Berry Superfos Lubień

• Kaliska
  • Czaple
  • Sławęckie Góry
  • Stróże
Kaliska - Superfos Poland Sp. z o.o.
Poznań - Berry Superfos Poznań Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Lubień Kujawski
  5. Opinie o Berry Superfos Lubień sp. z o.o.

Opinie o Berry Superfos Lubień Lubień Kujawski

Nie przegap nowości o Berry Superfos Lubień sp. z o.o.!

Halinka

19.03.2016 14:42

Pracuje tu 7 lat i 3 brygada jest najlepsza. Nigdy w życiu codziennym nie spotkałam tak wspaniałych i cudownych ludzi, UR jest pomocne i życzliwe rozwiazac potrafia wszystkie problemy i usunac awarie, zarządzający sa zawsze zdecydowani umieją podjąć decyzję, a operatorki pomocne i zorganizowane. Nie wiem dlaczego narzekacie na pensje, nasza staranna praca jest doceniana i sowicie wynagradzana krajową. Inni mogą tylko pozazdrościć. Polecam wszystkim
MIKO

21.03.2016 21:52

POLECAM TOA PRACE .
Praca kim

05.06.2023 18:12

Jakie sa wynagrodzenie i czy macie 4 bryg czy 3 zm ile zarabia kobieta na produkcji z umowa na stale tak mniej wiecej

Mała

09.04.2026 09:08

A jak z pracą w biurze? Widziałam ofertę w księgowości. Ktoś może się wypowie?

12.12.2025 00:24

Rozmowa kwalifikacyjna na stanowisko Laboranta w tej firmie to jedna wielka kpina - dosłownie. Na spotkaniu było 3 rekruterów, którzy z wielką łaską podeszli do rozmowy. Cała rozmowa trwała aż 7 minut. Po przywitaniu się zostałem poproszony o opowiedzenie czegoś o sobie. Kiedy zacząłem opowiadać o sobie, główny prowadzący rozmowy - Pan M. M., zaczął się ze mnie wyśmiewać, zapewne myśląc, że tego nie widać. Kiedy skończyłem o sobie opowiadać, kolejny Pan (tak bardzo zainteresowany rozmową, że siedział non stop wpatrzony w komputer), zadał mi pytanie dotyczące mojego kursu, gdzie jak odpowiadałem, to drugi Pan (wcześniej już wspomniany), śmiał się pod nosem z Panią siedzącą obok. Po skończeniu opowiadania o sobie, zadali pytanie, czy ja mam jakieś pytania. TAK, MAM, ponieważ Państwo nie byli nawet łaskawi powiedzieć mi niczego o pracy. Jednym z moich pytań było jakie analizy są wykonywane na tym stanowisku (bo w ogłoszeniu również nie było nic, aby że szukają laboranta). Nie wiem co jest zabawnego w tym pytaniu, ale to również rozbawiło Panią i Pana M, na które odpowiedział BARDZO olewczo. Następnie zapytałem jak wygląda drugi etap rekrutacji, bo nie do końca wiem, o co mogę teraz pytać, czy nie wolą o czymś rozmawiać później, po czym odpowiedź brzmiała "żeby rozmawiać o drugim etapie, najpierw trzeba do niego dotrzeć". Kiedy padło moje pytanie o wynagrodzenie, zapytali ile sam oczekuję, na co odpowiedziałem - 5300 brutto, to odpowiedzieli, że mieszczę się w ich widełkach. Finalnie o pracy nie dowiedziałem się nic, podczas rozmowy zostałem totalnie olany i wyśmiany. Skoro tak wygląda sam etap rekrutacji, to wolę nawet nie wiedzieć jak wygląda tam praca i jakie są warunki. Stanowczo nie polecam, szkoda na nich nerwów i czasu, bo nie szanują ludzi.
#Laborant

12.12.2025 12:26

Szanowny Kandydacie staramy się dochować najwyższych standardów w trakcie rekrutacji. Jednak w trakcie rozmowy zdalnej „wpatrywanie się w komputer” jest elementem rozmowy i przykro nam z powodu odniesionego przez Pana wrażenia. Proces rekrutacja wciąż trwa pomimo zakończenia, etapu aplikacji. Dziękuję za opinię i wyciągniemy z niej wnioski na przyszłość.

