Dental Depot Lucyna Wasio

Wrocław

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 99 ocen.

Dental Depot Lucyna Wasio
4 99 6 1

Opinie o Dental Depot Lucyna Wasio

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Grzesiek

Rzadko bywacie na forum , szkoda szukam info o firmie. Czyżby tak dobrze się pracowało, można śmiało aplikować?

anonymous
@Grzesiek 14.09.2018 18:16

Napisałem swoją opinię poniżej. Jak chcesz to śmiało aplikuj. Jak masz inne pytania to pytaj śmiało.

Ostrzegam !!!

Dzień dobry wszystkim. Zacznę od tego co oferuje firma Dental Depot. Auta Fordem Focus na gaz, telefon ledwo działający, komputer ledwo działający, ipad nie działający. Baza klientów sprzed kilku lat bo aktualnej bazy nie ma z powodu braku zamówień i klientów , którzy zakończyli współpracę. Forma zatrudnienia działalność gospodarcza. Pewnie ciekawi was jak z płatnościami... Handlowcy dostają wynagrodzenie w ratach!!! Tak dokładnie dobrze przeczytaliście, w ratach. Oczywiście pierwsza rata nigdy nie jest zapłacona w terminie wynikającym z umowy. Pewnie zadajecie sobie pytanie jak można otrzymać wynagrodzenie w ratach. Tak w tej firmie to norma. Oczywiście nikt was nie informuje o tym , że to będzie mini ratka. Na zadane pytanie dlaczego tak jest i dlaczego nikt nie raczy poinformować, dostaniesz odpowiedź " Zbieramy pieniądze na wasze wynagrodzenie i nie wiemy kiedy będzie kolejny przelew" . Zaliczka też jest. Ale tylko jedna. Resztę musisz pokrywać ze swoich środków czyt. nimi ratki , która nie zostaje Tobie zwrócona. Premie też są tylko , że na FV bo na koncie sucho (nawet nimi ratki) Ta firma jak ktoś wcześniej napisał to bankrut. Jeżeli chcesz tam pracować jako wolontariusz to jest to miejsce dla Ciebie. Żadnych materiałów promocyjnych. Katalogi dostaniesz w dwudziestu egzemplarzach na cały teren a reszta katalogów jest drukowana na zwykłej drukarce atramentowej ( wstyd wejść z tym do kliniki ). Teraz trochę pozytywów . Rewelacyjne osoby to dziewczyny z marketingu i całego zaplecza firmy oraz bardzo dobry Product Manager. I z pozytywów tyle. Jak juz pewnie sie domyślacie całą firmę na łopatki położyła szefowa . Nie można Z z tą Panią dojść do żadnego porozumienia. Każdy Twój pomysł jest traktowany jak próba oszustwa tylko dlatego , że to jest Twój dobry pomysł a nie szefowej , która nie może znieść myśli , że wcześniej na to nie wpadła . To z grubsza tyle. Nie będę oceniał kto jakim jest człowiekiem ale przestrzegam przed podjęciem współpracy z tą firmą. Dodam jeszcze jedno . Firma Biomet 3i to jest bardzo dobra firma jednak dystrybutor firma Dental Depot Wasio zrujnowa tę markę na Polskim rynku.

Dominika

@Lukas, założenie własnej działalności pracując dla firmy wiąże się z płaceniem za siebie ubezpieczenia i składek. Czy według Ciebie to satysfakcjonujące forma zatrudnienia? Jak duży obszar masz pod sobą i czy baza klientów jest pokaźna? Piszesz, że dostałeś od pracodawcy wszystkie atrybuty przedstawiciela handlowego to znaczy samochód, komputer i telefon służbowy. Napisz więcej o samej pracy i Twoich obowiązkach. Czekamy na Twoją opinię.

Dominika

@Driver, piszesz że współpracujesz z firma, ale musiałeś założyć swoja działalność. Czy taka forma pracy Ci odpowiada? Na pewno są miesiące, kiedy prowizja i ilość zdobytych klientów jest wyższa, a co za tym idzie wynagrodzeni bardziej satysfakcjonujące. Narzędzia pracy handlowca typu samochód, komputer lub telefon są bardzo ważne i dobrze, że pracodawca je zapewnia. Podziel się swoimi doświadczeniami w pracy - na pewno będą interesujące dla innych osób poszukujących pracy.

Lukas
@Dominika 19.07.2018 09:35

Tak jak piszesz trzeba założyć swoją działalność, przez co jest troche krucho nna koniec miesiaca. Fakt zapewniony samochod telefon co jest duzym plusem.

