Piekarnia Tradycyjna Reda

Reda

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 463 ocen.

Opinie o Piekarnia Tradycyjna Reda

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Tradycyjna Reda

NiedługoByłaPracownica

Nie polecam pracy w Piekarni Tradycyjna, bez żadnego ostrzeżenia ze strony menadżerki dostałam tygodniowe wypowiedzenie bo podobno "klienci się skarżą" i myślę że w takiej sytuacji powinna być wcześniej jakaś rozmowa a nie rzucane wypowiedzenie na stół, poza tym nie tylko ja dostałam wypowiedzenie ale pozostałe dwie moje koleżanki z pracy jedna bez okresu wypowiedzenia a druga z takim samym jak ja. Totalne (usunięte przez administratora), nie dość że jeszcze nie rozliczyli się ze mną z wcześniejszej wypłaty bo dostałam o 100 zł za mało to teraz jeszcze wypowiedzenie, i harowanie we wszystkie soboty w miesiącu, śmieszne jest też to że wisi cały czas kartka że szukają pracownika. NIE POLECAM OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!! Poza tym miałam też przyjemność rozmawiać z szefem całego tego cyrku na kółkach w trakcie 3 minutowej rozmowy był opryskliwy i gburowaty.

Maja

@kierowca, @piekarz, na pewno liczyć się to, że pracownicy Piekarni Tradycyjnej Reda mają wypłatę na czas, ale ważne są też inne rzeczy. Wcześniej pytałam o warunki pracy, chodziło mi w tym o pensje, godziny, pracy, premie, szkolenia, dni wolne. Co powiedziecie na ten temat?

piekarz

Praca spoko chociaż jest gorąco przy piecu ale w sumie to nic dziwnego czasem są jakieś zgrzyty ale jest ok. kasa zawsze na czas

Kierowca

Jestem kierowca w piekarni i nie narzekam, wypłata zawsze na czas, czasem się zdarzy raz na jakiś czas obsuwa jeden dzień ale jest ok. ludzie są spoko. pracować trzeba wszędzie

Pracownica

Jestem ekspedientką w Tradycyjnej nie narzekam wypłata na czas nawet wcześniej bo 6 teraz dostałam plus kaska od sprzedaży, fakt wstaje się o 4 żeby być na 5 w pracy na poranną zmianę ale nikt nie mówił że będzie lekko, tylko rąk do pracy brakuje zostałyśmy same we dwie z koleżanką to robimy na zmianę, teraz będzie 2 sobota pod rząd jak będę pracować a powinnam mieć wolną i fakt menadżerka mimo mojej prośby o postawienie kogoś innego powiedziała że nie ma kogo, i to jest ból bo jakby była zwykła sobota to rozumiem, ale mam zarezerwowany stolik w knajpie przyjeżdżają do mnie rodzice z centrum z Łodzi razem z siostrą i co mają to w głębokim poważaniu bo menadżerka na urlopie i mówi tylko po skończonej rozmowie "dziękuję za zrozumienie". i co z tego że zapłacą więcej skoro przepadnie mi 400 zł za rezerwację i za obsługę stolika!! . Także jeżeli ktoś chce przyjść do pracy to niech liczy się z tym że może w wolny dzień nagle mieć pracujący a nawet mogą go rzucić do innego sklepu albo budy.

Maja

@rycho jakie dokładnie warunki pracy zapewniono Ci w piekarni? Jeżeli możesz, to napisz coś więcej. Każda osoba ma zupełnie inne priorytety w zatrudnieniu, ktoś inny może mieć zupełnie inny punkt widzenia na Twoją sytuacje w firmie.

stały klient

sklep na dąbrowskiego w rumi super obsługa a wszególnosci pani danusia która potrafi doradzic nawet po kaszubsu super sklep takich więcej

Maja

Pracujesz w Piekarni Tradycyjna Reda? Chętnie dowiemy się więcej na temat Twojej pracy.

rycho

tomi jak tam pujdziesz do pracy to długo nie popracujesz kasa jest na czas ale warunki tragiczne

drajwer

Ile zarabia w Tradycyjnej kierowca?

szymonek

Ja to się zastanawiam czy mają teraz jakieś ogłoszenie pracy, bo odpowiednie doświadczenie mam, a w końcu o stabilne zatrudnienie wcale nie jest tak u nich trudno.

