P.H.U.Krakbau

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 160 ocen.

P.H.U.Krakbau
3 160

Opinie o P.H.U.Krakbau

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U.Krakbau

Aleksandra

@niemiec wulgaryzmy nie są jedyną przyczyną kwalifikującą komentarz do usunięcia. Inną kategorią wpisów, które nie mogą mieć miejsca na forum, są takie, które opisują danego pracownika w sposób pozwalający na jego identyfikację, np. są w nich dane osobowe lub inicjały. Być może dotyczyło to wpisów, o które pytasz.

   
niemiec
@Aleksandra 15.06.2018 11:48

Czyli każdy negatywny wpis może być usunięty. Pisanie więc nie ma sensu.

   
Aleksandra

@Cezary tak, firma w tej chwili rekrutuje, poszukują montera rusztowań. Oprócz tego, przez cały czas można wysyłać cv. Na stronie internetowej P.H.U.Krakbau podana jest informacja, że prowadzone są rekrutacje stałe na następujące stanowiska: montażyści i pomocnicy montażystów rusztowań typu LAYHER, montażyści systemów szalunkowych PERI, DOKA, zbrojarze – betoniarze – murarey, operatorzy sprzętu budowlano- drogowego, elektromonterzy, oraz majstrzy i kierownicy kontraktów (wymagana jest znajomość języków angielskiego i niemieckiego). Po szczegóły odsyłam na stronę: https://krakbau.com.pl/praca/ Czy ktoś z Was jest już pracownikiem tej firmy i mógłby opisać swoje doświadczenia? A może zamierzacie aplikować?

   
niemiec
@Aleksandra 07.06.2018 20:35

A dlaczego zostały usunięte wpisy o kierowniku z Mancheim? "Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin ". Tam nie było wulgaryzmów.

   
Inżynier Górnik

Dzwoniła dzisiaj do mnie Pani z firmy Ktakbau z numeru 12 623 34 75 mówiąc, że nie jest zainteresowana moją osobą (inżyniera), ale czy mógł bym im załatwić jakiś pracowników fizycznych typu cieśla dołowy czy ślusarz. Szczyt. Bez komentarza.

   
Cezary

Podpowiedzcie czy firma rekrutuje?

   
Operator

Chciałem się dowiedzieć jakie stawki są w Waszej firmie dla operatora Żurawia wiezowego.Z Góry Dziękuję Tylko za Rzetelne Opinię Pozdrawiam

   
Aleksandra

@Gregor, widziałam, że byłeś zainteresowany pracą w Krakbau w Krakowie. Zdecydowałeś się podjąć pracę w tym miejscu? Jeśli tak, to napisz proszę, jak oceniasz tego pracodawcę. @Były pracownik, rozumiem, że możesz mieć negatywne zdanie na temat pracy w tym miejscu, ale wypowiadając się na forum przestrzegaj proszę kultury wypowiedzi oraz obowiązującego tu nas wszystkich bez wyjątku regulaminu (https://www.gowork.pl/regulamin ).

   
niemiec
@Aleksandra 03.05.2018 13:06

A jeżeli to co napisał @Były pracownik jest prawdą? To jak to powinien wyrazić kulturalnie?

   
Gregor

Chciałem się zatrudnić jako górnik w tej firmie Krakbau.Czy ktoś może z pracujących w tej firmie wie ile płacą i czy warto pracować w niej.Proszę o podpowiedż.

   
Aleksandra

@anonymous, @Puma, wnoszę o zachowanie kultury wypowiedzi i nieobrażanie nikogo. Jest to niezgodne z naszym regulaminem (https://www.gowork.pl/regulamin ). @niemiec, pracowałeś lub pracujesz w P.H.U.Krakbau? Co możesz napisać o tym pracodawcy? Czy wiecie coś na temat aktualnie prowadzonych rekrutacji do pracy w P.H.U.Krakbau? W Internecie nie znalazłam żadnych informacji na ten temat.

   
manncheim

Piaskowy Manncheim kawal (usunięte przez administratora) pracowalem na GKM tam bylo w porzadku ale na spalarni u piaskowego to ujnia alkoholik i swinia zero szacunku do czlowieka chetnie bym go spotkal teraz :)

   
niemiec
@manncheim 17.08.2015 12:47

Piaskowy nie był szefem na spalarni, nie miał nic do gadania. Pretensje co najwyżej do szefa.

   
Administrator

Przestaliście aktywizować się w tym wątku. Co na to wpływa? Możecie po prawie 2-dniowej przerwie w dodawaniu opinii wypowiedzieć się na temat nowej atmosfery w firmie P.H.U.Krakbau?

   
Pedro

Czy tak dobrze się pracuje, że zapomnieliście podzielić się z innymi soją opinią?

   
Sylwesterooo

Jak wygląda praca na rusztowaniach i jakie są stawki w Niemczech bo widziałem ogłoszenie że potrzebują do Niemiec

   
Dawid

Jak wygląda sprawa z ubezpieczeniem i ile może na start dostać samodzielny zbrojarz z długo letnim doświadczeniem?

