AS TAXI
3 61 6 1

Opinie o AS TAXI

Mix3

Jest coraz lepiej. Dużo kasy można zarobic

Jan rurka
@Mix3 13.12.2018 23:42

Tak chyba że jesteś numerem 240 który dostaje zlecenia spod stołu A mówią że nie ma żadnych machlojek

Do Mix3
@Mix3 13.12.2018 23:42

Mix3 w nocy z piątku na sobotę miałem tylko 4 kursy. Jest tragedia to co wypisujesz miało miejsce 2 lata temu.

Hangar
@Mix3 13.12.2018 23:42

Hahahaha hahahahaha

Sylwek

Jest corasz gorzej. Nie polecam.

Jas

Wczoraj piękna noc, 5 kursów dziękuję....

A38

Witam obecnych oraz byłych kierowców As TAXI. Rozważam podjęcie współpracy z ta firma, ale po przeczytaniu niektórych opini typu 7 kursów w piątkowa noc oraz stosunku szefa do kierowców i faworyzowanie mam bardzo duże wątpliwości, brzmi to poprostu tragicznie. Pracowałem jakoś taryfiarz za granica, bywało różnie ale to co tu piszecie to jest patologia. Proszę o jakieś konkretne opinie bo szkoda mi wprowadzić nowe auto w przysłowiowe błoto i stać czekając na zlecenia. W tym biznesie kolka sie musza kręcić ale bez ściągania haraczu pod stołem...

Kierowca 231
@A38 27.10.2018 13:18

Odpowiadając na to co jest tu napisane to niestety sama prawda. Zawsze możesz pójść na spotkanie i porozmawiać ale w tej sytuacji będzie miły grzeczny i mówił cuda na kiju abyś tylko "wszedł" płacił i nic nie mowil jak zobaczysz to co się dzieje od środka .. 5-7 lat temu fajnie i sprawnie to działało jak jeszcze ten gbur czasem wyjechał na miasto i widział jak wygląda to od środka ale jak doszedł do kasy to zmienił się o 180 ? 360? A może i 720 stopni ... Nic nie możesz zasugerować , nic nie możesz powiedziec bo odpowiedz będzie tylko jednak... Lakoniczne " Jak Ci się nie podoba to zmień firmę" :)))))) A co do kursów to również jest prawda że jest coraz mniej - bo kierowców zatrudnia ile się da (kasa na koncie musi się zgadzać) i sami klienci podczas jazdy mówią że "fajne z was chłopaki" ale jak mają zamówić taxi i znowu wysłuchiwać opryskliwa dyspozytorke to mówią wprost że są i inne firmy w podobnych cenach i chyba zmienia firme od zamawiania taksówki. Następna rzecz to to że kręcimy się po mieście na pusto ponieważ system przydzielania jest chory. Był dobry jak było 50-100 aut a nie jak jest 300 czy 400 (już chyba tyle będzie??) Ty dostajesz zlecenie 8 km na innym rejonie jak w to miejsce jedzie 5 aut i jeszcze nie odpalisz dobrze auta to one są już wolne ... Po co klient ma mieć taxi po 4 min jak może mieć po 15?? I kwestia dodzwonienia się w weekend po taxi to graniczy z cudem .. to powód dlaczego robi się 5-10 zleceń w piątek a nie 25-30 jak kiedyś... Jakiś absurd. Ten człowiek jest nie reformowalny. Całe jego mnie manie to że to co wymyślił jest super i funkcjonuje jeszcze lepiej ! Powodzenia na rozmowie z panem prezesem Michael ORZECH :)

