weidemark

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 340 ocen.

Opinie o weidemark

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie weidemark

Spawacz

Praca dla spawacza lub montera w Borger. Nie wymagane papiery ale umiejetnosci i chec do pracy. Niemiecka umowa, dwuzmianowy system pracy. Nie wymagamy znajomosci jezyka niemieckiego. Osoby zainteresowane prosimy o wyslanie informacji na temat posiadanych umiejetnosci oraz numer kontaktowy lub adres e-mail na: pracaborger17@interia.pl

Marek

Poda Mi Ktos Nummer Tel do Artura z biura biuro miesci sie na Ul Audikamp 5

anonim

(usunięte przez administratora)

Sasza

Ruskie zlodzieje To chyba najbardziej obiektywna opinia o firmie

Szaman

Weźcie się panie i panowie za konkretną robotę a nie za oczernianie innych ludzi nie znając całej prawdy a jeśli Wam się nudzi to są krzyżówki do rozwiązywania tylko trzeba mieć do tego troszkę w główce A jednej i drugiej niestety tego brakuje !!!!!

Alicja

Czy ktoś z forumowiczów może podzielić się opinią na temat zatrudnienia w Weidemark? Czy poszczególne stanowiska mają jasno określoną ścieżkę kariery? Czy firma organizuje kursy/szkolenia? Często możliwość zatrudnienia jest kluczowa dla osób, które są potencjalnie zainteresowane pracą w konkretnej firmie.

Kamień

Niedlugo będzie temat czekajcie na nowości

Kumpel

Co tam z małym i pasiece bo ucichło coś o nich

Obserwator

Cisza zapadła nareszcie

Lukasz

Sory sam jestem facetem Ale jak bym miał takie myślę jak co nie którzy faceci i kobiety tu to bym że w łeb strzelił czy wy to myślicie że kobieta nie ma swojej godności i jest od razu ku

Alicja

Proszę o zamieszczanie merytorycznych komentarzy na temat firmy weidemark, a nie na temat poszczególnych osób. Forum to nie służy do obrażania innych.

Kolega jojo

No raczej tak chyba ze maly pogonil dode, A Paula dalej z tym rumunem?

wazniak
@Paula 04.05.2017 11:44
Witam kolego jojo.... Widze moje zycie ciekawsze od Twojego.... Zapraszam na kawe, wiesz gdzie mieszkam. Dostaniesz informacje...

Paula nie przejmuj sie wiadomo ktore scierwo teraz wypisuje. bol [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze komus sie uklada a jej nie

Paula
@wazniak 04.05.2017 13:09
Paula nie przejmuj sie wiadomo ktore scierwo teraz wypisuje. bol [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze komus sie uklad...

Ja w cale się nie przejmuje. Nie mam kim... takie sytuacje bawia mnie i poprawiają mi humor :)

On123

A co oni w trójkącie żyją??? Że razem jeżdżą na zakupy

nick

i kolezanka od kieliszka wam dziewczeta pomaga ratowac sytuacje;) Alicja nie strasz bo nikt sie tu ciebie nie boi

Haha ha

A [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wam a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] moze wam ulzy jak troche popiszecie pogadacie przy kawusi zawsze țo jakis temat do rozmowny nigdy wam sie to nie znudzi najlepiej tak o kims gadac wy swoje wiecie ja swoje wiem ale szczeze mowic zal mi was ze tylko takie zajecie ootraficie sobie znalesc

roza

sami bag pula in mata si in mortii si in familia matii care nai loc de pula noastra!!!!!!!! lopata

kostek
@roza 30.04.2017 21:04
sami bag pula in mata si in mortii si in familia matii care nai loc de pula noastra!!!!!!!! lopata

a ta chyba polskiego juz zapomniala a ha ha ha ha

koko

a kto by cie inny wziol???????

Wejd

No jedna wróciła inna pojechała pewnie starym pokazać swojego frajera. Wydoji go z kasy i zamieni na młodszego albo zrobi siebie brzuch i palant będzie bulil na nią i bachora

lopata
@Wejd 29.04.2017 13:39
No jedna wróciła inna pojechała pewnie starym pokazać swojego frajera. Wydoji go z kasy i zamieni na młodszego albo zrobi siebi...

to sie nabyla roza ha ha a taki mial byc raj na tej rumuni teraz siedzi na werpeloh i wyje jak syrena bo ukochany znowu spierdolil

Opu

Jaki spokój. Cisza zalegla na zakładzie. Aż miło pracować. Pojechali i może ją tam zostawi. Ale fure zabierze napewno.

