IBF Polska

• Dobra
  • Otok
  • Kraśnik Górny
  • Nowe Jaroszowice
Krosno - IBF Polska Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Bolesławiec
  5. Opinie o IBF Polska Sp. z o.o.

Opinie o IBF Polska Bolesławiec

Nie przegap nowości o IBF Polska Sp. z o.o.!

31.12.2015 21:07

mor

04.02.2016 17:17

do koli. pracuję tam od zeszłego roku, pensja przez 3mce jest bardzo słaba bo 1500 na rękę ale kto da ci więcej w okresie próbnym, w miarę czasu pensja wzrasta i nie jest najgorsza, z tego co wiem to doświadczeni operatorzy maszyn dochodzą do pensji około 2500 na reke
    Mario

31.12.2015 08:40

Hmm to dziwna sprawa,bo ja tam pracowałem ibył wypadek.Mojemu koledze chwytak do kostki scisną ramie i złamał obojczyk.Po wypadku na szybko zostały robione siatki i bolustrady aby ukryć fakt że nikt tam nie mógł wejśc,przed Inspekcją Pracy.Zrobiono idiote z uczciwego i sumiennego pracownika,a po przyjściu z chorobowego wyrzucono go z pracy za nomową BHPca oraz dyrektora.Sprawa trafiła do sądu,po długim czasie IBF przegrał,a kierownik Steen został zwolnoiny z pracy.Nie wspomne o wynagrodzeniach za nadgodziny oraz normy czasu pracy kierowcy.Nie będę pisał o tym proszę poczytać początek forum i każdy będzie wiedział o co chodzi.Dziadostwo w którym już nikt nie chce pracować.Ps Pozdowienia dla Kolegi Mariusza o którym pisałem.

30.12.2015 15:38

Mam pytanie do zegosa,po czym tak twierdzisz pracowales tam czy masz znajomego co pracowal.Pytam o normalnego pracownika a nie dunskich wazeliniazy
    szczery

20.12.2015 19:16

szczeze to dostarczałem kruszywo di ibf i mijając brame człowiek czuje się trochę inaczej jakby mu miała za chwile paleta z kostka na leb spaść... nie zaryzykowałbym pracy w tym zakładzie
    faster

04.12.2015 17:06

Do Tadeusza,Kolego nie wiem na jakie stanowisko chcesz się tam dostać ale gdzie byś nie poszedł to nie polecam,poczytaj sobie choćby paru chłopaków to będziesz wiedział.Wykorzystają Cię i tyle,umowa i ZUS od tego co zarobisz,kokosów się nie spodziewaj a o socjalu to zapomnij.
    realista

04.11.2015 21:05

Ludmiła wez sie ogarnij co Ty wypisujesz.Kazdy wie jaki syf tam jest i dno.Jakie doswiadczenie możesz zdobywać w takim duńskim kołchozie i byc parobkiem i niwolnikiem dunów.Dziewczyno nie wypisuj głupot takich więcej.Boisz się o swój tyłek żeby Cie nie wykopali siedzisz tam jeszcze bo może jestes potrzebna.W przeciwnym razie wreczą Ci wymówienie i podzikekuja Ci.Takie sa uroki pracy w dunskich korporacjach
    zenek

18.10.2015 01:20

Gdy to czytam niewierze Lief,Faster,Ludmila i inni przyglupi wypierdalac do gazu barany jedne przez was inni (usunięte przez administratora) robiom co chca z nami jestes idiota i debilem ale jeszcze sa ludzie ktorzy nie daja sobie w kasze dmuchac jak Witek i Mariusz wyjebac tych dunow i ich podpierdalaczy z Polski a reszta niech siedzi jak CIOTY

26.08.2015 11:27

Mysle ze w tym kraju jest jaj jest,przez takich ludzi jaj Ty Faster,Lief i wiele innych,ktorzy podobnie mysla.Ludzie zacznijcie szanowac samych siebie i swoje doswiadczenie oraz umiejetnosci i kwalifikacje ktore posiadacie,inaczej bedzie jak jest,albo jeszcze gorzej.Zostalismy juz MURZYNAMI w swoim wlasnym kraju,pokazaliscie zejakis dunczyk wloch,belg lub inny zagraniczny tyran moze kopnac was w (usunięte przez administratora) a Wy skulicie glowe i nic mu nie powiecie.Wiem jak jest pracownik nie ma nic do gadania wiekszosc to te (usunięte przez administratora) polskie kierowniczki,tak pokazaly ze z polskim pracownikiem mozna sobie buty wytrzec,ale nie dajmy sie tej cholocie zagranicznej gnoic.Dopoki wszyscy sie temu nie sprzeciwia a wiem ze tak nie bedzie,to bedziecie zapierdalac za 1500 zl i klaniac sie wpas (usunięte przez administratora) z za granicy i przy piwku z kolega zalil sie jak to w Polsce jest zle i nie ma gdzie isc pracowac za normalne pieniadze.

