KICO-Polska

• Witosław
  • Chociule
  • Rusinów

3. Opinie o pracodawcach Świebodzin
  5. Opinie o KICO-Polska Sp. z o.o.

Opinie o KICO-Polska Świebodzin

Nie przegap nowości o KICO-Polska Sp. z o.o.!

05.10.2021 18:06

??

05.10.2021 19:30

I co jeszcze?

25.09.2021 00:10

Dramat trzeba uciekać
    Magda

30.09.2021 22:13

To prawda. Trzeba uciekać. Tyle obiecywała A skończyło się na pustych słowach. Ludzie, którzy chcą coś osiągnąć uciekają. Po wielu latach bo nie widzą tu dalszej przyszłości.
    Pracownik produkcji monter

03.10.2021 15:45

Witam. Czy ktoś wie gdzie są opisane zasady na podstawie których były awanse na starszego montera. Czy może na podstawie innych kryteriów to zrobiono.
    Uczciwy

25.09.2021 22:31

Do dyrekcji. Wiemy dokładnie że jest kryzys i będzie w motoryzacji więc myślę że cięcia będą to rozumiemy.Ale mamy nadzieję że na górze. Dajcie ludzia normalne wypłaty i zwolnił bym kilka osób na górze niepotrzebnych i będzie na kilka osób na dole na wypłaty. Prosta matematyka bo jak to wszystko ruszy nie będzie komu robić a do parzenia kawy zawsze można kogoś znaleźć na górę.pozdrawiam.
    E pracownik

27.09.2021 07:19

Tym bardziej że już wszystko elektronicznie się odbywa to po co tam siedzą
    Ruda

30.09.2021 23:03

To fakt A..jedna z największych plotkar,wszystko najlepiej wiedzącą i umiejąca,porażka.powinni ją na halę rzucić skoro wszystko wie najlepiej,może wtedy nauczyłaby się szacunku do ludzi i ich pracy,a nie wiecznie z telefonem i prywata.wiecznie coś nie tak z godzinami,brak wpisanych sobót.tak to jest jak się pracuje bez żadnych kwalifikacji,
    Zegarek

27.09.2021 20:54

Starszy@ Jesteś zwykłym lizusem siedzisz tylko na a jednym stanowisku Ja siedzę na wszystkich wysyłkowych artykułach Zero reklamacji I nie dostałem starszego pracownikiem Więc wszystko jest ustalone w tym zakładzie pracy To ma plecy to jest lepszy Widać że lizus A.Z
    Zegarek

27.09.2021 19:41

Awanse Są słuszne tylko tym ludziom którzy naprawdę Się należało .... Z wiekim doświadczeniem.,.... Również którzy pracują, kilka lat , I którzy ciężko na to pracowali tym którzy rzadko Popełniali błędy.....
    Zaniepokojony

24.09.2021 17:41

Jak to jest że lider z szesnastoletnim stażem się zwalnia ???
    Kierownik zamieszania ????

25.09.2021 21:13

Madzia Będzie Ciebie brakowało ????
    Zmiana B

26.09.2021 10:44

Wielki szacun Madziu za wspaniałą współpracę kryzys motoryzacji minie i nie to wykończy Kico a brak kompetentnych doświadczonych pracowników których zaraz nie będzie
    Brzezie

22.09.2021 11:12

Panie i Panowi na dzień 30,09,2021 na wszystkich zmianach jest planowany strajk 24 godzinny. Musimy z tym skończyć co się dzieje w tej firmie. (usunięte przez administratora) Przecież te żałosne pomioty żyją dzięki pracy ludzi z produkcji. Bez nas czeka ich zamiatanie ulic(usunięte przez administratora),żebranie. Walczymy o stawkę godzinową 23zl na h, zniesienie tych kosmicznych norm. Jeżeli nie zgodzą się na nasze warunki to możemy złożyć grupowe wypowiedzenie ( na pewno nie znajdą innych ludzi do pracy, skoro Amazon ma problemy).
    Pracownis

23.09.2021 09:50

Bardzo ciekawe czy Ukraina będzie chętna do tego strajku
    Polak

23.09.2021 18:16

Zapomnij oni są zatrudnieni na innych zasadach za każdego dostają 800 zł dopłat do penji od rządowego programu wsparcia zatrudniania cudzoziemców
    Magdalena Wysoczańska

