Radex Serwis

Kamieniec

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 108 ocen.

Opinie o Radex Serwis

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Radex Serwis

Hanna

@Pola jesteś zatrudniona w Radex Serwis? Co więcej możesz powiedzieć o pracy w tym miejscu? Napisz nam więcej o pozytywnych aspektach pracy w Radex Serwis. Czekamy na Twoją opinię.

Pola

Radex Serwis to normalna spokojna firma tylko tu trzeba pracować.

Hanna

@franio, dlaczego wyzysk? Możesz rozwinąć swoją odpowiedź? :)

Misio

Nie wszyscy kwalifikują się do tego rodzaju pracy! Radex jest firmą ok ale prace nie należą do najprzyjemniejszych. Ludzie tak narzekają bo nie chce im się pracować!

franio

Ludzie omijajcie ten zaklad to gozej niz za nie mca Wyzysk Wyzysk a kierownicy to jedno wielkie guwno

Rozważająca
@franio 02.12.2016 21:21
Ludzie omijajcie ten zaklad to gozej niz za nie mca Wyzysk Wyzysk a kierownicy to jedno wielkie guwno...

Jak jest z umowami? Po jakim czasie można liczyć na umowę o pracę?

Alicja
@Rozważająca 24.03.2017 18:23
Jak jest z umowami? Po jakim czasie można liczyć na umowę o pracę?

Odp franio Wszystko zależy czy mowa o stanowisku osoby sprzątającej czy wyższego szczebla ? Zawsze można zadzwonić do działu rekrutacji i dopytać o każdą ofertę indywidualnie. Pozdrawiam Alicja HR

endriu

Pracowalem w radek tydzien na oddziale p wy to co zobaczylen to najwiekszy koszmar mego zycia

JA
@endriu 02.12.2016 19:41
Pracowalem w radek tydzien na oddziale p wy to co zobaczylen to najwiekszy koszmar mego zycia

niektore zaklady to gozej niz koszmar a dokladnie gdzie byles

jola

ww Wszedlem na to forum bo mialam zamiar zlozyc cv w RADEX ale to co tutaj czytam to mnie pszeraza

Pola
@jola 02.12.2016 19:32
ww Wszedlem na to forum bo mialam zamiar zlozyc cv w RADEX ale to co tutaj czytam to mnie pszeraza

Witaj, musisz sama sprawdzić firmę. Złośliwych ludzi jest multum.

JAN

Widze ze polak nie jest juz nic wartA A tylko osly pracuja za 11 brutto Rodziny nie utszymasz Dzieci by chleba nie jadly Powodzenia zycze tym co pracuja w RADEX

Wiesia

Przecież ta firma to jest śmiechu warta

pszypadek

Lepiej nie pakowac sie do takiej firmy

WOJTEK

TYLKO NIE ZA TAKIE PIENIADZE 11 ZL BRUTTO TAKA PRACA

Iza

za 11 zl w takim syfie NNIIIIIIGDY

Pracownik

Tej Kadrowa a ty za 11 brutto byś zapierdalala w robocie???

Chuj wam w dupe

Ta firma to totalne dno. Wyzyskuja ludzi jak tylko mogą. Omijajcie ta firmę szerokim łukiem. A ci co zarządzają tą firmą to banda idiotów ktozy nie mają pojęcia jak wygląda ciężką pracą. Siedzieć w biurze to każdy umie niech staną równo z ludźmi i zapierdalaja nie wytrzymali by nawet godziny. A nas ludzi ciężko pracujących mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wykorzystują nas jak mogą. Banda pajacy i popaprancow. Pozdrowienia dla całej dyrekci wieśniak

