Tad Market

Poznań

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 25 ocen.

Opinie o Tad Market

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tad Market

vvv

Pracował tam kiedyś tak 2006 czy 2008 na Lecha fajny kierownik zwany kierowniczki email ale nie pamiętam nazwiska i imienia

Agnieszka

Jak aktualnie wygląda forma zatrudnienia w Tad Market? Jest to umowa o pracę? Z wcześniejszych komentarzy nie wynika to jednoznacznie. Możliwe, że na przestrzeni czasu ta kwestia uległa zmianie. Może ktoś z was pracuje obecnie u tego pracodawcy i ma najświeższe informacje o warunkach zatrudnienia?

wer

no dobra ale jakie sa one tak mniej więcej (stawki)?

anonim

(usunięte przez administratora)

Anonim

Z tego co wiem to umowy są różne jak w każdej firmie .

anonim

(usunięte przez administratora)

Anonim

Z tego co wiem to tu ludzie piszą same bzdury.Zatrudnienie normalne na umowę jest a nie przez agencje i jestem tego pewny .

beti

pracowałam, aż dostałam lepszą ofertę. Co mogę powiedzieć? Duży plus: sklep jest nieczynny w niedzielę, pracowałam co drugą sobotę i tylko na rano (popołudniu zamknięte jupiii). Zatrudnienie przez pośrednika, wypłata do 10. Grafik raczej przewidywalny, tydzień rano, tydzień popo Obowiązki jak wszędzie Ogólnie spoko, teraz dziewczyny mówiły że stawka poszła w górę ale nie wiem ile, za mpoich czasów było 7 na reke ale kiedy to było :)

sara

Nie oszukujmy sie, do pracy w markecie nie jest wymagana zbyt wielka wiedza, nikt nie wymaka nawet wykształcenia średniego, chociaż pewnie jest ono mile widziane. Także nie oczekujmy tez mega wielkich zarobków, ja zapytam czy oni płaca coś ponad minimalną krajową, bo obecnie pracuje za 1350 złotych i chciałabym mieć więcej.

sara

Hej, jak tam w nowym roku się Wam wiedzie w Tad Market? Bo faktycznie, to znana sieć sklepów. Zastanawia mnie ile tutaj mogą płacić pracownicom, bo jednak konkurencja w handlu, czy raczej marketach jest spora. W obecnym markecie zarabiam 1800 na rękę, czy i tu jest coś takiego do osiągnięcia? Pozdrawiam.

Daniel

A co sie dzieje z panią dyrektor na Lecha? Juz dawno jej nie widziałem. Pracuje tam jeszcze?

anonim

(usunięte przez administratora)

JOLA

Zlecenie, nie zatrudniają od dawna na umowę opracę - taką maja tylko ci co długo pracuja. teraz zatrudniaja przez agencje ale pensja taka sama wychodzi tu i tu.

gość

ktoś pytał o zarobki wyżej, więc piszę: pracowałam 3 mies.i dostawałam niecałę 7 zł na rekę. odeszłam bo dostałam inną propozycje. luksósów nie było ale przynajmniej normalne godziny pracy były. dobre i to.

:(

A kiedy sklepy na Lecha kończą swoją działalność ?

dora
@:( 23.04.2014 11:06
A kiedy sklepy na Lecha kończą swoją działalność ?

Podobno nie ma chętnych na ich zakup,więc raczej nigdy.

były dostawca prozperito

Żeby tylko jeszcze nasz wymiar sprawiedliwości stanął na wysokości zadania i wyrównał stare rachunki.

neptun

Bardzo cieszę się że Tad market na Lecha kończy swoją kadencję.Czas na zmiany,w końcu ten cały bajzel się zakończy.

Kamilla

Dobre! Przecież jemu właśnie o to chodzi :)

anonim

(usunięte przez administratora)

eva

w biedronce lepej placa

gosia

a co z ludzmi? też przechodzą do biedronki?

ewa
@gosia 13.12.2013 12:11
a co z ludzmi? też przechodzą do biedronki?

ty na szczescie zostajesz w tadzie

gosia
@ewa 14.12.2013 12:23
ty na szczescie zostajesz w tadzie

Kto wie co z ludźmi? przechodzą do biedronki, czy do zwolnienia?

Pracownik

nie ma takiego na pewno 1 sklep jest zlikwidowany przejmuje go biedronka kolejny zamykany będzie w marcu

:)

A jaki kierownik jest z naszej planety ?

pewniak

Po tej firmie pozostało już wspomnienie Biedronka przejęła wszystkie Tady. A co do samego Tada to syf kiła i mogiła typowy wyzysk zarobki śmieszne umowy śmieciowe i kierownictwo z innej planety.

?

sprawa jest w toku

?

Agencja pracy tymczasowej ma to do siebie że zatrudnia na tymczas, prawda???? mi zaoferowano pracę na umowę po dwóch mies zatrudnienia przez agencje, ale odmówiłam. wiec można, ale wtedy płaca mniej kasy podobno

to ja narcyz

Wiadomo coś jak rozstrzygnęła się ta rozprawa ??? ;)

kaśka

Wiadomo. Jest właścicielem sieci marketów TAD i ma się dobrze :)

?

wystarczy wpisać nr artykułów i paragrafów w internetowym kodeksie karnym i ujawnia się zarzuty.