22.09.2021 08:59

Pracownicy Kico (obecni, byli i przyszli)! Na szczęście rzadko tu bywam, bo poziom dyskusji jest zatrważający. Anonimowość daje poczucie siły, ale i uwypukla prymitywną i podłą naturę, jeśli ktoś na to pozwoli. Anonimowość nie pozwala również odnieść się do faktów, a to one (nie domysły, spekulacje i złośliwości) powinny być przedmiotem dyskusji. Dlatego też w naszej firmie wprowadzony został kodeks etyczny (do wglądu w dziale personalnym). Jeśli jesteście świadkiem lub doświadczyliście (usunięte przez administratora), proszę o niezwłoczne zgłoszenie (procedura antymobbingowa jest omówiona w naszym regulaminie pracy). Tylko tak będziemy w stanie z tym walczyć i przeciwdziałać takim zachowaniom. Również komentarze obraźliwe i zniesławiające daną osobę, zamieszanie na tym portalu są (usunięte przez administratora). Zgłaszane do nas będą rozpatrywane i w dalszych krokach kierowane do prokuratury (zgodnie z art.216 par.2 Kk). Jeśli są jeszcze kwestie wymagające wyjaśnień, rozwiania wątpliwości namawiam do spotkania. Jeśli nie spotkanie, to mamy również możliwość zgłaszania swoich obiekcji czy pomysłów w formie pisemnej. Skrzynka na korespondencję znajduje się przy dziale personalnym. Pozwólcie, że będzie to pierwszy i ostatni mój wpis na tym godzącym w ludzką godność portalu i czekam na Was w swoim biurze. Serdeczności dla wszystkich!
    bogu bogu

22.09.2021 19:24

A zrobicie cos z tym niedouczonym debilem Kazimierzem Szałajem?To istny (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) po szkole podstawowej
    Mirek

23.09.2021 16:30

Robicie zebranie, gadacie JAKOŚĆ nie ILOŚĆ a zwiększacie normy do poziomu jakbyśmy wcześniej akord robili a teraz nie mamy nawet za to płacone. W żywe oczy ludziom mówione jest, że będą więcej zarabiać co jest totalnym debilizmem. Gdzie jest to więcej, w jaki sposób więcej, co mamy zapewnione? NIGDZIE NIE MA WIECEJ, NIE MA SPOSOBU NA WIECEJ A ZAPEWNIONE MAMY LEKKO PONAD 3000ZŁ BRUTTO I NIC WIECEJ! Sprawiedliwe byłoby gdyby po przejściu na stałą pensję zostało zrobione STAWKA KTÓRA BYŁA +15% DO NIEJ (umniejszając już średnią hali która była koło 20-23%) - Info od springerów którzy mieli taki zapis na wydrukach wypłaty. CZYLI MINIMUM STAWKA POWINNA WYNOSIĆ 18,3 (minimalna krajowa) + 15% (2,75) = 21 MINIMUM, TOTALNE MINIMUM i to by była sprawiedliwość (PRZYNAJMNIEJ JAKO TAKA!) a nie zostawiliście stawki, zabraliście płace za akord (zmuszacie nas nowymi normami dalej robić 110-115% ale nikt już za to nie płacić bo przecież norma teraz to nie 100 np a 115 sztuk/h) JAKOŚĆ NIE ILOŚĆ... MOJA premia zależna od innych ludzi, haha. Ostatni wyraz po przecinku to ogólny komentarz do tego wszystkiego, nie pozdrawiam.
    Znajomy

21.09.2021 21:02

Cześć jak tam w Kico? słyszałem że mieliście kilka tygodni temu zabranie. miały być większe wypłaty i wystarczy norma do premi bo liczy się jakość nie iść tak mówili dotrzymali słowa?..
    Anna

21.09.2021 21:27

Próbowali nas oskubać ale się z dziewczynami z szlosow zebrslysmy i wygarnelysmy co o tym sondzimy i za kilka dni wyrównanie płacili. Czyli próbowali ale się nie udało ale coś czuję że za jakiś czas i tak utną bo teraz za duży lament się podniósł. A póki co zwolnienia, każdego dnu zwalniają. Nie da się tak pracowC to nie ta firma co kilka lat temu ja złożyłam do amazona. Nie polecam tu pracy.
    Gumiś