@#$

Radex serwis.... poraszka.. dno... firma która wykorzystuje ludzi jak tylko może a potem wyrzuca ich na zbity pysk bo woli płacić obcokrajowcom.... wiecie co ogólnie nawet się cieszę że już i nich nie pracuje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak idiota po 13 albo 14 godzin robisz za 3 bo inny pracownik siedzi sobie na połrocznym chorobowych i co z tego masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Najlepsze co mnie rozmawia że nasi koordynatorzy jak jest ok to chwalą się a bo ten zakład to a ten tamto.... Mój koordynator wydawał się być naprawdę super gościem pomagał nam w każdej sprawie jak coś potrzebowaliśmy były jakieś kłopoty zawsze mogliśmy na niego liczyć... aż do czasu... teraz jest tak samo posranym dupkiem jak reszta tego porabanego zakładu... poprawka to nie zakład to wyzysk ludzi!!!! Jeżeli ktoś kto to czyta zastanawia się nad podjęciem pracy w tej firmie to z czystym sumieniem muszę ci to odradzic.... nie popelniaj tego błędu co ja czy moi współpracownicy (byli współpracownicy ) A co do dyrektorstwa może i podpisałem rozwiązanie umowy Ale jedno mogę wam obiecać jeszcze o mnie usłyszycie! A już niedługo czeka Was pierwsza kontrola za naruszenie praw kodeksu pracy.. miłej nocy dla dyrektorstwa

Pracownik
@Alicja Kadry 23.11.2016 14:00
Pani Michalino proszę nas nie straszyć kontrolą ponieważ my jako firma każdego dnia jesteśmy gotowi poddać się weryfikacji prze...

Jak wy tak możecie robić sobie jaja z pracowników.... Wy może i w papierach macie wszytko zgodnie z prawem ale czy wasze papiery są zgodne z prawdą jak pracujemy?????

@#$
@Alicja Kadry 23.11.2016 14:00
Pani Michalino proszę nas nie straszyć kontrolą ponieważ my jako firma każdego dnia jesteśmy gotowi poddać się weryfikacji prze...

Pani Alicjo nie chodzi o to co macie w papierach... chodzi o to jak nas wykorzystujecie.... dobrze pani i cała reszta dyrektorstwa wiecie jaka jest prawda z moim powrotem do pracy... niech wam będzie uratowaliście swoje stołki kosztem niewinnego pracownika... Mam tylko nadzieję że następnym razem to wy weźmiecie odpowiedzialność za swoje błędy a nie wyprzecie się wszystkiego i zrzucicie na pracownika który jest niczemu nie winien i dobrze pani wie o kim teraz mówię.... Dla mnie to już jest sprawa zamknięta swój komentarz jak traktujecie pracowników fizycznych w waszej firmie już przedstawiłam.... Nie mam nic więcej do dodania

@#$

Radex serwis.... najgorszy z możliwych.. wykorzystują ludzi jak tylko mogą a potem i tak mają o wszystko pretensje... Pani koordynator czy H.. wie kto kazała przyjść mi na chorobowym do pracy... teraz się wyparla że o niczym nie wiedziała... oczywiście ja na chorobowym zapiepszalam prawie cały miesiąc a oni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mnie na zbity pysk [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ja się pytam gdzie tu jest logiką!!!! Ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak głupi w pracy oni siedza sobie w domkach czy za biurkami i maja to wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A i od razu chce zaznaczyć że jeżeli jakikolwiek człowiek przed podjęciem pracy w tym zasranym zakładzie przeczyta ten komentarz to w 100% odradzam ci podjęcie pracy u tych oszustów.... a co do szefostwa... brak komentarza.... jeżeli któryś z Was to czyta to szykujcie się na kontrolę z inspekcji pracy bo może i podpisałam moje zwolnienie Ale obiecuję wam że jeszcze o mnie usłyszycie! !!!!!!!

Miniek

Mi się wydaje, że dobra firma, bardzo dobre ma oferty

Alicja Kadry

Alicja Kadry każda osoba zainteresowana podjęciem pracy w naszej firmie wysyła CV do Działu HR. Następnie Rekruter kontaktuje się z osobami zakwalifikowanymi do kolejnego etapu oraz przeprowadza wstępną rozmowę. W momencie zaproszenia na spotkanie - porusza się temat wynagrodzenia. Pozdrawiam Alicja tel. 515157436

Alicja Kadry

Odp pracus - jesli miał Pan takie odczucia to trzeba rozmawiać z przełożonymi, a z tego co wiem, pan nie przyszedł do pracy tylko sam się zwolnił. Pozdrawiam

koordynatorek
@Alicja Kadry 10.06.2016 11:38
Odp pracus - jesli miał Pan takie odczucia to trzeba rozmawiać z przełożonymi, a z tego co wiem, pan nie przyszedł do pracy tyl...

