Bahlsen Sweet

Skawina

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 60 ocen.

Opinie o Bahlsen Sweet

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bahlsen Sweet

Aneta

Nikt dawno nie pisał nic na temat pracy w Bahlsen Sweet. Ostatnie komentarze dotyczą oferty handlowca, a teraz są już nowe ogłoszenia odnoszące się do pracy na produkcji. Czy warunki pracy bardzo różnią się w tym miejsce od wcześniej opisanych przez @qaz stanowisk?

Aneta

@qaz Dzięki za podanie szczegółów. Mam jeszcze kilka pytań odnośnie tego jak wygląda praca w Bahlsen Sweet jako przedstawiciel. Czy można liczyć na jakieś wprowadzające szkolenia? Czy jest w firmie możliwość rozwoju, podnoszenia kwalifikacji oraz awansu? Jak według Ciebie firma wyróżnia się na tle innych pracodawców z branży?

qaz

Jeżeli ktoś chciałby w przyszłości aplikować na PH C&C: - stawka ok 3300 brutto - premia ok 2000 brutto - 2 etap rozmowy w Krakowie - teren działania - pół Polski (spanie o hotelach) - samochód do użytku prywatnego ale za prywatne km odciągają z wypłaty

Szukasz pracy?

Aneta

Pracujesz w Bahlsen Sweet? Chętnie dowiemy się na jakie warunki zatrudnienia mogą obecnie liczyć pracownicy oraz jakie benefity zapewnia firma.

Młody

Gdzie lepiej iść do Adecco czy do Manpower ? i jakie są zarobki

bobek 79
@Młody 08.11.2016 20:54
Gdzie lepiej iść do Adecco czy do Manpower ? i jakie są zarobki

Lepiej poszukać coś lepszego, ostatnio sporo Ukraińców pracuje a to mówi samo za siebie, ludzie popracują trochę zobaczą jak jest i odchodzą dlatego szukają ludzi za wschodniej granicy

xd

Chyba teraz nie mają żadnej oferty pracy @kamiila, ale o tym najlepiej dowiadywać się bezpośrednio u nich, a jak wypłata jest zawsze terminowa, to jeszcze lepiej o nich świadczy. O takie warunki trzeba znacznie dbać. A socjale dorzucają im? Pozdrawiam.

Icetea1996

Witam, mam pytanie, jak wygląda sprawa operatora wózka widłowego, tzn jacy są ludzie, zarobki itp. Pozdrawiam :)

ehh

Słuchajcie, te pytania i tak zostaną bez odpowiedzi, ponieważ nikt wam tutaj nic nie powie. Ten zakład to typowa rodzinne układy, nawet na niższych stanowiskach tak właśnie jest, bo każdy chce mieć stała pracę, wiec liczą się tam znajomości. A nawet jeśli tam przyjmują to na krótki okres czasu i jak stali pracownicy wracają no to wtedy sezon za drzwi i tak co rok.

student

Czy staże w firmie bahlsen są płatne czy darmowe ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Sprawiedliwy
@jaro 12.06.2016 08:26
tak na pewno są tacy, kręcą wały całe życie, okradają firmę na grubą kasę, a mimo to przetrwali... ciśnie się na usta Wyroby......

czy to nie n-cieja znów się odezwał ty to jesteś dopiero wałkorób i kupa gggg.

popo
@Sprawiedliwy 29.08.2016 08:06
czy to nie n-cieja znów się odezwał ty to jesteś dopiero wałkorób i kupa gggg.

ten to była potęga pod-pierdalal a jak się wydrapał ta sam nie był lepszy i jego słowa " ja tu jestem nie do ruszenia" i co ciejowy jakoś cię ruszyli haha

ANDRZEJ

WITAM CZY FIRMA ZATRUDNIŁA JUŻ NOWEGO KIEROWNIKA ZMIANY? WIDZIAŁEM OGŁOSZENIE NA ETAT W BAHLSEN SKAWINA? JAKICH WARUNKÓW MOŻNA SIĘ SPODZIEWAĆ?

