PBG Technologia
2 68 99 5 1

Opinie o PBG Technologia

Filtruj opinie po kryteriach:

Administrator
 Opinia

W jaki sposób pbg technologia dba o swoich pracowników? Czy są organizowane szkolenia podnoszące kwalifikacje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Asia
 Opinia

Witam, Firma PBG, posiada w swojej ofercie bezpłatne praktyki. Po odbyciu praktyk istnieje możliwość zatrudnienia na umowę zlecenie. Nie ma umowy o pracę!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
energomontaż płd
 Opinia
@Asia 25.03.2014 12:00

Czy są to praktyki jak rozkradac firmy i ich majątki a potem je likwidować?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zzi
 Opinia
@energomontaż płd 27.04.2014 11:49

Tak

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@energomontaż płd 27.04.2014 11:49

Oczywiście, tak jest od dłuższego czasu...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Możecie opisać aktualną sytuację pbg technologia? Przyda się to wielu osobom zainteresowanym pracą tam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zz
 Opinia
@Administrator 04.03.2018 17:51

Tak mogę, zostałem zwolniony nie tylko ja, Firma zwalnia ludzi którzy mieli doświadczenie a dowodzą ludzie którzy nie mają zielonego pojęcią o pracy, nie polecam...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zzz
 Opinia

szkoda

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Stary
 Opinia

Mam nadzieję, że da się tutaj zaczepić na trochę dłużej, generalnie brzmi to raczej bardzo fajnie, więc chyba polecam na dłużej popróbować, miałem takie wrazenie że jest ok

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
fgty67
 Opinia

zależy mi na podjęciu zatrudnienia a rozmowa rekrutacyjna to w wielu przypadkach stres, gonitwa myśli, dlatego chciałbym aby na tym forum ktoś mi udzielił podpowiedzi jak sie przygotowac do rozmowy i czy z wynagrodzeniem jest wszytko dobrze w terminie itp... czy mozna liczyc na premie dziekuje bardzo za odpoiwedzi

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ep
 Opinia

Właściciele wynicszczyli Energomontaż Południe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Roman
 Opinia

Macie rację tylko ci co mieli stolki zostaną a reszta w [usunięte przez moderatora] kopa

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
yyyyy
 Opinia

xx - 2012-11-06 20:42:31 To była tylko kwestia czasu. Utworzono czy niby powstanie nowa spółka PBG gaz & OIL, która niby ma uratować firmę i ma ją postawić na nogi HAHAHAHAHAHAHA bardzo śmieszne. Niedługo padnie PBG SA i będzie pozamiatane. A ci co mają się wzbogacić to sie jeszcze wzbogacą . Jakos nie mogę aby kiedyś przy upadku tak dużych firm zarząd i właściciele nie zarobili na upadłości. Małe firmy to co innego. Szczerze mówiąc to zarząd ograbił wszystkich których sie dało i sie z tego śmieją, a robienie dobrej miny do złej gry to niech sobie zostawią na później przyda się w prokuraturze jak się za nich wezmą w końcu.w tej nowej spolce niektore osoby juz maja swoje miejsca , kto [usunięte przez moderatora] to sie znajdzie w niej , szkoda tylko ze dzieki temu mozna sie ustawic.wiele osob co mialy pojecie co robia i znalo sie na rzeczy to wyslano do ep i musieli sie zwolnic a ci ktorzy za bardzo pojecia nie maja to zostaawiono ze wzgledu na dobry jezyk.ludzie bez honoru i same uklady

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
xxx
 Opinia

biniu - 2012-11-27 20:39:38 Prezesie niech pan przejrzy na oczy Fachowcy nam odchodzą a szabrownicy będą do końca siedzieć i zgaszą światła bo tacy na końcu odchodzą!Ja już dawno o tym pisałem że ,w świecie, którym rządzą źli ludzie ciężko przetrwać i nie zostać pokonanym. Bo my gramy fair, oni nie. Władza to pełna swoboda ruchów. Źli ludzie dokonują diametralnej zmiany zasad. Ale przecież my graliśmy uczciwie. Właśnie za to zostaliśmy ukarani. Sprawiedliwość schowana głęboko w szafie jedynie cicho pomrukuje pod stertą zakurzonych ubrań.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
biniu
 Opinia