a ja będę aplikował na koordynatora ekipy sprzątającej-pytanie brzmi ile rzeczywiście można zarobić?odporność na stres-jest!dyspozycyjność-jest!umiejętność delegowania zadań -jest!doświadczenie w myciu-jest! to ile?

pracus

Ludzie omijajcie ten zakład , kierownictwo nie ma pojęcia o zarządzaniu ludzmi , myślą , ze ludzie to zwierzęta i można im rzucać jak psu kość rzeczy do przymierzenia , zero wprowadzenia w zakres obowiązków a kierownik regionalny totalne zero razem z koordynatorem. Myślę , ze przydałby im się tam PIP i to tak niespodziewanie. Pomyslę nad tym:)Ostrzegam Tczew i Zduny

Alicja Kadry

Tak. Sprzątaczy szukamy cały czas. Alicja

Alicja Kadry

Oferta jest aktualna - w chwili obecnej prowadzone są rozmowy z kandydatami. Po więcej informacji zapraszam pod nr tel( usunięte przez administratora )

Alicja Kadry

ODP LEON Wszystko zależy o jakim Oddziale mówimy. Biorąc pod uwagę fakt, iż świadczymy usługi na całą Polskę, każdy Zakład ma swoje indywidualne ustalenia. Z jakiego miasta pan jest ?

LEON
@Alicja Kadry 30.05.2016 13:27
ODP LEON Wszystko zależy o jakim Oddziale mówimy. Biorąc pod uwagę fakt, iż świadczymy usługi na całą Polskę, każdy Zakład ma...

Chodzi o oferte w Tczewie,czy w ogóle jest to aktualne i gdzie konkretnie jest ta praca

LEON

Mam pytanie,jak wyglada sprawa z umowami dla koordynatorów,po jakim czasie mozna liczyc na umowe o prace i na jaki okres

Alicja Kadry

Witam, tak mamy ofertę na spawacza/szlifierza. W chwili obecnej już proces rekrutacji można powiedzieć że jest zakończony, ale z chęcią osoby zainteresowane przyjmujemy na listę rezerwową. Pozdrawiam

Alicja Kadry

Witam, ale to chyba jakas pomyłka bo nasza firma zajmuje się sprzątaniem hal produkcyjnych a nie produkcja i montażem drzwi !

Dariusz

wiem, że to temat pracy, ale chciałbym ostrzec wszystkich przed beznadziejnym towarem i obsługą powyższej firmy... tragedia, aby uwzględnili reklamacje drzwi zewnętrznych trzeba mieć nad nimi dach. to po co nazwa drzwi zewnętrzne? rozeszły się po niecałym miesiącu użytkowania a ja otrzymałem odpowiedź, że drzwi nie zadaszone... i na usterkę mogły mieć wpływ warunki atmosferyczne. (po 20 dniach????) nie KUPOWAĆ MEGA CZARNA LISTA dla FIRMY RADEX i drzwi z tej pseudo firmy

yom
@Dariusz 07.04.2016 13:11
wiem, że to temat pracy, ale chciałbym ostrzec wszystkich przed beznadziejnym towarem i obsługą powyższej firmy... tragedia,...

Ta firma produkuje chemie i mycie uslugowe a nie drzwi

HR

Witam serdecznie, pragnę poinformować iż oferta na Managera Myjni jest aktualna. Do chwili obecnej nie aplikował kandydat spełniający wymagania wskazane w ofercie pracy. Pozdrawiam HR

beatriste

kiedys wam powiem o co chodzi jak bede w stanie albo deotrwam nikt i tak tego niekuma ta praca to muj drugi dom jak w domu bylo zle to uciekalam do pracy albo na odwrut a teraz lipa i w ta srone i przyjaciele tez lipa wszystko do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] je4dna wielka lipa i poco tu byc bezsensu jest wszystko to tylko udawanie zawsze dobra mina do zlej gry ale wszysko nagle dzisiaj peklo i jest puska mega pustka bez powrotu

beatriste

i mam dola. niewiem czego. taka juz jestem jak sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak mam sprawe nie do konca wyjasniona to cos mnie zre od srodka cos dreczy ten kto mnie zna wie o co biega ten kto nie to nie trudno. moje motto zyciowe to nie dac sie i zawsze robic na zlosc oko za oko zab za zab ale niewiem cos wygaslo to juz nie jest tq sytuacja mnie dobija wszedzie zero zrozumienia wszedziekosa nawet w domu klamstwo muszeodpoczacsory ale was na jakisczas zostawiam mam nadzieje ze mnie nie wywala bede dopiero po swietach

