HOMELLO GROUP

• Koninek
  • Zgierzynka
  • Białokoszyce

3. Opinie o pracodawcach Pniewy
  5. Opinie o HOMELLO GROUP Sp. z o.o. Sp.k.

Opinie o HOMELLO GROUP Pniewy

Nie przegap nowości o HOMELLO GROUP Sp. z o.o. Sp.k.!

Wywiadu udzielił/aZarząd

25.10.2023 14:31

Czym zajmuje się Państwa firma?

Zajmujemy się produkcją tworzyw sztucznych. Podstawą naszej produkcji są opakowania z pianki PE oraz podkłady podłogowe.

W jakim mieście Państwo działacie?

Siedziba firmy Fair Packaging znajduje się w Buszewie (niewielka wieś pomiędzy Pniewami, a Szamotułami).

Jak wyglądały początki firmy?

Firma powstała w 2003 roku i z początku opierała się na działalności handlowej. Następnie po kilku latach uruchomiliśmy własną linię produkcyjną. W ciągu kilkunastu lat osiągnęliśmy pozycję wiodącego producenta pianki PE w branży opakowaniowej. Obecnie dostarczamy najwyższej jakości produkty, oferujemy profesjonalne doradztwo i gwarantujemy wysoki poziom obsługi Klienta.

Jak prezentuje się Państwa otoczenie biznesowe?

Jesteśmy godnym zaufania partnerem biznesowym wielu wiodących firm. Nasi główni kontrahenci to przedstawiciele branży automotive, elektronicznej oraz meblarskiej.

Jak wygląda struktura Państwa firmy?

Posiadamy Dział Produkcyjny pianki PE i podkładów podłogowych oraz Dział Przetwórstwa Pianki. Dział Magazynów odpowiedzialny jest za obsługę produkcji i wysyłkę produktów gotowych do klienta. Ponadto mamy dwa Działy wspierające: Dział Kontroli Jakości oraz Dział R&D, czyli pracownicy czuwający nad jakością produktów oraz rozwiązujący problemy technologiczne na liniach produkcyjnych. Ważną częścią firmy jest też Administracja, czyli: Dział Handlowy, Dział Obsługi Klienta/Zakupów/Planowania, Dział Księgowości i Dział HR. Obecnie firma zatrudnia 90 pracowników. Największy udział w zatrudnieniu mają pracownicy produkcyjni.

Jakie plany związane z zatrudnieniem macie Państwo w najbliższym czasie?

W najbliższym czasie nie przewidujemy zwiększenia zatrudnienia. Dopiero po zwiększeniu możliwości wytwórczych, będziemy potrzebować dodatkową ekipę pracowników produkcji. Jest to praca trzyzmianowa i odbywa się od poniedziałku do piątku.

Jak przebiega rekrutacja w Państwa firmie?

Nasz proces rekrutacyjny składa się z czterech etapów. Pierwszy etap to weryfikacja przesłanych CV. Drugi etap to telefon pracownika Działu HR i krótka rozmowa z kandydatem. Trzeci etap to spotkanie w siedzibie firmy. Może ono wiązać się z wykonaniem zadania rekrutacyjnego. Czwarty etap to spotkanie z przyszłym przełożonym i rozmowa z nim. Jeśli obydwie strony zdecydują się na współpracę, to witamy na pokładzie nowego członka załogi!

Jak wygląda proces wdrożenia nowego pracownika w Państwa firmie?

Pierwszego dnia pracy nowa osoba otrzymuje od przełożonego dwumiesięczny Indywidualny Plan Wdrożenia, który przedstawia poszczególne etapy zapoznawania się pracownika z procesami funkcjonującymi w firmie. Nowa osoba jest w tym okresie pod nadzorem dedykowanego opiekuna i bezpośredniego przełożonego. Na koniec przeprowadzamy z pracownikiem rozmowę podsumowującą, w celu zweryfikowania umiejętności wykonywania samodzielnej pracy na danym stanowisku.

W jaki sposób dbacie Państwo o rozwój pracowników?

