Marimax

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 73 ocen.

Opinie o Marimax

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marimax

stop

firma okej. kasa może nie najwyższa, ale da się z niej fajnie wyżyć. pracowałem z samymi klawymi ludźmi. nie narzekałem.

no to
@stop 12.12.2017 15:53
firma okej. kasa może nie najwyższa, ale da się z niej fajnie wyżyć. pracowałem z samymi klawymi ludźmi. nie narzekałem....

ile zarabiałeś?

godnośćhonorojczyzna
@no to 15.12.2017 10:42
ile zarabiałeś

tu chyba nie można podawać dokładnych stawek stary. albo pewnie w umowie miał, że nie może. ale w marimaxie to taka standardowa forsa jestjak w każdej takiej robocie. wyżyć się da, tak jak pisał

Spoko loko

Ludzie dajcie już spokój z tymi kretynskimi wpisami, nikt i tak wam nie uwierzy w te głupoty, na pierwszy rzut oka widać że te opinie pisze jedna i ta sama osoba

Puch marny

Marimax to taka rodzinna firemka. Między ludźmi było zawsze w porządku, wszyscy sympatyczni. Nie będę ściemniać, że niby praca tam to sama przyjemność, ale naprawdę dobrze się robiło dzięki tym ludziom. Zarobki standardowe.

Grammar

Wporzo firma ten Marimax. Piniondze niezłe. Ludzie pierwsza klasa. Ogólnie wszystko spox.

Oryxus

trzebaa sie bylo troche narobic, ale do przezycia. stabilne bylo, to pamietam i ogolnie spoko jak w kazdej firmie w któreej robilem.

Hanna

@marumaru rodzinna atmosfera, o której piszesz jest ważna. Mógłbyś napisać na jakim stanowisku pracujesz w Marimax i na jakich warunkach opiera się Twoja współpraca z tym pracodawcą?

maru
@Hanna 29.11.2017 20:34
@marumaru rodzinna atmosfera, o której piszesz jest ważna. Mógłbyś napisać na jakim stanowisku pracujesz w Marimax i na jakich...

ja robiłem na magazynie. warunki są ok, jak się sprawdziłem, to dali normalną umowę, także wszystko git!

marumaru

normalna porządna praca moi drodzy. bez szaleństw, ale za to z taką naprawdę jak to się mówi rodzinną atmosferą. nic dodać nic ująć!

Szesnastk

Każda firma, nawet Marimax, miała swoje lepsze i gorsze dni. Teraz już od dłuższego czasu są te lepsze. Ja osobiście nie miałem nigdy specjalnie większych problemów w tej firmie. A praca znośna jest i pensje porządne. No i ludzie pierwszorzędni!

Łąka

robota jak robota. sporo pracy i trzeba nadążać. no ale atmosfera jest bardzo w porządku. rzadko się taką spotyka teraz.

Oj tak
@Łąka 23.11.2017 14:32
robota jak robota. sporo pracy i trzeba nadążać. no ale atmosfera jest bardzo w porządku. rzadko się taką spotyka teraz....

Oj tak rzadko bardzo rzadko taką się spotyka!!!!!!

pomocn

patrze tak sobie po różnych firmach, w których robiłem i znalazłem właśnie marimax. dobrze pamiętam ludzi stamtąd, fajnie się z nimi pracowało. robota też nienajgorszaa. ogólnie opinia na plus.

za dużo cukru

Widać że opinie cukrowane pisane przez pracodawcę lub na zlecenie

Cube

Ja się czułem w Marimaxie bardzo dobrze. Wiedziałem, że mogę liczyć na pomoc, szczególnie jak było mi w życiu pod górkę. Wsparcie, wsparcie i jeszcze raz wsparcie. Pensja porządna, warunki pracy w normie. Praca może nie była super kreatywna, czy tam dużo wymagała, ale no było jej trochę, więc się robiło. Ogólnie do teraz cenię tę firmę.

Pukpuk

porządni szefowie i pieniążki zarabia sie tu bardzo przyzwoicie. dobre warunkki dają. polecam!