29.12.2025 19:03

Idąc tropem, że "wpatrywanie się w komputer" jest elementem rozmowy zdalnej, to elementem 'czego' jest wyśmiewanie się z kandydata? Skoro sam kandydat jest wyśmiewany już na samym etapie rekrutacji, jak wygląda praca z takim poszanowaniem potencjalnego pracownika?
Mońka

09.07.2024 14:58

Bardzo fajna dla mnie sprawa to bezpłatny dojazd z moich okolic do firmy. Pisali o tym w ofercie dla Junior Product Compliance Specialist. Faktycznie potwierdzacie że jest to sponsorowane przez firmę?
Nika

16.07.2024 14:39

Tak, mój mąż codziennie jeździ do pracy bezpłatnym autobusem. Jest kilka przystanków.
Stara

27.11.2025 17:27

Z jakich przystanków zabierają? Najbardziej interesuje mnie osiedle Południe

20.12.2024 09:28

Toxic

25.12.2024 18:04

Nie potrzebuję specjalisty, dziękuję za troskę :) Język jakim się wypowiadam jest normalnym, nie widzę w tym niczego chamskiego, a zwykła szczera wypowiedź
Iseeu

27.12.2024 17:00

Dopasowany doskonale :D
były

18.10.2024 04:24

Ludzie, nie bójcie się zwalniać z tego (usunięte przez administratora) Praca w Dino na magazynie czeka z lepszą atmosferą, lepszymi zarobkami i o niebo lepszą atmosferą. Superfosu to dni, (usunięte przez administratora) płacz, konfidentów moc. Żałuję że zmarnowałem tyle czasu na pracę w tym (usunięte przez administratora) Tylu konfitur w 1 miejscu jest tylko w kościele. Po za tym ludzie się boją dodać merytoryczną opinie bo za opinie są straszni policją, konsekwencjami. Nie polecam.
wiki

23.08.2024 14:10

Witam, jestem zainteresowana pracą jako pakowaczka w Poznaniu w systemie 4 brygadowym Jakie są zarobki i perspektywa podwyżki?
Wiola

01.08.2024 13:01

Mam duże doświadczenie jako specjalista ds.BHP i planuję przesłać CV. Czy w firmie mogę liczyć na premie roczne, kwartalne czy miesięczne bo nie widziałam żeby o tym pisali?

02.08.2024 09:41

Szanowna Pani, obecnie nie prowadzimy rekrutacji do działu BHP. W ramach wymiany informacji zapraszam do kontaktu z działem kadr pod adresem: [email protected]
Kamila

24.07.2024 11:00

Pracowałam jako informatyk u konkurencji ponad 15 lat ale czas na zmiany. Czy w firmie mogę liczyć na zarobki rzędu 10 tysięcy wzwyż na UoP + bonusy roczne?

24.07.2024 15:11

Szanowna Pani Kamilo W chwili obecnej nie porowadzimy rekrutacji na interesujące Panią stanowisko. Serdecznie zapraszam do kontaktu z działem Kadr: annachmielewska@berryglobal. com

13.03.2023 11:57

Witam powie ktoś o pracy w utrzymaniu ruchu jako mechanik ?

20.02.2024 01:47

Praca jako brygadzista Etykiety Raporty Zmienianie na przerwy i Utrzymanie maszyn w ruchu Przebudowy także
Zzz

22.03.2023 06:37

Bardzo słaba atmosfera w całej firmie. Stali pracownicy chcą wygryźć nowego pracownika bardzo słabo. Nie polecam jako nowa prace!
Marta

31.01.2023 13:05

Czy ktoś możne podzielić się opinią pracy w Laboratorium w Berry Superfos?