Szkolenia pracowników są przeprowadzane zgodnie z obowiązującymi przepisami BHP. Pozostałe szkolenia realizowane są zgodnie z potrzebami działu. W firmie możliwe są działowe spotkania integracyjne, w ramach środków z ZFŚS. Spotkania pomagają integrować się zespołom i ułatwiają proces adaptacji nowych osób. Najważniejsze informacje dotyczące działalności firmy przekazujemy na cyklicznych spotkaniach. Wszelkie zapytania i uwagi podwładnych, mogą być zgłaszane na bieżąco bezpośredniemu przełożonemu na codziennych odprawach lub na cotygodniowych dyżurach przedstawicieli Zarządu.

Jakie macie Państwo plany rozwojowe?

Obecnie planujemy rozbudować Dział Produkcji pianki oraz podkładów podłogowych. Dzięki temu rozszerzymy asortyment produktów, które będą dostępne na rynku krajowym i zagranicznym.

co za dno

08.01.2025 17:49

nie warto nawet jechac na rozmowe o prace oferuja najnizsza krajowa a praca ciezka i wymagajaca Opcja do zaakceptowania tylko dla Ukrów, no chyba ze jestes desperatem...

27.11.2024 14:45

27.11.2024 14:49

Zapraszam do złożenia aplikacji na adres mailowy: [email protected]

17.12.2023 07:01

Są przewidywane przyjęcia do biura zaraz po nowym roku? nie widzę chyba w opiniach bezpośredniego nawiązania z ostatniego czasu do pracy jako specjalista ds. logistyki a wiem ze kiedyś publikowano taka ofertę w internecie – zainteresowała mnie. Prócz zarobków możecie tez mi udzielić informacji co do trybu pracy? czy wprowadzono do dziś model hybrydowy?

20.12.2023 10:39

Dziękujemy za zainteresowanie. Praca w działach administracyjnych jest pracą w systemie stacjonarnym. Jednak obecnie firma nie poszukuje pracowników biurowych. Zachęcamy do śledzenia naszych ogłoszeń pracy na portalach internetowych.

11.12.2023 05:41

Szukam pracy pierwszej, ale trochę mnie przeraża wizja tej pracy rotacyjnej, w takim systemie. A w ogłoszeniu na magazyniera czytam, że tak właśnie tu jest. Co ile się zmienia tryb? Można zrezygnować z nocek jak się chce czy są obowiązkowe? Jak tak to mam nadzieję, że chociaż płacą jakiś dodatek dobry za pracę w takiej porze

11.12.2023 08:43

Dziękujemy za zainteresowanie ofertą pracy. Praca jest organizowana w cyklu tygodniowym. Obecnie praca jest w systemie dwuzmianowym i na ten moment firma nie przewiduje pracy na trzeciej zmianie. Dodatek nocny jest regulowany w wysokości zgodnej z przepisami prawa pracy. Zachęcamy do wysłania aplikacji.

15.11.2023 10:03

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Fair Packaging Sp. z o.o. Sp.k?

10.12.2023 20:56

Atmosfera jest niefajna. pracownicy strasznie fałszywi kierownictwo bez doświadczenia Firmą podzielona na kilka obozów które nie bardzo się lubią (obgadywanie za plecami itp to codzienność ) zdarza się (usunięte przez administratora)i nadużycia związanie między innymi z godzinami pracy itp.

14.11.2023 21:57

Firma kompletnie nieprofesjonalna.warunki pracy są nieciekawe chodzi tutaj konkretnie o skrajne temperatury pracownicy sa fałszywi w szczególności tak zwany Gang Perzów.najlepsi koledzy czy też koleżanki a za plecami dupę rombią tak że ogólnie praca tutaj nie wygląda za ciekawie ani atmosfera nie jest fajna ani warunki w zakładzie a w dodatku wynagrodzenia niskie.

10.10.2023 17:10

Możecie tam pracować latami i nic z tego nie dostaniecie.Pracodawca kompletnie nie docenia pracowników z długim stażem.
    Cyrk

04.10.2023 19:35

Firma jest strasznie nieprofesjonalna. Totalne machloje związane z produktami np: -Kiedy rolki są pofalowane pracownicy na szybko próbują je prasować zwykłymi deskami i wysyłają zdjęcie przełożonym ukazujące niby dobry produkt -Pracownicy RWS swego czasu wylewali odpady poprodukcyjne do kanalizacji -kiedy przyjeżdza kontrola specjalnie jest oprowadzana po firmie trasą przy której nie będzie miałą czego się doczepić -Kontrola jakości nic nie znaczy.produkty które nie przeszłyby kontroli jakości są produkowane na trzeciej zmianie na której nie ma kontrolerów. -Pracownicy pracują często w warunkach w których nie powinni (gorąco/zimno/duże zapylenie) -Brak poszanowania doby pracowniczej -Bywało tak że ktoś robił dłużej niż 12 godzin Możnaby tak wymieniać i wymieniać...
    Były

