Colep Polska Sp. z o.o.

Kleszczów

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 104 ocen.

Opinie o Colep Polska Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Colep Polska Sp. z o.o.

Misiewicz

Zdolni ludzie robią w tej firmie bardzo szybkie kariery... oczywiście, nie zarabia się kokosów, ale można w ciągu 2-3 lat przejść od szeregowego pracownika do koordynatora czy managera. Praca jest wymagająca... ale coś za coś. Nie można tylko narzekać. Trzeba mieć tylko otwarty umysł i nie bać się ryzyka.... i odpowiedzialności.

Nie placzek
@Misiewicz 13.07.2017 19:27
Zdolni ludzie robią w tej firmie bardzo szybkie kariery... oczywiście, nie zarabia się kokosów, ale można w ciągu 2-3 lat prze...

Nie rozumiem jednej kwestii w Pana wypowiedzi. Napisal Pan cytuje: "Praca jest wymagajaca... ale cos za cos." Moglby Pan uargumentowac to "cos"co sie dostaje w tym zakladzie za wysilek wlozony w nauke i poswiecenie w pracy zwazajac na to, ze praca faktycznie jest wymagajaca a odpowiedzialnosc wysoka. Nie wydaje mi sie (i sadze, ze nie tylko mi, jak nie 90% pracownikow) ze harowa gdzie brakuje ludzi w zalodze, najnizsza krajowa jest wystarczajacym argumentem pozawalajacy mowic , ze np. na dziale mieszania, gdzie ma sie do czynienia z rakotworcza chemia 1600 zl to chociaz pozory stwarzajace godziwe wynagrodzenie?

Agnieszka

Czy Wy opisujecie jakieś konkretne stanowiska, które zarabiają takie pieniądze i pracują w nocy? Rozumiem, że nie jesteście zadowoleni z pracy magazyniera, ale o innych stanowiskach nikt nic nie pisze. Sama firma Colep Polska Sp. z o.o. ma dużo ofert pracy i nie musi to oznaczać, że każdą posadę macie odradzać: https://www.gowork.pl/praca/colep-polska-sp.-z-o.o.;pr Wypowie się ktoś o tych stanowiskach?

Ok

Rzeczywiście są świetne zarobki jak 6 nocek z rzędu pracujesz to na najniższej krajowej 1800 zł zarobisz to rzeczywiście bardzo dobre zarobki w dzisiejszych czasach..........

Pracownik

Ludzie, co Wy wypisujecie. Przecież to jest przykład porządnej firmy. Zarobki idealne do posiadanych umiejętności. Kierwonik produkcji wykwalifikowany. Zna sie na robocie jak mało kto. Dyrektor operacyjny spoko gość. I pogadasz, pożartujesz, nie nakrzyczy na Ciebie. Świetna atmosfera w zakładzie, ludzie uśmiechnięci , szczególnie cieszą się gdy jest przezbrojenie albo trzeba coś posprzątać. Nikt na nic nie narzeka. Porządny zakład , a nie (usunięte przez administratora) jakiś (usunięte przez administratora).

Justa

hej powiedzccie mi jak tam sie zarabia teraz bedac na umowe zlecenie?

Agnieszka

@ksjngslkjrgnjklsd no jeżeli pracownicy wiedzą od pracodawcy o wszystkich warunkach przed podpisaniem umowy i ją podpisują tzn. że się godzą na te warunki. A Ty pracowałeś w Colep Polska i masz takie same zdanie?

Agnieszka

Czy inni pracownicy produkcji mają takie same odczucia jak @xq, bo może po prostu to za ciężka praca dla Ciebie, a dla innych jest w porządku. Każdy człowiek jest inny i ma inne predyspozycje. To ważne do wyjaśnienia, bo akurat Colep Polska poszukuje pracownika produkcji i może ktoś będzie chętny (http://www.gowork.pl/praca_podglad,6686078?keywords=&region=).

xq

Nie polecam nikomu pracy w COLEP KLESZCZÓW na stanowisku pracownika produkcji! Jest to ciężka praca fizyczna za najniższą krajową. Na starej hali panuje straszny hałas, na nowej jest w porządku. Pracownicy są nie kulturalni, wszyscy klną a w szczególności liderzy, którzy uważają się za nie wiadomo kogo (krzyczą i przeklinają na potęge) motywując pracowników do szybszej pracy. Praca dla ludzi o silnych nerwach, w której można się uwstecznić.

