P.H.U.Krakbau

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 159 ocen.

Opinie o P.H.U.Krakbau

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U.Krakbau

Sylwesterooo

Jak wygląda praca na rusztowaniach i jakie są stawki w Niemczech bo widziałem ogłoszenie że potrzebują do Niemiec

Dawid

Jak wygląda sprawa z ubezpieczeniem i ile może na start dostać samodzielny zbrojarz z długo letnim doświadczeniem?

Artur

Panowie a jak jest z operatorami wieżówek jest czego tam szukać jeśli ma się doświadczenie i jakich pieniędzy się spodziewać?Bo chyba mi nie powiecie że 7/8 euro na ręke za godzinie?

niemiec
@Artur 17.04.2017 16:07
Panowie a jak jest z operatorami wieżówek jest czego tam szukać jeśli ma się doświadczenie i jakich pieniędzy się spodziewać?Bo...

A ty jesteś operatorem, czy masz tylko uprawnienia?

123

Czy można podjąć pracę w firmie bez doświadczenia? Jaka stawka? Z góry dziękuję za odpowiedź

niemiec
@123 10.04.2017 20:50
Czy można podjąć pracę w firmie bez doświadczenia? Jaka stawka? Z góry dziękuję za odpowiedź

Brak doświadczenia nie jest problemem, bo u nas w firmie są ludzie doświadczeni. Potrzebna jest natomiast chęć do pracy i bystrość umysłu. Stawka na początek to, 6,60 - 7.00 euro.

niemiec

I pewnie ty chciałbyś zostać tym Visual Merchandiserem? Jeżeli będzie taka potrzeba, to takie informacje się znajdą. Skoro nic w ofercie nie znalazłeś, to nie była ona skierowana do ciebie. Proste?

takitam

Ogólnie firma w porządku . Wyplacalna . Tylko ludzie są jacy są .

takitam

Na tych rusztowaniach w Niemczech obojętne w którym mieście jest paru spoko gości ale niektórym to bije na czache . Bo robi w Niemczech to myśli ze już panem świata jest . Pracownicy żyją tą pracą tak jakby czego innego nie widzieli . A najlepsze ze przy wódce każdy narzeka ze Polak za granicą jest zły a sam na drugi dzień jest taki . A kierownicy dobrze ze są ostrzy bo na głowę by weszli im pracownicy . Apel do rusztowaniowcow . To tylko rusztowania . Nie podniecajcie się tak niektórzy .

Krak

Pojawiło się - fajny kontrakt w Danii na tunelu.

anonim

(usunięte przez administratora)

niemiec

Komu się wypaliło? To raczej Gowork jest nic nie wart i nie warto cokolwiek pisać.

manncheim

Piaskowy Manncheim kawal (usunięte przez administratora) pracowalem na GKM tam bylo w porzadku ale na spalarni u piaskowego to ujnia alkoholik i swinia zero szacunku do czlowieka chetnie bym go spotkal teraz :)

kefirek

witam,ile moze zarobic monter rusztowan w krak bale z kilku letnim doswiadczeniem w niemczech,ostatnio miałem 10,20euro netto.

jarek

A jak tam firma się miewa na kraju.Co teraz budują i czy szwecja się skończyła.

taki tam

Z tego co wiem to możliwe są przyjęcia na rusztowania do Mannheim . Stawka na początek to 7 euro .

tu i tam
@taki tam 13.03.2015 20:17
Z tego co wiem to możliwe są przyjęcia na rusztowania do Mannheim . Stawka na początek to 7 euro .

Kolego z tego co ja wiem stawka na początek wynosi 6,15 euro/h

tomek

wie moze ktoś czy są przyjęcia do firmy obecnie pracuje jako szlifierz monter na kontrakcje w Niemczech i jaka stawka jest na start .jesli ktos może odpisac z góry dziekuje za odpowiedz

krk

Pozdrowienia dla Ziutka Koguta.to był brygadzista!!!! życzy podległy i wierny mu pracownik

retro

A w mannheim to szczególnie sa ukladziki z kierownikiem za to ze przywioza pelny plecak swojszczyzny i zapelnia lodowke i co niektorzy robia po kilka lat i na rusztowanie nie wyjdzie bo sie boi i taki to sie raczej nie nadaje do roboty a robi i stawke tez dobra ahbvv

niemiec
@retro 23.01.2015 11:56
A w mannheim to szczególnie sa ukladziki z kierownikiem za to ze przywioza pelny plecak swojszczyzny i zapelnia lodowke i co n...