beatriste

i mam dola. niewiem czego. taka juz jestem jak sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak mam sprawe nie do konca wyjasniona to cos mnie zre od srodka cos dreczy ten kto mnie zna wie o co biega ten kto nie to nie trudno. moje motto zyciowe to nie dac sie i zawsze robic na zlosc oko za oko zab za zab ale niewiem cos wygaslo to juz nie jest tq sytuacja mnie dobija wszedzie zero zrozumienia wszedziekosa nawet w domu klamstwo muszeodpoczacsory ale was na jakisczas zostawiam mam nadzieje ze mnie nie wywala bede dopiero po swietach

beatriste

buu jeszcze wczoraj zapomnialam napisac panna ktura dziala mi na nerw w sumie miala racje bo zeczywiscie wpisala sie na 14.55 a ja w blad wprowadzilam szefa ze na 15.30 i w sumie o to poszlo panna do mnie z geba pierw do chlopakow a potem do mnie sie pyta kto powiedzial szefowi ze sie wpisala na taka godzine jak gadalam a ja do9 niej ze ja bo muwie do niej ze na taka sie wpisala o ona do mnie z morda mi sie pojjebalo z godzina co ktos podspodem napisal a pana zaczela co9s tam sie burzyc a mnie to jak nie wkurrwii bo to tak wygladalo jakbym ja byla jakims konfi czy co a to bylo tak ja przyszlam do roboty na 16 siedze sobie w szatni bylo gdzies przed 16 i wpada szefu to ja sie go pytam dzisziaj bylo na 15 juz skonczyli tam a on no tak mialas byc na 15 a ja muwie ze myslalam ze na 16 bo tak pare osob przychodzi na 15 a pare3 na 16 a ja do niego ze to przeciez napewno ubuj sie skonczyl dopiero bo jak ja wchodzilam na zaklad to ludzie z pierwszych chal wychodzili a on mi muwi ze niemozliwe bo oni zaczeli o 15 a ja muwie jak to jak ela przeciez wpisana na bramie na 15.30 a on do mnie ze ni9emozliwe bo ela byla na15 i muwi ze moze sie pomylila jak sie wpisywala na bramie to ja muywie ze moze i tak to bylo potem szefu chojjja wwiii co tam elce powiedzial ze byla taka wkurzona jeszcze jak ona do mnie na przerwie z ta gewba wyskoczyla to ten ten przylazl ijeszcze wiecie zaczol podburzac atmosfere ze jak tak wpisana to jej tam godziny odejmie i takie tam a ona wszystko na serio bierze to wiecie no i moje nerwy puscily muwie jej ze wez smieszna jestes smiechu warte o takie cos sie zucac i muwie co za pojjjebana panna hahaha. ale i tak jak ona miala racje nie bede ja przepaszac bo i tak mi dziala na nerw tak jak wczoraj nie odzywam sie zbytnio do niej a ta zagaduje do mnie muwi skonczylas juz myc ja ze tak a co ja to kurrrwwa obchodzi i muwi kurcze niewiesz kto bedzie myl paqakownie a ja muwie niewiem ze mnie yto nie obchodzi i smieje ze szefuu hahahah mysle ide na cygara a ona pewnie myslala ze polece ja myc niech mnie cmoknie gdzies to ze jest starsza o pare lat nie bedzie mi kuuuurrrrwa rozkazywac bo nie i chhhhuuj. i tak caly czas nie tylko mi muwi co mam robic tylko kazdemu ale chalo zachowuje sie jakby byla jakas brygadzista czy co a poszanowanie dla szefa to on rozkazuje chyba a nie ona jak niema ktos zajecia to idzie do szefa sie pytac co ma robic a nie kogos.ad do eli. jak myslisz ze cie kazdy bedzie sluchal to sie mylisz grubo. nawet dzisiaj niepioszlam do roboty bo jakby cos do mnie powiedziala to bym jej wyjjjebalolla bo ja jestem osoba nerwowa i uparta i sie kuuurrrrrrrwa nie dam!!!!!!!!!!!!!!! ze by mnie ktos wkuuurwial