anonim

(usunięte przez administratora)

ksjngslkjrgnjklsd

Co tam płaczesz? Każdy może wyrazić swoją opinię na temat danego pracowadwcy, chociażby po to, żeby ostrzec innych przed zatrudnianiem się u niego. Chcecie zmian w kwestiach zarobków to przestańcie się zatrudniać w takich firmach, które maksymalizują zysk na pracownikach. A jak mimo to podpisujecie z nimi umowę to proszę grzecznie wykonywać swoją pracę.

Świerzak

Praca ciężka, czasem jest stres ale ludzie sobie pomagają. I to ludzie motywują, żeby wstać i iść do tej pracy. Kierownictwo... zależy na kogo się trafi.

Agnieszka

@Belweder to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony. Co jeszcze możesz powiedzieć o pozytywnych aspektach pracy w Colep Polska Sp. z o.o.? Na jakim stanowisku jesteś zatrudniony? Chętnie poznamy Twoją opinię.

Belweder

Nie można narzekać. Pieniądze zawsze płacone terminowo. Nikt nikogo nie oszukuje... Jeżeli ktoś się zdecydował, to nie powinien czuć się oszukany. Kierownictwo idzie na rękę. Można się dogadać...

Agnieszka

@oburzona, jesteś pracownikiem ColepCCL Polska sp. z o.o.? Co możesz więcej powiedzieć o pracy w tym miejscu?

ali
@Agnieszka 28.03.2017 15:16
@oburzona, jesteś pracownikiem ColepCCL Polska sp. z o.o.? Co możesz więcej powiedzieć o pracy w tym miejscu?...

ja pracuje trzeci rok i nie narzekam,co prawda nie pracuje na produkcji ale tez jako zwykly pracownik fizyczny,z nadgodzinami w kazdym miesiacu wyciagam ponad 2tys(Zalezy ile nadgodzin) z premia(co 3miecsiace) mam ok 3tys

Kasia,.;
@ali 06.04.2017 16:56
ja pracuje trzeci rok i nie narzekam,co prawda nie pracuje na produkcji ale tez jako zwykly pracownik fizyczny,z nadgodzinami w...

To musisz nieżle tyrać tych nadgodziń żeby tyle wyciagnąć i nie mieć rodziny i dzieci, żeby sobie na to pozwolić..Ale co kto lubi..

Snowden

Dla pracowników produkcji minimalna krajowa + 10 zł brutto / miesiąc, ale każdy wykwalifikowany pracownik (mechanik, elektryk, operator wózka) oraz pracownicy administracyjni to co innego. Przyzwoite płace i świetna atmosfera.

oburzona
@Snowden 13.03.2017 23:30
Dla pracowników produkcji minimalna krajowa + 10 zł brutto / miesiąc, ale każdy wykwalifikowany pracownik (mechanik, elektryk,...

Chyba żartujesz sobie z tymi przyzwoitymi pensjami. Pracownicy biurowi za wyjątkiem kierownictwa zarabiaja poniżej 3k brutto. To są grosze

taaa
@Snowden 13.03.2017 23:30
Dla pracowników produkcji minimalna krajowa + 10 zł brutto / miesiąc, ale każdy wykwalifikowany pracownik (mechanik, elektryk,...

co za bzdury, operator wozka duzo wiecej zarabia? sa oferty w PUP operatyor produkcji - 2500 brutto operator wozka - 2200zl brutto wiec miej niz na produkcji i po co klamac?

ja

cały ten zakład to jedna wielka żenada :(

Kaman

A coś pozytywnego??

karol

Pracowałem tam przez okres wakacyjny. Właściwie to wytrzymałem tylko miesiąc i szczerze mówiąc dziwie się samemu sobie, że aż miesiąc. To nie jest praca, to przypomina łagry. Płacą jałmużnę, każdy ma się za nie wiadomo kogo, a ludzie sami sobie podkładają kłody pod nogi. Pracuje tam dużo kobiet. Ja powiedziałem dość gdy jeden z liderów zaczął unosić głos i obrażać starszą od niego na oko o 10-15 lat kobietę. Że robi wolno, że się do tego nie nadaje. Widać XXI wiek do Colepu jeszcze nie dotarł. Nie polecam tam pracować. Chyba, że chcesz codziennie wracać do domu w pełnym stresie i zmęczeniu.

