44

Rozmowa kwalifikacyjna ok. Pomimo informacji o tym, że bez względu na wynik wyboru kandydata - skontaktują się, nie zrobili tego. Jednak niesmak pozostał. Mało profesjonalne podejście. Ale teraz chyba tak każdy robi z gęby cholewę, bo kolejny raz spotykam się z takim podejściem nie tylko w tej firmie. Marnowanie czasu kandydata poniekąd.

Dori

14.12.2024 16:30

Jak jesteś ulubieńcem czyt. (usunięte przez administratora)i donosicielem to pracuje się ok bo cała reszta musi za takich obrywać i pracować.
    XXX

14.05.2024 13:48

Czy jako student mogę do Was trafić na staż? Szukam głównie pracy dorywczej na weekendy.
    mięso

29.09.2023 16:04

mięso mielone z biedronki produkcji Nowaka to jakaś kpina woda i smród po wrzuceniu na patelnie ostatni raz coś kupiłem (usunięte przez administratora)

02.10.2023 10:50

Dzień dobry, bardzo Nam przykro z zaistniałej sytuacji. Zakup był dokonywany poprzez Sieć. Czy reklamacja została przez Pana zgłoszona? Prosimy również o kontakt [email protected]
    Aleksandra

20.04.2023 17:32

Dzień dobry ,chciałabym się zapytać dlaczego tak śmierdzi starym mięsem w nowo wyremontowanym sklepie na ul. Pomorskiej? Zniechęca mnie ten smród i chodzę kawał drogi dalej na Kombatantów. Czy to dlatego że rzadko jest tam sprzątane ? Czy jest tam jakiś kierownik który pilnuje porządku czy musi się tym zająć sanepid ?
    Monika

05.06.2023 16:20

Dzień dobry, dziś byłam w mięsnym na Pomorskiej ,niestety potwierdzam smród starego mięsa albo nie domytych lad . Szkoda bo taki ładny odnowiony sklep a taki nieprzyjemny zapach. Czy szefostwo albo ktoś z nadzoru nie odwiedza tego sklepu? hallo może po tej opini ktoś się weźmie za porządki na tym sklepie.
    Paweł

18.08.2023 07:15

Okropny zapach psującego się mięsa -potwierdzam w Nowaku na Pomorskiej. Niestety to mój ostatni raz kiedy tam byłem. Jest w koło duża konkurencja gdzie zapach w sklepie jest zupełnie inny. Widać po komentarzach że personel nic nie robi żeby poprawić czystość a i kierownik czy ktoś z nadzoru nie panuje nad sklepem , szkoda ....
    Ona

05.04.2021 22:27

Czemu tak czesto firma poszukuje pracownikow do ksiegowosci? Musi byc olbrzymia rotacja

20.06.2023 13:05

Zła atmosfera w pracy powoduje, że pracownicy się zwalniają. Księgowe, a także kadrowe, które pracowały po kilkanaście lat nie dają rady z osobą zarządzającą firmą. Nie szanuje się ludzi, nadmiar obowiązków, zrzucanie na ludzi obowiązków, których nie mają w zakresie obowiązków. Nie sprzyja to dobrej atmosferze. Po odejściu wieloletnich kadrowych, zostały zatrudnione osoby, które nie dają rady "obrobić" kadr, przy tym zatrudnieniu, zmianowości, rotacjach, przesunięciach pracowników.
    Teresa

07.07.2023 20:46

To prawda. Likwidują etaty, dokładają pracownikom pracy, która nawet nie należy do ich zakresu obowiązków. A płaca nadal taka sama jak była 5lat temu. Jak już zapłacą za nadgodziny to stawka poniżej najniższej krajowej. Śmiech na sali.
    Gabi

08.10.2022 12:44

Nie jestem pracownikiem ale klientem...ogromnie wspaniałe wyroby..smaczne świeże mięsko na medal mięciutkie kruche..wędliny wspaniałe..do tego pięknie zapakowane w cieniutka folię i dobry papier...naprawdę wyroby są dobre nie psują się w lodówce...tak trzymać..jesteście liderem na rynku..pozdrawiam...zaopatruje się w sklepie na Wejhera Gdańsk...i personel w sklepach Nowaka przemiły...pozdrawiam

11.10.2022 11:43

Bardzo dziękujemy za opinię! :) Jest Nam niesłychanie miło! Pozdrawiamy!

