MMM Service

Wysogotowo

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 13 ocen.

MMM Service
3 13 6 1

Opinie o MMM Service

Lolo

Witam Wszystkich tutaj obecnych poszkodowanych przez Pana M ja też jestem tutaj z jednego powodu takiego jak tutaj wszyscy mam zamiar zgłosić sprawę do sądu ale myślę też o pozwie zbiorowym na tą super firmę czekam na odpowiedzi możemy RAZEM złożyć pozew na tego nie uczciwego człowieka Moje sugestie dla MMM Service: Brak słów jezeli chodzi o podejście do klienta wszystko ładnie pięknie wygląda na początku a potem mają Cię gdzieś

szatann1981
@Lolo 10.11.2018 15:59

prosze podać pańkie namiary mam tez z nimi problem

szatan

niestety firma to jakiś żart zabiorą samochód a pózniej odbierać trzeba samemu mieli zgłośić szkode i zgłosili ale tylko zgłosili nawet reszty dokumentów nie potrafili na czas wysłac do ubezpieczyciela sprawa najprawdopodobniej trafi do sądu bo jak sie umawiają ze po wszystkim auto odwiozą to niech dotrzymają słowa nie polecam Moje sugestie dla MMM Service: brak słów

Lucky

A ja jestem zadowolony . Wiem , że pan M. S. ma duż pracy , a ludzką ułomnością jest niecierpliwość . Gdyby wszyscy byli niezadowoleni , to ta firma by nie istniała .A jednak pan M prowadzi likwidację szkód prawie ćwierć wieku i ma doświadczenie . Uważam , że ci niezadowoleni powinni się ujawnić . Taki złe wpisy mogą też pochodzić od konkurencji .

Andrzej
@Lucky 18.12.2017 23:12

To prawda co piszą!!!!!!! Nie odbiera telefonów?? Przeciaga sprawę żeby jak najdłużej trwało ...Masakra stanowczo Odradzam..

Maciej
@Andrzej 01.03.2018 17:35

100% prawda.... wypłatę z mojego odszkodowania (na podstawie pełnomocnictwa do załatwienia sprawy z likwidacją szkody) otrzymał na początku lipca od ubezpieczyciela.. do dziś nie przekazał mi tych środków, nie odbiera telefonów a jego pracownicy na hali twierdzą że "wyjechał".... od prawie 2 miesięcy nie przekazał mi zatem pieniędzy od ubezpieczyciela (likwidacja całkowita) chociaż wiem z WARTY ze zostały mu przelane.... zgłaszam sprawę do sądu i stanowczo odradzam komukolwiek współpracę z tą firmą.

Lucky
@Andrzej 01.03.2018 17:35

Idź sam załatwiaj sobie odszkodowanie , facet robi robotę , której nikt by nie chciał (usunięte przez administratora) Jakby nie pracował , to miałby czas na tzw " i co tam słychać " czyli słuchanie bzdur w stylu , a kiedy to będzie.

Normalny
@Maciej 27.08.2018 11:18

Nie zgłosił do sądu , kłamie . Znam sprawę , jak tak dalej będzie kłamał pojadę do tego MMM Service i powiem , kto to jest . Mam jego dane i dopiero zobaczy , wiem o jego wypadku . To notoryczny narzekający gorzej jak kobieta w 10-tej ciąży. Za jakiś czas na tym forum dam jego dane , ponieważ jest osobą publiczną i prowadzi działalność i wtedy będzie mu przyjemnie. Bzdury pisać to pierwszy , a napisz , że za usługi jeszcze nic nie zapłaciłeś , no , no napisz prawdę , a nie kłamstwo . Może w końcu i o tobie zaczną pisać .

szatann1981
@Maciej 27.08.2018 11:18

witamprosze o kontakt jestem w podobnej sytuacji mii niechce oddac samochodu

mike

Uważajcie [usunięte przez moderatora] Jeżeli chcecie oddać mu samochód do naprawy to musicie się liczyć, ze będzie strasznie kręcił żeby jak najwięcej na tobie zarobić, strasznie niesłowny człowiek , większegi [usunięte przez moderatora] nigdy nie widziałem

Poznań
@mike 19.01.2011 17:07

Konkurencja pisze

Wojo

Stanowczo nie polecam tak zrobił mi auto po kolizji że szkoda gadać porażka

Lucky
@Wojo 13.05.2018 20:12

Jak tak , to czemu nie reklamujesz , tylko po tajniaku piszesz ? Ja też mogę napisać nie polecam cię i nie wiesz kto i o co chodzi. Chcesz ? Mam napisać , że jesteś nie uczciwy ? Może nawet do twojej żony , dziewczyny napiszę , że jesteś nieuczciwy. Anonim , to w 99% ściema , ujawnij swoje dane i powód niezadowolenia.

