DEAL sp. z o.o.

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 95 ocen.

Opinie o DEAL sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DEAL sp. z o.o.

Maja

@Klientka hurtowa , @Goowik na forum nie można obrażać innych. Zachęcam do zapoznania się z regulaminem forum przed przystąpieniem do wystawienia komentarza http://www.gowork.pl/regulamin

zimny lech

Śmieszą mnie te pozytywne opinie które pewno sa pisane przez samego właściciela. Tu nie ma pozytywów. Firma podobnie jak właściciel są mentalnie w latach dziewięćdziesiątych - premia pod stołem, obcinana przy byle okazji, umowa na najniższą krajową (bo firma ma małą marżę - ha ha ha), samochody stare trupy z zaryglowanymi zamkami, rozsypujące i naprawiane po najtańszych pieniądzach, bo po co płacić skoro pracownik na pewno zepsuje. Itd. Skoro szefa nie stać na prowadzenie firmy to niech ja zamknie, a nie mydli oczu, że robi to dla ludzi aby mieli pracę! Rynek pracy się zmienił. Konkurencja przyjmuje z otwartymi rekami, więc po co tam siedzieć? Kiedyś szef na jednym z zebrań powiedział - wy udajecie, że pracujecie a ja udaje że wam płace. Szkoda tylko, że nie rozumie, że ludzie udają, że pracują BO TAK IM PŁACI! Jakby płacił normalnie, a nie bez podatków, pod stołem i szanował ludzi, to pewnie byłoby inaczej. Ale do takiego myślenia trzeba byc uczciwym, a nie drobnym kretaczem. Acha - ale jakoś na własny samolot wystarcza?

Maja

Obecnie firma poszukuje osoby na stanowisko Przedstawiciel Handlowy na Rejony Małopolski i Śląska. Zamierzacie aplikować? Więcej o wymaganiach znajdziecie na stronie internetowej firmy. http://opakowaniadeal.com/kariera/ Pracujesz/pracowałeś już w tym charakterze w firmie? Opowiedz czego może się spodziewać nowy pracownik.

masetro

a wiesz może kogo konkretnie niby mają wymieniać? ciekawi mnie czy masz te informacje sensacyjne z jakiegoś konkretnego źródła czy to jednak są tylko jakieś nic nie znaczące plotki... co wy na to, potwierdzi ktoś?

Ryt

Ponoć mają starą kadrę wymienić bo sie im robić nie chcę więc nowi będą mieli szansę się wykazac

Nie chcę

Ludzie - przeczytajcie post Klaudiusza - pierwszy na tej stronie z lipca 2016 o rozmowie kwalifikacyjnej. Tam macie prawde chyba - 1500 na umowe czyli najniższa krajowa, a reszta POD STOŁEM!!! Nie chciałbym pracowac w takiej firmie i myślę, że może ktoś z fiskusa to czyta...

nie chce chciec
@Nie chcę 28.09.2016 08:16
Ludzie - przeczytajcie post Klaudiusza - pierwszy na tej stronie z lipca 2016 o rozmowie kwalifikacyjnej. Tam macie prawde chyb...

A Ciebie chca? chyba nie skoro sie tak flustrujesz. No ale moze zalapiesz sie na 500+

tygl

oooo widzę ze cenzurka wypowiedzi włączoną nie ładnie "GOWORK" oj nie ładnie

piotr

Marek,czy możesz proszę napisać coś więcej jak ta współpraca przebiegała? najbardziej oczywiście interesują mnie kwestie finansowe ale pewnie nie możesz udzielać takich informacji, rozumiem, takie prawo mamy. widzę że sporo tu jest pozotywnych komentarzy, przekonuje mnie to. a jak z mieszkaniem i wyżywieniem?