15.07.2015 16:59

Do Lief sadzac po Twojej wypowiedzi ,ze pasuje Ci prca po 12 godzin i zarobki jakie daje ibf ,to sadze ze jestes Ukraincem albo Bialorusinem,bo nikt przy zdrowych zmyslach nie pracowalby za 1500 zl,a to ze placa na czas to laski nie robia,pokonczyly sie juz te firmy ktore placily na raty.Z reszta placa tak marnie ze wstyd aby jeszcze sie opuzniali z wyplata.

15.07.2015 16:56

xyz

28.06.2015 12:28

to co sie tam dzieje przechodzi ludzkie pojecie,praca po 12 godzin i soboty a jak sie sprzeciwisz to cie srtasza zwolnieniem karteczki popisane co masz robic i morda w kubel ,Koza kapo tylko patrzy jak cie podpierdolic.Nawet nie przychodzcie na rozmowe nie ma sensu z reszta i tak juz nie chce tam pracowac
    TOLDI

29.05.2015 16:37

ME ME ME KOZA JESZCZE CHCE
    realista

27.05.2015 20:12

Dobrze kolego napisałeś dojrze ludzie pracowali za pensje głodowa to jeszcze glupio mądry Streich co ma ludzi za nic i wyrobników pozwalniał i myślał że zaraz tłumy przylecą.Niech zobaczą jaka opinia sie rozniosła o tak cudownym zakładzie jaki jest IBF.Duński (usunięte przez administratora) i tyle.Kupa donosicieli i posłusznych piesków co myrdaja ogonkami.
    byly pracownik

26.05.2015 16:41

Na telebimie Zatrudnimy PILNIE elektrykow na produkcje kierowcow,w gazetach i na posredniaku , i co Panie Streich ,nie ma chetnych pies z kulawa noga nie chce przyjsc ,a tak obiecuje Pan rarytasy nadchodzi czas aby samemu brac sie za robote bo durni w dzisiejszych czasach nie ma i nikt za 1400 nie bedzie chcial pracowaci tak trzymac nie dajcie sie oglupiac ibf wierzbica kolo Radomska
    tomekh

17.05.2015 13:06

Bylem na rozmowie nic konkretnego sie nie dowiedzialem,samochody to jezdzace zlomowisko a pieniadze to 1500 porazka zaluje ze tam pojechalem strata czasu i paliwa
    !

03.03.2015 11:13

Tak sam sobie zaprzeczam dalej nie rozumiesz co napisałem.Naprawde było mi zal pracy w tak wspaniałym zakładzie jaki jest IBF.Dobrze ze sie stamtad uwolniłem.Wiecej zarabiam i mam lepsza prace.A jak ci sie podoba to pracuj w tej firmie bez przyszłosci i badz parobkiem dunczyków
    ?

02.03.2015 20:51

Sam sobie zaprzeczasz ... "nie mogliśmy odejść w sezonie" ??? a co żal Ci zakładu było??? PS: A jednak radzą sobie bez Ciebie!!!
    !

02.03.2015 18:52

Noi moglismy mądrusiu odejsc w sezonie kiedy było najwiecej wyjazdów i ciekawe kto by ci jezdził i woził ten szajs.Sam chyba bys wsiadł na tego strupa hdsa i sam jezdził i wywoził towar.Ciekawe kto by ci przyszedł do tego kołchozu i dunskiego lesnego burdelu na kółkach
    ?

