ADDIT SP.ZO.O

Węgrów

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 97 ocen.

Opinie o ADDIT SP.ZO.O

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ADDIT SP.ZO.O

tra

a po jakim czasie mozna wiecej zarobic ? i ile puzniej da sie zarobić

obiektywny
@tra 18.07.2017 21:00
a po jakim czasie mozna wiecej zarobic ? i ile puzniej da sie zarobić

nie zawracaj sobie głowy szkoda czasu na taką przygodę

agent

Polecam pracę w ADDICIE . Firma jest OK,ale polityka i organizacja pod psem.Możesz dobrze zarobić (a nie napracować się) jeśli trafisz do grupy cwaniaków,którzy wybierają dobrą robotę i mają czas do przodu a na nadgodzinach (także w niedzielę) siedzą i nic nie robią.Kierownicy o zbieżnym nazwisku obu hal wiedzą o tym,ale nic z tym nie robią. Mówią,że robota schodzi i ,,ten najmądrzejszy z góry" jest zadowolony. Ogólnie cyrk.

Stary pracownik
@agent 30.11.2017 16:20
Polecam pracę w ADDICIE . Firma jest OK,ale polityka i organizacja pod psem.Możesz dobrze zarobić (a nie napracować się) jeśli...

Wyzysk i jeszcze raz wyzysk, oczywiście umowa zlecenie; ) 13brutto w umowie oprócz stawki to nic nie jest opisane tylko tyle że finansowo jesteś pociągnie, a i tak musisz i na umowę czekać po kilka tygodni,polityka swoją drogą jest chaos (usunięte przez administratora) i każdy ma (usunięte przez administratora) a no i o najważniejszym bym wspomniał pieniądze nie są zawsze na czas.

śruba

Średnio polecam

to bede ja

Jak to mówi jeden z liderów 'dwójki' (prawdopodobnie jedyne mądre sformułowanie, które jego główka jest w stanie wyrzucić z aparatu mowy) - praca zachodnia, płaca wschodnia. Z całego serduszka odradzam. Chyba że masz dziecko wpadkę, kredyty, czarne chmury nad głową, nóż na gardle, nie przeszkadza ci pracować od pn do sb w chorych przedziałach czasowych w towarzystwie zawistnych półgłówków oraz brakuje Ci wykształcenia żeby wybić się samemu - wtedy jest to firma wręcz stworzona dla ciebie !

kolex

Jak ADDIT jest jedyna firma w okolicy to wszyscy sie jej trzymaja, bo wiedza że nigdzie nic nie ma innego.Współczuje takim pracownikom

tra

Ile da sie zarobic na poczatku w tej firmie ?

Szczur
@tra 11.07.2017 21:08
Ile da sie zarobic na poczatku w tej firmie ?

Minimalna krajowa. Więcej się nie spodziewaj

swiniak h7

Zarobki marne atmosfera slaba wszystko zabierają wczasy pod grusza zabrane tylko ta kielbasa i pasztet mnie tu trzyma w tej robocie

pracownik
@swiniak h7 05.07.2017 08:38
Zarobki marne atmosfera slaba wszystko zabierają wczasy pod grusza zabrane tylko ta kielbasa i pasztet mnie tu trzyma w tej ro...

Pisze tu wielu pracowników. Po co nadal pracują w tak złej firmie... mój honor i ambicja nie pozwalałby pracować a tak złego pracodawcy, jak niektórzy piszą.

trelemele
@pracownik 07.07.2017 11:35
Pisze tu wielu pracowników. Po co nadal pracują w tak złej firmie... mój honor i ambicja nie pozwalałby pracować a tak złego pr...

Może muszą pracować ? W takim mieście nie ma pracy i perspektyw więc się wcale nie dziwię że ludzię robią za grosze.