ANDRZEJ

WITAM CZY FIRMA ZATRUDNIŁA JUŻ NOWEGO KIEROWNIKA ZMIANY? WIDZIAŁEM OGŁOSZENIE NA ETAT W BAHLSEN SKAWINA? JAKICH WARUNKÓW MOŻNA SIĘ SPODZIEWAĆ?

do ciekawski

Podobno się waha, ale czas pokaże, jaką ostatecznie decyzję podejmie.

Ciekawski

A to prawda, że Dyrektor Marketingu odchodzi?

Robert

przy pracy jako pakowacz ciastek zatrudnia firma zewnętrzna ( praca przeważnie na telefon )mało kiedy jest wyrobiona norma godzinowa miesiąca ,jeżeli chodzi o pracę to praca wymaga szybkości ruchów ( zbiór ciastek z linii )natomiast odnośnie atmosfery to zależy w jakiej brygadzie się w danym dniu pracuje , jedne kobiety są miłe a co poniektóre to pomiatają ludźmi na prawo i na lewo pani ( Maślanka )potrafi nawet ubliżać na linii i jest to nagminne kierowniczka zmiany pani Kasprzyk i pan Pyzik dobrze wiedzą co się dzieje a reakcji z ich strony niema po prostu stara plika nie do ruszenia -układy.

Ciastko

Przedstawiciel Handlowy ds. sieci c&c czego się można spodziewać w tej firmie na takim stanowisku jakie narzędzia pracy , zarobki i atmosfera? Warto wysyłać CV? Dzięki za wszelkie informacje.

niki

Witam, jakie są warunki pracy w Skawinie na stanowisku pakowacza ciastek? Te zmiany o których informuje agencja to są co 2 dni czy po tygodniu się pracuje? Na ile dają umowę i czy są fajni w miarę młodzi ludzie w zespołach? :)

zła

praca w Bahlsen w skawinie jest spoko podejscie do ludzi też natomiast nie próbujcie w EkoWafel zator bo to oszusci;cygany i zadnego podejscia do człowieka

kocurek

Prawda w oczy w kole haha ha

igi
@kocurek 27.06.2015 14:25
Prawda w oczy w kole haha ha

Wyroba to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a jabłko nie spada daleko od jabłoni... każdy kto ma jakąkolwiek styczność z tą firmą dobrze o tym wie...

kocurek

Właśnie ktoś komuś zazdrościć i oczy bolą . Bo jak się umie pracować dobrze bez żadnego oszustwa tak jak jedna osoba z bahlsen która został zwolniona.

maria
@kocurek 27.06.2015 14:23
Właśnie ktoś komuś zazdrościć i oczy bolą . Bo jak się umie pracować dobrze bez żadnego oszustwa tak jak jedna osoba z bahlsen...

cała Skawina wie jakie przekręty Wyroby robiły i robią nadal... tak, że ktoś, kto pisze o dobrej pracy bez oszustw w przypadku tych Panów chyba minął się z powołaniem... raczej powinien pracować w Polskim rządzie...:)

Jolo

kogos prawda w oczy kole..?

kocurek
@Jolo 19.06.2015 16:19
kogos prawda w oczy kole..?

PRAWDA W oczy boli haha ha! !

Jolo

kogos prawda w oczy kole..?

kocurek

Same gupoty W OSTATNIEJ OPINIE KTOŚ WYPISUJE BZDURY.

aga..

to jednak Wyroby dopięły swego... rodzinny interes został w rodzinie... a propos po ile teraz te ciastka z garażu i kto siedzi na kasie kadł.. czy piwow...

kocurek
@aga.. 28.04.2015 10:44
to jednak Wyroby dopięły swego... rodzinny interes został w rodzinie... a propos po ile teraz te ciastka z garażu i kto siedz...

Same bzdury wypisuje pewna osoba ☺.

