Etoll

Adres: Ząbkowicka 32, 57-100 Strzelin

NIP: 9140003730 KRS: 0000007946

Etoll
2 45 63 5 1

Opinie o Etoll

Filtruj opinie po kryteriach:

Rise
 Opinia

Wiem że szukają kierowców i tworzą Nowy program motywacyjny. Z tego co wiem zarobki kierowcy to 3000 na rękę.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia
@Rise 11.01.2019 18:22

Czy orientujesz się może, co będzie zawierał nowy program motywacyjny dla pracowników? Jeżeli tak, to napisz proszę, co wiesz na ten temat. Dzięki temu ułatwisz użytkownikom wyciągnięcie wniosków odnośnie sytuacji osób zatrudnionych w firmie Etoll. A może ktoś wtedy zdecyduje się na podjęcie zatrudnienia w tym miejscu. Zachęcam!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Franek
 Opinia
@Rise 11.01.2019 18:22

jakich kierowców szukają? jakie kategorie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zawiedziona klientka
 Opinia

Obsłudze daleko do uprzejmości a fochy kierowane do klientów są niepotrzebne. Po zatankowaniu i odłożeniu pistoletu grosiki „same” się nabijają.... czyżby ktoś znał jeszcze temat...? Moje sugestie dla Etoll: Przydałoby się bliższe spojrzenie na „tankowanie przez duchy” i zmiana podejścia. Klient to nie wróg.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia
@Zawiedziona klientka 20.12.2018 17:15

Rozumiem, że jesteś klientem Etoll. Interesuje mnie jednak, czy posiadasz jakieś informacje na temat tego, jak pracuje się w tym miejscu? Na forum tego typu wypowiedzi również są ważne, bo współtworzą wizerunek firmy. Więc jeżeli jesteś w posiadaniu takiej wiedzy, to podziel się z użytkownikami nią i napisz, jak ten pracodawca spełnia się w swojej roli.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sylwia
 Opinia
@Iza 27.12.2018 20:28

Nie posiadam. Ale chętnie ją posiądę. Powiecie, ile można tu zarobić?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

@Bartosz, może rozwiniesz swoją wypowiedź i napiszesz konkretne informacje odnośnie pracy w Etoll? Jak oceniasz oferowane przez firmę warunki zatrudnienia? Czy są dla Ciebie satysfakcjonujące? Jakie są pozytywy pracy w tym miejscu?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bartosz
 Opinia

Praca w dobrej firmie jaką jest Etoll przerasta niektórych!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
P.
 Opinia

No to żeby wszyscy mogli uniknąć takich samych problemów jak ja to opiszę jak wygląda praca w zasranej firmie ETOLL na stanowisku Przedstawiciela Handlowego. 1. Praca zaczyna się o 6.30 i trwa nawet do 22, bo od rana wydzwaniają z hurtowni co i jak bo sami nie wiedzą co mają robić, a po 15-16 kiedy wracasz z trasy powtórka z rozrywki z rana, czyli nie ważne że możesz mieć małe dziecko, spać, nie być pod telefonem czy cokolwiek innego telefon masz odbierać. 2. Organizacja pracy i logistyka to sprawy śmiechu warte, w moim przypadku tak na prawdę 3-4 dni sprzedażowe, a reszta to kręcenie śmigła w gównie, jeśli klient składa Ci zamówienie na 5000zł netto to nie można tego dowieźć bo się nie opłaca i jest awantura. 3. Za sprzęt odpowiadacie WY SAMI, czyli jak mi upadł tablet i się rozbił to 300zł w mordę bo sprzęt nieubezpieczony. 4. Samochód służbowy w stanie tragicznym i tak na prawdę to narażanie zdrowia pracownika, osobiście w moim kończą się hamulce, strzelają przeguby i nikt sobie z tym nic nie robi. Przeglądu auto nie widziało chyba od nowości bo przecież nie opłaca się robienie go, oddajesz dowód kierowcy/dostawcy i po 2-3 dniach odbierasz podbity. Przez 6 miesięcy auto nie widziało myjni bo firma nie ma przeznaczonych budżetów, tankowanie auta też w bliżej nie określony sposób. 5. Ciągły brak produktów na magazynie, brak katalogów sprzedażowych i cenników. 6. Praca Pań w księgowości/kadrach nie warta komentarza są tak w dupę uprzejme, że jak widzisz kto dzwoni to się rzygać chce. 7. Brak możliwości pójścia na L4, a jeśli już pójdziesz to dostajesz telefon od JT wielkiego Pana kierownika, że przy zapaleniu oskrzeli możesz mówić to bierz telefon i dzwoń do klientów. 8. Żenujący poziom socjalu i czegokolwiek jeszcze innego bo w zasadzie to go nie ma. 9. Teraz chyba najważniejsze WYNAGRODZENIE, umawiasz się na konkretne pieniądze na rozmowie przychodzisz podpisać umowę i okazuje się 1800zł brutto, a reszta płacona pod stołem i tak na prawdę nigdy nie wiesz za co i ile dostajesz i zawsze Cię kroją. Moja największa porażka zawodowa to ETOLL, nie polecam!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kandydat
 Opinia
@P. 16.04.2015 10:19