Koliberek

Ta firma to porażka ludzie robią za grosze , prezes zrobi parę imprez dla pracowników a ci się cieszą jak małe dzieci z lizaka.

wedf

@Pracownik no to super że akurat wypłata w firmie jest u nich terminowa bo przecież bo jednak nie w każdej firmie się coś takiego zdarza taka prawda

Pracownik

Wypłaty wpływają na konto w terminie do 10 każdego miesiąca

Pracownik

Pracuję tam od 2 miesięcy i pierwszy miesiąc pracowałam tylko na umowe zlecenie a teraz mam normalną umowę na 3 miesiące. Zarobki też nie są najgorsze. a co do godzin pracy zostaje się po godzinach ale nikt cię do tego na siłe nie zmusza nie możesz nie zostajesz a za wszystkie nadgodziny masz zapłacone. Przynajmniej teraz tak jest :)

Nie powiem

Witam Ogólnie firma jest ok. Można zdobyć doświadczenie w nowoczesnej międzynarodowej firmie , co do tego że dobrze płacą to niestety bym się nie zgodził . Pracownik produkcji (bez długiego starzu pracy w firmie) na odpowiedzialnym stanowisku zarabia mniejwięcej a raczej mniej niż sprzedawczyni w znanym robaczanym dyskoncie , mowa tu oczywiście o gołym etacie bez nadgodzin. +atmosfera +możliwošć rozwoju -zarobki

lll

W dniu 20 lutego 2015 r. na portalu Gowork dokonałem wpisu, który odnosił się bezpośrednio do kierownika produkcji i dyrektora firmy Addit. Stwierdzam, że wpis tennie miał żadnego uzasadnienia w faktach, był nieprawdziwy i obrazliwy i uwłaczał ich godności osobistej. Przepraszam kierownika produkcji i dyrektora oraz pracowników firmy Addit za podważanie dobrego wizerunku firmy. Łukasz Krzymowski

Amiz80

Gute Firma

Szczur

Ta firma to jedna wielka ściema, z zewnątrz owszem nowocześnie i czysto. Ale jakiej sraki dostają kierownicy gdy jest wizyta klienta lub właściciela. Kierownicy to półgłówki sterowane przez chorego na ambicje prezesa. Płacą grosze a wymagają cudów od ciebie. Inżynierzy którzy proszą cie o pomoc przy wymyśleniu przepisu pakowania bo sami nie maja pojęcia. Jakość też pozostawia wiele do życzenia gdzieś zapomniano dac spoiny spawalniczej to przeciez szybciej dac silikon i zamalowac zeby nie bylo widac. Ogolnie misja tej firmy to NIEMIECKA JAKOŚĆ TANIEJ NIZ W CHINACH. Gorąco nie polecam

pracownik
@Szczur 07.02.2016 19:59
Ta firma to jedna wielka ściema, z zewnątrz owszem nowocześnie i czysto. Ale jakiej sraki dostają kierownicy gdy jest wizyta kl...

Ciekawe to.... gdyby pracownicy byli tacy uczciwi w pracy, jak są szczerzy w internecie pewnie nie byłoby problemów jakościowych tudzież oszukaństw pracowników na sylikonie zamiast spoiny...

silver

organizacja pracy przypomina mecz piłki nożnej w zakładzie psychiatrycznym...

anonim

No nie wiem czy ta praca mi nie wychodzila. Starałem się jak moglem, na nic nie narzekalem ponieważ bardzo zależało mi na tej pracy bo wiadomo ja teraz ciężko o jaką kolwiek pracę. Nie mogę się jednak zgodzić z tym że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to chyba trochę za mocne słowa bo pracuję się tylko 8 godzin a wiemy dobrze że nie wszędzie tak jest.

pracownik

witam niestety w firmie nie jest tak kolorowo jak sie wydaje po pierwsze prace w firmie mozna dostac po znajomosci,90 procent pracuje po znajomosci ,syn kierownika daleka rodzina prezesa itd itd przychodza do pracy czesto bez odpowiednich kwalifikacji nie nadaja sie na dane stanowiska ale pensje maja wyzsze bo przyszli do pracy po znajomosci,ogolnie pensje sa bardzo male a oczekuje sie od pracownikow nie wiadomo czego haha smiech na sali [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Anonim