16.09.2021 13:11

A czy może jest ktoś w tym zakładzie o którym ktokolwiek ma dobre zdanie. chodzi mi o liderów,majstrów tych najbliższych produkcji funkcyjnych
    Magda

20.09.2021 15:14

Mam pomysł na środku hali postawić proszę ring. I będzie walka. Chyba wszyscy się przebijają. POWODZENIA. Bo innego wyjścia nie ma.
    Analfabeta

20.09.2021 19:55

Widzę że twój poziom inteligencji jest na wysokim C. Obrażasz ludzi od tak. Nazywasz kogoś analfabeta A pewnie ty nie masz się czym chwalić. Tak ogólnie myślę że się podszywasz za kogoś Fajny hejt .jestem cool czy tredy. A tchórz z Ciebie .Zakopleksiony bez ambicji .Żyjący czyimś życiem bez swojego. Współczuję i pamiętaj że karma wraca . A pisać sobie możesz co chcesz. Tylko tyle możesz . Odwagi za grosz o szacunku nie wspomnę.

16.09.2021 10:16

Siema kico fantastico . ! Ludzie uważać bo zaczynają się zwolnienia od dziś ????

16.09.2021 12:24

Masz rację nie ma pojęcia o niczym tak jest jak się robi szkole w didasko żeby nie wywalili z roboty przecież ona nawet matury nie ma a ten kto mądry to się nie odzywa bo wie że z tym dziadostwem się nie wygra
    Mała

17.09.2021 22:15

Wypłaty źle naliczyła z rozkazu tej pani firma zewnętrzna ktora siedzi obok niej a teraz na zwolnieniu lekarskim siedzi .może i nie wszyscy na produkcji mają studia ale od lat tu siedzimy i wiemy co i jak nie ściemniać nas tutaj beszczelnie.

16.09.2021 10:31

A jak to jest że pani A.Z . Obstukala sobie i swojej dziedzinie szkolenie. A osoby które chcą podnosić sobie kwalifikacje muszą to robić na swój koszt

16.09.2021 11:42

Można się rozpisać do mutaresa
    Queen

13.09.2021 23:47

Na produkcji 90% ludzi to albo tępaki po gimnazjum lub zawodówkach którzy nie są w stanie pojąć podstawowej matematyki ŻAL MI CIE ZA TO JAK OBRAZASZ LUDZI, WSTYD, CZASAMI LUDZIE NIEDOKSZTALCENI TO SĄ LEPIEJ WARTOŚCIOWI NIŻ TE PUSTAKI WYKSZTAŁCONE, MANIPULANCI❗❗❗❗
    Grześ

14.09.2021 22:42

Dokładnie wykształcenie tylko na papierze ma kiedyś wyklepane na blaszke a w glowie wielkie zero i tyle w temacie na dodatek obraża ręce karmiące które pracują na jego pensje takich durni jest mnóstwo
    jkkok

15.09.2021 06:31

Dobrze ujete, tylko czasami. Czysta hipokryzja,. Mowisz o tym ze tacy ludzie sa obrazani a sam nazywasz ludzi wyksztalconych pustakami. Widac prawda w oczy kole. Takie sa kicowskie realia. Mozecie glosno krzyczec ale prawdy nie zmienicie
    Wypłaty

10.09.2021 00:03

Dziękujemy za dużo pieniędzy
    Zarzadzajacy

11.09.2021 21:57

Nie ma sprawy dopiero zaczelismy jeszcze jest co cionć , polecamy sie na przyszlosc. Jak sie zapełni amazon to dopiero wam penije aneksami pozmieniamy.
    Frank

12.09.2021 07:18

Myślę że większego (usunięte przez administratora) od Ciebie na tym forum nie było gratuluję pierwszego miejsca
    Były prawnik

10.09.2021 22:04

Ludzie uciekajcie gdzie kolwiek.. nie widzicie że ta firma pada a góra doi jak może. Od brygadzistów w górę to ludzie którzy na cudzym nie szczęściu żerują... Zwalniajcie się tam już dobrze nie będzie. Pracownicy mają robić za darmo a góra się cieszy.. zero poszanowania do człowieka. Ostatnia firma w Świebodzinie gdzie można pójść. niech ktoś z góry się teraz wypowie słucham co macie do powiedzenia...
    Michał