20.06.2023 13:11

Kupiłam mięso 2.2 kg, w dwóch kawałkach, po upieczeniu brytfana była pełna wody, mięso się nie piekło a gotowało, po zlaniu okazało się, że w naczyniu było 450 ml wody. Ja rozumiem, że mięso ma soki, ale to było już nadużycie. Mięso zostało zakupione w sklepie w Jankowie przy zakładzie produkcyjnym. Na 2, 2 kg mięsa 450 ml wody, to skandal. Za co zapłaciłam za mięso czy wodę, którą ostrzykują mięso?
    Kaszub

11.05.2023 23:37

Obserwuję poczynania przedsiębiorstwa Nowak. Przy takim potencjale, zatrudnianie jak i rotacja pracowników jest normalnym zjawiskiem. Ludzi żal za (usunięte przez administratora) sciska. Może warto poznać historię firmy ,jak budowała swoją markę, swoją pozycję na rynku. Ja akurat podziwiam takich ludzi, kiedyś miałem okazję poznać Pana Nowaka . Poznałem też Pana Tarczynskiego, byłem na obydwu zakładach. Myślę że tylko pogratulować tak wspaniałych inwestycji , innowacyjności jak i bycia odważnym aby sprostać takim realizacja

20.02.2023 11:25

PR

20.03.2023 18:43

Zuzanna jeśli możesz to szukaj pracy w firmie, gdzie zespół tworzą profesjonaliści od których możesz się czegoś nauczyć, gdzie są ludzie wykształceni, przygotowani merytorycznie, którzy podnoszą standardy. Jeśli chodzi o zarządzanie to trudno mówić o jakichkolwiek standardach w tej firmie, a raczej o nastaniu władzy zakompleksionego chłopca i jego świcie, która podtrzymuje mu płaszcz i nosi berło, a najważniejszym ich zadaniem, żeby się "utrzymać " na powierzchni jest potakiwanie, bicie panu brawo i donoszenie na współpracowników. W firmie nie ma onboardingu, nie ma profesjonalnego wdrażania nowych pracowników, nie ma szkoleń ani żadnych projektów, które mogłyby podnosić kwalifikacje pracowników, czy wyznaczać ścieżkę kariery, ale za to (usunięte przez administratora) i brak własnego zdania jest tu w cenie. Zdecydowana większość pracowników jest "wyrzucona" na B2B, na UOP pracują nieliczni, którzy i tak część wypłaty dostają w kopercie, po którą ustawiają się co miesiąc w kolejce do "najjaśniejszej pani". Taki klimat, typowy polski Januszex.

04.11.2022 18:23

Firma Zakłady Mięsne NOWAK poszukiwała osób na stanowisko Sprzedawca. Ktoś brał udział w rozmowie rekrutacyjnej? Jaki rodzaj umowy zaproponowano?

06.11.2022 17:23

Dają umowę o pracę :)

23.11.2022 20:42

Pierwsza umowa to 3 miesięczny okres próbny a po tym czasie umowa o pracę na czas określony-3lata i ostatecznie umowa na czas nieokreślony.
    Marciniak

17.05.2022 15:01

Byłem na rozmowie na stanowisko Technologa, rozmowa wyglądała ok, ale do tej pory cisza, mimo zapewniania, że się odezwą. Dla mnie to lekceważenie ludzi.
    xoxo

08.04.2022 00:59

Dlaczego firma szukając pracownika na stanowisko gł. księgowej nie umieszcza w ogłoszeniu informacji, że jest to praca w oparciu o działalność gospodarczą ? Gdyby ta informacja była w ogłoszeniu w ogóle nie zawracałabym sobie głowy taka ofertą, a tak poświęciłam swój czas aby pojechać na rozmowę, na którą musiałam oczekiwać w kuchni między lodówką a mikrofalówką. Dodam, że odpowiedzi z firmy zero. Brak powagi i tyle.