zadziu

Witam jestem pierwszym klientem który zakupił w maju u was ręczniki bambusowe i bawełniane z lnem.Jestem bardzo zadowolony perfekcyjną obsługą klientki w sklepie Kazimierz.Pani jest uśmiechnięta i dodatkowo ma wiedzę na temat asortymentu.Z rodziny osoba kupiła przez tą samą Panią pościel bawełnę satynową egipską gdzie cechy jakie sprzedawca wymienił sprawdziła się w użytkowaniu.Chodzę po sklepach po galeriach w Krakowie ale takiego doradztwa o gramaturach i jakościach nigdzie nie usłyszałem.Towar w sklepie jest ładnie wyeksponowany i bardzo kolorowy co mnie przyciągało do oglądania aż w końcu zakupiłem jakościowe rzeczy;)Polecam ten sklep gdyż rzeczy są ładne i na lata.Firmę tę polecam wszystkim.

kto pyta nie błądzi
@zadziu 08.09.2016 17:04
Witam jestem pierwszym klientem który zakupił w maju u was ręczniki bambusowe i bawełniane z lnem.Jestem bardzo zadowolony perf...

a co to ma wspólnego z tym dealem? pewnie szefo sam pisze

anonim

(usunięte przez administratora)

Izy

Zatrudnij się a kto ci broni

anonim

(usunięte przez administratora)

Azu

Maciek a uznaleś że jednak jesteś za ambitny by tracić czas w Dealu ? Czy może taka marionetka z Ciebie bezradna

czytelnik

ciekawe kto nad tym czuwa , ze niektore opinie sie pojaiaja, a inne nie. Totalna sciema i wyludzanie kasy

nieznajomy

począwszy od managerów do specjalistów wynagrodzenia są na bardzo niskim poziomie więc każdy szuka czegoś atrakcyjniejszego z czasem. Firma też zatrudnia pracowników o niższych kompetencjach mając spore ograniczenia finansowe w wyniku czego nie zawsze się oni sprawdzają

kozak bo anonimowo

Serio ? Siedziałam obok Ciebie jak byłeś w pracy i myślałam, że mnie skręci jak słyszałam Twoje rozmowy. Ile razy „słodka kontrolerka jakości” zwracała Ci uwagę, to Ty zawsze byłeś mądrzejszy. Wszyscy robiliśmy po 8-9 zamówień na tydzień a Ty zrobiłeś w 3 tyg - 3 zamówienia. Już nie wspomnę, że inni Konsultanci próbowali Ci pomóc, żebyś zrobił wynik, mimo, że nie mamy płacone za niańczenie nowych osób. Jakie wyniki takie wynagrodzenie. Na forum każdy jest kozakiem bo pisze anonimowo.

pracownica

Ja uważam, że Firma faktycznie się pogubiła. Zgadzam się z opinią o słabej kierowniczce z północy. Miałam przyjemność z nią pracować. Ona również przyczyniła się do tego, że region północny nie robił wyników. Na początku były bardzo małe plany i ja nie rozumiem jak ludzie ich nie robili...ale to zasługa kierowniczki bo ona nie wiedziała co się dzieje i nie potrafiła zarządzac tak ludzmi , żeby osiągali wyznaczone cele, W sumie dla kogoś kto nie chciał robić premii tylko przezimować ona była idealna. Tylko najgorzej jak było ciśnienie z góry to wyładowywała się na pracownikach i to w sposób nazwałabym to mobbing. Miałam przyjemność pracować z Justyną KAM z południowego regionu. Świetna dziewczyna i z nią można było robić wyniki+kierowniczka Aga, która wie co jej region robi i jak robić wyniki. Dobrze, że juz nie ma tej kierowniczki ale w Firmie faktycznie od lipca panował chaos i decyzje z góry nie były trafione. Ale czasami trzeba się cofnąc dwa kroki w tył, żeby zrobic 5 kroków w przód. Trzymam kciuki za Firmę bo zarobki , samochód ok, i ludzie też ok. Powodzenia

mana

Jak ktoś nie lubi klientów to lepiej żeby na sali nie pracował, aniw żadnych usługach... No bo wiadomo czy za kasą, cyz handlowiec czy kelnerka to trzea się uśmiechac i znosic ludzi nie wazne jacy są. Ja pracuje na szęście "na zapleczu" więc mnie to nie dotyczy. I supelnie nie rozumiem uwag tych wyżej, bo ekipę u (usunięte przez administratora)mam zgrana