Podawajcie nazwiska, bo w przeciwnym razie takie wpisy nic nie dają!!!

Drag
@niemiec 23.01.2015 13:32
Podawajcie nazwiska, bo w przeciwnym razie takie wpisy nic nie dają!!!

Jak jesteś taki kozak i to podaj swoje imię a nie za nickiem się ukrywasz.Może podwyżkę dostaniesz. :)

juzek

moje wpisy zostały usunięte firma spoko pracowałem we Francjii w Montpelier u tego j.banego pijusa i alkocholika kazka hitlera kawał sk.rwysyna pili razem z bratem zbyszkiem w pracy czasem wozil ludzi do pracy tez jezdził nawalony francja sie skonczyła ale pamięć o tym j.banym sk.rwysynie pijusie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nigdy kto pod nim pracował ten wie

ja
@juzek 03.01.2015 15:13
moje wpisy zostały usunięte firma spoko pracowałem we Francjii w Montpelier u tego j.banego pijusa i alkocholika kazka hitlera...

masz 100 procent racji kawał ku.asa nie ublizając kut.sowi swinia morda pijacka jakich mało

wuja

Firma jest taka że mozna zostac inwalida na cale zycie.Nie brakuje tam gwiazdorów co chcą pokazac ze są panami świata a to zwykli leszcze!!I na układy niema rady,było to widac w Holandi i jest w Niemczech.Żal.pl

niemiec
@wuja 01.12.2014 20:26
Firma jest taka że mozna zostac inwalida na cale zycie.Nie brakuje tam gwiazdorów co chcą pokazac ze są panami świata a to zwyk...

Co to znaczy leszcze?

niemiec

Nie o twoje nazwisko mi chodzi, tylko tych dostarczycieli "swojszczyzny".

ktosss

Tam to lepiej nie pracowac stawki takie daja ze szkoda gadac a podwyzka kilka centów śmieszne A przyjezdza taki młody co nie ma doswiadczenia a ma kogos co pracuje juz dlugo i stawka wysoka i podwyzki A nic nie umie a jak karza mu co zrobic to placze i takiego trzymaja bo bliska mu osoba z kierownikiem sie zna Rok czasu i materiału nie zna a robi dalej i bedzie robił

ben

sa jakies przyjecie do firmy szukam pracy praciwalem juz w niemczech na budowie ale tam sie posypali i szukam pracy dalej ..

szeregowy

witam, żeby pracować można być z zawodu kimkolwiek. Ważne zeby nie być z natury leniem z gwiazdorskim zacięciem i mieć chociaż odrobinę oleju w głowie... Wszystkiego można się nauczyć a w krakbale nie brakuje takich co znają się na robocie. Firma może i nie oferuje bardzo wysokich stawek ale daje mieszkanie i płaci terminowo. Ci co pracują któryś kontrakt z rzędu potrafią to docenić.

j.w.

Witam.chciałem się zapytać czy ktoś wie jakie są zarobki w firmie krakbau i czy warto wiązać się z tą firmą?

ARTQ

Witam , pracuje na kontrakcie w tej firmie jakiś czas , powiem tak ogólnie monter rusztowań lekko nie ma , jesli przyjeżdża ktoś nowy i chce się nauczyć roboty i ma jako takie pojęcie to się nauczy, jest tutaj wiele osób które znają się na rzeczy i przekażą ci ta wiedzę . Co do finansów szału nie ma stawka godzinowa dość niska więc jedynie nabijając godzin jest szansa na większy zarobek bo o premii można zapomnieć. Reasumując zdobyć doświadczenie i odejśc do innej firmy na lepszych warunkach zanim strzeli Ci kręgosłup i kolana i zaczną szwankować stawy . Pozdrawiam

żbik

szanuj bliźniego jak siebie samego!

niemiec
@żbik 11.07.2014 21:19
szanuj bliźniego jak siebie samego!