674

Możesz sobie wyrobić kariere włażąc majstrowi do łóżka. Zapytaj tej która przez robienie laski majstrowi doszła do tego. Tylko uważaj bo ona teraz ważniejsza niż sam majster

Miły

Kochanica majstrow wyjechala to od razu spokojniej na forum sie zrobilo

lolo

znajdzie se kolejnego rumuna dziwka ha ha ktory znowu zrobi jej bachora

Feta

Jak sobie posypiesz sciezke to napewno zrobisz kariere w firmie!!! Ha ha ha!!!

Alicja

Czy pracownicy mają otwartą ścieżkę kariery w firmie?

On

A co tam u kapsla słuchać i o grzesku nic nie piszecie zgrzecznieli?

19193
@On 28.02.2017 19:49
A co tam u kapsla słuchać i o grzesku nic nie piszecie zgrzecznieli?

Kapsel jak kapsel bez zmian a ten drugi cały czas ośmiesza się i myśli że jest zajebzajebisty buja się z tym brzydactwem i spadł do jej poziomu i tyle

qwer
@19193 06.03.2017 12:38
Kapsel jak kapsel bez zmian a ten drugi cały czas ośmiesza się i myśli że jest zajebzajebisty buja się z tym brzydactwem i spad...

Osmiesza sie ten kto pisze te glupoty caly czas zyjecie zyciem innych zamiast robic swoje i wypir do chalupy to tylko ploty i senscje co kogo obchodzi kto z kim i po co .Niech kazdy spozy w lustro i sam zobaczy na swoja gebe i zapyta sie sam siebie czy jestem taki kryszalowy.Nikt za czyjes grzechy do piekla nie pojdzie

Rex

Widać że syf co najciekawsze jest to że masz na stanie kidlaka rękawice może itp kradnie ci ktoś z szafki i dostajesz do zapłaty 200 euro za co za to że zafke każdy może otworzyć gdyż drzwiczki się da wygiąć takie tu szafeczki ktoś kradnie a pracodawca każe zapłacić zawsze ginie nowym osobom,bo nie wiedzą co jak a pracodawca zarabia bo swojego człowieka który mu skradzione przyrządy przyniesie śmiech jeb,,,,,, odmszusty

Normalni

Poziom kultury osoby podpisujacej się jako banka nie pozostawia żadnych wątpliwości!!!! Takie samo dno jak rumunka i jej śmieszny, podstarzały i wyłysialy,,tatuś " Co do jednego muszę się zgodzić. Przestańcie o tym pisać, nie ze względu na stronę czy na majstra i jego życie. Nie widzicie, że oni się tym żywią. Są tak puści i zepsuci !!! Zróbcie to dla spokoju jego rodziny, córki i żony. Osobiście życzę im wszystkiego dobrego i nie dajcie się dziewczyny jesteście wspaniałe. Słyszeliśmy to nie raz od niego, zanim dal sie dziw.... osaczyć. Bez odbioru :)

Wstyd!!!!!!

No gratuluje tym zdjęciem osiągnąłes szczyt idiotyzmu. Nie masz za grosz honoru człowieku. Gdzie się podział ten majster z którego można było brać przykład??? Czy oprócz rodziny wysłałeś też do polski rozum, kulturę i gust ?? Wstyd i żenada!!!! Z dnem się zadałeś i dnem się stales!!!

556

A co ty tak atakujesz Bronisz majstra kurwiarza

banka
@556 01.02.2017 14:16
A co ty tak atakujesz Bronisz majstra kurwiarza

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ci do tego w twoja piz*e nikt nie zagląda więc daruj sobie wpiwrdalanie sie w zycie innych bo to nie odpowiednia strona do takich glupot. czytać ze zrozumieniem nie potrafisz ? nie wiesz o czym to forum ma być?

Widz

Dokladnie Ciekawe czy doloza kasy Robic trzeba wiecej placa mniej i do tego coraz pozniej szynke odebrali smieci trzeba robic coraz gorzej a majstrowie patrza tylko gdzie tu wsadzic

Stachu

A może popiszcie sobie o tym że Weidemark upie-rdolił wszędzie ludzi i nadal to robią, a roboty dokładają... Co kogo obchodzi życie innych, nie macie własnego życia? Ludzie ogarnijcie sie Polak, Polakowi tak pod górkę robi.

