Weidemark
3 346 6 1

Opinie o Weidemark

Arek

Jeśli ktoś wypłaca pieniądze to oczekuje podpisania tej listy. Tu nie ma nic dziwnego!

szukam
@Arek 12.08.2018 16:50

Szukam kontaktu do kobiet które zakwaterowali teraz w Börger. Bardzo pilna sprawa. Wiecie coś?

Przemysław
@szukam 29.11.2018 18:25

Masz zamiar aplikować do pracy w firmie Weidemark? Czy może poszukujesz kobiet, które zakwaterowały się do pracy w tej firmie zupełnie z innego powodu? Wiesz może, czy - aby móc pracować w tej firmie - należy znać język niemiecki, czy może osoby, które go nie znają, również mogą ubiegać się o zatrudnienie? Odpowiedz, jak to wygląda.

Alicja

@ania, Twój komentarz nie ma nic wspólnego z opinią na temat pracy w firmie weidemark. Jest reklamą, która jest zabroniona według regulaminu, który panuje na stronie gowork.pl https://www.gowork.pl/regulamin, dlatego Twoja opinia może zostać usunięta przez administratora. @szczery, możesz bardziej szczegółowo opisać, jak wygląda kwestia podpisywania tych list, które opisujesz w komentarzu? Rozumiem, że każdorazowo za brak podpisu ucinana jest stawka wynagrodzenia? @były pracownik, dziękuję za odpowiedź.

Alicja

@ktośś Od której do której godziny pracuje się na nocnych zmianach? Czy inni pracownicy mogą potwierdzić, że na nocnych zmianach nie ma żadnego dodatku? Czy pracodawca zapewnia dodatki pozapłacowe, na przykład opiekę medyczną? Dzieląc się swoją opinią pomagasz innym kandydatom w dotarciu do cennych informacji.

były pracownik
@Alicja 30.04.2018 09:59

w Poniedziałek zaczynają najczęściej o 1 w nocy a od wtorku do soboty od 2 ale od razu po świętach jak się zaczyna pierwsza zmiana punkt północ

szczery

Wypłata zostawiała wiele do życzenia jakieś listy do podpisywania Ok ale jak ktoś się nie podpisała 0.50 E z godzinnej stawki mniej jak by to było najważniejsze mimo iż nie pije alko nie pale i tylko raz się spóźniłem bo pojazd odmówił posłuszeństwa. Były takie osoby co ledwo mieściły się w bramce tamtym ani słowa nie mówili przez pewien czas. Praca na maszynach czy nawet na szynce całkiem spoko ale ucinanie stawek za byle co żałosne. Z 11E brutto przez 3 miesiące za głupia listę zrobiło się 9.5E brutto głupota i nachalność Wani. kokosów nie ma i nie będzie szczególności w SDZ Pro kto pracuje wie ze za ponad 200h można mieć nawet 1200 do 1300 E wypłaty za miesiąc zap... a co do samego Weidemark'u firma spokojna ale ja można bardziej traktować jak (usunięte przez administratora) a nie prace pracują tam osoby po naście lat i wielkie G zarabiają wiec niech każdy kto pomyśli choćby o zatrudnieniu się tam niech się zastanowi w jakie G... się wpi… tyle z tematu. wszędzie lepiej ale jak najdalej od SDZ Pro. A i dodam ze jak odchodziłem to za cały miesiąc mnie tak oskubali ze nawet 500 euro nie dostałem na konto za około 220h. Teraz zmieniłem firmę na budownictwo nie dość ze na pierwszej grupie mam 1900 to i wiele innych bonusów od firmy np. profesjonalny kurs J-Niemieckiego.

Jarek

Słyszałam, że firma ma opinię dobrego pracodawcy i nie rozumiem tego narzekania!!

ktośś

SDZ- słabe płace. Zero dodatków za nocne zmiany. Olewanie pracowników w biurze i prze ruskiego szefa. Także pracę w weidemarku przez ZDZ nie polecam. Jak ktoś myśli że go oszukuje to niech do pierwszej wypłaty popracuje. Pozdrawiam

Alicja

@Darrrrrroo Napisałeś głównie o warunkach płacowych. Rozumiem, że nie byłeś z nich zadowolony. Czy znalazłeś coś co według Ciebie można uznać za plus firmy weidemark? Jak wyglądają sprawy organizacyjne? Czy mogłeś liczyć na dobry kontakt z przełożonym lub koordynatorem? Kto z Was jeszcze pracował dla firmy weidemark i chciałby się podzielić swoją opinią?

