*GoWork nie weryfikuje każdej opinii przed publikacją, jednak analizujemy zgłoszenia i usuwamy wszystkie treści naruszające regulamin.
23.10.2025 22:14
Pan Rafał na początku bardzo dużo obiecywal..a co do czego doszło to na tym się skończyło... Zostałem Oszukany.. Starzy Pracownicy również Narzekają na Szefa!! Nie Polecam uważajcie na Gościa...
04.07.2026 23:15
Pracuję w tej firmie od kilku lat i moje doświadczenia są wyłącznie pozytywne. Pan Rafał jest bardzo wyrozumiałym szefem, który zawsze służy pomocą i można na niego liczyć zarówno w sprawach zawodowych, jak i wtedy, gdy pojawiają się trudniejsze sytuacje. Nigdy nie spotkałem się z sytuacją, w której nie można było z nim porozmawiać lub wspólnie znaleźć rozwiązania problemu. Negatywne opinie, które pojawiają się w internecie, są całkowicie sprzeczne z moimi doświadczeniami. Najlepszym potwierdzeniem dobrej atmosfery w firmie jest to, że pracuje tutaj wiele osób z bardzo długim stażem, co świadczy o stabilności i zaufaniu do pracodawcy. Z czystym sumieniem mogę polecić tę firmę jako miejsce pracy.
@pracownik
01.06.2024 17:29
Nie polecam pracy, szef nie jest wiarygodny, na początku mydlenie oczu a później pracownik najgorszy bo raz w tygodniu chce zjechać do domu. Pensja nie taka jak była umawiana. Odradzam.
Zostaw merytoryczną opinię o P.H.U. BIOTEL