Kierowca 231
@Kierowca 231 27.10.2018 15:48

Jeszcze zapomniałem dopisać o takiej instytucji jak" sad koleżeński" który składa się z paru przydupasow jak coś zrobisz nie pomyśli wymysły prezesa to nakładają kasę np. 7 dni zawieszenia za... Nawet jak to nie była twoja wina to i tak nie masz linii obrony bo oni wiedzą lepiej ha! Sytuacja np. wsiada klient i mówi że jest marek. Patrzysz na zlecenie , no mam wpisane że to marek.. a po paru dniach ktoś z sądu dzwoni i mówi że zabrałeś nie tego klienta.. i jaką twoja linia obrony? Wsiadł marek powiedział że jest marek i mam tak wpisane to jadę.. ALE .. w tym samym czasie inny marek zamówił taxi w to samo miejsce i zabrałeś nie tego marka ! Czy to jest normalne?? Nie, ale sami "funkcyjni" mówią że to absurd ale wytyczne orzeszka są takie i ZAWIAS! Na 7 dni np. Powodzenia ;)

A38
@Kierowca 231 27.10.2018 15:58

Dzięki za opinie. Do rozmowy raczej nie dojdzie po tym co tu czytam. Wystartuje jako niezrzeszony i pojeżdżę na aplikacjach dodatkowo. W wawie chłopaki bardzo dobrze na tym wychodzą, zobaczymy jak w 3miescie to wyglada. W razie czego później zawsze można iść pogadać z szefem skoro taki pazerny na kasę i milusiński na starcie. To wpisowe w jakiej wysokości jest ? W życiu sie z tym nie spotkałem. I testy co miesiąc z topografii ? Jeździłem w 2 korpo w londku i czegoś takiego nie było za wyjątkiem wstępnych testów. Ja nie chce sie z nim pokłócić podczas tej rozmowy :)

Max2
@A38 27.10.2018 13:18

Cześć jak masz nową dobrą fure to nie idź do ASA. Niska stawka dyżury. Uznawane tylko zdania i skarg klientów. Daj sobie spokój.

Maulando
@Kierowca 231 27.10.2018 15:48

Przestańcie źle mówić na szefa Michała to dobry i wrażliwy człowiek. Jak możecie tak o nim mówić? Jesteście podli....

Andrzej
@Maulando 30.10.2018 16:02

Hahaha :))))

Michał
@Kierowca 231 27.10.2018 15:48

Fajnie by było wkleić regulamin który wymyślił jak karać kierowców. Czytając regulamin człowiek odnosi wrażenie jak by był w kompani karnej. Niech kierowcy nowi zobaczą jak tu jest.

Michał
@A38 27.10.2018 13:18

Zdobywasz popularność Michał Orzech na  GOWORK.PL nie długo dojedziesz na sam szczyt w rankingu opiń jako pracodawca. Zapomniałem przecież ty nie jesteś pracodawcą tych wszystkich kierowców którzy jeżdżą dla Ciebie. Jak ty to mówisz Orzech na rozmowach z nowymi kierowcami umowa o współpracę podejmuję. Jak już wejdzie to w tedy pokazujesz swoje rogi. Nie podoba się to zmień firmę. Ta Sama śpiewka nie zmieniła się. A gęba się cieszy co ! jak kolejny numer wchodzi aż WĄSY kręcą się za uszami. Na Facebooku nie masz tyle opini ciekawe czemu ? no tak ty co chwilę coś tam usuwasz każdą nie wygodną opinię dla Ciebie. I tu jest problem dla Ciebie Orzech na tym forum nie jesteś nic wstanie zrobić .Tu wszyscy będą pisać prawdę a prawda po ciągnie Cię na samo dno. Coś się zaczęło coś musi się skończyć.

Jas

Z tańszych taxi tylko city6jezdz as to totalna porażka i widmo końca firmy, z droższych taxi od lat hallo ma się dobrze reszta cienko

Weber

Jest dla mnie niezrozumiałe jak można tak dać się pomiatać. Kierowcy AS Taxi wiedzą o co chodzi. Chłopaki jesteście żałośni.

Jan rurka

Totalny kibel tyle w temacie

Ardk

Sobota dzień słaba pod wzgledem ilości kursów. Inni latają my stoimy.