Darrrrroo
@Alicja 07.04.2018 11:25

Alicja- jeśli chodzi o majstrów- Według mnie są w porządku i dobrze organizują pracę. Tylko nie chętnie chcą dawać podwyżki. Firma SDZ nie potrafi docenić dobrych pracowników. Dla nich liczy się sztuka i kasa za człowieka. Jeżeli pracownik jest dobry i pracowity to ja gdybym był szefem tej firmy starałbym się by go zachęcić do pozostania w firmie.W biurze też mają cie w d.pie. Pracownicy biura odsyłają do szefa ,szef do pracowników biura lub majstrów,majstry do szefa lub biura.Dla mnie to bardzo nie hallo. Jak komu pasuje robota za takie badziewne pieniądze to spoko,jego sprawa. Ja bez problemu znalazłem robotę za lepszą kasę.Każdemu pracownikowi SDZ proponuje zmianę pracodawcy.Na pewno będzie im się to opłacać. Być może znajdą też pracę o normalnych godzinach zmianowych. Ps. zorientowałem się trochę i doskonale wiem że inne firmy działające pod Weidemarkiem oferują o wiele lepsze warunki płacowe.Sp

Darrrrrroo

SDZ-dziadostwo ,oszustwo,wyzysk.Ludziska z Polski jak porobią tam trochę i zobaczą jak im płacą to uciekają z tej firmy. Większość pracowników stanowią Mołdawianie i Rumuni(bo im się i tak opyla tam robić ) .Nowych pracowników niby przez pomyłkę wrzucają na 6 tą grupę podatkową i dostają o 200 euro mniej miesięcznie.Nie polecam tam nikomu pracować.

Tomasz

Podpowiedzcie czy warto starać się o pracę w firmie?

Marek

Podpowiedzcie mi czy warto w firmie starać się o pracę w Niemczech? Mam mieszane uczucia. Trochę obaw!

W
@Marek 18.12.2017 10:21

Nie warto

oszukany
@Marek 18.12.2017 10:21

Nie staraj się o prace w tej firmie-ta firma rządzą ruskie (usunięte przez administratora) tak ci obkroja pensje poucinaja godziny ze dostaniesz do wypłaty grosze-to jest ruska (usunięte przez administratora) i nie wygrasz z nimi nie ma tam ani jednego niemca same ruskie i dwóch Polaków.Twoj wybor-ale na pewno będziesz żałował.Dziwie się ludziom którzy pracują tam juz długo jest tyle innych lepszych dobrych i dobrze platnych prac w Niemczech a oni tkwią w jednym miejscu.Jest ich nie wielu juz,ale rotacja tych nowych ludzi jest ogromna i ciagla-zmieniają się ludzie non stop,bo ci mądrzejsi zobaczą co się dzieje-ile roboty i ile pieniędzy za ta robotę-to każdy ucieka stamtąd jak najszybciej-takze człowieku z dala od tej firmy-naprawde-ja jestem szczęśliwy ze mnie juz tam nie ma-okradli mnie z każdego ciężko zarobionego pieniadza-teraz pracuje u niemieckiego pracodawcy zarabiam dobre pieniadze,jestem szanowany(czego w ruskiej firmie nigdy nie bylo wręcz gnojony byl człowiek i żadnych praw nie mial-musial tylko tyrac-istny (usunięte przez administratora)-kolchoz)i zyje spokojnie teraz.Życze Ci powodzenia w znalezieniu dobrej pracy-pozdrawiam

Wm
@oszukany 20.12.2017 09:13

A wiedziałeś ze jaki ty jesteś do innych tak inni diociebie ? Ja tam nie narzekam robota jak robota.. nie jest zła nie jest zajebista bo wiadomo ze kasa z nieba nie leci

GGG
@oszukany 20.12.2017 09:13

Dlaczego do sądu nie podałeś ich skoro oszukali ? Trzeba to zrobić.

anonymous

Dlaczego wy sie ludzie nie zbierzecie w kupe na jakiś strajk !!! Szmaciarze już drugi miesiąć z rzedu nie wypłacają pieniedzy w terminie !!!!!!!

Xxxx
@anonymous 16.02.2018 16:39

Kiedyś już był strajk i co każdemu karę dowalili. Z tego co wiem trzeba spraw zgłosić do inspekcji pracy. Niemieckie prawo jest jedno dla wszystkich . Wypłaty mają być do 15 dnia każdego miesiąca i nie ważne jaka to firma . Zgłosicie to a dobiorą im się do tyłków

Spawacz

Praca dla spawacza lub montera w Borger. Nie wymagane papiery ale umiejetnosci i chec do pracy. Niemiecka umowa, dwuzmianowy system pracy. Nie wymagamy znajomosci jezyka niemieckiego. Osoby zainteresowane prosimy o wyslanie informacji na temat posiadanych umiejetnosci oraz numer kontaktowy lub adres e-mail na: pracaborger17@interia.pl

Marek

Poda Mi Ktos Nummer Tel do Artura z biura biuro miesci sie na Ul Audikamp 5

anonim

(usunięte przez administratora)

Sasza

Ruskie zlodzieje To chyba najbardziej obiektywna opinia o firmie

Szaman

Weźcie się panie i panowie za konkretną robotę a nie za oczernianie innych ludzi nie znając całej prawdy a jeśli Wam się nudzi to są krzyżówki do rozwiązywania tylko trzeba mieć do tego troszkę w główce A jednej i drugiej niestety tego brakuje !!!!!

