były kierowca09.10.2015 18:15
DD. Nie wiem jak teraz ale p.Janiak swego czasu przekręcił mnie też jak innych na te 750e,złożyłem pozew do sadu w 2013r i sprawa w sadzie we Włocławku ucichła .Teraz wracam na swięta i będe musiał złożyć monit w biurze podawczym co ze sprawą bo w marcu mijaja 3 latka i się może przedawnić.
A wracając do tej firmy tematem firma w 2013r miała poważne problemy finansowe kierowcy zjeźdzający z Francji tankowali tyle aby dokulać się do polski i tu było zdziwienie zatankowali i brak środków na karcie ,BP,Firma prawdziwe dno była .A teraz słyszę ,że przyjmują kierowców ,premie,fundusz socjalny,pensje na czas i wiele samych zalet!! A czy międzynarodowa firma??nie widać ani na granicy niem.-franc., ani na samych autostradach A5,A6,A9,A10,A12,To chyba nie jezdzą po europie ,może Rosja itd .Radzę się zastanowić nad pracą w tej firmie ,prezes p.Janiak był bardzo opryskliwy,prostackie podejście do kierowców ,słowa to h.. ,skurwy... ,i inne takie epitety w ustach p.prezesa Janiaka to codziennośc była,nauczył się ich chyba na polowaniach wszak to myśliwy.... ,tak więc czy poczatkujący czy zawodowiec PRZEMYŚL SWOJĄ DECYZJĘ pracy w tej Firmie,a samo ogłoszenie widnieje w rozgłośni włocławskiej jestem na tej stronie i czytam.Panowie polecam zagranicznych pracodawców,Niemcy,Holandia,Belgia,Anglia płacą dobrze,na czas chces w euro to w euro ,w zł ..to w złotych.tacho rzecz święta .Ja pracuję akurat w Polsko-Holendersko-Angielskiej firmie mamy bazy w tych państwach .Kończąc moją opinię życzę miłego ,słonecznego weekendu i uczciwych pracodawców .