24.02.2015 15:23

Ludzie w czym w macie problem ... jak się komuś nie podoba to niech się zwolni!! M.K i P.J tak wam źle i niedobrze było to czemu sami nie odeszliście?? Przecież na siłę nikt was nie trzymał w tym " (usunięte przez administratora) quot;.
    obecny pracownik

23.02.2015 17:59

Czytajac to forum odnosze wrazenie ze z niektorymi naprawde jest cos nie tak np NEUTRALNY LUZAK REALISTA.Chodzi tutaj o sytuacje w firmie to prawda ze po wywaleniu Stina w firmie zaczely dziac sie rzeczy nienormalne,ktore wczesniej nie mialy miejsca wybranym osobom daje sie bez przerwy zielone swiatlo czuja sie bezkarni,jest to jedna banda ktora trzyma sie razem.W firmie jest mobbing i trzeba uwazac co sie do kogo mowi bo za piec minut wie juz o tym przelozony /prawda jest tez to ze ludzie mieszkajacy w jednej malej miejscowosci utopili by sie w lyzce wody i to tylko dlatego ze zarobil w miesiacy 20 zl wiecej ,albo zabral polamane deski z palet do pieca ludzie kiedy wreszcie sie opanujecie to jest chore,ja juz szukam innej pracy poprostu nie moge tam wytrzymac //ludzie ludziom zgotowali ten los//.Paru moich kolegow wypowiedzialo sie tu na tym forum dosc obszernie oczywiscie napisali prawde,ale niektorych to zabolalo,Neutralny co ty masz do Maria, chlopak zapier....jak nikt w tej firmie przychodzil pierwszy i wychodzil ostatni nie bylo na niego mocnego w hds-sie ,Ci nowi co sa w zyciu mu nie doruwnaja nie wiesz o sytuacja ze zwolnieniem a wypisujesz bzdury ,za takie cos powinienes dostac po ryju , w dodatku napuszczasz innych ,jak nie umiesz czytac ze zrozumieniem to chociaz nie wypisuj glupot.Co do P.J, wiadomo jaki byl Maruderek,troszke pomarudzil ale nie byl zly ,chlopak tez sie staral,a zwolnili go poniewaz zima brak roboty i oczywiscie tez nie chcial jezdzic po 15 godzin ,wcale nie zazdroszcze kierowcom bo maja tam przesrane a zarabiaja wielkie (usunięte przez administratora) czepiacie sie o lapowki nikt nie widzial ale wiecie najlepiej , jezeli wzieli to wcale sie im nie dziwie bo z golej pensji trudno tam wyzyc ,poza tym nikt tam nie jest bez winy i kazdy z nas za paznokciami swoje ma,ale u kogos w oku zrzazge zobaczy a u siebie kolka nie widzi

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w IBF Polska?

Kontakt - IBF Polska Sp. z o.o.

Kościuszki 21 59-700 Bolesławiec

NIP:6120004067

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane

man

21.02.2015 15:14

neutralny ty jeses glupszy niz ustawa przewiduje widac ze sloma ci z butow wystaje,czytaj ze zrozumieniem a pozniej odpisuj nie rob z siebie wiekszego buraka jakim jestes cwiklo
    mario

21.02.2015 14:25

Do neutralny mysle ze nie rozumiesz ci piszesz , ja tez pisze po raz ostatni bo podobnie jak Ty mie chce mi sie pisac wkolko tego i samego napisalem ci ze jezeli zlapales mnie na braniu lapowek to przyjdz i osobiscie mi to powiedz a nie piszesz glupoty ,po drugie pisze prawde ,po trzecie nie wszyscy sa tacy sami a jezeli ktos poczul sie dotkniety tym co napisalem to jego problem ,kazdy ma swoj rozum i wie o kim lub o czym pisze wiec nie wypisuj mi tu grozb ,bo ja przynajmniej mam nick taki jaki zostalem przezwany w ibf-ie a nie jak ty neutralny ,straszyc to sobie mozesz dzieci Baba Jaga a nie mnie, powiem ci tylko jedno ze przyjdzie czas na ciebie i tak cie kopna w dupe jak im nie bedziesz potrzebny poza tym pozdrawiam wszystkich normalnych pracownikow ibf radomsko
    neutralny