Kysio

oferta o pracę jest jako operator maszyn ale przyjmują na stanowisko pakowacz bo nie mogą przyjąć od razu na operatora i na takim stanowisku siedzisz parę lat no inna sprawa jak masz układy to moment dostajesz operatora,ale to też marne pieniądze 3zmiany gorąc rewelacji niema lepiej płaci grama i lajkonik

pietrekc

bylem na rozmowie na operatora produkcji na poczatek proponuja 1500zl za system 3zmianowy

pyłek

Witam a orientujecie się gdzie mogę złożyć cv żeby dostać się do kawy lub Lajkonika albo Bal-sena

Kysio

K&k to gówniana firma która oszukuje pracowników na każdym kroku a co do atmosfery to zależy z kim się pracuje bo rożne szajbusy tam pracują jeden ma większe odchyłki od normy a drugi jest spoko i to są fakty

AAAllll

Balsen nie zatrudnia tylko k&k i daja umowy tymczasowe i to jak przerobisz tydzień to ci dadza ,I umowe .Jak przerobisz drugi tydzień to ci dadzą drugą umowe, a pozniej wyrzucaj i niemasz pracy.7 zł na reke płaca ,nie opłacalne a jeszcze rekrutuja inne firmy wmawiaja ze bedzie to umowa o prace na okres próbny .work serwice tez ogłoszenie daje adecco tez . W gumy leca . idziesz do pracy a oni na nic nie pacza .To gupia firma

AAAllll

Balsen nie zatrudnia tylko k&k i daja umowy tymczasowe i to jak przerobisz tydzień to ci dadza ,I umowe .Jak przerobisz drugi tydzień to ci dadzą drugą umowe, a pozniej wyrzucaj i niemasz pracy.7 zł na reke płaca ,nie opłacalne a jeszcze rekrutuja inne firmy wmawiaja ze bedzie to umowa o prace na okres próbny .work serwice tez ogłoszenie daje adecco tez . W gumy leca . idziesz do pracy a oni na nic nie pacza .To gupia firma

jobel

firma niby na międzynarodowym poziomie, ale kierownictwo tej firmy jest niczym polski rząd - korupcja, układy i żeby jak najwięcej dla siebie

Arnold

bardzo prosta odpowiedz dotycząca różnicy między pracodawcami , mianowicie pracując w firmie Bahlsen Sweet będziesz miał zaszczyt pracować przez firmę pośredniczącą pracą i umowę o pracę będziesz podpisywał w nieskończoność aż komuś się to znudzi , myślę że będziesz to ty POWODZENIA K&K czeka

anonim

(usunięte przez administratora)

yoyo

@Mark właśnie tak jak Mark chcą nam zamknąć buzie. Próbują zastraszyć i szantażować. Jak ktoś napisze cokolwiek nie tak na temat zarządzania firmą pojawiają się komentarze tego typu. Wyciągajcie konsekwencje jak chcecie.

nati

Dla mnie kierownictwo tej firmy jest jak rząd w naszym kraju, nic tylko własne kieszenie wypchać. To nic że niektóry wały kręcą, "uciszmy sprawę, bo może jeszcze nasze wałki znajdą".. nie mogę uwierzyć tylko że Pan naczelny daje się w to wmieszać. ...chyba że...?

yoyo
@nati 10.10.2014 20:48
Dla mnie kierownictwo tej firmy jest jak rząd w naszym kraju, nic tylko własne kieszenie wypchać. To nic że niektóry wały kręcą...

