Nie polecam usług tej firmy. Ich pracownik, na stronie internetowej przedstawiany jako jeden z najlepszych, (usunięte przez administratora) mnie.
Osoba ta sprzedawała mi pakiet Luxmed w wariancie prestiż plus wykupiony pakiet specjalistów dzieciecych. Wg OWU specjaliści tacy jak: neurolog, laryngolog, psycholog są w pakiecie oraz badania takie jak EEG są za darmo że skierowaniem lekarza specjalisty.
Niestety okazało się, że lekarzy NIE MA, a EEG nawet ze skierowaniem muszę zapłacić.
Pomimo licznych reklamacji sytuacja nie została naprawiona. Mało tego chca żebym płaciła za kolejne miesiące. Nie wywiązujecie się z umowy między nami (usunięte przez administratora) I NACIĄGACZE.
W zwiazku z tym skontaktowałam się z:
- UOPKiK ( prawnicy z tej instytucji są bardzo pomocni i dzięki nim wiem co dalej mogę zrobić)
- Rzecznikiem Finansowym
- KNF.
Z racji tego iż złamano zasady etyki I Dobrych Praktyk doprowadzę sprawę do końca.
Uważajcie na tych pseudo ubezpieczycieli ponieważ możecie stracić tylko pieniądze.
Mam zamiar zgłosić również do prokuratury fakt narażenia na szkodę finansową w celu uzyskania korzyści finansowych- tak dokładnie wygląda działanie Pani Anny.