20.02.2015 22:12

Wypowiem się na tym portalu po raz drugi i „ ostatni „ bo nie chce mi się ciągnąć dalej tej głupiej dyskusji , bo i tak każdy ma swoje inne zdanie na ten temat . mario, driver , man i inni rozżaleni i oczerniający wszystkich wokół . Pytanie tylko dlaczego obwiniacie wszystkich po kolei od samego dołu zaczynając - po samą górę jadąc. zwolnili was z roboty na pewno nie bez powodu bo jak wcześniej wspomniałem pracuję już w tej firmie długo i wiem że jak ktoś nie kombinuje to z pracy nie wyleci od tak i tyle. Mario „ uważaj co piszesz „ bo jedziesz po wszystkich równo od dyrektorów , kierowników , przedstawicieli handlowych , dziewczyny w spedycji , produkcję KVM , kierowców itd. wymieniając nie rzadko imiona i nazwiska a nawet bez ich wymieniania wiadomo o kim piszesz. Uważasz że z nami i z tymi wszystkimi osobami jest coś nie tak , czy może z tobą ? Wjechałeś również na nas na załogę która pozostaje ciągle w pracy i powiem ci że u wielu osób na naszej wiosce masz już przesrane za to co wypisujesz : - wy sie nie puscicie w zyciu tej firmy jestescie wiernymi kundelkami tej psiej budy - miesiac temu zwolniliscie ostatniego ,,Oporniaka '' teraz macie juz same wytresowane pieski - albo sprzedawcy i (usunięte przez administratora)jak pan samozwanczy Krol KVM (usunięte przez administratora) -ja juz po tygodniu mialem robote ale wy to tylko indesit albo akwizytor zapomniałeś już jak nie raz pomagaliśmy ci w różnych sytuacjach cwaniaku ?
    NKWD

19.02.2015 17:18

hahaha brawo chlopaki wreszcie ktos napisal prawde o tym zakladzie dla oblakanych ,niech wszyscy wiedza , inni widac ze nie maja jaj albo strach im nie pozwala niech dalej beda parobkami , za te lapowki co o Was pisza poszedlbym do sadu albo niech napisze swoje imie a nie chowa sie za nickiem , jeszcze raz brawo caly boleslawiec popiera Wasze wypowiedzi i oby tak dalej nie dajmy sie zastraszyc dunskim lajzom
    mario

18.02.2015 18:47

Do neutralny i luzaka widze ze troszke prawda zabolala ale niestety tak to ma byc ,nikt sie tu nie uzala a napewno nie ja taka robote jak ibf to moge miec no dzien inna,tylko niech wszyscy wiedza z kim maja doczynienia ja juz po tygodniu mialem robote ale wy domyslam sie juz kto wypisuje te pierdoly to tylko indesit albo akwizytor pipr.... mi tu o lapowkach a widziales dziadu.Jak jestes taki mocny to zadzwon do mnie jeden z drugim i sobie sprawe wyprostujemy a nie wypisujesz na forach oszczerstwa bez pokrycia lachudro.Ciekaw jestem kto wywiezie wam tyle towaru co ja z reszta w naszym regionie sa dwie potezne firmy z ktorymi nie macie szans.Wy sie nie puscicie w zyciu tej firmy jestescie wiernymi kundelkami tej psiej budy, wsiadz w ciezarowke i jedz po 15 godzin i wtedy pogadamy ,rozladuj 5 razy auto hds w ciagu dnia kozaku ,nie masz zielonego pojecia o tym zawodzie i madrzysz sie ile powinienem zarobic piszesz o nadgodzinach tylko ciekawe dla kogo bo napewno nie o kierowcach ,radze zimny oklad na glowe i nie pisanie glupot Ps oklad watpie ze pomoze
    luzak

18.02.2015 10:43

Do P.J. wiesz jak tego słucham co wypisujesz to mnie mdli cwelu. Razem z tobą pracowałem i wiem jak ta twoja praca wyglądała, ściema totalna i brak w tym ściemnianiu jakichkolwiek skrupułow wobec tych którzy faktycznie zasuwali w tym czasie. Poza tym brak powodu do zwolnienia... hahaha... chyba padne ze śmiechu. Tyle razy ile ty miałeś wylecieć i jakos zawsze ci sie udawało to pobileś chyba rekordy, ciągle jak nie łapuwy zarem z M.K. to trasy wydłużałeś o czasie i tempie jazdy nie wspomne - nie na próżno miałeś przydomek "Kapitan ślimak" i jeszcze masz czelność twierdzić że bez powodu cie zwolnili. Oczywiście zgadzam sie że zarobki szału nie ma i że oszczędności chore czesto, brak ubrań ale kasa zawsze na czas i faktycznie kierowcy gruszek maja gorzej ale ty leserze to miałeś jak w raju i nie piepsz głupot o jakiś przekroczeniach czasu, a koordynatorki... hm doskonale znają się na czasie pracy i jazdy kierowcy i wiedzą ile mogą z ciebie wycisnąć (z reszta inaczej byś nie narzekał) ale o to w końcu chodzi, jak jest sprzedaz to jest kasa i praca. A i jeszcze twoje zmęczenie... przecież ty jak odbierałeś kluczyli rano do auta to już byłeś zmęczony. Nie jeden z nas miał ochote ci dojebać nie raz bo my robiliśmy a ty ściema non stop ale cóz wreszcie przyszedł czas. Także nie mąć w głowie innym bo co można to można ale ta praca ma tez wiele zalet tylko taka ciemna masa jak ty tego nie jest w stanie zauważyc.
    p