Obserwator

Widzieliście kto dzisisjdzisiaj polecial za rumunka zeby jej zlozyc życzenia ciekawe tylko dlaczego tak w ukryciu te całusy byly może już majster sie jej znudził. Było do przewidzenia.

Nick

Haha tez slyszalam ze wrocil do niej ciekawe kiedy ja walnie po rogach kolejny raz chyba ze juz to zrobil bedzie znowu wielka rozpacz

Idol

Najlepiej odwrucic uwage od siebie. A ktory z was jest swiety ? Majster co posuwa rumunke i rodzine dla tego scierwa zostawil ? Jego przyjaciel co pewnie dzieci wlasnych na oczy nie widzial ( moze i dobrze dla nich), Poznaniak co ru cha wszystko co sie rusza, podobnie Karamba. City moze autorytetem jest Blad ? Troche krytyki wobei siebie i wtedy mozecie innych uczyc jak zyc.

Idol

A co i Pasieki ? Slyszalem ze wrocil

anonim

(usunięte przez administratora)

Hahaha

To znaczy gdzie? Te zdjęcia są? I z kim już nie z majstrem?

D
@Hahaha 07.01.2017 22:35
To znaczy gdzie? Te zdjęcia są? I z kim już nie z majstrem?

Na fejsie

Bohater

Z jakie was szmaty! !!!!! Pierdolniete kobiety które nie mają co robić tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kogoś. Napiszcie która ostatnio z was patrzala w lusterko chyba żadna! !!!! Takie jak wy to tylko użyć można jako szmate do podłogi! !!!!!!

Bogini

A co wy dziewczyny siadacie na nią. Majsterk wam się skończy do plotowania toteraz kto inny. Może to zwykła zazdrość ze komuś w życiu się udaje a ktoś zostanie z niczym! !!!. A w kolejce kto następny? ??? Żal mi was. Lepiej zajmijcie sie swoimi dziećmi i facetami bo następni spiedola do rumunki! !!!!!!

123

Jaka" Pani Agnieszka" chyba scierwo co zbiera informacje o kazdym a pozniej podaje dalej ale z upiepszona historia. Najpierw naslucha sie plot a poznej dodaje swoje trzy grosze i powtarza. A z bagnem Weidemarku ma tyle wspolnego, ze wszystkie baby do niej chodza, spowiadaja sie jak u ksiedza a ona potem wszystko to rozglasza po Sögel.

anonim

(usunięte przez administratora)

Kolega

Jaka pani Agnieszka ?Kawal k ... rwy i plociucha. Do Pani to jej bardzo daleko :-)

D

Jak się ma rumuńskie ścierwo udusić małpe

Ol
@D 01.01.2017 22:11
Jak się ma rumuńskie ścierwo udusić małpe

Ale po co sobie ręce budzić tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Zlo wróci i do niego i do niej Zresztą on nie pierwszy i nie ostatni Szkoda tylko że zmarnował sobie życie

XXX

A ja wam życzę dbajcie o siebie kto się śmieje niech się śmieje, w ten Nowy Rok a na ludzi miejcie wyjebane:)

Kolega
@XXX 31.12.2016 12:04
A ja wam życzę dbajcie o siebie kto się śmieje niech się śmieje, w ten Nowy Rok a na ludzi miejcie wyjebane:)...

Ten się śmieje kto się śmieje ostatni a ci co teraz się smieja i bawią nie będą ostatni

Nowy rok

Na ten Nowy 2017 Rok tym którzy okazali się gnojami i kur.... życzę aby wrócił im rozum żeby otworzyli oczy i zobaczyli co dzieje się wokół nich jak ludzie się z nich śmieją i żeby się ogarneli.

k

ale jaja

Riki tiki narkotyki

Wiedzialem ze malzenstwo Grzegorza nie przetrwa wszystko bylo robione na sile pozbycie sie Agnieszki z zakladu one przyjechaly tutaj i nagle idealna rodzina...pamietacie jeszcze Agnieszke byl z nia pare lat i byl calkiem inny facet byl normalny ostatnio wpadla na zaklad na chwile bardzo dobrze wyglada radzi sobie jakos dziewczyna...nie zdziwilbym sie jakby wrocil i sciagnal ja spowrotem a nie bral sie za rumunskie go..o Zdrowych i wesolych dla Wszystkich :)

Ricki bez tiki
@Riki tiki narkotyki 25.12.2016 05:08
Wiedzialem ze malzenstwo Grzegorza nie przetrwa wszystko bylo robione na sile pozbycie sie Agnieszki z zakladu one przyjechaly...

