RPC Superfos Poland sp. z o.o.

Lubień Kujawski

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 108 ocen.

Opinie o RPC Superfos Poland sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RPC Superfos Poland sp. z o.o.

Lol

Jak się pracuje na produkcji? Często ponawiane są ogłoszenia na operatora maszyn...ludzie są zwalniania czy sami odchodzą? ?

Jaro
@Lol 09.10.2017 18:48
Jak się pracuje na produkcji? Często ponawiane są ogłoszenia na operatora maszyn...ludzie są zwalniania czy sami odchodzą? ?...

Sami odchodzą...

Patrycja

I jak sprawa się rozwiązała @leo? Aplikowałeś do RPC Superfos Poland? Może już jesteś zatrudniony, bo z tego co widzę nie ma aktualnie żadanych ofert pracy do tej firmy. A może ktoś inny był ostatnio na rekrutacji w tej firmie i chce nam o swoich wrażeniach opowiedzieć?

Patrycja

@leo dokładnie sprecyzuj swoją wypowiedź to inni użytkownicy będą w stanie Ci odpowiedzieć i przyśpieszy to cały proces Twojej rekrutacji. Jak widzisz użytkownik @Gumiś chce Ci pomóc, ale potrzebuje więcej informacji.

Patrycja

@leo trzeba wypatrywać w takim razie ofert pracy na stronie firmy RPC Superfos Poland albo skontaktować się bezpośrednio z pracodawcą czy będzie prowadziła na to stanowisko jakąś rekrutację. Jaką opcję wybierzesz?

leo

slyszalem ze beda u was zmiany menagers? to prawdziwe?

Gumiś
@leo 11.09.2017 18:03
slyszalem ze beda u was zmiany menagers? to prawdziwe?

Menager to kierownik, dyrektor itp. Jakie stanowisko nasz na myśli ?

Patrycja

@j23 dokładnie mógłbyś napisać więcej dlaczego nie polecasz firmy RPC Superfos Poland? Jakie są Twoje doświadczenia z tą firmą, że w tak bezpośredni innym ją odradzasz?

magik

Witam. Jak sytuacja w Utrzymaniu Ruchu? Warto składać podanie?

j23
@magik 30.05.2017 20:21
Witam. Jak sytuacja w Utrzymaniu Ruchu? Warto składać podanie?

nie

magik
@j23 05.06.2017 23:15
nie

możesz napisać coś więcej?

Nissan

Najlepsi to sa magazynierzy i tyle

gf

hej no coz ciezko teraz pisac cokolwiek o warunkach zatrudnienia skoro i tak na chwile obecna nie maja oni zandych ofert pracy..nie wiaodmo moze cos sie pojawi po wakacjach ostatnia jaka pamietam to byla dla automatyka w Lubieniu Kujawkism daawno temu

Ja

Śmiech na sali zarobkami ,,,, operatorki które pracują po prawie 20 lat mają najniższą krajową ,,, maszyn dokładają , wymogi coraz większe , premia raz w roku wtedy gdy góra ma dostać roczną , wszystko co złe to wina operatorek nie maszyn które przywożone są ze złomu ,,śmieszne ,,,ludzie uciekają z tamtąd ,,mają rację

miejscowa

Nie polecam Superfostu Zatrudniają ludzi tylko przez agencje na kilka dni umowa tygodniowa za groszę

zumba 35421

Odnośnie wpisu z dnia 01.04 chciałabym bardzo przeprosić dyrektora firmy Antares i osoby tam pracujące.Napisałam to pod wpływem emocji.Wpis ten jest nie prawdziwy,osoby tam pracujące mają zapewnione stabilne warunki umowy o pracę,super atmosferę i pracodawcę,na którego zawsze mogą liczyć.Jest pomocny w każdej sytuacji,bardzo miły i uprzejmy.Potrafi rozwiązać każdy problem tak,żeby wszyscy byli zadowoleni.Polecam osobą szukającym pracy firmę Antares.

raf

rok- operator to osoba która zbiera gotowe produkty z tasmy, dodaje etykiete, zgłasza problemy itd. placa ok 1500 na miesiac plus nadgodziny jak bedziesz chętny

ktosiek

To przesadna opinia że w 4 brygadzie jest aż tak źle. Są tam mechanicy którzy zawsze pomogą jak na przykład Pan R. który zawsze się interesuje jak problem jakiś na maszynie się pojawi i w ogóle stara się jak nikt inny. Podobnie jest w przypadku samego lidera. A jeśli chodzi o automatyków to czasem bywa różnie bo straszne marudy są ale jak już swoje pogadają to i maszynę naprawią.

