AS TAXI

Gdańsk

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 58 ocen.

AS TAXI
3 58 6 1

Opinie o AS TAXI

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Podwykonawca

Jeszcze do nie dawna pracowałem w Asie , co prawda wytrzymałem w tej firmie Nie całe 3 lata to była to niezła szkoła przetrwania ! Nikomu nie polecam , jedna wielka (usunięte przez administratora) , nowi kierowcy stoją po kilka godzin czekając na zlecenia a cwaniaki jeżdżą non stop Zlecenia dostają kierowcy którzy mają układy z dyspozytorkami / są ich kochasiami . Pozdrowienia dla 240 który jeździ non stop bo ma żonę u góry . Michał O nie zrobi z tym nic , dla niego to na rękę ze ktoś przychodzi , ktoś odchodzi , płaci wpisowe i składkę, a jak ci się nie podoba to nikt cię tu nie trzyma , cała rozmowa z właścicielem firmy ! Znikające terminówki nie robią na nim większego wrażenia , kierowca jest pierwszy w rejonie , jest za chwile terminowka , nagle znika , dostał ja ktoś inny . Kierowcy którzy nie mają tam znajomosci nie maja tam czego szukać , za 8-10h 150- 200 zł max obrotu , a gdzie tu koszta i amortyzacja ?

Jarek

Uber uderza w ASA, city najtańsze korporacje ale gbur ma to gdzieś odejdą kierowcy przyjdą nowi

As kierowca

Od 20.00 do 5.00 tylko 7 kursów w Piatek tak słabe jeszcze nie było. Orzech rusz du...skok i rób coś z tym Uberem bo nas wykończył. Pozdro dla kumatych.

Andrzej
@As kierowca 22.09.2018 05:42

On ma w (usunięte przez administratora) ubera. Ważne że (my) frajerzy składkę płacimy a to czy masz kursy czy nie to mu to wisi :/ ciekawe kiedy dyskretnie podniesie składkę do 450? Styczeń? Jakieś zakłady ?

AS Kierowca

AS to już dno. Ilość kursu dramatycznie spadła. Klientów przejęła konkurencja. Winny temu Szef bo powinien zgłaszać i walczyć z nielegalnym przewozami.

Marek
@AS Kierowca 19.09.2018 02:05

Nie prawda ! Jest ok. Ciągle brakuje kierowców! Kursów tyle że kierowcy już sami proszą żeby zrobić więcej dyzorow bo nie wyrabiają.. a teraz trzeba zejść na ziemię i pogratulować temu ciulowi orzechowi że sam zarzyna kurę która znosiła złote jaja... Piątek i co? Od 21 mam 5 kursów.. a jest prawie 3... Kurna w weekend ?????

Kierowca w Asie

W AS taxi dobre czasy się skonczyły. Mało kursów. Pozostał tylko terror i właściciela powymślane paranoje. Pozatym właścicie jest arogancki bezczelny, wręcz chamski osobnikem.

Kierowca AS XX
@Kierowca w Asie 29.08.2018 00:46

Terror to ORZECHOWY wprowadził jak się na Nas dorobił na wybudowanie domu bez VAT'u (na firmę oczywiście wszystko) a za 5 lat jak już przejdzie karencja na VAT i AS padnie to przerobi sobie domek na swoja chałupę i tyle :) Zawsze kilkadziesiąt tysięcy do przodu :) A firma CARO to po co powstała ? Aby wziąć kasę z UE.. przerolować CARO przez 2-3 lata i zamknąć :) A tak wracając do tematu.. Jak nie przewalisz klienta na 4 raz czy dwa to piątek czy sobota jest gorsza niż każdy inny dzień tygodnia.. tak ORZECHOWY prowadzi firmę :))) Niestety jeżdżę w tej firmie prawie od początku i aż du..pe ściska że coś co bardzo fajnie prosperowało wali się z miesiąca na miesiąc.. przez fanaberie Michała.. ale tak już czasem bywa... Zobaczymy co się będzie działo we wrześniu..