beatriste

buu jak zawsze moja wygrana hociaz minke mialam nietego fago zaraz wam opowiem o co chodzi ale najpierw ja teraz wam ludziska zadam takie pytanko jak jest w inych zakladach w calej polsce chodzi mi o mycie firmy radekx czyli ogulnie jaka tam panuje atmosffera kto jest przelozonym a i czy wolno palic i wnosic jedzeniae na teren zakladu jak cos o tym wam wiadomo to dajcie cynka. a teraz opowiadam o zajciu dzisiejszym na zakladzie a wiec tak pannna mnieb wkurrwwia taka ela przypuszczalnie 37 lat wszysko do szefa gada wiecie konfi a konfi maja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszyscy po niej jada za jej plecami ja tu robie wiec8ie iule z przerwami ale robie dowiecie sie tego z opisow a sory by cie nie wkurwilo taka zecz ze babka ktura jak wszyscy muwia daje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szefowi chociaz ja w to wiary do konc nie daje chociaz by na odwrut zauroczenie ze strony mesk8iej muwi mi kurde blade co mam robic sory brak poszanowania pinda jedna adnotacja do eli za zmowa wykonczymy cie stara psychicznie masz juz trego zzreszta symptony ludziska sie kminia przed toba i maja twoje gadki w tyleczu sory panna ale dzialasz mi na nerw i lepiej wez siez zbytnio nie kmnin bo ci dobijemy ps. jak masz mocne nerewy to przetwasz chociaz my i tak cie wykonczymy psychicznie jebutakot sie

beatriste

buu jak zawsze moja wygrana hociaz minke mialam nietego fago zaraz wam opowiem o co chodzi ale najpierw ja teraz wam ludziska zadam takie pytanko jak jest w inych zakladach w calej polsce chodzi mi o mycie firmy radekx czyli ogulnie jaka tam panuje atmosffera kto jest przelozonym a i czy wolno palic i wnosic jedzeniae na teren zakladu jak cos o tym wam wiadomo to dajcie cynka. a teraz opowiadam o zajciu dzisiejszym na zakladzie a wiec tak pannna mnieb wkurrwwia taka ela przypuszczalnie 37 lat wszysko do szefa gada wiecie konfi a konfi maja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszyscy po niej jada za jej plecami ja tu robie wiec8ie iule z przerwami ale robie dowiecie sie tego z opisow a sory by cie nie wkurwilo taka zecz ze babka ktura jak wszyscy muwia daje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szefowi chociaz ja w to wiary do konc nie daje chociaz by na odwrut zauroczenie ze strony mesk8iej muwi mi kurde blade co mam robic sory brak poszanowania pinda jedna adnotacja do eli za zmowa wykonczymy cie stara psychicznie masz juz trego zzreszta symptony ludziska sie kminia przed toba i maja twoje gadki w tyleczu sory panna ale dzialasz mi na nerw i lepiej wez siez zbytnio nie kmnin bo ci dobijemy ps. jak masz mocne nerewy to przetwasz chociaz my i tak cie wykonczymy psychicznie jebutakot sie

anonim

(usunięte przez administratora)

Alicja Kadry

Jest możliwość przejścia na umowę o pracę po przejściu okresu próbnego i na wniosek Zarządu.

Kurwa mać

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiecie w nogach śpicie. jak będziecie (usunięte przez administratora) dogadywać się z kierownictwem i ekipą możecie robić do emerytury ale jak wasze wygórowane alter ego nie pozwala na to. Szukaj innej pracy... Ta praca jest zajebista dla ludzi którym potrzebny jest każdy grosz i dla ludzi którzy myślą "nie studiował /em, /wam by pracować jako sprzątacz na ubojniach. Jeśli nie odpowiada Ci duża ilość wody, flaki nieprzyjemny zapach nie pchaj sie tutaj bo nic po Tobie. POZDRAWIAM (usunięte przez administratora) ?? Korki, Korunio, Koreczku ?????

beatriste

buu to znowu ja dugo sie nie odzywalam bo nawet mi sie niechcialo a disiaj mam dola nue ze spraw pracy tylko innych i postanowilam tutaj zajzec dobrzec ze ta firma jest to jest hjak edrugie ucuiedkniecie od zeczywistosci drugi dom zaufanie melanz szyderaczwiezenia i praca wykazanie sie pler to ujest to jak za impela szef ok nasz ziom nie zmienilabym teraz na inego bron boze i ekipy ruwniez

anonim

(usunięte przez administratora)

@#$
@Kidd 21.12.2015 08:31
Najlepsze w tym wszystkim jest to, że sporo opinii jest od rozgoryczonych pracowników, którzy zostali zwolnieni. Szkoda tylko,...

