Powiem Ci prawdę wogóle nie możesz awansować, oni szukają ludzi, którzy będą pracować i nie podskakiwać tylko przytakiwać. Więc jeśli ktoś oczekuje czegoś więcej, jakiś ścieżek rozwoju, możliwości awansu itp itd to nie jest to dobry adres. Wpis TG zamieścił, ktoś komu nie zależy na prawdzie lecz na dobrym imieniu tej firmy, stąd za bardzo popłynął z możliwością awansu.
Wystarczy spojrzeć na drugie forum, gdzie też wypowiedział się pracownik ,, firma ma dobrą opinię wystarczy poczytać w internecie'' na pytanie gdzie do dziś nie ma odpowiedzi.
Kochani pracownicy firmy Abimex - te fora służą do obiektywnej oceny, a przesadne negowanie tej firmy czy chwalenie jest bez sensu, ponieważ w bardzo łatwy sposób można każdą wypowiedź zweryfikować. Trzeba jasno (bez emocji) przedstawiać zalety i wady pracy w tym zakładzie, wówczas potencjalni kandydaci będą świadomiej podejmować decyzję o współpracy i nie będą to ludzie, którzy mają wysokie aspiracje, a po zderzeniu z rzeczywistością rozbiją się o ścianę.
Na koniec dodam, że w każdym zakładzie są wady i zalety, a od pracownika tylko zależy, które wady jest w stanie zdzierżyć, ja np nie znoszę obłudy i dlatego prawda, otwarte, szczere relacje są dla mnie najważniejsze i na pewno nie jest to zakład dla mnie.