magazyn

Ciekawe sa te powyższe opinie, zauważcie jedno - każda opinia jest mega pozytywna, brzmi jak reklama firmy, każda pisala kobieta, nick to imie źeńskie pisane wielką literą i wszystkie opinie powstały w ciągu kilku godzin, przypadek? nie sadzę! Ktos pisze tu sztuczne opinie, pytanie tylko czemu, lepiej chyba uwazac

lukas

no ja też jeszcze nie wpłaciłem kaucji a juz podobno dzisiaj wysłali teraz czekam aż przyjdą i dopiero wtedy mam zapłacić a jakie wymiary maja te paczki tak mniej wiecejbo 0,5 kg maja ważyć ale o wymiarach nie było mowy a obietościowo mogą być rózne ciekawe co sie okaże czy to naprawde jakaś lipa czy jednak nie

pac

a możesz napisać jak traktują tłumaczy? warto z nimi współpracować? wszędzie się ogłaszają że potrzebują tłumaczy do współpracy. trochę mnie to dziwi, gdyż biuro istnieje nie od dzis a wygląda na to że nie mają stałej bazy tłumaczy? jaki tego powód??? dzięki za odpowiedź

gburek

jeśli ktoś szuka marnej umowy o pracę na najniższą, pensje pod stołem zalerzne od właściciela, stare samochody które padaja jak muchy, brak wczasów pod gruszą i nie myśli o emeryturze, to jest to firma dla niego

handel 1234
@gburek 02.09.2016 07:33
jeśli ktoś szuka marnej umowy o pracę na najniższą, pensje pod stołem zalerzne od właściciela, stare samochody które padaja jak...

gburek skoro tak żle było ci w tej marnej firmie to po co meczyłes sie w niej aż 16 lat?!Oj Jacuś nie ładnie.........................

Gburek
@handel 1234 04.09.2016 15:48
gburek skoro tak żle było ci w tej marnej firmie to po co meczyłes sie w niej aż 16 lat?!Oj Jacuś nie ładnie......................

nie wiem o czym piszesz, ja tam na szczęście nie pracowałem - pracował tam mój znajony w Waszym oddziale Panie Dyrektorze, wiec znam warunki. Nie miał zamiaru mnie okłamywać więc to chyba prawda...

tuto

Jakiś czas temu współpracowałam z tą firmą i udzielałam lekcji dla klientów, którzy zgłaszali się do 5 plus. Stawki godzinowe bardzo niskie. Z liczbą zleceń też różnie bywa. Jeżeli jakaś lekcja przepadała z mojej winy lub z winy ucznia byliśmy zmuszani do ich odrabiania, nawet jeśli żadne z nas tego nie chciało, np. ze względu na brak terminów. Ogólnie odradzam, lepiej samemu ogłaszać się na portalach, gdzie ludzie szukają korepetytorów. Ta praca to zwyczajne udzielanie korków z dojazdem do ucznia, tylko że za stawkę niższą niż średnia kwota żądana przez nauczycieli za prywatne lekcje.

bron

Raz na jakiś czas korzystam z usług icar i bardzo chcę podziękować kierowcy korporacji o numerze 549 marka skoda octavia kolor srebrny metalik z którego usług wczoraj korzystałam. Jestem w dziewiątym miesiącu ciąży i bardzo dziękuję za pomoc zaangażowanie i troskę jaką pan kierowca mnie obdarzył.Jeszcze raz bardzo dziękuję i życzę sobie więcej tak wspaniałych osób spotkać w swoim życiu.

Słoneczna

Ludzie...słonko świeci, więcej uśmiechu, więcej optymizmu... a tu pretensji moc, co wam to daje..życie nie kończy się na tym jak się odegrać złośliwe. ...przecież nikt nas nigdzie na siłę nie trzyma życie jest cudowne

arti

Może jest tutaj ktoś na forum, kto napisałby coś o aktualnych warunkach pracy w tej firmie, bo jak patrzę na daty komentarzy, to przez ostatnie 3 lata pojawiły się ledwo 3 opinie. Nie wydaje mi się, więc, że tak u kiepsko z warunkami, inaczej tego narzekania byłoby więcej. Podobnie jak specu napisał, gdy ktoś pracuje 5 miesięcy, to chyba nie jest mu tak źle, inaczej odszedłby szybko.

