Sidrom Sp z o.o.

Busko-Zdrój

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 167 ocen.

Opinie o Sidrom Sp z o.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sidrom Sp z o.o.

Paulina
użytkownik zarejestrowany

Dużo zapewne zależy od miejsca, do którego się trafi @leonardo, ale w ofertach od Sidrom Sp z o.o. jest wiele rzeczy zapewnionych, o które wyjeżdżających z agencjami się martwią, np. umowa bezpośrednio z zagranicznym pracodawcą. Ale wiadomo, że informacje z pierwszej ręki są najważniejsze, więc ktoś wyjeżdżał z nimi i może pomóc?

Paulina
użytkownik zarejestrowany

@leonardo a brałeś udział w rekrutacji na to stanowisko? Jak ona wyglądała? Często podczas trwania rekrutacji (na jej ostatnich etapach) firma przedstawia ofertę i warunki zatrudnienia.

leonardo
@Paulina 21.08.2017, 06:39
@leonardo a brałeś udział w rekrutacji na to stanowisko? Jak ona wyglądała? Często podczas trwania rekrutacji (na jej ostatnich...

Nie nie, właśnie właśnie widziałem ich ofertę w Islandii i chciałbym się dowiedzieć ogólnie jak to wygląda od kogoś kto może już był i ogólnie jakie opinie krążą o agencji Sidrom.

Paulina
użytkownik zarejestrowany

@awa czy Sidrom Sp z o.o. testowała Twoją znajomość języka obcego? Rekrutacje dla obcokrajowców na niektóre stanowiska są dość skomplikowane, a każda praktyczna porada pozwala minimalizować stres z nimi związany.

awa

Witam. Dostałam ofertę pracy na lotnisku w Keflaviku jako personel naziemny. Czy ktoś na jakieś doświadczenia w pracy przez tę agencje.... Najlepiej też w Islandii? Z góry dzięki.

leonardo
@awa 04.07.2017, 20:07
Witam. Dostałam ofertę pracy na lotnisku w Keflaviku jako personel naziemny. Czy ktoś na jakieś doświadczenia w pracy przez tę...

Może ktoś od nich pojechał do Islandii do pracy na lotnisku i może coś więcej powiedzieć o tej ofercie i warunkach.

Paulina
użytkownik zarejestrowany

@Marek, a możesz podzielisz się swoimi doświadczeniami tutaj na forum?

mili
użytkownik zarejestrowany

Ja też zastanawiam się jak wygląda ten cały wyjazd bo niby jest ogłoszenie na stanowisko Kucharza, podejrzwam,ze moze nie bede kucharzem z prawdziwego zdarzenia bo bez jezyka nie ma szans ale najwyzej zdobęde doświadczenie, czy ktoś z was wyjedzał juz tam?

Marek
@mili 15.09.2016, 21:52
Ja też zastanawiam się jak wygląda ten cały wyjazd bo niby jest ogłoszenie na stanowisko Kucharza, podejrzwam,ze moze nie bede...

@mili odezwij się na emaila rydz.80@wp.pl

pracownik

Wszystkie te opinie sa pisane przez sa agencje...robia tak od wielu lat. Problem w tym ze jest to niezgodne z prawem i pewnwgo dnia ktos sprawdzi skad pochodza te opinie. Opinii jest tak wiele ze sama ich ilosc juz jest zastanawiajaca.

pracownik

Wszystkie te opinie sa pisane przez sa agencje...robia tak od wielu lat. Problem w tym ze jest to niezgodne z prawem i pewnwgo dnia ktos sprawdzi skad pochodza te opinie. Opinii jest tak wiele ze sama ich ilosc juz jest zastanawiajaca.

qwerty

witam jedzie kots na winobranie do francjii z ta firma>oplaca sie w ogole taki wyjazdy 2 tygodniowy i ile mozna zarobic na reke?? zapraszama do kontaktu ja sie zastanawiam wlasnie nad tym wyjazdem , byl ktos moze w ubieglym roku z ta firma na winobraniu?

aaa

Zła agencja, nie polecam !

ata

Chciałabym zachować anonimowość po prostu, więc nie ujawnię nazwiska, ale chcę się podzielić moim zdaniem o firmie Sidrom, bo byłam za ich pośrednictwem w pracy za granicą w tym roku. Mam bardzo pozytywne ogólne zdanie, biorąc pod uwagę najważniejsze rzeczy dla mnie -potencjalnego pracownika wyjeżdżającego za chlebem poza granice kraju: PRACODAWCA ZAGRANICZNY - w porządku (dobre traktowanie, czasami hojne gesty, poczęstunki), PRACA - owszem, ciężka, ale nie zawsze (jest zrozumienie, gdy np. pogoda nie sprzyja, można skrócić czas pracy lub wziąć dłuższą pauzę), ZAROBEK - naprawdę duży (z premią i prezentem na koniec zjazdu), ZAKWATEROWANIE - bezpłatne, no nie komfort, ale podstawy bytu zapewnione, UBEZPIECZENIE - był to koszt pracodawcy. Tak więc dzięki współpracy z agencją Sidrom mój cel został osiągnięty - godnie przetrwałam i mam niezłą kasę.. A że nie wszystko za granicą jest wspaniałe, bo trudności też się pojawiały, wiedzieć musimy, iż jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim i we wszystkim dogodził.. A gdy są problemy, istnieje przynajmniej jedno rozwiązanie..

rambo

spoko agencja polecam

Ela
@rambo 07.03.2015, 06:20
spoko agencja polecam

Spoko, spoko :) a najbardziej spoko jak 10 zaglądam na konto :) :) :)

nowy

uwazacie na Agencje sidrom Busko Zdrój oszusci nie wyplacaja pieniedzy

nowy

ciekawe bo ja niedostalem

nowy

ja nie dostałem jeszcze za styczeń a powinny być już 17 a drygi miesiąc się kończy Ciekawe kto pisze te pozytywne opinie o agencji

paula

ja jestem u nich na stażu i dzis kaske dostałam na konto, informowali mnie że tak jak w umowie jest napisane zależy to od dostępności środków z unii. A od kiedy jesteś na stażu? 2 miesiące? czyli za grudzień już dostałes kase? Nie rób zamieszania bez powodu, bo to solidna firma, a z kasa z unii zawsze są poślizgi.

aga

prawda jest taka, że te osoby które pracują dobrze nie mają czasu na pisanie głupot! Nigdy się nie wypowiadałam na tym forum ale obaserwuje je, bo mam ustawione powiadomienia na Sidrom w celu śledzenia ofert. Wyjeżdżam z nimi i z Kaja kilka razy w roku od 2008 roku. Dlaczego ktoś kto ma pretensje boi sie podpisać swoim nazwiskiem i imieniem? Może dlatego, że jest oszustem i nie chciało mu się pracować? Znam takich co jada żeby popić wina, poobijać się, bo przecież w ekipie jak się pracuje to zawsze jakoś się to ukryje. Jeśli Cie oszukali - w co wątpię, bo to najuczciwsi pracodawcy z jakimi współpracowałam, to się podpisz z imienia i nazwiska. A jak Ci się pracować nie chciało albo pojechałeś "podegustować" wino to przestań pieprzyć głupoty! Popieram decyzje o identyfikacje osoby dokonującej wpisu! Niech odpowie za oszczerstwa! pozdrawiam. Agnieszka Korczak.

alek

co prawda boli czemu nie usuwacie tych wpisów tylko oszukujecie więcej osob

werd

narzekac i narzekac zmienicie prace jak jest zle, ja odszukalem duzo ofert poprzez portal Rekrutacyjnej Rewolucji warto sie zarejestrowac ;) duzo ofert

piotr

beznadziejna agencja

alek

Zarobki kicha co za ( usunięte przez administratora ) wypisuje takie bzdury co do wypłacalności są niższe jak na umowie która podpisujesz na pieniądze długo się czeka . Zarobki grosze pieniądze po kilku miesiącach jeśli wogole dostaniecie . Odradzam oszuści|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Sidrom
@alek 16.01.2015, 07:41
Zarobki kicha co za ( usunięte przez administratora ) wypisuje takie bzdury co do wypłacalności są niższe jak na umowie która p...

W związku z napisaną przez Pana nieprawdą informujemy, iż pomówienia w prawie polskim są karalne, a posty w internecie nie są anonimowe, w związku z naruszeniem dóbr osobistych firmy postanawiamy wszcząć postępowanie cywilne i karne.

ulwk

masz racje obcinaja koszty jak tylko sie da

tom

ja przechodziłem 3 etapy rekrutacji, CV, rozmowa z rekruterem i potem sprawdzenie ze znajomości języka. Jak już raz przejdziesz to potem sami się z Tobą kontaktują i proponują pracę. W tym roku musiałem odmówić wyjazdu na sezon ale za rok mam nadzieję na dalszą współpracę.

Paweł z Krosna

Dziękuję Paniom z biura w Busku oraz Pani Jadwidze z Krakowa za bardzo dobrą ofertę i miłą współpracę przez cały czas mojej pracy we Francji. Pozdrawiam i polecami się w nowym roku z chęcią u tego samego pracodawcy.