Nie powiem kto
@Kierowca w Asie 29.08.2018 00:46

Jak dobrze zagadasz to dostaniesz specjalna gwiazdkę do numeru i otrzymujesz pierwszeństwo w w zleceniach :)))) nawet z 10 tej pozycji :)))) kto wie ten wie :) jak to sie mówi ... Jak posmarujesz to jedziesz ;))) popatrzcie jak jeździ np. kochaś 240 :)) parę groszy miesięcznie więcej place ale w zamian mam pierwszeństwo. A że orzech jest lasy na kasę to odpowiednia kwota i jeździ się aż miło. Ot taka ciekawostka.

anonymous
@Kierowca w Asie 29.08.2018 00:46

Tak niestety się dzieje jak ktoś zakłada firmę i nie ma pojęcia jak ją prowadzić. Wprowadził "terror" bo nie umie konkretnie i rzeczowo rozmawiać z ludźmi. Cóż niektórzy nie nadają się do bycia szefem.

Kierowca

Tragedia co się dzieje w As taxi żenada pracy nie ma !!!!!

bylytaxi
@Kierowca 12.09.2018 11:49

jak nie ma 500 masz w 12 godzin na pewno

Jan rurka

Panie orzech reklama bo pana opti taxi wygryzie i niech tel.benda odbierane na bazie.bo coraz gorzej jest.

Taxi
@Jan rurka 12.09.2018 11:42

Bilbordy by się przydały. Reklama w radiu. Zleceń brakuje !!!!!!

Piotr

Weekend tragedia odchodzę jak większość

AS
@Piotr 09.09.2018 20:45

Napisz szczegóły ?

Kierowca Asowy

Kierowco jezeli chcesz jezdzić w AS Taxi wiedz ze kierowców jest duzo a zleceń mało.

M. Były AS

Od tygodnia nie jeżdżę w Asie : ) Wiem że decyzje podjąłem słusznie. Żałuję że nie zrobiłem tego wcześniej. Panowie je....ać Asa A nie narzekanie.

.
@M. Były AS 04.09.2018 06:07

i gdzie teraz?

anonymous
@. 04.09.2018 14:22

Komfort

Kkkkk
@anonymous 04.09.2018 17:32

Myślę ze facet ma wiedzę na tyle by nie do Komfortu przejść.

ميخائيل

DOTACJA Koledzy i koleżanki pamiętacie Caro Taxi ? Prowadzone przez Michała Orzecha było podpięte pod As Taxi .Dwie firmy w jednej. Państwo w Państwie. Zdanie Michała Orzecha miało być rozkręcenie drugiej firmy. Pobierał wpisowe w Caro co miesiąc i każdemu mydlił oczy. Rozkręci się ale czas musi upłynąć.? Taka była jego gierka! Chcesz jeździć w As Taxi najpierw do Caro musisz przyjść. A że zleceń w Caro nie było to inna bajka. Kit że kierowców przewinelo się w tysiącach. Grund że wpadała mamona $ .Suchajac opowiesci jego jacy to kierowcy bebe..niechca jeździć. Każdy myślał że ten ciul ma rację a tu zupełnię inna strona medalu się ukazuje. Kasujac za składkę w Caro nie można zarzucić że bierze pod stołem aby dostać się do As Taxi. Czysty jest. Umowy skonstruowane tak aby nie oddać kaucji z Caro przechodząc do As Taxi. Działało to w drugą stronę na jego korzyść. A jak odchodziles z As Taxi nic nie miałeś. Za koguta którego wypożyczasz od niego jak się zepsuje przepali oświetlenie ty naprawiasz z wlasnej kieszeni. Jak funkcyjny zauważy zawiesi do momentu naprawienia usterki. Dobrze gra Nie ma co tu przedłużać. Firma zamyka się Caro Taxi Jaka jest odpowiedź sami już wiecie..... A teraz wymyślił żeby wpłacać pieniądze na konto jemu. Rzekomo niby firmy nie płacą jemu. Proszę co to za bajeczka znowu. Proszę was czy wszyscy macie klapki na oczach że was robi wciula. On wie że czas się kończy jego i szuka jak tu was jeszcze ugrać bardziej. Ogarnijcie się !!