13.11.2022 09:09

She123

15.11.2022 15:51

A kto tylko widzi drzwi do mistrzówki to zapewne tylko przez nie przechodzi.. I co tu komu zazdrościć? Normalnej zdrowej współpracy z ludźmi.
Sasza

28.06.2022 00:32

Każdy powinien zadać sobie pytanie po co te wywody jako były pracownik napiszę tak ,nie poznałem nikogo nigdy kto jaką stawkę miał ,aneksów też nie byłem ciekawy do umowy każdy myślę że ma indywidualna stawkę i to wiem wśród kolegów koleżanek byli i tacy co narzekali byli i tacy co się się żalili jak to złe ,na spotkaniach nic nie mówili ,o stawkach o problemach z płacą ,pamiętam kilka tylko osób odważnych którzy coś powiedzieli reszta milkła zwłaszcza starzy pracownicy ci którzy najbardziej narzekali co do 3zmiamy zawsze ja w górę wznosili ,ba nikt nie wie dlaczego ludzie a czemu nie pierwsza druga brygada ,przestanie ważność 3 bo co Gosia Karolinka i inne tam osoby ważne ,przecież inne brygady też wykonują swoją robotę nie bronie nikogo tutaj szwagierka Gosi jest wyżej to fakt zasiada na spotkaniach i zawsze tak będzie 3najlepsze wyniki ,było jest będzie i to jest odp zmieńcie pracę albo przestańcie się użalać bo życie jest zbyt krótkie ,ja to zmieniłem odszedłem żyje mi i sie mniej stresowi itp chyba że się boicie innej pracy wyzwania i zmiany ,nie jesteście niewolnikami Berry za chwilę zmieni nazwę jak co jakiś czas chodzi o podatki itp więc dajcie sobie na luz albo róbcie swoje bo narzekając nic nie wskoracie pozdrawiam Asię Arka a tych co nie wymieniłem równiej trochę mniej pozdrawiam
Zośka

28.06.2022 17:15

Dobrze napisane
Daro

18.07.2022 15:04

Pracowałem tam trenerzy nic nie uczą nic nie tłumaczą jak człowiek sam się nie domyśli to żaden trener nie pidpiwie
Magazynier

27.06.2022 10:47

Hej podobno większą część magazynierów po otwarciu Magazynu Dino chce odejśc z Berry SuperFos właśnie tam do pracy?!?! Mało płacą czy jak?
ona

08.02.2022 18:54

Ogłoszenia o pracę stale są. Człowiek wysyła cv. Cisza żadnego odzewu.

01.03.2022 02:10

Nie warto. Uwierz mi.
Zoska

06.06.2022 12:30

Brak wychowania wysmiewanie się z drugich. Niech każdy spojrzy na siebie i odbicie w swoim lusterku. Nikt nie jest idealny
Alicja

21.05.2022 09:31

Beacie znowu sie przytylo hehe niedlugo do mistrzowki sie nie zmiesci.
Gosia

24.05.2022 17:45

Beatka na silownie zacznij chodzic pozniej basen i moze cos jeszcze sie uda ze soba zrobic. Pamietaj nie jedz kolacji zbyt pozno.
Zoska

28.05.2022 09:00

Prawda
Ciekawska

22.05.2022 09:47

Beata P no nie wiecie? Taka niemiła. Na brygadzie A jest.

01.03.2022 02:13

02.03.2022 08:34

Jakiś przykład złego traktowania ? Zapewne kazali pracować.
przemo

07.02.2022 12:48

Dodzwonić się do kadr, księgowości czy innego działu graniczy z cudem. Każdego dnia jest problem by się do nich Dodzwonić !
Zenek

08.12.2021 15:08

Właśnie trwa rekrutacja,Nie idźcie tam 6,7 maszyn do obsługi Latasz jak głupi osioł doslownie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Berry Superfos Lubień?

Kontakt - Berry Superfos Lubień sp. z o.o.

140 87-840 Lubień Kujawski

Branża główna: Opakowania i pakowanie
Tomek

20.10.2021 08:25

3 x NIE !!!! STRASZNA FIRMA LATASZ PRZY MASZYNACH 6 7 MASZYN I WYPLATY 2300 2450 PLN NIE POLECAM TEJ PRACY. A BRYGADA 3 TO JUZ PRZEGRANA NA STARCIE.
Beata

25.11.2021 10:11

Nowi zawsze są wykorzystywani Taki standard tej firmy

26.11.2021 09:12

Takie życie nowego. Sprząta warsztat i biega po piwo.