30.08.2023 16:18

Pracowałem w tej firmie przez krótki czas. Ludzie są mili ale wszystko poza tym fatalne.Sprzęt i zarządzanie to jakaś totalna (usunięte przez administratora),wynagrodzenia śmiechu warte. A prawa pracy są dla pracodawcy absolutnie niczym.
    RWS

30.08.2023 16:24

Na hali RVS panują straszne warunki bardzo duże zapylenie,wysokie temperatury do tego rolki wyrobu są ciężkie i to wszystko za niewielkie pieniądze,szkoda zdrowia na to żeby tu robić tymbardziej za takie pieniądze.
    KKK

04.10.2023 19:11

Dobrze powiedziane ....Sprawiali wrażenie.A w rzeczywistości jest inaczej. Co do dyrektora on to wogóle ma jakieś swoje nierealne wizje.
    Kandydaci na magazyn

04.10.2023 18:19

UWAGA !!! Firma szuka na stanowisko magazynier.w ofercie jest napisane że wypłata to 3700 netto Nie dajcie się na to naciąć. 3700 netto to kwota po okresie próbnym razem z bonusem który ostatnio nawet nie jest wypłacany.Przez pierwsze 3 miesiące dostaniecie może 2700 netto.potem 3100 zł.może wpadnie bonus wtedy będzie więcej ale firma póki co nie zarabia więc nie nastawiajcie się.Podwyżek nie będzie to wiadomo z góry.
    FP.

04.10.2023 18:20

Jak nie macie ukończone 26 lat to może macie 3700 netto z bonusem.ale pracownicy po 26 roku życia którzy odprowadzają podatek dostają mniej.

27.09.2023 14:54

Witam, trafiłem w necie na ich ofertę dla magazyniera - operatora wózka widłowego. Na takim stanowisku też nie ma co liczyć na podwyżki? Aż ciężko mi uwierzyć, że z roku na rok nic dodatkowo dostać nie można ;/ Na początek do 4150 brutto, więc fajnie jakby mogło być coś więcej w przyszłości. Praca na 3 zmiany, a da się dogadać co do grafiku? Czy nadgodziny często się zdarzają na magazynie?

04.10.2023 17:40

Nie masz co liczyć na dodatkowe pieniądze.To jest właśnie powód dla którego szukają pracowników,ponieważ starsi pracownicy zwalniają się ze względu na brak jakichkolwiek podwyżek,brak jakiegokolwiek rozwoju etc. Tymbardziej teraz kiedy firma nie zarabia nie ma na co liczyć.pewne jest tylko to że narobisz się tutaj sporo i nic z tego miał nie będziesz. A zdarza się tak że pracownicy przychodzą tu do pracy jakby nigdy nic i dostają wypowiedzenie przed nos.Więc nie ma ani pieniędzy ani stabilności. Omijajcie tego pracodawce szerokim łukiem jest wiele lepszych miejsc do pracy niż Fairpackaging.
    ......V......

04.10.2023 18:15

4150 To ty dostaniesz po 3 miesiącach pracy.Wcześniej dostaniesz mniej.
    PRACA

04.10.2023 17:58

Firma ma szanse na rozwój ale trapi ją pewien problem.(usunięte przez administratora) A wiecie od czego uzależniona jest premia w tej firmie ? od Zysku firmy przed opodatkowaniem,jeśli jest powyżej założeń to pracownicy dostają premie.Szkoda tylko że po pierwsze pracownik sam nie jest w stanie wpłynąć na to czy dostanie premie a druga srpawa to nikt nie ma dostępu do tej statystyki.Równie dobrze (usunięte przez administratora)może powiedzieć że w tym miesiącu nie dajemy premii i koniec nie ma możliwości zweryfikowania tego. (usunięte przez administratora) Straszna firma
    KKK