Dostałem się do tej firmy na umowę zlecenie niestety porobiłem tylko niecały miesiąc i powiedzieli że mam siedzieć w domu do odwołania i do tej pory nikt się nie odezwał

wera

Sytuacja w firmie jest zła.Liczą się pieniądze a nie ludzie.Straszą pracowników zwolnieniami za nie wyrobione dniówki chociaż nie jest to ich wina.

marti

Ile może zarabiać pracownik który pracuje na prasach CNC od 5 lat i od roku jest brygadzistą?

pako

nie polecam tej firmy firma krzak i oszukuja

tupcio grobcio z hali 7

Większość z tych opinii to bzdury addit to najlepsza firma w okolicy kto nie pracowal w innych okolicznych zakładach ten nie wie jakie sa tam realia i warunki pracy pzdr a najważniejsze ze można dobrze podjeść np w tlusty czwartek

Robol

Firma ogólnie ok. Jednak będąc na 1 stanowisku trzeba ogarnąć nie tylko swoje obowiązki, ale też innych. Pracownik biurowy jest gorzej traktowany niż produkcyjny. Oni (na szczęście nie wszyscy) mają zawsze czas na papieroska i na kawkę. Produkcyjnym nikt nie powie, że coś zepsuł, tylko winę ponosi zawsze inżynier który "źle przygotował proces produkcyjny". Niektórzy z produkcji jawnie kładą lachę na robotę, a i tak zarabiają 2 razy lepiej niż inżynierzy. Nadgodzinki, 50-siątki, setki itp. Biurowy, kiedy chce przyjść w sobotę aby podgonić jakiś temat słyszy, że ma słabo zorganizowany czas pracy i żeby ogarnął wszystko w 8 godzin. Jeżeli się nie wyrobi - niech zostanie, ale najlepiej za darmo. Na pseudo rozmowie oceniającej usłyszy, że i tak jest za mało elastyczny i wydajny. Poza tym firma rozwija się dosyć szybko, ale pracownik jest niestety coraz bardziej wyzyskiwany. Jeden wielki plus - można za darmo chodzić na angielski albo niemiecki.

węgrówek

Fakt. Jedyny znany, ludziom na kierowniczych stanowiskach system motywacyjny to tylko kij. Na rozmowie nic nie wynegocjujesz, bo przyznaje się pieniądze z góry i albo bierzesz albo nie. Bywało lepiej. A, no i nie próbuj chorować, tzn. chorować możesz, tylko zwolnień nie przynoś, bo nie mile postrzegane przez niektórych.

anonim

(usunięte przez administratora)

stary pracownik

Krzywdy ci nie zrobią, Możesz sam spróbować. Stawkę musisz wynegocjować. Jest tabela według której przyznają pensje. Są oczywiście widełki. Umów się na rozmowę i sam zobaczysz. Możesz chcieć dużo. Nikt się na to nie obrazi. Później i tak ściągną cię na ziemię:)

Manus Manum Lavat

Pracowalem i zrezygnowalem. Duza firma w malym miescie. -Pewnie tam po rodzinie albo tzw. "ziomkow" niema zatrudnionych hehe, w takim stanie rzeczy to niema szans sie wybic tym bardziej ze praca jest wymagajaca i niewazne ile umiesz tam z kazdego da sie zrobic malo kompetentnego poprzez zlecone prace, a nie trzeba tlumaczyc kto bedzie mial lepsze zajecia, a atmosfera pracy w poscie wyzej: (usunięte przez administratora)

