BNP Paribas

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 76 ocen.

Opinie o BNP Paribas

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BNP Paribas

mmp-

Ludzie odradzam, wiecej zarobicie w Lidlu czy Biedronce... Dyrektorzy hm....śmiech na sali. Ja jeszcze nie mam tak źle ale mam kolegę w Lublinie tam to jest "niezła" dyro regionalana. Brak szacunku do ludzi i jaki język uzywa ..jakby przyszła prosto spod butki z piwem.

kasia

jakie zarobki w komunikacji?

Ciekawa

Pracuje w Banku 4 lata jak zaczynałam zarabialam bardzo mało wystarczył rok gdzie kolejne osoby zostały zatrudnione a wypłata różniła się tysiącem. Przychodzą osoby które zarabiają więcej jak ja a są zielone i wcale się nie starają. Podwyżki maja Ci co nie zasługują ciekawe od czego to zależy? Moim zdaniem od dyrektora bo komu chce to da i sam ustala sobie ile a żeby chociaż się zapytał ile chcesz zarabiać? Stoję w miejscu a chciałabym się rozwijać tylko pytanie czy w tym Banku się da?

Rozczarowana

A dajcie spokój ja pracuje 4 lata przeszłam ciężka fuzje Bgż Bnp Paribas i mam dosyć o podwyżkę ciężko bo dyrektor żałuję kasy. Miałam taką sytuację pracowała z nami koleżanka która totalnie olewala tą pracę dostała podwyżkę bardzo wysoką i co zrobiła? Zrobiła dyrka i bank w bambuko bo poszła na zwolnienie lekarskie i dzięki niemu miała dużo kasy za siedzenie w domu bo dostała dużą podstawę i ZUS nawet jej dużo płacił za siedzenie na lewym zwolnieniu. Gdzie jest sprawiedliwość? Ja musiałam naginac dzień w dzień bo brakowało pracownika a pensja jedna a roboty za dwie. To są wyrzucone pieniądze przez bank w błoto było pogonic taką pracownice a nie dawać jej podwyżkę. Powinnam się za to wziąć już dawno. Powinno się traktować sprawiedliwe pracowników a nie żałować pieniędzy dla tych co ciężko pracują.

Zwolniona.

Powinni odłączyc ludziom dostep do internetu, wtedy nie ogladaliby e trakcie pracy filmow itd. Moze wtedy kazdy zająłby sie, praca i nie byloby takiego balaganu i zalozenia przelozonych bylyby realizowane.

Bankowiec

Pracowałam w tym banku kilka lat po fuzjach banków jest taki bałagan w systemach, nikt nic nie wie dziwię się że jeszcze ten bank funkcjonuje. Nowi pracownicy zarabiają więcej na starcie niż kilkuletni. Nigdy w życiu nie polecam pracy w tym banku ani żadnych produktów jaki ten bank oferuje. Potencjalny klient może sobie narobić kłopotów korzystając z usług banków. Pani Gilewska dalej się szarogesi w tej instytucji i uważa się za niewiadomo kogo. Duza rotacja, starzy pracownicy odchodzą . I teksty typu i tak dużo zarabiacie sa nie na miejscu.

Jeszczepracujacy
@Bankowiec 12.12.2017 14:40

Zgadzam się, Gilewska jest jednym z najgorszych dyrektorów. Zresztą koordynatorzy w większości robią tylko szum ile ono zrobili, a tak naprawdę to ... .

ann

Praca w BGŻ BNP Paribas mimo przyzwoitych (choć nie najwyższych) zarobków jest w stanie szybko załapać nerwowo najbardziej ambitnych pracowników, dlatego należy ją traktować z pewnym dystansem i dużą dozą humoru. Największe wady tej organizacji to według mnie: 1) chaos organizacyjny na każdym szczeblu, ogromny problem w dotarciu do osób odpowiedzialnych za kluczowe kwestie i systemy odpowiedzialne za ciągłość pracy w banku. Po prostu zgłaszasz problem i nikt nie jest w stanie Cię pokierować do właściwego adresata. 2) wadliwie działające systemy i brak wsparcia w testach: Systemy testują osoby z operacji i osoby z tzw. "biznesu", czasami analitycy o ile w projekcie taki jest. Ogólnie rzecz biorąc osoby które poza testowaniem aplikacji mają jeszcze swoje zwykłe obowiązki i nie zawsze mogą znaleźć na to czas Brak istnienia działu testów jest bardzo uciążliwy gdyż po każdym wdrożeniu nowego produktu czy modułu w aplikacji pojawia się mnóstwo błędów produkcyjnych, zdesperowani doradcy zgłaszają raz po raz problemy z Ratatu, OKL-em czy Kompasem bo coś nie zostało zweryfikowane przez osoby testujące albo proces pominięty przez analityka na etapie analizy (swoją drogą analityków też przeważnie brakuje). 3) fatalny system obsługi zgłoszeń w nowym systemie Service Now. Poza wyglądem aplikacji na lepsze nie zmieniło się a nawet aplikacja ładuje się dłużej niż poprzedni system. Zgłoszenia są przypisywane chaotycznie, zwykle z automatu do grupy zasugerowanej przez system z reguły do niewłaściwych adresatów przez co zanim ktokolwiek podejmie problem mija zwykle kilka dni co w realiach pracy doradców, których staram się wspierać w miarę możliwości (choć nie jestem za to odpowiedzialna) jest nie do przyjęcia

