AB BECHCICKI oddział szczecin

Szczecin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 25 ocen.

Opinie o AB BECHCICKI oddział szczecin

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AB BECHCICKI oddział szczecin

Patrycja

ret Czy udało Ci się znaleźć pracę w firmie AB BECHCICKI? Jeżeli tak, to mógłbyś coś więcej powiedzieć o samym procesie rekrutacyjnym. Twoja opinia mogłaby ułatwić podjęcie decyzji osobom, które myślą nad złożeniem swojego CV.

ret

Oferta rzeczywiście jest w porządku @abso, ale chyba jest już neiaktualna. Szkoda, bo chętnie bym się do nich jeszcze zalapał. Będzie prowadzona rekrutacja?

anonim

(usunięte przez administratora)

to nie ja byłam Ewą

No i co tam? Miała być taka sielanka, a zaczyna się szukanie dziury w całym... Pan Dyrektor Oddziału przygląda się swojemu działowi inwestycji z coraz większą niepewnością i niechęcią, a dział rozgląda się za robotą... ;) Ubaw po pachy :)

anonim

(usunięte przez administratora)

ktoś tam

Irek przyjdź, oceń, złóż papiery, myślę że będziesz zadowolony

gosc

Ciekawy jestem kto to pisze. Zwolnili Pana A i oddział zaczyna padać. Ludzie zaczynają odchodzić do konkurencji ktora zaciera ręce i chce podkupić następne osoby. Panie Adamie proszę sobie zadać pytanie czy to byl dobry ruch zwalniając dyrektora który byl bardzo uczciwą osoba, nigdy Pana nie oszukał.

żartowniś

"Ciacho" to mi się kojarzy z takim starym filmem American Pie... a tam niestety gościu skończył z wackiem w cieście. No i AB Szczecin, tez chyba obierze ten kierunek... ;)

gość

Ludzie weźcie się do pracy a nie piszecie bzdury na forach. Jaki byl Pan A to każdy wie. Płytę i wełny potrafił sprzedawać i obrót robił. Kontakty z klientami miał bdb. Teraz trzeba poczekać czy oddział się rozwinie czy ab Szczecin się zamknie. A to czy ktoś jest ciacho czy nie to jest najmniej ważne. Najważniejszy jest obrót i czy się go robi a nie niby jakieś "ciacho" które kieruje oddziałem.

były pracownik
@gość 12.05.2015 23:32
Ludzie weźcie się do pracy a nie piszecie bzdury na forach. Jaki byl Pan A to każdy wie. Płytę i wełny potrafił sprzedawać i ob...

Oj proszę mi tu nie kłamać, bo nigdy pan A płyty czy wełny nie sprzedał. Robili to za niego handlowcy a on tylko chwalił się w centrali że to niby jego zasługa. Często telefonów od klientów nie odbierał, na oferty trzeba było czekać tygodniami aż w końcu hurtownie kupowały u innych dystrybutorów.Co do kontaktu z klientami: no wie wiem czy był on taki dobry bo teraz większość z nich śmieje się, że dyrektora zwolnili. I jakoś nikomu nie jest go żal.

gość

Ej kochani pozostali pracownicy! Nie taki diabeł straszny jak o nim piszecie! A jaki przystojniak z niego...no no. W porównaniu do A. to naprawdę jest na czym oko zawiesić. Ja bym z przyjemnością do pracy przychodziła-przynajmniej po to żeby sobie popatrzeć :-) POZDRAWIAM

gość

Oj nie ładnie tak brzydko wypowiadać się na temat nowego szefa. Ciekawe kto to pisał: były dyrektor czy pozostający w oddziale pracownicy?

pozostali w oddziale pracownicy
@gość 14.04.2015 18:59
Oj nie ładnie tak brzydko wypowiadać się na temat nowego szefa. Ciekawe kto to pisał: były dyrektor czy pozostający w oddziale...

