Początkiem lipca pokazało się ogłoszenie o pracę "Stacja Paliw zatrudni na stanowisko obsługi klienta" dodane przez pana Tomasz. Proszę wszystkich ludzi, którzy szukają pracy aby uważali na to ogłoszenie o prace na stacji Watkem Piotrek Rzeszów ul. Podkarpacka. Ogłoszenie wygląda ładnie, jak się pójdzie do pracy na tą stację, to się okazuję, że stacja szuka skoczka, ale brakuję w ogóle tego słowa w tym ogłoszeniu, który będzie chodził według humorów pracowników, którzy pracują na tej stacji. Niby wszystko jest ok, ale do czasu. Jak skończyłem przygodę z tą stacją i zacząłem szukać innego wyzwania. Miałem szczęście, że zastałem w innej firmie w miarę uczciwego kierownika, który mi otworzył oczy na tą stację Paliw, okazało się jak odszedłem z tej stacji Paliw, ktoś bardzo chamski dzwonił do kierownika innej firmy z tej stacji w, której pracowałem na podkarpackiej, aby mi dorobić brzydko mówiąc gębę, aby nie dostał pracy i aby psuć mi dobre imię. W sumie tej innej firmie nie dostałem pracy, ze względu na telefon z Watkem na ul. Podkarpackiej. Uważajcie na kierownika Tomka Puterle, jak u niego pracujesz jest ok, jak zakończysz współprace potrafi tobie wbić nóż w plecy, przez telefony do innych firm, abyś nie dostał takiej pracy. Ja miałem szczęście, że trafiłem w innej firmie na uczciwego kierownika, który mnie uświadomił z kim mam do czynienia. Piszę ten post ku przestrodze dla innych ludzi, aby się głęboko zastanowiły, zanim zaaplikują do tej firmy.