Jaa

Co wy w ogóle piszecie? Jakie 1800 zł jakie 1500 zł. Ludzie, pracuje tu prawie 2 lata a najwięcej ile udało się wyciągnąć bez nadgodzin to 1360 zł, za taką Charowke, nieraz na 4 maszynach. Premie raz do roku, żadnych podwyżek,nadgodziny wypłacane co 3 miesiące. Ten zakład to jakiś żart.

banan
@Jaa 24.03.2016 00:36
Co wy w ogóle piszecie? Jakie 1800 zł jakie 1500 zł. Ludzie, pracuje tu prawie 2 lata a najwięcej ile udało się wyciągnąć bez...

bardzo dobrze napisane

ja

Popieram w 4 są najbardziej leniwi mechanicy,,, oni twierdzą ze co się psuje to tylko z winy operatorki,,, a nie na tym polega współpraca w grupie

MIKO
@ja 23.03.2016 19:28
Popieram w 4 są najbardziej leniwi mechanicy,,, oni twierdzą ze co się psuje to tylko z winy operatorki,,, a nie na tym polega...

popieram!

MIKO
@ja 23.03.2016 19:28
Popieram w 4 są najbardziej leniwi mechanicy,,, oni twierdzą ze co się psuje to tylko z winy operatorki,,, a nie na tym polega...

popieram!TO NIE WINA OPERATORKI !!!!!!!

Halinka

Pracuje tu 7 lat i 3 brygada jest najlepsza. Nigdy w życiu codziennym nie spotkałam tak wspaniałych i cudownych ludzi, UR jest pomocne i życzliwe rozwiazac potrafia wszystkie problemy i usunac awarie, zarządzający sa zawsze zdecydowani umieją podjąć decyzję, a operatorki pomocne i zorganizowane. Nie wiem dlaczego narzekacie na pensje, nasza staranna praca jest doceniana i sowicie wynagradzana krajową. Inni mogą tylko pozazdrościć. Polecam wszystkim

mitro
@wielki brat 21.03.2016 16:12
własnie tak jest 3 brygadzie super

ok.

MIKO
@wielki brat 21.03.2016 16:12
własnie tak jest 3 brygadzie super

POLECAM TOA PRACE .

megan

Ja pracuję superfosie już kilka lat i to nie jest prawdą że UR nic nie robi, na hali jest kilkadziesiąt maszyn a mechaników co najwyżej 5 na zmianie jeżeli na połowie są po 2 problemy na raz to jakim cudem mają to ogarnąć ??? A operatorki zamiast stać i ploty robić powinny zająć się swoją robotą i problemów było by mniej!! . a poza tym nikt nie zmusza was do pracy w tym zakładzie więc po co te narzekania??

banan
@megan 16.03.2016 09:31
Ja pracuję superfosie już kilka lat i to nie jest prawdą że UR nic nie robi, na hali jest kilkadziesiąt maszyn a mechaników co...

pracujac tyle lat to dobrze wiesz jak to wyglada

lukas

operatorki psuja najlepiej na nie zganiac a oni od tego sa zeby naprawic a nie wydzierac sie na operatorki tyko psuja`

lukas

hejka za co im placa

kkkkkkkkk
@lukas 15.03.2016 19:44
hejka za co im placa

za siedzenie a automatycy nie lepsi łaske robi tylko z gębą ze psuja musza naprawiac i za to maja płacone za nic....

qt.s

A w której brygadzie jesteś Słonko, że masz takich cudownych mechaników?

lukas
@qt.s 15.03.2016 09:49
A w której brygadzie jesteś Słonko, że masz takich cudownych mechaników?

chore to i juz

KKKKKKKKUUUU
@qt.s 15.03.2016 09:49
A w której brygadzie jesteś Słonko, że masz takich cudownych mechaników?

a czy to takie wazne

kakuran

witam byłam w 4 brgadzie goscinnie i mam porownanie co do pracy mechanikow w naszej brygadzie mechanicy sa uczynni pomagaja widza problem sami natychmiast reaguja ale za to w czwartej brygadzie to ja wspołczóje pania operatorka z takimi mechanikami ktorzy sa wulgarni i ciegle mowia ze to wina operatorow maszy ze sie psuja to sie nie spotkałam łaske wielmozni panowie robia ze naprawia za to maja płacone a nie za siedzenie pod maszynami i zbijanie bąków no i czasem sie przysnie któremuś po prostu żenada naprawde tylko współczuc....