04.10.2023 17:22

Firma wygląda ładnie z zewnątrz ale od środka to już inna bajka. Ludzie którzy tym zarządzają nie mają pojęcia jak to powinno wyglądać w normalnej firmie.Stare maszyny,przeciekające dachy,wszechobecne mydlenie oczu, do tego wyzysk(najlepiej jakbyś pracował na trzech maszynach jednocześnie za (usunięte przez administratora))

04.10.2023 17:17

Praca na hali przetwórstwa jest bardzo monotonna. Maszyny mają po kilkadziesiąt lat. Zarobki niskie plus firma ostatnio nie zarabia więc nawet premii nie wypłacają. Atmosfera nieciekawa co druga osoba wbiłaby nóż w plecy. Kierownictwo to kompletna ciemnota.
    Pracownicy

03.10.2023 23:00

Pracowałem na produkcji przez pewien czas, co zauważyłem ? 1) więcej pracowników z Ukrainy niż z Polski 2) pracownik jest wykorzystywany na kilku stanowiskach a zarabia tyle co pracownik na jednym stanowisku 3) brak szacunku do drugiego człowieka, robienie sobie na złość. 4) firma nie idzie z postępem czasu 5) stare maszyny, które często się psują 6) premia, która nie przekracza pewnego pułapu a wszystko to kwoty brutto, które są bardzo śmieszne 7) mydlenie oczu 8) brak bonusu niby firma nie osiąga zysku 9) brak podwyżek 10) wczasy pod grusza od lat kwota się nie zmienia
    Produkcja

03.10.2023 17:48

Pracownicy pracują tu na bardzo starym sprzęcie.Poziom zarządzania tutaj upadł poniżej dna.Planowanie nic nie potrafi zrobić dobrze.Warunki są ciężkie nie polecam pracy w tej firmie
    Marcel

05.01.2023 12:43

Czy ktoś może podzielić się informacją o stanowisku brygadzisty? Jakie obowiązki? Atmosfera? Czy brygadzista pracujący? Da się tam zarobić 6000na rękę?

20.04.2023 23:42

6 na rękę ? Śmieszne nawet 5500 brutto nie dostaniesz.na rozmowie o pracę pierwsze co usłyszysz to to że nie ma podwyżek.obowiazków masa, dużo wiedzy do przyswojenia aby to wszystko ogarnąć,nieciekawa atmosfera.Nie polecam.

27.09.2023 13:54

Tutaj nikt nie ma 6000 na rękę płacą w tej firmie jest śmieszna obowiązków bardzo dużo warunki ciężkie (bardzo duże temperatury na hali) ogólnie nieciekawa praca
    Krysia

03.08.2023 09:32

Gdzieś w sieci wyszukałam oferte pracy, ale mam pytanie o kasę. Czy wicie ile można zarobić tu jako Kontroler Jakości? Znacie konkretną stawką albo chociaż widełki płacowe jak się ma doświadczenie kilku lat??
    Milena

03.08.2023 14:56

Na kontroli jakości będziesz mieć zapłacone tyle co pracownik produkcyjny.
    ...

24.04.2023 05:59

Cała firma to jeden wielki cyrk.zarzadzanie totalnie leży,atmosfera nieciekawa,zarobki niskie.

14.09.2022 19:47

Poszukiwano osoby na stanowisko Logistyk. Czy ktoś był w firmie Fair Packaging Sp. z o.o. Sp.k na rozmowie kwalifikacyjnej? Czy można zarobić 6100 ?
    Były

20.04.2023 23:04

Tak jak kolega mówi zarobki śmieszne,atmosfera w scm nieciekawa, jeśli myślisz że z czasem zasłużysz na podwyżkę to nie masz co się łudzić nadzieją.są tam tacy co po 10 latach pracy nie dostali absolutnie nic jedynie jednorazowo przyznane 1000zł premi za przepracowanie 10 lat.nie polecam pracy w tej firmie.

20.04.2023 23:45

Poprzedni logistyk wyleciał za nic z dnia na dzień bardzo ciężko wytrzymać w dziale SCM,atmosfera fatalna,ludzie fałszywi,wynagrodzenie niskie,nigdy nie masz pewności że przyjdziesz do pracy dowiesz się że jesteś zwolniony.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HOMELLO GROUP?

Kontakt - HOMELLO GROUP Sp. z o.o. Sp.k.