Alicja

Czy ktoś z forumowiczów może podzielić się opinią na temat zatrudnienia w Weidemark? Czy poszczególne stanowiska mają jasno określoną ścieżkę kariery? Czy firma organizuje kursy/szkolenia? Często możliwość zatrudnienia jest kluczowa dla osób, które są potencjalnie zainteresowane pracą w konkretnej firmie.

Kamień

Niedlugo będzie temat czekajcie na nowości

Kumpel

Co tam z małym i pasiece bo ucichło coś o nich

Obserwator

Cisza zapadła nareszcie

Lukasz

Sory sam jestem facetem Ale jak bym miał takie myślę jak co nie którzy faceci i kobiety tu to bym że w łeb strzelił czy wy to myślicie że kobieta nie ma swojej godności i jest od razu ku

Alicja

Proszę o zamieszczanie merytorycznych komentarzy na temat firmy weidemark, a nie na temat poszczególnych osób. Forum to nie służy do obrażania innych.

Kolega jojo

No raczej tak chyba ze maly pogonil dode, A Paula dalej z tym rumunem?

luzak
@Kolega jojo 04.05.2017 09:33

a co???? szkoda ci ze twoj rumun cie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i ci nie wyszlo i teraz wypisujesz tu na wszystkich pod roznymi nikami zeby tylko o tobie nie gadali? nie rob z siebie jeszcze większego gowna niz jestes

Paula
@Kolega jojo 04.05.2017 09:33

Witam kolego jojo.... Widze moje zycie ciekawsze od Twojego.... Zapraszam na kawe, wiesz gdzie mieszkam. Dostaniesz informacje z pierwszej reki... Pozdrawiam... Paula:)

wazniak
@Paula 04.05.2017 11:44

Paula nie przejmuj sie wiadomo ktore scierwo teraz wypisuje. bol [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze komus sie uklada a jej nie

Paula
@wazniak 04.05.2017 13:09

Ja w cale się nie przejmuje. Nie mam kim... takie sytuacje bawia mnie i poprawiają mi humor :)

On123

A co oni w trójkącie żyją??? Że razem jeżdżą na zakupy

nick

i kolezanka od kieliszka wam dziewczeta pomaga ratowac sytuacje;) Alicja nie strasz bo nikt sie tu ciebie nie boi

Haha ha

A [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wam a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] moze wam ulzy jak troche popiszecie pogadacie przy kawusi zawsze țo jakis temat do rozmowny nigdy wam sie to nie znudzi najlepiej tak o kims gadac wy swoje wiecie ja swoje wiem ale szczeze mowic zal mi was ze tylko takie zajecie ootraficie sobie znalesc

roza

sami bag pula in mata si in mortii si in familia matii care nai loc de pula noastra!!!!!!!! lopata

kostek
@roza 30.04.2017 21:04

a ta chyba polskiego juz zapomniala a ha ha ha ha

koko

a kto by cie inny wziol???????

Wejd

No jedna wróciła inna pojechała pewnie starym pokazać swojego frajera. Wydoji go z kasy i zamieni na młodszego albo zrobi siebie brzuch i palant będzie bulil na nią i bachora

lopata
@Wejd 29.04.2017 13:39

to sie nabyla roza ha ha a taki mial byc raj na tej rumuni teraz siedzi na werpeloh i wyje jak syrena bo ukochany znowu spierdolil

Opu

Jaki spokój. Cisza zalegla na zakładzie. Aż miło pracować. Pojechali i może ją tam zostawi. Ale fure zabierze napewno.

674

Możesz sobie wyrobić kariere włażąc majstrowi do łóżka. Zapytaj tej która przez robienie laski majstrowi doszła do tego. Tylko uważaj bo ona teraz ważniejsza niż sam majster

Miły

Kochanica majstrow wyjechala to od razu spokojniej na forum sie zrobilo

lolo

znajdzie se kolejnego rumuna dziwka ha ha ktory znowu zrobi jej bachora

Zostaw opinię o Weidemark - Polska

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Weidemark