I tu się mylisz bo zwalniają za nic... a raczej wkraczają się za własne błędy pracownikom... byłam na chorobowym koordynator zapytał moich współpracowników czy dam radę przerwać chorobowe i wrócić bo nie ma kto robić a mieliśmy audyt... czułam się niby na siłach a może Po prostu chciałam być uczciwa wobec innych pracowników bo jednego już takiego mieliśmy co choruje po pół roku w ciągu roku.... mniejsza z tym... nierówno zostałam zwolniona za to że na zwolnieniu szpitalnym sama wróciłam do pracy bez konsultacji z władzą. .. i powiedz mi gdzie tu jest sprawiedliwość... powiem ci szczerze że teraz Radex zwolni prawie wszystkich Polaków a zastąpi nas ukraiński.... daje rok tej firmie i jeżeli tak będzie traktować pracowników jak do tej pory to nie ma szans na utrzymanie się na rynku...

Alicja Kadry
@@#$ 22.11.2016 03:15
I tu się mylisz bo zwalniają za nic... a raczej wkraczają się za własne błędy pracownikom... byłam na chorobowym koordynator z...

Atak bezpodstawny. Szlachetna jest Pani postawa solidaryzująca się ze współpracownikami nie mniej jednak jeśli ktoś jest na zwolnieniu nie jest zdolny do pracy. Jeśli czuje się na siłach zgłasza się do lekarza medycyny pracy o zaświadczenie o zdolności do wykonywanej pracy i może bezpiecznie dla swojego zdrowia podjąć pracę. Co do pracowników z Ukrainy to obecnie na rynku pracy brak jest rąk, które są gotowe pracować za wynagrodzeniem minimalnym, więc nie ma już chyba zakładu w którym pracowników z Ukrainy nie ma. Rozumiemy Państwa punkt widzenia i wyższe oczekiwania finansowe do 12 zł netto za godzinę niestety zakład w którym świadczymy usługę takiej ceny nie akceptuje tym bardziej że nie idzie to w parze z jakością. Takie koszty spowodowały stratę, którą ponosi nasza firma. Niestety zakontraktowane mamy stanowiska na stawce 11 zł brutto. Na tą chwilę cały sektor usług zmuszony jest oprzeć się na pracownikach, którzy są gotowi podjąć pracę przy sprzątaniu na stawce minimalnej.

robol

Hej pracowałem w tej firmie ładnych pare lat na terenie Siedlec. Było w miare, zarobki takie sobie, kierowniczka ok. Miesiąc temu zwolniłem się bo firma spada na psy. Kierowniczce woda sodowa uderzyła do głowy, (usunięte przez administratora) .Nie daj Boże jak ktoś zachoruje i da zwolnienie (usunięte przez administratora) . Obcina godziny, (usunięte przez administratora) . Na umowę nie ma co liczyć tylko te śmieciówki zlecenie

beatriste

bu. wiem ze z wiekszosci moich opisow trzeba rozszyfrowywac ale z gury pisze sory za bledy albo chociaz pod koniec z polaka w szkole nie bylam dobra 3 mialam a jak pisze to sie myle i niechce mi sie tego poprawiac bo za dlugo schodzi na tym kom. a propo kierownikow to by musial byc powazny argument zeby kogos wywalili tak bez zdania racji raczej niesadze jak ktos robi pare dziesiat lat to i tak bedzie robil bo to jest po czesci jego zycie ja ogulnie nie jestem a zwolnieniami dobry kierownik zna sie na zeczy ale z kazym dniem uczymy sie czegos nowego to nire tak moim zdaniem ze wszystko wiemy i jestesmy najlepsi nie prubujemy tego tamtrego az tak w koncu zeby bylo dobrze pod wzgledem mycia i dowodzenia tak mi sie widzi kierownika trudniej zwolnic brygadziste szybciej