Andrzej
@Ardk 03.11.2018 15:22

Od 18.00. 6 zleceń 98 zł...

Abc
@Ardk 03.11.2018 15:22

To idź do firmy w której latają

Blebleble
@Abc 04.11.2018 06:08

A gdzie latają niby? Jeżdżę w innej korporacji też po 1.80 i jest straszna lipa

Kolombo

Witam Kolegów i Koleżanki ! Jeżdżę od jakiegoś czasu na taxi - zbieram grono stałych moich klientów, chodzi mi o te lepsze kursy. Zadowolonym klientom zostawiam wizytówkę z moim numerem 513 555524 ! Czy podejmując pracę w AS TAXI będę musiał zaprzestać reklamowania własnych usług? pozdro

Max2
@Kolombo 04.11.2018 23:51

Tak będziesz musiał ale jak masz dobrą i nową furę to nie przychodź tu bo szkoda czasu.

Lech
@Kolombo 04.11.2018 23:51

Kiedyś AS dzięki dużej ilości kursów był najlepsza firmą. Dziś jest już inaczej są lepsze firmy. W Asie tylko narzekają i uciekają do innych firm.

Max2
@Kolombo 04.11.2018 23:51

Przede wszystkim jeżdżenie za 1.80 zł za km już się nie opłaca. Mało tego są dyżury co jest problemem. Liczenie się tylko ze zdaniem klienta. Za byle co komisja co jest zabawne. Dziwne przekonania szefa. Także lepiej nie przechodzić do tej grupy.

Kierowca as
@Max2 06.11.2018 13:58

Za 1.80 zł się opłaca jak jest duzo kursów, a z ilością kursow w AS taxi jest ostatnio slabo.

Lopi

Mało zleceń. Odradzam.

Kamil L były funkcyjny

Do Míchaël Powodem mojego odejścia jest wypalanie zawodowe a nie to że w AS-e źle się dzieje. To że jestem lub byłem nielubiany to świadczy o tym że dobrze wykonywałem swoje obowiązki. Kogo trzeba było ukarać to karalem a za kim trzeba było się wstawić to się wstawiałem. Kierowcy których że tak powiem obroniłem przed rozstaniem się z firmą coś wiedzą w tej kwestii . Do Míchaël i reszty osób umieszczających wpisy Internet ma moc to się zgadza. Ale Wy wszyscy co robicie wpisy zachowujecie sie jak banda przedszkolaków. Żaden z was nie ma odwagi pójść do Michała i powiedzieć co was boli. Potraficie tylko anonimowo robić wpisy na forum. Jak wam źle w tej firmie to droga wolna jest wiele firm w Gdańsku do których możecie iść jeździć (lub stać) Pozdrawiam

ASS...
@Kamil L były funkcyjny 08.08.2018 17:34

Weź Kamil nie bądź smieszny... bo mozna byc funkcyjnym , robic dobrze robotę i być lubianym jak np. Marian 124 a można być ....ą jak Ty czy nowy kolega 94 :) Każdy doskonale wie ,ze szef nie przyjmuje do siebie żadnych uwag , sugestii czy krytyki . I nie sil się na swoją obronę na tym forum bo i tak zostaniesz wyśmiany przez resztę ponieważ My kierowcy wiemy jakie są fakty.

Do funkcyjnego
@Kamil L były funkcyjny 08.08.2018 17:34

Wypalony zawodowo dlatego bo miałeś złe warunki pracy :) w dobrej korporacji byś się nie wypalił. Uciekasz jak szczór z tonącego statku.

Były funkcyjny

Nawet nie potraficie czytać co się do was pisze. Więcej nie będę za waśni pisał ponieważ nie lubię pisać z ludźmi którzy nie mają odwagi się przedstawić błazenada z waszej strony.