29.10.2021 18:01

Jak wygląda ścieżka kariery w Berry Superfos Lubień sp. z o.o.? Czy trudno jest zdobyć awans?
Trauma

30.10.2021 17:22

Żadnej ścieżki kariery. (usunięte przez administratora)generalnie wszyscy to rolnicy z pobliskich wiosek no i 2200 wyplaty. Nie polecam tam pracować.
Marzena

31.10.2021 14:43

Witam. Pracowałam tam firma jest (usunięte przez administratora) pomocna można zrobić sobie dotatkowe uprawnienia jeśli tylko się chce. Oczywiście że niektóre osoby powinny solidnie wziąść się do pracy moim zdanienie brygady powinny być dawno pomieszane właśnie ze względu na rodzinę tu się zgodzę.i dać szansę młodym by mogły się w jakiś sposób wykazać
Bunia

20.10.2021 16:26

Ja to mam glebę z tej kanciapy co mówią mistrzowka tam siedzi generalny Mistrz układania kubełków na palecie hehehe. To jakiś kabaret tam jest hehehe
Katjusza

20.09.2021 15:46

Ludzie nie polecam tej firmy zarobki z premiami to MAX mowie MAX 2750PLN i jeszcze po 7 maszyn do latania. A jak nie ma żadnego dodatku to 2100 2200PLN. JAK widzę ogłoszenia w autobusach miejskich o firmie z Lubienia Superfos to odrazu je do kosza zabieram. Stanowczo odradzam ten zaklad.
Maciek

21.02.2021 11:50

Ciężko jest na magazynie?
Konstatynopolitanczykowaienecz

21.05.2021 19:19

Na magazynie nie ma ciężkiej pracy
Darek

30.06.2021 17:36

No No Może dla Ciebie
Joanna

09.03.2021 19:43

Na ile zmian się pracuje na produkcji?
Beata

30.04.2021 17:58

Śmiech na sali, zarobki nieadekwatne do pracy
Romek

11.04.2021 21:20

Karolinko to ze jestes miejscowa z mamusia i pseldo kolezanka Goska to nie uprawnia ciebie do ublizania komus kto jest innej n.pozdro bladi
Nissan

22.02.2021 17:59

A są jakieś oferty na magazyn???
Kluska

02.02.2021 14:41

Witam. Możecie mi powiedzieć jaka jest praca na Magazynie? Jakie warunki, jaka płaca?
Rt

15.01.2021 06:17

Gumis robi w utrzymaniu ruchu a tak na maszynę idź jako operatorka tak Bery ci płaci to dymaj do renty stoszkoglowy śledzisz tu wiadomości wypad stąd detektywie
Rafi

22.12.2020 11:56

Dajcie spokój ludzie to (usunięte przez administratora) zauważyłem że tylko ci się trzymają co albo pracy boją innej się podjąć albo są tak posrani innego wyzwania masakra z Włocławka do Lubienia przyjeżdżacie po kasę, jacyś nie doksztalceni jesteście ostani innej pracy, nie polecam tego obozu nikomu dziwne spotkania miesięczne jedni na drugich skarżą to jest motywacji wózkami jeździ się jak szaleńcy mało wypadków było chyba za mało wszystko po dywan idzie tyle że ja mam na telefonie i jeśli będzie trzeba pomogę tej osobie urzeczywistnić to co względem was jest mówione nic się nie dzieje nie polecam Rpc dodano Berry by nikt nie kojarzył co to za praca

23.12.2020 18:24

Rafi. Mam prośbę. Napisz to jeszcze raz, albo poproś kogoś kto umie pisać logicznie i z sensem. W Twoich wypocinach są cztery wielkie litery wtym jedna na początku zdania ( żadnej kropki ). Próbowałem zrozumieć Twój tekst ale nie dałem rady. A tak na koniec. Berry to nie zmyłka. To nowy właściciel. To on nam płaci i to całkiem nieźle.
Rafi

14.01.2021 06:28

Widzisz Gumis wystarczyło że się trochę podzieliłeś mądrością a pewno podwyżkę dostałeś za ten wpis to pracuj chłopie i nie śledź strony bo pewno też Ci za ten udział tutaj płaci Berry ????i obyś ciężko pracował za te wszystkie operatorki nie posraj się ta mądrością zwracając uwagę tylko nad kropka pewno trzymasz się rękoma by nie paść ofiarą spisku więc powodzenia Gumis????tak trzymaj napisz na której zmianie dużo zarabiasz to może przejdę do ciebie może nie bo twoja mądrość pewno jest ponad wszystkimi czujesz się jak król pewno i dumny jak paw co ????️mnie niestety nie zachęcisz do tej pracy buziaczek pa????
MJ

