AS TAXI

Gdańsk

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 33 ocen.

Opinie o AS TAXI

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AS TAXI

Sylwek

Czytając te opinie nic dodać nic ująć. Potwierdzam w AS jest coraz gorzej.

Kierowca AS

Pracuje w AS już 7 miesięcy, najdłuszy kurs jaki miałem to do Zukowa. Kolega ma podobnie.Pytam sie gdzie są długie kursy????????????? Jestem pewny ze nas okradają i dają swoim przydupasom.

kierowca
@kierowca 30.07.2017 10:40

Ja odradzam pracy w Asie Jestem rozczarowany.

Anonim
@kierowca 30.07.2017 10:40

To odaj mi wpisowe! Odejde!

Daniel były As

Byli koledzy nie narzekajcie ja dziś w mytaxi przez nocke tylko 2 kursy!

JERZY
@Mytaxi 16.12.2017 17:02

TE MYTAXI TO WIELKI PRZEKRĘT

Anonim
@Daniel były As 15.12.2017 05:27

Co nie narzekaj jak jest ch*jnia to mam cicho siedzieć.

anonim

A AS to jedna wielka klika szef wulgarny ignorant z kierowcami przydupasami co godzinami w jego biurze siedzą. Dyspozytorki straszą zawieszeniem wyleceniem z firmy itd. A wzamian daja coraz mniej kursów stoję 1.5 godziny za kursem za 10zł. Kierowcy odchodzą lub myślą nad tym.

Mm

Coraz mniej kursów.To nie co kiedyś.

siwy
@Mm 09.09.2017 05:27

słabo z kursami z miesiąca na miesiac mniej kursów

anonim

Cześć jestem kierowcą Asa i jak z pracą u nas? Ano niestety mamy coraz mniej zleceń a kierowców sporo.Ostatnie tygodnie są tragiczne.Niepokojem patrzę w przyszłość.Inne firmy jeżdżą a my stoimy.

Majko

Uwaga ! Jestem kierowcą Asa od trzech miesięcy , z pewnością moge powiedzieć ze starzy kierowcy Asa dostaja lepsze zlecenia. Jest układ dyspozytorek z kierowcami na jakich zasadach tego niewiem. Z kolegą którym jezdzi w Asie poznaliśmy juź sposoby oszukiwania nasz nowych kierowców. Program jest mało przejrzysty, a dyspozytorki robia to naprawde inteligetnie.

eszekr3
@Majko 05.07.2017 01:01

słabo z kursami 2 godziny czekania na kurs to norma. mało kursów starzy kierowcy mówią że jest coraz gorzrj

Zając
@Majko 05.07.2017 01:01

Teraz rozumiem dlaczego tak dlugo trzeba bylo czekac. Zanim znajomy dyspozytorki dojechal do mnie np z Gdyni to musialo trwac. Masakra...

Zając

Jezdzilam bardzo dlugo z Asem, ostatnie kilka miesiecy to porazka. Czas oczekiwania jest nie do przyjecia jak i rowniez 10 esow naraz powiadamiajacych o przybyciu taksowki, schodze na dol i czekam... czasami kolejne 10 minut. Niestety, musze zakonczyc wspolprace z ta korporacja.

As kierowca

Dlamnie rozczarowaniem jest AS taxi .Same liscie po 10 zł. Lepsze kursy dostaja przydupasy szefa. Nocki tragedia nic sie nie dzieje.A dzień przychodnie i szpitale. Gdzie te lepsze kursy?

piotrek21

Firma nie jedt przyjazna. Udreka tam pracować. Odradzam

LECHU

JAK KOLEGA NAPISAŁ ODKRYŁEŚ AMERYKA!!!! Do Asa idą teraz jezdzić tylko nieświadomi kierowcy.Szybko tam kończą kariere. Chłopaki koledzy nie dajcie sie w h...ja robić . Tylko nie AS.

Były kierowca Asa

Uwaga nowi chętni kierowcy co chcą pracować w AS .Wszystko fajnie na początku jak zapłacisz wpisowe. PO upływie kilku miesięcy szef szuka na siłę by wypalić z firmy.A dlaczego bo ma ponownie od nowego kierowcy wpisowe.Tak wałek kręci szef AS

Kierowca

Odkryłeś Ameryke !!!!!!! Jak dyspozytorki sa żonami kierowców to nie dziwie się ze tak jest. DLATEGO JUŹ MNIE TAM NIE MA

Paweł

Nie polecam tam pracować.

kierowca AS jeszcze

Coraz miej zlecen ,kierowców wiecej, odradzam pracy w tej firmie.Firma sie kurczy.

Ania

Odradzam pracę w As taxi.

KKKKKKKKKKKKKKK

PRAWDA

ASkierowca

Szef AS tylko dba o swoja kieszeń naprzyjmował wielu nowych kierowców , bo z kazdego ma wpisowe,a my starzy kierowcy teraz stoimy bez kursów bo za duzo kierowcow. Opanuj sie chłopie jak czytasz daj zarobić.

Patryk

Pracowałem w AS prawie 2 lat duzo sie pozmieniało ,niestety na gorsza. Jak namawiałem do pracy tak teraz odradzam bo ilość kursów spada z miesiąca na miesiąc.

Tom
@Patryk 13.04.2017 22:39

Niestety prawda Panie Patryk.

Zostaw opinię o AS TAXI - Gdańsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AS TAXI