Tomi. Skerw.

Dzięki za info wybiorę się tam do nich zapytać o prace daniel:)

pracownik
@Tomi. Skerw. 11.07.2016 12:59
Dzięki za info wybiorę się tam do nich zapytać o prace daniel:)

jesli chodzi o wyplaty to spokojnie, tygodniowki co tydzien, bez zwłoki zawsze co wtoreczek ;) firma solidna ;)

Tomi. Skrew.

A płacą chociaż na czas czy próbują się wymigać od płacenia i przedłużają specjalnie czas wypłaty bo już takie przypadki również miałem. A nie mam zamiaru się po sadach znowu ciągać o kasę bo już dwa razy musiałem.

AH

@Radosz Polecam naukę czytania, najlepiej od razu ze zrozumieniem

AH

Potrzebują kierowców, mógłby się jakiś kierowca Tradycyjnej wypowiedzieć?

xxx

widzę że praca bez zmian cały czas tak samo

Klientka

Co się dzieje na Dąbrowie? Mianowicie kobieta, którą teraz przyjęliście tam do pracy nie nadaje się ( jest niemiła, opryskliwa , uśmiechu u niej się nie zobaczy , towar podaje bez rękawiczek, nie doradzi nic :_( ) Na szczęście została jedna z tych dwóch bardzo fajnych i miłych ekspedientek.Co zrobiliście z tamta drugą? Aż miło się szło do was na zakupy gdy były oby dwie, zawsze uśmiechnięte ,zagadają , doradzą. A teraz ??? wchodzę do sklepu gdy tamtej wiedźmy nie ma. Odpowiecie o się tam dzieje.Z tych osób co znam , też mają takie opinie.

falc

Kiedys tam pracowalem totalny wyzysk nie polecam szefostwo strasznie chciwe.Zarobki bardzo kiepskie praca po 12 godzin,czesto trzeba było czekać na wypłate.Pracują tam ludzie tego typu jak Beata strasznie fałszywa osoba.

Anja

Fajna dziewczyna pracowala na Dabrowie -Aga, ale zniknela.Fajne ,mile i sympatyczne kobitki czemu usuwacie ?

zygfryt

dopuki tam bendzie pan tarnow... nie bendzie lepiej to fra..r nic dodac nic ująć

Tomi. Skerw.
@zygfryt 08.10.2015 19:21
dopuki tam bendzie pan tarnow... nie bendzie lepiej to fra..r nic dodac nic ująć

Czy ktoś mi powie kiedy są wypłaty? 10-go czy płacą jak chcą?

Tomi. Skerw.
@zygfryt 08.10.2015 19:21
dopuki tam bendzie pan tarnow... nie bendzie lepiej to fra..r nic dodac nic ująć

Czy ktoś mi powie kiedy są wypłaty? 10-go czy płacą jak chcą?

piekarz

Umowy nie masz inspekcja pracy tu nie dociera robisz jak jeleń

rycho
@piekarz 26.07.2015 10:11
Umowy nie masz inspekcja pracy tu nie dociera robisz jak jeleń

dobre he he

anonim

(usunięte przez administratora)

Robi

A jak z umową, wykazane tyle co się zarabia czy standard u prywatnego, stawka godzinowa czy stała miesięczna? chodzi mi o pracę na produkcji.

wira

pracuje w tradycyjnej i jestem zadowolona a co do beaty to nie narzekam bo to jej praca raz op........ a raz pochwalic dzieki jej kontrolom to sie wszystko kupy trzyma bo tak to slabo to widze SAMOWOLKA CALKOWITA

gruba:)

