AS TAXI

Gdańsk

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 43 ocen.

AS TAXI
3 43

Opinie o AS TAXI

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AS TAXI

Michał

Ludzie czy wy nie widzicie że Michał Orzech zarabia na was na wpisowym i na składce na was. Znajduję pretekst i każe rozklejac się. A gemba się cieszy że kolejny numer odejdzie a drugi wejdzie. Młody który wchodzi niema pojęcia o tej korporacji dopiero później widzi co tu się dzieję. A z czego Baza nowa z waszych składek .. co rok podnosi w górę odpowiedź jest zawsze taka sama. Dzięki kierowcą ma pensję nie małą. W totka to on nie musi grać ma co miesiąc. Apetyt rośnie w miarę jedzenia. On wie o tym że ta Kura która znosi mu złote jaja przestanie nie długo liczy się z tym dla tego idzie po bandzie. 80% kursów babcie do lekarzy. Kierowca nie jeden usłyszał od niego ( Jak nająłeś się za psa, to szczekaj ).Ganiani jak dzieciaki przez bazowe. (Nie pojedzie zawiesić i do sondu koleżeńskiego ). Nie znam osoby które by chciały wrócić do niego spowrotem chyba że ma coś nie równo pod sufitem. Rzadne firmy już nie chcą znim współpracować . Ryczałty wymyśla tak zanirzone że nie wiadomo czy śmiać się czy płakać jeszcze powie dobra cena dla kogo ? samochód mieli kilometry a po 4 latach jest zmeczony i nie wiesz co znim zrobić .Książkę można na pisać o tym co wyprawia. Nie dajcie się zwieść jego bajeczkom.

   
Anonim

4 lata w AS TAXI pracy i to jest ostatni sezon w tej firmie. Panie MO jest Pan niewdzięczny i poprostu cham......i nie szanuje Pan ludzi. Zarabiamy coraz mniej bo przyjmuje Pan bez ograniczeń kierowców. Ostatnia moja nocka to 160zł ! Ja odchodze i inni tez taką decyzje podejmują zostsnie Pan z funkcyjnimi którzy robią Panu AS Bis . Taki Pan ( bo lubisz jak Tobie sie panuje) madry a nie wie co sie dzieje w firmie.

   
Heniek

Słabo z kursami ze nawet jak by nie było wpisowego to bym nie przystapił do AS Taxi. Ilość kursów jest niewystarczająca.

   
Merc

W asie sumując jest przej...... ...ne. W dzień co 2 kurs za 10zł z babciami do przuchodni. A w nocy mało zleceń np. Piątek wieczór tragedia. A szef jeszcze jeb...ie za wszystko. Zero strony kierowcy w reklamacjach. Pozatym podnosi poprzeczke co do samochodów. Firma z którą nie warto współpracować.

   
Kierowca AS
@Stały Klient 13.06.2018 14:44

Płace składke zapłaciłem wpisowe mam dyżury więc As powinien coś dać od siebie. A jest coraz gorzej. Więc mam prawo się wypowiedzieć.

   
Maciek

Odradzam mamy mało kursów.

   
Bezwąs

Nie wiem jak od nowych ale jak ktoś chce wrócić do tej firemki, to MO żąda 4000zl. Życzę pazernemu wszystkiego najgorszego.

   
Karol
@Bezwąs 14.06.2018 09:08

Szef asa zarabia na wpisowych wpłacisz a potem szuka pretekstu albo podkreca śrube by wyrzucić kierowce. I ma miejsce dla nastepnego i nowe wpisowe. Te praktyke juz uprawia kilka lat. Tak as okrada kierowców.

   
Piotr

Weźcie się za normalną pracę a nie stekacie że mało kursów.Przy 4000 taksówek w Gdańsku plus Uber i inne dziadostwo to wy na sól nie zarobicie.W każdej korporacji jest kicha i tak będzie.Jezdzilem w Asię,Mytaxi i dałem sobie spokój

   
Seba
@Piotr 13.06.2018 18:09

idzie zarobić , tylko trzeba wiedzieć gdzie. W Asie się kiedyś zarabiało wiem bo tam jeździłem, aktualnie to w asie zrobiło bardzo słabo. A w mytaxi to jest tragedia. Na taxi zarobisz tylko trzeba iść do odpowiedniej korporacji.