05.03.2022 19:10

Z kim i w jaki sposób można skontaktować się w sprawie nie wypłacenia wynagrodzenia za przepracowane dni w firmie Zakłady Mięsne Nowak? Niestety firma nie odpowiada na kontakt mailowy i telefoniczny.

06.03.2022 16:34

Bardzo proszę o kontakt w celu wyjaśnienia sprawy [email protected] Tel. 532-532-971

08.10.2021 10:19

Czy nowo zatrudnione osoby w Zakłady Mięsne NOWAK otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?
    X

09.11.2021 19:22

tak

10.11.2021 12:50

Pierwszą umowę na okres próbny podpisujemy na okres trzech miesięcy.

19.05.2021 10:34

Czy w Zakłady Mięsne NOWAK zaszły jakieś zmiany od momentu pojawienia się ostatnich opinii?
    Fred

30.05.2021 14:11

Tak zaszły zmiany teraz w firmie rządzą Ukraincy polscy fachowcy nie mają racji bytu
    Renata

23.02.2021 23:41

Jestem zainteresowana kwestią wymagań odnośnie zatrudnienia w zakładach mięsnych Nowak. Jest to praca z żywnością, więc chciałabym dowiedzieć się, czy jest konieczność wyrobienia książeczki sanepidowskiej przed podjęciem tam pracy. Może ktoś powiedzieć?
    Bogna

18.05.2021 15:36

Tak, książeczka jest wymagana.

05.01.2021 11:17

Czy w Zakłady Mięsne NOWAK jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
    Fred

06.01.2021 06:27

Pytanie jakie kierownictwo
    olek

14.02.2021 11:27

Haha, jak samemu nie rozwiążesz problemów to nikt ci nie pomoże.
    Pip

12.02.2021 19:47

Czy nadal w firmie nie płaci się za nadgodziny i pracę w nocy?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zakłady Mięsne NOWAK?

Kontakt - Zakłady Mięsne NOWAK

Knyszyńska 16 A lok. 2 80-180 Jankowo Gdańskie

Iwona

29.07.2020 08:54

Najlepsza obsługa w sklepie na Kombatantów w Gdańsku Zaspie .Wszystko świeże czysty sklep .Aż miło się tam robi zakupy .
    Agnieszka

21.05.2020 10:12

Uwaga na sklep w Pruszczu Gdańskim koło biedronki.Wczoraj popołudniu kupiłam mielone stare, śmierdzące.Panie w tym sklepie są opryskliwe do klienta .Jedna z pracownic używala przy mnie wulgaryzmów .Brak słów na zachowanie tej pani.Więcej już nie zrobie zakupów w tym sklepie.
    janusz

10.02.2020 17:18

czy w sklepach zm.nowak nie obowiązuje porcjowanie mięsa,np.drobiu,świeży kurak o wadze ponad 2 kg. sprzedawczyni nie chciała sprzedać połówki,który był zawinięty w folię,twierdziła że tego nie zrobi bo nie wolno,moim zdaniem była leniwa nie chciało się jej popracować,co przy poniedziałku mam wrażenie że był z ubiegło tygodniowej dostawy.moje pytanie ;;gdzie jest zapisane że nie dzieli się na sklepie świeżego?kurczaka.
    Ala..

