Norwood

Rusocin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 32 ocen.

Opinie o Norwood

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Norwood

Taison

Kaszuby cały rynek zniszczyli teraz musimy robic na produkcjach za grosze i ukrainców tez polska bierze i też rynek sie zawali bo oni za grosze robią a my polacy za grosze niepujdziemy.

edward

fajna budujaca atmosfera,ale to takie polskie, nie tylko w kraju dajemy popis solidarnosci i miłej wspołpracy.nie pasuje to zmien prace po co komus bruzdy robisz na czole,w kolo tyle zajecia .moze tam bedziesz bardziej potrzebny nie tylko by wode z mozgu robic i jatrzyc.oj polaczki,,male ludki..

Artur
@edward 19.03.2017, 11:22
fajna budujaca atmosfera,ale to takie polskie, nie tylko w kraju dajemy popis solidarnosci i miłej wspołpracy.nie pasuje to zmi...

Edward idź do szkoły... A potem popiszemy...

Artur

Zabolało konfidencie...

Adam

Alf dostałeś zegarek?

Xxx
@Adam 23.12.2016, 13:23
Alf dostałeś zegarek?

Gdybyś nie był pod stołem to byś widział.

Xxx
@Xxx 17.01.2017, 21:57
Gdybyś nie był pod stołem to byś widział.

Alfuś nie bądź złośliwy i tak wszyscy wiedzą, że jesteś degustatorem marianowskiej kolby.

Dejw

Witam. Znalazłem ofertę na produkcję. Po wpisach widać, że atmosfera nie bardzo. Powiedzcie ile można zarobić, czy wypłaty są na czas.

Robert
@Dejw 13.11.2016, 15:05
Witam. Znalazłem ofertę na produkcję. Po wpisach widać, że atmosfera nie bardzo. Powiedzcie ile można zarobić, czy wypłaty są n...

Przez pierwsze 3 miesiące dostajesz tyle ile masz na godzinę, czyli pewnie te 13 zł. Potem jak już wytrzymasz psychicznie 3 miesiące to dostaniesz 300 zł premi co miesiąc do wypłaty. Jeżeli byś zachorował i poszedł na chorobowe to na 3 miesiące zabierają tą premię i dopiero po przepracowaniu całych 3 miesięcy 4 dostaniesz znów tą premię. Nadgodziny liczysz jak normalne godziny.

Jarek

Ile może u nich zarobić na godzinę netto stolarz który obsługę nowoczesnych maszyn ma w jednym palcu?

Piotr
@Jarek 06.11.2016, 06:17
Ile może u nich zarobić na godzinę netto stolarz który obsługę nowoczesnych maszyn ma w jednym palcu?

Normalnie myślę że dają teraz ze 13 zł na czysto na produkcji. Nie wiem ile mają stolarze, ale jak byś dostał 15 zł to by było nieźle na początek. Tylko trzeba pamiętać, że obowiązkowe nadgodziny nie są płatne odpowiednio procentowo, tylko czysta stawka, nie ma 50%.

nowy

faktycznie dziwną atmosferę tam macie skoro nawet na forum się żrecie !! szczegółów się nie dowiedziałem odnośnie pracy ale siekierę wiszącą w powietrzy czuć aż tu. Skutecznie odpychacie nowych pracowników.

Piotr

Ja nikogo z imienia nie wymieniam i nie mam zamiaru urażać. Uważam, że każdy pracuje sam na swój wizerunek i pewna krytyka co do wyżej wymienionej osoby jest w pełni uzasadniona, co nie znaczy, że trzeba z imienia wypisywać. Nie mam nic przeciwko wkręcaniu srubek, żadna praca nie hańbi, ale liczy się atmosfera, której w Norwoodzie nie ma. Każdy dział się z sobą nie lubi, każdy na każdego gada za plecami. Ważne że Tobie jest tam dobrze.

anonim

(usunięte przez administratora)

alfi

Brawo Andriu.

Piotr

I i to jest właśnie pucowanie się szefostwu w Norwoodzie. Najlepiej podpisać się imieniem i nazwiskiem żeby widzieli, że ktoś broni firmy. To jest żal, nie hejt.

ALFI
@Piotr 01.07.2016, 18:29
I i to jest właśnie pucowanie się szefostwu w Norwoodzie. Najlepiej podpisać się imieniem i nazwiskiem żeby widzieli, że ktoś b...

Skoro jest tak źle to po co się męczyć.Wkręcać śróbki można wszędzie,to bardzo ceniona umiejętność,a podpisałem się bo ktoś po hamsku wymienia z imienia koleżankę i perfidnie jak ty to nazywasz "przypucował się "wskazując ją szefostwu . Jak myślicie.Co oni teraz o niej myślą?