to niezły bajzel, dzięki za info Kolego!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
niemamowy
 Opinia
@P. 16.04.2015 10:19

Tez tam pracowalem. 3 miesiace. Co innego bylo na rozmowie, a inna stawka na umowie. W sobote trzeba bylo przyjsc za darmo, a jak cos mi sie nie spodobalo i odpowiedzialem to bylo - co mi tutaj pan kodeks pracy cytuje. W (usunięte przez administratora) z taka firma.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

@szyder, a pod kogo Twoim zdaniem się podszywam? Owszem, jestem pracownikiem GoWork.pl, ale nie jest to żadną tajemnicą. Jestem moderatorem tego forum, a do moich zadań należy dopytywanie o wszelkiego rodzaju szczegóły i zachęcanie do dyskusji na temat pracodawcy. Widzisz w tym coś złego? Co możecie powiedzieć o pracy w Etoll w Strzelinie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

Widzę, że ostatnie opinie pochodzące od klientów firmy nie są zbyt pochlebne - dobrze, że zwracacie uwagę na takie rzeczy, ponieważ zachowanie pracowników również wpływa na wizerunek firmy. Czy któryś z pracowników Etoll w Szczecinie mógłby wypowiedzieć się na temat pracy w tym miejscu? Jak oceniacie tego pracodawcę pod względem warunków, które oferuje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
szyder
 Opinia
@Iza 23.04.2018 22:12

hehehe śmiać mi się chce jak pracownicy GoWork starają się napędzać ruch na stronce i podszywają się pod kogoś innego.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anonim ????
 Opinia

Ostatnim czesem bywam na Etolu praktycznie codziennie. Zostaję w bulwersywny i nie miły sposób obsługiwana przez kasjerkę w krótszych blond włosach, wysoką i szczupła. Miałam taką sytuację jak odchodziłam od kasy byłam już odwrócona i w pewnym momencie kasjerka powiedziała "Co za (usunięte przez administratora) Serdecznie pozdrawiam tą "szmatę". Proszę wziąść pod dużą uwagę jak Kasjerzy pracują na sklepie Etollu i zobaczyć jak naprawdę się zachowują.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kamila
 Opinia
@Anonim ???? 24.02.2018 01:00

@Anonim??? Muszę się z tobą zgodzić. Przez tą Panią byłam też dużo razy w nie kulturalny sposób obsługiwana! Kiedy bym tam nie przyszła zachowuje się tak jak by siedziała tam na siłę! Kobieto nie chcesz pracować na Etollu to zmień robotę i nie psuj opini całej firmy. Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Andrzej!
 Opinia
@Anonim ???? 24.02.2018 01:00

Innego wyjścia nie mam muszę się zgodzić z wami! Gdybym ja był jej szefem to za takie opinie już dawno bym ją wyrzucił z pracy! Ona może kłamać może się jakoś bronić.. A dlaczego? Dlatego że ma do stracenia pracę... A wydaje mi się że osoby które tutaj piszą co kolwiek nie maja nic do stracenia wiec piszą prawdę, prosta logika :) Etoll nie psujcie sobie opini przez jakaś dziewczynkę! Na jej miejsce może być duzo innych lepszych osób! Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

@ARMANDO, dlaczego masz aż tak negatywne zdanie na temat firmy Etoll i jej pracowników? Może podałbyś jakieś konkrety? Takie ogólniki nic nam nie mówią. Firma poszukuje aktualnie kierowców krajowych i międzynarodowych, elektryków samochodowych oraz magazynierów. Czy ktoś z Was jest zainteresowany? Szczegóły na stronie internetowej: http://etoll.com.pl/praca