Tak to My... Pozostali w oddziale pracownicy! Alchemik był porządnym chłopem, łza się w oku kręci.. A nie teraz będziemy się o kablowaniem zajmować... No ale cóż jaka firma taka praca ;)

miś uszatek

"to nie ja byłam Ewą" jak mnie rozbawiła Twoja wypowiedź, w Polsce najbardziej jaskrawa i widoczna jest ludzka zawiść i głupota, oraz brak poszanowania godności innych. Jeżeli nowy dyrektor oddziału to człowiek z Rtv Euro AGD to tylko się cieszyć, nareszcie będzie wszystko grało jak w radio, i kręciło się jak najlepszej pralce, będą widoczne zmiany jak w markowym telewizorze, czyli właściwy człowiek na właściwym miejscu. A pacanom którzy jątrzą gratuluję rzeczowego podejścia do tematu, i dalszego krzywego myślenia które jak oni sami jest płytkie.

to nie ja byłam Ewą
@miś uszatek 02.04.2015 20:33
"to nie ja byłam Ewą" jak mnie rozbawiła Twoja wypowiedź, w Polsce najbardziej jaskrawa i widoczna jest ludzka zawiść...

Z tobą też się zgadzam, wiruje Wam w głowach jak w markowej pralce... Wesołych Świąt Wielkanocnych i żeby Wam szło jak w starej "frani" życzy zawistna konkurencja! ;)

to nie ja byłem Adamem

Podobno masz złe informacje Buhaha!!!

to nie ja byłam Ewą
@to nie ja byłem Adamem 02.04.2015 13:22
Podobno masz złe informacje Buhaha!!!

Masz racje, podobno jest z branży kablarskiej... znaczy nieźle kabluje... Buhaha! No i po prostu świetnie zajmuje się kablem... ;)

to nie ja byłam Ewą

Podobno w Szczecinie dyrektorem został człowiek z Rtv Euro AGD ;) To świetny ruch konkurencja już zapewne zaciera ręce. Genialny ruch Panie Adamie, gratuluję posunięcia... Buhaha!!!

lola

Oj Państwo Nowak (mam na myśli Panią A i Pana M) Wy to potraficie się zemścić pisaniem na forum nieprawdy. Mam nadzieję, że szefostwo jest na tyle inteligentne , że nie uwierzy w żadne Wasze zdanie.Pan dyrektor oddziału Szczecin był za dobry dla Was, bo gdyby było inaczej to po miesiącu by wyrzucił takich nierobów jak Wy. Myślał, że się zmienicie po jego uwagach kierowanych do Was ale widocznie jesteście zbyt mało inteligentni aby to zrozumieć i dlatego Was już tam nie ma. Pani A jak będzie malowała paznokcie w czasie pracy w nowej firmie w której się zatrudniła to tez za długo tam nie popracuje. Pozdrawiam

uno

To czemu Marcinie do Chemika nie poszedłeś tylko tasiemki sprzedajesz? I te bzdury co wypisujesz to tylko czysta zemsta za to, ze Ciebie zwolnili. Gdybyś pracował a nie opierdzielał się to by Ciebie nie zwolnili.

gość

Oj Panie Marcinie Ty w pocie czoła pracowałeś? To chyba jakiś żart. Zobaczymy ile w nowej firmie popracujesz. Jeśli będziesz miał taki zapał jak w AB to za długo Ciebie tam trzymać nie będą.Zresztą już pogłoski chodzą na rynku na temat Twojej pracy w "pocie czoła" :-)))). Może ono Ci się poci ale to nie od pracy tylko od nadwagi. Pozdrawiam

gość

Ludziska strzeżcie się! No chyba, ze ktoś z Was szuka pracy "sezonowej". Tak, tak SEZONOWEJ. Średnio raz do roku, mniej więcej o tej porze pojawia się ogłoszenie do pracy na przedstawiciela handlowego. Przyjęty człowiek pracuje uczciwie, stara się bardziej lub mniej po czym nowo przyjęty handlowiec zostaje zwolniony na jesień. I nie ważne jest czy dużo sprzedawał czy mało. Właściciel każe zwalniać ludzi więc Pan pseudo dyrektor zostawia swojego ulubieńca, który nic nie robi a zwalnia ludzi, którzy zasuwali w pocie czoła. Na magazynie (swojego czasu) kradli ile się dało. Towar wywozili ciężarówkami w biały dzień więc teraz wszyscy podpisują odpowiedzialność majątkową. Oj zastanówcie się dobrze nad pracą w szczecińskim oddziale. Może lepiej poszukać w konkurencji? Chemik wydaje się być bardziej stabilny.