Były Pracownik

Odradzam pracę w BNP jeżeli tylko szanujesz swoje prywatne życie. Po połączeniu z BGŻ ludzi nie przybyło, pracy jest 2 razy tyle i nikt nie myśli, żeby coś się zmieniło. Pracując w IT nie możesz zaplanować żadnego weekendu czy czasu po zakończeniu normalnego dnia pracy ponieważ normą jest praca po godzinach i praca w weekendy. Kierownictwo nie ma żadnych skrupułów, masz zadanie, masz zrobić i tyle. Warunki pracy są tragiczne, wielki open space, duży hałas, pomieszczenie jest nie wietrzone, nie jest dokładnie sprzątane przez co jest pełno kurzu oraz latające mole. W firmie nie ma wdrożonego ITIL-a nie ma systemu do zarządzania zmianą, do zarządzania problemem. Zmiany na produkcję są wdrażane bez odpowiednich testów, bez kompletu zgód od szefów poszczególnych działów, GÓRA chce i ma być zrobione. Liczy się tylko termin i Excell z zielonymi polami. Firmę nie stać na rozwój pracowników poprzez odpowiednie szkolenia IT, firma nie wierzy w wiedzę swoich pracowników, nie potrafi zadbać o zwykłą kawę czy wodę.

aa
@Szary pracownik. 19.01.2018 23:15

ekspresy na kawę są, ale odradzałbym picie.nikt nie wie kto jest odpowiedzialny za czyszczenie tych ekspresów.. nikt nigdy nie widział ich czyszczenia.

Alicja

Na jakie zarobki może liczyć dyrektor placówki w mieście do 20 tyś. mieszkańców? Czy nałożone plany na oddział są realne do zrobienia?

Pracownik
@Igga 23.01.2018 19:29

Chyba nie jesteś pracownikiem skoro piszesz ze dyr. Zarabia ok 3 500 na rękę. Ja jestem na stanowisku doradcy Premium i tyle mam podstawy.

anonymous

Ten tydzień i zeszły piątek to jest dramat- Kompas w ogóle nie chodzi, sc się zacina, cap i ratatu z problemami, klienci ex-sygma..... Po poniedziałku byłem gotów złożyć wypowiedzenie gdyby usłyszał jeszcze jedno słowo więcej od moich przełożonych. Oczekuje przeprosin i wytłumaczenia dla wszystkich pracowników od zarządu Banku, za to co musimy znosić przez te kilka dni. Dlaczego ja mam przepraszać klientów za coś co jest niezależne ode mnie. Nie jestem hostessą żeby ładnie się uśmiechać i robić dobrą minę do złej gry. Inna sprawa że rzeczywiście doświadczonych pracowników się nie szanuje, ale dyrektorzy oddziałów i regionalni zapominają że im mniej pracowników tym mniej potrzebnych dyrektorów do zarządzania podwładnymi - młodzi nie mają noża na gardle i nie mają żadnych sentymentów żeby rzucać wypowiedzeniami jak starzy. Ale przy tej fali odejść kwestią czasu jest jak nowy prezes zauważy problem - oby byli jeszcze Ci którzy mogą szkolić innych.... I na koniec, drodzy pracownicy szanujmy się - dzisiaj dzwoniłem na helpa i ton głosu konsultanta i jego znużenie moim/ klienta problemem doprowadzał mnie do furii. Ja wiem że systemy, że przełożeni, że plany... ale jak będziemy skakać sobie do gardeł to wykończymy się nawzajem psychicznie, a chyba dodatkowych problemów w tym banku nam nie trzeba. Pozdrawiam gorąco i wytrzymajmy do Świąt!