18.02.2015 20:07

Weż sie frajerze cwelu odpieprz od P.J.Udowodnij mi albo powiedz mi w twarz ze brałem łapuwy od kogos baranie.Piszesz o tym czego nie masz zielonego pojecia.NIc cwelu nie pisałem na forum a ty piszesz eunuchu jakie s głupoty.Gówno wiesz co robiłem i ile robiłem.Cwel cie zrobił bastardzie i tyle.Naprawde czysta przyjemnosc była praca w IBf.Zajebista firma frajerze.A dojebe tobie jak cie namierze po ip bo mam znajomego w policji i zobaczymy jaki bedziesz madry jak spotkamy sie twarza w twarz bo madry jestes przed kompem.Chetnie bym ci nabił kilka seków na ryju.
    neutralny

17.02.2015 20:50

Do „ M.K.” i „ P.J.” głośno się zrobiło o waszych wpisach ja jak to czytam to wiem kto to pisze a co dopiero ci wszyscy o których tak „słodko” piszecie . Piszecie tu opinie widzę od momentu jak was zwolnili z roboty , ciebie P.J. i rok wcześniej twojego koleżkę M.K. który też widzę użalał się na tym forum nie raz . Szczerze mówiąc to nie wiem poco was tak długo trzymali - ja na ich miejscu wyp….ił bym was z roboty o wiele wcześniej, ale nie mój problem taka tylko moja opinia - ja tu tylko sprzątam i widzę niektóre rzeczy z boku. Co do pomocnej opinii o firmie bo po to jest to forum. Zarobki szału nie robią bo przez pierwsze kilka miesięcy jest to około 1600 na rękę , jak kto zdolny i dostanie lepszy angaż to może zarobić do 2200 (bez nadgodzin) . Nie myślcie że pójdziecie tam do pracy i posiedzicie , nie ma szans. Trzeba liczyć się z tym że nie będziesz się nudził nawet kilka godzin , za darmo płacić ci nie będą , najczyściej też nie jest beton , olej, cement itd. Pracuję tam długo i jak ktoś chce uczciwie pracować i robi to co do niego należy to myślę że może się nie obawiać o utratę pracy. Co do socjalu to rzeczywiście nie ma żadnego, wczasy pod gruszą itd. nie ma szans , tylko na wigilię dają parę groszy.
    man

16.02.2015 21:45

Czego sie spodziewaliście bo czerwonym duńskim obozie pracy.Wszędzie jest kapo który chodzi i patrzy czy pracujesz czy nie brakuje mu tylko bata zeby jeszcze przylac.O ubraniach zimowych zapomnij trzy lata chodzi ubrudzonych w oleju aż sie świecą jak dziad gorzej niz nie jeden mechanik.Firma biedna zeby wymienić pracownikowi ubranie.Stać firme na kupowanie Strajchowi nowego passata i Lanowi w radomsku orz inne glupoty gdzie pieniądze firmy sa trfonione na inne głupoty a np Koza kretyn robi głupie oszczędności np zamiast długopisu kupuje wkłady do nich.Takze wzorowy kierownik szkiełkiem dupę utrzeć nie mówiąc o kupowaniu części do ciężarówek napraw itd.Coraz gorzej jest w tej firmie panowie omijajcie z daleka IBF.Zostali tyl;ko Ci co liża dupę kierownikowi burki ze wsi co podpierdala jeden na drugiego lub cicho siedzą jak myszki.Chora atmosfera jest i tyle.Wstyd zeby kierowca doswiadczony z wieloma uprawnieniami pracował za 1800-2300 oczywiscie w porywach mówie o przepracowaniu ok 2lat bo krócej to 1600 i mniej.Jazda starymi strupami ulanymi w oleju wiecznie i zardzewiałymi (piękna reklama firmy)i przesiadka z hdsa na betonomieszarkę jezeli się skończy swoją jazdę na hdsie oczywiście za free.Najwięcej jest rządzących całe biuro z przedstawicielami na czele(samozwańczy kierownicy i podpierdalacze)z koordynatorka na czele.Zatrudnia takie gaski co nie znaja się na czasie pracy kierowców zielone totalnie i mając 3 auta pod soba nie umieja zarządzać transportem,jak sie odmówi wyjazdu to oczywiście telefon do Streicha lub do Kozy.NIe umieja uszanować starszych pracowników.Zawsze ktos bedzie pracować.W Bolesławcu jeszcze gorzej z tego co koledzy piszą.Duńskie obozy pracy.Szukajcie sobie w sezonie innej pracy bo psychicznie nie wyrobicie.NIe idzcie wcale na rozmowy o prace jezeli beda sie ogłaszać naopowiadaja wam bzdur i głupot tak robi Streich żeby was tylko złapać do pracy a pożniej rozczarowanie.Trzymajcie sie ludzie i nie dajcie się dymać.
    ben