p

To ja Ci doradzę .Nie tam .Szkoda twojego czasu i stresu .Nie zarobisz. Jeżeli trafisz na proces to jeszcze nabawisz się psychy .To jest nie do wyleczenia. Trafna opinia z 2017-01-06 23:34:12 .

sama już nie wiem

Mam zamiar aplikować do Colepu Mieszkam niedaleko i teraz sama nie wiem czy wytrzymam. Z opinii dało sie słyszeć też i pozytywne zdania. Co do atmosfery to właśnie różnie (można trafić na chamówy i pyskówy, ale takie co ledwo 8 klas pokończyły). Wiem, ze w każdej pracy początki są najgorsze i chrzest trzeba będzie przejść. Napiszcie mi proszę jak wygladają pensje i system premiowania????????? Czy każda osoba na dzień dobry jest zatrudniana przez agencje pracy. Po ilu miesiacach można liczyc na umowę z Colepem. Z tego co słyszałam to Colep w porównaniu z pozostałymi firmami w strefie jest i tak najlepszym pracodawcą i dużo zmieniło sie na lepsze. Ludzie szerokim łukiem omijają Arix czy Uponor i nie chcą mieć z tymi firmami nic wspólnego. Mam kilku znajomych w Colepie i wiem że praca do przyjemnych nie należy chociażby pod względem atmosfery i tych tzw ,,starych wyjadaczy" :D

Margaret.,;

Witam, też tam pracowałam i najbardziej bawiło mnie zachowanie ludzi, którzy pracując w biurach za niewiele więcej ponad najniższą krajową zachowywali się jak co najmniej na stanowiskach menadżerskich i kierowniczych...Chociaż ludzie na takich stanowiskach potrafią być naprawdę w porządku i zupełnie normalni. Panie planistki co niektóre chodziły z głowami wysoko uniesionymi i bez kija nie podchodź, a co myślałeś, mina skwaszona na kwinte i ten napis na czole "ja tu jestem kimś, dlatego mi nie podskoczysz i wogóle odejdź ode mnie". Nie zapomnę biednego Pana Kierownika, cudowny czlowiek jak jedna pani planistka śmiala mu sie w oczy z jego niewiedzy-świeży był i wytykała publicznie tą niewiedze, pragnąc pokazać jak wspaniała i cudowna to ona nie jest-może to ona zamiast niego chciała pełnić funkcję kierowniczą, ale ogólnie żal, że są tacy podli ludzie, a tam atmosfera bardzo ciężka i nie przyjazna..

Dino;.

Witam, Pracowałem tam przez jakiś czas i szczerze? Nie życzę nikomu, rzeźnia, stres, zarobki fatalne a oczekiwania z kosmosu..Do tego szkolenia ...jakie szkolenia..idziesz na ogień, masz wiedzieć wszystko, ludzie mający cię w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zero jakiejkolwiek pomocy, a jak już to sapanie i ogólna niechęć do tego stopnia, że jeszcze publicznie zostaniesz ośmieszony, że wogóle pytasz i potraktowany jak najgorszy tępak..Żałosne..Idziesz po podwyżkę..jaka podwyżka, temat najgorszy z mozliwych i najbardziej nielubiany przez pracodawcę..

ania
@Dino;. 09.01.2017 11:18
Witam, Pracowałem tam przez jakiś czas i szczerze? Nie życzę nikomu, rzeźnia, stres, zarobki fatalne a oczekiwania z kosmosu.....

na jakim stanowisku pracowałeś?

to pole nie jest puste

W Colep Kleszczów na stanowisko powołali furmana Mańkobarszcza więc ww i im podobne osoby wywożą całe fury z zakładu a o nieprawidłowości i podobne wyczyny oskarżają zwykłych pracowników .Dyrektor stara się tego nie widzieć bo parę tysięcy euro mu nie starcza oraz z MB rozmawiają podobnym językiem. Mańkobarszcz przez lata opracował genialną metodę zabrać ile się da i podzielić z chlebodawcą .Więc jak chcesz pracować w tym zakładzie to musisz zdawać sobie sprawę , że na pewno zostaniesz ograbiony. Gdybyś chciał powiedzieć prawdę zostaniesz przedestylowany jak to mówi furman zimą. Puenty nie ma kto kradnie ten żyje.