Paweł

Dziękuję Paniom z biura w Busku oraz Pani Jadwidze z Krakowa za bardzo dobrą ofertę i miłą współpracę przez cały czas mojej pracy we Francji. Pozdrawiam i polecami się w nowym roku z chęcią u tego samego pracodawcy.

ala

jesli chodzi o wypłaty i zwrot za podróż to wszystko jest oki i zawsze podają wyliczenia. Od tego jak znasz język zależy na jakim stanowisku będziesz pracowała. Ja pracowałam jako pokojówka i znam tylko podstawy francuskiego ale znam dobrze też angielski. To wystarczyło. Od 10 grudnia wracam na kontrakt z tą agencją i wszystkim mogę ją polecić. Jak masz wątpliwości to poproś o kontakt do jakieś osoby która już z nimi pracuje. Nie podam swojego numeru na forum, ale jak ich poprosić to robią takie konferencje, gdzie możesz za ich pośrednictwem porozmawiać z kimś kto z nimi pracuje. Decyzja należy do Ciebie. Ja uważam że warto. pozdrawiam :)

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

ja

droga Basiu, myślę że już się przekonałaś iż to oszuści

nowy
@ja 20.01.2015, 16:49
droga Basiu, myślę że już się przekonałaś iż to oszuści

chciałem wiedzieć czy ta agencja jest wiarygodna 2 miesiąc jestem na stazu i nie dostałem jeszcze pieniędzy za styczeń zastanawiam się bo jest już prawie koniec miesiaca

zibi

Ją mam takie pytanie czy ta firma ma też pracę dla spawaczy mag 135

maja

Pracował ktos jako pokojówka we Francji...????? jak z zarobkami, ieszkaniem..itp???

U
@maja 18.11.2014, 10:49
Pracował ktos jako pokojówka we Francji...????? jak z zarobkami, ieszkaniem..itp???

tak, wyjeżdzam z nimi co roku na sezon, w lato i w zime. Polecam! dobre warunki wynagrodzenie na czas i mam tylko kilka miesięcy w roku - wtedy kiedy potrzebuje urlopu - wolne. POLECAM

kb

Jedna z lepszych firm dla ,których pracowałam.Wypłaty na czas,rzeczywiscie zwracają za dojazd w obie strony.Kontakt z paniami z biura super.

Nick

wybieram sie z izolaci do fraci z tej firmy czy ktos tesz sie wybiera to prosze napisa

Natalia

Dzieki ich pomocy szybko znalazłam dobrze płatną pracę dla siebie. Pomogli mi w tłumaczeniu dokumentów Polecam

anonim

(usunięte przez administratora)

agata

"były" - nigdy nie ma w 100% ludzi zadowolonych, zwłaszcza pyskują na forach ci co byli złymi pracownikami, więc zastanów się z jakiego powodu tak piszesz. W czym Cie okradli? nie biorą pieniedzy za pośrednictwo, starają się wszystko załatwiać na korzyść pracownika, wiem coś o tym bo ze mną pracowała w hotelu dziewczyna, którą pracodawca chciał 3 razy wyrzucić - była kiepska. Potem też zrzucała winę na agencje... a byli wobec niej oki.

lolo
@agata 10.05.2014, 18:47
"były" - nigdy nie ma w 100% ludzi zadowolonych, zwłaszcza pyskują na forach ci co byli złymi pracownikami, więc zast...

idiota pisze pozytywne opinie

adrian

Jestem bardzo zadowolony z usług tego pośrednika, pojechałem do pracy do Belgii w charakterze pracownika produkcji, panują tam wspaniałe warunki, wypłata na czas. Oferują zwrot kosztów dojazdów. W pełni legalna praca.

loczek
@adrian 10.03.2014, 11:36
Jestem bardzo zadowolony z usług tego pośrednika, pojechałem do pracy do Belgii w charakterze pracownika produkcji, panują tam...

coś ty z choinki się urwał co takie brednie wypisujesz

bela

czy byl ktos z sidromu przy cieciu drzewa na opal i pakowaniu w palety

Benia

Wiarygodna i godna polecenia agencja pracy, ja i mój kolega od 2 lat wyjeżdżamy z nią do Francji, nigdy nie natrafiliśmy na nieuczciwego pracodawce, wypłaty zawsze w terminie, legalne zatrudnienie, zwrot kosztów dojazdu przy 1 wypłacie,

hahaha

Bartek, Patrycja, Franek, Danusia -> ;ludzie przecież to widać że te komentarze pisze jakiś pracownik tej agencji Sindrom .. masakraa

Danusia

WSpaniała firma pomogła mi znaleźć prace w niemczech jako opiekunka osob starszych,jestem zadowolona z tej pracy i z tej firmy POlecam