Dominika

Szukam informacji o firmie Dental Depot. Czy jakiś pracownik firmy mógłby dodać solidną opinię o pracodawcy? Opinia kogoś kto tam pracuje byłaby bezcenna dla osób które rozważają aplikację do firmy. Zainteresowani odwiedzający ten wątek potrzebują jakichś konkretów dotyczących zatrudnienia. @Klient, dziękuję za Twoją opinię. Twoje informacje są bardzo pomocne.

Leo
@Dominika 05.07.2018 19:46

Wysłałem CV na stanowisko przedstawiciela handlowego. Zaprosili mnie na rozmowę. Czego się spodziewać? Może ktoś w czymś pomoże, jakieś informacje?

1,2,3,
@Leo 12.07.2018 21:11

Na jaki teren aplikujesz ?

Dominika

@Leo, jeśli będziesz na rozmowie o pracę napisz na forum jak Ci poszło i czy zostałeś przyjęty. Jakie warunki pracy Ci zaproponowano i jakich kwalifikacji oczekiwał od Ciebie pracodawca? Czy możesz liczyć na narzędzia pracy takie jak telefon, czy samochód służbowy? Co będzie należało do Twoich zadań w pracy? Czekam na Twoją opinię.

Driver
@Dominika 13.07.2018 07:15

Na przedstawiciela handlowego karzą założyć własna działalność. Co z tego, że dają ci narzędzia samochód, telefon, jak potem z prowizja i zarobkami jest kiepsko. nie polecam

Dominika

@Klient może wiesz jak wygląda sprawa z umową, oferują umowę o dzieło, zlecenie czy o pracę? Czy oprócz premii firma dopłaca do karty sportowej albo innych benefitów pozapłacowych? Nie wiesz, czy obecnie poszukują pracowników?

Klient
@Dominika 28.06.2018 14:54

Ja wszczepiam implanty i w taki sposób poznałem Pana P. Wątpię żeby kogoś szukali na woj. mazowieckie jak mają taką osobę. Z tego co wiem to Pan P. Jest opiekunem kilku województw. Na inne zadane przed Ciebie pytania nie znam odpowiedzi.

Klient

Mają teraz bardzo dobrego Managera w Warszawie Pan P. Więcej nie mogę zdradzić RODO :) . Błyskawicznie wszystko załatwia. Wszystkie moje zaległe sprawy które się ciągnęły miesiącami załatwił w tydzień. Działa natychmiastowo. Robi porządek u siebie na regionie bardzo Ale bardzo w profesjonalny sposób. Widać że jest stworzony do tej pracy. Ciekawe tylko czy DDW doceni jego pracę. Życzę Panu powodzenia i trzymam kciuki za Pana. P.s. Spore grono podziela moje zdanie.

Dominika

Wcześniej niezbyt polecaliście pracę w Dental Depot Lucyna Wasio - jak sytuacja wygląda teraz? Może w firmie coś się zmieniło na lepsze? Czy ktoś z obecnych pracowników chciałby coś powiedzieć na ten temat? Wasze opinie mogą być bardzo przydatne dla osób zastanawiających się nad podjęciem pracy w Dental Depot Lucyna Wasio.

Anita

Firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy a patrząc na forum i tą ciszę !!

magdaW

nie polecam nawet na tzw. przetrwanie.. szkoda słów aby opisać tutaj jakie cuda dzieją się w tej śmieszne firmie ...

ad

Może wiecie czy niedługo znajdzie się u nich zatrudnienie na pracownika biurowego? Chętnie bym się załapał, bo na pewno ejst szansa u nich na dwuskładnikowe zarobki.

Vd
@ad 09.10.2016 21:54

Nawet o tym nie myśl...

olek

ja właśnie musze iść na jakiś generalny przegląd tak naprawde i nie wiem gdzie się wybrać, to w końcu nie wizyta u fryzjera tylko już dentysta, do którego trzeba mieć zaufanie i dlatego też chciałem wypytac co i jak, powiedzcie przede wszystkim czy on dobrze robi i czy potem nie ma się kopotów jakiś i nie trzeba poprawiać?

ph

To co nie ma tam stałej załogi? Przemiał na wszystkich szczeblach? Da radę tam dłużej niż rok popracować? Co sądzicie o ludziach tam pracujących? bo szefów zawsze się nie lubi.

Stomatolog
@ph 23.08.2014 03:59

Kolego , o jakich szczeblach mowa . Szczeble sa w Koncernach , duzych firmach a nie w Dental Depot . To jest tylko malutka hurtownia ( usunięte przez administratora )

Implant

Więcej musicie uczyć swoich PRZEDSTAWICIELI HANDLOWYCH , np. koleś z Krakowa dalej biega zielony zero wiedzy produktowej , merytorycznej , jakiś zagubiony Szymuś M. ( Lepiej żeby kolo siedział w domu , a nie bił pianę udając że pracuje. Są lepsi ......... pozdrawiam , Kraków

Implanty
@Implant 21.08.2014 21:18

Implant? Kim ty jesteś aby oceniać pracę (usunięte przez administratora)przez Ciebie nazwanym (usunięte przez administratora)? Jesteś lepszy...hmmm na bank!Jak na razie to ty bijesz piane...i to w takim medium jakim jest internet..bo jak widać nie masz jaj aby zrobić w realu:) No ale tak już mają nieudacznicy...tacy właśnie jak TY!