   
Artur

Panowie a jak jest z operatorami wieżówek jest czego tam szukać jeśli ma się doświadczenie i jakich pieniędzy się spodziewać?Bo chyba mi nie powiecie że 7/8 euro na ręke za godzinie?

   
niemiec
@Artur 17.04.2017 16:07

A ty jesteś operatorem, czy masz tylko uprawnienia?

   
123

Czy można podjąć pracę w firmie bez doświadczenia? Jaka stawka? Z góry dziękuję za odpowiedź

   
niemiec
@123 10.04.2017 20:50

Brak doświadczenia nie jest problemem, bo u nas w firmie są ludzie doświadczeni. Potrzebna jest natomiast chęć do pracy i bystrość umysłu. Stawka na początek to, 6,60 - 7.00 euro.

   
niemiec

I pewnie ty chciałbyś zostać tym Visual Merchandiserem? Jeżeli będzie taka potrzeba, to takie informacje się znajdą. Skoro nic w ofercie nie znalazłeś, to nie była ona skierowana do ciebie. Proste?

   
takitam

Ogólnie firma w porządku . Wyplacalna . Tylko ludzie są jacy są .

   
takitam

Na tych rusztowaniach w Niemczech obojętne w którym mieście jest paru spoko gości ale niektórym to bije na czache . Bo robi w Niemczech to myśli ze już panem świata jest . Pracownicy żyją tą pracą tak jakby czego innego nie widzieli . A najlepsze ze przy wódce każdy narzeka ze Polak za granicą jest zły a sam na drugi dzień jest taki . A kierownicy dobrze ze są ostrzy bo na głowę by weszli im pracownicy . Apel do rusztowaniowcow . To tylko rusztowania . Nie podniecajcie się tak niektórzy .

   
Krak

Pojawiło się - fajny kontrakt w Danii na tunelu.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
niemiec

Komu się wypaliło? To raczej Gowork jest nic nie wart i nie warto cokolwiek pisać.

   
kefirek

witam,ile moze zarobic monter rusztowan w krak bale z kilku letnim doswiadczeniem w niemczech,ostatnio miałem 10,20euro netto.

   
jarek

A jak tam firma się miewa na kraju.Co teraz budują i czy szwecja się skończyła.

   
taki tam

Z tego co wiem to możliwe są przyjęcia na rusztowania do Mannheim . Stawka na początek to 7 euro .

   
tu i tam
@taki tam 13.03.2015 20:17

Kolego z tego co ja wiem stawka na początek wynosi 6,15 euro/h

   
tomek

wie moze ktoś czy są przyjęcia do firmy obecnie pracuje jako szlifierz monter na kontrakcje w Niemczech i jaka stawka jest na start .jesli ktos może odpisac z góry dziekuje za odpowiedz

   
krk

Pozdrowienia dla Ziutka Koguta.to był brygadzista!!!! życzy podległy i wierny mu pracownik

   
retro

A w mannheim to szczególnie sa ukladziki z kierownikiem za to ze przywioza pelny plecak swojszczyzny i zapelnia lodowke i co niektorzy robia po kilka lat i na rusztowanie nie wyjdzie bo sie boi i taki to sie raczej nie nadaje do roboty a robi i stawke tez dobra ahbvv

   
Drag
@niemiec 23.01.2015 13:32

Jak jesteś taki kozak i to podaj swoje imię a nie za nickiem się ukrywasz.Może podwyżkę dostaniesz. :)

   
juzek

moje wpisy zostały usunięte firma spoko pracowałem we Francjii w Montpelier u tego j.banego pijusa i alkocholika kazka hitlera kawał sk.rwysyna pili razem z bratem zbyszkiem w pracy czasem wozil ludzi do pracy tez jezdził nawalony francja sie skonczyła ale pamięć o tym j.banym sk.rwysynie pijusie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nigdy kto pod nim pracował ten wie

   
ja
@juzek 03.01.2015 15:13

masz 100 procent racji kawał ku.asa nie ublizając kut.sowi swinia morda pijacka jakich mało

   
wuja

Firma jest taka że mozna zostac inwalida na cale zycie.Nie brakuje tam gwiazdorów co chcą pokazac ze są panami świata a to zwykli leszcze!!I na układy niema rady,było to widac w Holandi i jest w Niemczech.Żal.pl

   
niemiec

Nie o twoje nazwisko mi chodzi, tylko tych dostarczycieli "swojszczyzny".

   
ktosss

Tam to lepiej nie pracowac stawki takie daja ze szkoda gadac a podwyzka kilka centów śmieszne A przyjezdza taki młody co nie ma doswiadczenia a ma kogos co pracuje juz dlugo i stawka wysoka i podwyzki A nic nie umie a jak karza mu co zrobic to placze i takiego trzymaja bo bliska mu osoba z kierownikiem sie zna Rok czasu i materiału nie zna a robi dalej i bedzie robił

   
ben

sa jakies przyjecie do firmy szukam pracy praciwalem juz w niemczech na budowie ale tam sie posypali i szukam pracy dalej ..

   

Zostaw opinię o P.H.U.Krakbau - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U.Krakbau