08.01.2021 19:12

Mam pytanie odnośnie pracy w dziale księgowości. Jaka atmosfera, zarobki?
Mechanior

22.12.2020 07:53

Jak się pracuje w Utrzymaniu Ruchu. Słyszałem, ze obecny kierownik odchodzi. Wiecie dlaczego?
Zły07

04.04.2020 13:56

Najlepszy jest pseudo behapowiec.Ma wyjebkę na wszystko cały czas na palarni z telefonem w łapie.
Hihi

06.06.2020 19:26

Nik z, was odwagi nie ma by napisać kto jest bhp napewno nie ten co onim PiS, ecie więc zastanów się co ty piszesz miej cywilna odwagę napisać wprost
Roki

02.12.2020 08:52

Ty za to miałeś odwagę udzielając się trzyma p... I zaiwania aż do renty
wózkowy

09.11.2020 19:15

Obiecują złote góry i podwyzki po okresie próbnym i nie dotrzymują obietnic. Premii brak. Albo zabieraja wszystkim te marne 100 zł hehe brutto. Chora firma. Nie polecam. Żeby zrobic z ciebie nie roba i nie powiedzieć o tobie dobrego słowa nic. Zero. Nie polecam.
Kolec

22.10.2020 18:19

Superfoss jak dla mnie spoko, jeśli jeden drugiemu nie robi na złość nie odnosi to żyje się w zgodzie. Jeśli ludzie na początku są wrogo nastawieni to tak to działa , ja pracuję na magazynie i nie narzekam sobie.
Rekrutant

14.10.2020 15:36

Witam, jak wygląda praca wozkowego? Atmosfera w porządku? ;)
Mokry

20.10.2020 23:49

Jak atmosfera wózkowego przyjdź i zobacz wejdz na hale, czepek na głowę i jazda do roboty, o wywiad zgłoś się do wózkowych indywidualnie to się dowiesz

22.09.2020 12:24

Jak wygląda aspekt współpracy ze studentami w Berry Superfos Lubień sp. z o.o.? Chętnie zatrudniają?
Dexorik

03.10.2020 00:02

Nie wygląda bo to praca na 4brygady kosztem życia
Majka

20.10.2020 23:42

Dawać będziesz z ucha jak wszyscy i krakać jak inni to się utrzymasz rpc zatrudnia wszystko co się rusza i (usunięte przez administratora), dała jak nie ma audytu będziesz robić tak by inni byli zadowoleni jak audyt będzie na hali będziesz robić ostrożnie i wolno to wszystko gra i pozory
Dorota

23.11.2019 20:18

Porazajace najbardziej i żałosne jest to że słuchasz osób po 12 13 lat pracujące które narzekają na place i jak jest ciężko a pracują dalej załośni są boją się innej pracy podpierdalaczy tez nie brakuje ktoś nowy przyjdzie to skarżą jaki to nie udacznik ba i jeszcze chcą wiedzieć wszystko o tobie twoim życiu ten zakład to większość rodzina po rodzinie ciotka wujek itp lepiej nic nie mówić bo (usunięte przez administratora) ci obrobia za czym skończysz dniowe zarobić zarabiają ci co w biurze siedzą zakład pod względem higieny ok ludziska tylko wredne ciekawe i fałszywie
Tiptop

15.12.2019 05:32

Pracuje w RPC w uk I jest dokładnie to samo
MarcychA

29.07.2020 20:31

We wszystkich duzych Firmach we Wloclawku i okolicach dzieje sie ten sam scenarjusz nie ma kto tego dogladac (usunięte przez administratora) i pomyje w taki sposob wszystko padnie i sladu nie bedzie bo ludzie normalni pouciekaja .

13.06.2020 12:27

Czy zdarzają się nadgodziny w Berry Superfos Lubień sp. z o.o.?
Laki

11.07.2020 20:57

Tak ale zależy na jakiej brygadzie jesteś bo w 3 bryg zadzi kto może a nie może brygadzistą ma więcej do powiedzenia nad majstrem ten jest pod jej nóżka

Zostaw merytoryczną opinię o Berry Superfos Lubień sp. z o.o.