ALFI

Widzę że co niektórzy nie bardzo wiedzą czemu służą takie fora.Mają pomóc podjąć decyzję odnośnie przyszłej pracy , a nie pod pozornym poczuciem bezkarności , opluwaniu i znieważaniu koleżanek i kolegów.Ludzie są jacy są ,nie każdego trzeba lubić ,ale mieć odwagę powiedzieć im to prosto w twarz...z tym jest problem.Głowa do góry S....a. Tchórze byli są i będą.A co do firmy.Niema chyba idealnych.Zawsze można się do czegoś doczepić.Pracuję tu ponad 10 lat.Nie raz popadałem w konflikty z kierownictwem i szefostwem.Nie raz chciałem się zwolnić.(myślę że oni mnie też)Jednak pracuję nadal. O czyś to chyba świadczy.Pozdrawiam wszystkich. M.S. ps.hejterzy.3,2,1-START

Sławek
@ALFI 01.07.2016, 09:11
Widzę że co niektórzy nie bardzo wiedzą czemu służą takie fora.Mają pomóc podjąć decyzję odnośnie przyszłej pracy , a nie pod p...

Alf trzeba było z tym do Mariana... On Ci da ten zegarek.. A TY z siebie robisz jaktiegoś celebryte na forum... Bo już 10 lat.. Robisz dobrze swoją robotę, a potem takie wpisy... Ludzie się z Ciebie śmieją.. Jak chcesz zaistnieć w mediach/necie to idź do mam talent..

Roman

Bo przywileje Romana wynikają z bardziej dogłębnych relacji z niektórymi osobami...

Piotr

Nocek na chwilę obecną nie ma. W tygodniu minimum 10 godz lub 12 + soboty po 6. Nadgodziny płatne po normalnej stawce. Kobiety pracują, głównie praca na malarni (codzienne szlifowane okien).

Piotr

Chora firma. Nie płacą za nadgodziny 50%, tylko podstawowa stawkę. Ludzie zastraszeni, jeden nadaje na drugiego. Wyjazdy za granicę pod pretekstem szkolenia, za marne pieniądze z czego szef bierze większą część dla siebie i wymaga lojalki na 2 lata. Ogólnie nie polecam. Zwłaszcza ze względu na atmosferę która jest okropna. Pilnują Cie jak złodzieja, najlepiej żebyś się nie odzywał do nikogo przez 12 godzin.

joanna
@Piotr 27.06.2016, 13:27
Chora firma. Nie płacą za nadgodziny 50%, tylko podstawowa stawkę. Ludzie zastraszeni, jeden nadaje na drugiego. Wyjazdy za g...

Przyjmują tam też kobiety? Jakie są zmiany? Nocki też robicie?

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

majek

prosze o nie pisanie ze handluje brykietem bo zona mnie za to bijei wszyscy w pracy mysla ze jestem głupi a ja jestem tylko prawie głupi

polisa

tawot nie handluj brykietem

polisa

pogodnych swiat panu kierownikowi krzysiowi zyczy załoga

jg

nigdy do pracy w rusocinie norwood ul rataja

pPA

NIGDY DO TEJ FIRMY NIE ZYCZE TRAFIC JAKIE PIENIAdzdze zarobisz sike a dostaniesz 11 na godz

deo

ciezka praca ? wypłaty dobre czy raczej słabe? wypłacane na czas ? sa mozliwosci awansu? podwyzek ?

polab3rb

a potrzebują tam nadal do pracy ?

TW bolek

Nie !!juz tak nie jest zmieniło sie zdecydowanie , kupili takie maszyny które robią cała robote , generalnie przełożeni zalecaja siedzenie jak juz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] boli to możena sie położyć atmosfera sielanka , sianko dobre ale uzależnione o ilości siedzenia ,duzo siedzisz duzo dostajesz plus premia ma się rozumieć , ogólnie bajadera jest , chyba takiej oferty kazdy szuka no nie???? wszyscy zadowoleni jest tylko jeden problem niema na co narzekać

polab3rb

Czy dalej jest tam tak z tego co piszecie.. ?

Pppaa

Prawda jest kto ma dlugi jezyk i lubi kablowac ten Zarobi- jeden drugiego nie szanuje .

polisa
@Pppaa 11.01.2016, 20:28
Prawda jest kto ma dlugi jezyk i lubi kablowac ten Zarobi- jeden drugiego nie szanuje .

bagno bagno nikomu nie radze tam sie zatrudniac mobing straszny u pana km

Pppaa

Prawda jest kto ma dlugi jezyk i lubi kablowac ten Zarobi- jeden drugiego nie szanuje .

toha

juz nawet wypłat nie ma na czas miała byc 1o pracownik tu to smiec jak najdalej stad ja szukam pracy po nowym roku good bay

kongo

i pan na elektrycznym rowerku fakt mna starej hali planowanie pracy ok wszyscy pracuja rowno po 10 po 12 roznie a w piatek o 14 do domku a nie jak na nowej hali przyjdzie chikita o 13.50 i mowi zostajemy dłuzej

bicho

złamali mi nogę i mnie zwolnili

ihku

Jednym słowem za mało za wolno i źle. Firma Norweska a zarobki słabe.

Zostaw opinię o Norwood - Rusocin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Norwood