Gruszowa 21 64-500 Pniewy

REGON:301911183

KRS:0000972011

Branża główna: Opakowania i pakowanie

10.08.2020 10:26

Jak długo czekaliście na odzew z Fair Packaging Sp. z o.o. Sp.k? Oddzwaniają zawsze?

11.08.2020 08:22

witam, obecnie poszukujemy pracownika na stanowisko magazyniera. jesli masz uprawnienia na wozki widłowe-zapraszamy do kontaktu:) [email protected] skontaktujemy sie z Toba jak szybko bedzie to możliwe

20.04.2023 23:39

Odzywają się zawsze i bardzo szybko, przygarną każdego,bo nikt nie chce u nich pracować.
    kandytat

27.05.2021 21:02

Można przybliżyć pracę na magazynie ? Krótka charakterystyka ?
    Obraz magazynu.

20.04.2023 23:36

Krótko i na temat ? Proszę bardzo. Robisz za (usunięte przez administratora), dźwigasz ciężary (HDPE/METALIZA) które potrafią ważyć do 80kg brutto - w dodatku sam (bo na rannej zmianie jest 2 magazynierów ale na popołudniu i nocce już zostajesz sam i nikt ci w tym nie pomoże,latem gorąco, zimą niewiele więcej niż na dworze, niezależnie od tego czy pracujesz na MWG,magazynie pianiek,czy magazynie materiałów do produkcji (który swoją drogą jest wiatą ktora ledwo trzyma się kupy). Ogólnie totalna nędza.
    Matyldax22

24.01.2021 12:56

Witam, a jak wygląda kwestia urlopu w Państwa firmie ? Czy pracownikowi należy się urlop np. tygodniowy w czasie okresu próbnego lub po okresie próbnym ?

25.01.2021 08:13

urlop należy sie zgodnie z przepisami kodeksu pracy

20.04.2023 23:31

Szczególnie ten narzucany na pracowników wtedy kiedy jest to dogodne dla firmy.(w zeszłym roku kiedy było mniej pracy kierownictwo ciągle narzucało urlopy na pracowników).
    edka

02.04.2023 18:26

Czy kierownictwo jest miłe i da się z nimi dogadać?

20.04.2023 23:28

Miłe ? Owszem,czy da się dogadać ? Różnie to bywa.
    Cała Prawda.

20.04.2023 23:21

Fairpackaging.Firma bez przyszłości, Mały zakład w którym grupa ludzi próbuje bawić się w korporację. I do tego prezes który nie ma zielonego pojęcia o tym co dzieje się w jego firmie.o całej fuszerce która wychodzi z dnia na dzień.na każdym spotkaniu pracownicy kłamią mu w żywe oczy.Brak jakiegokolwiek planowania (planista niby jest -(usunięte przez administratora))ale to planowanie mu kompletnie nie wychodzi.całe partie pianek które wychodzą z ekstruder-ów i nie nadają się do niczego.tony odpadu i zmarnowanych materiałów.wszechobecne machloje (wylewanie toksycznego oleju z RWS do studzienek,zbyt duże zapylenie aby można było wykonywać pracę w niektórych miejscach,pracownicy magazynowi którzy sami dźwigają rolki folii po 60/70 Kg (dopuszczalnie można podnosić 30 pracując na umówię o pracę) etc.do tego cała logistyka działa na systemie SubiektGT- który nadaje się co najwyżej do warzywniaka a nie tego pokroju firmy.brak jakiegokolwiek docenienia pracowników.są tacy co pracują tam (usunięte przez administratora) lat i nie mają z tego nic.wypłaty praktycznie na każdym dziale są niskie.Firma jest istnym cyrkiem.zero przyszłości,zero jakości.atmosfera kiepska,kadra kierownicza która nie ma pojęcia co robi.oto cały obraz firmy.trzeba być niespełna rozumu żeby się tu zatrudnić.strata czasu.
    Ostap

08.08.2022 20:13

Jaka jest stawka godzinowa w rvs?
    Ostap

09.08.2022 20:58

A jaka stavka dlya mężczyzn?