Były funkcyjny
@Do funkcyjnego 09.08.2018 05:24

Taksówka miała być na 5 lat zeszło mi 10 Poza tym taksówka była dodatkowym źródłem dochodu i 10 lat na dwa etaty to za dużo. To może teraz zrozumiesz że jest to wypalanie zawodowe

anonymous
@Kamil L były funkcyjny 08.08.2018 17:34

Kamil co ty pier....sz za bzdury.Jesteś zwykłą zużytą gumą od prezerwa..wy . Zachowujesz się jak zwykła pa...a. Obowiązki obowiązkami jeszcze trzeba być człowiekiem. Z ORZECHEM na czele i z funkcyjnymi zrobiliście przedszkole w Asie . Jesteście jego żołnierzami nic nie możecie powiedzieć nic pisnoć a nawet (usunięte przez administratora) bo zaraz was Orzech wyj.b.e na p..k . Wprowadzacie EGZAMINY WEWNĘTRZNE wymyślone przez Orzecha przepytujac wszystkich co miesiąc na egzaminie. Wrzadnej korporacji nie ma ! Chodzi się tak długo na egzamin aż go zdasz. A na mieście mówią że EGZAMINÓW nie ma na taksówkę a w As Taxi jest . No to oczym tu mowa jest ? Przedszkole z patologią . Wiesz co trzeba było zrobić KAMIL na odchodne z Asa ? Tą swoją niebieską koszulkę z szafy wyciągnąć z logiem As Taxi. Trochę po paradowac na mieście dać Orzechowi w ramce szklanej. Powiesił by koszulkę na bazie. /my loyal grouse /

Były kierowca obecnie konkuren
@anonymous 15.08.2018 10:33

A kim ty jesteś... Jak ci źle w As-ie to po co jeździsz w tej firmie ty i inne beksy co narzekacie. Jak plują na was to czemu mówicie że deszcz pada. mi się nie podobało więc poszedłem gdzie indziej.

Kiero
@Kamil L były funkcyjny 08.08.2018 17:34

MINIONEK odszedł ?

Uber
@Kamil L były funkcyjny 08.08.2018 17:34

Hehehe wazeliniarz odszedł.

Kierownik
@Były kierowca obecnie konkuren 15.08.2018 18:12

No i słusznie. Myślicie że narzekaniem coś osiągniecie? Kolega poszedł i ma spokój.

Maulando
@Kamil L były funkcyjny 08.08.2018 17:34

Kamil daj spokój oni nie rozumieją tego że Ty też byłeś dobrym kolega ze pilnowałes porządku. Szkoda że Cię nie ma. Brakuje takich funkcyjnych jak Ty. Brakuje bez Ciebie tej dyscypliny. Tej atmosfery.

Cyryk

Mało kursów bo jest za dużo kierowców. Redukcja kierowców jest konieczna. Usunąć kierowców co unikają dyzurów.

A38
@Cyryk 29.10.2018 03:30

Jak kierowca unika dyżurów nie jest zawieszony ? Bo kolega niżej pisał ze za odbiór "nie tego Marka" dostaje sie zawias... druga sprawa skoro unikają dyżurów to z automatu mniej aut na drodze i większy % zleceń dla tych co zasuwają. Nie wiem może sie mylę ?

Marek
@A38 29.10.2018 12:13

Ci co unikają dyżurów to dostają dodatkowe karne. Wiesz o co mi chodzi? Podałem kryterium do podjęcia decyzji którym kierowcą podziękować przy redukcji ilości kierowców.

Marek

3 godzi i jeden kurs. Tak jest teraz w ASIE . Od 23.00 do 2.00.

Bartek

Jak tam w asie chłopaki? Nie jeżdżę już 3 miesiące i jestem ciekaw czy coś się zmieniło na dobre/źle? :)

R7
@Bartek 27.10.2018 02:53

Na złe. Tendencja spadkową w ilości kursów. Pozatym szef i jego klika bez zmian.

Kierownik

Może niech AS podniesie ceny np do 2.20 zł za km w 1 taryfie. Jak myślicie?