ela

a jak kierownicy oddzialow czy to normalni ludzie tzn czy da się z nimi dogadać czy znaja się na rzeczy truja przy pracy i czy wywalają ich jak innych pracownikow

beatriste

buu jak zawsze witam was. i sory a bledy z gury ortograficzne a wiec od mojego ostatniego wpisu sporo sie zmienilo zwolnilam sie z firmy ludzie szef i tesciowa mnie wkurzali po moim zwolnieniu minelo jaakies 2 tygodniee i dzwonie do szefa prosilam go eby mnie przyjol po dluszszym zastanowieniu tak zrobil obiecalam mu ze brde zostawac do takich godzin jkak mbedszie trzeba zer moze na mnioe liczyc i tak jest szanuje teraz szefa nike tak jak wczesniej nie jestem zlosliwa chociaz i tak swoje mysle tak jak wczesniej pisalam lubie ta pracew i wiecie o czym maze tak mi dzixsiaj przyszlo do glowy chociaz wczesniej tego niiechcialam wspiac sie wyzej nie chodzi mi o kase o szefostewo tylko boli mnie to jak ja widze jak kazdy myje dzisiaj uslyszalam nie badz takza dokladna a jaka mam byc j a juz sama niewiewm ja chce zeby w res drobiu bylo cvzysto i tego dopne jesem zwiazana z ta firma i kocham ten zaklad gdzie indziej to nie too nie lubie podpiepszac nike lubie dowodzic nie bnzwidze konfidenctwa aniobmaewiania lubie prawdekto co ma to niech powie poco drzec jape niewiem ale wiem zobowiazuje zie sluchac szefea jego rad i dopiac sfego czystosc musi byc adnotacja do szefa szefie brak mi slow szef to i ny czlowiek pod wzledem p;ozytywny m ocywisfcie w stosunku co do mnie ale czy polska jest szefie tylko dla polakow czy dla innych rowniez prosze szefa mam prosbe wszyscy jestesmy ludzmi ni3e obraZajmy nikogo ja mam iny charakter niz szef bo j jestewm oko a oko zab za zab a szef szkoda mi inych ludzi trzeba porejsc wytlumaczyc a niesmic z kigox niew iewm jak tak mozna

beatriste

heja. i zjebala sie papa do mycia. masakra. szkoda ze firma nie pomyslala o takiej opcji i niezaopatrzyla sie chociaz by w weze zebysmy mieli czym myc w razie takiej sytuacji szkodaaaaaaaaaaaa. szydera hehehe mam nadzieje ze jutro naprawia inaczej czarno widze to mycie raczej plukanie albo to nawet nie plukanie

xxx

Nie na szans na umowę o pracę. Nie ma okresu próbnego. Dopóki pracujesz i się nie odczuwasz masz pracę ale jak się upomnieć o cokolwiek to Cię wywala z dnia na dzień. Koordynator Mateusz uważa że tylko on ma rację. Potrzebują do pracy ludzi którzy pracują jak woly i o nic nie pytaja

Hunter

Witam pracuje tu ktoś w Rudzie Śląkiej ? jak wygląda praca po ile godzin ? czy osoby bez doświadczenia mają szansę na przyjęcie ? jest w o ogóle szansa na umowę o prace po jakimś tam okresie próbnym ?

zatrudniona

Firma zatrudnia na umowę zlecenie ale nikt z pracowników firmy nie ma pojęcia na czym to polega. Począwszy od pracowników szeregowych a na dyrektorze konczywszy można powiedzieć ze są pewni iż nikt poza nimi nie zna swoich praw. Jeśli tylko ktokolwiek upomni się o swoje prawa to dostaję ustne wypowiedzenie umowy bez uzasadnienia. Potrzebują ludzi do pracy takich którzy nie znają się na kodeksie cywilnym i nie potrafią upomnieć się o swoje.