Prezesie niech pan przejrzy na oczy Fachowcy nam odchodzą a szabrownicy będą do końca siedzieć i zgaszą światła bo tacy na końcu odchodzą!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
świnka wietnamka
 Opinia

Wypowiedzenia trzy miesięczne wręczone!i odprawy nam się należeć będą!a pózniej nowa spółka HAHA ale kłamie ten zarząd PBG T.To już jest przesądzone ze to koniec nas koniec firmy przestańmy się łudzić!Nie z tym zarządem!Panie prezesie [usunięte przez moderatora]. powiem krótko żal mi tych ludzi którzy uczciwie pracowali a ci na górze powinni być pociągnieci do odpowiedzialności a nie dawać im jeszcze szanse!skandal!To już jest koniec niema już nic jesteśmy [usunięte przez moderatora] trzeba sobie iść!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
SB
 Opinia

nnn - 2012-11-22 18:00:41 maniac - 2012-11-22 14:06:48 Wypowiedzenia już gotowe... Kto nie ma poparcia wyżej żeby się do nowej społki dostac ten wypada ...Żadna nowość Ci co nie pasowali to tak już nie pracują, bo zostali wysłani do pracy na śląsk i musieli się zwolnić.I Odwrotnie: Ze Slaska zlikwidowali PBG iT MIKOLOW i wyslali ludzi w POLSKE i NA ZAchod pogd przymusem zwolnienia zeby sie sami zwolnili ( nawet tych przed emerytura ), z tokarzy zrobili nie wiadomo jakiego robola ( do dzis nie maja zmiany stanowiska a slusaze halowi robia co popadnie podobnie jak inni. Niech wreszcie PBG SA POZNAN SZLAK TRAFI !!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nnn
 Opinia

maniac - 2012-11-22 14:06:48 Wypowiedzenia już gotowe... Kto nie ma poparcia wyżej żeby się do nowej społki dostac ten wypada ...Żadna nowość Ci co nie pasowali to tak już nie pracują, bo zostali wysłani do pracy na śląsk i musieli się zwolnić.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
maniac
 Opinia

Wypowiedzenia już gotowe... Kto nie ma poparcia wyżej żeby się do nowej społki dostac ten wypada ...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
yyy
 Opinia

Tubylec - 2012-11-06 19:40:13 maniac - 2012-11-05 18:57:30 PBG Technologia w upadłości likwidacyjnej. To by było na tyleNareszcie szlak trafi wszystko !!! PBG SA POZNAN !!! Nas PBG i TECHNOLOGIE w MIKOLOWIE zlikwidowano bezprawnie w 04 tego roku i przymuszono do EPD !!! Bez wyboru !!! Wasz ZEUS WISNIA Z OLIMPU NA CYPRZE MA czarna wizje idzie za kasa z majatkow podspolek, gubi wszystkich !!! Koniec z nim !!! Szkoda tylko niektorych ludzi z was, reszta mu piety lizala, jak placil !!!Ale teraz dopiero zacznie się wyścig szczurów kto przejdzie do nowej spółki a kto nie .Napewno będą się liczyć względy u przełożonych jakie kto ma jak było do tej pory .Nie liczyła się wiarygodność ,uczciwość,zaangażowanie,sumienność oraz lojalność wobec pracodawcy tylko układy i stało się co się stało .Oby nową spółką nie zarządzali ci co PBG-T .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
xx
 Opinia

To była tylko kwestia czasu. Utworzono czy niby powstanie nowa spółka PBG gaz & OIL, która niby ma uratować firmę i ma ją postawić na nogi HAHAHAHAHAHAHA bardzo śmieszne. Niedługo padnie PBG SA i będzie pozamiatane. A ci co mają się wzbogacić to sie jeszcze wzbogacą . Jakos nie mogę aby kiedyś przy upadku tak dużych firm zarząd i właściciele nie zarobili na upadłości. Małe firmy to co innego. [usunięte przez moderatora]

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tubylec
 Opinia

maniac - 2012-11-05 18:57:30 PBG Technologia w upadłości likwidacyjnej. To by było na tyleNareszcie szlak trafi wszystko !!! PBG SA POZNAN !!! Nas PBG i TECHNOLOGIE w MIKOLOWIE zlikwidowano bezprawnie w 04 tego roku i przymuszono do EPD !!! Bez wyboru !!! Wasz ZEUS WISNIA Z OLIMPU NA CYPRZE MA czarna wizje idzie za kasa z majatkow podspolek, gubi wszystkich !!! Koniec z nim !!! Szkoda tylko niektorych ludzi z was, reszta mu piety lizala, jak placil !!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
maniac
 Opinia

PBG Technologia w upadłości likwidacyjnej. To by było na tyle

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
las
 Opinia

To koniec PBG , jedyny człowiek [usunięte przez moderatora] który mógł uratować tą firmę rezygnue , pokazał że jest czlowiekiem z honorem, nie mógł tolerować działań za jego plecami ktore prowadzą do rozlożenia Rafako w taki sam sposób jak pozostałych firm grupy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
yy
 Opinia

xx - 2012-11-02 16:23:41 Witam Na wstępie chciałem powiedzieć ze raczej ta firma jak i pbgsa chyba już tylko się rozpadnie, ja osobiście nie widzę możliwości kontynuowania pracy w grupie. Mało tego takich wałków w życiu i na filmach nie widziałem. Ludzie którzy zarządzają tą firmą są kompletnie nie przygotowani do takich stanowisk które obecnie zajmują. Jak by było mało to powołali nowego prezesa bo widocznie pan prezes [usunięte przez moderatora] nie chciał współpracować z zarządem przy rozkradaniu firmy. [usunięte przez moderatora] Panowie z zarządu stuknijcie się mocno w głowę oby konsekwencje waszego czynu były kiedyś ukarane. Wy chyba naprawdę nie widzicie ze pracownicy martwią się jak wyżywić cała rodzinę i jeszcze się martwić aby na opłaty starczyło, aby sobie długów nie narobić. Pozdrawiam pracowników którzy zostali zrobieni w bambuko.Pan [usunięte przez moderatora] sam oświadczył, że rezygnuje z kierowania PBG, jako powód podając brak możliwości sprawowania kontroli nad kluczowym aktywem operacyjnym PBG jakim jest pakiet kontrolny akcji Rafako. Zaznaczył, że bez jego wiedzy na początku lipca Multaros Trading Limited (cypryjska spółka poprzez którą PBG kontroluje ponad połowę udziałów Rafako) zawarła umowę zastawu na wszystkich posiadanych przez siebie zdematerializowanych akcjach Rafako na rzecz spółki prawa cypryjskiego Adaptorinvest Limited. W opinii [usunięte przez moderatora], działania te mogą spełniać przesłanki działania na szkodę PBG oraz jego wierzycieli.Po dzisiejszych wydarzeniach uważam, że szanse na likwidację PBG znacząco wzrosły.Którzy wierzyciele zgodzą się teraz na układ, który i tak był bardzo niepewny i mało prawdopodobny? Zwłaszcza, że człowiek, z którym negocjowali przez ostatnie kilka miesięcy nagle znika z PBG, dodając, iż istnieje uzasadnione podejrzenie, że za jego plecami działano na szkodę spółki, czyli też jej wierzycieli.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
xx
 Opinia

Witam Na wstępie chciałem powiedzieć ze raczej ta firma jak i pbgsa chyba już tylko się rozpadnie, ja osobiście nie widzę możliwości kontynuowania pracy w grupie. Mało tego takich wałków w życiu i na filmach nie widziałem. Ludzie którzy zarządzają tą firmą są kompletnie nie przygotowani do takich stanowisk które obecnie zajmują. Jak by było mało to powołali nowego prezesa bo widocznie pan prezes [usunięte przez moderatora] nie chciał współpracować z zarządem przy rozkradaniu firmy. [usunięte przez moderatora] Panowie z zarządu stuknijcie się mocno w głowę oby konsekwencje waszego czynu były kiedyś ukarane. Wy chyba naprawdę nie widzicie ze pracownicy martwią się jak wyżywić cała rodzinę i jeszcze się martwić aby na opłaty starczyło, aby sobie długów nie narobić. Pozdrawiam pracowników którzy zostali zrobieni w bambuko.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
yyy
 Opinia

zi - 2012-10-21 01:05:41 xxxx - 2012-10-20 18:53:48 Piszesz prawde, a największym [usunięte przez moderatora] między innymi jest kierownik [usunięte przez moderatora] którzy razem z nim mataczyli i robili przewały .Niewiem czy [usunięte przez moderatora] niewidział tego czy niechciał widzieć .Na paliwie złapali tylko niektóre osoby a pozostali co kradli do dzisiaj pracują.Więc wniosek z tego jeden kto mataczył z górą ten pracuje a niewygodni musieli odejść.Panie [usunięte przez moderatora] szkoda że tak Pan zaufał niektórym ludzm rządzącym ,może by do dzisiaj ta firma istniała[usunięte przez moderatora] już nie jest Prezesem PBG S.A., i myślę, że wie o tych wszystkich przewałach, nie chciał mieć na sumieniu tego co się teraz dzieje w grupie firm, \" nowy prezes nowa odpowiedzialnośc za firmę i ludzi\"między innymi ludzi którzy zostali oddani do EP. Ale mimo wszystko [usunięte przez moderatora] dla mnie będzie Tym Najlepszym. Co dalej z PBG-T? pewnie zrobią nową spółkę w 2013 roku lub ludzie pracujący w PBG-T przejdą do S.A. Tak, bez wykonastwa nie ma Firmy Pani [usunięte przez moderatora]... Szkoda tylko , że nie wszyscy tego doczekają i muszą kombinować z L-4 i p. [usunięte przez moderatora].Pracownicy z EP na pracowników z PBG nie mogą patrzeć Firma która działa od 60 lat nie ma na podstawową dziłalność, mam nadzieję, że [usunięte przez moderatora] i [usunięte przez moderatora] czyta te moje wypociny i coś wreszcie dobrego zrobią dla pracowników ( rodzinna Firma) którzy nie będą zmuszani do pracy w Mikołowie tylko chcą zrobić coś dla Firmy w Wysogotowie. Pozdrawiam wszystkich.Ja właśnie byłem odelegowany do Mikołowa wogle było zdziwienie po co tam przyjechałem nie było dla mnie pracy . Warunki hotelowe straszne. Troche pochorowałem i od sierpnia do dzisiaj nie mam wypłaty .Musiałem się zwolnić i iść na zasiłek żeby mieć chociaż na chleb. Oby były lepsze czasy w PBG życze wam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zi
 Opinia

xxxx - 2012-10-20 18:53:48 Piszesz prawde, a największym [usunięte przez moderatora] między innymi jest kierownik [usunięte przez moderatora] którzy razem z nim mataczyli i robili przewały .Niewiem czy [usunięte przez moderatora] niewidział tego czy niechciał widzieć .Na paliwie złapali tylko niektóre osoby a pozostali co kradli do dzisiaj pracują.Więc wniosek z tego jeden kto mataczył z górą ten pracuje a niewygodni musieli odejść.Panie [usunięte przez moderatora] szkoda że tak Pan zaufał niektórym ludzm rządzącym ,może by do dzisiaj ta firma istniała[usunięte przez moderatora] już nie jest Prezesem PBG S.A., i myślę, że wie o tych wszystkich przewałach, nie chciał mieć na sumieniu tego co się teraz dzieje w grupie firm, \" nowy prezes nowa odpowiedzialnośc za firmę i ludzi\"między innymi ludzi którzy zostali oddani do EP. Ale mimo wszystko [usunięte przez moderatora] dla mnie będzie Tym Najlepszym. Co dalej z PBG-T? pewnie zrobią nową spółkę w 2013 roku lub ludzie pracujący w PBG-T przejdą do S.A. Tak, bez wykonastwa nie ma Firmy Pani [usunięte przez moderatora]... Szkoda tylko , że nie wszyscy tego doczekają i muszą kombinować z L-4 i p. [usunięte przez moderatora].Pracownicy z EP na pracowników z PBG nie mogą patrzeć Firma która działa od 60 lat nie ma na podstawową dziłalność, mam nadzieję, że [usunięte przez moderatora] czyta te moje wypociny i coś wreszcie dobrego zrobią dla pracowników ( rodzinna Firma) którzy nie będą zmuszani do pracy w Mikołowie tylko chcą zrobić coś dla Firmy w Wysogotowie. Pozdrawiam wszystkich.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
yyy
 Opinia