bd
@anonymous 12.12.2017 20:20

Ja juz mam dość.po 20latach.Chaos totalny a oni wciaż wprowadzają nowinki i nowe zabaweczki a podstawowe produkty leżą: przelewy ,które nie przechodza,karty blokowane przy byle okazji, niedziałające i wieszajace sie systemy,Infolinie pomocowe na które nie mozna sie dodzwonic,wprowadzanie reklamacji po 10 razy -bo to nie do mnie ,my sie tym nie zajmujemy itp

Kasia

ile zarabiają tu młodsi specjaliści?

Betka
@Xxx 12.12.2017 19:03

Czy ta wypowiedź dotyczy pracy w ssc czy w centrali banku?

Agata

Pytanie - czy jest możliwość uzyskania wynagrodzenia 3,8-4 tys. brutto w mieście powyżej 200 tys ? Mam doświadczenie w bankowości prawie 10 letnie ale nie wiem czy jest sens w ogóle wysyłać CV

Terri

jak się pracuje na infolinii ? czy trzeba przychodzić przed czasem rozpoczęcia pracy, żeby zapisać się na przerwę po 10 min ? i czy trzeba zostawać po czasie pracy aby móc zrealizować plan sprzedażowy? Słyszałem, że kordo to zwykłe huby, nic nie robią ani nie znaja się na systemie, jakie sa plany sprzedażowe i jaka podstawa ????

Yyy

Nowi pracownicy dostają wieksze wynagrodzenia niż starzy bo nikt nie chciał by przyjść do pracy:) to starzy pracownicy mają się zwolnić i zatrudnić jeszcze raz??? Zarabista politykę ma ten pseudo bank.Dopiero jak składasz wypowiedzenie to pieniądze się na podwyżkę znajdują?wiadomo że jak ktoś znajdzie lepsza prace to za głupie 100zl czy 200zl nie zostanie dalej w tym kołkozie.

Xxx

Nie polecam pracy w tym banku 10 systemów każdy od czego innego w tym rozbieżności finansowe. Pracownicy nie sa przeszkoleni odpowiednio do obslugi klientów. Nie wiadomo skąd się biorą koszty od kredytów nawet ciężko pracownikom dojść do tego. Pracownicy z infolinii odsyłają do oddziałów a oddziały na infolinie z braku podstawowej wiedzy. Mnóstwo kordynnatorow udających ze coś robią. Mówi pracownicy maja wieksze wynagrodzenia niż kilkuletni. Możliwość awansu i rozwoju zerowa...

Zaciekawiona

Asystent/ka w Dziale Realizacji Umów -> można poprosić o opinię na temat tego stanowiska?

Bankowiec

Po 19 latach pracy w Bgz zdecydowałam się odejść . Najbardziej szkoda mi było relacji z klientami, które przez lata wypracowałam. Była to bardzo trudna decyzja, ale dzisiaj z perspektywy czasu nie żałuję. Pozostałam w branży ale nie w komercji. I dzisiaj wiem, że poza bgz też jest życie . Mam czas na rodzinę i w końcu nie boję się iść do pracy. Szkoda ze Taj późno podjęłam tą decyzję.

Znajomi
@Bankowiec 06.12.2017 21:58

Wszyscy wiemy jak swoje szczęście zbudowałaś na nieszczęściu innych. Bankowcu!

Xyz

Co obecnie dzieje się na stanowiskach analitycznych? Widziałem rekrutację. Doradców też szukają... takie roszady?

Ola
@Xyz 16.11.2017 19:39

i też szukają też dyrektorów centrów biznesowych MSP, szczególnie północna Polska. O co chodzi?

Zulek

BNP Paribas to generalnie jeden z lepszych banków do pracy!

pierogi1122
@Zulek 11.10.2017 20:09

Jak wyglądały wasze rozmowy kwalifikacyjne? Czy osoba po szkole, bez doswiadczenia jest w stanie sobie poradzic na stanowisku doradca klienta?

szukająca

A co napiszecie o pracy w Cardif BNP Paribas w Warszawie? jakies opinie? warto rekrutowac? jak atmosfera i zarobki na stanowisku Specjalisty?

Smutek i żal..