Co chciałeś przez to powiedzieć? Że należy szanować nierobów i leni?

aaa

bardzo dobra firma nie ma co narzekac bo sa gorsze

bob budowniczy

dobrzy fachowcy są tylko czasami giną w tłumie opie*d*l*czy...

antyćpun

KRAKBAU ok firma wyplacalna..robilem w ROTTERDAMIE I EEMSHAVEN problem jest tylko jedny ze przyjeli swego czsu (usunięte przez administratora)na kierownika tylko dlatego ze znal jezyki(usunięte przez administratora)

krabmyt
@antyćpun 08.02.2014 16:46
KRAKBAU ok firma wyplacalna..robilem w ROTTERDAMIE I EEMSHAVEN problem jest tylko jedny ze przyjeli swego czsu (usunięte przez...

i siedzi dalej taka k.rwa do tago ma jeszcze dwóch skur..synow jeden lysy ch.j co sobie powinien kocim gownem łeb smarowac zeby mu tam cos uroslo jeszcze a drugi toboł! pier.olony co lata po calym xervonie i laski robi wszystkim. i wez tu jeszcze na tych trzech przecpanych lysych opierzalych sku.wysunów zarób

tymbark??
@krabmyt 16.04.2014 23:48
i siedzi dalej taka k.rwa do tago ma jeszcze dwóch skur..synow jeden lysy ch.j co sobie powinien kocim gownem łeb smarowac zeby...

Jak brakuje umiejętności żeby zrobić prostego kleptoka, chęci do jakiejkolwiek roboty zostały w kraju, a paczka fajek do wypalenia przeszkadza przy wchodzeniu na rusztowanie to rzeczywiście ciężko na nich zarobić... weź [usunięte przez admina] pod uwagę że ktoś taki musi być na budowie [usunięte przez admina]

jaro

czyli co ok. firma czy nie warto

Niemiec
@jaro 03.02.2014 20:39
czyli co ok. firma czy nie warto

Bardzo warto!!

anonim

(usunięte przez administratora)

obiektywny

Jeżeli nie dostrzegasz w tym socjalizmu, to nie zabieraj głosu w tej dyskusji. Dlaczego paliwa są coraz droższe? Przecież technologie pozwalają coraz taniej wydobywać ropę i ją przetwarzać.

anonim

(usunięte przez administratora)

Niemiec

To dlaczego ceny produkcji rosną? Czy teraz są trudniejsze warunki? Produktów mniej, niż kiedy? Ceny rosną, bo płace są coraz wyższe bez względu na wydajność. Ceny rosną, bo jest socjalizm! Ceny rosną, bo produkt z powodów jak wyżej jest droższy!

anonim

(usunięte przez administratora)

niemiec

Podwyżka nie może się komuś "należeć", na podwyżkę należałoby zasłużyć i długi staż nie powinien mieś nic do rzeczy.

niemiec

Niektórzy za długi staż, to powinni jeszcze firmie zapłacić. Bo jest wielu z długim stażem, którzy nie przynieśli firmie żadnego dochodu. mógłbym posłużyć się nawet nazwiskami!

oo

od czego zalezy 7 czy 9 od tego jakie masz plecy albo jak przydziobiesz u kierownika, podwyzki 1,2 razy w roku po pare centów na godzinie:/

anonim

(usunięte przez administratora)

ja
@jurek 22.12.2013 17:13
tak zgadza sie to co piszesz to wszystko prawda duzo ludzi boi sie o tym mowic on ma dobre układy moze dlatego...

we firmie KrakBau podoba mi sie ze przyjmowani do pracy sa prawdziwi budowlancy tzn. ludzie z doswiadczeniem i praktyka a nie jacys rolnicy piekarze i przedstawiciele handlowi . troche male zarobki jak ta taka elite budowlana ale moze kiedys bedzie lepiej bo przeciez budownictwo to dzwignia gospodarki !!!

DRAGON
@ja 08.08.2014 21:00
we firmie KrakBau podoba mi sie ze przyjmowani do pracy sa prawdziwi budowlancy tzn. ludzie z doswiadczeniem i praktyka a nie j...

Co ci się podoba jacy budowlańcy alkoholicy i zero fachowców przynajmniej w Manncheimm Brak rąk do pracy . wracają nawet bumelanci .

okon

firma ok jak na start kogos przy rusztowaniach. poznać prace można nabrac dośw. niestety kasa nie jest rewelacja 7-9 na godz to nie za duze pieniadze. rok lub 2 można odbebnic a pozniej lepsze firmy.