06.02.2015 11:45

na rozmowie o prace obiecuja 2 tys, tylko nikt nie mowi ci ze to brutto i na reke po miesiacu dosstajesz 1500zl
    ben

06.02.2015 11:42

zakład w prownaniu do innych zakładow w bolesławcu płaci marnie. Nadodatek zadnego socjalu, zadnych wczasow pod grusza, zadnych talonow na swieta. A jesli chodzi o sama prace to syf syf i jescze raz syf, człowiek wiecznie brudny. Na chlach zimno. Naprawde to nie ten ibf w ktory wszyscy chceli pracowac 10 lat temu. Teraz duzo lepiej jest mni w baderze czy innych duzych zakladach.
    hi-man

16.02.2015 22:09

Odnosnie wczasów to zapomnijcie o jakis wczasach pod gruszą itd.To nie komuna i państwowe zakłady to duński obóz pracy.Masz pracować nic sie nie odzywać,bo bedziesz pierwszy do zwolnienia.W sezonie zapomnij o urlopie bo nikt Ci nie da.Koza ciota sam nie podejmie decyzji bo sie boi Streicha i do nie go dzwoni 350 km stąd co nie wie jak wyglada sytuacja w radomsku.Takze kierownik dupa(Koza) jest tylko od donoszenia na pracownika i nic poza tym.Jak kiedys Koza powiedział IBF musi wyciagnąc 102%wydajności z pracownika takze reszte się domyślcie sami.Powinni uciekac stamtąd pracownicy i niech sami zapierdalają.NIe bierzcie kostki od nich bo oszczedzaja na surowcacj czyli kruszywach cementu itd coraz słabsza jest.
    pucen

05.02.2015 15:41

A Bolesławiec ma nowego dyrektora który na niczym się nie zna tylko na sprzątaniu.Chodzi od rana zamiast siedzieć na (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) ludzi.Pracował w Rumuni 3 lata i myśli że w Polsce też tak bedzie.Pozakrecał na produkcji ogrzewanie,w szatni. woda. zimna. Następny karierowicz,i dotego Austryjak który po Polsku nic nie gada tylko niemiecki i troche angielski. A do ludzi tylko sznela i pucen pucen.Może ma coś z Nazizmu?
    kinol

30.01.2015 21:37

najgorszy pracodawca w boleslawcu
    dania

30.01.2015 21:29

brawo ibf dzisaj karetka przyjechala po pracownika ktory byl drugi dzien w pracy . Gdzie jest inspekcja pracy , gdzie jest przedstawiciel załogi , czy miał umowe o prace ?
    Mario