Iza

Witam, jestem zatrudniona przez agencje pracy i jakie mam szanse żeby przejść na umowe o prace ? W agencji mówią że jak zobaczą że sie staram to nawet po paru miesiącach zatrudniają bezpośrednio przez firme ale czy tak jest naprawdę ?

2
@Iza 02.01.2017 11:46
Witam, jestem zatrudniona przez agencje pracy i jakie mam szanse żeby przejść na umowe o prace ? W agencji mówią że jak zobaczą...

Iza nie staraj się zacznij zarabiać na zwykłym handlu raz spróbujesz i będziesz mnie chwalić do końca życia.

Anonim

Zarobki - minimalna, lub trochę więcej, jedynie mechanicy mają lepiej ale jak na ich fach to i tak bardzo słabo. Liderzy też kokosów nie mają. Kierownicy...tu jest ok :D Nawet w biurach ludzie za minimalną pracują. Dziewczyny w labolatorium po studiach na uniwerkach z mgr. zarabiają minimalną! Szok. Liderzy i kierownicy na produkcji to jest po prostu dramat. Chamscy, pokrzykujący, zaganiający. Ma być norma i kropka. Są rozliczani tylko i wyłącznie z wyników. Jak widziałem jak tam traktują kobiety to miałem ochotę wziąć jednego i drugiego i...bach. A jeszcze gorsze są kobietki z kilkuletnim stażem które dogryzają, komentują i rozkazują choć nie powinny tego robić. Sytuacja na innych działach ma się trochę lepiej. Sama praca na produkcji jest bardzo ciężka, na początek trafiasz na pakowanie i układanie i jazda bo linia idzie. Jestem w szoku, że kobiety tam dają radę ale na dłuższą metę nikomu nie życzę tam pracować. W tym momencie masa doświadczonych pracowników odchodzi, rynek pracy się zmienił. Jak nie podniosą stawek i nie zaczną szanować pracowników to rok 2017 może być tragiczny dla tej firmy. Na plus to chyba tylko, że wypłata jest na czas ale kręcą z nadgodzinami...i są pieniądze na święta w postaci kart lub dodatkowej wypłaty. No i dowóz z Bełchatowa i nie tylko, ale ten nie jest darmowy jak wmawiają bo swoje z wypłaty odciągają(jak jesteś na firmie). Można spotkać też miłych ludzi i pomocnych, nawet znam kilku liderów czy brygadzistów z którymi można pogadać, przeważają Ci gorsi i jest ich coraz wiecej. BHP jakieś jest, przerwa i czasami kawa. Dużo nadgodzin wtedy można dorobić. Można złapać doświadczenie w wielu zawodach(i uciekać). Dobre firmowe imprezy mają :P Najmilsi w tej firmie są...Portugalczycy. Przynajmniej usłyszymy zwykłe dzień dobry. Z tego co słyszałem to za tak fatalne warunki pracy odpowiadają Wielcy Polscy Kierownicy, którzy szepczą zarządowi i cięciu kosztów na ludziach...To tylko plotka, może nie prawda. Dodam, że to jedna z najbogatszych firm w wszystkich strefach przemysłowych w powiecie, czym sami się chwalą. Mogliby płacić i dwa razy więcej, a i tak by zarabiali krocie!

C
@Anonim 29.12.2016 16:38
Zarobki - minimalna, lub trochę więcej, jedynie mechanicy mają lepiej ale jak na ich fach to i tak bardzo słabo. Liderzy też ko...

Jeżdżę przewozem o jeszcze nigdy mi z wypłaty za transport nie odciagneli. Jest różnica pomiędzy placeniem za transport a odprowadzaniem za niego podatku. Pisz prawdę zamiast wypisywać bzdury.