Gosia

Kłamczuchy , nie chcą płacić i piszą bzdury . Weźcie się do roboty albo sami walczcie z ubezpieczalniami.

Emilia

Jak obecnie prezentuje się sytuacja w mmm service? Czy uległy zmianie warunki zatrudnienia? Jaka atmosfera panuje w firmie? Zachęcam do wypowiedzi obecnych pracowników firmy. Każda opinia jest cenną wskazówką dla osób zainteresowanych pracą w tej firmie.

Administrator

Jak aktualnie przedstawia się sytuacja mmm service na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje, dotyczące chociażby benefitów pozapłacowych, mogą okazać się bardzo cenną wskazówką dla osób pochodzących z Wysogotowo oraz okolic i mogą ułatwić podjęcie decyzji związanej z podjęciem zatrudnienia w firmie.

Olek79

Nie polecam tego gościa!!!!! Kontaktu z nim nie ma żadnego ma wszystkich w powazaniu!!! Dla niego liczy się tylko kasa niby wam coś załatwia ale jak mało wypłaca to będzie pierwszy żeby odkupić szkodę. Żeby się spotkać z nim często trzeba prosić o audiencje i modlić się żeby deszcz nie padał bo trzeba czekać na dworze za to jak już wejdziesz to smród papierosów , a te samochody zastępcze kupa złomu!!!! Odradzam wszystkim

Normalny
@Olek79 24.10.2017 08:09

A ty myślisz , że jak ktoś ma tylu klientów to nie trzeba się umawiać ? Idż do firmy , co od razu cię przyjmą i co sobie pomyślisz , jak będzie w niej pusto bez klientów ? Że taka dobra firma , bo pusto w niej ? Myśl , jeżeli trudno do kogoś się dostać , to znaczy , że ma pełno klientów i maxa roboty . Myśl (usunięte przez administratora) głową , a nie czym innym.

nic

Jeśli chodzi o holowanie to przywiozą auto gdzie nie mają, a więc do swojej siedziby firmy gwarantując, że wszystko za ciebie załatwią a ty możesz spać spokojnie. NIGDY na to nie pozwalajcie. Za holowanie i tak biorą najwyższa stawkę z możliwych. Pan M.S główny ściemniacz będzie was olewał zaraz po podpisaniu papierów na podstawie których będzie was reprezentował w odszkodowaniu jeśli wam przysługuje. Można liczyć tylko na to że wyśle pismo do ubezpieczalni jeden raz i jak zostawicie mu auto na garażowanie to policzy za każdy dzień parkowania. Kontakt beznadziejny, koleś nie odbiera telefonów, o niczym nie informuje i przeciąga aby auto jak najdłużej stało i kasa leciała. Co do przelewów to jest podobnie, o pieniądze z ubezpieczenia, które idą na jego konto trzeba się upominać i zwykle fatygować osobiście.

TOMEK
@nic 26.07.2017 19:58

Tej , a przecież MMM Service nie pobiera opłat , bo robi to bezgotówkowo i ściąga z ubezpieczalni . Co ty (usunięte przez administratora) za bzdury piszesz. Następnym razem (usunięte przez administratora)to płać za hol , parkowanie i auto zastępcze , następnie (usunięte przez administratora) truj się z ubezpieczalnią kilka miesięcy i tak ci nie zapłacą , później idź do prawnika wyłuż kilka koła i czekaj kilka lat . Sie (usunięte przez administratora) ciesz , że są takie firmy (usunięte przez administratora), które za ciebie załatwiają , kredytują cię , czekają i walczą w sądzie o swoje pieniądze. Zejdź na ziemie i szanuj ludzi . Bzdury łatwo pisać . Chcesz popiszemy na ciebie , że jesteś oszust i inne tam , będzie ci przyjemnie? Jakby tak naprawdę cię oszukali , to byś poszedł na policję , a nie po tajniaku jak tchórz pisał takie bzdury .

gw

odradzam jakikolwiek kontakt z tym człowiekiem

Zostaw opinię o MMM Service - Wysogotowo

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MMM Service