10.09.2021 22:08

A właśnie chciałem złożyć cv na magazyn, ogłoszenie na olx właśnie przeglądałem.
    Logistyk kico już w amazonie

10.09.2021 23:11

To byś w tym miesiącu 2 400 brutto dostał. Kto może to ucieka z tąd. Nie polecam jak jesteś logistykiem to do amazona tam już kupa ludków z kico pracuje i nienarzeka.
    Weekend

10.09.2021 18:50

Najważniejsze że macie weekend pieniądze się nie liczą :)
    Weekend

10.09.2021 18:54

Sprawa pilna. Pracuje w Kico wyslij sms o treści pomoc. Niedługo będziemy się rozstawać pod marketami kościołami i prosić szanowny kierowniku daj złotówkę
    Peja

10.09.2021 19:06

Nie ma nad godzin i akordowki to po prostu musimy sobie 2 zmiany dziennie wyrobic i kaska bedzie. Dzisiaj gupie wymowki ale jak sie uspokoji to nam utna kase i mniej niz wczoraj distzniemy tylko niech sie amazon zapelni. Ja spadam do amazona albo lumberga.
    Krzysztof szuka

06.09.2021 05:42

Hej. Jak u was z pracą? Są jakieś wolne etaty na proukcji lub na magzynie? Jakie stawki daja? Gdzie lepiej?
    Monter

06.09.2021 19:02

Najniższa krajowa nie polecam
    Jaaaa

08.12.2020 14:29

Odradzam pracę w tym zakładzie. Można pracować kiedy jesteśmy w kryzysowej sytuacji i to przez max 3 miesiące w innym wypadku potrzebne będą leki na depresję. Na produkcji 90% ludzi to albo tępaki po gimnazjum lub zawodówkach którzy nie są w stanie pojąć podstawowej matematyki albo tzw chapacze którzy będą ludzi z którymi współpracuja psychicznie dręczyć że ma być 130% albo plotkary które obgadują wszystkich bo ich życie jest tak nieciekawe że tworzą niestworzone historie a każdy na fajce łyka każda bajkę jak pelikan. Na produkcji (poza norma często z kosmosu) wiele rzeczy jest nieprzygotowanych do pracy. Monter sam po większość rzeczy musi latać po hali i załatwiać oraz przepakowywac części ze skrzyń. Poza tym panuje jeden wielki niekontrolowany bajzel. Nie dziwię się że ta firma działa jak działa bo w biurach większość ludzi pracuje bo pracę załatwił ktoś z rodziny lub znajomy. Zmieńcie nazwe na Kico Family. Ps pracują tam ludzie którzy nawet nie potrafią napisać poprawnie Kico ale to szczegół. Nie pozdrawiam
    Quuen

04.09.2021 09:19

Żal mi ludzi, którzy Obrażają ludzi o niskim wykształceniu, jak można tak pisać, gadasz Na innych a sam obgadujesz dupe, NIE KAŻDY KTO JEST WYKSZTAŁCONY JEST WARTOŚCIOWY, ŻAŁOSNE JEST OBGADYWANIE SŁABSZEGO❗❗❗❗Jak można takie coś wypisywać, żal mi Cię człowieku
    Quuen

04.09.2021 19:32

Jakim prawem Ludzie nisko wykształceni są pomiatani, wyzywajac od zawodowek, To Po Co tacy co mają wykształcenie pracują w kico na linii, jak słabsi ludzie nie pasują to trzeba (usunięte przez administratora) do biura❗❗❗Jak komuś coś się nie podoba
    Rudy z amazona

31.08.2021 03:03

Wszytkie znaki na niebie mówią że najwyższa pora jich chyba szukać innej pracy, na kico świat sie nie kończy zaklad i tak padnie wcześniej czy później, (usunięte przez administratora) jak w Wietnamie pracujecie za marne grosze a te gnidy zarabiają na was najwyższa pora otworzyć OCZY
    Ania 321

31.08.2021 12:34

Dzień dobry Panie Dyrektorze pracownicy produkcji wiedzą że zrobił pan czarna listę do zwolnień pracowników ale niech Pan się nie martwi bo my czekamy na wypłaty i wtedy zobaczymy sami odejdziemy nie będzie potrzebna lista bo my na miskę ryżu pracować nie będziemy pójdziemy tam gdzie godnie zarobimy
    Anonim'owy

28.08.2021 06:02

Co to za zakład, który przejęła firma windykacyjna. Zadłużony po uszy. Stała stawka premia, której tak naprawdę nie będzie ponieważ będą zabierać za wszystko, atmosfera chora wręcz, ludzie składają wypowiedzenia. To wszystko chyba nie tak ma wyglac ??????