AS
@ميخائيل 03.09.2018 23:29

100% prawda nawet 120% bo można jeszcze pisać i pisać o tej firmie...

Mirek

Kolejny tragiczny piątek inne korporacje jeździły a as stał.... Jeszcze trochę i będzie po firemce gbura

AS 12X
@Mirek 01.09.2018 07:37

Co ty opowiadasz! Piątek był rewelacyjny. Średnia na godzinę wyszła około 21 zł więc nie tak źle jak na piątek!

Karol
@AS 12X 02.09.2018 06:22

21zł to bieda ja już w weekendy w asie nie jeżdże bo jest tragicznie.

KIEROWCA TAXI AS
@Mirek 01.09.2018 07:37

Poniedziałkowy dzień obrót 200 zł w 10 godziń . Odradzam pracy w AS TAXI

Remi

Sezon się kończy i 2 godziny czekania na kurs . Po sezonie powinno się odszczelić tych kierowców co mają słabe fury.

Adam
@Remi 22.08.2018 02:28

Ja juz godzine bez kursu. 3 godziny 2 kursy tragedia

Darek audi
@Remi 22.08.2018 02:28

nie trzeba od szczelać sami odchodzą.

Kamil L były funkcyjny

Do Míchaël Powodem mojego odejścia jest wypalanie zawodowe a nie to że w AS-e źle się dzieje. To że jestem lub byłem nielubiany to świadczy o tym że dobrze wykonywałem swoje obowiązki. Kogo trzeba było ukarać to karalem a za kim trzeba było się wstawić to się wstawiałem. Kierowcy których że tak powiem obroniłem przed rozstaniem się z firmą coś wiedzą w tej kwestii . Do Míchaël i reszty osób umieszczających wpisy Internet ma moc to się zgadza. Ale Wy wszyscy co robicie wpisy zachowujecie sie jak banda przedszkolaków. Żaden z was nie ma odwagi pójść do Michała i powiedzieć co was boli. Potraficie tylko anonimowo robić wpisy na forum. Jak wam źle w tej firmie to droga wolna jest wiele firm w Gdańsku do których możecie iść jeździć (lub stać) Pozdrawiam

ASS...
@Kamil L były funkcyjny 08.08.2018 17:34

Weź Kamil nie bądź smieszny... bo mozna byc funkcyjnym , robic dobrze robotę i być lubianym jak np. Marian 124 a można być ....ą jak Ty czy nowy kolega 94 :) Każdy doskonale wie ,ze szef nie przyjmuje do siebie żadnych uwag , sugestii czy krytyki . I nie sil się na swoją obronę na tym forum bo i tak zostaniesz wyśmiany przez resztę ponieważ My kierowcy wiemy jakie są fakty.

Do funkcyjnego
@Kamil L były funkcyjny 08.08.2018 17:34

Wypalony zawodowo dlatego bo miałeś złe warunki pracy :) w dobrej korporacji byś się nie wypalił. Uciekasz jak szczór z tonącego statku.

Były funkcyjny

Nawet nie potraficie czytać co się do was pisze. Więcej nie będę za waśni pisał ponieważ nie lubię pisać z ludźmi którzy nie mają odwagi się przedstawić błazenada z waszej strony.