Jeżeli chodzi o pracę w windykacji też wygląda to słabo. Cele do wyrobienia coraz większe. Nowy pracownik po liceum jako Młodszy specjalista zarabia więcej niż pracownik z długim stażem. Zero podwyżek ewentualnie dla niektórych raz na kilka lat 200.zl.brutto. Ciągle są nowe zatrudnienia bo pracownicy z długim stażem odchodzą. Najgorsze jest to, że w zasadzie bank który walczy o lidera na rynku kompletnie nie liczy się ani z pracownikom ani tym bardziej z klientem. Dyrektorzy ciągle niezadowoleni z wyników, ostatnio jeden posunal się do stwierdzenia, że przez takie osoby jak my on nie dostanie premii. Żal, wielkie rozczarowanie. Na szczęście nadszedł czas, że nikt już nie może powiedzieć, że na nasze miejsce jest wiele innych osób bo nikt rozsądny za podstawe 2800 brutto nie chce przyjść do Pracy.

Darko

Teraz i ja zamieszczę co nieco o pracy w BGŻ BNP Paribas. Jestem właśnie w trakcie wypowiedzenia po prawie 4 latach pracy. Zaczynałem jeszcze w samym BNP przed fuzją. Jestem pracownikiem sieci sprzedaży. Moim powodem odejścia jest coraz mniejszy zarobek czyli system premiowy. Został on zmieniony na początku roku i już wtedy widząc słowa typu "ma na celu pomóc osiągnąć wzrost sprzedaży itd" można było sobie zdać sprawę, że plany będą rosnąć. Ale, że aż w tak szybkim tempie tego nikt się nie spodziewał. Wiadomo, bank chce zapłacić mniej doradcom bo wtedy wiele kasy zostanie w "kieszeni", a wszelka sprzedaż produktów będzie tylko na korzyść Banku. Bywa kilkudziesięciu doradców w kraju, którzy robią maksymalne premie, ale pozostałych kilkuset... nie otrzymuje nic. Dla porównania, plany kwartalne w zeszłym roku wymagały wykonanie na poziomie ok 1000 punktów, czyli jakieś średnio po 333 pkt miesięcznie (żeby nie było, w pierwszym kwartale 2016 roku były najmniejsze i z każdym kwartałem wzrastały). Teraz po przejściu na miesięczne wynoszą one od 450 do 500 pkt (miesięcznie!), co łatwo można sobie przeliczyć jak wielka przebitka powstała! Za 100% planu dostaniesz ok 500 zł brutto premii... maksymalne odcięcie masz gdy Twoja premia wyniesie 2200 zł brutto, ale żeby to osiągnąć musisz osiągnąć około 200% ! Żeby Wam uzmysłowić ile to jest w przeliczeniu na np. jeden produkt wyniesie to ok 700 tyś złoty kredytu gotówkowego w miesiącu!!! Dodam też, że nie ma miesiąca, gdy coś zostaje ukracane (np. inwestycje tylko dla osób -75 lat, mniejsze punktacje za kredyt, niezapłaconą pierwszą ratę itd) Co do pozostałych aspektów to normalna bankowa rzeczywistość. Odpowiedzialność większa, dyrektorzy znają się tylko na sklejaniu tabelek itd. Do tego coraz bardziej udziela się departament nadużyć sprawdzając czy pracownicy nie łamią procedur itd. I nie było by w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że nawet nie wiesz kiedy procedura potrafi się zmienić, a samo przyswojenie kilkunastu stron zajmuje sporo czasu... którego w tej pracy nikt Ci nie zagwarantuje.. bo najważniejsza jest sprzedaż, telefony, kalendarz itd. Na systemy nie narzekam bo bywało gorzej jeszcze kiedy się zatrudniałem, teraz już działa to lepiej i nowocześniej. Wiadomo, że bywają turbulencje gdy następują pewne fuzje i zmiany. Ogółem trzeba mieć dystans do takiej pracy, nie każdemu ona będzie pasować. Szkoda mi odchodzić, ale gdy konkurencja sama cię wyciąga i proponuje większe pieniądze no to się nie zastanawiasz. Kiedyś to się pewnie zmieni, ale musi jeszcze wiele osób odejść, aby bank zaczął to doceniać. O ile "górę" interesuje w ogóle to czy w oddziale ma kto pracować, czy się sypią...