Fantastico

Marimax to dobra firma. Szefostwo bardzo w porządku do pracowników, nie mogę złego słowa powiedzieć. Wszyscy ludzie tam co pracują to mili są. A sama praca ok jak każda.

Misiak

W czasie gdy pracowałam odeszły 3 osoby z biura atmosfera była ciężka ludzie zaszczuci

Wax

Spoko firma. Jest co robić, ale się człowiek nie nudzi za to. ludzie z którymi pracowałem byli bardzo w porządku i pomocni do tego.

Kpors

Jak sie sumiennie pracuje każdego dnia, to nie ma problemu. Ot normalna praca.Fajni ludzie. Zadowolony byłem.

wicek
@Kpors 06.11.2017 16:22
Jak sie sumiennie pracuje każdego dnia, to nie ma problemu. Ot normalna praca.Fajni ludzie. Zadowolony byłem....

a czemu już nie pracujesz?

Kpors
@Kpors 06.11.2017 16:22
Jak sie sumiennie pracuje każdego dnia, to nie ma problemu. Ot normalna praca.Fajni ludzie. Zadowolony byłem....

Sprawy rodzinne i przeprowadzka. Ale jakbym tylko mógł zostać, to pracy bym nie zmieniał.

Konii22

Pracowałam trochę w tej firmie i jest w porządku. Zarobki są bardzo przyzwoite. Wychowuję samotnie dziecko i dostałam z tej firmy dużo wsparcia, na które nawet nie liczyłam. Są bardzo otwarci w ogóle na ludzi, nie robią problemów. Ogromnie polecam, jest bardzo fajna atmosfera.

smutny

Powiem tak.. firma istnieje już bardzo długo i nie zawsze jest w stanie nadążyć za ciągle rosnącymi wymaganiami pracowników. Wiadomo, że każdy młody chce mieć i możliwość rozwoju i awansu i podwyżki ale nei zawsze i nie wszędzie się da. Rozumiem negatywne komentarze od osób dla których firma nie spełnia oczekiwań ale słyszałem też że niektórym uratowała dupe w trudnych sytuacjach życiowych dając możliwość zarobic albo dorobić. To nie jest ani jakaś korporacja gdzie po 2 miesiącach zostajesz leaderem albo zachodnia firma gdzie płacą w eurasach. Nie widzę innego wyjścia jak szukać innej roboty jeśli komuś nie odpowiada tutaj ale też nikt przecież nie zmusza..

anonim

(usunięte przez administratora)

pasterz
@Ja 10.10.2017 07:13
Myślisz że jak nie pracuję w marimax to nie pracuję nigdzie siedzę w domu i i płaczę? otóż nie mam wspaniałą pracę i nie musz...

no to skoro masz prace która cię satysfakcjonuje to po co usilnie tu zaglądasz.. to tak troszke jakbyś nie mógł się pogodzić z faktem że już tu nie pracujesz. nie jestem ani głupi ani ślepy żeby nie widzieć co w firmie utyka a co śmiga nie potrzebuje sprawozdań ale ludzie są w różnych sytuacjach życiowych i dla niektórych ta praca to kwestia być albo nie być.. a co do braku szacunku do pracownika.. ja osobiście nie narzekam chociaż sytuacje stresowe się zdarzają bo jesteśmy tylko ludźmi ale koniec końców jak dla mnie praca może być. jakbyś widział w jakich warunkach pracowałem w poprzedniej firmie to dopiero by ci się włos na głowie zjeżył. jak to mówią wszędzie dobrze gdzie nas niema

realista

bardzo mnie to obchodzi bo prawo to mój konik i już jakiś czas temu zauważyłem że ktoś tu usilnie wylewa żale aż mi sie nie chciało wierzyć że komuś aż tak żal (usunięte przez administratora) ściska i wychodzi na to, że jest to intencjonalne działanie na szkodę firmy na to już jest paragraf jeszcze tylko twoje ip z (usunięte przez administratora) powiatowej zobaczymy czy ich też to '(usunięte przez administratora) obchodzi' forumowy napinaczu

Krzyś

Miałem kiedyś styczność z Marimaxem co prawda bardzo krótko więc nei wiem czy mam prawo się wypowiadać ale skoro moge to pisze - nie było jakichś większych problemów ani z pracą ani z dogadywaniem się.. poza tym te puszeczki są całkiem niezłe

Zygfryd
@Krzyś 18.10.2017 10:08
Miałem kiedyś styczność z Marimaxem co prawda bardzo krótko więc nei wiem czy mam prawo się wypowiadać ale skoro moge to pisze...