żona pokrzywdzonego w tej sprawie

Tak to nie jest tajemnica. Wystarczy wejść na stronę sadu okręgowego w poznaniu. na przykład wczoraj o 9:00 w sali nr 4 odbyła sie rozprawa w tej sprawie. Oto wycinek z intetnetu XVI K 5/10; osk. [usunięte przez moderatora]. (zarzuty z art. 18 § 1 k.k. w zw. z art. 296 § 1 i 3 k.k., art. 308 k.k. w zw. z art. 300 § 1 i 3 k.k. oraz w zw. z art. 11 § 2 k.k., art. 286 § 1 w zw. z art. 294 § 1 k.k. i w zw. z art.12 k.k.- Market Pozperito), termin: 25.09.2013r., g.9.00, s.4

?

od chwili ogłoszenia upadłości pozperito nie interesuje sie juz tym tematem. Żal mi tylko tych oszukanych ludzi i tego, że żyję w kraju, w którym oczywiste sprawy ciągną się w sądach latami, a ludzie oskarżeni nadal prowadzą biznes, za [usunięte przez moderatora] pieniądze mając się całkiem dobrze. tyle w temacie.

?

to nie miejsce na tego typu wypowiedzi. napiszę tylko krótko: dzisiejszy właściciel tad market to jedna z kilku osób oskarżonych o [usunięte przez moderatora] kilkudzisięciu milionów z pozperito. nabrali towarów, bardzo długie okresy płatności i nie płacili dostawcom przywłaszczając sobie kasę. to tylko taki telegraficzny skrót, bo zarzutów było dużo więcej. to przeciez nie żadna tajemnica, mozna poszukać na ten temat informacji, chociażby w necie.

?

kolego jesteś z poznania? ile masz lat? słyszałeś w ogóle kiedys o pozperito?

marzenka

a co znaczy góra kogo masz na mysli?

?

A jak góra? w porządku w miare?

pracownik

hahaah - 2013-08-09 19:34:54 a może zamiast biurowych ploteczek troche faktów byście napisali? ile kasy można na początek zarobić w Tad MArket?zależy od ilości godzin !! w tej chili tylko przez work & profit - umowa zlecenie/o dzieło - 8 brutto ~ 6 PLN netto potrącenia na start: 16 pln koszulka NIE ZATRUDNIAJĄ NA UMOWĘ O PRACĘ

piotr

pani prezes to nie jego żona. z tego co wiem jest rozwódką, bardzo pogodna i pozytywna osoba. jedna z nielicznych porządnych w tym bajzlu. pozdrawiam

pracownik

mi szklane butelki zleciały na nogę to nie było pytania czy wszystko ok tylko od razu lecieli zapisać że zbiłem 2 butelki

anonim

szkoda gadac !!!

pracownik

Anonim - 2013-06-24 09:15:05 Potrzebują własnej działalności?nie bo sie pracuje przez posredniaka

pracownik

anonim - 2013-06-21 16:49:52 No to szkoda. No dobra a jeśli nie rozwalę tego ze swojej winy, np wypadek przy pracy itp to też płacę?mi jak butelka spadła na sok i się rozlał to potrącili.

dragon

popieram opinie ludzi którzy mowia ze w TADZIE robota to jakkies przedziwne nieporozumienie wszystko popieram o kodeksie pracy co się łamie samowolce kierowniczek itp...LUDZIE!!! WSZYSTKO TO PRAWDA!!! NIE POLECAM PRACY W TEJ FIRMIE

pracownik

anonim - 2013-06-13 19:15:16 Jak się tam zatrudnie i będę pracować trochę dłużej to jest szansa że dostanę trochę więcej albo chociaż lepszą umowę?nie aha zapomniałem "pełna odpowiedzialność finansowa" - rozwalisz płacisz

pracownik

umowy o prace na stale na pewno ci nikt nie da umowa o działo 6 PLN na rękę

Damian

a kto pyta?

asdfgh

Damian - 2013-06-07 13:34:35 alan i co, jesteś juz po rozmowie? jak było? z kim gadałeś? jakie warunki ci zaproponowali? pytam, bo w nastepnym tygodniu też mam póść na rozmowę. Damiana do którego sklepu ??

Damian

alan i co, jesteś juz po rozmowie? jak było? z kim gadałeś? jakie warunki ci zaproponowali? pytam, bo w nastepnym tygodniu też mam póść na rozmowę. Damian

marek

a ten właściciel pan prezes to jeszcze nie siedzi? po tych przekrętach w pozperito myslałem że posiedzi ładnych parę lat a tu patrzcie wypłynął i założył nawet sieć marketów. wstyd dla polskiego prawa.

mariolka

a jako kto masz tam pracować?

bon

socjal to dostaniesz w formie bonu jako część wypłaty

magazynier

Co wy z tym chłopem. Komu brakuje chłopa?

:)

a że jak komuś chłopa brakuje, to niby co.....pracować nie może ? Pewnie pracuje lepiej, bo życie mniej stresujące prowadzi.

a

widac,ze napisal to ktos z kierownicwa tada :) bronic i isc zaparte za prezesem-porazka! slowa dobrewgo nie mozna o tadzie p[owiedziec.podziwiam laski,ktore tam siedza za te marne grosze.

mika

bylam na debcu ,tam masakra fochy kerowniczek bo menopałza trzeba znosić,robią z ludzi szmaty3

Zostaw opinię o Tad Market - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tad Market