Były funkcyjny
@Do funkcyjnego 09.08.2018 05:24

Taksówka miała być na 5 lat zeszło mi 10 Poza tym taksówka była dodatkowym źródłem dochodu i 10 lat na dwa etaty to za dużo. To może teraz zrozumiesz że jest to wypalanie zawodowe

anonymous
@Kamil L były funkcyjny 08.08.2018 17:34

Kamil co ty pier....sz za bzdury.Jesteś zwykłą zużytą gumą od prezerwa..wy . Zachowujesz się jak zwykła pa...a. Obowiązki obowiązkami jeszcze trzeba być człowiekiem. Z ORZECHEM na czele i z funkcyjnymi zrobiliście przedszkole w Asie . Jesteście jego żołnierzami nic nie możecie powiedzieć nic pisnoć a nawet (usunięte przez administratora) bo zaraz was Orzech wyj.b.e na p..k . Wprowadzacie EGZAMINY WEWNĘTRZNE wymyślone przez Orzecha przepytujac wszystkich co miesiąc na egzaminie. Wrzadnej korporacji nie ma ! Chodzi się tak długo na egzamin aż go zdasz. A na mieście mówią że EGZAMINÓW nie ma na taksówkę a w As Taxi jest . No to oczym tu mowa jest ? Przedszkole z patologią . Wiesz co trzeba było zrobić KAMIL na odchodne z Asa ? Tą swoją niebieską koszulkę z szafy wyciągnąć z logiem As Taxi. Trochę po paradowac na mieście dać Orzechowi w ramce szklanej. Powiesił by koszulkę na bazie. /my loyal grouse /

Były kierowca obecnie konkuren
@anonymous 15.08.2018 10:33

A kim ty jesteś... Jak ci źle w As-ie to po co jeździsz w tej firmie ty i inne beksy co narzekacie. Jak plują na was to czemu mówicie że deszcz pada. mi się nie podobało więc poszedłem gdzie indziej.

Kiero
@Kamil L były funkcyjny 08.08.2018 17:34

MINIONEK odszedł ?

Uber
@Kamil L były funkcyjny 08.08.2018 17:34

Hehehe wazeliniarz odszedł.

Ali

Zarobki w AS TAXI spadają ilość kursów również . Atmosfera w firmie tragiczna.

Kierowca
@Ali 31.08.2018 13:22

Tragiczna noc piątkowa dziś potwierdza as się kończy.

Jan rurka

Zawracanie d,,,,,,py.z tymi egzaminami porażka niech funkcyjni się wezmą za siebie lub reklamę firmy i nie jeżdżą puści niby zajęci są sami się niech karają za głupoty

Roman

Prawda jest taka że as się kończy szkoda że sam właściciel doprowadził do takiej sytuacji przykre to

4lata w Asie

Prawdą jest że w AS Taxi robi się źle. Ale chłopaki nie przesadzajcie z wyrażeniem opini, niektóre to już groźby. Wiem że frustracja ale trzymajmy poziom. Boli człowiek jeździ 4 lata w firmie udciwie bez skarg, a właściciel traktuje takiego kierowce jak zero. Nie dość że traktuje to jeszcze to powie w oczy. Ja osobiście poprostu już podjąłem decyzję Odchodzę.

anonim

(usunięte przez administratora)

Taxi Gdynia

Frajerzy jesteście jak podpisaliście umowę dożywotnio . ., jak nie to też jesteście frajerzy bo nikt i nic was nie trzyma. Każdy może założyć korporację i działać na swoich warunkach. W Gdyni są firmy gdzie kierowcy mają dostęp do logów na serwerach, zapisów rozmów itp. , każdą kombinację można sprawdzić i zareagować.

anonim

(usunięte przez administratora)

Majkiel

Zerem nie jest ma korporacje!

Złotówa

Do komfortu zapraszam kierowców .samowolka (usunięte przez administratora) lepsza stawka bazowe i bazowy kompetentni .

Majkiel
@Złotówa 04.08.2018 06:50

Głupoty wypisujesz o Komforcie- ta firma to patologia dosłownie. Po co te kłamstwa wypisujesz.

Majkiel

Człowiek jest bezsilny wobec tej mafii na dyspozytorni klany tam rządzą. Właściciel przeymyka oko. Kiedyś w Asie było dobrze.Dobry rok jest coraz gorzej. Kursów mniej. Sporo chłopaków odeszło lub się szykuje na odejście.