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Jak od momentu waszej ostatniej aktywności wygląda sytuacja tej firmy? Inni użytkownicy chętnie dowiedzą się newsów o Etoll jako pracodawcy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ARMANDO
 Opinia

dno dna omijac szeroki łukiem ludzie w firmie to zwykli pseudo pracownicy nie mówiąc o zarządzie.ocena 1.OUT

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
leon konfekcja
 Opinia

Dziękuję za opinie.Droga firemko Etoll,proponuję się ogarnąć i zmienić nastawienie do ludzi bo niedługo będziecie sami jeździć i sprzedawać Wasze produkty.I pamiętajcie jeszcze jedno.....nadchodzą czasy PRACOWNIKA a nie pracodawcy!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kierownik zmiany
 Opinia
@leon konfekcja 27.01.2017 07:23

Panie leon konfekcja - proszę wziąć się do roboty. Ma Pan gdzieś lepiej droga otwarta, po co narzekać. Życzymy powodzenia.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowa
 Opinia
@leon konfekcja 27.01.2017 07:23

Czy potrzebuja do pracy na stacje paliw jako kasjerka.pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

@leon konfekcja możesz napisać dokładniej, co sprawia, że uważasz, że w firmie powinny zajść określone zmiany? To dla innych forumowiczów bardzo przydatna wiedza, Twoja opinia może pomóc w budowaniu obrazu pracodawcy. @kierownik zmiany Twoje zdanie o zatrudnieniu w Etoll będzie również tak samo pomocne.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
oko
 Opinia

Posiadanie doświadczenia nie jest dziwne @zukd, ale są jakieś oferty pracy?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek
 Opinia

Tak! za chwilę będą pracować tylko wszyscy przed emeryturą za najniższą krajową, szef i jego rodzina!

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ph
 Opinia

Pewnie dzieki tej inercji sa jednym z kilku lub max kilkunastu dystrubutorow autoryzowanych Shell w Polsce :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lakk
 Opinia

Etoll jest długo na rynku i "jedzie" już tylko inercją długiego istnienia. Wymaga głębokiej restrukturyzacji zwłaszcza w części sprzedażowej i serwisu samochodowego. Wiem bo dłużej przyglądałem się tej firmie. Płaca przy takiej strukturze nie może być inna bo produktywność jest za niska przy takim stanie osobowym i umiejętnościowym szefostwa i pracowników. Jak się nie zmienią będą peryferyjną firemką aż ktoś ich wypcha z rynku, a w biznesie układy personalne mają znaczenie ale do czasu, gdy nie zaczną się liczyć wyniki finansowe.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia

Pracowałem w różnych firmach, w Etolu pracuję obecnie ponad 8 lat. Tyle bzdur tutaj wypisanych z trudem czytam i komentować nie zamierzam. Pracuję na warunkach takie, jak uzgodniłem i jestem zadowolony. Dodam, że jeżdżę sprawnym samochodem firmowym.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
HUNT
 Opinia

Dziwię się tylu negatywnym wpisom na temat pracy w firmie Etoll. Tak mocnych słów w kierunku Kuby T. (zupełnie bezpodstawne) Miałem przyjemność współpracy z Kubą na froncie pracownik - przełożony i złego słowa nie powiem!!!! Każdemu życzę takiego Dyrektora, Kierownika - jest normalnym wrażliwym człowiekiem i potrafi słuchać!!!! A to bardzo ważne i rzadkie w dzisiejszych czasach u PRACODAWCY. Co do samej pracy w firmie - kto chce pracować, to będzie zarabiać (chyba, że ktoś zna firmę która płaci za samo przychodzenie do pracy - "prócz budżetówki:-)") - A, jeszcze Panie z Księgowości - Kobiety na poziomie, bardzo wyrozumiałe dla Kolegów z pracy. (Naprawdę przyjemne "BABECZKI") Mili Państwo szczerze polecam pracę w firmie Etoll.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kontrahent
 Opinia