Bento
@C 04.03.2017 16:28
Jeżdżę przewozem o jeszcze nigdy mi z wypłaty za transport nie odciagneli. Jest różnica pomiędzy placeniem za transport a odpro...

Nie ma to większego znaczenia. Ta firma to dalej porażka, a """""pracownicy""""" to niewolnicy. No dobra, za wyjątkiem kierownictwa które zarabia całkiem przyzwoicie.

PunktG

Bardzo słaba firma. Obiecują podwyżki których nigdy nie zobaczycie, do tego kierownictwo traktuje pracowników niższego szczebla jak podludzi. Zarobki na żenująco niskim poziomie. Omijać ten kołchoz z daleka!

Xee

Pracuje już jakiś czas i z dnia na dzień mam coraz większą ochotę odejść brygadziści czepiający się wszystkiego jakby się tam stało i nic nie robiło się zachowują ludzie z ktorymi się pracuje w większości chamy a pieniadze za to to śmiech..... NIE POLECAM!

pole
@Xee 25.02.2015 20:18
Pracuje już jakiś czas i z dnia na dzień mam coraz większą ochotę odejść brygadziści czepiający się wszystkiego jakby się tam s...

To wsiaki a dyrektor kopf banana

koko

Praca w tym kołchozie na linii produkcyjnej, to przykład na dziki kapitalizm 3RP. Ciężka fizyczna praca, np. dla kobiet, które są poganiane przez tzw. brygadzistki. Chamstwo i brak kultury, to mało powiedziane. Jak można osoby dwudziestokilkuletnie traktować tak samo, jak 60-latki? Czy ktoś, kto kieruje tą firmą zna słowo ergonomia? Pewnie dlatego tak bardzo się boją, żeby komórek nie wnosić i przypadkiem nie zrobić jakiegoś filmiku. A zarobki za ta harówę? - 1200 - 1500, czyli takie chyba tylko na przeżycie. Żenada! Ludzie omijajcie takich wyzyskiwaczy! Dlaczego Polacy dają się tak wykorzystywać?

Radek

witam...koledzy powiedzcie ile może zarobić na rękę mechanik czy operator linii?

stanisław

Witam...szukają teraz u was operatora linii, ile taki operator moze u was na rękę zarobić?pozdrawiam

Sepu

Witam. Pracuje w tej firmie od jakiegoś czasu i uważam że wcale nie jest tak źle. Praca 8 godzin przez pięć dni w tygodniu albo 12 godzin i dwa dni wolne. Tragedii nie ma. Uważam że narzekają ci co nigdy nie pracowali w innych zakładach i tak naprawdę nie wiedzą co się dzieje i jak jest. Co do pensji to faktycznie trochę mało i mogliby podnieść. Na chleb trzeba pracować innego wyjścia nie ma.

przyszły

Mam pytanie. Chciałabym pracować w tej firmie przez wakacje. Po ile godzin dziennie się pracuje? Czy jest to praca na zmiany??

jolka
@przyszły 23.05.2014 17:30
Mam pytanie. Chciałabym pracować w tej firmie przez wakacje. Po ile godzin dziennie się pracuje? Czy jest to praca na zmiany??...

z gramatyką na bakier ????

Kaszanka

Firma jak firma, dookoła tylko ludzie stękają, że niedobrze. Jakieś pytania to bardzo proszę, pracuje tu już dosyć długo, znam sprawy w miare na bierząco, odpowiem

Daniel

Gówniana firma.Kierowcy i przewoznicy omijajcie z daleka jestem kierowcą który jutro ma się tam rozładować po ponad 50 godzinach oczekiwania na rozładunek.Dyrekcja nie uprzejma ochrona chamska jutro zwalam i więcej się tam nie pojawiam.

alchemik

Pracowałem Tam ponad dwa lata - ale nie na produkcji, stanowiska nie podam bo za dużo osób mnie tam jeszcze pamięta(usunięte przez administratora) praca była dla mnie ciekawa i wyniosłem dosyć dobrą znajomość angielskiego. Natomiast płaca w tym zakładzie to miernota !!! (usunięte przez administratora)

gumiś

Pracowałem tam 4 miesiące na klatce jako retrakowy atmosfera w pracy super pieniądze na czas a zwolnili mnie z winy kierownika który sam namieszał ale wjadomo góry nie zwolnią

maciek

hmmm . pracowałem w tej firmie . mówiąc szczerze lipa konkret . tzn ludzie na zmianie w porządku , ale mam inne zdanie o ludziach z góry . ( usunięte przez administratora )panoszy się jakby nie wiadomo ile mózgów porzarła , to co ona wymyśla to po prostu szczyt głupory . 5 letnie dziecko by nie wpadło na tak denne pomysły . bez pozdrowień

?