Maulando

AS spoko firma. Nie narzekajcie. Bo szef chamski i zły? Nie umiecie z nim gadać. To się nauczcie jak postępować w korporacji. Wasze narzekanie jest żałosne. Nie gniewajcie się że to pisze ale jesteście tchórzami.

Odchodzący kierowca

Ta firma to (usunięte przez administratora) dyspozytorki i właćciciel mają nas kierowców w (usunięte przez administratora). Kiedyś zaciskałem zęby i jezdziłem bo były kursy, teraz nie ma kursów. Więc (usunięte przez administratora) tego Asa Wąsa i te (usunięte przez administratora) na telefonach.

Zs
@Odchodzący kierowca 21.10.2018 05:35

Nie dość że w (usunięte przez administratora) to jeszcze w(usunięte przez administratora)wali ukrywa podglad zlecen a teraz wyłacza zlecenia terminowe ... Po co? Jak coś takiego się robi to ma się coś do ukrycia we wszystkich korporacjach jest normalnie podgląd zlecen mało tego gość jest tak pazerny na kasę że sam wali dobre zlecenia ze swoim "synkiem" 99 (już kilka razy został zdemaskowany i nawet o tym nie wie )

Michał
@Zs 21.10.2018 10:29

W końcu dotarło do niektórych że 99 nr donosi jemu wszystko co usłyszy! Szpiek z krainy deszczowcow. :) Ukrywanie zleceń ! brak podglądu na programie to oczywista sprawa że nie widać kto pojechał na jakie zlecenie. Jest to manipulacja kierowców! To jest dawanie pod stołem lepszych kursów dotyczy się też nr. 50 Będzie wam wmawial wrzywe oczy że kierowcy niby podbieraja zlecenia to są słowa Michała Orzecha. Jest to bujda. Jeszcze raz bujda. Zlecenia tylko widzą funkcyjni dyżurni i jego (usunięte przez administratora) Jednym słowem dno..

Karol

Inni jeżdżą My stoimy.

Sławek
@Karol 17.10.2018 03:34

Potwierdzam słabo w asie.

Wojtek 177
@Karol 17.10.2018 03:34

W ASIE nocki to dramat. W dzień jeszcze jako tako ale pogarsza się z miesiąca na miesiąc. Nie polecam i odradzam.

Pawiu

AS najgorsza firma by zarabiać. Obóz pracy.

Domin

Lipa w piątkowe noce to w AS nie zarobisz. Moje sugestie dla AS TAXI: Nie mam już nadzieje będzie tylko gorzej. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Obniżyć składke i ilość kierowców.

As kierowca

Od 20.00 do 5.00 tylko 7 kursów w Piatek tak słabe jeszcze nie było. Orzech rusz du...skok i rób coś z tym Uberem bo nas wykończył. Pozdro dla kumatych.

Andrzej
@As kierowca 22.09.2018 05:42

On ma w (usunięte przez administratora) ubera. Ważne że (my) frajerzy składkę płacimy a to czy masz kursy czy nie to mu to wisi :/ ciekawe kiedy dyskretnie podniesie składkę do 450? Styczeń? Jakieś zakłady ?

Zenek
@Andrzej 23.09.2018 04:12

Stawiam, że to nastąpi jeszcze w grudniu przed świętami. :/

Kreatywnie

W As Taxi można jeszcze pojeździć i jakoś zarobić. Aczkolwiek porównując jest gorzej. Przykre jest także utrzymywanie klienta kosztem kierowców. Notorycznie spóźniający się na zlecenia terminowe klienci lub 30-40 minut oczekiwania od momentu otrzymania kursu bez możliwości włączenia licznika uniemożliwia efektowne zarabianie. Słaby kontak z bazą, długi czas oczekiwania na ich reakcję, źle przyjęte i bezmyślnie rozsyłane kursy sprawiają, że to kierowcy ponoszą koszt takiej pracy bazy. Mijamy się na mieście, jeździmy na krzyż i dla nikogo poza nami nie stanowi to problemu. Zdania i sugestie kierowców nie są tutaj brane pod uwagę. To jest przykre. Szacunek do kierowcy, jego czasu i pieniędzy jest tutaj na ostatnim miejscu. Zapomniano w tym wszystkim o tym, że zadowolony kierowca, to zadowolony klient. Niestety tutaj wychodzi się z założenia "nie ten to następny".