Kaczorek

Pani (usunięte przez administratora) , prosze przestać kasować wpisy biednych pokrzywdzonych ludzi przez wasza firmę! Może zamiast pierdziec w stołek wzięłaby sie pani za siebie i zrzuciła te schaby? Niedługo spotka was kara o co wszyscy pewnie sie modlą. Firma i tak niedługo zakończy swój żywot.

GRUBA

TA FIRMA TO LIPA , NIE APLIKUJCIE SZKODA CZASU , POZOSTALI PRZEDSTAWICIELE SZUKAJĄ PRACY , ILE CZASU MOŻNA PRACOWAĆ ZA PODSTAWĘ. (usunięte przez administratora)

Hipcia

( usunięte przez administratora )Ten kto dostanie tam prace jest wielkim szczęściarzem. Uwierzcie nie jest łatwo sie tam dostać bo wszyscy trzymają sie swych posad dziękując Bogu codzień ze los jest dla nich tak łaskawy.

Hipcia

W firmie panuje wspaniała atmosfera. ( usunięte przez administratora )Kiedy pracownik jest chory potrafi odwiedzić w domu. Obiady gotowane w firmie są dla wszystkich i gratis. Wspaniały gest od szefowej. Podwyżki średnio co kwartał, premie zawsze wypłacane na czas a nawet wcześniej. Auto, paliwo bez limitu. Urlop kiedy chcecie nie ma problemu. Naprawde cudowna firma. Oby wiecej było takich na rynku pracy.

obiektywny

Większości komentarzy i tak nie przeczytacie, ponieważ te opisujące sytuację w firmie są systematycznie usuwane - w tym mój poprzedni :) ( usunięte przez administratora ) Podjęcie jakiejkolwiek współpracy z tą firmą to błąd i strata czasu.

Hipcia

Totalna beznadzieja! Ludzie nigdy nie podejmucie tam pracy jak nie chcecie z dnia na dzien zostac na lodzie.

xxxx

Czyli "premie" od obrotu ... ?

abik

Firma z tego co słyszałem sądzi się z kilkoma swoimi pracownikami na poważne sumy - nie wypłacone prowizje.

XXXX

Z tego co słyszałam, trzeba założyć własną działalność ,auto i tel dostajesz.Nie mam pojęcia o co chodzi z tym okradaniem..????

xxxx

Pracowałaś w jakim regionie?

Życzliwy

Nie warto. Tak szczerze. Jeśli liczysz na rozwój, miłą atmosferę i zespołową pracę, tam tego nie znajdziesz. Na rozmowę oczywiście możesz iść, ale wszystko dziel na pół. Jeśli szukasz pracy od jakiegoś czasu, to pewnie zwróciłeś uwagę, że ogłoszenia o pracę z tej firmy pojawiają sie naokrągło....przemiał kadrowy.

zaproszony

witam, dostałem zaproszenie na rozmowę jako przedstawiciel. Możecie mi podać trochę więcej info na temat tej firmy tzn. jaka atmosfera panuje(pomijając fakt, że jest to rodzinna firma:), jakie narzędzia, rodzaj umowy i przede wszystkim orientacyjna kasa. Mam duże doświadczenie w farmacji i po prostu chciałbym wiedzieć czy warto. za każde info będę wdzięczny. pozdrawiam

anonim

Generalnie tak, tyle że [usunięte przez moderatora] dostajesz przez telefon, a wypowiedzenie umowy kurierem :)

JIt

Mam pytanie, czy relacje tego pracodawcy z ludźmi w terenie, przedstawicielami handlowymi w innych województwach wyglądają podobnie jak te na miejscu opisywane przez Was? Jeśli tak to włos się na głowie jeży ;-)

anonim

Jak to dobrze wiedzieć, że wszyscy pracownicy tworzą jedną rodzinę i myślą tak samo :) Podpisuję się pod wszystkimi opiniami. Uwagi na temat poszczególnych pracowników bardzo trafione :) Jeśli więc ktoś w swojej naiwności zdecyduje się tam jednak pracować, będzie wiedział na kogo uważać. Pozdrawiam byłych pracowników, współczuję obecnym :P

Zostaw opinię o Dental Depot Lucyna Wasio - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dental Depot Lucyna Wasio