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w KICO-Polska?

Kontakt - KICO-Polska Sp. z o.o.

Łużycka 50 66-200 Świebodzin

Branże: Maszyny i urządzenia

19.08.2021 14:28

Ciekawe kiedy będą nasze socjalne wczasy pod gruszą, człowiek parę tygodni po urlopie i ani złotówki nie widział, a wniosek złożony przed urlopem?!

26.07.2021 11:59

05.08.2021 16:22

Co to za biedulek tak pojechany że zabrało go pogotowie?

26.07.2021 10:08

Jaki tu spokój :-) Cieszę się bo KICO to kraina mlekiem i miodem płynąca

29.07.2021 19:46

Ferment??? :-) Jestem jeszcze pracownikiem KICO więc mam prawo wypowiedzi a niedługo kończe współprace więc stała pwnsja mnie nie dotyczy. Chciałem poprostu swoim wpisem zakończyć jałową dyskusję ale nie oczywiście znalazł się inteligent Vvv, który musiał dołożyć swoje trzy grosze. Od dłuższego czasu można tu zaobserwować bandę zakompleksionych pieniaczy, którzy nie potrafią składanie skleić jednego zdania. Ciągle narzekają na wszystko i wszystkich. Złożenie jednego zdania bez wulgaryzmów znacznie przewyższa ich zdolności intelektualne. Ludzie chcący podjąć pracę w KICO po przeczytaniu tego forum mają wizję bandy idiotów zamkniętych za bramą zakładu na 8 godzin a tak przecież nie jest. Tworząc taki obraz sami szkodzicie firmie. Kiedyś KICO to była zgrana ekipa.
    Tak

30.07.2021 11:52

Przecież tu w kółko piszą może z 2 osoby. Szukają tylko byle pretekstu by wylać na kogoś wiadro pomyj. Zastanawia mnie tylko czy mają tak nudne życie czy są takimi nieudacznikami. Cóż, nie warto tu nawet wchodzić i tego czytać..bo poziom wypowiedzi - (usunięte przez administratora) i 10m mułu. Dorośli ludzie...
    Piotr

24.06.2021 19:21

A może ktoś coś pozytywnego ma do przekazania? Jakiś czas temu czytałem że stara kadra została zwolniona a nowa polepszy sytuację- udało się?

09.07.2021 14:11

Ludzie widzą co się dzieje na terenie zakładu są lepsi niż monitoring
    Mysza

15.07.2021 13:23

Dokładnie , wszystko do okola widzą ,na wszystkich donoszą ,a swoją pracą kiedy się zajmą. ,Nikt tego z góry nie widzi ,jest tyle niedociągnięć ,jednym słowem każdy robi to co chce

08.07.2021 15:59

NN

08.07.2021 16:56

Nikt się tym nie martwi... Zwolnić to powinni największych leserów, co tylko się szwendają po hali i udają że pracują.

07.07.2021 03:48

Smakosz

07.07.2021 23:22

Od września już nikt nie będzie musiał liczyć akordu i godzin akordowych! Notesiki już nie będą potrzebne!
    Podstawa

08.07.2021 05:52

No dostaniesz 2.500 podstawy i będziesz tyrał tak samo bo normy będą dalej
    widmo amazona

23.06.2021 09:07

Witajcie usatysfakcjonowani pracownicy Dwa słowa do oceny naszej satysfakcji :) Jezeli nie wiecie co wpisac w ankiecie w pkt 2 przepisy do wprowadzenia to prosze nie piszcie o krupniku babci czy też schabowym mamy .... ja podam Wam przepis co prawda nie z kuchni staropolskiej Art. 83. - [Normy pracy] - Kodeks pracy. Dziennik Ustaw Dz.U.2020.1320 t.j. | Akt obowiązujący Wersja od: 1 grudnia 2020 r. Art. 83. [Normy pracy] § 1. Normy pracy, stanowiące miernik nakładu pracy, jej wydajności i jakości, mogą być stosowane, jeżeli jest to uzasadnione rodzajem pracy. § 2. Normy pracy są ustalane z uwzględnieniem osiągniętego poziomu techniki i organizacji pracy. Normy pracy mogą być zmieniane w miarę wdrażania technicznych i organizacyjnych usprawnień zapewniających wzrost wydajności pracy. § 3. Przekraczanie norm pracy nie stanowi podstawy do ich zmiany, jeżeli jest ono wynikiem zwiększonego osobistego wkładu pracy pracownika lub jego sprawności zawodowej. i jak ....są do tego jeszcze przyprawy do smaku np.akord ale u nas i tak zawsze wszystko przesolone pozdrawiam mialo być w dwóch słowach trzymajcie się przepisu. Wasz kucharz ;))
    Smakosz