.
@Kreatywnie 03.10.2018 16:30

W samo sedno!

kierowca
@Kreatywnie 03.10.2018 16:30

i to jest bardzo mądrze napisane.Cała rzeczywistosc .Pozdrawiam

AS
@Kreatywnie 03.10.2018 16:30

Opinia wystawiona przez kierowca , co nie ma pojecia o pracy bazy. Pierdoły wypisujesz. Pozatym jak coś nie pasuje to WYPAD Z Asa

Ass taxi
@AS 04.10.2018 16:30

Oto przykład stosunku do kierowców. Chyba niektórzy zapominają ze to kierowcy utrzymują Asa a nie na odwrót. Mało kompetentna dyspozytornia (z wyjątkami). Niektóre panie z bazy nie nadają sie nawet do odbierania telefonów, wstyd przed klientami, którzy nie raz dzielą sie swoimi uwagami.

Do biznesmena sponsora Asa
@Ass taxi 04.10.2018 22:43

Kierowcy nie nadają się do prowadzenia taczki, a co dopiero na taxi. Dzięki Asowi zarobiłeś pierwszy raz w życiu godziwe pieniądze. Więc nie pisz tu bzdur o utrzymaniu Asa , łaski nie robisz to As robi dając tobie zlecenia.

Mis
@Do biznesmena sponsora Asa 05.10.2018 06:01

Odezwał się cwaniak który zeruje na kierowców, widzę że bardzo się pewnie wasaczu czujesz obyś się nie przeliczył...

marek
@Mis 06.10.2018 14:23

już długo nie pożeruje starzy poodchodzą ,nowych nie zwerbuje i to on będzie robił loda żeby ktoś przyszedł już wpisowe spadało chętnych czyżby coraz mniej polowa kierowców z as w city jeździ

Janek

A 240 śmiga, tak się kręci lody w Asie...

As kierowca
@Janek 29.09.2018 20:34

Loda to mu robi dyspozytorka.

AS

Największe nieroby tutaj narzekają. Imbecyle co myślą że co wyniosą do Asa. Główno wiecie dlatego jesteście do zapierdalania.

As kier
@AS 30.09.2018 06:19

Będę zap.....alał tylko daj kursy!!! A no właśnie nie ma kursów. Jak to pisał Orzech bo na to wygląda to może przeczyta to zdanie. Jesteś pazerną istotą i kierowcy ci tego nie wybacza wiesz o co chodzi .........

Podwykonawca

Jeszcze do nie dawna pracowałem w Asie , co prawda wytrzymałem w tej firmie Nie całe 3 lata to była to niezła szkoła przetrwania ! Nikomu nie polecam , jedna wielka (usunięte przez administratora) , nowi kierowcy stoją po kilka godzin czekając na zlecenia a cwaniaki jeżdżą non stop Zlecenia dostają kierowcy którzy mają układy z dyspozytorkami / są ich kochasiami . Pozdrowienia dla 240 który jeździ non stop bo ma żonę u góry . Michał O nie zrobi z tym nic , dla niego to na rękę ze ktoś przychodzi , ktoś odchodzi , płaci wpisowe i składkę, a jak ci się nie podoba to nikt cię tu nie trzyma , cała rozmowa z właścicielem firmy ! Znikające terminówki nie robią na nim większego wrażenia , kierowca jest pierwszy w rejonie , jest za chwile terminowka , nagle znika , dostał ja ktoś inny . Kierowcy którzy nie mają tam znajomosci nie maja tam czego szukać , za 8-10h 150- 200 zł max obrotu , a gdzie tu koszta i amortyzacja ?

