Pracuję już długo, prezes zatrudnił mnie bez doświadczenia i dał możliwość pracy i nauki za normalną pensję, złoty człowiek który ma bardzo dużo na głowie, ale dba o pracowników, którzy są lojalni firmie i chcą pracować. Nawet teraz w czasie epidemii zatrudnił wiele osób, które zostały wykopane z innych miejsc pracy.
ja
08.07.2020 23:39
ja też tak chce, trafić do grona myślących co wiedzą co robią...
Zołza
06.06.2020 07:54
Firma pomot ogłosiła się w poszukiwaniu pracownika więc postanowiłem pojechać zapytać o pracę jedna z pań pracujących w biurze spławiła mnie bez pardonu dosłownie zostałem wykopany z biura prezesa nawet nie zobaczyłem na oczy!!!
Podejście bardzo paskudne komunistyczne
OMIJAJCIE POMOT DUŻYM ŁUKIEM bo itak zostaniecie spławieni przez jedną z pracownic a może Pan prezes S. Już nie jest prezesem tylko jedna z pracownic podejmuje zdanie za prowadzenie firmy i odrazu wyprasza z biura. A osobiście znam pana prezesa i jest dobrym człowiekiem więc panie prezesie nie przyjemnie jedna z pracownic draktuje ludzi w biurze.!!!
Co niekturym piurka urosły.
10.11.2019 00:59
Najlepszy towar wśród technokodow
romek
03.01.2017 22:09
Byłem tam jakiś czas temu na rozmowie. (usunięte przez administratora)oczywiście spóźnił się ok 30 minut. ale co tam, zaczekam. Wreszcie łaskawie mnie przyjął. Wchodzę, siadam, on siedzi i lampi się, w końcu mówi "słucham". No to mówię jakie mam wykształcenie, czemu szukam pracy, itd. Pytał mnie czym zajmuje się jego firma i co zapamiętałem ze strony internetowej i ulotek (sic!). Potem palnął gadkę jak to ma ciężko i musi się użerać się ze wspólnikami i ludźmi, którzy to się u niego szkolą a potem uciekają do szczecina. Potem zaczął opowiadać, że na studiach sam zaprojektował skrzynie biegów i to niejedną a teraz studia to (usunięte przez administratora) i nic się nie umie, dopiero jak nie mogłem powstrzymać śmiechu, to się zreflektował i spytał ile chce zarabiać. To mu mówię, że to totalne (usunięte przez administratora), wszędzie stąd daleko i za mniej niż 3500 netto nie opłaca mi się tam dojeżdżać. Warto wspomnieć, że skończyłem polibudę i znam biegle dwa języki. Do tego mam ponad rok doświadczenia. Facet mi na to 3000 brutto i 300 zł za dojazdy. Roześmiałem mu się (usunięte przez administratora) i wyszedłem. Polecam każdemu kto chce stracić czas, pieniądze na paliwo i trochę nerwów.
ola
13.02.2019 23:59
(usunięte przez administratora) Pracuje tam ponad 10 lat wiec znam jego wszystkie zagrywki .no i niestety masz rację
Jako projektant to miał byś przerąbane wszystkie upr są inne każdy robi jak chce, co jest wdanym momęcie na magazynie .(usunięte przez administratora)a projekty żle przeliczane łamie to się chlopu na polu .
wynagrodzenie słabe zarabiam ok 2700 z premią 10 proc i jedną sobotą . Praca bardzo wymagająca i szkodliwa .
spawacz na począdku zarabia jeszcze mniej . zastanawiacie się po co tam jeszcze pracuje ??? hmmm sam nie wiem ????
szukam czegoś bardziej korzystnego .
Przestrzegam,,,,,,,,,,,,,, przyszłych pracownków nic dobrego was tu nie czeka ... zero szansy na jakiekolwiek szkolenia i rozwinięcie swoich umiejętności , zero szansy na podwyżkę w normalny sposób ,no chyba że postawicie szefa i kierownika pod ścianom ,
Przestrzegam ....... potęcjalnych nabywców produktów firmy Pomot są byle jak wykonane z byle jakich materiałów ....
pracownicy zarabiają nie wiele więc jakość produktów i ich wykonanie mają w(usunięte przez administratora)
no mógł bym książkę napisać o tych latach .
POZDRAWIAM ..
admin
11.06.2015 19:38
Wiesz co dzieje się w firmie PUP POMOT sp. zoo ,, jak traktowani są pracownicy i czy trudno jest wywalczyć podwyżkę? Czekamy na Twoje opinie.
ola
13.02.2019 22:38
podwyżkę /????? oszalałeś ???? pracuję tam długo i z wielkim bólem wyciągam 2700 z nadgodzinami wszystkimi sobotami . daj sobie spokój szukaj szczęścia gdzie indziej . pozdrawiam
Zostaw merytoryczną opinię o PUP POMOT sp. zoo ,