ja12.03.2010 14:42
dla mnie firma super!! nie ma lepszej na rynku!!bez dosiadczenia mozesz bardzo wiele zarobic a takze jak sie rozwinac! takie rozmowy z ludzmi sa baardzo rozwijajace,Chodzenie po roznych kaltkach, blokach, ulepszanie kondycji fizycznej. mozna sie wiele nauczyc, nawet dlatego warto isc do tej pracy, zarobki to juz drugoplanowa kwestia! w kazdym razie ja im wierze, napewno wyplaca mi wszysko a moze nawet wiecej, a ze podaja ciagle inne nazwy firm w ogloszeniach toco, moze im sie pomylilo? a ze podaja inne stanowisko to moze tak po prostu tez im sie pomylilo! kazdy ma prawo do bledfu a a szczegolnie Taka Firma!!kazdemu sie zdarza! mysle ze to super praca nawet po studiacxh, po co marnowac sobie kariere w jakiejs korporacji jak tu mozesz poznac tylu ciekawych ludzi zarobic takie wielkie pieniadze z tycvh niewyobrazalnych prowizji no i nawet mozesz przychodzic do pracy w krawacie! co nie zawsze sie zdarxa! dla mnie powinni zostac Pracodawca Roku, albo chociaz Pracodawca Marzen!pozdrawiam wszyskich z tele2 i cyfry+ !! jestescie wielcy!!