03.05.2020 07:09

To tak serio? Jak dwa kg kurczaka to za dużo to proponuję kupić sobie ćwiartki z kurczaka. Tak na logikę to po co przecinać takiego małego kurczaka na pół? Nie, nie obowiązuje coś takiego. Kurczaka zawsze kupowało się całego. Kurę mięsną tnie się na pół.
    Stanisław

10.04.2020 14:40

W dniu 10.04.2020 postanowiłem zrobić zakupy w przyzakładowym sklepie na ul. Sportowej 60 w Jankowie Gdańskim. O godzinie 9.15 byłem drugim klientem. I tak pomimo wystawionej na zewnątrz tablicy informującej dostępności świeżego mięsa szynki i schabu w super cenie otrzymałem tylko informację od Pani sprzedawczyni iż ten towar jest nie dostępny. Na moje pytanie dlaczego więc stoi ta tablica, dostałem odpowiedź od mocno poirytowane pani sprzedawczyni iż jest to informacja handlowa o towarze którego nie ma, że w Wielki Piątek już nikt nie pracuje na produkcji. I tak dalsza część moich zakupów odbywała się w bardzo nie miłej i złośliwej atmosferze ze strony sprzedawcy. Dodatkowo Bardzo dziwi mnie że w dobie gdzie powinny powinny być mega przestrzegane zasady sterylności, sprzedawca obsługiwał mnie bez założonej maseczki ochronnej jak i bez rękawiczek jednorazowych!!!!! Porostu skandal. Jak widać jeden pracownik może zniszczyć reputację firmy.

03.12.2019 14:05

Mam pytanie ; poprosiłbym o rzetelną opinie na temat pracy na produkcji w firmie N. Jestem ciekawy jaki jest styl pracy... jakie na dzień dzisiejszy występują godziny pracy w tej firmie? Jaka jest minimalna liczba miesięczna godzin? Jakie są osoby na stanowisku kierowniczym nie ukrywam że dobrze by było że chociaż trochę mają kultury osobistej bo tylko tak można stworzyć dobra atmosferę w pracy w której człowiek spędza prawie całe swoje życie. Jakieś dodatki nocne ? Premiowanie za dobre pomysły ? Dofinansowania wczasów pod gruszą.
    Rgvb

13.12.2019 23:14

Niestety atmosfera jest fatalna, każdy kopie dołki pod drugą osobą, panuje nerwowa atmosfera. Dodatek za pracę w nocy nie istnieje, nawet ten przewidziany w Kodeksie Pracy. Socjal to paczka na święta, trochę kiełbasy, jakiś schab i tyle, trochę wstyd. Firma to niestety typowy Januszex, gdzie dowala się coraz więcej obowiązków a nie daje się za to zapłaty.
    Ika

01.12.2019 07:35

Kupiłam wczoraj gołąbki z grzybami i ryżem w Gd Oliwa .Kwaśne nieświerze.Wyrzuciłam.Szkoda że daleko mieszkam,bo bym oddała.
    Zosia

24.11.2019 23:15

Czytając te wszystkie opinie muszę się nie zgodzić z większością. Pracuję w tej firmie stosunkowo od niedawna bo raptem rok... posiadam rowniez dość spore doświadczenie zawodowe więc mam pewne porównanie. Uważam,że pod względem uczciwości firma jest bardzo solidna. Od razu dostałam umowę o prace, a wierzcie mi lub nie, Ale dla niektórych firm to spory problem. Wynagrodzenie dawane jest zawsze na czas. Porównując jego wysokość do zarobków wypłacanych w innych sklepach jest średnio podobne,A nawet lepsze. Nadgodziny są dodatkowo opłacane I to jest oczywiste w tej firmie. Owszem każdy chciałby zarabiać więcej, Ale jak na handel to jest bardzo przyzwoicie. Co do atmosfery to osobiście nie mogę narzekać ponieważ zatrudniłam się po to żeby pracować I staram się wykonywać swoją pracę jak najlepiej. Niestety I tu sama byłam świadkiem niejednokrotnie,że przychodzą ludzie do pracy i często są oburzeni o to,że muszą wykonywać podstawowe obowiazki takie jak dbanie o czystość,ekspozycje towaru I miłą obsługę.(sprzedawca powinien obsłużyć klienta tak jakby sam chciał być obsluzony), wiele pań pracuje na sklepach po kilka lat co świadczy o tym, że czują się docenione zwłaszcza że rynek pracy jest dziś tak bardzo otwarty dla pracownika ;) jak w każdej pracy raz jest lepiej raz gorzej, czasem szefowa ochrzani Ale w końcu po to jest by podnosić standardy firmy. Polecam :)