Lechu
@Darko 16.10.2017 19:24

Niestety, Bank jest po to żeby zarabiali w nim dyrektorzy nie pracownicy. System bankowości francuskiej promuje głównie Zarząd Spółki nie pracowników. Plusem jest to, że w przeciwieństwie do Citi Banku można jednak się czegoś nauczyć I pracować wiele lat bez siedzenia po nocach. Jednak liczba ekspatów mogłaby zostać ograniczona, zarabiają pensje w Euro ( w przypadku Zarządu to około 150K Euro rocznie) a nie robią tak naprawdę niczego. To nam rozwala gospodarkę. Dwie osoby zarabiają często tyle co całe biuro razem wzięte.

Zulek

@Darko Bardzo merytoryczna wypowiedź, szkoda tylko, że jest dość trudna sytuacja i pewnie odejdzie z firmy jeszcze wiele osób zanim ktoś to zauważy!!

kolega

Czyli jeśli twoja ścieżka kariery zakłada zdobycie doświadczenia i praca tak co ca 35 roku życia i będzie doświadczenie i na wyjściu praca w dobrej firmie.......

Jasiek

Pracuje w firmie prawie 2 lata, jako doradca na korporacjach kasa bardzo dobra, duża samodzielność cenowa, dobry social i narzędzia pracy. Minusy nierealne części składowe planu, nierealne jak na firmy z segmentu korpo plany akwizycyjne, ogrom spotkań wewnętrznych i raportów, systemowo kilka lat do tyłu za innymi, duży chaos, mnóstwo systemów.

Steffi

Czy rzeczywiście jest taka niemiła atmosfera w firmie? Może to gorszy czas dla firmy i dlatego jest ?

ciekawy

może ktoś coś powiedzieć o bnp paribas securities services? jak zarobki?

Marian
@ciekawy 02.10.2017 14:29

Praca w BNP SSC jest ok, ale tak do 28 roku Życia. Średnia wieku jest niska co jest z jednej strony atutem bo młody personel ale młody personel nie ma żadnego doświadczenia najczęściej lub 1rok,2dwa. Korporacje na początek są ok bo od czegoś trzeba zacząć, obycie z ludźmi jest ważne. Ale nie oszukujmy się. Do emerytury nikt nie wytrzyma robiąc codziennie to samo, przez 30 lat.

Joanna

@Rozczarowany czy dobrze rozumiem, że obecnie nowo zatrudnione osoby mogą liczyć na lepsze warunki zatrudnienia niż pracownicy z większym stażem? Czy to jest właśnie powodem tego, że zamierzasz odejść z BNP Paribas? Pomocne mogą być również informacje o tym jak wygląda Twoja praca. Co składa się na typowy dzień? Co jeszcze warto wiedzieć o pracy w centrali?

Zawiedziony
@Joanna 29.09.2017 15:58

Potwierdzam opinie rozczarowanego, też jestem rozczarowany. Bank dyskryminuje finasowo. Pracuję juz 8 lat bez podwyżki, skończyłem studia kierunkowe, uczę nowych pracowników, którzy dostają większą podstawę niż ja. Wykonujeny te same obowiązki, mamy te same cele. Nowe osoby nie mają doświadczenia w banku i skończonych studiów. Różnica w wynagrodzeniu między nimi a mną to 500 zł dolicajac do tego premię, która naliczana jest od podstawy, to ok 750 zł brutto miesięcznie. Na szczęście mam już na oku nową pracę i niedługo odejdę, w moim dziale większość osób szuka nowej pracy. Nikt nie chce być poniewiarny za tak niskie wynagrodzenia. Znajomi śmieją się, że w Lidlu I Biedronce oferują lepsze wynagrodzenia. Mi jedynie pozostaje żal. Szkoda, że tyle czasu dałem się oszukiwać na obiecywane podwyżki.

xxx

jakieś opinie o bnp paribas service securities? chodzi mi głównie o dział fund accounting. Warto aplikować?

Rozczarowany

Pracuje obecnie jako specjalista....w centrali. To co dzieje się z racji migracji pominęłam, to norma. Natomiast podejście pracodawcy do pracownika...wartościowanie stanowisk, i o zgrozo, zatrudnianie ludzi na stanowiska młodszych specjalistów za to za znacznie podstawę i co za tym idzie premię wyższa niż pracownik który jest w firmie kilka lat.... jesli ktoś z HR czy PR od nas to czyta to tak, wszyscy wiemy kto i ile zarabia w naszej firmie.... przykrością to piszę bo pracowało mi się kiedyś dobrze, ale to moje ostatnie chwile współpracy z BGŻ BNP...

Zostaw opinię o BNP Paribas - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BNP Paribas