Jestem ekspedientką w sklepie Tradycyjnej , mam pewne doświadczanie i nie raz mam złość na tą :Beatę" , w misce wody bym ją ... , ale ogólnie jest OK.

qwerty

hahaha....

piekarz

a jak tam park maszynowy? jakieś inwestycje w maszyny, silosy i automatyczne dozowanie surowców?

zyga

auta nowe kupił szef pewnie dotacje dostał mine 5 latek przepisze na synka by znowu kase trzepac aludzie bedą zapieprzac

Były

Gdzie ta ekipa ze prawdziwej piekarni za śp.Zenka ktoś ich pamięta...

Anita

z punktu widzenia klienta: budka z pieczywem na ul. Cechowej jest bardzo przyjazna :) zamawiam tam chleb co kilka dni, Panie przyjazne, zawsze pamiętają, dobrze spakują :) samych takich kasjerek życzę !!! :)

Magda

Obsługa w Waszym sklepie na Dąbrowie bardzo niesympatyczna.Pani sprzedała mi stare ciasto więcej moja noga progu tego sklepu nie przekroczy i nikomu nie polecę.Lepiej robić zakupy w Rogaliku zawsze świeże i obsługa kompetentna.

byly pracownik

nie ma to jak za czaspw JL teraz to syf i brak szacunku na cholere bylo poniazac ludzi w koncu tradycyjna splajtuje i sie skonczy wywyzszanie

wujadobrarada.pl

Narzekać to każdy potrafi! jak się komuś nie podoba, to niech nie szuka pracy i niech dalej się użala że jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] praca jak każda inna a robić trzeba.. kto chce iść do piekarni odpoczywać lub się nie przemęczać, to niech w ogóle CV nie składa, bo po co? po to aby narzekać i płakać na forum? ludzie! to nie praca dla mięczaków, podpowiem, trzeba mieć jaja i odporność na stres, a o temperaturze nie wspomnę :)ogólnie źle nie jest, kogo interesują dobre pieniądze za miesiąc harówy to zapraszam. domniewam że hejty polecą pod moim postem, ale proste walę opinię jaką umieścicie pod moim postem, ale przynajmniej piszę prawdę. Pozdrawiam! elo!

xxx
@wujadobrarada.pl 28.02.2015 09:46
Narzekać to każdy potrafi! jak się komuś nie podoba, to niech nie szuka pracy i niech dalej się użala że jest do [usunięte prze...

myślę że nigdy sobie rąk nie ubrudziłeś ciężką pracą. Chociaż praca nie jest lekka to atmosfera... wszystko się zmienia kiedyś znośna dziś nawet nie wiesz za co na ciebie krzyczą. A jak Ci się tam tak bardzo podobało to możesz wrócić:) pozdrawiam

wujadobrarada.pl
@xxx 16.03.2015 07:57
myślę że nigdy sobie rąk nie ubrudziłeś ciężką pracą. Chociaż praca nie jest lekka to atmosfera... wszystko się zmienia kiedyś...

nie dziękuję nie skorzystam z propozycji powrotu :) nie bronię tej piekarni, ale mam prawo do opinii i nie muszę udowadniać że sobie kiedykolwiek ręce ubrudziłem. ponadto, mam gdzieś te opinie, to nie moja firma aby się bulwersować, natomiast sugestia co do ciężkiej pracy to proszę kierować kilka postów wyżej.. praca jak praca.. koniec debaty :)

aaa

jak czytam niektóre opinie to słabo mi się robi.Wielki szacunek i podziw dla tych co tam pracują bo muszą a nie liżą d*pę panu kierownikowi. ludzie odchodzą bo mają szacunek do siebie.jest podział lepszych(wchodzących w d*pę) i gorszych.praca jako praca nie jest zła ale atmosfera ma wiele do życzenia.