Tak, tak sprawa Wyrobów jak szybko wyszła, tak szybko ją zgasili. Co lepsze stanowiska odziedziczyli synowie oni już mają doświadczenie i wskazówki od taty i zaraz będzie to samo

znajomy

Jestem świadkiem pań które pracują w tej firmie wychodza co 5 min na papierosa jest to nie dorzeczne a wręcz karegoryczne zachowanie .Zastanawiam się za co ta firma płaci pracownikom bo licząc wyjścia tych pan to jest tylko może 2godziny solidnej pracy z osimiu:-/

anonim

(usunięte przez administratora)

zigi

@Kościor mnie też to dziwi, szczególnie że w tej firmie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] są awansowani na kierowników, a dobrzy pracownicy po kilka lat pracują za psie pieniądze przez pośrednika lub odchodzą. ...bo nie ma dla nich etatu...

anonim

(usunięte przez administratora)

modliszka

ktos to ładnie określił teraz jest jeszcze gorzej

pracownik

Jak motywują Kierownicy firmy Bahlsen swoich Przedstawicieli Handlowych do pracy? Odpowiedź: "Ma być zrobione i ch.. mnie to obchodzi jak Ty to zrobisz"......hm reszta jest milczeniem

anonim

(usunięte przez administratora)

siko

kasa???? firma ma jedne z najniższych stawek w okolicy... i większość umów śmieciowych lub przez pośrednika firmę K&K, która zresztą jest jedną ze spółek właściciela firmy bahlsen

abc

Witam, Ja pracowałam w części administracyjnej parę lat. Uważam, że to idealne miejsce na zdobycie doświadczenia. Firma wspiera inicjatywę pracownika i daje duże szanse na rozwój. Niestety po paru latach doświadczenia dobrze wykwalifikowani pracownicy szukają lepiej płatnej pracy...oczywiście na niekorzyść Bahlsena. W tym roku były duże zmiany organizacyjne i jak to teraz wygląda to ciężko stwierdzić.

Byku

Witam. Może ktoś napisać czy są rekrutacje na produkcję ,jak obecnie wyglądają zarobki,ile godzin w tygodniu itp... ??

BUBU

no i znowu majtkowy interes usunięty czyżby aktywnym członkiem tego forum był sam zainteresowany koordynator z BMW i tu same głupoty wypisuje a jak ktoś napisze coś co się jego Tyczy to od razu skasowane zostaje ??? Ciekawe ??? A prawda jest taka że z tego koordynatora to ostatnia K--WA jest bo inaczej to się o nim powiedzieć nie da!!!!

edo

zapomnieliście o byłym koordynatorze z BMW,

olac
@lul 17.03.2014 21:06
z tym bym się nie zgodził ten to i swojego wyrolował za parę zetek dla tego tag go większość "poważała" mówicie układ...

co nie zmienia faktu, że jeden za swe wałki samochód kupił a drugi dom wybudował

olac
@lul 17.03.2014 21:06
z tym bym się nie zgodził ten to i swojego wyrolował za parę zetek dla tego tag go większość "poważała" mówicie układ...

w sumie to chciałam do zarobków nawiązać, w tej firmie marne grosze. Pieniędzy na podwyżki nie, trzeba eliminować straty, nie możemy dać nowych etatów itp. -co roczna bajka zarządu... ale tego rodzaju strat zarząd nie pokazuje i jak widać nie potrafi sobie z nimi poradzić :(

pracownik

Pracuję w tej firmie od 6 lat jako PH, kiedyś było fajnie plany może i były wysokie ale byly do ogarnięcia w tej chwili nikt się nie przejmuje tym jaka jest sytuacja na rynku, że wiecej się sklepów zamyka niż otwiera, że wielką ekspansję robią dyskonty i rynek detaliczny "zdycha" plany sa coraz wyższe praktycznie nie do osiagnięcia, a dniówka do wykonania w wysokości 4000 - 6000 to standard tylko przeliczcie to sobie na paczkę ciastek, która kosztuje ok 2,50 sami wniosek jest prosty. Nie wspominam tu o podwyżkach płac w wysokości 100 zł rocznie to chyba jakiś żart..... Faktycznie mozna wyciągnąć ok 3500 miesięcznie ale po takim miesiącu jest człowiek skonany. Oczywiście jest to dobra firma pod względem socjalu ale to nie wszystko, jeżeli góra nie potrafi zauważyć co się dzieje na rynku i ładuje wszystko co tylko można w dyskonty to marny nasz los PH Bahlsen.

anonim

(usunięte przez administratora)

olac
@ja 18.02.2014 15:08
pracowałam w tej firmie o. (usunięte przez administratora) coś w tym jest z tymi układami. Kilka lat temu w skawinie "zwo...