No i nie ma się co specjalnie dziwić bo robota jak robota jeśli jesteś sumienny i skłonny zostać trochę dłużej (kiedy od tego zależy czy towar wyjdzie tego samego dnia) to nikt ci zlego słowa nie powie. a tym co pozostało tylko pisać kalumnie niech sobie tam piszą kogo to obchodzi

jola

beznadzieja

prawda boli
@jola 04.10.2017 08:34
beznadzieja

zapewne jak cale twoje zycie

jola
@prawda boli 05.10.2017 08:48
zapewne jak cale twoje zycie

boli cię i dlatego bredzisz

ArnoldBekon

nie no dbajcie ludzie o swoje interesy :) lepiej zastanowić się 2 razy jak wam praca nie pasuje i szukać innej proste.. i wy zaoszczedzicie sobie nerwów i firma. nie wszystkim dana robota spasuje nie wszyscy sie nadaja nie kazdy do takiej jest przyzwyczajony. wszystko jest dla ludzi ale nie wszystko dla wszystkich. bądźmy powazni...

mateo

Mieszkam niedaleko i chętnie bym aplikował do biura są przyjęcia czy już kogoś znaleźli?

Farquad

Sporo przesadzone te komentarze.. w Marimaxie jest jak jest ZAWSZE moze byc lepiej ale patrząc realnie i tak nie jest zle.. mozna sie dogadac ida na reke zawsze ja osobiscie zadnych problemow nie doswiadczylem praca jak praca

takie tam

brednie. nikt sie nie podpisuje skąd wiesz kto pisze komentarze? dla was - niezadowolonych zawsze bedzie wyzysk a wy bedziecie ofiarami oczywiście z waszego punktu widzenia ale wasz punkt widzenia =/= rzeczywistosc. zejdz na ziemie dorosnij

anonim

(usunięte przez administratora)

patatatatatatatatataj

jesli nie bylo stosunku pracy wyniklego z umowy to nie bylo czegos takiego jak 'czas pracy', 'wynagrodzenie', 'nadgodziny' oraz 'przerwa'. ale cos mi to twoje zeznanie grubymi nicmi szyte sie wydaje. nie znam nikogo kto by pracowal bez umowy ostroznie z oswiadczeniami

Parys

ty i twoje obowiazki zawarcia umowy i znajomosc kodeksu pracy :) nie osmieszaj sie juz. wyzej widzielismy juz twoje wypociny redaktorskie mijasz sie z powolaniem tabloidy przyjma cie z otwartymi rekami. nikt normalny ci nie wierzy i nie uwierzy a jesli na forum publicznym klamiesz ze pracowalas bez umowy to szykuj sobie wyjasnienie dla urzedu pracy i skarbówki :). jedna wielce pokrzywdzona pępku świata. to gdzie teraz pracujesz? dawaj nazwę chętnie poczytam co tam na goworku wypisujesz :) poznam twoje wypowiedzi po braku logiki.

Wiesia

Bardzo kiepski pracodawca

bo tak
@Wiesia 10.09.2017 09:47
Bardzo kiepski pracodawca

a ja tam uważam że jako pracodawca ok :) ale każdy oczywiście ma prawo do własnej opinii

szkodaczlowieka

a kto by sie przejmowal zdaniem frustratow. jest robota i stosunkowo uczciwe pieniadze a juz na pewno zawsze w terminie. mogliby placic wiecej? MOGLIBY. mogliby placic mniej? MOGLIBY. a ty siedz do usranej smierci na zasilku akurat ci styka na ten internet do pisania idiotyzmow na goworku

obsewator
@gk 14.09.2017 12:19
w mojej wypowiedzi nie ma nic na temat umowy, ani pracy za darmo, ani nic o sądzie pracy, więc proszę nie wciskać mi tu jakiś k...