zibi

mnie interesują stanowiska związane z ślusarstwem albo elektryką. to moja branża. wiecie jak dla takiej pracy wyglądają sprawy finansowe? trochę już robię i chcę zarobić godnie

meno

Pracuje tam już prawie rok, jestem bardzo zadowolony, zarobki owszem nie są rewelacyjne, trzeba jeździc zeby zarobić, więc jak ktos tylko jeździ to nie ma problemu z zarobkiem. Sytuacja w firmie jest bardzo przyjazna, kierowcy mili, przynajmniej Ci których poznałem. Pozdro. Nie słuchajcie tych betonów, co tylko w żywe oczy łgają. ;)

mono

no ja tam pracowałem dość długo-z mała przerwą ponad 1,5 roku- jest spoko- ja bardzo miło wspominam- myśle, ze wielu innych też :) ogólnie jest szacun do ludzi- to ważne wiesz- w mysl zasady \"szanuj szefa swego- bo możesz mieć gorszego\" :)) a tak na poważnie- to fajna firma i polecam- mozna sie tez dużo nauczyc, a po odejsciu nawet i współpracowac dale

monika

Witam, wszystkich zainteresowanych praca w tej firmie, dziś byłam na rozmowie i naprawde zostałam mile zaskoczona rozmowa trwała może i godzinę ale zleciała tak jak by to było zaledwie 10 minut. Dodatkowo w czasie trwania rozmowy dowiedziałam się wszystkiego odnośnie możliwości obowiązków zalet, jak i wad, wynagrodzenia itd. Więc naprawdę gorąco polecam bardzo miłe szefostwo, atmosfera. Pozdrawiam Monika

zegarek
@monika 04.08.2016 08:31
Witam, wszystkich zainteresowanych praca w tej firmie, dziś byłam na rozmowie i naprawde zostałam mile zaskoczona rozmowa trwał...

Monika to o której godzinie byłaś na tej rozmowie??? skoro godzinę gadałaś ..ale brednie piszesz..myślisz że ludzie nie zerkają na zegarki???

zegarek
@monika 04.08.2016 08:31
Witam, wszystkich zainteresowanych praca w tej firmie, dziś byłam na rozmowie i naprawde zostałam mile zaskoczona rozmowa trwał...

Monika to o której godzinie byłaś na tej rozmowie??? skoro godzinę gadałaś ..ale brednie piszesz..myślisz że ludzie nie zerkają na zegarki???

wolo

Zasięgałem opini od czterech gości którzy tam podpisali umowę. Jakim prawem pobieracie kaucję, jakim prawem żądacie podpisanego dok. inblanco? Na moje pytanie "co znajduje się w przesyłkach?" Pani w Waszym biurze nie umiała odpowiedzieć. Ja tylko ostrzegam innych aby byli ostrożni! Jeżeli chodzi o sposób działania Waszej Firmy, to pozostawiam pod rozwagę każdego. PAaaaa

prot

Zosienka zastanowilabys sie nad swoimi cennymi uwagami na temat starszego leniwego kierownictwa, ktoremu totalnie sie w glowce poprzewracalo nieraz bylem swiadkiem jej pozal sie boze uprzejmosci powinni ja doszkolic pod tym kierunkiem, chyba, ze firmie nie zalezy na klientach, a na mlodych trzeba postawic ba sa bardziej kreatywni, reszta ok

Woly

Maniek no tylko Ci się wydaje

zozol

Szefostwo kąbinuje jak tylko może żeby im było dobrze a mają gdzieś pracowników szkoda tylko że nie widzą albo niechcą zobaczyć tego jak ci którym ufają ich okradają i okłamują wkopując tym samym niewinne osoby. Czasami warto jest poobserwować inne osoby przez kamery a nie tylko panie pracujące na taśmie, bo można przez to więcej zobaczyć a przy logicznym myśleniu i odpowiedniej kalkulacji można się zobaczyć uczciwość pracowników. Szkoda mi tych kobiet tam pracujących za marne grosze i za to pomiatanie nimi, traktowane są jak śmieci. Nie polecam tego zakładu.