Wyroby zawsze słynęły z układów, a na układy nie ma rady:)

ann
@olac 10.03.2014 19:42
Wyroby zawsze słynęły z układów, a na układy nie ma rady:)

mnie zastanawia jedno czy te wyroby wiedzą co znaczą słowa honor i duma... gdybym to ja była na ich miejscu, to po takiej akcji, jak ta z ojcem spaliłabym się ze wstydu i sama odeszła z firmy... a oni "za parę zetek" wyrzekli się swojego własnego ojca i udawali że ich to nie dotyczyło, pomimo tego że cała firma znała prawdę...

Bahlsenowiec

cześć do wszystkich zainteresowanych . w 1998 roku budowałem dzial sprzedazy w tej firmie , przeszedłem podzial na slone i słodkie i nigdzie nie pracowało mi sie lepiej , do dzis wspominam tamte czasy i wyniki , które osiagalismy !! ale wszystko co dobre szybko sie kończy , odeszł dobra kadra i przyszli warszawscy wedlowcy - wypipszeni z hukiem no i zaczeło się - wyscig szczurów - a szkoda bo to nieliczna Firma dbajaca o ludzi - taka była!!. Ale do dziś jako Handlowiec stosuję metodę 5 kroków - najlepsza na rymku i co najwazniejsze - skutkuje 100% zamówieniem , Wszystkim płaczką radzę brać się do roboty , bo praca PH w innych Firmach jest jeszcze gorsza - sprubójcie w Wawie - np. w wedlu lub lu to się wam odechce,a wszystkim romantykom , którzy chca mieć samochód słuzbowy i czas pracy 4 - 5 godz. i ściemniać radzę jedno !!!! idżcie na produkcję albo kuroniówkębo nie nadajecie się do zadnej roboty - jesli nie potraficie zorganizowaćsobie tras i czasu . Tyle dobrej rady dla karierowiczów i absolwentów wyzszych uczelni . RPH ds. Hurtu Galxo Smith Kline

STARY

NIE NADAJESZ SIE NA HANDLOWCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SAMOCHÓD TO NIE WSZYSTKO !!! PLANY TO NORMALKA , A JAK NIE SPRZEDAJESZ TO FIRMA MA WZIĄŚĆ KREDYT NA TWOJA WYPŁATĘ I KOSZTY????? PRZESTAŃ BECZEĆ LELUGO I DO ROBOTY !!!! JAK CI W BAHLSENIE CIEZKO PRZENIESZ SIĘ DO KRAFTA - TO SIĘ [usunięte przez moderatora] Z BULU. TYPOWY POMORZAK - NIC NIE ROBIĆ A ZAROBIĆ !!!!!!!

paula

hej ja mam pytanie widzialam inne zagraniczne oddziały firmy Balhsen np w anglii czy mozna aplikowac do firmy ale do zagranicznego oddziału?/ ktos cos wie na ten temat?

witam

mam pytanie ktoś pracował w tej firmie jako van seller jeśli tak prosze o opinie i naczym dokladnie polega ta praca

anonim

3500zl?Ciekawe?Chyba juz z premia kwartalna.Generalnie jak nie zrobisz 100% planu to 1700zl.Pracuje w tej firmie kilka lat i to co sie teraz dzieje to jakas masakra!!!!Plany wysokie nie do zrobienia.Podstawa niska. Firma mysli,ze zlapala Boga za nogi i caly swiat zajada sie tylko ciasteczkami Bahlsena.Bardzo male wsparcie. Cisnienie nie z tej ziemii. Nie polecam!!!

Zostaw opinię o Bahlsen Sweet - Skawina

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bahlsen Sweet