XXX

Dlaczego nikt nie wspomni o tzw. umowach śmieciowych??? Na taka firmę??? Starzy pracownicy żeby nie byli brani pod uwagę?? Rozumiem,nowi...ale są tacy co pracują po 3 lata za marne pieniądze i [usunięte przez moderatora] i stoją w miejscu.Pomyślcie trochę o nich.Jest ich garstka ale jednak.Czekaja na lepsze czasy.Firma się dynamicznie rozwija a oni stoją w miejscu.

produkcyjny

z jakiego byka ty spadłeś??? wszystko to co piszesz to bzdury wiem bo pracuję. do nadgodzin człowiek jest zmuszany a zarobione nadgodziny trzeba odbierać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Nick

Szczerze mówiąc to więcej osiągnęła niejedna sprzątaczka niż ten kierownik, bo nie liczy się stołek na którym siedzimy, ale to jak się na stanowisku sprawdzamy i to że ludzie nas szanują za naszą pracę... Co do firmy - jak wszędzie - są plusy i minusy, na szczęście firma ma duuuużo więcej plusów niż minusów narzekają najbardziej Ci co najmniej robią a nigdy wcześniej nie pracowali naprawdę.

pewny

co wy opowiadacie to jest super firma !!!!! można w niej zrobic karierę nikodema dyzmy przykładem jest lakiernia gdzie "szefuje" jeden z najlepszych specy w dziedzinie lakiernictwa który w firmie coovap był pionkiem od czarnej roboty a teraz "hohoho" jestem ciekaw ile [usunięte przez moderatora] additowi roboty i ile jeszcze [usunięte przez moderatora]

gsdfg

:)))

Nit

kolega to chyba na produkcji nie pracuje,że takie rzeczy pisze.

zmeczony

jesli Ty mowisz ze sa dobre zarobki to jestes śmieszny co najmniej...człowiek pracuje juz ponad trzy lata w tejj firmie i ani razu nie miał rozmowy o podwyżkę i grosza nie dostał przez tyle tat....nie polecam pracy w tej firmie.ostrzegam najgorsza w której pracowałem.

nit

i pamiętaj kandydacie do pracy, znajomość rysunku technicznego to podstawa, możesz mieć papiery do obsługi rakiety kosmiczne, jesli tego nie znasz to nie zatrudnią ciebie!!!!!!!!!!

Mir

Zarobki nawet ok, jak na małe miasto. Atmosfera jednak nie bardzo (donosicielstwo, wyścig szczurów, niejasne sytuacje). Decyzje zapadają nagle i nie ma z nimi dyskusji. Ogólnie stosuje się politykę niedomówień.

FuX_08

Czy ciężko tam się dostać? Jakie są wymagania pracodawcy?

kotek

a ile można dostać na start? mam zamiar zatrudnić sie tam i chciałbym wiedzieć.

potomek

Nie jestem pracownikiem, ale klientem ADDIT-u i jak czytam te peany, to zastanawiam się za co tam tak dobrze płacą? Dla mnie to beznadziejna komuna. Nie terminowi, słabi jakościowo. Lipa. Nie polecam nikomu współpracy z tą firma.

Tam gdzie stało zomo
@potomek 14.10.2011 11:28
Nie jestem pracownikiem, ale klientem ADDIT-u i jak czytam te peany, to zastanawiam się za co tam tak dobrze płacą? Dla mnie to...

Hahah tacy jak Ty potomkowie wodza za zachodniej granicy , narzekają a mimo to kupują bo wiedzą że za tą kasę którą zapłacą nigdzie w europie takiego towaru nie dostaną .

MARGO

Polecam Można zarobić nawet [usunięte przez moderatora] złotych. Super firma

anonim

Ogólnie firma jest o.k. ale żeby dobrze zarobić na "produkcji" trzeba popracować od 3 do 5 lat. Warto czekać i zdobywać doświadczenie. Operator CNC. POLECAM

lembri

Super firma i super zarobki polecam.

Zostaw opinię o ADDIT SP.ZO.O - Węgrów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ADDIT SP.ZO.O