wafel

@Michał, a co rozumiem przez dodatkową prace i bycie włączonym w inne aspekty firmy, bo właściwie to mnie zagiąłeś. AB Bechcicki jest przecież hurtownią materiałów budowlanych, to co za aspektów oczekujesz? Na ich stronie w zakładce praca są ogólne informacje rekrutacyjne, jak i podany mail, jak chcesz to palikuj i sie przekonasz.

klient

Witam.Jestem klientem w firmie AB Bechcicki oddział Szczecin od dawna i nie mam specjalnych zastrzeżeń co do obsługi.Dział handlowy operuje na pozytywnym poziomie zawsze idzie się dogadać.Magazyn tez działa pozytywnie,dużo lepiej jak u konkurencji.Opinie powyższe pewnie są pisane przez sfrustrowanych ludzi którym w życiu wszystko przeszkadza.No ale wolny kraj wolność słowa. Pozdrawiam

człowiek pracujący

Czy można coś napisać pozytywnego na temat tej dziwnej firmy ?, pewnie tak ale jest to dość trudne, z uwagi na ludzi którzy tam pracują i są kierowani przez układ "mafijny", wchodzicie do firmy i od razu wita Was przygnębiona życiem Pani J., (kierowniczka) i w tej chwili zastanawiacie się czy nie uciekać, dalej po waszej lewej siedzi Pani blond (rodzinka dyrektora), ogólnie robi dobre wrażenie, patrzymy dalej cicha myszka Pani S., chyba najbardziej zainteresowana swoją pracą (warto podejść), dalsze lustrowanie i po waszej stronie pojawia się pomieszczenie z panem dyrektorem oddziału ( taki grzeczny szuja), i kolejny eksperyment, inwestycje (ile już ich było ?), tym razem parka, fajna czarnulka chyba Pani A., i taki misiek Pan G., i tu od razu polecam ominąć panią A. (kompetencje żadne), osobiście uważam że powinni się Pani pozbyć, na szczęście jest Pan G., który ma wiedzę i szybko stara się ratować sytuację (jest z tego znany na rynku), aczkolwiek do ideału mu brakuje. Więc zrobiliśmy zakupy i idziemy do magazynu i tu szok, "stara"gwardia ściemniaczy i odwieczny człowiek krzykacz Pan P. (główny donosiciel i mieszasz), polecam szukać Pana M. kierowcę dużego auta (może będziecie mieli szczęście), lub małego Pana A. który próbuje coś wydać z pomocą kolegów (ściemniacze), lub zapytać o Pana W., (kierownik), jak dobrze pójdzie to wyjedziecie z towarem w ciągu 30 minut. Robię tam zakupy i jako wykonawca znam tych ludzi (wszystkich), można się dogadać co do cen, warunków handlowych, ale kierownictwo to jakiś żart. Eksperyment pod tytułem inwestycje załatwi wam co chcecie mimo tego że nie mają tego na stanie (o dziwo udaje im się) i to jakiś plus, Pani S. i Pani K., również (dają dziewczyny radę), pozostałe towarzystwo wzajemnej adoracji ..... (bez komentarza). Panie Adamie B., czas na zmiany na stołkach kadry zarządzającej, konkurencja Was zaczyna przeganiać, i proszę zatrudnijcie przedstawicieli, bo z tym jednym ludzikiem z hurtu i od inwestycji ( jeden i drugi Pan G.) daleko nie zajedziecie, chłopaki robią co mogą bez wsparcia wewnątrz w firmie (konkurencja już pytała o tych dwóch panów), a jak ich zabiorą będzie płacz i lament, a konkurencja i producenci nie lubią próżni na rynku. Mam nadzieję na bardzo pozytywne zmiany.