Jarek

Uber uderza w ASA, city najtańsze korporacje ale gbur ma to gdzieś odejdą kierowcy przyjdą nowi

AS Kierowca

AS to już dno. Ilość kursu dramatycznie spadła. Klientów przejęła konkurencja. Winny temu Szef bo powinien zgłaszać i walczyć z nielegalnym przewozami.

Marek
@AS Kierowca 19.09.2018 02:05

Nie prawda ! Jest ok. Ciągle brakuje kierowców! Kursów tyle że kierowcy już sami proszą żeby zrobić więcej dyzorow bo nie wyrabiają.. a teraz trzeba zejść na ziemię i pogratulować temu ciulowi orzechowi że sam zarzyna kurę która znosiła złote jaja... Piątek i co? Od 21 mam 5 kursów.. a jest prawie 3... Kurna w weekend ?????

Kierowca w Asie

W AS taxi dobre czasy się skonczyły. Mało kursów. Pozostał tylko terror i właściciela powymślane paranoje. Pozatym właścicie jest arogancki bezczelny, wręcz chamski osobnikem.

Kierowca AS XX
@Kierowca w Asie 29.08.2018 00:46

Terror to ORZECHOWY wprowadził jak się na Nas dorobił na wybudowanie domu bez VAT'u (na firmę oczywiście wszystko) a za 5 lat jak już przejdzie karencja na VAT i AS padnie to przerobi sobie domek na swoja chałupę i tyle :) Zawsze kilkadziesiąt tysięcy do przodu :) A firma CARO to po co powstała ? Aby wziąć kasę z UE.. przerolować CARO przez 2-3 lata i zamknąć :) A tak wracając do tematu.. Jak nie przewalisz klienta na 4 raz czy dwa to piątek czy sobota jest gorsza niż każdy inny dzień tygodnia.. tak ORZECHOWY prowadzi firmę :))) Niestety jeżdżę w tej firmie prawie od początku i aż du..pe ściska że coś co bardzo fajnie prosperowało wali się z miesiąca na miesiąc.. przez fanaberie Michała.. ale tak już czasem bywa... Zobaczymy co się będzie działo we wrześniu..

Nie powiem kto
@Kierowca w Asie 29.08.2018 00:46

Jak dobrze zagadasz to dostaniesz specjalna gwiazdkę do numeru i otrzymujesz pierwszeństwo w w zleceniach :)))) nawet z 10 tej pozycji :)))) kto wie ten wie :) jak to sie mówi ... Jak posmarujesz to jedziesz ;))) popatrzcie jak jeździ np. kochaś 240 :)) parę groszy miesięcznie więcej place ale w zamian mam pierwszeństwo. A że orzech jest lasy na kasę to odpowiednia kwota i jeździ się aż miło. Ot taka ciekawostka.

anonymous
@Kierowca w Asie 29.08.2018 00:46

Tak niestety się dzieje jak ktoś zakłada firmę i nie ma pojęcia jak ją prowadzić. Wprowadził "terror" bo nie umie konkretnie i rzeczowo rozmawiać z ludźmi. Cóż niektórzy nie nadają się do bycia szefem.

Jan rurka

Panie orzech reklama bo pana opti taxi wygryzie i niech tel.benda odbierane na bazie.bo coraz gorzej jest.

Taxi
@Jan rurka 12.09.2018 11:42

Bilbordy by się przydały. Reklama w radiu. Zleceń brakuje !!!!!!

Kierowca

Tragedia co się dzieje w As taxi żenada pracy nie ma !!!!!

bylytaxi
@Kierowca 12.09.2018 11:49

jak nie ma 500 masz w 12 godzin na pewno

Zostaw opinię o AS TAXI - Gdańsk

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AS TAXI