nieważne08.10.2019 18:14
Chciałabym opisać oraz wyrazić swoją opinię dotyczącą rekrutacji która miała miejsce w Salonie Volvo w Chorzowie. Pani Agnieszka K. która zaprosiła mnie na rozmowę jest niekompetentna oraz niesłowna. Niestety.... zwodziła mnie ponad tydzień, nie potrafiła zadzwonić w terminie na który się ze mną umawiała, nie odbierała moich telefonów. Każdy telefon przeze mnie wykonywany kończył się "zadzwonię jutro" - oczywiście bez skutku. Gdy już poprosiłam o konkretną odpowiedź ponieważ zrezygnowałam z propozycji innej pracy, poprosiła abym przyjechała na jeden dzień szkolenia do Bielska. Po szkoleniu, Pani Agnieszka nie raczyła nawet do mnie zadzwonić, zapytać jakie mam odczucia oraz na czym stoję. Pracodawca który jest kompetentny w swoim zawodzie, chociaż w małym stopniu interesuje się swoim przyszłym pracownikiem. Nie wspominając, że nie zwróciła mi kosztów paliwa za trasę Kato-Bielsko i z powrotem. Z tego co słyszałam od znajomego, innego potencjalnego pracownika potraktowała w taki sam sposób jak mnie. Jeśli Pani to czyta, to mam nadzieję, że nikt Pani w taki sposób nie potraktuje. Jak to się mówi " raz na wozie, raz pod wozem." .
Myślę, że każda osoba która ubiega się o pracę, niezależnie od decyzji pracodawcy powinna dostać jakąkolwiek odpowiedź. Straciłam tylko swój czas i pieniądze.