13.09.2022 14:58

Firma jest podzielona na działy. RWS recykling itd. na każdym dziale jest kierownik/brygadzista Akurat na tych działach pracują sami mężczyźni . Kobiety pracują przy bardziej lekkich pracach

17.03.2022 15:09

Aplikowaliście na Koordynator w Fair Packaging Sp. z o.o. Sp.k i zostaliście zaproszeni na rozmowę rekrutacyjną? Podzielcie się swoimi wrażeniami dotyczącymi bezpośredniego spotkania z przedstawicielami firmy. Wasza opinia może okazać się cenną wskazówką dla innych użytkowników.
    miron

21.06.2022 17:04

Jak chcesz pracować za małe pieniądze to twoja sprawa.
    LOL

12.09.2022 14:47

To prawda, pracę można stracić z dnia na dzień i zostać potraktowany -bez powodu- jak niepotrzebny śmieć bo ktoś ma taka zachciankę, bo mu już nie pasujesz. W firmie porobiły się obozy pracowników i działy w firmie rywalizują ze sobą, zamiast współpracować, co wpływa na negatywną atmosfere w firmie i jej szkodzi. Oczywiście prezes nie ma o niczym pojęcia bo na spotkaniach kłamie mu się w żywe oczy i zamiata (usunięte przez administratora) pod dywan. Bardzo nie polecam pracy w tej firmie i przestrzegam każdego kto myśli o zatrudnieniu, bo możecie tego później bardzo żałować...

19.11.2020 10:25

Czy Wigilia jest dniem wolnym od pracy w firmie Fair Packaging Sp. z o.o. Sp.k? Jeśli nie, to jak to wygląda, są skrócone godziny pracy?

19.11.2020 11:02

Wigilia jest dniem wolnym od pracy jak i okres pomiedzy Świętami i Nowym Rokiem.
    Hejkanaklejka

02.03.2022 12:11

Wigilia i okres świąteczny od około 20grudnia jest wolny. Do pracy wraca się po nowym roku.

28.02.2021 10:42

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w Fair Packaging Sp. z o.o. Sp.k?

01.03.2021 08:16

witam, W firmie odbywa się coroczna impreza firmowa oraz działowe wyjazdy integracyjne. Obecnie ze względu na obostrzenia dot. COVID-19, niestety impreza jak i wyjścia działowe zostały zawieszone. Zostaną wznowione po zakończeniu pandemii.
    Monika

01.03.2021 04:39

Dzień dobry, jak wyglądają dni pracujące w okresie wielkanocnym ?
    Matyldax22

13.01.2021 15:21

Witam, czy na stanowisku pracownik produkcji/operator linii produkcyjny soboty są dniem wolnym od pracy ? Czy jest to dzień roboczy lub dniem nadgodzin dla chętnym ?

13.01.2021 16:00

Witam, Praca obowiązuje od poniedziałku do piątku. sobota bardzo rzadko jest dniem pracującym.
    Maciek

13.01.2021 15:23

Ile wynosi miesięczne wynagrodzenie dla pracownika produkcyjnego ? Czas pracy 8 czy 10 godzin ?

07.06.2020 18:15

Wiecie czy firma szuka chętnych do pracy ?

01.05.2020 10:26

Wiecie czy w Fair Packaging Sp. z o.o. Sp.k szukają chętnych na staż?

04.05.2020 08:00

niestety nie ma możliwości odbycia stazu

19.01.2020 17:47

Czy rozmowa kwalifikacyjna odbywa się w siedzibie firmy Fair Packaging Sp. z o.o. Sp.k?

29.04.2020 10:06

Tak, w m. Buszewo

29.04.2020 10:08

wystarczy cv w oparciu którego odbywa sie rozmowa. Rozmowa dotyczy doświadczenia kandydata, ambicji kandydata jak i opisu stanowiska na które jest poszukiwany nowa osoba
    Szuka

31.03.2020 13:21

Dzień dobry czy szukają ludzi do pracy
    Łysy bamber

25.11.2019 21:44

A czy ta firma się czasem nie spaliła????

07.10.2019 12:36

Czy w firmie Fair Packaging Sp. z o.o. Sp.k występuje system zmianowy? Jak to wygląda na stanowisku Magazynier?
    Firna

13.10.2019 21:42

Tak. 2 zmiany
    Pipka

06.10.2019 21:15

Ta firma jeszcze funkcjonuje ?
    NAGANIACZ69

16.09.2019 13:58

Nie polecam pani Kierownik

Zostaw merytoryczną opinię o HOMELLO GROUP Sp. z o.o. Sp.k.