Mam nadzieje, że firma się rozwija kazdego dnia w coraz lepszy sposób, bardzo szanuję jeśli tak się dzieje, bo nigdy nie wiadomo co przyniesie nowy dzień, ale chociaz umowy dają jakąś taką pwność na dłużej
ania
22.01.2015 13:07
Ja pracowałam w tej fimie:) Ogólnie polecam bardzo miła atmosfera pracy, zarobki ok. a przede wszystkim nie ma żadnego mobbingu i ludzie są traktowani w porządku
qq
16.04.2015 14:44
Niestety "Gaża", jeśli się nie przykładałaś do pracy to nie licz na to że wszystko będziesz miała podane na tacy.. Wychodzę z założenia że jak komuś nie pasuję, to ma drzwi otwarte i nikt takiej osoby nie widzi w zespole. Tak samo jest z zarobkami, jak są dla kogoś za niskie to trzeba iść do innej firmy, tam na pewno będą bajońskie sumy.. Atmosfera bardzo miła, koleżeńska.
Zostaw merytoryczną opinię o Bellinda Polska
Nie przegap nowości o Bellinda Polska!
Bellinda Polska
Łódź
Poniżej zobaczysz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o pracodawcy Bellinda Polska. Znajdziesz...