Klaudiusz

A ja powiem może z innej beczki. Byłem ok 2-3 tygodni temu na rozmowie kwalifikacyjnej w Cz-Dz, która przypominała bardziej luźniejsza rozmowę z przyszłym przełożonym. Zapomniałem imienia chyba Pan Artur lub Krzysztof( aczkolwiek nie jestem pewien) Z samej rozmowy jestem zadowolony. Rozmowa dotyczyła założeń i celów firmy, lojalności i ogólnie jak naszym zdaniem powinna wyglądać współpraca pracownik-przełożony. Owszem też usłyszałem "sky is the limit" no ale kurcze fajnie pracować w firmie, która nie posiada górnych planów, -ile sprzedamy-tyle mamy. Tak więc jeżeli chodzi o samą rozmowę oraz cele założeniowe osoby z która rozmawiałem to wydaja sie całkiem ok. Jezeli chodzi o wynagrodzenie zaproponowano mi 1500 netto umowa oraz premia pod stołem( co zreszta sam rozumiem). Akurat dla mnie taka podstawa nie jest w ogóle satysfakcjonująca, więc zaproponowałem moją kwotę i tutaj jedyne co mi się nie spodobało to to , że telefon milczy a osoba, z która rozmawiałem obiecała zadzwonić ,nie ważne czy jest zainteresowana współpracą, czy nie. To akurat nie jest fajna polityka bo świadczy o braku szacunku do innej osoby, która jednak poświeciła czas na przygotowania się na rozmowę. Tak więc niby ok ale nie do końca. :)

Wolny
@Klaudiusz 19.07.2016 11:54
A ja powiem może z innej beczki. Byłem ok 2-3 tygodni temu na rozmowie kwalifikacyjnej w Cz-Dz, która przypominała bardziej luź...

To prawda ...przy przyjeciu do pracy rozmawia się niby na piziomie ale z czasem w trajcie pracy i to bardzo szybko okazuje siłę że czar prysl, ma sie do czynienia z głupim kimś kto tylko dużo bredni opowiada w czym nie ma składu i ładu. Na szczęście przyszło opamiętania i już nie chcę nawet wspomnieniami wracać do idiotyzmu......Ale jedno jest pozytywne ,SZACUN dla starych pracowników którzy robią swoje i nie słuchają bredni

anonim

(usunięte przez administratora)

Wolny

Maciek a od kiedy to idąc pracować w dobrej firmie walczy się o umowę? Raczej się dostaje dobrą umowę i dobre warunki pracy. W tej firmie nic nie ma dobrego. Nie polecam strata cennego czasu.

xyz

ta...i mnie powiedziano " sky is the limit" . Firma sttawia na uczciwosc i lojalnosc......"premia pd stolem" jak najdalej id takiej placówki

zozol

rok umowa a pozniej kuroniówka i praca na czarno bo niby oszczedniej dla wlasciciela a ludzi jak mieli tak dalej maja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] podwyzek niema i nie bedzie a pracy dokladaja i chocby sie dobrze robilo to i tak zrownaja cie z blotem chamstwo i pospulstwo

bolek

Czytam i czytam te wpisy i coraz czesciej mam wrażnie ze niektore sa sztucznie podkrecane przez administratora tej strony .Firma nigdy nie miala umow śmieciowych ani zlecen .Owszem z umowami jest różnie ale jakie umowy o dzieło ?Takie bzdury moze pisac ktos kto w ogole nie zna tej firmy i nigdy w niej nie pracowal.

lulus

W tym zakładzie jest całkowity brak szacunku dla kobiet pracujących na produkcji. Nie dostają ubrań, o rękawiczki muszą się prosić a i tak trudno je dostać. Wypłaty są pożal sie boże bo za taka ciężką prace zarabiają marne 1400zł. Z umowami też różnie bywa, częściej pracuje się na czarno niż z umową. Kobiety nie dostają premi za prace ani żadnych dodatków finansowych. Z tego co wiem to szefostwo sprowadziło ukraińców i oni mają największe prawa na zakładzie. Moja żona na szczęście już tam nie pracuje bo chyba nikt nie chce pracować w zakładzie w którym jest traktowany jak śmieć. Szczerze nie polecam