OLO

Kochani!!! W Szczecinie pozostała już tylko "śmietanka towarzyska" - czyli biuro i donosiciele (były przedstawiciel!!!)-"czopki" co bez wazeliny potrafią... Wartościowych ludzi już tam nie ma. Albo ich zwolnił Szanowny Pan Kierownik Oddziału Szczecin, albo byli mądrzejsi i sami uciekli. Nie polecam tej firmy - banda fałszywych ludzi i złodziei. Oddział w Szczecinie omijamy, bo przecież sama "góra" nie wie co się dzieje w poszczególnych oddziałach!!!

wkx
@OLO 23.10.2014 14:40
Kochani!!! W Szczecinie pozostała już tylko "śmietanka towarzyska" - czyli biuro i donosiciele (były przedstawiciel!!...

CZYŻBYŚ ZOSTAŁ ZWOLNIONY I MUSISZ SIĘ ZEMŚCIĆ PISZĄC TAKIE BZDURY? WIDOCZNIE BYŁEŚ /AŚ SŁABY ABY TAM PRACOWAĆ.

xyz

Nie trzeba tam pracować by zobaczyć co się tam dzieje, wystarczy pojechać na zakupy... Nigdy nie pracowałam/em w tejże firmie i nie mam zamiaru tam pracować.

harvy

Rozmowa rekrutacyjna na niskim poziomie, chaotyczna. Oczekują deklaracji, że człowiek będzie tam pracował np. minimum 5 lat, co chcą obwarować zapisami umowy i pewnie karami. Dyrektor z centrali firmy jeszcze robił pozytywne wrażenie, ale zastępca wypadł już gorzej. Zapewniają, że zadzwonią z informacją o pozytywnym bądź negatywnym wyniku dalszego procesu rekrutacji. Nie zrobili tego, co pozwala domyślać się jakie mają podejście do ludzi. Nie polecam!

gość

(usunięte przez administratora)jest już zajęty, ma ponoć zostać zastępcą kierownika działu ogród w bricomanie :)

to nie ja byłam Ewą

ale ten dyrektor ze szczecina to jest dopiero nieudacznik, historia... hi, hi :) Szkoda, że nie wzięli kamyka - razem z (bredzikiem) alchemikiem stworzyliby niepokonany tandem... Buhaha!

nul

Dyrektor jak dyrektor, ale radziłbym uważać na kierowniczkę, która nie ma żadnego pojęcia jak kierować ludźmi, jedno co jej wychodzi to kopanie dołków pod własnymi pracownikami. Ponoć jej byłe koleżanki, które tam pracowały również zostały zwolnione dzięki jej uprzejmości. Z resztą wszyscy co tam pracowali to pewnie dzięki niej już ich tam nie ma. W życiu nie chciałbym pracować z taką osobą. Współczuję jej współpracownikom.

to nie ja

Z tego co mi wiadomo, to ten "inwestycyjny eksperyment" stanowi ponad 100 mln zł obrotu rocznie. Faktycznie, taki mały eksperymencik :) Cóż... widzę, że wpisów debili i zawistnej konkurencji nie brakuje na tym forum. Żenujące bzdety, na czytanie których aż żal czasu. Ale jak to w życiu bywa, pewnie znajdą się tacy, którzy garściami czerpią wiedzę z takich wpisów. Pozostaje im tylko winszować intelektu.

to nie ja byłam Ewą
@to nie ja 12.02.2014 21:19
Z tego co mi wiadomo, to ten "inwestycyjny eksperyment" stanowi ponad 100 mln zł obrotu rocznie. Faktycznie, taki mał...