Kierowca AS

Piątek od 20.00 do 22.39 jeden kurs AS pada coraz gorzej

do Kierowca As
@Kierowca AS 20.07.2018 22:40

Chyba w jakiejś innej firmie jeździłeś. Akurat w piątek o tej porze miasto czerwone i giełda do wyboru. Może w Pcimiu stałeś z nadzieją na cud.

Kierowca AS
@Kierowca AS 20.07.2018 22:40

Ja w piątek wieczorem już nie wyjeżdżam od dawna. Nędza w piątek wieczorem.

Kierowca AS XX
@do Kierowca As 21.07.2018 10:43

Orzech nie bądź smieszny

Míchaël

W końcu coś się zaczyna dziać w As Taxi !! Machina ruszyła a wieści na mieście szybko się rozchodzą :) Nawet (usunięte przez administratora) Orzecha rezygnują z jeżdżenia w As Taxi. Funkcyjny naczele odchodzą a nie którzy rezygnują z funkcji. Nie lubiany funkcyjny przez innych kierowców nie będziemy robić mu reklamy jakim jeździł samochodem P. Kamilu. A tak miało być kolorowo.Coś się kończy coś zaczyna ! :) Jak widzę opinie odpisujacego żolnierzyka Cytuje : - jesteś zerem tylko pozostało tobie tu taj szczekać na forum. lub - masz czelność zwracać uwagę szefowi. Oczym tu świadczyć może albo sam Orzech odpisuje na forum takie pie.dol..ie bo musi to czytać. lub sam jego (usunięte przez administratora) na czele piszę takie brednie. Synuś Szpieg z krainy deszczowcow :):) KoŃcZy. SiĘ. ErA. As Taxi Karma wraca .........i to z większa siłą:) Ktoś jeszcze nie dawno powiedział zobaczysz że MEDIA. INTERNET ma dużą siłę przebicia. Niszczy tych złych czyli swoją własną bronią. Miał rację za to go szanuje.. A forum jest od tego żeby pisać jawnie wolność słowa i nikt tego nie zabroni tego.

Anonim

Cyrk na kółkach. Szef Orzeszek tylko w mordzie dobry.

Kierowca AS

Nie dosć ze nie ma kursów to traktują nas jak ścierki.

Michał

Ludzie czy wy nie widzicie że Michał Orzech zarabia na was na wpisowym i na składce na was. Znajduję pretekst i każe rozklejac się. A gemba się cieszy że kolejny numer odejdzie a drugi wejdzie. Młody który wchodzi niema pojęcia o tej korporacji dopiero później widzi co tu się dzieję. A z czego Baza nowa z waszych składek .. co rok podnosi w górę odpowiedź jest zawsze taka sama. Dzięki kierowcą ma pensję nie małą. W totka to on nie musi grać ma co miesiąc. Apetyt rośnie w miarę jedzenia. On wie o tym że ta Kura która znosi mu złote jaja przestanie nie długo liczy się z tym dla tego idzie po bandzie. 80% kursów babcie do lekarzy. Kierowca nie jeden usłyszał od niego ( Jak nająłeś się za psa, to szczekaj ).Ganiani jak dzieciaki przez bazowe. (Nie pojedzie zawiesić i do sondu koleżeńskiego ). Nie znam osoby które by chciały wrócić do niego spowrotem chyba że ma coś nie równo pod sufitem. Rzadne firmy już nie chcą znim współpracować . Ryczałty wymyśla tak zanirzone że nie wiadomo czy śmiać się czy płakać jeszcze powie dobra cena dla kogo ? samochód mieli kilometry a po 4 latach jest zmeczony i nie wiesz co znim zrobić .Książkę można na pisać o tym co wyprawia. Nie dajcie się zwieść jego bajeczkom.

Kierowca
@Michał 16.06.2018 23:11

Prawde napisał Pan Michał.