Dlaczego? Ja placze i brygadzistka bylam dobrym pracownikiem, palety wszystko przeszlam czemu mnie zwolniliscie?

psss

cóż każdy ma prawo do własnego zdania i jak w kazdej firmie sa pozytywy i negatywy. co do wynagrodzen to kazdy negocjuje osobiscie i podpisuje umowe ( pózniej otrzymuje zgodnie z umową max do 10 kase jak to ktos wspomniał wczesniej) dodatkowo jest socjal o ktorym nikt nie wspomniał - to tez kasa co do warunków i relacji w pracy to zalezy od osób a nie od firmy, jak masz swinie a nie kierownika to pretensje do swini nie do firmy

xyz

Przypadkowo natknęłam się na to forum...i nie omieszkam nie pozostawić swej opinii. W Colepie pracowałam 2 lata temu w wakacje (system jeszcze 12 h), praca, no cóż lekka nie jest, ale miałam ten komfort psychiczny, że byłam tam tylko "na chwilę" i nikt nie mógł mnie zwolnić, bo byłam z Selectu, a nie zatrudniona przez Colep. To, co najbardziej mnie dobijało, gdy tam pracowałam to kultura ludzi, z którymi się współpracowało..a raczej jej totalny brak... Brygadzistki panoszące się nie wiadomo czym, pouczające cię na każdym kroku i ganiące za dosłownie wszystko...a reszta też żenada...tandetne laseczki wyglądające jak z taniego bazaru, które pewnie ledwo podstawówkę skończyły..no cóż musiały się na kimś wyżyć, szczególnie jeśli był to ktoś ładny, zadbany, inteligentny i z wyższym wykształceniem...No ale cóż poniekąd rozumiem ich frustracje, bo one były tam non stop, a ja tylko dorywczo. Najlepiej robić swoje i nie przejmować się uwagami innych, którzy sami tylko się obijali.. Mimo tych niewielu dni, pozytywnie udało się zarobić (dużo zmian nocnych), ale tym, którzy są tam na stałe - szczerze współczuję. I małe sprostowanie, nieliczni ludzie byli ok ;)

Marlena

Witam. Ostatnio pojawiło się w firmie dwa stanowiska do obsadzenia: kierownik komórki organizacyjnej i lider procesu. Dlaczego? Nie ma chętnych na takie stanowiska z wewnątrz firmy. Jak nazywa się kierownik produkcji (menadżer produkcji)?

była pracownica...

ludzie,co wy tu za bzdury wypisujecie!?Nie płacą na czas?to się nigdy nie zdarzyło!a pracowalam w Colep pięć lat ,zostałam zwolniona-nie będę pisać za co.Było mi bardzo przykro odchodzić.Chciałam tylko dodać że ( usunięte przez administratora ) to przesympatyczny ,wspaniały człowiek,wyrozumiały i bardzo uprzejmy.Nigdy nie pozwolę aby ktokolwiek będąc w mojej obecności obrażał Go.Jak ktoś chce pracować to niech idzie i pracuje,a jak nie odpowiada to niech szuka lepszej pracy a nie bzdury gadać.pozdrawiam.

mlody

Cześć mam pytanie.Powiedzcie mi czy tam się dostanie ktoś kto nie zna angielskiego(na produkcje)?i czy tam są cały czas przyjęcia?

obserwatot

Przepraszam ( usunięte przez administratora ) wcześniejsze wpisy.

Lolek

Kiedyś nie wierzyłem w opisy na forach a szczególnie w opinie o pracodawcach...zacząłem pracę w Emersonie (piotrkow) mimo iz jest cala masa negatywow na forum, ale wydawalo mi sie, ze moze ludzie przesadzaja, ze moze strasza itd. ale jak sie tam dostalem to wszystko sie poukladalo w calosc. Nie pracuje juz tam i dzieki Bogu! Teraz sie zastanawialem czy aby nie aplikowac do colepa ale wszedlem na ta strone i znow dol, bo i w colepie tez marnie jak czytam...wiec drugi raz tego samego bledu nie popelnie i nie zloze cv tam gdzie sa az tak bardzo negatywne opinie, bo jednak wiekszosc jest prawdziwych a nie wyssanych z palca.

stefo

Pracowałem tam krótko, jednak na tyle długo żeby dojść do wniosku że ta firma i ludzie (nie wszyscy) to dno. Kierownik produkcji Frach to zabawny człowiek tanimi chwytami próbuje zmotywować załogę niektórzy dają się nabrać i w nagrodę za 150% normy dostają koszyk bananów albo odtwarzacz dvd z biedronki. Gdyby nie darmowy autobus nikt by tam nie robił bo za tą nędzną wypłatę nie opłacało by się dojeżdżać na to za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie.

dbd

Pracowałam tam jakiś czas. Ale na drugiej hali. Lepszej....Szef ok, kierownicy luz. Marnie płacą fakt, ale ja osobiście nie narzekałam. Była po prostu fajna atmosfera( w porownaniu z halą o której się wypowiadacie to było niebo). byłam dwa dni na nalewaniu perfum i więcej się nie zgodziłam. Atmosfera zupełnie inna. Pozdrawiam pracujących tam nadal ;) Napisałam na złym forum, poprawiam się ;)

normalny

co do wynagrodzeń to sie człowieku pomyliłes ( poczytaj sobie umowe ... jest napisane ze do 10 kazdego miesiaca płaca) nie zdazyło mi sie od 5 lat zebym miał na koncie pózniej niz 9. jak masz cos do powiedzenia to fakty, nie mity i wymyslone historie, a podluzgac to na zywo jesli masz jaja

była pracownica

Jeśli chodzi o pracę w tym zakładzie to zależy z kim się pracuje(tzn.z którą brygadą). Moja ekipa była super .Jednak ktoś z góry (ktoś kto nawet mnie nie znał) kto nie ma pojęcia jak pracowałam,na podstawie ilości dni chorobowych ,nie wyraził na przedłużenie umowy. Jeśli chodzi o pensje ,to fakt mogliby trochę podnieść.Premie takie sobie ,chyba że nie bierze się chorobowego,dni wolnych i przychodzi na nadgodziny to wtedy te 500 brutto na trzy miesiące można dostać. Kontrolują na bramie a zdarzyło się też ,że i szafki sprawdzili. Jak wiadomo to Ci ,którzy wynoszą hurtowo aerozole nie zostali oczywiście złapani,tylko małe płotki,czyli te osoby co wzięły do własnego użytku do szatni, w której jest smród od przepoconego obuwia.

Martin

O czym mówisz? Firma przecież płaci na czas. Nie podoba mi sie jak ludzie tutaj wypisują bzdury na temat zakładu pracy. Banda nierobów na produkcji domaga się zapłaty za nie wiadomo co. Może pensja dyrektora wam sie należy. ( usunięte przez administratora ) wara bo to porządny człowiek. Na oku jest kilku cwaniaków i nieudaczników życiowych z produkcji

janka
@Martin 23.04.2012 23:37
O czym mówisz? Firma przecież płaci na czas. Nie podoba mi sie jak ludzie tutaj wypisują bzdury na temat zakładu pracy. Banda n...

Co to za gość ??? Chyba sam sobie to napisałeś.

DJ

Praca dla twardzieli , bez doswiadczenia nic nie zrobisz. Jak jestes zdolny , odwazny i szybko rozwiazujesz problemy dasz sobje rade ,tylko moze cie wprowadzic w maliny mlody zespół . AJM bardzo zdolny człowiek oceniam ze bedzie prezesem korporacji , MF wspaniale koordynuje prace . Pozdrawiam - DJ

Zostaw opinię o Colep Polska Sp. z o.o. - Kleszczów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Colep Polska Sp. z o.o.