25.11.2019 12:07

Widzę, że nawet sama pani prezes udziela się w opiniach bo przecież nikt normalny tak by nie napisał ???? Z nadgodzinami to wiadomo jak jest: albo nie ma ich wcale albo wg widzimisie prezes, brak tez możliwości ich odebrania jako dzień wolny. Zapłata dodatku za pracę w nocy? Zapomnijcie, nie ma ???? A komentować fragment o atmosferze to strata czasu.
    Zosia

25.11.2019 20:23

Pracuję w sklepie ;) pozdrawiam
    Grazyna

31.10.2019 21:39

Uwielbiam sklep nowak w Pruszczu Gd na ul Chopina. Dziewczyny zawsze uśmiechnięte doradza co dobre.Lubię.p Martę.i p Anie.takie.na.luzie babki.
    qweasd

07.08.2019 20:43

Słabe wyroby, zła atmosfera, bardzo zła organizacja, oszczędności na wszystkim, prezes z którą nie da się dogadać, słaby socjal, jedzenie na stołówce pracowniczej powinno być dawane świniom a nie ludziom. To tak w skrócie :)
    jan

06.08.2019 20:07

(usunięte przez administratora) jakiego dawno nie widziałem same EEEE
    [email protected]

22.07.2019 19:15

Dlaczego tak dobry smalec z mięsem (sprzedaż na wagę) nie jest w sprzedaży w sklepie w Brzeźnie. zawiedziona klientka
    Anna

25.05.2018 09:41

Jak z pracą na technologii i dziale jakości?

21.05.2019 17:43

Daj sobie spokój. Szkoda nerwów. Jeśli jesteś bez doświadczenia to tam go nie nabierzesz. Praca w Kj nie ma sensu gdyż pracownicy są rozpuszczeni i robią co chcą nie stosując nawet minimum dobrych praktyk. Szefostwo nie widzi problemu. Zamiast wdrożyć dobre i proste rozwiązania woli zatrudniać kolejnych pseudospecjalistów. Dziwi mnie, ze organy kontrolne pozwalają na funkcjonowanie tego zakładu.

21.05.2019 17:45

Cd. Jeśli jesteś osoba z doświadczeniem i wiedzą to wiedz, ze tam tego nie wykorzystasz.
    Ewkie

22.04.2019 17:01

Od jakiegoś czasu widzę ogłoszenie do pracy w Gdańsku... ktoś wie, czy jest to spowodowane często rotacją? Jaka jest atmosfera? Chętnie bym zgłosiła się, ale zależy mi na pracy na dłużej :/
    aaa

23.04.2019 23:29

Fatalna atmosfera, brak organizacji, przestarzały sprzęt, wszystko na zasadzie "jakoś to będzie".

03.03.2018 00:52

Ludzie praca w tym zakładzie to najgorsze co możecie wybrać! Przestrzegam każdego. Na obecnym rynku otwartym na pracownika można znaleźć coś dużo lepszego. Atmosfera fatalna, każdy na każdego nadaje, szacunku brak niezależnie od stanowiska, (usunięte przez administratora). A wszystko co firma mówi o sobie w superlatywach to jakiś żart.