Kierowca Taxi
@Michał 16.06.2018 23:11

otwórz swoją korporacje jak taki mądry jesteś !! aleee nieeeee bo ty ZA GŁUPI nawet na otwarcie korporacji CIECIU !

anonymous
@Kierowca Taxi 11.07.2018 00:57

Zabolało ubeku!

Do kundelka
@anonymous 16.07.2018 10:13

anonymous jesteś zerem. Pozostało Tobie tylko tu szczekać.

Zbyszek

Masakra! Większość dojazdów powyżej 4km, kierowcy mijają się po rejonach, nie myśląca baza. Na systemie wszystko zablokowane, nie ma wglądu do niczego. Ta firma powoduje to, że jak jest duży ruch to zamiast się cieszyć wkurzam się że jest (usunięte przez administratora) Jak się szefowi zwróci uwagę, że baza bezmyślnie rozdziela zlecenia to ten odpowiada, że baza działa dobrze a to wszystko wina kierowców! Składki idą w górę a poza tym doszła jakaś dodatkowa opłata na fundusz rotacyjny. Większość kierowców nie ma zamiaru inwestować w czyjąś firmę widząc, że firma ma gdzieś ich samych. Robi się coraz gorzej! Nie pchajcie się do tego Syfu no chyba że lubicie marnować swój czas, pieniądze na paliwo i oczywiście dobijać sobie auto.

Jerzy
@Zbyszek 14.07.2018 20:37

Jak masz czelność napisać że zwróciłeś szefowi uwage! A kim ty jesteś? Pomyliłeś miejsca. Jak Psn da znać to możesz szczekać Tyle w temacie doradcy biznesowi.

anonymous
@Jerzy 15.07.2018 07:14

A kim ty jestes śmieciu? Chyba że sam jesteś ORZECHEM że odpisujesz albo siedzisz mu w (usunięte przez administratora)

Michał
@Zbyszek 14.07.2018 20:37

Przecież jego powiedzenie oni mają jeździć a nie stać na rejonach. To nie ważne że się mijają po rejonach. Zawsze gada że to wina kierowców to jest stara ta sama śpiewka nom stop. Taśma się zacieła. Bełkot ten sam inaczej nie można nazwać .Siedzi w dziupli na dole i sam wrzuca zlecenia kierowcom. On nazywa się szef ! ludzie jaki k...a szef ! ogarnijcie się. Jestescie na działalności współpraca. Każe płacić kierowcą nawet jak nie będzie jeździł 4 miesiace. Powie trzymam miejsce dla Ciebie tylu chętnych jest na twoje miejsce. To trzeba mieć tupet. Tacy przy dupasy doratcy jego wiadomo o kogo chodzi jest zwykłą k.r.ą zerem.< Numery boczne można podać ....

Klin
@Michał 17.07.2018 23:36

No to podaj !

O. N. A.

Moi drodzy obserwuje Wasze opinie i aż już muszę się odezwać. Jako żona jednego z kierowców oraz tym samym Wasza klientka jasno patrzę na to co się dzieje w Waszej korporacji. Od strony żony muszę powiedzieć, że to najgorsza korporacja jaka istnieje, wyzysk, brak swobody, ciągle ograniczenia, a od strony Pan z centrali.... Ahhh szkoda słów. Atmosfera, sytuacja, która z dnia na dzień się w Asię pogarsza odbija się na życie prywatne, wraz z mężem już żyjemy wyłącznie tym, że jest tu źle, kompletnie niezrozumiałe i bezsensowne są działania wszech onego MO. Nie zrozumie tego nikt, podejrzewam że i on sam tego nie rozumie, aczkolwiek sam kiedyś zaczynał jako szara zek Bogu ducha winny kierowca. Szkoda, że takie stanowisko nie ostalo mu się do dziś dnia, może by miał do was kierowców więcej szacunku, wyrozumiałości, by był po Waszej stronie. Ok, idea KLIENT NASZ PAN, ale wszystko ma swoje granice, niestety ten człowiek tego nie rozumie. Jeżeli natomiast chodzi o Wasza korporacje jako od strony osoby korzystającej jako klient muszę Was pochwalić, każdy kierowca z jakim miałam okazję jechać był naprawdę odpowiednim człowiekiem pod wieloma względami, z tym też ze znajomością tras, wyborem odpowiedniej, atmosfera podczas jazdy zawsze miła, pozytywna. Szkoda, że MO nie baczy na to w ogóle. Osobiście, gdybym miała takie szczęście jak ten człowiek to poprowadziła bym ta korporacje zupełnie inaczej. Brak słów na jego zabawy Waszym kosztem. Na koniec mogę śmiało powiedzieć, że każdy nowy kierowca powinien sto razy się zastanowić nim podejmie pracę w tejże firmie, jest tu zbyt duży wyzysk dla własnych korzyści, brak szacunku i wyrozumiałości w stronę kierowców.