zu - 2012-10-19 21:25:46 baranek - 2012-10-09 21:35:25 [usunięte przez moderatora] i jego FIRMA BUDOWLANA na kuzyna to jest dopiero wałek! Panie [usunięte przez moderatora] niech sie pan obudzi i wypierdzieli złodziei, firma o której mowa wykorzystywała przy pracach budowlanych sprzęt (koparki+paliwo) firmowe. A za długi w rozliczeniu przejęła za bezcen sprzęt.Wszyscy o tym wiedzą i widzą, matacze dbający o swoje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y a nie o firmę i jej pracowników których częściowo wywalili do EP, ale to się zemści, już nigdy ta firma nie będzie taka jaką była w czasach jak się rozwijała i przynosiła duże zyski, gdzie jest ta kasa?.... Ludzie już nie uwierzą w bajery panów[usunięte przez moderatora]. A cały system oracle i wielkie planowanie jak teraz wygląda?, kto za to odpowiada?, nikt, a przepraszam wywaleni jak szmaty do EP pracownicy którzy wg zarządzających nie przynosili zysków.Piszesz prawde, a największym przy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] asem [usunięte przez moderatora] między innymi jest kierownik [usunięte przez moderatora] którzy razem z nim mataczyli i robili przewały .Niewiem czy [usunięte przez moderatora] niewidział tego czy niechciał widzieć .Na paliwie złapali tylko niektóre osoby a pozostali co kradli do dzisiaj pracują.Więc wniosek z tego jeden kto mataczył z górą ten pracuje a niewygodni musieli odejść.Panie [usunięte przez moderatora] szkoda że tak Pan zaufał niektórym ludzm rządzącym ,może by do dzisiaj ta firma istniała.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
zu
 Opinia

baranek - 2012-10-09 21:35:25 [usunięte przez moderatora] i jego FIRMA BUDOWLANA na kuzyna to jest dopiero wałek! Panie [usunięte przez moderatora] niech sie pan obudzi i wypierdzieli złodziei, firma o której mowa wykorzystywała przy pracach budowlanych sprzęt (koparki+paliwo) firmowe. A za długi w rozliczeniu przejęła za bezcen sprzęt.Wszyscy o tym wiedzą i widzą, matacze dbający o swoje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y a nie o firmę i jej pracowników których częściowo wywalili do EP, ale to się zemści, już nigdy ta firma nie będzie taka jaką była w czasach jak się rozwijała i przynosiła duże zyski, gdzie jest ta kasa?.... Ludzie już nie uwierzą w bajery panów [usunięte przez moderatora]. A cały system oracle i wielkie planowanie jak teraz wygląda?, kto za to odpowiada?, nikt, a przepraszam wywaleni jak szmaty do EP pracownicy którzy wg zarządzających nie przynosili zysków.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
prawda
 Opinia

prawdę piszesz znam wiele takich przypadków

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
baranek
 Opinia

[usunięte przez moderatora] i jego FIRMA BUDOWLANA na kuzyna to jest dopiero wałek! Panie [usunięte przez moderatora] niech sie pan obudzi i wypierdzieli złodziei, firma o której mowa wykorzystywała przy pracach budowlanych sprzęt (koparki+paliwo) firmowe. A za długi w rozliczeniu przejęła za bezcen sprzęt.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
warto
 Opinia

dostałem propozycję przejścia. Warto?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
MASAKRA
 Opinia

googlowa 79 - 2012-04-20 17:30:29 Firma PBG S.A oraz PBG TECHNOLOGIA już się skończyła - wyzyskiwacze, głodowe pensje, brak premii oraz mobbing. Nie polecam tych firm, jak najdalej od nich.Brak premiI?A zabrane narzędzia,auta,wysłanie ludzi do EP,skąd wysłali ich do Niemiec i Holandii-do dziś 20.06 nie dostali pensji-to fajnie?Ludzie na budowach,i ich rodziny w Polsce skubią pieniążki.A GDZIE TA RODZINNA FIRMA?Odeszła

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o PBG Technologia - Poznań

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej