P.H.U.Krakbau
3 161 6 1

Opinie o P.H.U.Krakbau

Aleksandra

Czy w P.H.U.Krakbau występuje możliwość odbycia praktyk zawodowych? Wypowiecie się na ten temat? Jeżeli tak, to co jaki czas jest nabór na nie? Czy Waszym zdaniem, wiele można się na nich nauczyć i nabytą wiedzę wykorzystywać na dalszych etapach kariery zawodowej? Wszystkie Wasze uwagi będą cenne dla tych wszystkich, którzy poszukują praktyk w tej branży.

Witold

Słyszałem, że firma ma dobrą opinię więc nie przesadzajcie z tym narzekaniem. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma

niemiec
@Witold 25.07.2018 13:34

Gdzie to słyszałeś? To byłaby dość ważna informacja. Podziel się tym.

Inżynier Górnik

Dzwoniła dzisiaj do mnie Pani z firmy Ktakbau z numeru 12 623 34 75 mówiąc, że nie jest zainteresowana moją osobą (inżyniera), ale czy mógł bym im załatwić jakiś pracowników fizycznych typu cieśla dołowy czy ślusarz. Szczyt. Bez komentarza.

Agnieszka
@Inżynier Górnik 07.06.2018 19:23

"Mógłbym" szanowny panie inżynierze pisze się razem

Aleksandra

@niemiec nie każdy wpis, a jedynie wpisy łamiące regulamin. Jeśli w komentarzu jest wyrażona negatywna opinia, ale jest ona przedstawiona w sposób merytoryczny, przedstawia konkretne argumenty, ale jednocześnie nie godzi w dobro żadnej osoby, to wtedy zostaje na forum. W serwisie gowork znajdziesz wiele opinii na temat różnych firm i są to zarówno pozytywne jak i negatywne wypowiedzi.

Tymon

Może nie dało się czytać były tak naszpikowane?

niemiec
@Tymon 25.06.2018 10:57

Czym naszpikowane?

niemiec
@Tymon 25.06.2018 10:57

Czym naszpikowane?

Aleksandra

@niemiec wulgaryzmy nie są jedyną przyczyną kwalifikującą komentarz do usunięcia. Inną kategorią wpisów, które nie mogą mieć miejsca na forum, są takie, które opisują danego pracownika w sposób pozwalający na jego identyfikację, np. są w nich dane osobowe lub inicjały. Być może dotyczyło to wpisów, o które pytasz.

niemiec
@Aleksandra 15.06.2018 11:48

Czyli każdy negatywny wpis może być usunięty. Pisanie więc nie ma sensu.

Aleksandra

@Cezary tak, firma w tej chwili rekrutuje, poszukują montera rusztowań. Oprócz tego, przez cały czas można wysyłać cv. Na stronie internetowej P.H.U.Krakbau podana jest informacja, że prowadzone są rekrutacje stałe na następujące stanowiska: montażyści i pomocnicy montażystów rusztowań typu LAYHER, montażyści systemów szalunkowych PERI, DOKA, zbrojarze – betoniarze – murarey, operatorzy sprzętu budowlano- drogowego, elektromonterzy, oraz majstrzy i kierownicy kontraktów (wymagana jest znajomość języków angielskiego i niemieckiego). Po szczegóły odsyłam na stronę: https://krakbau.com.pl/praca/ Czy ktoś z Was jest już pracownikiem tej firmy i mógłby opisać swoje doświadczenia? A może zamierzacie aplikować?

niemiec
@Aleksandra 07.06.2018 20:35

A dlaczego zostały usunięte wpisy o kierowniku z Mancheim? "Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin ". Tam nie było wulgaryzmów.

Cezary

Podpowiedzcie czy firma rekrutuje?

Operator

Chciałem się dowiedzieć jakie stawki są w Waszej firmie dla operatora Żurawia wiezowego.Z Góry Dziękuję Tylko za Rzetelne Opinię Pozdrawiam

Aleksandra

@Gregor, widziałam, że byłeś zainteresowany pracą w Krakbau w Krakowie. Zdecydowałeś się podjąć pracę w tym miejscu? Jeśli tak, to napisz proszę, jak oceniasz tego pracodawcę. @Były pracownik, rozumiem, że możesz mieć negatywne zdanie na temat pracy w tym miejscu, ale wypowiadając się na forum przestrzegaj proszę kultury wypowiedzi oraz obowiązującego tu nas wszystkich bez wyjątku regulaminu (https://www.gowork.pl/regulamin ).

niemiec
@Aleksandra 03.05.2018 13:06

A jeżeli to co napisał @Były pracownik jest prawdą? To jak to powinien wyrazić kulturalnie?

Gregor

Chciałem się zatrudnić jako górnik w tej firmie Krakbau.Czy ktoś może z pracujących w tej firmie wie ile płacą i czy warto pracować w niej.Proszę o podpowiedż.

Aleksandra

@anonymous, @Puma, wnoszę o zachowanie kultury wypowiedzi i nieobrażanie nikogo. Jest to niezgodne z naszym regulaminem (https://www.gowork.pl/regulamin ). @niemiec, pracowałeś lub pracujesz w P.H.U.Krakbau? Co możesz napisać o tym pracodawcy? Czy wiecie coś na temat aktualnie prowadzonych rekrutacji do pracy w P.H.U.Krakbau? W Internecie nie znalazłam żadnych informacji na ten temat.

manncheim

Piaskowy Manncheim kawal (usunięte przez administratora) pracowalem na GKM tam bylo w porzadku ale na spalarni u piaskowego to ujnia alkoholik i swinia zero szacunku do czlowieka chetnie bym go spotkal teraz :)

niemiec
@manncheim 17.08.2015 12:47

Piaskowy nie był szefem na spalarni, nie miał nic do gadania. Pretensje co najwyżej do szefa.

Administrator

Przestaliście aktywizować się w tym wątku. Co na to wpływa? Możecie po prawie 2-dniowej przerwie w dodawaniu opinii wypowiedzieć się na temat nowej atmosfery w firmie P.H.U.Krakbau?

Pedro

Czy tak dobrze się pracuje, że zapomnieliście podzielić się z innymi soją opinią?

Sylwesterooo

Jak wygląda praca na rusztowaniach i jakie są stawki w Niemczech bo widziałem ogłoszenie że potrzebują do Niemiec

Dawid

Jak wygląda sprawa z ubezpieczeniem i ile może na start dostać samodzielny zbrojarz z długo letnim doświadczeniem?

Artur

Panowie a jak jest z operatorami wieżówek jest czego tam szukać jeśli ma się doświadczenie i jakich pieniędzy się spodziewać?Bo chyba mi nie powiecie że 7/8 euro na ręke za godzinie?

niemiec
@Artur 17.04.2017 16:07

A ty jesteś operatorem, czy masz tylko uprawnienia?

123

Czy można podjąć pracę w firmie bez doświadczenia? Jaka stawka? Z góry dziękuję za odpowiedź

niemiec
@123 10.04.2017 20:50

Brak doświadczenia nie jest problemem, bo u nas w firmie są ludzie doświadczeni. Potrzebna jest natomiast chęć do pracy i bystrość umysłu. Stawka na początek to, 6,60 - 7.00 euro.

niemiec

I pewnie ty chciałbyś zostać tym Visual Merchandiserem? Jeżeli będzie taka potrzeba, to takie informacje się znajdą. Skoro nic w ofercie nie znalazłeś, to nie była ona skierowana do ciebie. Proste?

takitam

Ogólnie firma w porządku . Wyplacalna . Tylko ludzie są jacy są .

takitam

Na tych rusztowaniach w Niemczech obojętne w którym mieście jest paru spoko gości ale niektórym to bije na czache . Bo robi w Niemczech to myśli ze już panem świata jest . Pracownicy żyją tą pracą tak jakby czego innego nie widzieli . A najlepsze ze przy wódce każdy narzeka ze Polak za granicą jest zły a sam na drugi dzień jest taki . A kierownicy dobrze ze są ostrzy bo na głowę by weszli im pracownicy . Apel do rusztowaniowcow . To tylko rusztowania . Nie podniecajcie się tak niektórzy .

Krak

Pojawiło się - fajny kontrakt w Danii na tunelu.

anonim

(usunięte przez administratora)

niemiec

Komu się wypaliło? To raczej Gowork jest nic nie wart i nie warto cokolwiek pisać.

kefirek

witam,ile moze zarobic monter rusztowan w krak bale z kilku letnim doswiadczeniem w niemczech,ostatnio miałem 10,20euro netto.

jarek

A jak tam firma się miewa na kraju.Co teraz budują i czy szwecja się skończyła.

taki tam

Z tego co wiem to możliwe są przyjęcia na rusztowania do Mannheim . Stawka na początek to 7 euro .

tu i tam
@taki tam 13.03.2015 20:17

Kolego z tego co ja wiem stawka na początek wynosi 6,15 euro/h

tomek

wie moze ktoś czy są przyjęcia do firmy obecnie pracuje jako szlifierz monter na kontrakcje w Niemczech i jaka stawka jest na start .jesli ktos może odpisac z góry dziekuje za odpowiedz

krk

Pozdrowienia dla Ziutka Koguta.to był brygadzista!!!! życzy podległy i wierny mu pracownik

retro

A w mannheim to szczególnie sa ukladziki z kierownikiem za to ze przywioza pelny plecak swojszczyzny i zapelnia lodowke i co niektorzy robia po kilka lat i na rusztowanie nie wyjdzie bo sie boi i taki to sie raczej nie nadaje do roboty a robi i stawke tez dobra ahbvv

niemiec
@retro 23.01.2015 11:56

Podawajcie nazwiska, bo w przeciwnym razie takie wpisy nic nie dają!!!

Drag
@niemiec 23.01.2015 13:32

Jak jesteś taki kozak i to podaj swoje imię a nie za nickiem się ukrywasz.Może podwyżkę dostaniesz. :)

Zostaw opinię o P.H.U.Krakbau - Kraków

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U.Krakbau