   
Lechu

Polecam korporacje As Taxi, standard samochów ok, w innych korporacjach często widzę dużo strasze samochody więc to na plus. Mają chyba dużo zleceń bo czas oczekiwania czasami jest za długi. Mimo tego, korzystam bo to sprawdzona firma z jasną stawką z km a nie jakieś tam ściemy z rabatami, raz dostaniesz a raz nie.

   
Jasiek

Dobra firma ale jak widać po forum zawsze znajdą się niezadowoleni.

   
Siwy
@Jasiek 07.06.2018 20:05

Ha ha stoje od 50minut bez kursu

   
Były Kireowca

Kierowcy funkcyjni nie doś że dostają lepsze kursy, to jeszcze sie czepiają za byle co.

   
Magda

Kierowca czarnej skody 95 nie wybrał najkrótszej trasy, po zwróceniu uwagi tłumaczył że różnica jest o 100-200m. Koszt wyniósł 41,10zł a kierowca nie wydał paragonu. Po zadzwonieniu do As taxi Pani powiedziała że są trzy trasy których koszt wynosi ok 36zł. Czuje się oszukana i nigdy więcej nie skorzystam z usług tej korporacji. Pozdrawiam nieuczciwego kierowce.

   
Kierowca
@Magda 31.05.2018 22:38

Czasem te 100-200m przejedziesz szybciej i sprawniej (światła, zator) co za tym idzie koszt bedzie mniejszy. No ale oczywiście roszczeniowi klienci i bezbłędna baza maja gdzieś opinie kierowcy. Co do MO, zapomniał wol jak cielakiem był, kierowcy najgorsi, baza super. Rozumiem, ze klient nasz pan, ale nie nazywajmy patologii klientami bo takich jest mnóstwo w nocy. Brak możliwości blokowania klienta przez kierowcę tez absurd, w druga stronę działa. Jesteśmy ganiani jak dzieciaki po rejonach za psi grosz i jeszcze zbiera sie opierdziel. Patologia to ta cała baza która kierowców ma za nic. A to kierowcy zarabiają na ta marną bazę

   
Roman

As się skończył, mnóstwo nowych kierowców, nie dożycie dyktator szef, funkcyjni którzy mają się nie wiadomo za kogo, szukanie najmniejszej okazji żeby wyrzucić kierowcę, wozenie patoli nocą, ja dziękuję cenie sobie spokój, szacunek do drugiej osoby a tutaj tego nie masz...

   
Karma wraca
@Roman 16.05.2018 06:16

Jak sam (usunięte przez administratora) nie ma szacunku do kierowców to o czym my tu mówimy. Fukcyjni sami trzęsą gaciami bo się boją jego są marionetkami jego. Wyrobil brak szacunku u klientów do kierowców to tak jest. Jak on mówi jesteście dla niego kolejnym numerem bocznym. Brak w tej firmie że nikt nie stoi za nikim murem tylko jeżdżą i nadają na innych. A czemu ten nie jest zalogowany lub ten coś kombinuje. On nie musi jeździć a o wszystkich wie. Wyrobil i większości żeby każdy potpier.... Każdego.

   
Michak

To już powolny koniec ASA, kierowcy odchodzą niech MO przyjmuje więcej kierowców będzie w końcu sam jeździł

   
Fik

Jest coraz mniej zlecen . Ja odradzam pracy w asie.

   
Am
@Paweł 22.05.2018 15:58

Ja od 6 do 22 pół kursu bo Pani wyskoczyla w czasie jazdy . :) jak fantazjowac to na calego

   
Tonik

Wolny rynek porządkuje wiele spraw. Trzeba coś zmieniać żeby się utrzymać.

   
AS-Grzechotnik

Cześć, wszystkie korporacje dostają po (usunięte przez administratora) jeszcze tego nie widzicie że to przez UBERA, a nie oskarżacie się między sobą. Trzeba UBERA niszczyć. Pozdro 600 dla Was.

   
LF

TO JEST FIRMA DLA SŁUGUSÓW SZEFA . MAJĄ ZA NIC KIEROWCÓW.