spock
@kakuran 15.03.2016 07:00
witam byłam w 4 brgadzie goscinnie i mam porownanie co do pracy mechanikow w naszej brygadzie mechanicy sa uczynni pomagaja w...

taaaaaaaaaaa :D

kakuran
@spock 15.03.2016 14:07
taaaaaaaaaaa :D

chodzac na 100 miałam wiele do porownania jak jest na innych brygadach ale 4 maja najgorszych mechanikow i autimatykow zdarzaja sie wyjatki ale to moze ze dwoch panow normalnych

popo

TRAGICZNIE NIE POLECAM TEJ PRACY

anonim

(usunięte przez administratora)

spock

nie wszyscy mają tak dobrze, wiec nie marudzcie

joa

Jestem tam tydzień i dłużej nie będę. Nie wiem kto rządzi w tej firmie ale to co sie tam dzieje jest nie do pojęcia. Ludzie latający na kilu maszynach. Wymogi dotyczące jakości produktu wysokie a jedna operatorka nie da rady choćby nie wiem dokładnie obejrzeć każdego produktu z 3 maszyn. Wystarczyło by pomyśleć i zatrudnić więcej ludzi którzy ogarniali by max 2 maszyny.

anonim

(usunięte przez administratora)

jakajaa

Moja koleżanka była tam na rozmowie i przez agencje pensja na miesiąc wychodzi 1400 przy dużych ilościach nocek 1500 zł jako operatorka maszyn. Podziękowała

Kamil

Jutro ide tam na rozmowe. wysyłają mnie z agencji. Czy czegoś więcej oprócz miniamlnej moge się spodziewać?

Kamil

Witajcie. Teraz chyba agencja Fenix szuka do tej firmy pracowników? Dają więcej niż minimum?

zumba35421

Serat ja tu pracuje i tez pracowalam gdzie indziej

razem

atmosfera jest super a dziewczyny zawsze pomocne we wszystkim zreszta pracodawca jest bardzo uprzejmy i mily

Obiektywny

Czytając opinie ZUMBY odnoszę wrażenie że nie masz dziewczynko pojęcia o czym piszesz. Żeby każdy miał takiego pracodawcę jak ty kiedyś. Jako osoba mająca wiedze na temat tej firmy oceniam ją dobrze . Tak trzymać!!!!!!!!.

zumba35421

firma zewnetrzna antares pod kierownictwem B.Hrabia to oszusci i nie zatrudniaja ludzi na umowe tylko na czarno zapieprza sie tam ponad norme a kobiety tam pracujace to jakies warjatki nie wolno sie tam odzywac i smiac bo wszystko im przeszkadza

Serat
@zumba35421 04.01.2016 18:51
firma zewnetrzna antares pod kierownictwem B.Hrabia to oszusci i nie zatrudniaja ludzi na umowe tylko na czarno zapieprza sie t...

Zumba chyba nigdzie jeszcze nie pracowałaś i nie wiesz jak wygląda praca skoro tak piszesz- nie masz pojęcia o pracy jak jest gdzie indziej.Ja wiem bo w kilku miejscach już pracowałam i wiem jak może być.Takiej pracy to trzeba daleko szukać, atmosfera jak w rodzinie.Umowy o pracę też są,nikt nikogo nie wykorzystuje ponad normę- chyba masz jakąś złość skoro tak napisałaś

:\
@Serat 13.01.2016 14:58
Zumba chyba nigdzie jeszcze nie pracowałaś i nie wiesz jak wygląda praca skoro tak piszesz- nie masz pojęcia o pracy jak jest g...

chcialabym wiedziec w ktorej brygadzie jest taka rodzinna atmosfera? bo jakos trudno jest mi w to uwierzyć(Serat, pewnie pracujesz tu od niedawna,to w takim razie nie dziwi mnie Twoja opinia :)

zyta

Śmieszne zarobki

qt.s

Adam, boooolo, banan, BenioLebenio czy jakiś tam- ludzie bredzicie czy jesteście z kierownictwa tej firmy?

a podbne cheko?