20.03.2019 11:38

"Były praco..." - witam, czy możemy się jakoś osobiście skontaktować?, poza forum ZM rzecz jasna ;)) Pozdrawiam, (usunięte przez administratora)
    kam

08.12.2018 01:52

Witam, Szanowni Państwo ZM Nowak to firma z kategorii najgorszego polskiego prywaciarstwa. Nie mają nic wspólnego z normalnymi standardami pracy i zatrudnienia z zagranicznych korporacji . Na samym starcie przy rekrutacji oszukują w ogłoszeniu pisząc , iż formą zatrudnienia dla PH jest umowa o pracę . W trakcie rozmowy okazuje się , iż jest to działalność gospodarcza. W firmie totalny chaos . Oczekując na rozmowę w sprawie pracy byłem świadkiem kłótni pracowników . Szkoda czasu i paliwa nie warto przyjeżdżać na rozmowę. Oczywiście ze strony ZM Nowak brak jakiejkolwiek informacji zwrotnej po rozmowie rekrutacyjnej.

20.03.2019 11:37

"kam" - witam, czy możemy się jakoś osobiście skontaktować?, poza forum ZM rzecz jasna ;)) Pozdrawiam, (usunięte przez administratora)
    Obserwator ZMN

13.12.2018 14:30

Moje sugestie dla Zakłady Mięsne Nowak: Sugestia, i dobra rada - ZACZNIJCIE SZANOWAĆ PRACOWNIKÓW !!!
    Była Pracownica

31.12.2018 12:37

Myślę, że przy aktualnej ekipie kobiet pracujących tam, to niemożliwe....

20.03.2019 11:36

"Była Prac..." - witam, czy możemy się jakoś osobiście skontaktować?, poza forum ZM rzecz jasna ;)) Pozdrawiam, (usunięte przez administratora)
    Ladybird99

28.12.2018 21:41

Takim podejsciem do pracownika dlugo ta firma nie pociagnie i zostana jedynie ukraincy chociaz juz stanowia wiekszosc zakladu. Za nadgodziny nie placa. Wiecznie slychac o OPTYMALIZACJI KOSZTOW i malej wydajnosci pracownikow. Wspolczuje pracownikom ktorzy tyraja po 260h w miesiacu i (usunięte przez administratora) sie dziwi ze sa malo wydajni? Za wolni? I wymyslila ze zmusi pracownikow do lepszej pracy przez przejscie na prace akordowa. Zalecam zmiane nazwy. Nie zaklady miesne a(usunięte przez administratora) U NOWAKA. A (usunięte przez administratora)moze sciagnie szpile i da przyklad wydajnosci pracowniczej zeby mieli z kogo brac przyklad.

20.03.2019 11:34

"Ladybird99" - witam, czy możemy się jakoś osobiście skontaktować?, poza forum ZM rzecz jasna ;)) Pozdrawiam, (usunięte przez administratora)
    Była Pracownica

31.12.2018 12:36

Z całego serca NIE POLECAM pracy w ZM Nowak. Pracowałam wcześniej w biurze i pomijając totalny brak kultury do drugiego człowieka, zerowy szacunek do pracy innych, ogrom pejoratywności i chamstwa. Pensje wypłacane punktualnie ale oczekiwania na jakiekolwiek podwyżki muszą być minimalne, zakład wymaga wiele, a oferuje niskie wypłaty.. Nie polecam, z taką sytuacją jaka panuje w środku zakładu to nie skończy się dobrze dla pracownika, szkoda tracić własne zdrowie psychiczne, czy starać się dla ludzi, którzy są zwyczajnymi prostakami.
    Ala

19.12.2018 12:10

Pani kierowniczka sklepu przy ul. Kombatantów 4/10 ma się za kogoś lepszego. Klient nie może się o nic zapytać, ani wybrać towaru, który mu pasuje bo zaraz pani kierowniczka sprowadza klienta na ziemię. To klient w/g tej pani powinien zadbać o łaskę ekspedientki, a chyba powinno być odwrotnie. To nie komuna proszę pani. Pozostałe panie są bardzo miłe.
    xxx

25.08.2018 17:21

witam,chciałem sie zatrudnić na magazyniera do Jankowa jaka kasa i jaki jest klimat dzięki pozdrawiam.

Zostaw merytoryczną opinię o Zakłady Mięsne NOWAK