beatriste

buu dzisiaj na patrochachg bylm ubuj a mialam takiecwrazemnie. prxzyheli dxzius mloda fajna kobitka renata, sympatyczna. ale ciekawe ci z marcinem? ja jestem za nim nikogo nie trzeba potepiac jutro sie doczysci jego sdkubary ja to biore na siebie chociaz eroche bo az brazowe a musi byc czystuo chlopak w pozo

beatriste

buuu to znowu ja wqrucilam chwqilwe mialam kompa wq remoncie to nioe mialam dac znac co i jak ludziska wrucilam nawetni wiecie jak sie ciesze. szefu dzwoni i tak w pomiedzialek do pracy na bodajze 16 z wrazen juz nie ramietam. teraz sie staram naprawde. bardzo. ostatnio jeden z mechanikow mi powioedzial gdzie sz najwieksze zazbrudzenia chociaz nie musial mi tego muwic bo sama wiem ale wiecie co ostatnio cos mylam tam co ktos myl maszyny zielone a juz nie muwie w pakamerce plachty brudu ma 5 sm odchodxzily. i tak myjemy popatrzcie sie na skubary o na patrochy tam ci nowy myje m asakra kanaly brudne oprucz pakowni i jak wy reprezentujwecie firme tio jest radexmasakra masakea!!! czefa lubie ale mam wrazenie ze sie uwziol na mniwe jakbym ja byla tak skubary to by mnie za..... . a komus wono. nech sie syf szezy szkoda ze zawsze ktos nma racje do szefa. szefu moja opinia jest taka szefa lubie i doceniam bardzo niech szefu sie wezmie wq garsc i reprezentujefirme takjak nalezy. tak jak wczesniej. swzefie bo bu...lsie szezy z gury zaznaczam ze sory za bledy ale nie chce mi sie t5ego sprawdzac pozdrio

sabina

Niektorzy chwala firme Radex do czasu ja nie narzekamlam az do dziś.Pracowalam na śląsku w MadejWrobel od Stycznia dostala umowę na 2mce niktorzy mało liczni od stycznia do marca a rekrutacja zaczela się od 19tego stycznia pracowałam od pn do pt weekendy tez albo sb albo nd nie opuszczałam anie jednego dnia chora z goraczka katarem kaszlem chodziłam ale dawałam rade ogarnialam wszystko co mi dali przyznane stanowisko bo mialamjuz swoje czylipaczkarnie i plasterkownie była niska temperatura bo jak wiecie to halechlodnicze kiedyś tam pracowala jakopakowacz i dawalamrade zawsze sobie radze i jak mnie potrakowali wymyślili ze ja z kims się klocilam i emaila wyslalktos niby bardzo ciekawe bo....nikt na mnie nie narzekal ekipaok zgrana i dziś dawali umowy domarca minie tylko po prostu mnie zwolnili ha za nic w sumie jak się podkreślam ze chozilam i robiłam swoje co mi kazali kierowniki do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic nieumia zalatwic poiedziec za nas na leb im siadają brak srodkow 10zlbruttno miało być 8,20 masakra kierowniczka Ania mila z poczatkupozniej wredna dyrektor ok popzniej tez wredny byliśmy u niego wyjasnic sytuacje i sprawę dlaczego ktosklamie a jak nie niech udowodni to potraktpwalmnie tak:mieszkajaw hotelach zapukałam na drzwi nie odezwal się cicho było drugi raz zapukalam weszłam to mowi chwile rozmowaiam przed telefon! ha nie wlasnie a przed lapkiem siedzialmklamca! do pokoju nie poprosil tylko wyjasnialprzed drzwiami w sumienic nie powiedział nie miał nic powiedział tylko tyle ze: on nie miesza się co do kierownikow skoro oni zdecydowali tak musi być ha tak zrozumialami ze wsztsrcy poleca bo wyjasnialam tasprawe super co!masakra jakas wiec dyrektor dokasy nie do rzadzen z twgo wynika a myslimial takie polca wsztscy bo....powiem wam co jamysle i wiem to pewne ze myslmyli początkiem az się nie zaklimatyzuja oni ze nibyrobotnikom slaskim da rpbotea później powoli slazakow wykruszać i sprowadzać swoich i ukraincow bo już tak było powoli...masakra...A CO MNIE BOLI ZE SIE BYLAM SUMIENNA UCZCIWA RZETELNA DOKLADNA I CO MAM W ZAMIAN KOPA W PUSK:(((FALSZYWI Masakra

beatrisste

niestety ze tylko firma no i niekturzy ludziska kturych pozdrawiam szefa tez niech bedzie jaki jest to jest i tak pewnie sie nie zmioeni to szkoda nazekac. pozdro

Zostaw opinię o Radex Serwis - Kamieniec

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Radex Serwis