A jak jest w cheko we Włocławku? Wie ktoś? Robią to samo co superfos.

anonim

(usunięte przez administratora)

nora j.

tylko WYMAGANIA są o wieeeeele wieksze od wynagrodzenia i wiecznie pretensje o za duża liczbe braków, reklamacji(kwestią sporną jest przez kogo jest to ostatnie) itp... tutaj kłania sie metoda kija i marchewki,która jest od zawsze, no chyba nie tędy droga.Czasem mam wątpliwości czy niektóre reklamacje wogole są. Aha, a"stare" pracownice nawet jesli nie pomagają to tylko dlatego że same mają co robić, pomijając pojedyncze przypadki, a o pomoc wystarczy poprosić ;) pozdrawiam

qwerty

Na jakie zarobki można liczyć na produkcji ?

loda

Mam pytanie , zeby dostac premie w superfosie trzeba znac jezyk angielski, czy zle zrozumiałam tresc posta ?

ktosiek

Moje zdanie jest takie ze nikt tam nie szanuje pracownikow robimy tam za przyslowiowa miske ryzu. Premie dali kurwa z laski swojej cale 5℅ w dupe sobie to wsadzcie. Ludzie ktorzy tam tyraja zasluguja na wiele wiecej. Podwyzka??? O czym mozna pomarzyc, nie ma... A pan T.P. odebral swoja roczna premie chyba nie chcieli byscie wiedziec jaka... Poprostu brak slow. Zacznijcie szanowac ludzi bo stali pracownicy juz rezygnuja.

henry

nowi pracownicy nic siee nie naucza od starych mechaników zapatrzeni w siebie byle bys nie był lepszy

ILALKA

ZAKŁAD TEN TO ............ !!!!! TYRAĆ NA 4-5 MASZYNACH BIEGIEM AŻ POT PO DUPIE LECI , W ATMOSFERZE TRAGICZNEJ BO TYLKO SIĘ WYMAGA OD DZIEWCZYN Z PRODUKCJI A POMOCY OD PRZEŁOŻONYCH ZERO , OCZYWIŚCIE ZA NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ STAWKA TO 8-10 ZA GODZINĘ PLUS DOOOOOPŁATA DO NAJNIŻSZEJ KRAJOWEJ,NABÓR DO PRACY 5 RAZY W TYGODNIU PO 5 OSÓB I NIKT NIE ZOSTAJE TYLKO CI CO PRACUJĄ PO KILKA LAT LUB MAJĄ KOMORNIKA NAD GŁOWĄ.

socjalista

Do boni. W dawnych czasach bylo latwiej o prace byla wszedzie. Bylo inaczej. Tez byly znajomosci ale roznica pensji ... Nie bylo tego. Teraz mamy pana bhp gdzie z warszawy . chodzacy w barwach legi warszawa nazywajacym sie kierownikiem . ciekawe czy jego pensja jest adekwatna do wloclawskich warunkow ? Czym sie wykazal ze wygral rekrutacje . kto mu placi ,a miezzkanie. Najzwazniejsze jez,czs czy na naszym rynku pracy nie ma juz mlodych osob wyksztalconych z zakresu bhp. Czy nasze dzieci po uczelniach musza za granice uciekac bo taki mma uklady.

zarobieni

Co do premi moze ktos umie po angielsku . przeciez w uk nie tyra sie tak i jest wiekszy szacunek do pracownika. Chyba nie tylko biurwy z tego KOBhO3A poangielkiegu mowia co??? Jakis kontakt do zwiazku RPC na wyspach ...kto wie moze pomoga ... Przyjada ppopracuja troche z nami i o bhp sie czegos dowiemy ...

Gumiś

No i jak Wam się podoba nowy system pracy ?

GMP

Pan od BHP podczas GMP wystawił następujący komentarz:"brak segregacji odpadów na stołówce". Dla mnie tym wpisem się skompromitował i postawił w złym świetle zwykłych pracowników, kierowców, firmy zewnętrzne a w szczególności siebie i kolegów z biura. Świadczy to o tym że wszyscy nie segregują a zwłaszcza osoba na stanowisku która powinna świecić przykładem,bo przykład idzie z góry. Poprzedniej osobie na tym stanowisku nie przyszło by do głowy wpisywanie takich bzdur.

:/

:D coraz ciekawiej się tu robi, poziom się obniża wpisanych tekstów i wpisujących. No nic tylko współczuć zerowej inteligencji własnej kultury; pozdrawiam

ktoś

Kogo masz na myśli pisząc, że ostatnio dużo doświadczonych przacowników odeszło? ( usunięte przez administratora ) hehe

Gumiś

"ile zarabiaja tam mechanicy i na ile zmian pracuja ???" - takie informacje są tajne.

anonim

witam wszystkich pracujacych w firmie superfos. moze wie ktos ile zarabiaja tam mechanicy i na ile zmian pracuja ???

Gumiś

Masz może kogoś konkretnego na myśli ?

Zostaw opinię o RPC Superfos Poland sp. z o.o. - Lubień Kujawski

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RPC Superfos Poland sp. z o.o.