moi

wspaniała firma wspaniali ludzie. praca przyjemność zero stresu

rycho
@moi 22.02.2015 16:58
wspaniała firma wspaniali ludzie. praca przyjemność zero stresu

pewnie to tarnow..i powiedział

karlik

I prawidłowo bo to co robia z ludzmi to tak jakby odpalili na nowo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

ola

a co masz na mysli przebieglych i cwanych ?wszyscy ci co mieli swoja godnosc i sie nie zeszmacili poszukali sobie pracy godniejszej i nie na czarno

Tola

Tradycyjna szuka sprzedawców.Czyżby właściciel poznał się na przebiegłych , cwanych ekspedientkach po byłym właścicielu JL.

piekarz

Widocznie wszyscy co odeszli to w/g Ciebie g ł u p k i ? Nie ja powiem inaczej Ty jesteś na tyle t ę p y że tam jeszcze siedzisz.

arko

każdy narzeka kto tam pracę stracił przez własną głupotę. Praca jak każda inna, nigdzie sie nie położysz tylko pracować trzeba..

rycho

mysle ze pan własciciel tradycycyjnej nie zmienili warunków pracy razem z tym smiesznym kerownikem ludzie co sie boją ci co muszą bo reszta sie nie bała zmienic pracy panie włascicielu ludzi trzeba szanowac nie zalerznie kim są i nie liczyc na kapusiów to nic nie daje pana akurat szanuje ale nie tego kerownika nie muwie nazwiskami ale wiadomo o co chodzi

florek

Wyzysk na każdym kroku.Jeżeli ktoś ma ciężką sytuację ,jest zdesperowany to jakoś zaciśnie zęby i wytrzyma tutaj.Jednak osoby znające swoją wartość od razu podziękują z szacunku dla swojej osoby.

klientka

dobra obsluga na ul karturskej mila obsluga a zwlaszcza pani ewa dobry sprzedawca

anonim

(usunięte przez administratora)

rycho

w tradycyjnej masz wielke szanse na zatrudnienie tylko chodzi o to ile wytrzymasz

były pracownik

Ciasta na święta są pieczone kilka dni wcześniej

wiola

A gdzie w gdyni chetnie tam bede robic zakupy

barabasz

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda są świeże znam sklep tej piekarni gdzie ekspedientki maja ciasto 2 dni i otwarcie mowia ze jest wczorajsze pozniej tego ciasta nie ma wiem kupuje codziennie tam pieczywo i widze. sklep jest w gdyni

klientka

w niedziele swieze ciasto?w zwykly dzien ciasta nie sa swieze nie mowiac o swietach a co dopiero o niedzieli dadza ciasta z czzwartku hahahahah

klientka

to prosze sobie kupic ciasto w sobote chyba to jest bez roznicy a dla jednego klienta otwierac sklep niedziela to dzien panski i trzeba ja spendzac z rodzina a nie biegac po sklepach za kawalkiem ciasta parodia

klientka

Przykro sie czyta ze macie takie zdanie o klientach i firmie której pracujecie. A ja pomimo ze zwora i z chemia to i tak chetnie bym kupiła cuasto w niedziele np jak jade do pracy kub jak mam wolne

klient

Moze i z soboty ale ja nie zawsze jestem w stanie zrobic u was zakupy w tygodniu ani w sobote tez zostaja mi w niedziele biedronki gdzie ich ciasta sa o wiele gorsze niz wasze

Piekarnia
@klient 30.09.2014 20:09
Moze i z soboty ale ja nie zawsze jestem w stanie zrobic u was zakupy w tygodniu ani w sobote tez zostaja mi w niedziele biedr...

Staramy się dostarczyć wam nasze produkty jak najlepszej jakości i jak najzdrowsze

Zostaw opinię o Piekarnia Tradycyjna Reda - Reda

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Tradycyjna Reda