   
Kierowca

W Asie jest tak że kierowca się nie liczy jest poprostu zerem. Dłussza współpraca jest meczaca i dla kierowcy niedozniesienia. Nie As

   
Jest jak jest
@Kierowiec 14.05.2018 21:32

Co do finansów to w As taxi zarobki są dobre jeszcze jest tylko jedna firma co sie równa z Asem to City drivers. Jezdziłem w Asie teraz jestem w City drivers i wiem jak jest. W Asie nieodowiadały mi dyżury i tylko tyle. Wpis zachecajacy do whity taxi jest szukaniem naiwnych.

   
Anonim

Tak bezczelnych i chamskich dyspozytorek niema zadna kotporacja. Traktują nas kierowców jak śmieci. A one robią mnustwo błedów. A my zbierany tego owoce. Cała dyspozytornia do zwolnienia Panie Orzech. To nie jest tylko moja sugestia.

   
bylytaxi
@Anonim 03.05.2018 06:11

w dajanie to samo komfort tez

   
cynk

Odradzam

   
Jas

Kierowcy uciekają to już nie jest stary dobry As Taxi ale jak MO zatrudnia hurtowo wszystkich to takie są efekty ale to jest krotkowzroczne przejedzie się szybko, kierowcy odejdą i zostanie sam.

   
Grzegorz

Widzę że na forum wciąż poruszacie głównie temat małej ilości kursów. Czy ktoś z was orientuje się jakie jest oficjalne stanowisko firmy w tej sprawie? Czy były prowadzone jakieś rozmowy z zarządem w tej sprawie? Wiadomo przecież że bez kursów praca w firmie nie jest zyskowna dla żadnej ze stron.

   
anonymous
@Grzegorz 27.04.2018 11:41

Firma prywatna. Zarząd to jeden właściciel robi co chce . Reasumując (usunięte przez administratora)

   
Alexs

Za dużo przyjetych nowych kierowców. Było słabo i teraz już robi się tragicznie. Powinno być 300 kierowców maksymalnie. To sie wtedy zarabia. Mytaxi przesadziła teraz to robi as taxi.

   
Adam

Coraz gorzej zarobkowo.

   
anonymous
@Adam 16.04.2018 13:36

To logiczne jak codziennie z wiaderkiem lata i okleja nowych a nowi zajarani jak gwizdki. To się cieszy a kasa w pada. To i kursów mniej jest.

   
Były AS

No powiem wam że faktycznie ostatnio było kiepsko ze zleceniami u nas dlatego przeniosłem się osttanio do powiedzmy konkurecji Wh (nie będę robił reklamy chyba że mi zapłacą ???? wiec nie podam całej nazwy ci co znają firmy będą wiedzieli ) i jest nieźle w porównaniu do tego co tu było ale jak by coś się zmieniło to piszcie albo zapraszam ze mną zawsze raźniej

   
anonymous
@Antonim 09.04.2018 23:03

Co ty pier...isz wszystkim nowym będziesz te same brednie mówić.

   
Jan rurka

Tragedia popieram

   
As

TRAGEDIA 4 GODZINY I 2 KURSY

   
anonymous

Ile kosztuje wpisowe i baza co miesiąc, sá dyżury,

   
anonymous
@Kamyk 07.04.2018 04:52

W Dajan Taxi na wpisowe mówią na rozwój firmy wpłata. A w As Taxi ??? Na cegiełkę mojej raty :)

   
Kierowca AS anonim

W Asie jest mało kursów, i myśle ze trendy jest nie do zmienienia będzie spadek ilości kursów. Myśle ze mozna poprawić to redukcją kierowców 100 kierowców tych co podpadli. Przydały by sie banery reklamowe duza ilość i więcej reklamy w radiu. Bo tak As skonczy jak Dajan i Komfort. To są moje podpowiedzi do M.O mam nadzieje ze przeczytasz i poprawisz ten stan jaki mamy.

   
Kierowca as
@Kierowca AS anonim 05.04.2018 01:17

Popieram

   
As kierowca

Piątkowa noc tradycyjnie już dno totalne. Gorzej już być nie może.

   

Zostaw opinię o AS TAXI - Gdańsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AS TAXI