DIEGO

NIEWIEM ALE 1200 TO PORAZKA MOZE W STIMIE WIECEJ ZAPLACA ALBO TO TA SAMA FIRMA

Franek

Firma Sidrom zorganizowała rekrutacje pracowników w mojej firmie jesteśmy bardzo zadowoleni. POlecam

alicia

Nie rozumiem skąd te negatywne opinie, ja nie mam zastrzeżeń co do tej firmy, zaoferowali mi świetną pracę we Francji, oczywiście trzeba było harować ale płaca była bardzo godna, jak ktoś narzeka to pewnie spodziewał się lekkiej pracy za nie wiadomo ile. Uczciwe warunki, zwrócili mi koszta dojazdu, wypłaty w terminie. Wszystko zgodnie z prawem i legalnie.

fajny

Czy ktos z Was pracował w hotelu i jakie warunki - miejsce wybrzeze lazurowe Francja i jakie zarobki ?

QueenD

co takiego robiliście dokładnie, jakie to prace?

Patrycja

Ja korzystałam z usług firmy Sidrom i jestem zdowolona pomogli załatwić mi wszystkie formalności i pomogli mi w nauce języka, jestem bardzo wdzięczna za ich pomoc

Bartek

Znakomite biuro pośrednictwa pracy, dzięĸi ich pomocy i zaangażowaniu szybko znalazłem dobrze płatną pracę we Francji jako kierowca, pomogli mi w tłumaczeniu aplikacji na francuski, jestem bardzo zadowolony z ich usług

Ab

Prawnik - wiesz, że Twoje IP jest jawne, a to jest oczernianie firmy? mam nadzieje że dla Twoje go dobra nie przeczytają tego... Współpracuje z tą firma od kilku lat i zgadzam się z (usunięte przez administratora) - wszystko jest oki, co roku dorabiam niezłą kasę na winobraniach i wszystko zawsze uczciwie i legalnie. Zakładam że prawnik to jeden z nierobów, których pracodawca francuski wyrzucił :) Polecam Sidrom !!!

Wanda

Wspaniała firma pomogli znaleźć mi wymarzoną pracę we Francji i w dodatku dobrze płatną, jestem bardzo zadowolona z ich pomocy, pomogli mi załatwić wszystkie niezbędne dokumenty do wyjazdu. Polecam ich usługi

gerg

jak nie masz zastrzeżeń do tej firmy i pracujesz za 1200 euro w przeliczeniu na zł to życzę powodzenia a mitomanem to chyba ty jesteś bo 85% fachowców za taką kasę nie chcę pracować jedynie ci którzy są od pługa oderwani i ty chyba się do nich zaliczasz,życzę miłego dnia,nara.

anonim

(usunięte przez administratora)

michal

jedyne zastrzeżenie jakie mam do firmy to że nie sprawdzają wszystkich pod względem zdrowia psychicznego, a czasem powinni! Dojechał do mnie taki jeden mitoman, ale na szczęście koleś szybko wyleciał. Opowiadał o wyimaginowanych znajomych i grzebał w cudzych rzeczach. To chyba o nim mowa powyżej... Firme polecam - a wyjazd "anias byl ze znajomoscią języka francuskiego - dlatego umowa po francusku - i mitoman francuski znał ... Pozdrawiam. aha i jakby co to moge zainteresowanym podać moj e-mail

anias

witam, nick ,,anias" nie musi koniecznie oznaczać Annę; być może biuro ma dostęp do danych, na tej stronie, forumowiczów? Sądzę,że lepszą formą dbania o wizerunek firmy byłoby zainteresowanie się losem wysyłanych do pracy pracowników, niż śledzenie wpisów... A co do pomocy, to trudno nazwać takową,która ma na celu asekuranckie zabezpieczanie jedynie własnej pozycji.Firma niestety, w odróżnieniu od innych nie kontaktuje się z nimi z własnej inicjatywy, sprawdzając jak dotarli na miejsce, czy warunki pracy (umowa jest podpisywana w języku francuskim na miejscu)są zgodne z przedstawionymi wcześniej-generalnie czy wszystko jest Ok! Bo najczęściej dość szybko okazuje się ,że nie jest Ok; I nie mam tu na myśli, że pracownik nie wywiązuje się ze swojej pracy tak jak należy!Sygnał zwrotny jest tylko wtedy gdy sam zainteresowany nawiąże go z biurem .Biuro,, stara się" i ,,pomaga" tłumacząc zleceniodawcę ; tym samym występuje w obronie na pewno nie pracujących ... Rozumiem skądinąd takie stanowisko- w myśl powiedzenia,, bliższa koszula ciału". Pozdrawiam! Skoro znane są dane, Anna

Zostaw opinię o Sidrom Sp z o.o. - Busko-Zdrój

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sidrom Sp z o.o.