Pracowałem dość długo w tej firmie. Ciężki kawałek chleba. 6 tygodni w trasie to minimum. licząc kasę jaka zarobisz a pieniądze powinniśmy liczyć w skali roku to za przeżuty to bardzo marna kasa bo wychodzi około 4000 za miesiąc (wypłata to tylko złudzenie dużych pieniędzy bo jest ona za 6 tyg a pobyt w domu jest niepłatny) koszta ponoszone przez kierowce w trasie są duże bo trzeba sobie kupować jedzenie w trasie co jest dość kosztowne na dodatek dochodzi rozliczenie w firmie na którym starają się urwać zawsze kawałek wypłaty z wyssanych z palca powodów. Dużą nieuczciwością w firmie jest to że podstawa (najniższa krajowa) jest odbijana od tego co zarobiłeś w trasie, czyli jeżeli wyjeździłeś robotę za 5000 zł to masz w tym podstawę a jak siedzisz w domu to za free. O warunkach pracy w firmie świadczy najlepiej gigantyczna rotacja w śród kierowców i spedytorów. Jeszcze jedna sprawa w Batimie tydzień ma 6 dni WIELKIE (usunięte przez administratora), jak byś pracował od poniedziałku do piątku to zapłacą ci za 4 dni.