23.06.2021 11:47

Proponuję zmienić kuchnię na bardziej lekkostrawną i mniej przesoloną.
    Kico we Rewolucje

24.06.2021 15:50

Tu nawet M.Gessler by nie ogarnęła tego przesolonego , nie strawnego haosu
    Lajfer

19.06.2021 17:53

Ludzie co to ma być z tymi ustawiaczami strajkow sie zachcialo ja czekam na przebudowe a widze ze oni specjalnie wszystko robia w tempie żółwia weźcie sie za nich!!!!!!! wielce kazdy zajety!!
    Paleta wersja 2

20.09.2020 20:45

Czy ktoś może wytłumaczyć czemu pan J.CZ jest nadal brygadzistą zmiany B, człowiek który leci w (usunięte przez administratora)Jak zorro, i nie nadaje się do niczego!!! ZROBI KTOŚ Z TYM W KONCU PORZADEK???
    Ivan.

15.06.2021 19:00

I cisza

15.06.2021 21:10

Już nikomu nie chce się tu pisać bo to bez sensu wszyscy wiedzą jaki tu (usunięte przez administratora) i pporostu zmienią prace

14.06.2021 22:19

Nie polecam chyba że nie ma innego wyjścia
    Amazon

15.06.2021 18:05

Zaraz Amazon otworzą to się tu czystki porobią jeszcze nie ruszyło a już o podwyżkach piszą
    Maradona

10.06.2021 17:01

Wracaj Panie Mariuszu M. idealny nie byłeś, ale na pewno było lepiej!
    Marszał

11.06.2021 00:35

To jest Twoje zdanie nikt z kierownictwa nie jest idealny, ale Mariusz słuchał ludzi co się do niego mówi i reagował a ten pacjent to marionetka na sztukę gra w gierki jak mu dyktują i Mariusz ma wiedzę i jest kompetentny w tym kierunku a ten co? ? Zaczął od praktyk w QS zbierał złom,dobrze pod....lał i bum wielki kierownik nie pozdrawiam
    Będzie dobrze

11.06.2021 23:07

Przykre jest że tak dobrze prosferująca firma tak kończy ale tak jest jak żądzą firmą nieudacznicy
    Dddd

05.06.2021 19:51

Uważajcie a na zmianie B Jest osóby z dziwną przypadłością (usunięte przez administratora)
    Gierasim

20.05.2021 16:41

Pomijając fakt kto te normy w końcu liczy, nigdy nikogo nie widać a norma potrafi pójść z 93/h na 180/h, czy kico wie, że jest to łamanie kodeksu pracy? Przykład, samoloty, nitowanie + drukarka na buglach. Paranoja i Wy jesteście poważni? Jest to nielegalne! NIE LEGALNE i już niedługo zakład się o tym przekona. Czy kico wie, że zmiany normy na danym stanowisku zmienia się określoną w kodeksie pracy maksymalna ilość razy w przedziale czasowym a nie jak mi się widzi i jaki mam humor? Czy kico wie, że jeśli ktoś grzebie w prędkościach, czasach CZYMKOLWIEK z parametrów podstawowych w wyliczeniach akordu MUSI zostać przeliczona jeszcze raz norma? Odpowiedź brzmi nie, kico tego nie wie, ale się dowie. Nie pozdrawiam.
    Ania

27.05.2021 21:37

No nie zwolnią bo taka osoba jest potrzebna by mieć wszystko pod kontrolą i o wszystkim wiedzieć
    Ania