Najgorsza firma z jaką przyszło mi współpracować. Kiedyś współpracował z wami mój ojciec, później ja od 15 lat nic się tutaj nie zmienia, mają totalnie gdzieś klientów i z tego co widziałam pracowników również. Nowoczesna flota stale odświeżana? Żarty! Widziałam auta którymi przyjeżdżają handlowcy, brudne, stare, ledwo jeżdżące. Ciągle braki towaru, przy jednym zamówieniu kilka faktur (podejrzewam że robicie to tylko w celu niewypłacenia premii pracownikowi). Bardzo długi czas oczekiwania na towar, spowodowany brakami w towarze oraz niechęcią do nowych klientów, w skrócie mówiąc chłopaki ścierają się żeby pozyskać klienta a centrala ma gdzieś żeby go dodać - no bo po co!? Nie dość że czekałam ponad miesiąc na oleje to musiałam sama sobie po nie podjechać! Osobiście widziałam jak do znajomego PH przywiózł wezwanie do zapłaty bo firmie Etoll na znaczek szkoda! Szczytem bezczelności tej firmy był moment kiedy PH zadzwonił do mnie ledwo mówiąc, że jest na L4 ale musi dzwonić po klientach bo firma zagroziła zwolnieniem. Mi jako przedsiębiorcy byłoby wstyd! Próba wybielenia się na forum niczego nie da, każdy kto z wami współpracuje wie jakie macie podejście. Najbardziej szkoda mi tych młodych ludzi których wykorzystujecie na starcie, więc Panowie jeżeli szukacie dobrej pracy jako PH to ta firma jest jej przeciwieństwem.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maniek ten Maniek
 Opinia

Ciekawe kto pisał w imieniu ETOLL? Pani Prawnik przygotowała tekst? bo nie wygląda to na styl piśmiennictwa i słownictwa Pana Jakuba, a na pewno nie na styl szanownego właściciela Pana Janusza. ETOLL błagam cię! nie ośmieszaj się takimi wywodami "na poziomie" bo 80% wypowiedzi P. to szczera i dobitna prawda o pracy, właścicielu, atmosferze panującej w firmie, o "flocie" pojazdów i wynagradzaniu i motywacji pracowników (nie biorę tutaj literackiego stylu opisu). Panie szefie! metoda kija i marchewki w dzisiejszych czasach przestaje działać na pracowników, polecam artykuł w celu zaczerpnięcia trochę wiedzy: https://www.corazlepszafirma.pl/art/kij-i-marchewka-czyli-najwiekszy-blad Co do systemu wynagradzania w firmie Etoll: nie istnieje tutaj żaden system, ...przezpraszam jeden istnieje: tzw."kapelusz". Co do "floty" Etoll: tu wypowiedź ETOLL przeszła sama siebie!!! tutaj funkcjonuje system "drucik" i nic nie naprawiaj bo sam za to zapłacisz! Co do poziomu wypowiedzi P.: czego oczekiwać? "jaki Pan taki kram". Co ilości pracowników Etoll: proszę ETOLL napisz jaki jest średni wiek pracowników (ile osób odlicza ciężkie godziny do przejścia na emeryturę? i do tych osób ETOLL chce podać kontakt? :-)) i dla czego tak duża liczba pracowników pracuje poniżej 1 roku? - ETOLL nie zasłaniaj się tekstem: rozwój firmy! PS. Na czym polega rozwój zawodowy w firmie Etoll?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
znawca
 Opinia

15 osób pracuje w firmie poniżej 1 roku i Wy to nazywacie brakiem rotacji pracowników w firmie? to przecież ponad 10 % stanu zatrudnienia firmy!!!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Etoll
 Opinia