29.01.2015 11:22

Witam przepracowalem w IBF Radomsko dwa i pol roku nie powiem bo praca byla dobracodzien w domu malo stresu co za kierownica rzadko sie zdarza pieniadze takie sobie ,pierwsze trzy miesiace 1600-1800 zl,pozniej w granicach 1800-2500zl ale praca po 10 i wiecej godzin.Za rozladunki HDS firma nie doplaca nic a sama zyczy sobie 360zl niezaleznie czy sa to 25 palet czy jedna. ta dobra passa trwala az do zwolnienia Steena i powolania nowego ,,kierownika'' pana Kozy ktory absolutnie nie nadawal sie na stanowisko,wszystkie decyzje kierowal do Streicha miedzyinnymi podpiepszal pracownikow zamiast porozmawiac i dojsc do kompromisu poprosty sral we wlasne gniazdo.nie potrwfil zalatwic nic pracownicy chodzili w podartych ubraniach i dziurawyh butach nawet zima.ja jadac na serwias do Boleslawca potrafilem zalatwic ubrania i buty zwykly kierowca , to samo z oponami do samochodow oraz smarami i olejami .Za rzadow ktore trwaja do dzis Pana Streicha, pracownicy sa mobingowani i zastraszani grozba zwolnienia z pracy .W firmi przestala byc przestrzegana norma czasu pracy kierowcow TJW poprzez jak najwiecej wywiezienie towaru niewazne jakim kosztem .Kazde odezwanie sie ze jechac juz nie moge konczylo sie tel do ,,PRZEMKA'',to sano sie ma do pozostalych Pani ,,koordynator'' sprzedazy i przedstawiciela ludzi nie majacych zielonego pojecia o czasu pracy kierowcow.Pani Magda nie wiem ale sumienia to chyba rzadnego nie ma jest tak zaklamana albo zastraszona ze ja po tym co zrobila nie moglbym sobie spojrzec w oczy ,zreszta pamietnego dnia 29 11 2013 roku zniknela na godzine jak szczur pewnie masz mnie na sumieniu i juz zapomnialas jak to wywozilem Ci towar ,ktory nie chcieli wywiesc inni kierowcy ,no coz pozostawiam to juz Tobie i Twojemu sumieniu o ile je masz. Nastepny to cwaniak Burzynski,ktory procz podworek nie potrafi zalatwic niczego ,mam nadzieje ze przyjdzie taki czas ze spotkamy sie twarza w twarz za te meile o lapowkach do Streicha buraczyno.Zwolniono nmie o nie wykonanie transportu co jast klamliwa bzdura ,poprostu przeciwstawialismy sie morderczej jazdy po 15 godzin na hds i w soboty na gruszce ,miesiac temu zwolniliscie ostatniego ,,Oporniaka '' teraz macie juz same wytresowane pieski ,ktorzy beda siedziec cicho .Mam nadzieje ze pomoglem komus w wyborze pozdrawiam wszystkich ktorzy to przeczytaja
    Wolf

21.01.2015 18:56

Ludzie omijajcie tą firme z daleka.Syf dziadostwo i duński leśny (usunięte przez administratora) na kółkach.Nieodpowiedni ludzie na stanowiskach.Kierownik Koza(Baran) nie potrafi sam podjąć decyzji.Dzwoni do okularnika cwaniaka z Torunia oddalonego o 350km i ze wszystkiego mu sie spowiada i (usunięte przez administratora) pracowników szczególnie kierowców.Mobbing i zastraszanie zwolnieniami z pracy,nie szanuja pracownika.Zarobki na hdsach przez pierwsze trzy mieesiące 1400zł pozniej 1600 cos tam dadzą z kilometra jakieś ochłapy.koordynatorki sprzedaży coraz lepsze zatrudniaja sieroty nie znaja sie na czasie pracy i nie moga poradzić sobie z flota czterech aut i oczywiście tez donoszą jak nie pojedziecie z towarem boja się o własny tyłek,całkowita chora atmosfera.Praca w sezonie po 16godz zapomnijcie o nadgodzinach że wam zapłacą.Towar Burzyńskiego karła musi wyjechać nie wazne jak chociaż jesteście zmęczeni to na łeb na szyje musicie jechać i rozładowac hdsem inaczej doniesie do Streicha szpanera i cwaniaka.Oczywiście jak zjedziecie a częśto betonomieszarka jedna jest wolna to wsiadacie na nią po godzinach swojej pracy i jeżdzicie z betonem a pózniej drzecie tarczkę z tego auta a i tak wam za to nie zapłacą charytatywnie to zrobicie no za obiad z czestera który wam zamówią.Jedynie jesteście potrzebni w sezonie a jak przyjdzie zima to wam podziekują z dnia na dzień i tyle nikogo nie interesuje że zima i nie ma pracy.Omijajcie to miejsce z daleka to duński (usunięte przez administratora) za marne grosze.Nawet nie idzcie na rozmowe ze streichem bo i tak was oszuka naopowiada głupot żeby was złapać.Precz z IBFem i duńskim wyzyskiem
    teed

14.01.2015 16:57

Wszystkich podper....powinno sie tam wystrzelac co do jednego ,balagan i jedno wielkie ku... ,a tego przylizanego frajerzyne w okularach z Torunia razem z sepluniacym karlem powinni ciac nozem i sypac sola o tym gamoniowatym tluczku Krystianku nie wspomne bo to tylko kukielka.Wszystkich bede przestrzegal o tym oblakanym zakladzie . Wszysyko co pisza negatywnego o ibf to szczera prawda nikt tu nie wyssal sobie tego z palca
    doswiadczony