28.05.2021 09:14

Raczej Pitbul
    Kico cmoknij mnie w pompe

19.05.2021 23:04

Gratuluję firmie poczucia humoru. Nie łatwiej jest od razu ogłosić upadłość niż dawać tagiego kierownika który swoim działaniem zrujnuje firmę?Nikt nie chce i nie będzie chciał pracować w takich warunkach po zmianach jakie zaczęto wprowadzac od tego miesiąca. Tak źle to jeszcze nie było. Należy pamiętać że produkcja to PODSTAWA firmy i bez niej firma NIE ISTNIEJE. Jeżeli pracownicy nie będą zadowoleni z warunków pracy to ją poprostu ja zmienia. Zapraszam biurowych na produkcję bo niedługo nie będzie kto miał na was zarabiać. Skoro normy są wszędzie podwyższane tak że nie będzie możliwe zrobić więcej to równie dobrze można robic jej połowę bo wypłata nie będzie się niczym różnic Ps pomysł z likwidacja kontroli części BARDZO"mądry". Już widzę tych setki reklamacji. Nie ma to jak strzelić sobie samobója.
    A.B.C.

20.05.2021 01:44

Dokładnie zapomnieli że cv19 wygasa konkurencja nie śpi pracy pełno te zmiany to kretyństwo szukają oszczędności na ludziach którzy na to wszystko zapierniczaja normy już z kosmosu a będzie gorzej już na zamkach brak kontroli i przebudowy przez pracowników do tego zmuszone pokazały jakie są skutki w reklamacjach cięcia cięcia na ludziach efekt mizerny tylko nieudaczników z keipera na górze przybywa to są pieniądze wydane w błoto brawo kierownictwo a i jeszcze najwieksza zakała firmy wraca na halę

30.04.2021 22:36

Włoch

07.05.2021 01:16

Robił na stołówce obiady spaghetti, carnonara.
    Szkoda

07.05.2021 01:19

No ravioli mu nie wyszło i zwolnili
    bydło tam pracuję

26.04.2021 11:26

począwszy od kierownik Doroty Kucharskiej po osoby pilnujące wejscia,chamstwo i (usunięte przez administratora) !!! Pójdziesz do mało wymagajacej pracy by sobie dorobić to każą robić ci jakieś testy z dupy,PRACA PRZY KOMPONENTACH OD AUT A PYTANIA TYPU ILE JEST PAŃŚTW W UE !!! cyrk na kółkach,lepiej od razu omijajcie to miejsce
    Ciekawe

28.04.2021 17:18

To raczej chodzi o Invenio
    LALILA

09.04.2021 16:58

Jerzy traktorzysta z Wilkowa to okaz prymitywa wioskowego a śmierdzi od niego że nos wykręca w drugą stronę,WEŻ PRYSZNIC CHŁOPIE!!!.Jak on się odnosi do kobiet na produkcji!!!.Ktoś zrobi z tym porządek???!!!
    Lala

10.04.2021 15:08

Bądź miła to i Jurek będzie miły a że pachnie jak pachnie nikt nie pracujesz z nim 8godzin odpuść sobie
    Kolo

17.04.2021 09:06

Taki to musi dostać w ryj to zrozumie za co dostał prymityw i burak z PGR-u już się nie zmieni

02.12.2020 09:19

Up

06.03.2021 17:00

I cisza,,,
    Justice

06.03.2021 12:09

Ludzie przestańcie obrzucać się blotem i gownem. Każdy kto rzuca gownem ma brudne ręce . Nikt nie jest bez wad i bez winy . Dajcie sobie spokój .
    Liderszukawyzwan

13.01.2021 15:09

Cześć. Są może w Kico wolne wakaty na produkcji? Chcę zmień firmę i chciałbym wiedzieć jak można awansować lub wysłać kandydaturę?
    Pracownik.

17.01.2021 15:12

Tak, jeśli masz znajomości to zapraszamy na magazyn, zostaniesz brygadzistą po znajomości nawet jak nic nie umiesz i mobingujesz pracowników.
    Produktów

17.02.2021 23:13

Jerzy traktorzysta z Wilkowa znowu daje o sobie znać jest bardzo wulgarny do pracowników i myśli że robią im wielką łaskę że coś podstawi widać że degradacja go nie zrecjonalizowala do Dyrekcji proszę usunąć tego prymitownnego typa

Zostaw merytoryczną opinię o KICO-Polska Sp. z o.o.