Nie ładnie tak samej o sobie pisać. Skoro masz się dobrze to po co tu piszesz i się ośmieszasz

Chłop

A co mnie Grzegorz obochodzi ma facet rozum to jego sprawa nie rozumiem co wy do niego macie każdy po nim jedzie tak jak by to był wasz ojciec, syn czy kto jest dorosły i wie co robi

Haha

Dużo jest was :)

RL
@Haha 19.12.2016 21:11
Dużo jest was :)

Grzegorz jest nas dużo więcej niż te ta trójca jak to napisałeś. szkoda bo byłeś lubiany i szanowany a teraz jesteś dla wielu nikim. Taki fajny facet na własne życzenie utopił się w bagnie. Jak mogles się tak zeszmacic. Wstyd i żenada. Może kiedyś dasz radę wyciągnąć się z tego ?

Chłop

Alicja my nie mamy o czym rozmawiać

Chłop

A nie wiecie co Majstrowa od Janusza robi

LP

Ja też tu długo pracuje. Doda jest ok,to naszemu majsterkowi miłość mózg skasowała...

Alicja Monika Kaśka
@07 19.12.2016 18:44
Od razu widać kto to forum prowadzi. Dziewczętom się chyba nudzi ich życie ktore stalo sie monotonne więc interesują się życie...

Wypraszam sobie bardzo ale tak jak inni odwiedzam to forum. Nie tylko ja zresztą. A jeśli o życie innych to mam to w głębokim poważaniu bo mam swoje. I proszę mi uwierzyć żadnej z nas się nie nudzi. Miałyśmy chociaż odwagę podpisać się imieniem. Co kto robi to nie nasza sprawa. I bardzo proszę z dała od nas.

Cham
@Alicja Monika Kaśka 19.12.2016 20:35
Wypraszam sobie bardzo ale tak jak inni odwiedzam to forum. Nie tylko ja zresztą. A jeśli o życie innych to mam to w głębokim p...

Faceci ci sami szkoda ze dziecko kazde z innym skonczcie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] te glupoty.

Chłop

Kurde co wy tu piszecie? Ja tu pracuje 10 lat i znam prawie wszystkich , Doda ty wogole się nie przejmuj tymi wpisami bo to muszą pisać jakieś sfrustrowane osoby

111

ŻENADA PAJACE PIERDOLNIJCIE SIĘ W ŁUBY

D

Jesteście [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zamiast żyć ze sobą w zgodzie a szczególnie na obczyźnie to wy się tak zachowujecie wstyd .Pomocy jeden od drugiego nie ujzy o życzliwości nie wspomnę szkoda gadać .Jesteście fiutami i tyle w temacie

Oxy

Ludzie czy was po....nie macie własnego życia,własnych problemów,obrabiacie komuś dupe nie wiedzac jak naprawde jest i jak maja w życiu.Zajmijcie sie soba nudzi wam sie to wezcie dodatkowe prace,wydaje mi sie że to forum nie jest po to żeby tacy jak wy obrabiali ludziom po za plecami dupy nawet nie majac odwagi sie podpisac osobiscie....Chcecie coś powiedzieć to powiedzcie wprost a tutaj wydajcie opinie tylko na temat firmy...Grzegorz odpisujac im zniżasz sie do ich poziomu daj spokoj nie warci sa tego...Ludzie czy wasze hamstwo już nie zna granic????

p.d
@Ble 12.12.2016 08:57
Najpierw trzeba było by ja znaleźć tyle fetu nie wiem jak maly to robi ble wyrzygac tylko mozna sie na ciebie ble...

ja się swojej tuszy nie wstydzę i dlatego mały może mnie nie rusza a ty taka piękna że nie chcesz podać swego imienia żeby ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie opisali.

Przemek

Może coś jest w tym co piszesz :D:D hahaha Tylko napisz kim jesteś :D Z anonima to ja każdemu mogę grozić :)

1

Porządki niech każdy zacznie od siebie nieroby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Najwięcej udzielają się tu ci którzy o sobie nie mają nic dobrego do powiedzenia. Jak jesteście tacy świeci to podpisuje się nazwiskami wieśniaki .

Zostaw opinię o weidemark

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie weidemark