Nie komentujemy tego typu wpisów, jednak w związku z tym, że ten był bardzo obraźliwy w stosunku do osób obecnie zatrudnionych, to poniżej odpowiedź: Powyższa opinia jest opinią człowieka, który jako nowy pracownik na łączne 97 dni zatrudnienia w firmie Etoll spędził 3 dni na urlopie i 24 dni na zwolnieniach lekarskich. A więc 1/4 zatrudnienia przebywał na zwolnieniach lekarskich, jako nowy przedstawiciel, który pragnął „prężnie i aktywnie” rozwijać się zawodowo. Niestety pracując w taki sposób i tak krótko niewiele osiągnął (nie mówiąc o zamówieniach na 5000 netto) i stąd chyba jego frustracja. Po wypowiedziach tego człowieka można ocenić poziom języka, którym się posługuje (wyrażenia typu „kręcenie śmigła w gównie”, „panie z księgowości w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] uprzejme”, „jak widzisz kto dzwoni, to się rzygać chce”). Wobec tego mogłoby się wydawać, że żadna forma komunikacji szokować go nie powinna. Dziwne więc, że akurat nie podoba mu się sposób komunikacji Pań z biura, bowiem na pewno Panie z biura, czy koledzy z magazynu w firmie Etoll ze sobą w taki sposób się nie komunikują. Jeśli chodzi o samochód, to firma ma własne myjnie oraz serwisy samochodowe, które są do dyspozycji pracowników w razie potrzeby i na ich życzenie, a flota jest na bieżąco odświeżana. Na rynku działamy od 25 lat współpracujemy z wieloma dużymi koncernami krajowymi i zagranicznymi, dla których od lat jesteśmy solidnym partnerem. Zatrudniamy ponad 120 osób, w tym ludzi, którzy pracują od momentu założenia firmy, wielu ze stażem przekraczającym kilkanaście lub kilka lat (aktualna struktura zatrudnienia w zależności od stażu pracy poniżej). Proszę samemu odpowiedzieć sobie na pytanie, czy takie osiągnięcia byłyby możliwe, gdybyśmy działali w opisany sposób. Jeżeli potencjalni kandydaci poważnie zainteresowani współpracą chcieliby zasięgnąć informacji o firmie, to o rzetelne opinie bardzo proszę zwracać się do osób, które takowe mogą wyrazić. Poziom wypowiedzi tego człowieka, jak również jego pracy pozostawiam bez komentarza. Każdy, kto trochę w handlu pracował, wie doskonale jak wygląda tego typu praca i jakie stawia wymagania osobom, które ją podejmują. Wie również, że niestety na 10 negatywnych opinii przypada maksymalnie 1 opinia pozytywna, gdyż ludzie zadowoleni nie wyrażają swoich opinii. Jeżeli zajdzie taka potrzeba, to bardzo proszę o kontakt, wówczas przekażemy namiar na osoby zatrudnione, które będą chętne, żeby na temat pracy w Etoll udzielić informacji (oczywiście za ich wcześniejszą zgodą). Wstawić dla podparcia strukturę zatrudnienia, czyli: Poniżej 1 roku: 15 osób Od 1 do 4 lat: 26 osób Od 5 do 9 lat: 23 osoby Od 10 do 14 lat: 21 osób Od 15 do 20 lat: 13 osób Powyżej 20 lat: 7 osób

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
warsztat
 Opinia

A strona to stara jak moje opony w golfie, hahahh.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
warsztat
 Opinia

do: ciekawy - obsługuje mnie ta firma we Wrocławiu i z tego co mi ich przedstawiciel powiedział to chyba mają: Strzelin - Centrala, Wrocław, Opole, Lublin, Stary Kisielin, Poznań to chyba są aktualne oddziały.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ciekawy
 Opinia
@warsztat 10.04.2015 07:34

lublin czy lubin? dzięki za info bo na ich stronie są chyba stare dane tych oddziałów

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ciekawy
 Opinia

czy mają jeszcze te hurtownie w Lubinie i Wrocławiu na Szczecińskiej?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alex
 Opinia

Ja składam w tym tygodniu CV na stanowisko PH, robiłem rekonesans i jest lepiej niż mi się wstępnie wydawało. Ad. marzenka - o księgowości nie mam zielonego pojęcia. Ale wydaje mi się ze przy takiej dużej firmie nie mogą sobie pozwolić na nieterminowość odnośnie wynagradzania pracowników. Wiesz pip, kontrole, ZUS, itp, to musi grać!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alex
 Opinia

Z tego co wiem, sporo się tam zmieniło.Z tego co się interesowałem w branży to lider w olejach. Ciekawi mnie czy organizują szkolenia, czy jest szansa na pracę- wiadomo wyniki się liczą wiec niech nikt nie marudzi ze podstawa marna bo jeśli w ostatniej firmie miałem min plus premię to nauczyłem się pracować. A wiadomo ze paliwa i oleje to mocny budżet dla wsparcia przedstawicieli i dlatego chcę spróbować ...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adam
 Opinia

tak, są firmą sprawdzoną w działalności rynkowej, o dobrej kondycji finansowej, zawsze sumiennie i nienagannie wywiązującą się ze swoich zobowiązań wobec Partnerów. Wieloletnia działalność pozwoliła zdobyć jej duże doświadczenie jak również wykwalifikowaną kadrę pracowniczą. Nie widac zbyt często ogłoszeń z ofertami pracy więc zapewne rotacji tam nie ma. Są jakieś szanse na przyjęcie w następnym czasie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marina
 Opinia

Zajmują się dosyć wąską działką produktów tj. smary, oleje i paliwa chociaż mogą się pochwalić dosyć gęstą siatką swoich punktów, nie wspominając już o plusach logistycznych istnienia Etollu. Odnoszę wrażenie, że kontrahenci mają z nimi bardzo dobre relacje, co powinno też się przekładać na cały zespół wewnątrz firmy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Etoll - Strzelin

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej