P.U.H. GWARANT Przemysław Waśko

Dzierżoniów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 68 ocen.

Opinie o P.U.H. GWARANT Przemysław Waśko

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.U.H. GWARANT Przemysław Waśko

DYSKO

Jak on będzie trzeba temu typowi dać łomot i tyle

DYSKO

Wasko ma już wyrok sądzie jak nie zapłaci pracownikom byłym Dolkom u z tęczowe i hubska idzie siedziec komornikon ju ma full znowu ucieknie firma komunikacji nikt nie czyta jak on oszukuje i bajeruje pracowników i firmy jak taki typem może wygrywać przetargi

Borys

Wasko to złodziej jak Archimedes nie nauczył sie od Dolkom u jak pracownikom nie płacił zasugerował i składek emerytalnych to jest bajerami wezwać policję i tyle do pakietu go dac może ktoś podać numer tel komórkowego do Waski

Szukasz pracy?

halina z wroclawia

ww wroclawiu wasko ma nowa firme proteger i ochrania archimedes wroclaw bedzie we wtorek o 12godz u prezesa na dywaniku warto sie przypomniec wasce21 11 2017 godz 12 pod arhimedesem

Arek 113

Mam wyrok sądowy wisi mi cztery tysiące z odsetkami od dwóch lat.Miał obiekt w Katowicach.W sumie z jednego obiektu zalega pracownikom około dwudpięścią cztery tysiące P

Marta

@beniu dzięki za odpowiedź. A czy to zbiorczy pozew czy to co opisałeś dotyczy tylko Twojej sprawy z P.U.H. GWARANT Przemysław Waśko? Jeżeli tylko Twój to jak wygląda sytuacja u innych osób?

beniu
@Marta 03.10.2017 13:51
@beniu dzięki za odpowiedź. A czy to zbiorczy pozew czy to co opisałeś dotyczy tylko Twojej sprawy z P.U.H. GWARANT Przemysław...

ja dzialam sam dlatego ze niebylo chetnych by zlozyc sie na adwokata itd ja wiem gdzie udac i za darmo uzyskac napisalem wnosek do sadu o adwokata z urzedu sad przyznal i trafilem na apolikanta ktory przez takie sprawy uczy sie zawodu nalepiej liczyc na siebie

Marta

@beniu to proszę informujcie na bieżąco jak się toczy ta sprawa z firmą P.U.H. GWARANT Przemysław Waśko. Czy są jeszcze jacyś użytkownicy, którzy mają taką sytuację? To ważne, by to ustalić.

beniu
@Marta 25.09.2017 12:18
@beniu to proszę informujcie na bieżąco jak się toczy ta sprawa z firmą P.U.H. GWARANT Przemysław Waśko. Czy są jeszcze jacyś u...

policja prowadzi sledztwo i my tez na woje sposoby ustalamy sa piersze nakazy zaplaty sczaekamy na uprawomocnienie i do komornika mamy kogos kto ma spisany majatek i teraz zalezy od dzialan komornika

Marta

Rozumiem, że sprawę wynagrodzeń wzięliście w swoje ręce. Gdzie zostało to zgłoszone? Wiecie jak się ma postępowanie? Informujcie o postępach i aktualnej sytuacji w P.U.H. GWARANT Przemysław Waśko, by wszyscy użytkownicy byli na bieżąco z sytuacją.

beniu
@Marta 11.09.2017 14:49
Rozumiem, że sprawę wynagrodzeń wzięliście w swoje ręce. Gdzie zostało to zgłoszone? Wiecie jak się ma postępowanie? Informujci...

wroclaw i walbrzych dzialaja policja poloczyla sprawy w jedno teraz adres i ewasko odpowie jeszcze pobral piniadze z petronu i przywlaszczyl i wyprzedaje majatek firmy bo oglasza sie w inyernecie

Marta

@killer przypominam, że forum ma regulamin http://www.gowork.pl/regulamin i służy ono do opiniowania firm, a nie poszczególnych pracownikóww obraźliwy sposób. Takie komentarze zostają usuwane przez admina.

andrzej m obecnie jarex

policja za waske bierze i wasko dzwoni by na jego korzysc zeznawac obiecuje uregulowac zalegle pensje ja powiedzialem pierw kasa wynagrodzenie i z policji odwoluje zawiadomienie ma czas do piatku 11 08 2017 potym zeznajemy prawde i zglaszamy oszustwo bylismy u niego w biurze w dzierzoniowie ul andersa obok zusu w dzierzoniowie

DRUŻYNA A

RACJA DZIWIE SIE ZE ON JESZCZE CHODZI I MU NIKT NIE WJ.....MORD...... ZA TE OSZUSTWA MASAKRA IMPEL JUVENTUS ERA JAREXS SOLID JESTES MALUTKI DO NICH KRADŁES NAM KASE ZA NADGODZINY DODATKI PRFONU ITP ODAJ NAM TS KASE Z DOLKOMU JAK NIE ODASZ.... IDE 4 SIERPNIA DO POLSATU Z DOWODAMY I Z TV POKAZEMY DOKUMENTY SADZIE LEPIEJ ZAPLAC NADGODZINY!!!!! I ZROBIA REPORTAZ O TOBIE CALY DZIERZONIOW PIESZYCE I SIECHNICE DOWIEDZA SIE JSKIM JESTES WART BRAK SZACUNKU MASZ DO LUDZI WAŚKO ZAL FIRMA CO WYGRYWA PRZETARG MA KAPITAŁ 5 TYS JUZ SMIERDZI OSZUSTEM LUDZIE DAJCIE NA CAŁA POLSKE INFORMACJE I DO TV JEGO PRZEKRENTACH NP DO POLSATU I PO NIM BEDZIE WASKO W TYM MIESC WYPLAC ZA NADGODZINY NIE WYPLACISZ TO POGADAM Z TWOJA ZONA MARZENKA-BOROWCZYK WAŚKO WROCŁAW NIE DA SIE !!!!!!!

kazik

zlodziej jakich malo Wasko oddaj kase firma dolkom zaplacila tobie 14 zl za godz a ty nawet nas nie zarejstrowales i nie zaplaciles zawiadomilem urzad skarbowy i PIP pokazalem umowe o prace nastepny krok to sad

pokrzywdzony

Wszyscy oszukiani zgrajmy sie na niego do sądu i jazda z tą(usunięte przez administratora)

janek

pan wasko niewie co na obiekcie dzieje we wroclawiu jeden pracownik wyzywa innych pije w trakcie pracy tadeusz i pan wasko sumieenego marka wywalil a pijaka trzyma co bezdomnych sprowadza i pije alkohol

on

dzis o godz 10 pan wasko we wroclawiu na teczowj o 10 warto po zalegla pieniadze upomniec teczowa 55 na dywaniku u prezesa dolcomu

WAŚKO

PRZECIEŻ FIRMA PŁACI WAM WYNAGRODZ ZENIA HAHAHAHAHAHA

Bez niku
@WAŚKO 09.02.2017 20:31
PRZECIEŻ FIRMA PŁACI WAM WYNAGRODZ ZENIA HAHAHAHAHAHA

Witam panie Waśko czego pan tak kłamie że ludzie dostają wynagrodzenia jedno wielkie kłamstwo mówi pan żeby przyjechać po wynagrodzenie a leci pan w kulki jest pan kłamca i jeszcze raz kłamca wcześniej czy później pan te wynagrodzenia wypłaci

p.w.

firma płaci na czas pieniążki zawsze na czas ,pełne umundurowanie , miła atmosfera

wkurzona

Czy zna ktoś obecny adres siedziby firmy PUH GLADIUS PATROL Krystyna Borowczyk lub GLADIUS PATROL Sp. z o.o. lub adres domowy Krystyny Borowczyk ,PILNIE POTRZEBNE,NIE WYPŁACIŁA wynagrodzenia za zeszły rok,adres z Siechnic ul.Prawocińska 23A/1(dolnośląskie )nieprawdziwy.Chcę założyć sprawę w sądzie ,ale muszę podać adres na który sąd wyśle wezwanie.Z tego co mi wiadomo do kontroli i wydania nakazu wyłaty przez PIP potzrebny jest adres firmy,a do sądu pracy adres domowy włascicielki firmy(ten byłby najodpowiedniejszy ,SĄD A PÓŻNIEJ KOMORNIK).Z góry dziękuję za info ,pewno więcej osób zostało poszkodowanych im też to się przyda ,a pani Borowczyk życzę spędzenia świąt a najlepiej resztę swych nędznych dni i lat bez środków do życia.

Paula
@ONA 10.02.2017 19:13
Witaj podaj jakiś kontakt do siebie bo mnie tez oszukali

Mojego Tate teraz tez pracowal caly styczen i teraz luty i dalej nie ma kasy

ONA
@Paula 17.02.2017 21:38
Mojego Tate teraz tez pracowal caly styczen i teraz luty i dalej nie ma kasy

Witaj jak mogę się z tobą skontaktować mam podobny problem z tą firmą

!

Skoro rzeczywiście to prawda no to nie możecie tego tak zostawić za każda pracę wykonaną poprawnie należy się wynagrodzenie @kotek

kotek

ja tez zostalem z tej firmy wyrzucony moim zdaniem to bylo za nic bo wczesniej nie znalem przepisow tez bardzo zle oceniam jego firme

emiliano

jakieś nowe wieści o przemysławie ktoś ma? podobno zaczął spłacać ludziom należności, prawda to?

kain
@emiliano 06.06.2016 18:04
jakieś nowe wieści o przemysławie ktoś ma? podobno zaczął spłacać ludziom należności, prawda to?

podobno nawet z odstetkami spłaca

georg

Mianujesz się jako przedstawiciel firmy GLADIUS PATROL a jesteś zwykłym burakiem i oszustem . Wisisz ludziom wiele kasy . Pytanie jakie mi się nasuwa to czy kadra która pracuje dla pana Waśko też jest tak oszukiwana jak reszta pracowników którzy pracują na śmieszne zlecenie zwane oświadczeniem czyli za 4 zł na godzinę czy panie i dwa pieski są w zmowie . Święta miną ale od wtorku tj.30.03.2016 zostaną powiadomione instytucje takie jak ACRICO ,Państwowa inspekcja pracy , Sąd pracy , oraz rzekoma dyrekcja tj. pani Borwczyk oraz pokrewne instytucje które bardzo będą zainteresowaną firmą którą pan reprezentuje . Jak pan patrzy w oczy swojej drugiej żony chyba też pan ją kręci tylko ona tego nie wie , ale tak jest . wiem o panu tyle że można napisać nowele pt "Jak wyrolować emeryta lub rencistę -czyli porządek wg.Pana Waśko" .Przepraszam że napisałem pana przez duże "P"a przecież pan dobrze wie że nie ma pan godności żadnej. Już nie długo życzę Ci lektury i wytrwałości bo czas będzie nie pewny .

georg

jesteś dziadem

jasne

Ty!!!cwaniaku i złodzieju. "lekkie opóźnienia" po kilka miesięcy???????????? lub wcale

J@@

Witam. Czy ktoś coś wie o sprawie sądowej Gwaranta? Podobno ZUS w końcu się do nich dobrał

zrobionywbalona

Pani wcześniej wymieniona prze zemnie nie wiem co robi z pieniędzmi spłaca raty,wpłaca na konto i zbiera odsetki,może spłaca innych wcześniej zatrudnionych pracowników nie mam pojęcia ale psuje wizerunek firmy który jest i tak już z szargany. Tak atmosfera jest dobra, jak lubicie pracować za darmo to już wasz wybór. Tyle z mojej strony reszta należy do was.

zrobionywbalona

Pracowałem nie w jednej firmie ochroniarskiej po raz pierwszy coś takiego mnie spotkało Gladius to jest firma kogucik ciężko tak pisać ale jedna osoba niszczy jej wizerunek. Ale z tego co tu czytam to się tak dzieje prawie w każdym mieście a ile jeszcze jest podobnych spraw tylko że nie są one tutaj opisane.

zrobionywbalona

Nie zatrudniajcie się w PHU Gladius w Sosnowcu dyrektor regionalny Magdalena Zając oszukuje nie wypłaca pensji jak dzwonisz to się rozłącza, ale ja zadzwonię do jej drzwi. Miła sympatyczna ale nie do płacenia

Ten

Wszystkie wymienione firmy prowadzi jeden oszust. Ludzie czekaja na pioeniadze po kilka miesiecy albo nie dostaja ich wcale

Mil

Witam wszystkich, czy ktoś wie jaki związek ma firma GWARANT z firmą PUH GLADIUS PATROL Krystyna Borowczyk lub GLADIUS PATROL Sp. z o.o.?

Szymon Ryszka

sekretariat@ochrona-gwarant.pl

ja1234

on mieszka w pieszycach na ul polnej chyba 3-ci czy 4rty dom po lewej taki na rogu

rrr

Magda to jest oszust i zlodziej bez sumienia

Kamil

proszę uczestników forum o kontakt zemną nr telefonu 661 588 549 musimy wspólnie podziałac ja proszę o kontaktowanie się czym więcej osób poszkodowanych przez te firmy razem zacznie działac odniesiemy lepszy efekt mam prośbę by ktoś podał numer do prezesa firmy Gladius

zico

Możesz się spodziewać tego że zostaniesz zrobiony w ch...... nie zostanie ci wypłacone wynagrodzenie i będziesz się bujał po sądach. Poczytaj informacje w temacie Grabowski Patrol Bielsko-Biała. A jak dobrze poszukasz w internecie to znajdziesz reportaż na TV Silesia jak nie zapłacili pensji ochroniarzom na Muzeum Śląskim. Tytuł reportażu "Pensje(wypłaty) pod ochroną" A na zdjęciu to braciszek podobny jak 2 krople wody.