Niemiec
@okon 27.10.2013 13:46
firma ok jak na start kogos przy rusztowaniach. poznać prace można nabrac dośw. niestety kasa nie jest rewelacja 7-9 na godz t...

Lepsze firmy. To znaczy które?

maniek

firma spoko są wypłacalni mieszkania o.k tylko bardzo ciekawie było w montpelier [usunięte przez moderatora].

wilu29

sa jakieś oferty na rusztowania w niemczech w krakbau

bidul

pracowałem w tej firmie nic rewelacji :( Holandia jeszcze sie opłacała ale na Niemcach wielka porażka warunki mieszkaniowe szkoda nawet opisywać pijaństwo rozpoczynające sie juz od piatku trole na mieszkaniach :( wielka łaskę pan (usunięte przez administratora)robi w Krakowie jak przyjmuje jakiegoś młodego za 6.15 za godz kurcze 5 lat temu taka stawka tez była na wejściu

Anonim

Jaka pensja?

Niemiec

Mamy również takich, bez języka i fachu a nawet bez chęci do roboty.

Paweł

Panie (usunięte przez administratora) z Mannheim za wczoraj nie podaruje rękawic nie dajesz ale buty i gadżety sobie za firmowe potrafi się kupić,nie puszczając ludzi na urlop albo tych samych robisz z siebie nie powiem co bo szkoda się zniżyć do tego poziomu co sobą reprezentujesz nie potrafisz być kierownikiem to się zwolnij i na targ handlować.Ogólnie może nie jest pan zły ale prosze się zastanowić czemu te same osoby jeżdżą nie chce si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kończ wypowiedz o tym panu chwyć się za robotę i wtedy twierdz że coś nie dobrze wyszło

czarny

Witam jeśli ktoś może mi podać namiary do firmy Bater to jest córka KRAKBAU bede mu bardzo wdzięczny,jestem dobrym murarzem .Dzięki wielkie .

Janek

Mam male pytanko orientujecie sie czy ruszyly rusztowania w niemczech?

Kranista

Witam Panowie chciałem się dowiedzieć jakie warunki maja u was dźwigowi i czy warto jest składac papiery czy lepiej sobie odpuścić.Prosił bym o jakieś informacje z góry dziękuję i pozdrawiam

Kiler

kolego żeby dostać się do krakbau na budowę do Rotterdamu musisz kierownika (usunięte przez administratora) na kolanach odwiedzić albo co łatwiejsze przywieźć mu kiełbasy, szyneczki itp., wtedy też stawka będzie lepsza. (usunięte przez administratora)? A z godniejszych sposobów dostania się do firmy to jeśli nie masz "polecającego", zadzwoń albo umów się i pojedź do dyrektora (usunięte przez administratora) do Krakowa. Jeżeli chcesz pracować i jesteś solidny zaproponuj żeby zatrudnił cię na próbe na gorszych warunkach niż normalnie, pokażesz swoją pracą, że warto w ciebie inwestować. Może da ci szansę. Firma powinna doceniać dobrych i odpowiedzialnych pracowników ale niestety na różnych budowach różnie to jest. Dzisiaj nieraz więcej znaczy giętki język i znajomości niż zaangażowanie i solidna praca. Pozdrowienia dla ludzi z Maasvlakte i Eemshaven.

zainteresowany

witaj jak wyżej, mam pytanie jak dostać się do tej firmy, jestem zainteresowany pracą w tej firmie, próbowałem przez kadry, ale zero odzewu, zero szans.

darex

8 euro na godzinę za chatę nic się nie płaci jak się siedzi w Polsce zanim się wyjedzie też płacom czy siódemka i parę zer to mał jak dla mnie spoko

anonimowy

a jak się do niej dostać ??

kakarak

trochę kolorowo do reszty z forum ale dzięki

darex

Jest to zajebista firma wypłacalna dobre zarobki na prawde warto

kakarak

czesc jestem operatorem koparki,ładowarki itp zainteresowanym pracą w krakbau prosiłbym o pare słów czy się opłaca i ma sens praca w tej firmie

Zostaw opinię o P.H.U.Krakbau - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U.Krakbau