O Twojej inteligencji natomiast świadczy fakt, iż wierzysz w to, że zrobiliście 100 mln zł obrotu na inwestycjach. Natomiast ton jakim przemawiasz świadczy o tym jakie masz podejście do ludzi o innych poglądach i własnych podwładnych. Klimat Twojej wypowiedzi mówi wyraźnie jakim słabym i malutkim jesteś managerem. Popatrz może na około, gdyż wiesz mi, że w Twojej "ukochanej" firmie nie jest tak dobrze jak Ci się wydaje, (usunięte przez administratora) nie jest jedynym sposobem utrzymania stanowiska i czeka Cię jeszcze wiele przykrych niespodzianek...

gość
@to nie ja 12.02.2014 21:19
Z tego co mi wiadomo, to ten "inwestycyjny eksperyment" stanowi ponad 100 mln zł obrotu rocznie. Faktycznie, taki mał...

Człowieku co ty za bzdury wypisujesz???? Chyba ci się to przyśniło! Że niby ten smutny oddział ze Szczecina zrobił na inwestycjach 100mln złotych???? Błagam nie rozśmieszaj mnie i nie ośmieszaj siebie.

ja

Teraz podobno zatrudnili kogoś z Raba i dali mu zastępce. Szkoda faceta bo wywalą go jak innych z tego inwestycyjnego eksperymentu. Obecny dyrektor już podobno pod nim dołki kopie, a ten pod dyrektorem... jaja... to zresztą nie dziwne jak zastępca zarabia więcej o dyrektora i ma aspiracje na jego stanowisko :)

nikuś

Oj gościu naucz się najpierw poprawnie pisać a później zabierz się za pisanie. Obrabiasz komuś tyłek bo pewnie już nie pracujesz w AB bo byłeś/aś do niczego i chcesz się wyżyć.Szkoda mi takich ludzi którzy nie potrafią do siebie przyjąć prawdy, że jednak są beznadziejni i nie chce się im pracować bo aby pracować w AB to jednak trzeba PRACOWAĆ a nie ściemniać i brać za to kasę.

nikuś

Współczuję tym, którzy tam jeszcze pracują i męczą się z osobami za czasów TIC-a, osoby te mają niespełnione ambicje, niby po studiach a pisać poprawnie nie potrafią,gdybym tam jeszcze pracował to żądałbym odszkodowania za przebywanie w tak ciężkich warunkach z tak fałszywymi ludźmi.

justyk

W kazdym oddziale to samo, niekompetencja wladzy rzadzi :) najpierw to kazdy ktorego przyjmuja na stolek dyrektoa powinni wyslac na studia albo chociaz kurs zarzadzania personelem, bo tego w tej firmie brakuje!!!!

pracownik

Widze ze ktos wkoncu nie bal napisac sie prawdy. Gratuluje.

pracownik

Firma jak wiele na rynku, ale niestety dyrektor oddziału to niekompetentny człowiek, który podbiera jedynie sukcesy innych. Tak więc jeśli chcesz się zaorać, a potem dostać wypowiedzenie bo Twoje efekty nie są Twoje tylko pANA A. to bardzo polecam ten oddział ;)

gość
@pracownik 10.01.2011 11:14
Firma jak wiele na rynku, ale niestety dyrektor oddziału to niekompetentny człowiek, który podbiera jedynie sukcesy innych. Tak...

Zgadzam się z tym w 100%. Dyrektor (usunięte przez administratora) nic nie potrafi załatwić a klienci nie chcą z nim rozmawiać. Najpierw coś komuś objeca a potem nawet telefonu nie odbiera bo nie wie co ma odpowiedzieć i jak wybrnąć ze swoich bzdurnych objetnic. Jeśli jeszcze raz usłyszę od niego "to ja załatwiłem, to ja sprzedałem" to normalnie wyśmieję się mu w twarz. On zwyczajnie podpisauje się pod cudzymi sukcesami.

Były Pracownik
@gość 29.12.2013 15:20
Zgadzam się z tym w 100%. Dyrektor (usunięte przez administratora) nic nie potrafi załatwić a klienci nie chcą z nim rozmawiać...

Mogłaś to zrobić jak wręczał Tobie angaż w związku z awansem jaki Tobie załatwił; a tak przy okazji jako osoba na kierowniczym stanowisku powinnaś wiedzieć , że pisze się obietnic a nie „objetnic”.!

Zostaw opinię o AB BECHCICKI oddział szczecin - Szczecin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AB BECHCICKI oddział szczecin