Obserwator

Wpiszcie w google Waśko Dzierżoniów a potem otwórzcie zakładkę(na górze strony) grafika. Zobaczcie kogo poszukuje KPP Dzierżoniów. Podobny?

Andrzej Ć

usunięte przez admina słowo niecenzuralne TO TEN WARCHOŁ WAŚKO USUNOŁ BO SIĘ BAŁ

Marzena

nie usuwać to piękne słowa z tego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] waśko przemka

Dominik

Ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tego wasko

Jolanta

Magda od czego jesteś dawaj kasę złodziejko

PRAWY

POLSKA jest rajem dla bandytów i krętaczy .trzeba być wyjątkową kanalią żeby ludziom nie wypłacić tych nędznych ,głodowych jałmużn waśko gdzie ty masz honor ,ambicję ,krętacz zmienia nazwy firm i dalej okrada uczciwych ludzi FIRMA GWARANT DZIERŻONIÓW I GRABOWSKI PATROL JEST TEGO PRZYKŁADEM W TYCH FIRMACH NIE WOLNO PODEJMOWAĆ PRACY ,UWAŻAĆ TRZEBA NA WSZYSTKIE PROJEKTY GDZIE POJAWIA SIĘ NAZWISKO przemysław waśko DZIERŻONIÓW BIELSKO BIAŁA LUB INNE.

Amrozik

oddawać kasę złodzieje a Magda Adamczyk łże w żywe oczy

oszukany

pan (usunięte przez administratora) juz sprawe w sadzie i to nie jedna, nie podarujemy mu tych nie wypłaconych wyplat.Podły czlowiek.

ktoś

złodzieje wypłatę dawać Magda nie kryj Pana W

Amrozik

Gwarant to oszust kasy nigdy nie będzie

romski przyjaciel

Ty się Przemek już na tym forum nie udzielaj!

anonim

(usunięte przez administratora)

autor

Mieszka blisko koło straży pożarnej jak się jedzie na Rościszow.100%

zwyciężymy

NIE PODDAJMY SIE WASKO MUSI ZAPŁACIC ZA SWOJE BŁEDY I PRZEKRĘTY .TERAZ JEST WASKO I SZWOSZOWSKI GRABOWSKI PATROL W BIELSKU BIALEJ .NIECH PAN WAŚKO ZAPŁACI NAM WYNAGRODZENIE A NIE OBŁAWIA SIE PRZY NAS I MA 2 SAMOCHODY I DOM A RACZEJ WILLE W PIESZYCACH W POWIECIE DZIERŻONIOWSKIM BĘDZIEY UBIEGAC SIE AZ DO SKUTKU NA DRODZE SĄDĄWEJ

wygrany

Pisz na Dzierżoniów ja napisałem sprawa się odbyła pan W ma już wyrok ma zapłacić a jak nie to siada na niego komornik.

powódka

Z zamieszczonych wpisów wynika że pan Waśko jest winny wielu pracownikom wynagrodzenia. Pozostaje tylko złozyc pozwy sądowe. Do tego potrzebny jest adres zamieszkania pana Przemysława Waśko prowadzącego działalność gospodarczą pod nazwą PUH GWARANT PRZEMYSŁAW WAŚKO. Pozwy bowiem musicie kierować do sądu podając adres zamieszkania pozwanego jeśli jest osobą fizyczną. Czy ktoś zna adres zamieszkania pod którym zameldowany jest Przemysław Waśko? Podanie go tutaj pozwoli wielu osbom odzyskać wynagrodzenia. Przecież wiele osób tutaj piszących jest z Dzierżoniowa.

#
@powódka 20.08.2014 13:40
Z zamieszczonych wpisów wynika że pan Waśko jest winny wielu pracownikom wynagrodzenia. Pozostaje tylko złozyc pozwy sądowe. Do...

WASKO MIESZKA W PIESZYCACH MA WILLE ALE ADRESU KONKRETNEGO TO NIE ZNAM

Doronia
@# 11.09.2014 20:56
WASKO MIESZKA W PIESZYCACH MA WILLE ALE ADRESU KONKRETNEGO TO NIE ZNAM

Przemek Waśko...aktualny adres 58-250 Pieszyce, ul. Polna 1 a

Zostaw opinię o P.U.H. GWARANT Przemysław Waśko - Dzierżoniów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.U.H. GWARANT Przemysław Waśko