Popek król Albanii

"A ja WCIĄŻ pracuje i jestem zadowolony. Zarabiam tyle na ile się umówiłem , pracuję tak jak obiecałem i nic nie narzekam. Fakt, wymagają umiejętności, ale widocznie ich nie posiadałeś skoro już nie pracujesz.wszyscy handlowcy (5) pracują dłużej niż 4 lata - to tez o czymś świadczy.... " Jakoś nie wydaje mi się żeby to pisał Łukasz albo Darek, 5 przedstawicieli pracuje dłużej niż 4 lata? Dobre sobie... Jak nie macie sobie do zarzucenia to wypowiedzcie się o "narzędziach pracy" stare telefony, zniszczone tablety, a o samochodach,(jeśli to w ogóle można autem na nazwać) nie wspominając. Firma krzak :) Czekam na waszą odpowiedź.

zimny lech
@Popek król Albanii 09.05.2016 11:45
"A ja WCIĄŻ pracuje i jestem zadowolony. Zarabiam tyle na ile się umówiłem , pracuję tak jak obiecałem i nic nie narzekam....

narzędzia tablet, tel, auta tylko z nazwy przypominają te przedmioty, rozliczenie pod stołem, szef urywa kasę .

bedaczek
@zimny lech 15.01.2017 17:40
narzędzia tablet, tel, auta tylko z nazwy przypominają te przedmioty, rozliczenie pod stołem, szef urywa kasę ....

Tomek wez sie do roboty a nie tylko narzekaj, chba ze zrobiles jakis super wynik to sie pochwal

Prawda

Władza podkreca niby fajne opinie o tej firmie może i pracowników mają idealnych ale za to wlasciciela pazdrawego na pieniądze a właścicielkę chorą na przerost osobowości...kasa kasa kasa kasa a robole niech robią za marne grosze, cudaki większe jak Kulczyk a i przyjdzie rozliczenie za krzywdy złodziejstwo i machloje ,krzywda po woli chodzi ale każdemu dogodzi ,

Generalnie

Generalnie Zgrywus już jest więc teraz Ciamajde poszukajcie

hmmmm

Jak to jest że ten kto pracuje juz w tej firmie pare lat to tu nawet nie zaglada i szkoda mu czasu na takie fora .A ten kto nie doceniony to sie tutaj dowartosciowuje...

Luki

Fajnie zasłaniać się pracownikami?

Me
@Luki 27.04.2016 06:43
Fajnie zasłaniać się pracownikami?

"Nic nie narzekasz" gdy ruchają Cię w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

gwiazdor
@Me 27.04.2016 17:45
"Nic nie narzekasz" gdy ruchają Cię w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

a tam ruchają? raczej z kasy i na czym się da

Zadowolony

A ja WCIĄŻ pracuje i jestem zadowolony. Zarabiam tyle na ile się umówiłem , pracuję tak jak obiecałem i nic nie narzekam. Fakt, wymagają umiejętności, ale widocznie ich nie posiadałeś skoro już nie pracujesz.wszyscy handlowcy (5) pracują dłużej niż 4 lata - to tez o czymś świadczy....

grzegorz

Daj sobie spokój człowieku, wymagają wysokich umiejętności sprzedażowych,negocjacyjnych i analitycznych żebyś mógł sprzedawać gąbki i zmywaki kuchenne w sklepach hahaha. Firma dziad. Najgorsza firma w jakiej pracowałem.

ciekawa

Witam,czy praca ph w krakowie w firmie deal jest warta uwagi? Moze wypowiedziec się ktoś kto tam pracował lub pracuje i wie jakie są zarobki itd.

kali

kali mówić

liukang

jak,pracownik ,likid --- super super coś jeszcze macie ciekawego ? ja juz tam chce u was pracować

pracownik

Jedno jest pewne ,pracownicy pracują w tej firmie i nie narzekają , a lenie wypisują tu bzdury

nick

śmieciowe umowy będą ustawowo zakazane ,ciekawe co śmieć zrobi? każe dopłacać pracownikom do swoich wypłat? to niestety śmiecia styl najważniejsze by dbać o niego bo inne nie jest , nie było , i nie będzie ważne w tej firmie

Zostaw opinię o DEAL sp. z o.o. - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DEAL sp. z o.o.