12.01.2015 09:46

Zarobki kierowców to totalna porazka byłem tam na rozmowie jakies 6 m-cy temu zaoferowali mi na poczatek 1400zł po dwóch m-ach 1600 a po kolejnych dwóch 1800zł i na tym koniec a jazda jak pisza wyzej po 12 i nawet wiecej godzin na rozmowie kwalifikacyjnej było nas 7-miu chetnych nikt nie chciał podjac pracy :D
    hanq

11.01.2015 13:27

Witam was omijajcie dalekim łukiem firmę IBF Polska w Radomsku(Wierzbica).Jest tam coraz gorzej z roku na rok.Kierownik Krystian Koza który nie mumie podjać sam decyzji żadnej ciągle bojący się szukający oszczędności a i tak firma marnuje pieniądze na głupoty.Zapomnijcie o urlopach w sezonie gdyż nikt wam nie pozwoli wziąść a kierownik napewno nie podejmie takiej decyzji tylko dzwoni do dyrektora człowieka oddalonego o 350km i on podejmuje decyzje o urlopach a i tak wam nie da.Bedziecie się upierac i awanturować to was zwolni.Ludzie ogólny mobing i zastraszanie we firmie.Sporo osób które donoszą jeden na drugiego.Przedstawiciele którzy zostali samozwańczymi kieronikami dziadostwo i bałagan.Kierowcy na hdsach na początku zarabiają 1500zł.Dopiero po 3m-cach 2000zł.Jazda na wariata bo towar musi przestawiciela wyjechać i nie interesyje go jak.Znieczulica ludzka.Koordynatorzy sprzedaży czyli logistycy nie mający pojecia o czasie pracy kierowców sieroty zatrudniane nie radzący sobie z flota czterech aut porażka totalna.Nie szanuje się starszych kierowców z doświadczeniem.Na zime sa osoby zwalniane z dnia na dzień bez wskazania przyczyny.Nie wolno sie nic odezwać bo jest się najgorszym wrogiem i pierwszym do zwolnienia.Samochody z demobilu ciągle wycieki oleju z hdsa szroty totalne szkoda kupic przez kierownika szamponu i środków czystości do aut piękna wizyt ówka firmy IBF.Zapomijcie o podwyzkach napewno firma nie da wam żadnego rozwoju jedynie zastraszanie i mobbing.Na betonomieszarkach wyglada praca tak ze robi się najpierw jakies głupoty do południa a potem jazda do póznej nocy na wariata z przekroczeniem czasu pracy.Kierowca jak i na hdsie i z betonomieszarki jest do wszystkiego.Zamiatanie placu ,wybieranie łopata kruszywa spod tasmy naprawianie palet,czyli murarz tynkarz akrobata.Zakład porażka polacy pachołkami duńczyków za marne pieniądze.Spora ilośc ludzi która się tam przewineła podziela moje zdanie.Kołchoz pracy i tyle.
    rogeer

08.01.2015 18:22

przepracowalem w ibf radomsko pol roku totalny syf ludzie poniewierani przez jak to napisal Driver dunskich pacholkow zdanie liczy sie tam tylko przelozonych ktorzy tak naprawde sa tylko pajacami nie znajacy sie na niczym biorac duze pieniadze ,pytam sie za co?Skoro kierowca czy wozkowy zarobi marne 1800 zl .Szanse daje sie tylko ludziom na wyzszych stanowiskach np jak taki pan przedstawiciel jezdzi na bani sluzbowym autem w biurze mozna po dluzszym pobyciu wyjsc z promilami na dodatek pan Wazniak z Torunia widzi i czuje to a ponadto zabiera go na kotlecika i smieja sie z niewolnikow ktorzy na nich(usunięte przez administratora)Tam utrzymaja sie tylko ludzie ktorzy boja sie wlasnego cienia,jak mozna bac sie we wlasnym kraju jakiegos jeb.... duna,albo sprzedawcy i (usunięte przez administratora)jak pan samozwanczy Krol KVM (usunięte przez administratora)Ogolna moja ocena to gorzej niz dno.
    rozważający zostanie pracownikiem

27.11.2014 18:46

@ obecny - Toruń,Radomsko czy Bolesławiec??

Zostaw merytoryczną opinię o IBF Polska Sp. z o.o.