...
@O. N. A. 05.07.2018 12:05

Ujadanie kierowców jak codzień. Kierowców trzeba trzymać krótko na smyczy. A to że są mili bo wyboru nie maj

anonymous
@... 05.07.2018 22:27

Paulinka?

Kier.
@anonymous 07.07.2018 07:36

Paulinka to puszcza kursiki boczkiem mezusowi to raczej zadowolona ;)

anonymous
@Kier. 07.07.2018 12:38

To juz wszyscy wiedza i nikt nic z tym nie robi. Tak jak i tym, ze lepsze kursy dostają wybrani a reszta jeździ po 8-10zl

anonymous
@Kier. 07.07.2018 12:38

Sama śmietanka pracuje na bazie! Bazowa nr.240 Bazowa nr.82 Ciotki synusie

xxx
@anonymous 17.07.2018 08:23

A Ty biedaku też zawsze możesz posłać tam swą partnerkę albo partnera do pracy!!!

Do xxx
@xxx 17.07.2018 11:03

Anonymus nie może bo go z Asa wywalili, roboty nie ma ,żal mu d..pę ściska to się wypłakuje na forach ...

Piotr

Weźcie się za normalną pracę a nie stekacie że mało kursów.Przy 4000 taksówek w Gdańsku plus Uber i inne dziadostwo to wy na sól nie zarobicie.W każdej korporacji jest kicha i tak będzie.Jezdzilem w Asię,Mytaxi i dałem sobie spokój

bylytaxi
@Piotr 13.06.2018 18:09

dokladnie jeszcze na malym zusie mozna sie w taxi pobawic potem to katastrofa a nie zarobek chyba ze od maja do sierpnia i na grudzien

Seba
@Piotr 13.06.2018 18:09

idzie zarobić , tylko trzeba wiedzieć gdzie. W Asie się kiedyś zarabiało wiem bo tam jeździłem, aktualnie to w asie zrobiło bardzo słabo. A w mytaxi to jest tragedia. Na taxi zarobisz tylko trzeba iść do odpowiedniej korporacji.

Tomek
@Seba 14.06.2018 10:22

a do jakiej korporacji warto Twoim zdaniem iść bo ja właśnie szukam pracy i myślałem o tym ASie ale skoro są takie opinie o nich to nie wiem sam.

anonymous
@Piotr 13.06.2018 18:09

Palancie widzę że jesteś (usunięte przez administratora) Mo ten koleś powoli znika z rynku i będzie pod. Mostem

Piotr
@anonymous 25.06.2018 22:20

anonymus, od kiedy Cię MO wywalił chyba nie możesz roboty znaleźć, tak się tu udzielasz i wypłakujesz

Kierowca Taxi
@anonymous 25.06.2018 22:20

Widzę, że chyba już w każdej korporacji jeździłeś... od Skorpiona po as, i inne gady! na każdego narzekasz a sam sobie roboty załatwić nie możesz tylko liczysz na innych ??!!

Zostaw opinię o AS TAXI - Gdańsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AS TAXI