chcialem odpisac kici przepraszam. no to gratuluje nowego miejsca pracy odpowiadającego twoim wymogom i oczekiwaniom. generalnie proponuje wszystkim niezadowolonym szukac innej roboty jak ta nie odpowiada i wszyscy beda zadowoleni :)

gk
@obsewator 15.09.2017 09:05
chcialem odpisac kici przepraszam. no to gratuluje nowego miejsca pracy odpowiadającego twoim wymogom i oczekiwaniom. generalni...

dziękuję za sprostowanie

anonim

(usunięte przez administratora)

ciezkopracujacyojciec

potrafisz zamieścić tu wpis więc z pewnością potrafisz też wygooglować 'dlaczego wpisy są usuwane przez gowork'. od razu pojawia się artykuł który sporo wyjaśnia zacytuje kawałek na wszelki wypadek; "Każda wolność na swoje ograniczenia. Swoboda wypowiedzi nie oznacza wolności do świadomego kłamstwa, do obrażania kogokolwiek czy, naruszania czyjejś godności. Godność osoby ludzkiej, jej dobre imię dobra osobiste są pod ochroną prawa. W skrócie – korzystając z wolności wypowiedzi, należy uważać, by nie naruszyć praw i wolności innych osób." Nic na to nie poradzisz. W poprzedniej pracy też słyszałem że były przejścia z goworkiem i tam to dopiero poznikało opinii bo ludzie pisali takie rzeczy że się włos na głowie jeżył. Jak nie przepadałem nigdy za byłym szefem tak musze przyznać że za takie pisanie to sam bym dał w ryj.

wolodyjowski

mi tam pasuje .. w kazdej robocie sa lepsze i gorsze okresy a takiego starego piernika jak ja to juz nic nie dziwi i nie zaskakuje

Miśka

przestraszyly mnie te negatywne wpisy na początku a odezwalam sie na ogloszenie i po wstepnej rozmowie wydaje sie wszystko ok . warunki duzo lepsze niz w mojej dotychczasowej pracy. czekam na potwierdzenie ale jesli zechca to ja sie raczej zdecyduje

anonim

(usunięte przez administratora)

raczejwiem

ale to tylko luzna dygresja do ogolnej atmosfery w wiekszosci przedsiebiorst w polsce :). Produkcja pakowanie magazyn dystrubucja jakkolwiek to nazwiesz . a z tego co wiem to wpisy niezgodne z regulaminem sa chyba usuwane przez administratorow? moje 2 posty wyzej zostaly usuniete

czyjawiem

Zarząd ma cele i zlecenia, kierownik ma terminy a pracownicy mają zajob. jak wszędzie. Nie każdy nadaje się do każdej pracy jak nie każda praca stworzone jest dla kogokolwiek. Praca w Marimaxie jest specyficzna ale kadra pracownicza też jest specyficzna. są ludzie starsi, emeryci, inwalidzi , ludzie którym Marimax tak na prawdę dał szansę a taki stan rzeczy sprawia, że firmą i całą produkcją zarządza się o wiele trudniej. Coś za co ludzie. nie żebym był po jednej czy drugiej stronie ale tak to już jest!

czyjawiem

Zarząd ma cele i zlecenia, kierownik ma terminy a pracownicy mają zajob. jak wszędzie. Nie każdy nadaje się do każdej pracy jak nie każda praca stworzone jest dla kogokolwiek. Praca w Marimaxie jest specyficzna ale kadra pracownicza też jest specyficzna. są ludzie starsi, emeryci, inwalidzi , ludzie którym Marimax tak na prawdę dał szansę a taki stan rzeczy sprawia, że firmą i całą produkcją zarządza się o wiele trudniej. Coś za co ludzie. nie żebym był po jednej czy drugiej stronie ale tak to już jest!

Sk

M8ja ocena to 2, pensja na czas(usunięte przez administratora)

przecierz

możecie sami sprawdzić ponieważ jest tam bardzo duża rotacja co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia szczególnie do biura , ale proszę was napiszcie tu swoją ocenę marimax

Dziadek
@przecierz 03.08.2017 13:34
możecie sami sprawdzić ponieważ jest tam bardzo duża rotacja co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia szczególnie do biura , ale...

Z tego co slyszalem przyszly jakies mlode osoby do biura i chyba sie jakiegos korpo spodziewaly albo sanatorium czy tam wakacji w kazdym razie juz po miesiacu nie dotrzymywaly tempa reszcie ekipy i zrezygnowaly albo z nich zrezygnowano nie mam pojecia. W kazdym razie teraz tu wchodza i pisza ze jest rotacja i ze praca do kitu - dzieci :)

riotcateringrobek

Co by nie mówić gazele biznesu nie są rozdawane kiedykolwiek i komukolwiek. firma z 30 lat na rynku produkty bardzo BARDZO wysokiej jakości. Idźcie do sklepu i kupcie te od konkurencji a zobaczycie o czym mówię ale na własną odpowiedzialność o ile wam zdrowia nie szkoda.

krzysiek

siemanko sa jakies przyjecia? moglby mnie ktos poinformowac gdzie sie zglosic czy bezposrednio czy na ogloszenie? jestem na wypowiedzeniu i mam jeszcze troche czasu moglbym podejsc

Mario
@krzysiek 31.07.2017 09:36
siemanko sa jakies przyjecia? moglby mnie ktos poinformowac gdzie sie zglosic czy bezposrednio czy na ogloszenie? jestem na wyp...

Wejdź sobie na stronke Kier tam masz w zakładce kontakt numer tel skontaktuj sie z biurem połączą cie z odpowiednią osobą ja tu nie wkleje ani numeru ani maila bo nie wiem czy wolno i czy nie usuną

SirGregor

Witam! Pracuję w firmie więc stwierdziłem że też się wypowiem w wolnej chwilce. Praca na produkcji czy magazynie do najlżejszych nie należy ale też chyba ludzie szykający takiej pracy zdają sobie z tego sprawę. Firma jest już bardzo długo na rynku i zdecydowanie ma renomę produkty są wysokiej jakości a są takie bo pracownicy przykładają się do swoich obowiązków. Oznacza to że jak jest robota do wykonania to zostajemy dłużej i PRACUJEMY czy to 5 czy 15 czy 30 min czy nawet dłużej. Wszystko jest skrupulatnie raportowane jeszcze nie było sytuacji żebym nie dostał pieniążków nawet za nadrpogramowe kilka minut. Jak nie ma pracy to wychodzę wcześniej bo nie leży w moim interesie żeby stać jak kołek i czekać na pełną godzinę. Uwierzcie mi że nawet takie 20 min sporo robi tyle zajmuje mi powrót do domu. Podsumowując kazdy zarobi tyle ile sam da od siebie, rezultaty bezpośrednio przekładają się na zarobki. Wszyscy pracujemy na dobre imie firmy a to wymaga czasem poświęcenia ale zawsze jest to nagrodzone. Jak ktoś nie jest do tego przyzwyczajony to wcale nie oznacza od razu że jakakolwiek wina leży po stronie firmy sami się zastanówcie. Mi pasuje i śmiało polecam. Cześć!

opcia

Pracowałam długo dłuuugo teraz wyjeżdżam do Norwegii ale złego słowa o firmie nie powiem. Była robota trzeba było robić nie było roboty szło się do domu ile pracujesz tyle masz jak ktoś tego nie rozumie to niech poszuka pracy na wiejskiej tam trzymają takich nierobów i płacą za kłapanie jadaczką

anonim

(usunięte przez administratora)

SzyszskiN

a co mieli wszyscy isc do domu?XD Opinie pozytywne potwierdzam w 100%. minusy to dużo roboty.

pawel

Też nie wydaje mi się żeby wszystkie negatywne czy pozytywne opinie byly w pelni zgodne z prawda dlatego chcialbym stawic sie osobiscie i sam zobaczyc jak to wyglada jestem na bezrobociu mam czas. gdzie mozna wyslac cv czy moze sa jakies ogloszenia? ktos mnie nakieruje?

123

Nie powiem żeby w firmie było aż tak kolorowo jak tu ludzie piszą. Nieraz spięcia czy krzyki ale to chyba w każdej polskiej firmie?:P Ale część z tego co tu napisane to prawda np. jest taki pan u nas emeryt nikt go nie chciał przyjąć każdej pracy się chwytał za psi piniondz dziadziuś i znalazł miejsce w marimaxie i robi już z 10 albo 15 lat i jeszcze złego słowa o firmie od niego nie słyszałem. Wychodzi na to że im młodsi przychodzą tym mniej życie znają i wymagania większe – później i tak się przeproszą jak zmądrzeją 

procia

Potwierdzam. Kobiety w ciąży jak i matki mogą liczyć na wyjątkowe traktowanie ze strony marimaxu. Sama mam dwójkę dzieci i gdyby nie polityka marimaxu i nastawienie zarządu a w szczególności Pani Prezes – już dawno nie było by co do garnka włożyć. Tyle się mówi o równościteraz. Spróbujcie znaleźć pracę w ciąży, spróbujcie wrócić do pracy po cesarce. Spróbujcie pogodzić opiekę nad dwójką dzieci z pracą, wspomnicie moje słowa. POLECAM FIRMĘ KAŻDEJ obecnej i przyszłej mamie.

miś

ale jak każe zakładać własną działalność bo nei rozumiem?:P Przychodzisz na rozmowę o prace, ktoś każe ci założyć działalność i ty ją zakładasz?XD Troche to mi sie wydaje niezgodne z konstytucją i nie słyszałem żeby komuś faktycznie KAZANO. Ja jestem na własnej działalności ale z tego co pamiętam były inne formy zatrudnienia ja jużna działalności jestem od lat i mi sięto opyla ale fakt nie ma czegoś takiego jak płatne zwolnienie przy działalności z tym trzeba się liczyć zawsze. Co do urlopu nie mam pojęcia mi nikt za wolne nie placi ale masz w umowie że nie wolno ci być dłużej niż tydzień? Powołaj się na odpowiednie instytucje czy dokumenty i idź do prezeski wyjaśnić wydaje mi się że w ten sposób szybciej coś załatwisz :P. W ciąży nigdy nie byłem ale z tego co wiem te kwestie są omawiane indywidualnie i doszły mnie słuchy że faktycznie ktoś tam sięobraził ale nie znam sprawy więc sie nie wypowiem. pozdrawiam z zakopanego! (już drugi tydzień :))

boogiewoman

- Zrozumcie jedną istotną rzecz – w marimaxie nie ma rotacji! Na jakiej zasadzie powstają negatywne opinie skoro ludzie pracują nawet po 15 lat – zadowoleni a ktoś utrzymuje, że pracował miesiąc i nie mógł wytrzymać? Pierwsze słysze i jestem oburzona! Tyle dobrego co dla nas Pani Maria zrobiła jeszcze ktoś śmie wypisywać takie brednie jak tu wyżej.. brak słów.. zróbcie sobie rachunek sumienia.

interesant
@boogiewoman 11.07.2017 16:41
- Zrozumcie jedną istotną rzecz – w marimaxie nie ma rotacji! Na jakiej zasadzie powstają negatywne opinie skoro ludzie pracują...

a wiadomo jak w koncu z tymi zarobkami? ogolnei social i benefity? czy jest tylko wlasna dzialalnosc czy na umowe tez mozna liczyc i po jakim czasie?

kondzio

Hej Wysłałem swoje CV mam doświadczenie jako magazynier i pracownik produkcji, bardzo odpowiada mi lokalizacja tam jeździ 502 dalej? ile poczekam na odpowiedź? jak jest z przerwami?

sp

a coście sie tak przywalili do tego marimaxu? jak pracowaliście w roznych firmach i tu tez wam nie pasuje to może do żadnej roboty sie nie nadajecie

mecenas T.K.

Szanowny Były pracowniku - dla sprostowania niektórych kwestii. Tyle było pisania wyżej że ludzie ponoć zmuszani są do założenia własnej działalności gospodarczej i nikt nie ma umowy o pracę. Pracowałeś na własnej działalności i nie wiesz, iż wynagrodzenie za nadgodziny i w ogóle kwestia nadgodzin poruszana jest w przypadku zaistnienia stosunku pracy, którym nie jest własna działalność gospodarcza? Jeśli miałeś umowę o pracę powinieneś otrzymać wynagrodzenie za nadgodziny, a jeśli go nie otrzymałeś uznałeś, iż nie ma sensu kontaktować się z odpowiednią instytucją? Były pracowniku, proponuję dokładniejsze zapoznanie się z kodeksem pracy oraz z regulaminem samego goworka, który ZAAKCEPTOWAŁEŚ zanim zamieściłeś ten wpis. Mobbing to bardzo poważne oskarżenie i ktoś prędzej czy później może poprosić Cię o złożenie wyjaśnień lub przekazanie niepodważalnych dowodów - kolejny przypadek w którym zamiast skontaktować się z odpowiednią instytucją postanowiłeś wylać żal na forum. Powodowanie uprzedzeń u osób, które stanowią potencjał pracowniczy firmy Marimax również jest niezgodne z regulaminem gowork. Opinia, którą wystawiłeś jest niekonstruktywna, oszczercza i zawiera poważne zarzuty pod adresem Pani Prezes, a nie stricte pod adresem Marimax sp. z oo sp. k. Pragnę przypomnieć, że niniejsze forum dedykowane jest wspomnianej wcześniej spółce, nie pracownikom z któregokolwiek szczebla. Dziwi mnie też fakt, że masz/macie tak dużo samozaparcia, że nie pracując już prawdopodobnie od dłuższego czasu w Marimax, nadal zamieszczacie negatywne opinie nie wnoszące nic nowego poza przytoczonymi oszczerstwami a odnoszące się do konkretnego okresu w którym byliście zatrudnienii lub współpracowaliście z Marimax. Pragnę poinformować, iż wpisy niezgodne z regulaminem gowork oraz zawierające poważne oskarżenia (zamieszczane przez osoby, które nie zadały sobie trudu przeczytania regulaminu serwisu przed zamieszczeniem opinii) będą prawdopodobnie usuwane. W skrajnych przypadkach będziecie Pańśtwo proszeni o złożenie wyjaśnień i przedłożenie dowodów w odpowiednich instytucjach.

kosa
@sp 30.06.2017 09:02
a coście sie tak przywalili do tego marimaxu? jak pracowaliście w roznych firmach i tu tez wam nie pasuje to może do żadnej r...

czytaj ze zrozumieniem, to że się pracowało w różnych firmach nie oznacza że wszędzie nie pasowało, dotyczy to doświadczenia zawodowego i ma się porównanie( usunięte przez administratora )nigdy wcześniej ani później nie spotkałam się

Hanna

@miko według Ciebie w firmie Marimax nie ma szacunku do pracownika. Dlaczego tak uważasz? W jaki sposób objawia się ten brak szacunku? Czy spotkała Cię jakaś nieprzyjemna sytuacja ze strony firmy?

Hanna

@nowa, na jakie stanowisko aplikowałaś? Pamiętaj o tym, że warunki pracy, atmosfera itp. zależne są od obejmowanego stanowiska. Większość opinii jest również z ubiegłego roku. Może od tego czasu coś w firmie się zmieniło? Pamiętajmy również o tym, że wszystkie powyższe opinie są subiektywne.

Były pracownik
@Hanna 24.04.2017 15:28
@nowa, na jakie stanowisko aplikowałaś? Pamiętaj o tym, że warunki pracy, atmosfera itp. zależne są od obejmowanego stanowiska....

Właśnie są subiektywne a jest ich dużo bardzo złych, atmosferę i warunki pracy( usunięte przez administratora ), nastawiona na maksimum zysku przy minimum nakładów

Zostaw opinię o Marimax - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marimax